TheMohammad
Registered User
جل الخالق ! اینا رو هم برای ADSL میخوان ؟ من تو تهران برای صبانت. رفتم یارو کپی آخرین قبض و پول رو گرفت. یه رسید داد. اومدم خونه. چند روز بعد وصل شده بودم ! نه قراردادی نه چیزی !!!
من الان دو روزه می رم پارسی نت بسته ست
تو کرج فقط همین یه دفترو داره؟
من که شش ماه پیش با شبدیز قرارداد بستم مدارک فقط کپی آخرین فیش + کپی شناسنامه خودم و خودم از طرف مالک امضا کردمنه ، مي تونيد بريد به خود نمايندگيشون حتما منشي هاي محترمشون راهنماييت مي كنن و برگه رو مي دن تا ببريد منزل پر كنيد يا همونجا مي توني يه امضا بزنيد خلاص.پ.ن: كاش پشتيباني شون هم مثل منشي هاشون بودن!
مداركم بپرسي بهت مي گن چي ببري ولي من بهت مي گم:
كپي شناسنامه مالك.
كپي از آخرين قبض پرداخت شده تلفن.
برگه اي كه خودشون بهت مي دن و بايد اسم و امضاي مالك و همچنين خطي كه بايد DSL روش نصب بشه به اضافه مركز مخابراتيتون رو درش وارد كنيد.
از بابت هزينه هم مشكلي نيست. مي توني همش يا نصفش رو پرداخت كني.
من دیروز زنگ زدم به همون شماره ای که یکی از دوستان برای پارسی نت داده بود , هرچقد گوشی رو نگه داشتم کسی گوشی رو ور نداشت , بعدش زنگ زدم 118 که شماره ی پارسی نت رو بگیرم گفتن همچین جایی نداریم.
با خودم گفتم نکنه یه کلکی تو کارشون باشه؟
حالا خواهشان اگه کسی از پارسی نت سرویس گرفته یه سری اطلاعات در موردشون بده.
من که دیگه نمیدونم از کجا باید سرویس گرفت که خیالت از همه نظر راحت باشه:wacko:
بنده در تاریخ 3/11/86 هزینه رو دادم . کپی شناسنامه صاحب خط . کپی آخرین فیش و امضا صاحب خط و پول . امروز 15/11/86 هست هنوز خط من رو وصل نکردن
میگن برگه شما تو مخابرات گم شده ولی تا 20 همین ماه برات رانژه میکنیم
ما که فعلا منتظریم
فامیلی مسئولش آقاس سمغ آبادی هست
در ضمن مودماش آشغاله . اگه گفت خوبه . تو دلت بهش فحش بده
مودم فقط asus am602
فعلا تو کف adsl هستم
یا حق
و دوست من یک سوال: اگر فردا روزی من بخوام از جای دیگه سرویس بگیرم، دوباره این بسات رانژه کردن به پاست؟
آره , اگه اینجا رو بعد از یه مدت فسخ قرارداد کنی اگه دوباره بخوای از جایی دیگه سرویس بگیری باید دوباره خط تلفنت رانژه بشه
من چند روز پیش رفتم پارسی نت تا ازشون در مورد سرویس هاشون سوال کنم, اینارو بهم گفتن:
گفتش حجم 5 گیگ با سرعت 256 18800T بدون هزینه ی مخابرات(3000T ) و اون یکی هزینه ی دیگه که الآن اسمش یادم رفته (و همچنین گفتش که حجم آپلود هم روی حجم دانلود حساب میشه)
و حجم 10 گیگ با 256 29100T البته این هم بدون هزینه ی مخابرات
این هم گفت که سرویس از Kbit/s256 کمتر نداریم
حالا من میخوام بدونم که آیا به شما هم گفتن که این 5 گیگ هم برای حجم آپلود هست هم حجم دانلود و آیا به شما هم همین قیمت ها رو گفتن؟
سلام
من یه کمک می خوام!
منم می خوام adsl بکیرم ولی نمی دونم از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید!
فکر می کنم پیش شماره ما به منطقه مخابراتی شهید فهمیده مربوط می شه!
راستی من دیروز با یه جا تماس گرفتم که تعرفه هاش خیلی جالب بود و گفت که مربوط می شه به شرکت فن آوا!
لطفا شما هم بخونید و منو راهنمایی کنید
http://www.rahnema.com/detail.php?id=25840&catid=19
www.peiknet.ir
ممنون 5rang جان از راهنماییت!
ولی تعرفه های اینجا واسم جالب بود!
سرعت 256 = 9500 می گه!
البته من خیلی وارد نیستم می خواستم بدونم واقعا این سرعتو با این قیمت میدن؟(البته تو کرج)![]()