وضعیت شرکت های آریاتک و شاتل و دنیانت که من ازشون استفاده کردم و پارسی نت و ال آی تی و پارس آن لاین و شبدیز هم که ازشون اطلاع دارم
--------------------------------------------------------------------
آریاتک(128/128):
سرعت دانلود: 10-15
قیمت : 13000
پشتیبانی : بدک نیست یعنی حداقلش به آدم جواب می دن. ولی در کل دنبال پشتیبانی تو کرج نباشید چون اینا نماینده تهران هستن و اگر مشکلی پیش بیاد اکثراً از مرکز و تهران هست و کاری هم از دستشون برنمیاد.(جز اینکه بیهوده می گن چشم الان رسیدگی می کنیم ولی واقعیت اینه که کاری نمی تونن انجام بدن.
محدودیت حجمی: فعلاً که ندارد ولی ممکن است ماهی 3.5 بزارن
وضعیت پینگ: صبح ها حدوداً 250 شب ها 450 (که زباد تعربفی نداره)
زمان راه اندازی : سرشون خلوتتر از سایر شرکت هاست لذا کمتر از 1 هفته ( برای من که 3 روزه شد)
واریز پول برای شارژ ماهانه : حضور در شرکت که در میدان آزادگان هست شرکت
تذکرات: در کل اگر نیازی به سرعت دانلود بالا ندارید و پینگشم اذیتتون نمی کنه بدک نیست .این شرکت برای من که اولویت دوم بعد از پارسی نت تو کرج هست
--------------------------------------------------------
شاتل(256)
سرعت دانلود: 18-23
قیمت : 16900
محدودیت: 2.5 البته من پارسال استفاده می کردم که محدودیتش 10 گیگ بود ولی مثل اینکه شاتل هم از دنیانت یاد گرفته
پشتیبانی: واقعاً افتضاحه اصلاً خودشونم نمی دونن دارن چیکار می کنن. یه بچه رو گذاشتن اونجا مدیر
پینگ : خوبه 200-300
مدت رانژه: 20-50 روز
واریز پول : از طریق پیک که تازه اونم ممکنه یه چندماهی اصلاً نیاد دمه خونه برای من که بعد از 1 سال اومد

که منم با پررویی تمام گفتم من اصلاً قرارداد نداشتم می خواستید قطع کنید کسی که به من تلفن نزد بشون ندادم حتی یک قرون .
تذکرات : من زیاد توصیه نمی کنم زیاد شرکت درست ودرمونی نیست خیلی اعصاب خورد کنه
---------------------------------------------------------------
دنیانت 128:
ُسرعت 40- 55
قیمت : 13600
محدودیت : افتضاح 2 گیگ شرم آوره انگار که بت فحش بدن اصلاً گولشونم نخورید که می گن به جاش صبح ها دانلوداتون رو انجام بدین صبح ها سرعت دانلود اندازه dial up هم نیست. تازه یک ساعت به یک ساعت هم DC می شه
پشتیبانی: از پشتیبانی فقط ادعاشو دارن نه کاری می تونن بکنن نه اگرم از دستشون بربیاد می کنن
پینگ: 250
مدت رانژه: برای من که 20 روز طول کشید . ولی در کل 7-20 روز
تذکرات: چون شرکتیه که خیلی سرشون شلوغه و روده راست هم تو شیکمشون نیست من می گم ترجیحاً از این شرکت سرویس نگیرید اگر با دو گیگش مشکلی ندارید از ال آی تی بگیرید.
------------------------------------------------------------------------
ال آی تی : همه جیزش کاملاً مشابه دنیانت تنها رانژش ممکنه کمتر بشه چون سرشون خلوت تره. این شرکت اولویت سوم من هست
شماره تلفن:
------------------------------------------------------
پارسی نت128:
سرعت : 40-50
قیمت : با توجه به حجم ترافیکشه به شرح زیر:
حجم 2 گیگ:10.000 حجم 5 گیگ: 15.000
حجم 10گیگ : 25000 حجم 20 گیگ: 40.000 حجم 30 گیگ: 60.000
مدت رانژه : 1هفته الی 3 هفته
پینگ : 200
پشتیبانی : اطلاعی در دست نیست
تذکرات : به نظر من این شرکت از سایر شرکت ها بهتره و اولویت اول من هست. اگر از پس هزینش برمیاد یه حجم 10 20 گیگش رو می گیرید و خلاص بهترین سرعت و پینگ و حالش رو می برید . من خودم برای ماه بعد احتمالاً از دنیانت کوچ می کنم و یه 30 گیگ پارسی نت رو می گیرم.
در رابطه با پارس آن لاین هم این جوری که پیداست هیچ کدوم از مواردش چنگی به دل نمی زنه و فقط پول زیادی می گیرن. پس اینو هم خطش می زنیم
شبدیز هم همان طور که عیان است همه نالانن و تعدد یوزراش کار دستش داده و قطعی های پی در پی و پشتیبانیه ضعیف و سایر مشکلات که بهتره دوره این شرکتم خط بکشید.
----------------------------------------
امتیاز دهی من از 10 ستاره

:
پارسی نت * * * * * * * *
آرباتک * * * * * *
ال آی تی * * * * *
دنیانت * * * *
شبدیز * *
شاتل * *
پارس آن لاین * *
در مجموع امیدوارم این توضیحات بنده به کار دوستان بیاد و آرزو می کنم از هر شرکتی که سرویس می گیرید خیرش از شرش براتون بیشتر باشه (چون بدون شر که نمی شه

)