• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
آقا قطعات زیر الان در بازار چنده؟؟ ( ممنون میشوم اگر پاسخ دهید )

Cpu Intel 2180 دو هسته ای 2.2
مادربورد Asus P5G/MX با گرافیک آنبورد 256
رم 2 گیگ
هارد 160 Sata

فقط چند تا سوال هم داشتم که واقعا گیرم،
1- این گرافیک آنبورد 258 روی MB بهتره یا کارت گرافیک خودم که 128 Geforce 5200 و آیا واقعا با رم 2 گیگ برام مثل 256 جواب میده ( برای مثلا بازی در سطح متوسط، چون الان این 128 خودم بد نیست ولی برای بازی های جدید مثل Pro street رو نمیکشه!)
2- مادربورد با کارت گرافیک آنبورد با بدون غیر آنبورد چه فرقی داره که چون حتی من شنیدم با گرافیک آنبورد از معمولی ارزونتره!!!
3- مادربورد با گرافیک آنبورد 512 داریم ؟ و چنده؟
4- مادربورد Giga مدل BCMS2 با گرافیک آنبورد 256 چنده ؟ و آیا این مادربورد بهتره یا اون Asus بالایی؟؟
5- آقا راستی من پاورم هم باید عوض شه الان روی سیستم با cpu 2.4 فول اینتل پاور 500 w هست آیا همین خوبه و اگر نه باید چه پاوری بگیرم یعنی چه مدلی و چنده (فقط خیلی گرون نباشه (:) )

واقعا شرمنده که سوالات زیاد شد ولی باور کنید خیلی کارو گیره و ممنون میشوم هر چی زودتر جواب دهید.باز هم ممنون

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا قطعات زیر الان در بازار چنده؟؟ ( ممنون میشوم اگر پاسخ دهید )

Cpu Intel 2180 دو هسته ای 2.2
مادربورد Asus P5G/MX با گرافیک آنبورد 256
رم 2 گیگ
هارد 160 Sata

فقط چند تا سوال هم داشتم که واقعا گیرم،
1- این گرافیک آنبورد 258 روی MB بهتره یا کارت گرافیک خودم که 128 Geforce 5200 و آیا واقعا با رم 2 گیگ برام مثل 256 جواب میده ( برای مثلا بازی در سطح متوسط، چون الان این 128 خودم بد نیست ولی برای بازی های جدید مثل Pro street رو نمیکشه!)
2- مادربورد با کارت گرافیک آنبورد با بدون غیر آنبورد چه فرقی داره که چون حتی من شنیدم با گرافیک آنبورد از معمولی ارزونتره!!!
3- مادربورد با گرافیک آنبورد 512 داریم ؟ و چنده؟
4- مادربورد Giga مدل BCMS2 با گرافیک آنبورد 256 چنده ؟ و آیا این مادربورد بهتره یا اون Asus بالایی؟؟
5- آقا راستی من پاورم هم باید عوض شه الان روی سیستم با cpu 2.4 فول اینتل پاور 500 w هست آیا همین خوبه و اگر نه باید چه پاوری بگیرم یعنی چه مدلی و چنده (فقط خیلی گرون نباشه (:) )

واقعا شرمنده که سوالات زیاد شد ولی باور کنید خیلی کارو گیره و ممنون میشوم هر چی زودتر جواب دهید.باز هم ممنون
اولا كه E2180 فركانسش 2000 هست حدود 65 تومن
هادر 250 بگير ساتا 2 وسترن حدود 50 تومن
رم تيم بگير از آقاي حسيني دو گيگش باس 800 فكر كنم 45 تومنه.
اينم سايت جناب حسيني:
http://www.lioncomputer.ir/list/all/
سلام ما رو هم بهش برسون
اين مادبرد گرافيك آنبوردش 512 هست جيفورس 7100 از اون بالائي هم كه نوشتي خيلي قويتره تازه مادبردش باس 1333 و پردانده هاي 4 هسته اي رو هم ساپورت ميكنه.
Biostar GF7100P-M7S
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=312
قيمتش هم حدود 60 تومنه

پاورت نه نيازي نيست عوض بشه

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مادبرد با گرافيك آنبورد معمولا كوچيك هستند(ميني) و اسلاتهاي PCI كمتري دارند(معمولا دو تا) به همين خاطر ارزونتر هستند
b20071106_1.jpg

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
MicroSystem؛ واقعا ممنون از پاسخ های عالی تون :)
فقط یک سوال این مادربورد GF7100P-M7S که گرافیکش 512 هست با رم 2 گیگ 512 تا رو جواب میده و شما پیشنهاد می کنید؟ و یعنی نسبت به اون giga و asus که گفتم بهتره ؟؟
و یک سوال هم اینکه اون Cpu دو هسته ای که در بالا گفتم با این مادربوردی که شما پیشنهاد دادید خوب سازگار هستند؟
و ممنون میشم اگه قیمت هارد 160 هم بگید چون اصلا 250 احتیاج من نمیشه!
شما رمی که گفتید 1 دو گیگ است ولی به من گفتند 2 تا 1 گیگ بگیرم چون خیلی کارایی اون بیشتر! نظر شما چیه؟
راستی من این قطعات رو از کجا می تونم با این قیمت ها که شما گفتید تهیه کنم آخه هر جا یک قیمت می دهد؛ بجز رم که گفتید، امکان داره آدرس مغازه ای رو هم بدهید که مطمئن باشه و شما هم قبولش داشته باشید.. :rolleyes:
باز هم خیلی ممنون که سریع پاسخ دادید.

Last edited:

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
MicroSystem عزیز؛ من الان 1 dvdwriter و یک cdWriter دارم آیا میشه این 2 تا رو همزمان روی این مادربوردی که شما معرفی کردین نصب کنم، به این دلیل میگم که چون هر دو IDE هستند و آیا این مادربورد از هر دوی اینها همزمان پشتیبانی می کنه؟؟!!!

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از همه عذر میخوام که پابرهنه پریدم وسط حرفتون بیکار بودم گفتم بیام یه ثوابی کنم
حسام جان شما اگه میخوای بازی کنی دور مین آنبرد رو خط بکش به دو دلیل اولا که به دلیل نداشتن پردازنده مجزا از سی پی یوت جهت اینکار استفاده میکنه خودش رم نداره از رمت کم میکنه با این شرایط در حد محلات هم جواب نمیده فقط میتونه راضیت کنه که VGA 512 داری همین حالا بهترین کار اینه که 8500GT که میزان رمش هم مهم نیست همون 256 بگیری خیلی بهتره فقط یه 50 60 تومن واسه اینکار بذار کنار عوضش بعدا راضی هستی انقدم دنبال این بحثهای 256 512 1024 نباش چون اپسیلونی فرق نداره فقط مهم اینه که هسته اش چیه
بحث سازگاری یا ناسازگاری بین مین با CPU وجود نداره خیالت راحت فقط رم ممکنه ادا در بیاره که اونم احتمالش کمه
هارد هم همون 250 ساتا 2 دقت کن چی گفتم ساتا 2 یا SATA 3Gb/S که یکین ولی به فروشنده بگو ساتا 2 وسترن 8 یا 16 مگ که دومی 2 تومنی گرون تره سراغ 160 نرو که با 250 از نظر قیمت فرق چندانی نداره
در مورد رم حتما دوتا ماژول 1گیگ با باس 800 بگیر تا بصورت دوال چنل یا 128 بیتی کار کنه بحثش طولانیه که چرا دوال چنل بهتره!!ولی جتما عین هم باشن
یه مطلب مهم اول مین بورد رو بخر ببین چه رمایی تو کاتالوگش توصیه کرده بعد رم بخر که به مشکل شایع ناسازگاری نخوری(گرچه رم کینگستون رم تو سری خوریه ولی رمیه که تو کاتالوگ اکثر مینها نوشته تست شده و مشکلی نداشته به شرطی که اصل باشه)
3 تا سایت معرفی میکنم بهترین چیز واسه قیمت درآوردنن
www.t-va-n.com www.rayansaba.com www.rayaneh.com
که جز آخری بقیشون گرون میدم میتونی از قیمت اونا یک درصدی کم کنی بشه قیمت بازار
بهترین جا واسه قطعات مرکز کامپیوتر ایرانیان هست 100متر پایین تر از میدون ولیعصر ضلع غربی خیابون
در مورد دو تا درایوت باید هردو رو به یه کابل وصل کنی یکی مستر یکی Slave

اما در مورد پاور حیفه سیستم نو ببندی یه پاوری که معلوم نیست چیه روش بذاری پاور بد باشه همه چیت باهم دود میشه آقا من یه بار یه پاور ناشناس به سیستم وصل کردم جز CPU Ram همه چی با هم ترکید خود پاور هم دود کرد صدای انفجار داد
پاورکه من توصیه میکنم:پاور گرین 450 تا 500 وات پیک Peak Watt نری 500 وات Real بخری که یه 50 60 تومنی پیاده میشه برای پاور همین طبقه دوم پاساژ ایرانیان مغازه کیس سبز حرف هیچکسم گوش نکن که پاور گرین بده چرت و پرت زیاد میگن

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
فقط یک سوال این مادربورد GF7100P-M7S که گرافیکش 512 هست با رم 2 گیگ 512 تا رو جواب میده و شما پیشنهاد می کنید؟ و یعنی نسبت به اون giga و asus که گفتم بهتره ؟؟
بله 512 رو با رم يك گيگ هم جواب ميده 2 گيگ كه چه بهتر. بله از گيگا و ايسوز بهتره كلا گيگا و ايسوز مادبردهاي گرافيك آنبورد خوبي نميزنند
و یک سوال هم اینکه اون Cpu دو هسته ای که در بالا گفتم با این مادربوردی که شما پیشنهاد دادید خوب سازگار هستند؟
و ممنون میشم اگه قیمت هارد 160 هم بگید چون اصلا 250 احتیاج من نمیشه!
بله جواب ميده. هارد 250 اختلاف قيمتي با 160 نداره حدود 7-8 تومن و بهتره 250 بگيري
شما رمی که گفتید 1 دو گیگ است ولی به من گفتند 2 تا 1 گیگ بگیرم چون خیلی کارایی اون بیشتر! نظر شما چیه؟
راستی من این قطعات رو از کجا می تونم با این قیمت ها که شما گفتید تهیه کنم آخه هر جا یک قیمت می دهد؛ بجز رم که گفتید، امکان داره آدرس مغازه ای رو هم بدهید که مطمئن باشه و شما هم قبولش داشته باشید..
فكر كنم اين مادبرد رم دوال چنل ساپورت نميكنه در اينصورت فرقي بين يك دو گيگ و دوتا يك گيگ نيست ولي اگه ساپورت كنه بهتره دوتا يك گيگ بخري كه 49 تومن ميشه.
بقيه قطعات رو هم ميتوني از جناب حسيني بخري.
من الان 1 dvdwriter و یک cdWriter دارم آیا میشه این 2 تا رو همزمان روی این مادربوردی که شما معرفی کردین نصب کنم، به این دلیل میگم که چون هر دو IDE هستند و آیا این مادربورد از هر دوی اینها همزمان پشتیبانی می کنه؟؟!!!
بله دقيقا تا دوتا IDE ميتوني استفاده كني هاردت هم كه Sata هست پس مشكلي پيش نميياد.

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
از همه عذر میخوام که پابرهنه پریدم وسط حرفتون بیکار بودم گفتم بیام یه ثوابی کنم
حسام جان شما اگه میخوای بازی کنی دور مین آنبرد رو خط بکش به دو دلیل اولا که به دلیل نداشتن پردازنده مجزا از سی پی یوت جهت اینکار استفاده میکنه خودش رم نداره از رمت کم میکنه با این شرایط در حد محلات هم جواب نمیده فقط میتونه راضیت کنه که VGA 512 داری همین حالا بهترین کار اینه که 8500GT که میزان رمش هم مهم نیست همون 256 بگیری خیلی بهتره فقط یه 50 60 تومن واسه اینکار بذار کنار عوضش بعدا راضی هستی انقدم دنبال این بحثهای 256 512 1024 نباش چون اپسیلونی فرق نداره فقط مهم اینه که هسته اش چیه
بحث سازگاری یا ناسازگاری بین مین با CPU وجود نداره خیالت راحت فقط رم ممکنه ادا در بیاره که اونم احتمالش کمه
هارد هم همون 250 ساتا 2 دقت کن چی گفتم ساتا 2 یا SATA 3Gb/S که یکین ولی به فروشنده بگو ساتا 2 وسترن 8 یا 16 مگ که دومی 2 تومنی گرون تره سراغ 160 نرو که با 250 از نظر قیمت فرق چندانی نداره
در مورد رم حتما دوتا ماژول 1گیگ با باس 800 بگیر تا بصورت دوال چنل یا 128 بیتی کار کنه بحثش طولانیه که چرا دوال چنل بهتره!!ولی جتما عین هم باشن
یه مطلب مهم اول مین بورد رو بخر ببین چه رمایی تو کاتالوگش توصیه کرده بعد رم بخر که به مشکل شایع ناسازگاری نخوری(گرچه رم کینگستون رم تو سری خوریه ولی رمیه که تو کاتالوگ اکثر مینها نوشته تست شده و مشکلی نداشته به شرطی که اصل باشه)
3 تا سایت معرفی میکنم بهترین چیز واسه قیمت درآوردنن
www.t-va-n.com www.rayansaba.com www.rayaneh.com
که جز آخری بقیشون گرون میدم میتونی از قیمت اونا یک درصدی کم کنی بشه قیمت بازار
بهترین جا واسه قطعات مرکز کامپیوتر ایرانیان هست 100متر پایین تر از میدون ولیعصر ضلع غربی خیابون
در مورد دو تا درایوت باید هردو رو به یه کابل وصل کنی یکی مستر یکی Slave

اما در مورد پاور حیفه سیستم نو ببندی یه پاوری که معلوم نیست چیه روش بذاری پاور بد باشه همه چیت باهم دود میشه آقا من یه بار یه پاور ناشناس به سیستم وصل کردم جز CPU Ram همه چی با هم ترکید خود پاور هم دود کرد صدای انفجار داد
پاورکه من توصیه میکنم:پاور گرین 450 تا 500 وات پیک Peak Watt نری 500 وات Real بخری که یه 50 60 تومنی پیاده میشه برای پاور همین طبقه دوم پاساژ ایرانیان مغازه کیس سبز حرف هیچکسم گوش نکن که پاور گرین بده چرت و پرت زیاد میگن
خير از CPU استفاده نميكنه از NB استفاده ميكنه اگه بنچماركها مقايسه اين مادبردها رو با مادبردهاي مشابه كه گرافيك آنبورد نيستند نگاه كني تفاوت بسيار جزئي هست.
هيچوت 8500 رو به كسي توصي نكن كارت بسيار زاقارتيه 8600 قدرتش دو برابر اين هست هرچنذ اون هم توصيه نميشه و 9600GSO توصيه ميشه كه خودش قدرتش دوبرابر 8600 هست
به هر حال اين گرافيكهاي واس گيمر ها هست.

واسه محاسبه پاور هم ميتوني از اين سايت كمك بگيري
http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
واسه اون سيستمي كه به دوستمون معرفي كردم حدود 150 وات پيشنهاد ميكنه پس نيازي به خريد پاورهاي گرون قيمت نيست.

سيستم شما حتما مشكل داشته كه دچار آسيب شده والا من Q6600 رو دارم با همين پاورهاي 500 وات پيك استفاده ميكنم تازه اوركلاك هم كرده
500 وات پيك حدود 250-300 وات ريلش هست.

تازه من از اون هم فراتر رفتم و مصرف سيستمم رو تو بار كامل به كمك كنتور محاسبه كرده سيستم من تو بار كامل چيزي حدود 130 وات مصرف ميكنه

Last edited:

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
Nimra و MicroSystem عزیز واقعا از راهنمایی شما دوستان استفاده خواهم کرد، خیلی ممنون.

دوستان این مشخصات Memory این مادربورد هست :

Support DDR2 533/667/800 MHz
2 x DDR2 DIMM Memory Slot
Max. Supports up to 4GB Memory

حالا چجوریاست، آیا از رم دوال چنل ساپورت میکنه ؟
حالا مگه چقدر تفاوت در کارایی داره که من از رم دوال چنل استفاده کنم یا از رم تيم با باس 800 که گفته بودید از آقای حسینی بگیرم؟ چون اگه این رم تیم رو بگیرم فکر کنم بهتر باشه چون بعدا هم می تونم یکی دیگه بگرم و تا 4 گیگ ارتقا بدم چون تو مشخصات مادربورد زده تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه
و یک سوال برای من پیش اومده اینکه اگر من چند وقت دیگه بخواهم یک گرافیک مثل 9600GSO یا 8600 به سیستم اضافه کنم، این مادربورد پاسخگو هست یا باید یک مادربورد بدون گرافیک آنبورد دوباره بگیرم!؟

راستی MicroSystem عزیز شما دیروز گفتید E2180 فركانسش 2000 هست ولی من از رفیقم که 2 روز پیش سیستم جمع کرده بود دوباره پرسیدم گفت من با فرکانس 2.2 با قیمت 75 تومن گرفتم!! به نظرت انداختن بهش یعنی ممکن تقلبی باشه؟؟

و سوال آخر :rolleyes: من قطعات قبلی خودمو کجا می تونم با قیمت بهتر بفروشم چون شنیدم تو ایرانیان خیلی ارزون میخرند

Last edited:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پاور 400 وات پیک گرین 14 تومن(البته نمیدونم شاید واسه تو 14 تومن سنگین باشه)
در ضمن کی گفته که پاور باید کم بیاره و اینجور چیزا پاور نامرغوب در مقابل نوسات برق میزنه سیستمو میترکونه(بابا دیگه یه فیزیک 3 خونده باشی این حرفو نمیزنی حتما نخوندی دیگه)

بعدش خیلی جالبه فقط سی پی یوت تو اورلود 90 وات برق میخوره لابد 40 وات دیگه میمونه واسه همه چیزه دیگه

Last edited by a moderator:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ببین اینو جایی نگو بهت میخندن این 2 برابر اونه این 10 برابر اونه باشه ؟؟
خب چرا از پاور خبر نداری یه مشت چرت و پرت سر هم میکنی؟؟؟
پاور 400 وات پیک گرین 14 تومن(البته نمیدونم شاید واسه تو 14 تومن سنگین باشه)
در ضمن کی گفته که پاور باید کم بیاره و اینجور چیزا پاور نامرغوب در مقابل نوسات برق میزنه سیستمو میترکونه(بابا دیگه یه فیزیک 3 خونده باشی این حرفو نمیزنی حتما نخوندی دیگه)
این فروم 2 مدیر سخت افزار داشت اول که یکیش رفت 2 سال بعد هم یکی دیگه از اون به بعد هر کی از مامانش قهر میکنه میاد اینجا مشاوره میده
بعدش خیلی جالبه فقط سی پی یوت تو اورلود 90 وات برق میخوره لابد 40 وات دیگه میمونه واسه همه چیزه دیگه

958.gif
(مدیر نداره اینجا درسته ولی صحبت شما هم یک کارت درست حسابی می خواد
87a4e689_2.gif
9bbc76d5_2.gif
شما اگر چیزی بلد بودی درست صحبت می کردی جانم
04a97f13_2.gif
)

Last edited:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باشه آفرین به شماها

Last edited by a moderator:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
Nimra و MicroSystem عزیز واقعا از راهنمایی شما دوستان استفاده خواهم کرد، خیلی ممنون.

دوستان این مشخصات Memory این مادربورد هست :

Support DDR2 533/667/800 MHz
2 x DDR2 DIMM Memory Slot
Max. Supports up to 4GB Memory

حالا چجوریاست، آیا از رم دوال چنل ساپورت میکنه ؟
حالا مگه چقدر تفاوت در کارایی داره که من از رم دوال چنل استفاده کنم یا از رم تيم با باس 800 که گفته بودید از آقای حسینی بگیرم؟ چون اگه این رم تیم رو بگیرم فکر کنم بهتر باشه چون بعدا هم می تونم یکی دیگه بگرم و تا 4 گیگ ارتقا بدم چون تو مشخصات مادربورد زده تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه
و یک سوال برای من پیش اومده اینکه اگر من چند وقت دیگه بخواهم یک گرافیک مثل 9600GSO یا 8600 به سیستم اضافه کنم، این مادربورد پاسخگو هست یا باید یک مادربورد بدون گرافیک آنبورد دوباره بگیرم!؟

راستی MicroSystem عزیز شما دیروز گفتید E2180 فركانسش 2000 هست ولی من از رفیقم که 2 روز پیش سیستم جمع کرده بود دوباره پرسیدم گفت من با فرکانس 2.2 با قیمت 75 تومن گرفتم!! به نظرت انداختن بهش یعنی ممکن تقلبی باشه؟؟

و سوال آخر :rolleyes: من قطعات قبلی خودمو کجا می تونم با قیمت بهتر بفروشم چون شنیدم تو ایرانیان خیلی ارزون میخرند
ظاهرا دوال چنل ساپورت نميكنه و ميتونه تنها ضعف اين مادبرد باشه پس يه دونه رم دوگيگ بخر كه بعدا بتوني به 4 گيگ ارتقاش بدي.
خيلي هم تو عمكلرد سيستم تاثير نمي زاره (مخصوصا اينكه اينتل زياد به سرعت رم حساس نيست) و اصلا جاي نگراني نيست.

بله مادبرد كاملا پاسخگو هست و هر وقت پول امد دستت يه گرافيك جديد بنداز روش.

لابد اون دوستت E2200 خريده. شما هم اگه پولت رسيد بجاي E2180 همون E2200 رو بخر.

تو همين فروم بازاچه هم هست خيلي هم بهتر از بازار ميخرند چون مستقيم ميره دست مصرف كننده
منتها متاسفانه به علت ف.ي.ل.ت.ر. شدن سايت مراجعين كم شدند.
http://forum.persiantools.com/f34.html

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
MicroSystem عزیز شرمنده سوالاتم زیاد شد ولی واقعا شما دقیق و مطمئن به سوالات پاسخ می دهید و من به جواب های خودم رسیدم فقط یه سوال اینکه میشه توضیح بدید که دوال چنل چه فرقی با رم خور این مادربورد داره ؟؟! اگه ساپورت نمیکنه پس من 2 تا 2 گیگ روش نصب کنم کارایی داره؟! راستی قیمت این E2200 حدودا چقدره؟
در مورد بازارچه هم زیاد فعال نیست و من هم خیلی سر در نیووردم، MicroSystem جان به من یک هارد 80 ،گرافیک 128 5200 Geforce، رم 512، Cpu 2.4 Celeron Intel و یک مادربورد که فکر کنم اسمش SIS هست با گرافیک آنبورد رو 100 تومن قیمت دادند؛ حالا به نظر شما قیمتش خوبه یا کمه یعنی بیشترم میتونم بدم بره؟
باز هم ممنون از شما

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
MicroSystem عزیز شرمنده سوالاتم زیاد شد ولی واقعا شما دقیق و مطمئن به سوالات پاسخ می دهید و من به جواب های خودم رسیدم فقط یه سوال اینکه میشه توضیح بدید که دوال چنل چه فرقی با رم خور این مادربورد داره ؟؟! اگه ساپورت نمیکنه پس من 2 تا 2 گیگ روش نصب کنم کارایی داره؟! راستی قیمت این E2200 حدودا چقدره؟
در مورد بازارچه هم زیاد فعال نیست و من هم خیلی سر در نیووردم، MicroSystem جان به من یک هارد 80 ،گرافیک 128 5200 Geforce، رم 512، Cpu 2.4 Celeron Intel و یک مادربورد که فکر کنم اسمش SIS هست با گرافیک آنبورد رو 100 تومن قیمت دادند؛ حالا به نظر شما قیمتش خوبه یا کمه یعنی بیشترم میتونم بدم بره؟
باز هم ممنون از شما
اصلا چيزي به اسم رم دوال چنل نداريم دو تا رم مثل هم رو اگه بزني رو يه مادبرد كه رم دوال چنل ساپورت ميكنه رمها ميشند دوال چنل
متاسفانه خيلي از فروشنده ها به اسم رم دوال چنل ميكشند رو قيمت رم مثل يه دونه رم رو ميده 20 تومن 2 تا رو به اسم دوال چنل ميده 45 تومن. نامردا.
شما دو تا 2 گيگ بزني خب 4 گيگ رم داري واسه نرم افزارهاي موجود كه خيلي زياده. همون يك دونه 2 گيگ رو فعلا بگير بعدا هم خدا كريمه.
E2200 هم همين حدوداي 75 هست.

شما اونجا پست بزند من اين قطعات رو دارم و به بالاترين قيمت پيشنهادي ميفروشم ممكنه پيشنهادهاي اوليه كم باشه ولي بعدش ميره بالا
100 تومن خوبه ولي شايد بتوني تو بازارچه بيشتر بفروشي.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
vga 8600 gt 256 mb ddr3 چی رو پیشنهاد میکنید؟
آلباترون 85 تومنه , xfx هم 110 تومن , asus هم حدود 100 تومن.
فرق اینا چقدره ...

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
vga 8600 gt 256 mb ddr3 چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟
آلباترون 85 تومنه , xfx هم 110 تومن , asus هم حدود 100 تومن.
فرق اینا چقدره ...

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بالا