• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با توجه به مقایسه خود شما دوست عزیز به نظر می رسه که پارسی نت دارای وضعیت مساوی با شاتل هست چطوری هست که به شاتل دو ستاره دادی ولی به پارسی نت 8 ستاره!
در مجموع به نظر من آریا تک باید اول باشد

فکر کنم یه فرق بزرگ دارند !

سرعت دانلود ! ( البته من از هیچ کدوم استفاده نکردم ... ولی طبق گفته hsmid123 ... یکی ... تقریبا ۳،۴ برابر اون یکی سرعتش بالا تره ! )

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
من وضعیت فعلی شبدیز رو مینویسم ولی وضعیت یک سال پیش و یا حتی چند ماه پیش خیلی بهتر بود

سرویس: شبدیز نت

مدت استفاده: تقریبا یک سال و سه ماه
سرعت دانلود :در شرایط خوب: 128 تا 14 و 64 تا 7.5

قیمت: نسبت به شرایط فعلی بالا

پشتیبانی: معمولا میخوان از سر باز کنن و یسری جملات دیفالت رو بگن.

محدودیت حجمی : نداره ولی محدودیت سرعت عملا اینجا خودش رو نشون میده

راحتی در حساب و کتاب ماهانه : خوب.

پینگ: افتضاح. گاهی اوقات حتی به 3 الی 4 ثانیه میرسید. در بهترین حالت 350 میلی ثانیه. در کل نامناسب

زمان راه اندازی: اون موقعی که من ازشون سرویس گرفتم بهم گفتن چند روزه ... ولی عملا بیشتر از یک ماه شد.

//
در کل در شرایط فعلی بهش 4 از ده میدم ولی اگه چند ماه پیش میپرسیدن شاید 6 از ده بهش میدادم!

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز واقعا زحمت كشيديد. خيلي ممنون!

ولي فكر كنم يكم با تعصب عمل كرديد، دليلشم اينه كه با اين هزينه، وقت و انرژي كه ما براي ISP هاي وطني! خرج مي كنيم هيچكدومشون از 10 امتياز حتي لياقت اون 4 امتيازشم ندارن چه برسه به هشت، اينو ديگه همه مي دونن!!

در كل براي هممون متاسفم كه محكوميم به ...!!

بله حرف شما متینه ولی بنده منظورم بین ISP های داخل وطنی بود;) والا اونجوری که شما می فرمایید 2 ستاره هم براشون مبالغه است.:lol:

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
با توجه به مقایسه خود شما دوست عزیز به نظر می رسه که پارسی نت دارای وضعیت مساوی با شاتل هست چطوری هست که به شاتل دو ستاره دادی ولی به پارسی نت 8 ستاره!
در مجموع به نظر من آریا تک باید اول باشد

دوست گرانقدر بنده کجا این دو با هم برابرند
سرعت پارسی نت 50 ولی شاتل فکر می کنم در پلن 128 سرعتش به 16 17 نمی رسه
مدت رانژه در شاتل حداقلا 2 3 برابر هست
در شاتل اصلاً کسی جواب تلفن شما رو نمی ده ولی حداقل پارسی نت یکی هست که محترمانه پاسخگوی شما باشه
محدودیت ها در پارسی نت به مراتب نسبت به هزینه هاشون خیلی خوبه

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
وضعیت شرکت های آریاتک و شاتل و دنیانت که من ازشون استفاده کردم و پارسی نت و ال آی تی و پارس آن لاین و شبدیز هم که ازشون اطلاع دارم
--------------------------------------------------------------------
آریاتک(128/128):
سرعت دانلود: 10-15
قیمت : 13000
پشتیبانی : بدک نیست یعنی حداقلش به آدم جواب می دن. ولی در کل دنبال پشتیبانی تو کرج نباشید چون اینا نماینده تهران هستن و اگر مشکلی پیش بیاد اکثراً از مرکز و تهران هست و کاری هم از دستشون برنمیاد.(جز اینکه بیهوده می گن چشم الان رسیدگی می کنیم ولی واقعیت اینه که کاری نمی تونن انجام بدن.
محدودیت حجمی: فعلاً که ندارد ولی ممکن است ماهی 3.5 بزارن
وضعیت پینگ: صبح ها حدوداً 250 شب ها 450 (که زباد تعربفی نداره)
زمان راه اندازی : سرشون خلوتتر از سایر شرکت هاست لذا کمتر از 1 هفته ( برای من که 3 روزه شد)
واریز پول برای شارژ ماهانه : حضور در شرکت که در میدان آزادگان هست شرکت
تذکرات: در کل اگر نیازی به سرعت دانلود بالا ندارید و پینگشم اذیتتون نمی کنه بدک نیست .این شرکت برای من که اولویت دوم بعد از پارسی نت تو کرج هست
--------------------------------------------------------
شاتل(256)
سرعت دانلود: 18-23
قیمت : 16900
محدودیت: 2.5 البته من پارسال استفاده می کردم که محدودیتش 10 گیگ بود ولی مثل اینکه شاتل هم از دنیانت یاد گرفته
پشتیبانی: واقعاً افتضاحه اصلاً خودشونم نمی دونن دارن چیکار می کنن. یه بچه رو گذاشتن اونجا مدیر
پینگ : خوبه 200-300
مدت رانژه: 20-50 روز
واریز پول : از طریق پیک که تازه اونم ممکنه یه چندماهی اصلاً نیاد دمه خونه برای من که بعد از 1 سال اومد ;) که منم با پررویی تمام گفتم من اصلاً قرارداد نداشتم می خواستید قطع کنید کسی که به من تلفن نزد بشون ندادم حتی یک قرون .
تذکرات : من زیاد توصیه نمی کنم زیاد شرکت درست ودرمونی نیست خیلی اعصاب خورد کنه
---------------------------------------------------------------
دنیانت 128:
ُسرعت 40- 55
قیمت : 13600
محدودیت : افتضاح 2 گیگ شرم آوره انگار که بت فحش بدن اصلاً گولشونم نخورید که می گن به جاش صبح ها دانلوداتون رو انجام بدین صبح ها سرعت دانلود اندازه dial up هم نیست. تازه یک ساعت به یک ساعت هم DC می شه
پشتیبانی: از پشتیبانی فقط ادعاشو دارن نه کاری می تونن بکنن نه اگرم از دستشون بربیاد می کنن
پینگ: 250
مدت رانژه: برای من که 20 روز طول کشید . ولی در کل 7-20 روز
تذکرات: چون شرکتیه که خیلی سرشون شلوغه و روده راست هم تو شیکمشون نیست من می گم ترجیحاً از این شرکت سرویس نگیرید اگر با دو گیگش مشکلی ندارید از ال آی تی بگیرید.
------------------------------------------------------------------------
ال آی تی : همه جیزش کاملاً مشابه دنیانت تنها رانژش ممکنه کمتر بشه چون سرشون خلوت تره. این شرکت اولویت سوم من هست
شماره تلفن:
------------------------------------------------------
پارسی نت128:
سرعت : 40-50
قیمت : با توجه به حجم ترافیکشه به شرح زیر:
حجم 2 گیگ:10.000 حجم 5 گیگ: 15.000
حجم 10گیگ : 25000 حجم 20 گیگ: 40.000 حجم 30 گیگ: 60.000

مدت رانژه : 1هفته الی 3 هفته
پینگ : 200
پشتیبانی : اطلاعی در دست نیست
تذکرات : به نظر من این شرکت از سایر شرکت ها بهتره و اولویت اول من هست. اگر از پس هزینش برمیاد یه حجم 10 20 گیگش رو می گیرید و خلاص بهترین سرعت و پینگ و حالش رو می برید . من خودم برای ماه بعد احتمالاً از دنیانت کوچ می کنم و یه 30 گیگ پارسی نت رو می گیرم.
در رابطه با پارس آن لاین هم این جوری که پیداست هیچ کدوم از مواردش چنگی به دل نمی زنه و فقط پول زیادی می گیرن. پس اینو هم خطش می زنیم
شبدیز هم همان طور که عیان است همه نالانن و تعدد یوزراش کار دستش داده و قطعی های پی در پی و پشتیبانیه ضعیف و سایر مشکلات که بهتره دوره این شرکتم خط بکشید.
----------------------------------------
امتیاز دهی من از 10 ستاره:p:
پارسی نت * * * * * * * *
آرباتک * * * * * *
ال آی تی * * * * *
دنیانت * * * *
شبدیز * *
شاتل * *
پارس آن لاین * *

در مجموع امیدوارم این توضیحات بنده به کار دوستان بیاد و آرزو می کنم از هر شرکتی که سرویس می گیرید خیرش از شرش براتون بیشتر باشه (چون بدون شر که نمی شه;))

فقط یک نکته در رابطه با شاتل که این قیمت و محدودیتی که عرض کردم برای طرح ٍECO هست و برای طرح های ART قیمت و محدودیت به صورت زیر است و بقیه موارد همان گونه است که ذکر شد:
39.800 و محدودیت حجمی 20 'گیگ

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ! موارد تا اینجا برده شد به پست اول.

اول اینکه من لینک تعدادی از ISP هارو ندارم ! لطفا بدید که بذترم ... مثل دنیا نت ... پارسی نت و اریا تک و اینها ... اسمهاشون رو هم که سرچ میکنم به جای سایت خودشون این تاپیک پیدا میشه ! :D

دوم اینکه اگر موردی در پست اول هست بفرمائید اصلاح بشه ...

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اول اینکه من لینک تعدادی از ISP هارو ندارم ! لطفا بدید که بذترم ... مثل دنیا نت ... پارسی نت و اریا تک و اینها ... اسمهاشون رو هم که سرچ میکنم به جای سایت خودشون این تاپیک پیدا میشه ! :D

آخه من نوکرتم
اینا که یا سایت ندارن یا Index سایتشون پر از اروره! یا لینک هاش فعال نیست یا سایتشون به روز نیست
مطلع هستی که برنامه نویسی و آپ دیت کردن سایت توسط همون مهندسین خوش ذوق خودشون صورت میگیره (دیگه چه شود!)شرمنده اخلاق ورزشی ات اما برو بچ (س) اینجا از خودشون هم بهتر آمار سرویس هاشون رو دارند!

:lol: خنده بازاریه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

دنیانت خودشون سایت ندارن:

http://www.gitinet.ir

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جدی ؟! خب پس بنده به شخصه دنیا نت رو از لیست علایق شخصیم حذف کردم :D خیلی خوبه ها ! یه شرکتی سرویس اینترنت بده بعد سایت نداشته باشه :D :))))

مثل یه بنگاه مسکن که خودش جا نداشته باشه ... بشینه گوشه خیابون ... بگه اقا بیا ما برات جا پیدا میکنیم :D

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
شبدیز نت
سرویس 128 با ترنسفر 3 گیگ
سرعت دانلود : در روز میانگین 10-14 - شب 13-14
قیمت : نسبت به سرویس گرونه(13300) - امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود نداره
پشتیبانی : حرف های تکراری - حرفهای روزهای قبلی خودشون رو قبول ندارند- بی توجه به مشکل شما
محدودیت حجمی : برای من داره - ولی دوستانی که نامحدود بودند ناراضی
زمان پینگ : هر از چند ساعتی چند دقیقه کامل لوز میشه و برای من به حدود 20 درصد هم میرسه
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : اینترنتی -: باید زنگ بزنی شماره فاکتور بگیری بعد از واریز دوباره زنگ بزنی
حضوری بازم در هنگام اتمام سرویس با اینکه هزینه رو قبلا دادی قطع میکنند باید تاکید کنی
در کل اگر فاکتور بخوای و مطمئن شارژ کنی حضوری
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : 10 روز کاری
معرفی دیگران : فقط باعث شرمندگی خودت میشه

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
جدی ؟! خب پس بنده به شخصه دنیا نت رو از لیست علایق شخصیم حذف کردم :D خیلی خوبه ها ! یه شرکتی سرویس اینترنت بده بعد سایت نداشته باشه :D :))))

مثل یه بنگاه مسکن که خودش جا نداشته باشه ... بشینه گوشه خیابون ... بگه اقا بیا ما برات جا پیدا میکنیم :D

اتفاقاً منم رفتم شرکتشون برای قرارداد بشون گفتم گفتش دادیم یکی برامون درست کنه ولی دائم دورمون می زنه. می خواستم بگم بده من بابا در راه خدا یه سایت براتون بزنم :p

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
آخه من نوکرتم
اینا که یا سایت ندارن یا Index سایتشون پر از اروره! یا لینک هاش فعال نیست یا سایتشون به روز نیست
مطلع هستی که برنامه نویسی و آپ دیت کردن سایت توسط همون مهندسین خوش ذوق خودشون صورت میگیره (دیگه چه شود!)شرمنده اخلاق ورزشی ات اما برو بچ (س) اینجا از خودشون هم بهتر آمار سرویس هاشون رو دارند!

:lol: خنده بازاریه

دنیانت: وب سایت موجود نیست اما شرکت های پارسی نت دنیانت و ال آی تی نمایندگان فروش www.sabanet.com هستند
تلفن : 2558800 آدرس: میدان آزادگان برج سفید طبقه 2 واحد 2
-------------------------------
شاتل : http://karaj.shatel.ir تلفن: 4403612 آدرس: گوهردشت -خيابان داريوش - بلوار آزادي - شماره 3 طبقه دوم
ال آی تی: وب سایت موجود نیست تلفن: 2800900 آدرس: چهارراه مصباح
آریاتک : http://ariatech.ir/ تلفن: 12-2543510 آدرس: كرج، آزادگان، ابتداي 45 متري كاج، مجتمع درياي نور، طبقه شش درضمن این شرکت نماینده فروش www.laser.ir می باشد
---------------------------------------
شبدیز: http://www.shabdiznet.com/ نماینده فروش داتک تهران
-----------------------------
پارس آن لاین: www.parsonline.com
----------------------
پارسی نت: www.parsinet.net

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره مخابرات کلاک راه اندازی کرد ؟
کف کردیم به خدا .

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مدت زيادي نمي گذره كه من از نعمت ADSL بهره مندم! ولي به درخواست مدير محترم اين سايت (شايان) يه چيزايي رو براي راهنمايي دوستان مي تونم بيان كنم. اميد دارم مفيد واقع بشه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SHATEL
سرعت دانلود: kb320 كه بين 32 تا 38 كيلوبايت در نوسان هست.

قيمت: تقريبا بالاست.

پشتيباني: بدبختانه يا خوشبختانه تا بحال گذارم بهشون نخورده. ولي تا اونجايي كه باهوشون در ارتباط بودم سعي مي كنند كه ادب رو رعايت كنند!

محدوديت حجمي: دارد. براي اطلاعات بيشتر به اين لينك مراجعه شود (تهران و شهرستان ها) از لحاظ محدوديت فرقي باهم ندارند

وضعيت پينگ: در كل براي من كه آنلاين بازي مي كنم بد نيست!

تصوير بهتر مي تونه بيان كنه:

2prdauw.jpg

قطعي: تا به حال نداشتم.

راحتي در حساب و كتاب: هنوز كه وقتش نشده (همينطور كه گفتم مشترك جديد هستم) ولي اين طور كه از باقي دوستان شنيدم وضعيت بايد مثل باقي شركت ها باشه!(آشفته گي و بي نظمي...)

زمان براي راه اندازي سرويس: 2 هفته حدودا.

چند تا تست كه در زير مي تونيد مشاهده كنيد:

************​

************​

************​

************​

************​

سلام دوستان
منم مثل جناب Sony_B تازه ADSLي شدم
نظراتم مثل Sony_B هست فقط
سرعت دانلودم چون من از 128 استفاده ميكنم بين 13.5 تا 16.5 هست
وضعيت پينگ (اهل بازي آن لاين هم نيستم) بدك نيست
زمان براي راه اندازي سرويس هم چون مخابرات ما(رجايي ) شلوغه بيشتر از حصاركه كه 2 هفته هست(البته اگه پارتي داشته باشي يا با مسئول نصبشون حرف بزني و چونه بزني زودتر هم برات نصب ميكنن)
يه چيز هم در مورد منشي هاشون بگم كه براي نصب كه مداركم رو دادم چند روز بعد كه براي كاري رفتم دفترشون تازه فهميدم كه مداركم ناقص بوده -البته خودشون گفتن كه ما زنگ زديم و به خانوادتون گفته بوديم ولي اونجاي آدم دروغگو-خوشبختانه زمونه زمونه اي شده كه اگه كسي زنگ بزنه شمارش ميفته و حتي اگه كسي تو خونش نباشه ميتونه تو منشي تلفني پيغام بذاره كه من نه شماره اي ديدم و نه پيغامي.حالا نميدونم اگه من نرفته بودم دفترشون كي ميخواستم بفهمم كه مداركم ناقصن تا كاملشون كنم
اينم از شيرينكاريهاي منشي هاشون كه چقدر پيگير كارا هستن

ممنون

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده یه سوال تو این خراب شده کرج ش
شرکتی هست که وایرلس بده
من به شبدیز زنگ زدم طرف گفت 1 میلیون خرج دارم:blink: منم هر چی بلد بودم نثارش کردم :D
حالا شرکت دیگه ای هم هست :D

کسی جواب این سوال رو نداشت
به من ADSl نمیدن خودشون هم نمیدونن چرا فقط میگن نمیشه همه شرکت ها هم رفتم ولی هیچکس نتونسته رو خطم سرویس نصب کن مخابرات هم میگه خطر سالمه

حالا یکی بگه من چه کنم

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شما یه کاری کن !

من تنها نکته مثبتی که در شبدیز دیدم و میتونم خیلی راحت ( بدون اینکه بعدا شرمنده بشم :D ) به شما معرفی کنم ،‌اینه که ... یه فردی هست اونجا ( که فامیلیش رو هم فراموش کردم ) مسئول رانژه کردن خط و ... رسیدگی به مشکلات خط شما در مخابرات و این طور مسائل هست ! شما بده شبدیز خطتتون رو رانژه کنه ! این اقا یه طوری پیگر ماجرا میشه ، که شده سیم کشی مخابرات تا خونه شما عوض بشه ، ولی اخرش را میافته ! ( ممکنه طول بکشه ... ولی میشه ! :D ) بعد که مشکل مخابراتت حل شد ،‌ برو از یه جای خوب سرویس بگیر ! :D این هم راهنمايی !

ولی جدا ! من پیگیر تر از این اقا ندیدم ! خط ما یه بار اصلا PCM شد ! ولی با لطف ایشون به حالت قبل برگشت ... و چند باری هم یه چیزایی رو خط ما تو مخابرات سوخت و ترکید و .... اینها ... ولی بازم حل شد ! البته بگذریم هر کدوم از این ها که میگم حل شد ، یعنی کم کم ۲ هفته تا ۱ ماه من اینترنت نداشتم ! ولی خب حداقلش اینه که شما دیگه نمیرید هر روز مخابرات جواب سر بالا اونجا بشنوید ... و فکر میکنم زمان حل مشکل هم راحت نصف میشه ( اگر خودتون بخواید بیافتید دنبالش ... ) چون بهرحال ایشون (ظاهرا)‌ هر روز رفت و امد دارند اونجا و همونطور هم که گفتم کار رو الکی به شما نمیگن داره درست میشه ... بعد هیچ کاری نکنن ... ( برعکس پشتیبانی تلفنی این شرکت )

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
کسی جواب این سوال رو نداشت
به من ADSl نمیدن خودشون هم نمیدونن چرا فقط میگن نمیشه همه شرکت ها هم رفتم ولی هیچکس نتونسته رو خطم سرویس نصب کن مخابرات هم میگه خطر سالمه

حالا یکی بگه من چه کنم

فکر نمی کنم کسی اینکاره باشه و اگرم سرویس بدن همون 1 تومن واست آب می خوره. البته یه مدت شرکت U2U همین شرکتی که توزیع کننده کارت اینترنت هست وایرلس می داد ولی کمی بودار بود هزینه مودم می گفت 80 تومن و سرویس 64+ 13000 تومن و +128 18000 تومن +128 که سرعت دانلودش هم گفت حدوداً 40 هست.
ولی الان دیگه فکر نمی کنم سرویس بده. در کل وایرلس رو توصیه نمی کنم اولاً که هزینش زیاده ثانیاً تو شرایط نامساعد جوی اصلاً سیگنال نداری و پدرت دراومده.
از اینترنت ماهواره ای استفاده کنی از همه چیز بهتر البته اگر برای دانلود می خوای چون که پیداست خوراکت دانلود فیلم هست.

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فکر نمی کنم کسی اینکاره باشه و اگرم سرویس بدن همون 1 تومن واست آب می خوره. البته یه مدت شرکت U2U همین شرکتی که توزیع کننده کارت اینترنت هست وایرلس می داد ولی کمی بودار بود هزینه مودم می گفت 80 تومن و سرویس 64+ 13000 تومن و +128 18000 تومن +128 که سرعت دانلودش هم گفت حدوداً 40 هست.
ولی الان دیگه فکر نمی کنم سرویس بده. در کل وایرلس رو توصیه نمی کنم اولاً که هزینش زیاده ثانیاً تو شرایط نامساعد جوی اصلاً سیگنال نداری و پدرت دراومده.
از اینترنت ماهواره ای استفاده کنی از همه چیز بهتر البته اگر برای دانلود می خوای چون که پیداست خوراکت دانلود فیلم هست.

شماره این شرکت U2U داری به من بدی ؟ یکی از آشناها اینترنت می خواد ولی خطشون PCM هست

اگر بیسیمی سرویس بده باشه خیلی خوب میشه

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
این هم نظر من در مورد سرویسي که دارم استفاده مي کنم:
سرويس دهنده: شبديز
سرویس: 128 نامحدود
مدت استفاده: تقریبا سه ماه
سرعت دانلود :به طور کلی من از سرعت دانلود راضی هستم. بارها تست کرده ام و همون 14 رو می گيرم. اوقاتی هم هست که افت سرعت وجود داره. خصوصا زمان های پيک استفاده. جمع بندی اگه بخوام بکنم بیشتر از 80 درصد اوقات سرعتی رو که گرفتم ام واقعا دارم.
قیمت: من از تخفيف دانشجويي شون هم استفاده می کنم. 30 درصد تخفیف (البته فکر کنم این ماه تموم می شه). برای من قیمت بسیار مناسبه.
پشتیبانی: معمولا خوب جواب می دن. نمی شه انتظار داشت بیل گیتس اون جا نشسته باشه و جواب بده. اما تا حد امکان خوب جواب می دن و سعی می کنن مشکل رو حل کنن. غیر از یکی شون که من یه بار باهاش صحبت کردم و خوش اخلاق نبود.
محدودیت حجمی : نداره. همینش خیلی خوبه. تقریبا 20 ساعت از 24 ساعت کامپيوتر من داره دانلود می کنه.
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : من هم قبول دارم که این قسمت کارشون اصلا خوب نیس. ولی اگه مشکلاتی داشتی یا مثلا قطعی سرویسی و ... راضی نگهت می دارن.
پینگ: افتضاح. ایده آل نیس. ولی خوبه.
قطعی : داره. اما زیاد نیست. این ماه من نوشتم. فکر می کنم 5 بار توی این ماه قطعی داشتن. یه بارش بیشتر از یک ساعت بود.
زمان راه اندازی: برای من یک هفته ای راه انداختن. البته بعد از این که خط رانزه شد 4-5 بار زنگ زدم تا بالاخره تلفنی سرویسم راه افتاد.

Amin.o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و همشهريهاي كرجي...من فعلا dial upي هستم...اما چند وقته رفتم تو فكر adsl...واسه همين يه سرچ كوچك كردم اين سايت و اين تاپيك رو پيدا كردم...

اين طوري كه معلومه همين دايال آپ بهتره :rolleyes:!!! از خيره اينترنت پر سرعت گذشتيم!!!:lol:

اما جدا از شوخي تاپيك جامعي شده...ايول...
انشاالله به حق همين شبهاي عزيز!! وضع adsl بهتر بشه....:blink:

Majid_sp2007 عزيز اين تلفن شركت u2u
3521456-3521473-2735544-2701007

من حدودا يكسال مشترك اين شركت هستم و كارتهام رو از اونجا ميگيرم...اتفاقا يكبار هم زنگ زدم آمار adsl رو از اونجا بگيرم گفتن ما adsl نميديم اما وايرلس ميديم با همون مشخصاتي كه hsmid123 گفت...يكم مشكوك ميزنه...الان نميدونم ميدن يا نه...اولين منطقه اي هم كه شروع كردن به نصب تجهيزات وايرلس عظيميه بود. تازگي هم كه آمار adsl‌رو از همين شركت گرفتم گفتن بعد از عيد سرويس رو شروع ميكنند(حالا معلوم نيست چي در بياد)

فقط يك سوال : اين شركتها مودم متفرقه قبول ميكنند؟!(از اين 30 تومنيا usb ):blush:

بالا