wellcan
Registered User
عزیز اونور هم گفتم! این پایین تر بودن قیمت Inno3d دلیلی داره...
خیلی عالیه کیوان خان 8800GT هم به قیمت 245 تومن واقعا عالیه دیگه از این بهتر نمیشه .چه خبره اینجا هرکی کارت خوب با قیمت مناسب با اور بالا میخواد فقط باید دور ما توقف کنه
حالا چرا
1- حمایت از مصرف کننده ( غیر اور باز) عرضه محصولات جدید 8800 جی تی به قیمت 245
2-حمایت از اور بازان ارتقا با فن zero therm به قیمت 55 هزار تومان
3-یکسال گرانتی تعویض
4-اور و دمای خوب
اینم نتایج تست توسط آقا ثمین
![]()
سلام
سيستم فعلی:
2 هارد IDE
دی وی دی رایتر HP 735
P4 2.66
رم دی دی آر 512 + 256
کارت گرافيک ندارم
سيستم مورد نظر: (فقط قصد ارتقا سی پی یو دارم)
1. سی پی یو E4500
2. مادربورد؟
3. رم؟
4. نياز به تعويض کيس و پاور نيز هست؟
بودجه: 275
با اين بودجه ميشه کارت صدا / اسپيکر نسبتا خوب (30-40) هم گرفت؟!!
با تشکر.
چه خبره اینجا هرکی کارت خوب با قیمت مناسب با اور بالا میخواد فقط باید دور ما توقف کنه
حالا چرا
1- حمایت از مصرف کننده ( غیر اور باز) عرضه محصولات جدید 8800 جی تی به قیمت 245
2-حمایت از اور بازان ارتقا با فن zero therm به قیمت 55 هزار تومان
3-یکسال گرانتی تعویض
4-اور و دمای خوب
اینم نتایج تست توسط آقا ثمین
آیا خرید از رایان صبا رو توصیه میکنید. قابل اطمینانن. قیمتاشون که نصبت یه شهر ما خیلی خوبه...
اینجا E6650 را میدن 190، توی رایان صبا زده 178. کلی اختلافه...
ولکَن مرسی برای راهنمايي تون...
باشه می پرسم.
GHz 1.8 را تا چقدر میشه اور کرد، بدون خنک کردن خاص و کم کردن عمر سی پی یو؟
آیا خرید از رایان صبا رو توصیه میکنید. قابل اطمینانن. قیمتاشون که نصبت یه شهر ما خیلی خوبه...
اینجا E6650 را میدن 190، توی رایان صبا زده 178. کلی اختلافه...
ولکَن مرسی برای راهنمايي تون...
باشه می پرسم.
GHz 1.8 را تا چقدر میشه اور کرد، بدون خنک کردن خاص و کم کردن عمر سی پی یو؟
با فن خودش بچه ها تا 2.6 رفته بودند و در حالت پایدار
بله با فن خودش تا 3 هم میشه رفت اما دیگه خیلی داغ میکنه!از عمر سی پی یو کم نمی کنه؟
مشتاق شدم! کجا در مورد اور کردن بخونم؟
otello جان خیلی ممنون که قیمت های روز رو اعلام کردی... این طرفا بیشتر بیا!آخرین قیمت برای 6750 در حدود 192 تومن و برای 6550 در حدود 175 تومن البته قیمتا ها داره افت میکنه
سلام دوستان
من ميخوام يه سيستم جمع كنم تا حداكثر ا ميليون :
كاربردها : كاربرد خاصي مد نظرم نيست ، از وبگردي و برنامه نويسي و بازي و يكم كار گرافيكي تا آهنگ و فيلم ، البته فيلم ديدن و آهنگ گوش دادن يكم بيشتر از بقيه هست كه به همين دليل روي اسپيكر و مانيتور ميخوام بيشتر از حد عادي خرج كنم .
در ضمن اين پول براي خريد همه لوازم كامپيوتر شامل : مانيتور ، كارت كپچر ، موس ، كيبرد ، سي پي يو ، مادر برد ، كيس و ... هست ، لطفا همه رو بنويسيد !
با تشكر
چرا 22 اينچ ؟! واسه من يه 19 اينچ كافيه ، واسه 19 اينچ چي پيشنهاد مي كنيد ؟مانیتور 22 اینچ سامسونگ , مدل های 226 یا 2232... من 2232 رو پیشنهاد میکنم.
من خودم Green Tuniq 3 رو مي پسندم ، البته قيمتش 81 تومنه ... شايد به بودجم نخورهکیس...گرین 6c29 ساده/زیبا/قیمت خیلی مناسب (30تومن) ... اگر ظاهر کیس براتون مهم تره...SOYO و Icute که این Icute رو آقا کیوان (فروشگاه پلانر) میارن. اگر هم ظاهر + کارایی براتون مهمه (خنک کنندگی و جریان هوا) سری های Tuniq از شرکت آینده سیما (همون گرین!) عالی اند! بازم اگه بیشتر خواستی خرج کنی دیگه بودجه ات نمیرسه!!!![]()
500 زياده ، 250 كمه ، 320 چطوره ؟هارد 500 گیگ پیشنهاد میکنم...به ترتیب هیتاچی , وسترن , سیگیت و سامسونگ خوبن ( در کل خیلی با هم فرق ندارن)
هزینه پایین تر 250 گیگ سامسونگ
من قصد دارم دو تا 1 گيگ بگيرم ... از رم هاي Gskill منظورتون كدوم مدله ؟رم یک یا 2گیگ Gskill از آقا کیوان جنس های جدید آوردن... پایین تر PATRION سری EP اکستریم پرفورمنس (خنک کنندشون مشکی ه نه آبی ... آبی تقلبی و ریمارک دارند) ماشکین و Corsair هم خوبند! (OCZ خوباش گرون اند. کروشال هم هست)
به علت كمبود بودجه احتمالا همون 8600GT يا 8500 رو بگيرم ، 8600GS چطوره ؟کارت گرافیک اگر بودجه ات میرسه 8800 های GS رو آقا کیوان آوردن... بقیه مارک ها فکر نکنم اومده باشه... به هر حال قیمت و کارایی خوبی دارند... اگر 3850 ATI مارک سافایر Sapphire و یا HIS به پستت خورد اونا هم خوبن (اما همون انویدیا پیشنهاد میشه!) بودجه ات پایین تره. 8600GT یا 8500 مارک های XFX و E-VGA یا از همین اقا کیوان مارک Colorful بگیر.