• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من دوشنبه می رم با پارسی نت قرارداد ببندم
کار درستی می کنم؟:دی
Isp های دیگه برای 452 پیشنهاد می کنید؟
فقط می خوام سریع وصل بشه
کسی می دونه پارسی نت چند روزه وصل می کنه؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
فكر كنم تو حصارك هستيد شما!
بنظر من از شاتل سرويس بگيريد... البته اگر از پس هزينه هاش بر بيايد و با محدوديتاي حجميش كنار بيايد!!

http://karaj.shatel.ir/

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مشکلی با هزینه و محدودیت ندارم
فقط می خوام سریع وصل بشه که اینطور که معلومه شاتل خیلی طول می کشه

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی با هزینه و محدودیت ندارم
فقط می خوام سریع وصل بشه که اینطور که معلومه شاتل خیلی طول می کشه

دوست عزيز درسته شاتل طول ميده(البته بستگي به منطقه مخابراتي داره مثلا رجايي خيلي بده،حصارك نسبتا بهتره(مثلا جناب Sony_B تو حصارك براش حدود 20 روزه وصل شد)يعني كلا متغيره)
در مورد پارسي نت هم بايد بگم كه يكي از دوستام حدود 50 روزه كه براش طول كشيده(البته تو منطقه مخابراتي رجايي هست) ولي بعضي ها تو همين تاپيك از پارسي نت تعريف كردن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من پست اول رو ادیت کردم و الان ۲ تا نظر توش موجود هست. بقیه دوستان هم لطف کنند که بشه یه تصمیم گیری کرد ! من هنوز نتونستم در مورد یه ISP دیگه تصمیم گیری کنم ...

به این کاربران هم من PM ارسال کردم و درخواست کردم که نظرشون در مورد ISP خودشون بنویسند :

hsmid123
cordless
mohammad_z_1361
Asef
saba3
rasamhost
pooyan2012
MacBook
sinaarian
varian
arash4925
mujpir
Sony_B
Ghazmar
parsbin
pool

شاید در این لیست بعضی ها اصلا تا حالا adsl نداشته باشند ... ولی خب من فقط از روی پست ها تو این تاپیک pm رو ارسال کردم ... دوستانی که دارند خودشوند لطف کنند بنویسند.

ممنون./

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی یه چیز جالب ...

من تمام صفحه های این تاپیک رو وقت نکردم ببینم ... ولی تو همون چند صفحه که دیدم ... یه نکته جالب دیدم ... ظاهرا به غیر از شبدیز که اینجا ( منظور در این فروم ... یا حداقل در این تاپیک ) فردی هست و فعال هستند ، دنیا نت و اگر اشتباه نکنم آریاتک هم اینجا تشریف میارن ... باعث خوشحالی هست !

حالا اون پست اول به جاهای خوبی برسه ، به دوستانمون در شاتل و ISP های دیگه هم اطلاع میدم بنده که تشریف بیارند اگر دوست دارند در خدمتشون باشیم. چون به هر حال اگر این کار در پست اول بشه ... و تاپیک هم sticky بشه ( که احتمالا تو هفته آینده این کار رو میکنم ) ... و با این حجم بازدید و رنک سایت و تعداد کاربر و غیره ... و همچنین این موضوع که وقتی اسم هر کدوم از این ISP ها سرچ میشه ... اگر جزو ۱۰ تای اول نباشه ، حتما در ۲۰ تای اول ،‌ این تاپیک پیدا میشه ! اگر adsl و کرج و این چیزها سرچ بشه که دیگه ........

مثلا « ADSL شبدیز » اگر جستجو بشه ... که اولین گزینه خود شبدیز هست و دومیش این تاپیک ! :

http://www.google.com/search?hl=en&q=%D8%B4%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D8%B2+ADSL&lr=

یا حتی اگر مثل لینک بالا « ADSL شبدیز » سرچ نشه و فقط « شبدیز » سرچ بشه :

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=شبدیز

نتیجه ۷ یا ۸ در صفحه اول هم جالبه ! البته تاپیک فکر میکنم دو هفته هست زده شده و در آینده احتمالا وضعیت لینک بالا رو پیدا میکنه !

و اگر « شبدیز کرج » رو جستجو کنیم :

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=شبدیز+کرج

دنیا نت هم دقیقا همین وضعیت رو داره :

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=ADSL+دنیا+نت

شاتل هم دقیقا همینطور :

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=ADSL+شاتل&btnG=Search

البته چیزی که در لینک بالا پیدا میشه یه تاپیک دیگه هست ( در همین فروم ... که کلا در مورد شاتل هست ) ! و اگر کلمه کرج رو هم اضافه کنیم :

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=ADSL+شاتل+کرج

میشه اولی !

بقیه اسم ها رو هم من امتحان نکردم ... ولی احتمالا وضعیت در گوگل همین هست !

من جای مدیران این ISP بودم ، سعی میکردم ( اگر نه در واقعیت ، حداقل در این تاپیک ) حرف های خوبی درباره شرکتم زده بشه !

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده یه سوال تو این خراب شده کرج ش
شرکتی هست که وایرلس بده
من به شبدیز زنگ زدم طرف گفت 1 میلیون خرج دارم:blink: منم هر چی بلد بودم نثارش کردم :D
حالا شرکت دیگه ای هم هست :D

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گرامی

این حکایت های جالب و خواندنی، درباره وضعیت ADSL در کرج رو خوندم!

اما حقیقتش ته قصه دستگیر نشد که تو روده کدوم شرکت یه روده راست پیدا میشه!:blink:

بگذریم!!!!

یه راهنمایی اگر بکنید سپاسگزار خواهم بود، من مصرفم اغلب اوقات (80%) روزهای تعطیل و ساعات 6 بعد از ظهر تا 2 بامداد هست، خفن هم دانلود ندارم، اما خوب کمابیش آدم بالاخره یه پلاگینی، برنامه ای چیزی گه گاهی میگره!

میخوام بدونم با توجه به نظر شما چه پنلی و از کجا بگیرم!

من فلکه اول گوهردشت هستم (مرکز مخابراتی رجایی (؟))

سپاس از توجهتون

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سرویس: دنیانت

سرعت دانلود : 512 میانگین (40 تا 65) KB
قیمت: تقریبا مناسب

پشتیبانی: بی مصرف مشکلات باید خودت حل کنی یه مدت که adsl داشته باشی خودت اوستا میشی هر جا که تو مملکت سرویس دهی به مردم باشه همینه :(

محدودیت حجمی : برای من که دنبال دانلود نیستم جواب میده. البته 3 تا 7 صبح برای دانلود گذاشتن که تو کاره دانلود باشی جواب میده و سرعتش هم بین 30 تا 50 در نوسانه.

راحتی در حساب و کتاب ماهانه : فلاکت, پول واریز میکنی بعد تازه باید ثابت کنی پول واریز کردی :wacko: تنها راه حلش اینه که 10+ زنگ بزنی و یا پاشی بری محل شرکت به منشی های شرکت یه سر بزنی :p

زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : از پارس آنلاین که هجرت کردیم 42 روز تا رسیدن به مقصد تو راه بودیم دور دنیا در 42 روز :wacko:

اما در کل سگش میرزه به پارس آنلاین.

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پشتیبانی: بی مصرف مشکلات باید خودت حل کنی یه مدت که adsl داشته باشی خودت اوستا میشی هر جا که تو مملکت سرویس دهی به مردم باشه همینه :(

محدودیت حجمی : برای من که دنبال دانلود نیستم جواب میده.

راحتی در حساب و کتاب ماهانه : فلاکت, پول واریز میکنی بعد تازه باید ثابت کنی پول واریز کردی :wacko: تنها راه حلش اینه که 10+ زنگ بزنی و یا پاشی بری محل شرکت به منشی های شرکت یه سر بزنی :p

زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : از پارس آنلاین که هجرت کردیم 42 روز تا رسیدن به مقصد تو راه بودیم دور دنیا در 42 روز :wacko:

ما خیلی بدبختیم به 2 دلیل:

1ـ تو ایران زندگی میکنیم

2ـ تو کرجیم!!! :grrr:

آخه من وقت ندارم (تریپ کارمندیه کارم) پاشم برم دنبال سر پول واریز شده و امثال هم

ای خدااااااااااااا کجای دنیا آدم وقتی یه چیزی میخره و هزینه اش رو میده این قدر باید دنبالش بدود تا خدماتی که هزینه اش را داده ای ارائه کنند

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
ای خدااااااااااااا کجای دنیا آدم وقتی یه چیزی میخره و هزینه اش رو میده این قدر باید دنبالش بدود تا خدماتی که هزینه اش را داده ای ارائه کنند

كاملا موافقم.
خب مدت زيادي نمي گذره كه من از نعمت ADSL بهره مندم! ولي به درخواست مدير محترم اين سايت (شايان) يه چيزايي رو براي راهنمايي دوستان مي تونم بيان كنم. اميد دارم مفيد واقع بشه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SHATEL
سرعت دانلود: kb320 كه بين 32 تا 38 كيلوبايت در نوسان هست.

قيمت: تقريبا بالاست.

پشتيباني: بدبختانه يا خوشبختانه تا بحال گذارم بهشون نخورده. ولي تا اونجايي كه باهوشون در ارتباط بودم سعي مي كنند كه ادب رو رعايت كنند!

محدوديت حجمي: دارد. براي اطلاعات بيشتر به اين لينك مراجعه شود (تهران و شهرستان ها) از لحاظ محدوديت فرقي باهم ندارند

وضعيت پينگ: در كل براي من كه آنلاين بازي مي كنم بد نيست!

تصوير بهتر مي تونه بيان كنه:

2prdauw.jpg

قطعي: تا به حال نداشتم.

راحتي در حساب و كتاب: هنوز كه وقتش نشده (همينطور كه گفتم مشترك جديد هستم) ولي اين طور كه از باقي دوستان شنيدم وضعيت بايد مثل باقي شركت ها باشه!(آشفته گي و بي نظمي...)

زمان براي راه اندازي سرويس: 2 هفته حدودا.

چند تا تست كه در زير مي تونيد مشاهده كنيد:

************​

************​

************​

************​

************​

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بنده سرویسم مال شبدیز هستش و جناب شایان خان خودشون کامل مشکلات و مزایای سرویس شبدیز رو معرفی کردند و دیگه لازم به توضیح نمی ببینم ;)
دوستانی که از پارسی نت سرویس دارن لطف کنند کامل توضیح بدهند

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا موافقم.
خب مدت زيادي نمي گذره كه من از نعمت ADSL بهره مندم! ولي به درخواست مدير محترم اين سايت (شايان) يه چيزايي رو براي راهنمايي دوستان مي تونم بيان كنم. اميد دارم مفيد واقع بشه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SHATEL
سرعت دانلود: kb320 كه بين 32 تا 38 كيلوبايت در نوسان هست.

قيمت: تقريبا بالاست.

پشتيباني: بدبختانه يا خوشبختانه تا بحال گذارم بهشون نخورده. ولي تا اونجايي كه باهوشون در ارتباط بودم سعي مي كنند كه ادب رو رعايت كنند!

محدوديت حجمي: دارد. براي اطلاعات بيشتر به اين لينك مراجعه شود (تهران و شهرستان ها) از لحاظ محدوديت فرقي باهم ندارند

وضعيت پينگ: در كل براي من كه آنلاين بازي مي كنم بد نيست!

تصوير بهتر مي تونه بيان كنه:

2prdauw.jpg

قطعي: تا به حال نداشتم.

راحتي در حساب و كتاب: هنوز كه وقتش نشده (همينطور كه گفتم مشترك جديد هستم) ولي اين طور كه از باقي دوستان شنيدم وضعيت بايد مثل باقي شركت ها باشه!(آشفته گي و بي نظمي...)

زمان براي راه اندازي سرويس: 2 هفته حدودا.

چند تا تست كه در زير مي تونيد مشاهده كنيد:

************​

************​

************​

************​

************​

سلام دوست عزیز، مرسی از راهنمایی شما

آیا شاتل طوری هست که مثلاً صبح با خیال راحت یه فایل رو بذاری دانلود منیجر بگیره و شب که برمی گردی مثل یه آدم!!! فایلت دانلود شده باشه، یا این ها هم هر از گاهی یه dc ناناز تقدیم یوزرهاشون میکنن؟؟؟؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

محدودیت حجمی : برای من که دنبال دانلود نیستم جواب میده. البته 3 تا 7 صبح برای دانلود گذاشتن که تو کاره دانلود باشی جواب میده و سرعتش هم بین 30 تا 50 در نوسانه.

این که ظاهرا همون صبانت هست، اینجا تو تهران، پول میریزی، فیش رو فکس میکنی!! خودش فعال میشه !!!!

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوست عزیز، مرسی از راهنمایی شما

آیا شاتل طوری هست که مثلاً صبح با خیال راحت یه فایل رو بذاری دانلود منیجر بگیره و شب که برمی گردی مثل یه آدم!!! فایلت دانلود شده باشه، یا این ها هم هر از گاهی یه dc ناناز تقدیم یوزرهاشون میکنن؟؟؟؟

راستش خوشبختانه من كه تا بحال مشكل DC با شاتل نداشتم.بنظرم از اين نظر شاتل نسبت به ISP هاي ديگه خيلي بهتره! همين الان كه دارم اين رو تايپ مي كنم از شب در حال دانلوده و تا حالا DC نشده... فقط كاش اين پينگشون درست بود ديگه عالي مي شد.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
وضعیت شرکت های آریاتک و شاتل و دنیانت که من ازشون استفاده کردم و پارسی نت و ال آی تی و پارس آن لاین و شبدیز هم که ازشون اطلاع دارم
--------------------------------------------------------------------
آریاتک(128/128):
سرعت دانلود: 10-15
قیمت : 13000
پشتیبانی : بدک نیست یعنی حداقلش به آدم جواب می دن. ولی در کل دنبال پشتیبانی تو کرج نباشید چون اینا نماینده تهران هستن و اگر مشکلی پیش بیاد اکثراً از مرکز و تهران هست و کاری هم از دستشون برنمیاد.(جز اینکه بیهوده می گن چشم الان رسیدگی می کنیم ولی واقعیت اینه که کاری نمی تونن انجام بدن.
محدودیت حجمی: فعلاً که ندارد ولی ممکن است ماهی 3.5 بزارن
وضعیت پینگ: صبح ها حدوداً 250 شب ها 450 (که زباد تعربفی نداره)
زمان راه اندازی : سرشون خلوتتر از سایر شرکت هاست لذا کمتر از 1 هفته ( برای من که 3 روزه شد)
واریز پول برای شارژ ماهانه : حضور در شرکت که در میدان آزادگان هست شرکت
تذکرات: در کل اگر نیازی به سرعت دانلود بالا ندارید و پینگشم اذیتتون نمی کنه بدک نیست .این شرکت برای من که اولویت دوم بعد از پارسی نت تو کرج هست
--------------------------------------------------------
شاتل(256)
سرعت دانلود: 18-23
قیمت : 16900
محدودیت: 2.5 البته من پارسال استفاده می کردم که محدودیتش 10 گیگ بود ولی مثل اینکه شاتل هم از دنیانت یاد گرفته
پشتیبانی: واقعاً افتضاحه اصلاً خودشونم نمی دونن دارن چیکار می کنن. یه بچه رو گذاشتن اونجا مدیر
پینگ : خوبه 200-300
مدت رانژه: 20-50 روز
واریز پول : از طریق پیک که تازه اونم ممکنه یه چندماهی اصلاً نیاد دمه خونه برای من که بعد از 1 سال اومد ;) که منم با پررویی تمام گفتم من اصلاً قرارداد نداشتم می خواستید قطع کنید کسی که به من تلفن نزد بشون ندادم حتی یک قرون .
تذکرات : من زیاد توصیه نمی کنم زیاد شرکت درست ودرمونی نیست خیلی اعصاب خورد کنه
---------------------------------------------------------------
دنیانت 128:
ُسرعت 40- 55
قیمت : 13600
محدودیت : افتضاح 2 گیگ شرم آوره انگار که بت فحش بدن اصلاً گولشونم نخورید که می گن به جاش صبح ها دانلوداتون رو انجام بدین صبح ها سرعت دانلود اندازه dial up هم نیست. تازه یک ساعت به یک ساعت هم DC می شه
پشتیبانی: از پشتیبانی فقط ادعاشو دارن نه کاری می تونن بکنن نه اگرم از دستشون بربیاد می کنن
پینگ: 250
مدت رانژه: برای من که 20 روز طول کشید . ولی در کل 7-20 روز
تذکرات: چون شرکتیه که خیلی سرشون شلوغه و روده راست هم تو شیکمشون نیست من می گم ترجیحاً از این شرکت سرویس نگیرید اگر با دو گیگش مشکلی ندارید از ال آی تی بگیرید.
------------------------------------------------------------------------
ال آی تی : همه جیزش کاملاً مشابه دنیانت تنها رانژش ممکنه کمتر بشه چون سرشون خلوت تره. این شرکت اولویت سوم من هست
شماره تلفن:
------------------------------------------------------
پارسی نت128:
سرعت : 40-50
قیمت : با توجه به حجم ترافیکشه به شرح زیر:
حجم 2 گیگ:10.000 حجم 5 گیگ: 15.000
حجم 10گیگ : 25000 حجم 20 گیگ: 40.000 حجم 30 گیگ: 60.000

مدت رانژه : 1هفته الی 3 هفته
پینگ : 200
پشتیبانی : اطلاعی در دست نیست
تذکرات : به نظر من این شرکت از سایر شرکت ها بهتره و اولویت اول من هست. اگر از پس هزینش برمیاد یه حجم 10 20 گیگش رو می گیرید و خلاص بهترین سرعت و پینگ و حالش رو می برید . من خودم برای ماه بعد احتمالاً از دنیانت کوچ می کنم و یه 30 گیگ پارسی نت رو می گیرم.
در رابطه با پارس آن لاین هم این جوری که پیداست هیچ کدوم از مواردش چنگی به دل نمی زنه و فقط پول زیادی می گیرن. پس اینو هم خطش می زنیم
شبدیز هم همان طور که عیان است همه نالانن و تعدد یوزراش کار دستش داده و قطعی های پی در پی و پشتیبانیه ضعیف و سایر مشکلات که بهتره دوره این شرکتم خط بکشید.
----------------------------------------
امتیاز دهی من از 10 ستاره:p:
پارسی نت * * * * * * * *
آرباتک * * * * * *
ال آی تی * * * * *
دنیانت * * * *
شبدیز * *
شاتل * *
پارس آن لاین * *

در مجموع امیدوارم این توضیحات بنده به کار دوستان بیاد و آرزو می کنم از هر شرکتی که سرویس می گیرید خیرش از شرش براتون بیشتر باشه (چون بدون شر که نمی شه;))

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
خیلی عالی بود حمید جان

فکر کنم از پست شما بشه نتیجه گیری کرد که توی کرج شرکت ها تفاوت فاحشی با هم ندارن و فقط توی یکی دو پارامتر نسبت به همدیگه متفاوت هستن

------
پ.ن:فقط اون یه سال 256 مفت از شاتل کوفتت بشه :D شوخی :p

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضعیت شرکت های آریاتک و شاتل و دنیانت که من ازشون استفاده کردم و پارسی نت و ال آی تی و پارس آن لاین و شبدیز هم که ازشون اطلاع دارم
آریاتک(128/128):
سرعت دانلود: 10-15
قیمت : 13000
پشتیبانی : بدک نیست یعنی حداقلش به آدم جواب می دن. ولی در کل دنبال پشتیبانی تو کرج نباشید چون اینا نماینده تهران هستن و اگر مشکلی پیش بیاد اکثراً از مرکز و تهران هست و کاری هم از دستشون برنمیاد.(جز اینکه بیهوده می گن چشم الان رسیدگی می کنیم ولی واقعیت اینه که کاری نمی تونن انجام بدن.
محدودیت حجمی: فعلاً که ندارد ولی ممکن است ماهی 3.5 بزارن
وضعیت پینگ: صبح ها حدوداً 250 شب ها 450 (که زباد تعربفی نداره)
زمان راه اندازی : سرشون خلوتتر از سایر شرکت هاست لذا کمتر از 1 هفته ( برای من که 3 روزه شد)
واریز پول برای شارژ ماهانه : حضور در شرکت که در میدان آزادگان هست شرکت
تذکرات: در کل اگر نیازی به سرعت دانلود بالا ندارید و پینگشم اذیتتون نمی کنه بدک نیست .این شرکت برای من که اولویت دوم بعد از پارسی نت تو کرج هست
--------------------------------------------------------
شاتل(256)
سرعت دانلود: 18-23
قیمت : 16900
محدودیت: 2.5 البته من پارسال استفاده می کردم که محدودیتش 10 گیگ بود ولی مثل اینکه شاتل هم از دنیانت یاد گرفته
پشتیبانی: واقعاً افتضاحه اصلاً خودشونم نمی دونن دارن چیکار می کنن. یه بچه رو گذاشتن اونجا مدیر
پینگ : خوبه 200-300
مدت رانژه: 20-50 روز
واریز پول : از طریق پیک که تازه اونم ممکنه یه چندماهی اصلاً نیاد دمه خونه برای من که بعد از 1 سال اومد ;) که منم با پررویی تمام گفتم من اصلاً قرارداد نداشتم می خواستید قطع کنید کسی که به من تلفن نزد بشون ندادم حتی یک قرون .
تذکرات : من زیاد توصیه نمی کنم زیاد شرکت درست ودرمونی نیست خیلی اعصاب خورد کنه
---------------------------------------------------------------
دنیانت 128:
ُسرعت 40- 55
قیمت : 13600
محدودیت : افتضاح 2 گیگ شرم آوره انگار که بت فحش بدن اصلاً گولشونم نخورید که می گن به جاش صبح ها دانلوداتون رو انجام بدین صبح ها سرعت دانلود اندازه dial up هم نیست. تازه یک ساعت به یک ساعت هم DC می شه
پشتیبانی: از پشتیبانی فقط ادعاشو دارن نه کاری می تونن بکنن نه اگرم از دستشون بربیاد می کنن
پینگ: 250
مدت رانژه: برای من که 20 روز طول کشید . ولی در کل 7-20 روز
تذکرات: چون شرکتیه که خیلی سرشون شلوغه و روده راست هم تو شیکمشون نیست من می گم ترجیحاً از این شرکت سرویس نگیرید اگر با دو گیگش مشکلی ندارید از ال آی تی بگیرید.
------------------------------------------------------------------------
ال آی تی : همه جیزش کاملاً مشابه دنیانت تنها رانژش ممکنه کمتر بشه چون سرشون خلوت تره. این شرکت اولویت سوم من هست
شماره تلفن:
------------------------------------------------------
پارسی نت128:
سرعت : 40-50
قیمت : با توجه به حجم ترافیکشه به شرح زیر:
حجم 2 گیگ:10.000 حجم 5 گیگ: 15.000
حجم 10گیگ : 25000 حجم 20 گیگ: 40.000 حجم 30 گیگ: 60.000

مدت رانژه : 1هفته الی 3 هفته
پینگ : 200
پشتیبانی : اطلاعی در دست نیست
تذکرات : به نظر من این شرکت از سایر شرکت ها بهتره و اولویت اول من هست. اگر از پس هزینش برمیاد یه حجم 10 20 گیگش رو می گیرید و خلاص بهترین سرعت و پینگ و حالش رو می برید . من خودم برای ماه بعد احتمالاً از دنیانت کوچ می کنم و یه 30 گیگ پارسی نت رو می گیرم.
در رابطه با پارس آن لاین هم این جوری که پیداست هیچ کدوم از مواردش چنگی به دل نمی زنه و فقط پول زیادی می گیرن. پس اینو هم خطش می زنیم
شبدیز هم همان طور که عیان است همه نالانن و تعدد یوزراش کار دستش داده و قطعی های پی در پی و پشتیبانیه ضعیف و سایر مشکلات که بهتره دوره این شرکتم خط بکشید.
----------------------------------------
امتیاز دهی من از 10 ستاره:p:
پارسی نت * * * * * * * *
آرباتک * * * * * *
ال آی تی * * * * *
دنیانت * * * *
شبدیز * *
شاتل * *
پارس آن لاین * *

در مجموع امیدوارم این توضیحات بنده به کار دوستان بیاد و آرزو می کنم از هر شرکتی که سرویس می گیرید خیرش از شرش براتون بیشتر باشه (چون بدون شر که نمی شه;))

با توجه به مقایسه خود شما دوست عزیز به نظر می رسه که پارسی نت دارای وضعیت مساوی با شاتل هست چطوری هست که به شاتل دو ستاره دادی ولی به پارسی نت 8 ستاره!
در مجموع به نظر من آریا تک باید اول باشد

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزيز واقعا زحمت كشيديد. خيلي ممنون!

ولي فكر كنم يكم با تعصب عمل كرديد، دليلشم اينه كه با اين هزينه، وقت و انرژي كه ما براي ISP هاي وطني! خرج مي كنيم هيچكدومشون از 10 امتياز حتي لياقت اون 4 امتيازشم ندارن چه برسه به هشت، اينو ديگه همه مي دونن!!

در كل براي هممون متاسفم كه محكوميم به ...!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به به ! این تاپیک تازه داره تاپیک میشه ... الان یه کم سرم شلوغ هست . تا چند ساعت دیگه ، پست هارو میبرم تو پست اول.

دوستان دیگه‌ای که هنوز نظرشون رو ننوشتن ! ( اگر فکر میکنید یکی دیگه نظر داده و شما هم نظر همون فرد رو دارید ، لطفا همون رو کپی کنید ! منظورم اینه که حتما نظرتون رو بدید ... حتی اگر تکراری بود ! )

بالا