• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مولايي:از لحاظ روحي شرايط خوبي ندارم
دوست دارم فصل بعد هم در مس بمانم

خبرگزاري فوتبال ايران- علي مولايي كه مدتي پيش به دليل مثبت اعلام شدن آزمايش دوپينگش محروم شد، روزهاي سختي را پشت‌سر مي‌گذارد و اميدوار است كه از اين شرايط خارج شود.

وي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: اتفاقي كه افتاد باعث شد. تا تلخ‌ترين روزهاي زندگي‌ام را سپري كنم و از لحاظ روحي شرايط خوبي ندارم، البته با اميدواري زيادي تمرين مي‌كنم تا از آمادگي لازم دور نباشم. پشت‌سر گذاشتم اين روزها خيلي سخت است و اميدوارم با كمك ديگران از اين وضعيت خارج شوم.
مولايي در خصوص موضوع جدايي‌اش مس كرمان در پايان فصل گفت: هنوز تصميم خاصي نگرفته‌ام و بايد ببينم سرنوشت اين پرونده به كجا مي‌رسد. من مردم كرمان و مسئولان اين باشگاه را دوست دارم و مي‌خواهم اگر شرايط مهيا بود، باز هم در اين تيم بازي كنم.
اين بازيكن در خصوص شايعه ناراحتي‌اش از باشگاه مس گفت: اين موضوع شايد به شرايط روحي من و روزهاي سختي كه پشت‌سر مي‌گذارم. ربط داشته باشد ولي گلايه‌اش از مسئولان تيم ندارم و آنها تا حدي كه توانستند، كمكم كردند. مي‌خواهم از آقايان نيك‌نفس، يوسف‌آبادي، مداحي، فرهاد كاظمي و امير قلعه‌نويي هم تشكر كنم كه هر كدام به طريقي به من كمك كردند.
مولايي در پاسخ به اين سئوال كه چقدر اميدوار است، زودتر از حد موعد بخشيده شود، گفت: اين موضوع دست من نيست و آقايان شريف و شاه‌حسيني بايد در اين مورد تصميم بگيرند ولي بايد بگويم كه بازي نكردن براي يك فوتباليست خيلي سخت است

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا الان شبکه خبر گفت جریمه پاهان رو به 3 امتیاز تقلیل دادن

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
قطعیه؟
توی محرومیت که تخفیفی قائل نشدن *****ها؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا الان شبکه خبر گفت جریمه پاهان رو به 3 امتیاز تقلیل دادن
نمیدونم این حرف من رو قبول دارید یا نه ...
ولی اگر نه از سپاهان ، نه از پرسپولیس امتیازی کسر میشد ، تیمهای 3-4-5-6 ، حداقل 7-8 تایی با این دو تیم فاصله داشتند ولی الان روحیه گرفتند و خوب دارن از آب گل آلود ماهی میگرند و خودشون رو به صدر جدول نزدیک کردند..

بیشتر از اون کسر امتیازش به نظر م از دست رفتن ، انگیزه و از حالت ایده آل خارج شدن ، این دو تیم باعث شده که این دو تیم این چند وقته ، نتایج خوبی نگیرند...

ببین کارمملکت به کجا رسیده که یه تیمی که جز 4 تای آخر جدول بوده ، حالا باید بیاد 4 رم و برای خودش ادعای قهرمانی هم بکنه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیگ ایرانه دیگه....

هر چیزی توش امکان پذیره ............... یه دفعه دیدی ته فصل گفتن این فصل سقوط کننده نداریم. قراره لیگ 20 تیمی بشه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله بالاخره کار خودشون رو کردن دیگه!!

واقعا گند بزنن به این مملکت که هیچیش سر جاش نیست و هر روزی یه خبری باید بشنویم!

کسر امتیاز سپاهان 3 امتیاز شد یعنی 2 امتیازش رو بخشیدن.
جریمه ی نقدی رو کاهش دادن.
بازیهای خارج از خونه رو هم گفتن بخشیدن.

قهرمانی مبارکتون باشه!!!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

رضا جان فكر مي كنم يه كمي شاكي شدي . شخصا منتظر بودم تا تمام 5 امتياز سپاهان بخشيده بشه .
اما پرسپوليس اگر شايسته قهرماني باشه خودش قهرماني رو بدست مياره و نيازي به كم شدن امتيازات رقيب نداره .
راستي توي خبرها شنيدم اون مبلغ 50 ميليوني رو كه قرار بود باشگاه سپاهان به اون سرباز وظيفه بده با شكايت وكيل سرباز راي كميته به 70 ميليون تبديل شده كه خيلي خوشحالم . چون تنها چيزي كه براي من راضي كننده هست اينه كه هر چقدر بيشتر جبران مشكل تنها كسي كه بيشترين ضرر رو در اين قضيه كرده بشه. (هرچند هيچ مبلغي براي اين بنده خدا چشم نميشه).

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
رضا جان فكر مي كنم يه كمي شاكي شدي . شخصا منتظر بودم تا تمام 5 امتياز سپاهان بخشيده بشه .
اما پرسپوليس اگر شايسته قهرماني باشه خودش قهرماني رو بدست مياره و نيازي به كم شدن امتيازات رقيب نداره .
راستي توي خبرها شنيدم اون مبلغ 50 ميليوني رو كه قرار بود باشگاه سپاهان به اون سرباز وظيفه بده با شكايت وكيل سرباز راي كميته به 70 ميليون تبديل شده كه خيلي خوشحالم . چون تنها چيزي كه براي من راضي كننده هست اينه كه هر چقدر بيشتر جبران مشكل تنها كسي كه بيشترين ضرر رو در اين قضيه كرده بشه. (هرچند هيچ مبلغي براي اين بنده خدا چشم نميشه).

البته برای من فرقی نمیکنه ولی نمیدونم باید چی بگه تازه می خواند شکایتم به فیفا بکنه
اگه برای استقلال این مشکل پیش اومد بعنوان طرفدارش حتی اگه به دسته دو می رفت باز ناراحت نمیشدم چون به نظر من زندگی یک نفر دیگه برای من خیلی مهمتر از قهرمان شدن در یک لیگ است
به نظر من اگه سپاهان قهرمان هم بشه ارزشی نداره چون زندگی یک سرباز خراب شد

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

نه ساسان جان شاکی شدن من از جهت دیگه ای بود.

وگرنه من خودم خیلی وقته که قید این لیگ مسخره و فوتبال این مملکت رو زدم و فقط به عنوان یه طرفدار قدیمی پرسپولیس (پرسپولیس واقعی نه این چیزی که شده دست مایه ی 4 تا بچه!) بازیهاش رو دنبال میکنم و اصلا هم برام مهم نیست قهرمان بشه یا دهم جدول یا اصلا دسته 3 باشه!!

حتی بازم میگم که واقعا حق پرسپولیس کم شدن 6 امتیاز بود و حتی اگر بیشتر هم جریمه میشد ناراحتی نداشت. ولی این سناریوی بامزه ای که بعضی آقایون اجرا میکنن و فکر میکنن ملت دور از جون شما ببو گلابی تشریف دارن به آدم فشار میاره.

چند روز قبل از بخشیده شدن جریمه ی سپاهان مدیر عامل این باشگاه که خودشون یه پای ثابت شورای استیناف هم هستن (!) میان به فیفا نامه میدن که جریمه ی پرسپولیس بخشیده بشه. ملت ما هم بی خبر از همه جا میگن وای این مرد، دومی نداره!! چقدر سخاوتمندانه با قضیه برخورد میکنه! ولی بی خبر از اینجا که ایشون خودشون میدونن که کسر امتیاز سپاهان بخشیده شده واسه همین میخوان قبل از اعلام رسمی اون ذهن مردم رو به اون سمت بکشن که واقعا بی گناه هستن و حتی بیشتر از اونی که به فکر خودشون باشن به فکر رقیبا هستن!!!

در هر صورت فوتبال حرفه ای ئه و نمیشه اعتراضی داشت. تو این مملکت به تنها چیزی که اهمیت داده نمیشه زحمات تیم و طرفداراشونه. همینه آقای کفاشیان که من نمیدونم از کجا پیداش کردن براحتی مربی ای رو که به جرآت میتونم بگم بهترین مربی لیگ امسال ما بود رو از پرسپولیس دارن میگیرن و به اسم ایران پا رو دل کلی طرفدار تیم میذارن!

در هر صورت دیگه ظاهرا باید چشم به آینده دوخت و دید که چی پیش میاد. هر چه پیش آید خوش آید!!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
البته برای من فرقی نمیکنه ولی نمیدونم باید چی بگه تازه می خواند شکایتم به فیفا بکنه
اگه برای استقلال این مشکل پیش اومد بعنوان طرفدارش حتی اگه به دسته دو می رفت باز ناراحت نمیشدم چون به نظر من زندگی یک نفر دیگه برای من خیلی مهمتر از قهرمان شدن در یک لیگ است
به نظر من اگه سپاهان قهرمان هم بشه ارزشی نداره چون زندگی یک سرباز خراب شد
کاملا موافقم.
چند روز قبل از بخشیده شدن جریمه ی سپاهان مدیر عامل این باشگاه که خودشون یه پای ثابت شورای استیناف هم هستن (!) میان به فیفا نامه میدن که جریمه ی پرسپولیس بخشیده بشه. ملت ما هم بی خبر از همه جا میگن وای این مرد، دومی نداره!! چقدر سخاوتمندانه با قضیه برخورد میکنه! ولی بی خبر از اینجا که ایشون خودشون میدونن که کسر امتیاز سپاهان بخشیده شده واسه همین میخوان قبل از اعلام رسمی اون ذهن مردم رو به اون سمت بکشن که واقعا بی گناه هستن و حتی بیشتر از اونی که به فکر خودشون باشن به فکر رقیبا هستن!!!
فک نکنم کسی باشه که شخصیت و نیت کثیف ساکت واسش پوشیده باشه
راستی استاد در مورد قطبی هم امروز روزنامه ی گل یه مقاله ی جالب نوشته بود پیشنهاد می کنم هر کسی امکانش واسش هست روزنامه ی امروز رو بگیره فک کنم پایین صفحه ی ۲ هست

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

جریمه کمتر که نشد، بیشتر هم شد.

تو این یک ماه، فقط بازی با ذوب آهن هست که توی اصفهان برگزار میشه و اگر هم حکم تغییری نمیکرد، هیچ وقت نمیومدند بازی بدون تماشاگر 2 تیم اصفهانی را بندازند شهر دیگه !!!!
تو این یک ماه 2 بازی سپاهان میهمان هست و به خاطر بازیهای آسیا بازی دیگه ای توی لیگ نداره. پس این به قول خودشون گفتنی یک ماه بخشش، هیچ فرقی به حال سپاهان نکرد.

سپاهان تو این مدت محرومیت 5 برد و 3 تساوی در بازیهایی که مجبور بود جای دیگه میزبان باشه داشت و به نظر نتایج بدی نیست. بهتر بود تا آخر فصل توی همون دستجردی و تختی تهران بازی میکرد.

میبینم که از همین الان روحیه خودتون را باختین !!! کوووو تا آخر فصل...... یعنی جبران 2 امتیاز اینقدر سخته؟؟ ناکامیهای اخیر تیم خودتون را پای فضل و بخشش شورای استیناف نذارین

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز مصاحبه ی آقای ساکت رو در اخبار رادیو گوش میدادم...

یه چیزاییش یادم مونده که بازگو میکنم...

آقای ساکت:

" ما به دلیل ، کسر 3 امتیاز ، همچنان معترضیم و و اعتراض خود را به صورت کتبی برای فیفا ( نه AFC) ارسال کرده ایم..
هیچ قانونی وجود نداره ، که از تیمی امتیازی کسر بشه ....
به دلیل سهل انگاری ، نیروی انتظامی ، یه اتفاقاتی قبل از شروع بازی ( نه در حین بازی و بعد بازی) افتاده که نه بازیکن ، نه کادر فنی ، نه مساله ای برای مربی تیم ها و پرسنل تیم ها بوجود اومده که بخوان امتیاز کم کنن....

در مورد مساله ی اخلاقیو انسانیت پیرامون آن سرباز هم گفت...
ما تا کنون تمام تلاش خودمان را برای درمان حادثه دیده ، انجام داده ایم...
60 میلیون تومان ، به حساب این سرباز واریز شده...
160 میلیون تومان ، برای مداوا در خارج کشور ( آلمان)، هم تخصیص داده شده..
امکان اشتغال این سرباز در مجتمع فولاد مبارکه هم فراهم آمده...
"

البته قبول دارم که هیچ چیز در این دنیا ارزش سلامتی برای انسان رو نداره ، و یقیناً پول ها ، در برابر چشم ، بی ارزش هست ...
ولی خوب خدا رو شکر ، با دعای مردم ، و اجابتش از جانب پروردگار ، بخشی از بینایی این سرباز ، برگردونده شده و طبق آخرین گفته ای که از سایت های خبری میخوندم ، میتونه تا فاصله ی 2 متری رو مشاهده کنه و ان شا الله با عمل توسط متخصصین آلمانی که به زودی انجام میپذیره ، آرزومندیم ، لااقل بینایی نسبی اش بازگردانده بشه...
نمیدونم این آقای ساکت بعضی ها رو چی کار کرده که ...!
71.gif

به هر حال ، رای کمیته ی استیناف ، به قوله ی خودشان ، برای روحیه دادن به تیم بوده و هیچ کمکی به سپاهان نخواهد کرد ! دی!
2 امتیاز بخورد تو سرشون...
سپاهان ، بدون 5 امتیاز هم میتونه قهرمان شه ، چون به گفته ی خیلی از کارشناسان ، از جمله آقای حاج رضایی ، سپاهان ، تنها تیم حرفه ای ایران هست و دارای شخصیت تیمی و ثبات کادر فنی و ریاست با تدبر هستش که همه ی اینها با هم به علاوه ی یک مربی خوب و بازیکنان با تجربه مساوی قهرمانیست....

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کاملا موافقم.

فک نکنم کسی باشه که شخصیت و نیت کثیف ساکت واسش پوشیده باشه

خیلی آدم منفوری هستش من ندیم کسی از این موجود خوشش بیاد
از همون اول هم مشخص بود که امتیاز رو برمیگردونند 3 امتیاز رو هم به خاطر پرسپولیس نبخشیدند والا اونم می بخشیدند

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همون اول هم مشخص بود که امتیاز رو برمیگردونند 3 امتیاز رو هم به خاطر پرسپولیس نبخشیدند والا اونم می بخشیدند

گل گفتی پسر...

من یادم رفت این رو هم اضافه کنم...

آقای ساکت به این موضوع هم اشاره ی کوچکی کرد ، و شمام ظاهراً تاییدش میکنی! دی!:D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
البته منم یادم رفت بگم 2 امتیاز رو هم به خاطر گل روی ساکت
65.gif
بخشیدن نه چیزی دیگه ای
55.gif

بالاخره پول برای یه عده تیم ها باعث میشه امتیاز از دست بدن
258.gif
294.gif
و برای یه تعداد خاص هم امتیاز میشه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
امروز مصاحبه ی آقای ساکت رو در اخبار رادیو گوش میدادم...

یه چیزاییش یادم مونده که بازگو میکنم...

آقای ساکت:

" ما به دلیل ، کسر 3 امتیاز ، همچنان معترضیم و و اعتراض خود را به صورت کتبی برای فیفا ( نه AFC) ارسال کرده ایم..
هیچ قانونی وجود نداره ، که از تیمی امتیازی کسر بشه ....
به دلیل سهل انگاری ، نیروی انتظامی ، یه اتفاقاتی قبل از شروع بازی ( نه در حین بازی و بعد بازی) افتاده که نه بازیکن ، نه کادر فنی ، نه مساله ای برای مربی تیم ها و پرسنل تیم ها بوجود اومده که بخوان امتیاز کم کنن....

در مورد مساله ی اخلاقیو انسانیت پیرامون آن سرباز هم گفت...
ما تا کنون تمام تلاش خودمان را برای درمان حادثه دیده ، انجام داده ایم...
60 میلیون تومان ، به حساب این سرباز واریز شده...
160 میلیون تومان ، برای مداوا در خارج کشور ( آلمان)، هم تخصیص داده شده..
امکان اشتغال این سرباز در مجتمع فولاد مبارکه هم فراهم آمده...
"

البته قبول دارم که هیچ چیز در این دنیا ارزش سلامتی برای انسان رو نداره ، و یقیناً پول ها ، در برابر چشم ، بی ارزش هست ...
ولی خوب خدا رو شکر ، با دعای مردم ، و اجابتش از جانب پروردگار ، بخشی از بینایی این سرباز ، برگردونده شده و طبق آخرین گفته ای که از سایت های خبری میخوندم ، میتونه تا فاصله ی 2 متری رو مشاهده کنه و ان شا الله با عمل توسط متخصصین آلمانی که به زودی انجام میپذیره ، آرزومندیم ، لااقل بینایی نسبی اش بازگردانده بشه...
نمیدونم این آقای ساکت بعضی ها رو چی کار کرده که ...!
71.gif

به هر حال ، رای کمیته ی استیناف ، به قوله ی خودشان ، برای روحیه دادن به تیم بوده و هیچ کمکی به سپاهان نخواهد کرد ! دی!
2 امتیاز بخورد تو سرشون...
سپاهان ، بدون 5 امتیاز هم میتونه قهرمان شه ، چون به گفته ی خیلی از کارشناسان ، از جمله آقای حاج رضایی ، سپاهان ، تنها تیم حرفه ای ایران هست و دارای شخصیت تیمی و ثبات کادر فنی و ریاست با تدبر هستش که همه ی اینها با هم به علاوه ی یک مربی خوب و بازیکنان با تجربه مساوی قهرمانیست....

وقتی تماشاچیا یک تیم بر علیه داور فحش می دهند اون تیم از یک بازی محروم میکنند حالا که زدند چشم یک سرباز رو در آوردن
شایدم اون طرفدارهای که چشم سرباز رو در آوردن طرفدار پرسپولیس بودن
بهتره اینکه ساکت دنبال مقصر بگرده فکری به حال طرفدار هایش بکنه و مشکل استادیوم رو حل کنه
بجای اینکه بره دنبال کم کردن جریمه ها بهتر بود می ذاشت همین جریمه ها می بود و پایان فصل اگه قهرمان نمی شد اونوقت درس عبرتی برای طرفدارها میشد تا دیگه اینکارو نکنند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جریمه کمتر که نشد، بیشتر هم شد.

تو این یک ماه، فقط بازی با ذوب آهن هست که توی اصفهان برگزار میشه و اگر هم حکم تغییری نمیکرد، هیچ وقت نمیومدند بازی بدون تماشاگر 2 تیم اصفهانی را بندازند شهر دیگه !!!!
تو این یک ماه 2 بازی سپاهان میهمان هست و به خاطر بازیهای آسیا بازی دیگه ای توی لیگ نداره. پس این به قول خودشون گفتنی یک ماه بخشش، هیچ فرقی به حال سپاهان نکرد.

سپاهان تو این مدت محرومیت 5 برد و 3 تساوی در بازیهایی که مجبور بود جای دیگه میزبان باشه داشت و به نظر نتایج بدی نیست. بهتر بود تا آخر فصل توی همون دستجردی و تختی تهران بازی میکرد.

میبینم که از همین الان روحیه خودتون را باختین !!! کوووو تا آخر فصل...... یعنی جبران 2 امتیاز اینقدر سخته؟؟ ناکامیهای اخیر تیم خودتون را پای فضل و بخشش شورای استیناف نذارین

سپاهان عزيز
پس تصديق ميفرماييد كه بازيهاي خارج خانه براتون هم بد نشد . اميدوارم وقتي كه قهرمان نشديد صحبت از بازيهايي كه محروم از بازي در زمين خودتون بوديد نكنيد .
درباره ناكاميهاي اخير پرسپوليس هم باهات هم عقيده هستم ولي به اميد خدا 2 امتياز كه هيچي اگر 12 امتياز هم از تيمتون عقب بوديم جبران مي كرديم ;).

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان عزيز
پس تصديق ميفرماييد كه بازيهاي خارج خانه براتون هم بد نشد . اميدوارم وقتي كه قهرمان نشديد صحبت از بازيهايي كه محروم از بازي در زمين خودتون بوديد نكنيد .
درباره ناكاميهاي اخير پرسپوليس هم باهات هم عقيده هستم ولي به اميد خدا 2 امتياز كه هيچي اگر 12 امتياز هم از تيمتون عقب بوديم جبران مي كرديم ;).

دقیقاً ساسان جان. من به شخصه حاضرم تا آخر فصل سپاهان تو دستجردی بازی کنه. قربون اون چمنش برم من :lol:
اما تنها مشکل اینه که سپاهان خسته شده از بس در حال سفر بوده. همین باعث شده که تیم تحلیل بره. باور کنید اگه اون زمان که لوکا لجبازی میکرد، راحت میومد میگفت که من میخوام برم و این ادا اصولها را در نمی آورد سر تیم، اوضاع ما توی جدول به از این بود.
به هر حال، هرکی تو طول فصل بهتر کار کنه و کمتر امتیاز از دست بده، قهرمان میشه.

توکل کن به خدا، ایشالا جبران که میکنید هیچی، جلو هم میزنید. :)
اما اون 3 امتیاز هفته آخر را دونسته برای سپاهان حساب کن :p

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقتی تماشاچیا یک تیم بر علیه داور فحش می دهند اون تیم از یک بازی محروم میکنند حالا که زدند چشم یک سرباز رو در آوردن
شایدم اون طرفدارهای که چشم سرباز رو در آوردن طرفدار پرسپولیس بودن
بهتره اینکه ساکت دنبال مقصر بگرده فکری به حال طرفدار هایش بکنه و مشکل استادیوم رو حل کنه
بجای اینکه بره دنبال کم کردن جریمه ها بهتر بود می ذاشت همین جریمه ها می بود و پایان فصل اگه قهرمان نمی شد اونوقت درس عبرتی برای طرفدارها میشد تا دیگه اینکارو نکنند

دوست عزیز و کاربر محترم...

حفاظت و امنیت ورزشگاه میدونید یعنی چه؟؟

وقتی ، چند تا سربازی که هنوز دوران مقدماتی (آموزشی) رو نگذروندن ، بدون ذرره ای تجهیزات و لخت لخت میبرن ، به عنوان نیروی ضد شورش ، به نظرتون این عمل منطقی هست؟؟

تنها ارگانی که مورد مواخذه قرار داده نشد ، نیروی انتظامی بود ، بدلایل مختلفی از جمله:
1: اجازه دادن ، آوردن مواد محترقه به داخل ورزشگاه
2: نبود ، رییس امنیت ورزشگاه ، در ابتدای بازی
3: عدم تشخیص درست در نشاندن ، هواداران در جایگاههای خود .
4: فرستادن یک گروه سرباز آماتور و بدون امادگی و اموزش قبلی به عنوان ، نیروی ضد فشار یا ضد شورش
5: عدم تجهیزات برای نیروی ویژه ی ضد شورش از قبیل ، کلاه های ویژه حفاظ دار ، و ....

مطمئن باشید ، اگر باشگاه ، سپاهان ، مقصر بود ، آقای ساکت ، این رای رو مثله ، سایر رای هایی که تا بحال صادر شده و به ضرر سپاهان بوده را به راحتی میپذیرفت...

دریق از یک اخطار جدی به رییس امنیت ورزشگاه.....( جدا از اینکه اخراج بشه یا نشه);)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته منم یادم رفت بگم 2 امتیاز رو هم به خاطر گل روی ساکت
65.gif
بخشیدن نه چیزی دیگه ای
55.gif

بالاخره پول برای یه عده تیم ها باعث میشه امتیاز از دست بدن
258.gif
294.gif
و برای یه تعداد خاص هم امتیاز میشه