Khepele Sibilo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,693
- لایکها
- 16
آخ ! دوست عزیز چقدر دلم میخواد که سواتم به درک فرمایشات شما می رسید:blush: آخه من هم تو شرکت همین مشکل رو دارم.![]()
باور كنين نمي دونم چي ميشه كه تاپيكهايي كه نخوندم بعضي وقتها برام به حالت خونده شده در مياد و دوباره بهشون سر نمي زنم و جواب بعضي موضوعات مي مونه
اولا بار كنين سوات من همش الكيه
راستش اگر از پروكسي دور زن استفاده كنين كه خوب معمولا OPTION داره،توي اون چند تا تيك هست،يكيش نوشته پاك شدن history و كش
اون ها رو غير فعال بايد بكنين
اما اگر سيستمي كه روي اون هستين چند كاربره هست و براتون توو شركت نرم افزاري نصب كردن كه هر يوزر كه پا شد،اطلاعاتش پاك شه، فكر كنم چاره اي نداشته باشه!
اما شايد بتونين از ساير مرورگرها استفاده كنين (FFيا OPERA ) استفاده كنين و اين موضوع كمي حل تر بشه!
توجه،چند جمله زير فقط نظر شخصي من هست،لطفا اونها رو جدي نگيرين و از بحث راجع به اون خودداري كنين،حتي اگر اون رو نخونين بهتره! جدا حوصله بحث ندارم! خيلي خسته تر و پير تر از اوني شدم كه براي هر جمله از حرف هام،بحث كنم!
صحبتهاي من معمولا دريايي از سو تعبير رو هم با خودشون دارن،معمولا اونقدر عجولانه هدفم رو مي نويسم كه فرا تر از ديوان حافظ مي شه از اون برداشت داشت! اگر بر خلاف خواسته بالام دارين اينها رو مي خونين،صادقانه ترين و بي غرض ترين برداشتتون از حرفها،منظور صحيح من از گفتم اون هست
من خودم تقريبا ( تحقيقا ) مهمان نما و تازه وارد هستم،شايد با ديدي كه اينجا هست اينكه جواب بدم صحيح نباشه، اما خوب چون عادت دارم جايي كه مي رم زودي اول چند پيشنهاد بنويسم!!!! با اجازه چند جمله اي مي نويسم:
1-سيستم فروم ها رو هيچ كدوم از ادمين ها ننوشتن،سيستم هاي آماده اي هستن كه خريداري يا open source هستن (VB در اين سايت بسته به نوع ليسانس از 80 تا 180 تومن فكر كنم قيمت داره و اگر سايتي اون رو نخره،شركت توليد كننده VBقانونا تا امروز چندين و جند دامنه com. رو به خاطر استفاده غير مجار بسته ، من فكر كنم حتي فارسي نبودن كامل اين فروم،به خاطر خريد ارزونترين ليسانس اين انجمن باشه اما فرومي مثل SMF كه من رووش كمي كار مي كنم و توو سايت خود نصب كردم و براش مود و اينها ترجمه و تصحيح مي كنم مجاني هست ) اضافه كردن امكان به اون ها به اين راحتي نيست و با مد هايي كه براشون مياد صورت مي گيره،در كل تا الان امكاني براي اينكه به يك كاربر امكان اديت يك تاپيك خاص داده بشه نديدم!! فقط مي تونين يك انجمن رو براي شخص باز كنين! يعني عملا يا كل اين بخش براي شما باز ميشه،يا اينكه فقط تاپيك مربوط به گوشي تون باز بشه فكر كنم امكان پذير نباشه!
1- هرگونه مهمان نوازی از مهمان-نما ها جلو گیری بشه : بدین ترتیب که در صورت تاسیس هرگونه تاپیک در ساب فروم های موجود با موضوعات مشابه حاضر در آن ساب فروم جلوگیری بشه - مثال : مشاوره برای Pocket PC در همین ساب فروم که چند صفحه ای هم پیش رفته ...
راستش اين ديد كه فروم متعلق به چند نفري هست كه توش زياد فعاليت كردن ،موضوعي هست كه كاشكه مي شد خيلي مفصل راجع بهش بحث كرد!
كسي كه مياد و در فرومي جواب مي ده، كلابايد بدونه مثل لحظه اي كه سوار تاكسي خط مشخصي ميشه،بدون اينكه در مورد قيمت يا شرايط بحث كنه،قوانينش رو پذيرفته! شما سوار تاكسي ونك وليعصر كه بشين،راجع به قيمت معمولا صحبتي نمي كنين،ته مسير هم نمي تونين بگين كه من توو دلم با نيت 300 تومن سوار شدم! همه چيز مشخصه!
توو انجمن هم كه ميايم،اينكه انتظار داشته باشيم كه در ازاي جوابها يا فعاليتهامون با بقيه تفاوتي كنيم،فكر كنم اشتباه باشه،من نمي گم مفت بيايم بريم! اما خوب بايد دونست كه نبايد هيچ انتظاري داشت!
بين كسي كه چند ساله اينجاست و چندين هزار پست داره با كسي كه تاز ه مياد فرقي نيست! مدير هاي اينجا هيچ منتي بر سر كسي ندارن! كسي اينجا از بقيه برتر نيست! فروم با همين انگيزه ايجاد ميشه! يعني مكاني مجاني براي فعاليت خيراتي !!! مگه غير از اون توو اولش نوشته شه! كه مثلا براي عضويت اينجا پولي هست يا براي هر فعاليت بايد هزينه بپردازين!كسي هم كه كاري مي كنه در ازاش چيزي دريافت مي كنه! مثل www.edaboard.com
اما PTكه ميام تمام شواهد ميگه كه انجمن به صورت مجاني براي فعاليت آزاد و بي منت باز شده! قوانين سخت گيرانه اي ( 100 البته نياز! ) اينجا هست،اما خوب اينكه كسي كه يك سوال داره! و ID باز كرده اون رو بپرسه،ديگه نميشينه 10 صفحه قوانين و شرايط و لحن سوال و جواب و ... رو بخونه! اينكه طرف براي اولين بار داره بعد از يك search به دنبال چيزي كه براش نياز بوده با مقوله اي به اسم فروم آشنا ميشه،دليل نمي شه كه بخواد همه چيز رو بدونه! اينترنت رو دنبال مشكلش ميگرده،جواب رو اينجا پيدا مي كنه ، مي خواد بخونه يا فايل مورد نياز رو دانلود كنه،صفحه اي باز ميشه مي گه رجيستر كن! يه ID باز مي كنه،به نيازش مي رسه،مي ره!
آيا بايد جلوي فعاليت اين شخص رو گرفت ؟
جواب من : خير!
من مشكل رو از اونجا ميبينم كه سطح دسترسي بسته شده! هر آدمي براي يك دانلود ساده مجبوره يك ID باز كنه يا ... به فروم فانتزي من( كه راهش ننداختم ) برين،قوانين مضحكش رو بخونين! خواهيد خنديد،اما بهش كه فكر كنين، ميبينين اگر راه بندازمش،از همه موفق تر خواهم بود ! سطح دسترسي همه چيز باز هست، حتي مي خوام قسمتي ايجاد كنم كه كسي كه فقط 1 سوال داره، بدون ثبت نام اونجا بتونه بنويسه! اين يعني هر كاربر ، يك كاربر مفيد!
معمولا تنها سود اين فروم ها براي صاحبانش همون هزينه اي هست كه از تبليغات به دست ميارن! اون هم تابعي از تعداد كاربر ثبت نام كرده هستش! كه متاسفانه مشكلاتي اين چنيني به وجود مياره
اما فكر كنم بايد به همه كاربر ها حق داد سوال كنن و بدونين اگر پست نا مربوط كسي پاك بشه يا به زير بخشي منتقل بشه،چون اون اساس فروم رو نمي دونه،تنها اتفاق اينه كه مجددا همون جا تاپيك مشابه باز مي كنه يا يك تاپيك انتقاد كه پست من چي شد!
من فكر كنم هر چي ميكشيم از همين لفظ كاربر فعال هست ! راستش با ديدي كه دارم اوون كلمه معتمد كه توو بند بعدي آوردين، براي اين به كار برده بشه بهتره! نه اينكه اين كاربر فرقي با بقيه داره! نه ! فقط اينكه ميگن به جواب كي اعتماد كنيم؟ خوب كسي كه فعال شده (با اين لفظ مخالفم و كاشكه معتمد به جاش به كار برده ميشد!) اين شخص كسي خواهد بود كه به جوابش بيشتر مي شه اعتماد كرد! فقط همين2- شرایط ارتقاء : کاربر فعال شدن هر یک از کاربران عادی ، مشروط بر فعالیت این کاربران در همه ی ساب فروم های این بخش باشه .. به طور مثال خود من در قسمت نرم افزار بسیار بد عمل میکنم .
با این وجود کاربران در سدد ارتقاء سطح سواد و فعالیت خود در تمامی ِ موضوعات پاکت پی سی بر میان و با این شرایط سطح علمی فروم بالا میره .
مطمئنم شما و خيلي از دوستان ديگه خودشون اين رو مي دونن كه معتمد اينجا هستن، نه عضوي متفاوت! اما بعضي جوان تر ها كه ميان فكر مي كنن كاربر فعال ،افتخاريه و براي رسيدن به اون ...
نظر من راجع به اين بند كلا حذف اين عنوان،يا اصلاحش به كارير معتمد هست. اين كاربر مي تونه توو معرفي نرم افزار معتمد باشه، ولي برنامه نويسي بلد نباشه! اين مثال باز گو كننده ترجمه نا صحيح لفظ مذكور هست كه با چه انگيزه اي ايجاد شده،اما با توجه به فرهنگ جديد ما ايراني ها كه خيلي ها بدون انگيزه رسيدن به كاربر فعالي(افتخاري ) ،به بقيه كمكي نمي كنن،باعث ترجمه اين چنيني شده
3- معتمدین محله ی نرم افزار: همونطور که قبلا گفتم چندین نفر از کاربر فعالان بخش نرم افزار اجازه داشته باشن که توی معرفی نرم افزار پست بزنن و به تصحیح و ارتقاء برنامه ها بپردازن و از کاربرای دیگه ته ِ هر پست بخوان که هیچ گونه جوابی به پست هاشون داده نشه و فقط به گفته های این افراد عمل بشه . این کاربران فعال بعد از 3 روز ( یا هر عدد دیگه ) پستای خودشون رو پاک کنن . اینجوری کار ِ مدیرا هم راحت میشه .
4- کلوپ های هر برند : 3 روش میشه واسش پیاده کرد :
> ساب فرومی با نامی همچون " پاکت پی سی ِ من " ایجاد و درون اون تاپیک های متعددی در مورد انواع خاص پاکت پی سی تاسیس بشه ... با نظر بنده ی حقیر ، حضور فلیم و پی525 و 535 ، تایتن 2 و غیره ، در ساب فروم مشاوره و سخت افزار کم لطفی در حق این دستگاهها و بی ارتباطی با موضوع ساب فروم هست . البته به شرطی که لا اقل یک مالک از این دستگاه ها در فروم موجود باشه .
> تمامی این تاپیک ها به بخش عمومی منتقل بشه
> یا اینکه در ساب فروم ِ ایجاد شده ی " پاکت پی سی ِ من " تاپیک هایی با عنوان مثلا" " O2 " و تمامی ِ برند ها ایجاد و به طور کلی روشون بخث بشه ... یعنی در هر تاپیک که مربوط به یک برند مشخص هست ، در مورد دستگاه های همان برند تبادل نظر صورت بگیره ...
توضيح مشكل زير بخشها رو كه اول دادم
اما اينكه گروهي از كاربر ها رو جمع كنين، راستش كل كاربر هاي اين بخش مگه چند نفر هستن؟
چند نفر از اونهايي كه گوشي خاصي دارن حاضر هستن حالا حالا ها اينجا بمونن و مسئوليت تاپيك گوشي خودشون رو قبول كنن ؟
باز شدن تاپيك هاي گوشي اونقدر عظيم ميشه كه مي تونه مثل XDA يك سايت كامل بشه!
هر كي هر گوشي كه داره ازش دفاع مي كنه!
اما در كل اگر 5 نفر رو بتونين حمع كنين،به طور حتم من به عنوان يك كاربر استفاده كننده،خيلي خوشحال خواهم شد از اينكه بتونم از فرومي با امكانات بيشتر استفاده كنم
نوع ديگه اي (كمي متفاوت ) از اين موضوع رو قبلا مطرح كرده بودم5- تیمی متشکل از چندین فرد از افراد معتبر و مورد اعتماد بخش تشکیل و هر ماه لیستی از برنامه های منتخب بچه های پی تی تشکیل بشه تا بچه ها بتونن دانلود کنن و روی دستگاه هاشون بریزن . به این ترتیب که تاپیکی که تنها یک نفر حق پست زدن رو داره ایجاد و تیم انتخابگر در هر موضوع از برنامه های موجود در پاکت پی سی در اون ماه یک برنامه رو انتخاب و لینک آن رو هم در مقابلش قرار میده . بدین ترتیب هر ماه 15 20 برنامه ی منتخب پی تی با لینکش در اختیار سایر کابران قرار میگیره . و همچنین هر 2 ماه یکبار این برنامه ها توسط یکی از اعضا زیپ شده و بصورت تک فایل برای کاربران تازه وارد در جایی آپلود بشه تا با یک کلیک کاربران آماتور هد 2 ماه یک بار آپدیت ترین برنامه ها رو در اختیار داشته باشن .
بخشي كه نرم افزار هاي مورد نياز رو معرفي كنه،و نه ماهانه،بلكه هر وقت يكي از اون نرم افزار ها UPDATE شد،اون رو جايگزين قبلي كنين! يا اگر بهترش اومد،به ترتيب اولويت معرفي بشه
مثلا تاپيكي به اسم برنامه هاي مورد نياز باز بشه
هر پست اون شامل نرم افزار هاي خاصي باشه
به فرض يك پست براي فارسي ساز ها،يكي براي كار با SMS يكي براي ...
توو هر كدوم با دليل و به ترتيب اولويتي كه با نظر اكثريت مديران و كاربران معتمد هست،نرم افزار هاي مربوطه معرفي بشن
آخر شبه،خيلي خسته هستم،خيلي عجول،كلي مطلب نوشتم! اميدوارم برداشت بدي از اونها نشه!
( به فرض دوباره كه متن رو خوندم، جمله اول خودم كه من خودم مهمان نما هستم رو ميشه به نوعي كنايه هم برداشت كرد! يا ... اميدوارم اينطور سو تعبير ها نشه!)