• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
همچين مادبردي نه تنها Asus بلكه هيچ برند ديگه اي نداره
تنها مادبردي كه مشخصاتش شيه اينهائي هست كه نوشتي اينه كه تازه گرافيك آنبورد هم نداره(مادبرد خودمم همينه)
اسلات AGP محدوديت خيلي بزرگيه.
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=

شاید اشتباه گفته باشم . منظورم از اسلات AGP اینه که هم گرافیک آن بورد داشته داشته باشه و هم بشه بعدا در صورت نیاز کارت گرافیک جدا بهش وصل کرد . احتمالا AGP رو اشتباه نوشتم چون الآن مادر بورد خودم که نسبتا قدیمی هم هست این خصوصیت رو داره .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
شاید اشتباه گفته باشم . منظورم از اسلات AGP اینه که هم گرافیک آن بورد داشته داشته باشه و هم بشه بعدا در صورت نیاز کارت گرافیک جدا بهش وصل کرد . احتمالا AGP رو اشتباه نوشتم چون الآن مادر بورد خودم که نسبتا قدیمی هم هست این خصوصیت رو داره .
AMD ساپورت ميخواي يا اينتل
اينها واسه AMD:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2270&modelmenu=1
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2270&modelmenu=1
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2129&modelmenu=1

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110

ممنون میشم اگه زحمتی نیست برای اینتل معرفی کنید و اگه ممکنه حدود قیمیتشون .
یه سوال هم داشتم ، به نظر شما گرافیک آنبورد بهتره یا گرافیکی که دوستون گفتن XFX GeForce 8400GS - graphics adapter - GF 8400 GS - 512 MB چون برای گرافیک بالاتر بودجه ندارم .
ممنون از شما .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون میشم اگه زحمتی نیست برای اینتل معرفی کنید و اگه ممکنه حدود قیمیتشون .
یه سوال هم داشتم ، به نظر شما گرافیک آنبورد بهتره یا گرافیکی که دوستون گفتن XFX GeForce 8400GS - graphics adapter - GF 8400 GS - 512 MB چون برای گرافیک بالاتر بودجه ندارم .
ممنون از شما .
قيمتها حدود 100-150 هست دقيقا نميدونم
متاسفانه واسه اينتل گرافيك آنبورد قوي نيست قويترينش geforce 7150 هست تازه اونم چيپستش Single channel هست.
8400GS هر چند كه خودش گرافيك ضعيفيه ولي خيلي قويتر از گرافيكهاي آنبوردي مثل 8200 هست.
گرافيك خوب ميخواي 70 تومن Palit Radeon 3650 بخر كه حدود سه برابر از 8400GS قويتره.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
قيمتها حدود 100-150 هست دقيقا نميدونم
متاسفانه واسه اينتل گرافيك آنبورد قوي نيست قويترينش geforce 7150 هست تازه اونم چيپستش Single channel هست.
8400GS هر چند كه خودش گرافيك ضعيفيه ولي خيلي قويتر از گرافيكهاي آنبوردي مثل 8200 هست.
گرافيك خوب ميخواي 70 تومن Palit Radeon 3650 بخر كه حدود سه برابر از 8400GS قويتره.

خیلی ممنون از راهنماییتون .
سوال آخر :blush: شما جایی رو میشناسید که قطعات تقلبی نداشته باشه تا برای خرید به اونجا مراجعه کنم ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییتون .
سوال آخر :blush: شما جایی رو میشناسید که قطعات تقلبی نداشته باشه تا برای خرید به اونجا مراجعه کنم ؟
تقلب الان تو بازار خيلي كمه اين قطعات تقلبيشون نيست تكنولوژي انقدر پيش رفته كه ديگه نميتونند تقلبي بسازند.

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها يه راهنمايي كنيد منو لطفا

cpu motherboard vga
اين 3تا رو با بودجه 400 تومان ميخوام بخرم براي استفاده چندمنظوره

لطفا قطعاتي رو كه باهاش كار كرديد عملا و ازش راضي هستيد معرفي كنيد فقط

thanks a lot

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها يه راهنمايي كنيد منو لطفا

cpu motherboard vga
اين 3تا رو با بودجه 400 تومان ميخوام بخرم براي استفاده چندمنظوره

لطفا قطعاتي رو كه باهاش كار كرديد عملا و ازش راضي هستيد معرفي كنيد فقط

thanks a lot
بازي چقدر واست مهمه
كارهاي ديگه كه با رايانه ميكني چيه

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازي چقدر واست مهمه
كارهاي ديگه كه با رايانه ميكني چيه

بازي برام مهمه اما نه اونقدر كه بيش از اين بودجه بزارم كارهاي ديگه هم كاراي معمولي و برنامه نويسي plc و كپچر و تبديل فيلم هاي هندي كم به دي وي دي و از اين قبيل كارا ...

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بازي برام مهمه اما نه اونقدر كه بيش از اين بودجه بزارم كارهاي ديگه هم كاراي معمولي و برنامه نويسي plc و كپچر و تبديل فيلم هاي هندي كم به دي وي دي و از اين قبيل كارا ...
سيستم اول پردازنده قويتر گرافيك ضعيفتر
Cpu:Q6600 ------------------------------------------ 180T
VGA: Albateron Geforce 8600GT 256M ---------- 85T
Motherboard: DFI Blood Iron T2RL ----------------110T

سيستم دوم پردازنده ضعيفتر گرافيك قويتر(مخصوص بازي)

Cpu:E7200 -------------------------------------------- 115T
VGA: Geforce 9600GSO 384M --------------------- 140T
Motherboard:Asus P5Q ------------------------------ 155T

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم اول پردازنده قويتر گرافيك ضعيفتر
Cpu:Q6600 ------------------------------------------ 180T
VGA: Albateron Geforce 8600GT 256M ---------- 85T
Motherboard: DFI Blood Iron T2RL ----------------110T

سيستم دوم پردازنده ضعيفتر گرافيك قويتر(مخصوص بازي)

Cpu:E7200 -------------------------------------------- 115T
VGA: Geforce 9600GSO 384M --------------------- 140T
Motherboard:Asus P5Q ------------------------------ 155T

ممنون از راهنمايي دقيق و كامل تون فقط 2 تا سئوال برام پيش اومده :
1 9600gso فن داره و اگه داره صداي فنش زياده ؟ چون يك asus يه مدل داره asus-geforce 8600gt كه بدون فن هستش و مدل خوبي هم به نظر مياد

2 اگر ممكن هست مادربورد asusp5q رو با gigabyte ep35d3sl يه مقايسه بكنيد كه به نظر مي آد مين پرطرفداريه

راستي اين قطعات كه فرموديد(سيستم دوم) با چه گارانتي معتبر هستند ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي دقيق و كامل تون فقط 2 تا سئوال برام پيش اومده :
1 9600gso فن داره و اگه داره صداي فنش زياده ؟ چون يك asus يه مدل داره asus-geforce 8600gt كه بدون فن هستش و مدل خوبي هم به نظر مياد

2 اگر ممكن هست مادربورد asusp5q رو با gigabyte ep35d3sl يه مقايسه بكنيد كه به نظر مي آد مين پرطرفداريه

راستي اين قطعات كه فرموديد(سيستم دوم) با چه گارانتي معتبر هستند ؟
فن داره ولي صداش بسيار كم هست ميشه گفت بيصدا است.
asus-geforce 8600gt اصلا خوب نيست اولا كه كارتهاي بدون فن خيلي گرم ميكنند دوما ايسوز خيلي بيخود گرونه
Asus P5Q داراي اسلات گرافيك PCI-Express 2.0 هست و اين مدل گيگا كه فرموديد به همراه اون مدل DFI كه من گفتم كه از گيگا بهتره PCI-Express 1.0 هست

8600GT اكسپرس 1 و 9600GSO اكسپرس 2 هست. هر چند اينها به هم ميخورند ولي بهتره متناسب با هم باشند.

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فن داره ولي صداش بسيار كم هست ميشه گفت بيصدا است.
asus-geforce 8600gt اصلا خوب نيست اولا كه كارتهاي بدون فن خيلي گرم ميكنند دوما ايسوز خيلي بيخود گرونه
Asus P5Q داراي اسلات گرافيك PCI-Express 2.0 هست و اين مدل گيگا كه فرموديد به همراه اون مدل DFI كه من گفتم كه از گيگا بهتره PCI-Express 1.0 هست

8600GT اكسپرس 1 و 9600GSO اكسپرس 2 هست. هر چند اينها به هم ميخورند ولي بهتره متناسب با هم باشند.

پس من همون سيستم دوم رو كه فرموده بوديد خريداري ميكنم . فقط اين مادربرد p5Q پردازنده هاي كواد رو هم ساپورت ميكنه يا نه؟ و آخر اينكه اين قطعات رو با كدام گارانتي بخرم ؟ اگر مغازه معتبري هم بشناسيد و معرفي كنيد كه ديگه GOD BLESS U :D

راستي آقا اينgeforce9600gso 384 10 رو 10 جور برند مختلف توليد كردند انگار ! كدوم يكي رو بخرم ؟

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
پس من همون سيستم دوم رو كه فرموده بوديد خريداري ميكنم . فقط اين مادربرد p5Q پردازنده هاي كواد رو هم ساپورت ميكنه يا نه؟ و آخر اينكه اين قطعات رو با كدام گارانتي بخرم ؟ اگر مغازه معتبري هم بشناسيد و معرفي كنيد كه ديگه GOD BLESS U :D

راستي آقا اينgeforce9600gso 384 10 رو 10 جور برند مختلف توليد كردند انگار ! كدوم يكي رو بخرم ؟
P5Q همه چي رو ساپورت ميكنه حتي باس 1600 كه هنوز نيومده.
شركتهاي مختلفي گارانتي ميكنند دقيقا نميدونم كدومها خوبه فقط سازگار ارقام رو ميشناسم و الماس كه خدمات خوبي ميدند.
درسته 10 جور داره اگه بتوني Xpertvision يا Palit ويرايش Sonic بگيري خيلي خوبه چون اوركلاك شده است و قيمتش هم خيلي مناسبه (حدود 130) نبود اسپاركل هم خوبه منتها يه مقدار گرونتره نبود Inno3d هم هست منتها اين يه مقدار صداي فنش بيشتره.

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
P5Q همه چي رو ساپورت ميكنه حتي باس 1600 كه هنوز نيومده.
شركتهاي مختلفي گارانتي ميكنند دقيقا نميدونم كدومها خوبه فقط سازگار ارقام رو ميشناسم و الماس كه خدمات خوبي ميدند.
درسته 10 جور داره اگه بتوني Xpertvision يا Palit ويرايش Sonic بگيري خيلي خوبه چون اوركلاك شده است و قيمتش هم خيلي مناسبه (حدود 130) نبود اسپاركل هم خوبه منتها يه مقدار گرونتره نبود Inno3d هم هست منتها اين يه مقدار صداي فنش بيشتره.

آقا يك دنيا ممنون از راهنمايي ارزنده شما

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر من امروز براي خريد مراجعه كردم پاساژ ايران فرمودند اين مادربرد p5Q گير نمي اد ! اگر هم بياد 190 تومان شده به علت ناياب بودن ! اگر ممكن هست يك مادربرد ديگه معرفي كنيد كه اون هم pci express2 باشه كه به كارت گرافيك9600 كه فرمودي بخوره يك كم گرون تر هم شد اشكال نداره ( ضمنا با cpu intel8400 3GHz هم سازگار باشه) thanks a lot

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
برادر من امروز براي خريد مراجعه كردم پاساژ ايران فرمودند اين مادربرد p5Q گير نمي اد ! اگر هم بياد 190 تومان شده به علت ناياب بودن ! اگر ممكن هست يك مادربرد ديگه معرفي كنيد كه اون هم pci express2 باشه كه به كارت گرافيك9600 كه فرمودي بخوره يك كم گرون تر هم شد اشكال نداره ( ضمنا با cpu intel8400 3GHz هم سازگار باشه) thanks a lot
چيپهاي P45 و P43 از Pci-Express 2.0 پشتيباني ميكنند و قيمت مناسبي دارند ببين چي تو بازار پيدا ميشه P5Q هم امروز يكي از بچه ها پاساژ ايران 149 قيمت گرفت

soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک کمکی هم به من بکنید لطفا .
چند و قت پیش یک مانیتور سامسونگ 226 خریدم بعد از 6 ماه استفاده سیستم رو که روشن کردم مانیتور روشن نشد ! بردمش نمایندگی گفتند پایه هاش شل شده که به خاطر سیستم هست که نسبتا قدیمیه ( مال 6 سال پیش )و همونجا تستش کردند و گفتن بهتره تا سیستم رو عوض نکردی یا ارتقا ندادی ازش استفاده نکنی .
حالا میخوام یه کیس جدید ببندم که با این مانیتور مشکلی نداشته باشه . رمش 2 گیگ باشه ( 2 تا 1 گیگ ) . مادربردش ایسوس باشه و قابل ارتقا در آینده که دیگه به همچین مشکلی بر نخورم ( البته مادربرد قبلی خودم گیگا هست و تا حالا هم ازش راضی بودم نمیونم کدوم بهتره ) . سی پی یو اینتل و کارت گرافیک ( 256 یا اگه شد 512 ) و هارد 250 و پاور و دی وی دی رایتر و جعبه کیس .
بودجه ای که برای خرید دارم 300 تا حداکثر 400 تومن هست ( هر چی کمتر بهتر :happy: )
اگه میشه یه کمکی کنید که چی بخرم .
دوتا سوال هم داشتم :
1 . میتونم مودم سیستم قبلیم رو روی این سیستمی که معرفی میکنید نصب کنم ؟
2 . من امکان خرید اقساطی از فروشگاه اتکا رو دارم به نظرتون مشکلی نیست از اونجا خرید کنم ( از نظر قیمت و اصل بودن قطعات ) یا بهتره از بازار ایران یا بازار رضا بخرم ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
یک کمکی هم به من بکنید لطفا .
چند و قت پیش یک مانیتور سامسونگ 226 خریدم بعد از 6 ماه استفاده سیستم رو که روشن کردم مانیتور روشن نشد ! بردمش نمایندگی گفتند پایه هاش شل شده که به خاطر سیستم هست که نسبتا قدیمیه ( مال 6 سال پیش )و همونجا تستش کردند و گفتن بهتره تا سیستم رو عوض نکردی یا ارتقا ندادی ازش استفاده نکنی .
حالا میخوام یه کیس جدید ببندم که با این مانیتور مشکلی نداشته باشه . رمش 2 گیگ باشه ( 2 تا 1 گیگ ) . مادربردش ایسوس باشه و قابل ارتقا در آینده که دیگه به همچین مشکلی بر نخورم ( البته مادربرد قبلی خودم گیگا هست و تا حالا هم ازش راضی بودم نمیونم کدوم بهتره ) . سی پی یو اینتل و کارت گرافیک ( 256 یا اگه شد 512 ) و هارد 250 و پاور و دی وی دی رایتر و جعبه کیس .
بودجه ای که برای خرید دارم 300 تا حداکثر 400 تومن هست ( هر چی کمتر بهتر :happy: )
اگه میشه یه کمکی کنید که چی بخرم .
دوتا سوال هم داشتم :
1 . میتونم مودم سیستم قبلیم رو روی این سیستمی که معرفی میکنید نصب کنم ؟
2 . من امکان خرید اقساطی از فروشگاه اتکا رو دارم به نظرتون مشکلی نیست از اونجا خرید کنم ( از نظر قیمت و اصل بودن قطعات ) یا بهتره از بازار ایران یا بازار رضا بخرم ؟
فروشگاه اتكا رو نميشناسم ولي طبق تجربه من تو موارد مشابه حداقل 100 تومن بالاي قيمت پات در ميياد. شما بهتره تك تك قطعات رو از پاساژ ايران بخري و هر كدوم هم چند جا قيمت كني و سيستم رو خودت ببندي. مودم قبليت رو هم ميتوني استفاده كني.
ميتونم با 300 يه كيس با پردازنده دو هسته اي سري Core اينتل هارد 250 - 2 گيگ رم - ديويدي رايتر واست رديف كنم شايد كمتر هم در بياد فقط اول اين سئوالها رو جواب بده
1-مانيتوره پورت DVI داره؟
2-بازي چقدر واست مهمه؟
3-كارت گرافيك قبلي چي بوده؟

بالا