• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
باز هم ممنون از توضیحاتتنون . اگه امکان داره مدل دقیق این مادربوردی که فرمودید گرافيك آنبورد HD 3200 داره رو بگید . این مدل ورودی dvi داره ؟ و قابلیت این رو داره که بعدا بهش کارت گرافیک اضافه کنم ؟
و اینکه میگن بعضی وقتها قطعاتی که انتخاب میکنیم از نظر مارک و کارایی ممکنه با هم سازگار نباشند و سیستم بالا نیاد یا برنامه ها درست روش نصب نشن در مورد قطعات انتخابی من به چه صورتی هست ؟ با هم مشکلی ندارند ؟
مادر بورد : همونی که گرافيك آنبورد HD 3200 داره و قراره لطف کنید مدلش رو بهم بگید .
سی پی یو : E7200 اینتل
رم : 2 تا یک گیگ یا یک 2 گیگ ( نمیدونم کدومش به این مادر بورد میخوره ؟ ) با مارک patriot
هارد : western sata 2 250 G
دی وی دی رایتر : ایسوز یا پیونر
پاور گرین : 500 w
کیس گرین : مدل prince 4 یا vine intel
کارت تی وی و کپچر : پیشنهاد شما با بودجه نهایتا 30 تا 40 تومن .
متاسفانه مادبرد با گرافيك آنبورد قوي فقط AMD ساپورت هست بنابراين اگه ايم مادبردها رو بخواي ديگه نميتوني از E7200 استفاده كني.
HD 3200 خوبيش قابليت كراس فاير گرافيك آنبورد با گرافيك خارجي هست
desktopPC.jpg

مدلش رو دقيقا نگفتم چون 3-4 مدل داره و نميدنم كدومشون تو بازار هست و يا اصلا هست يا نه.
اگه قصد اوركلاك نداري زير 100 تومن پردازنده AMD بهتره بالاي 100 اينتل اگر هم قصد اوركلاك داره بالا و پايين 100 اينتل خوبه.

البته مادبرد اينتل ساپورت با گرافيك Intel GMA 4500 HD هم جديدا امده كه گرافيك خوبيه و HD و DVI هم داره منتها تو ايران فكر نكنم امده باشه. بهتره بگردي تو بازار ببيني مادبرد با اين گرافيك آنبورد چي هست تو بازار و آيا هست؟

پاتريوت و اپيسر با بعضي مادبرها مشكل دارند بهتره كينگ يا تيم بخري
پاور هم 500 وات معمولي گرين فكر نكنم داشته باشه پاورهاي گرين 500 وات ريل هستند و قيمتشون بالاي 500 هستند.

كارت TV هم اسنازي شنيدم خوبه خودم ولي تا حالا باهاش كار نكردم و مدلش رو هم نميدونم.

Last edited:

soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه مادبرد با گرافيك آنبورد قوي فقط AMD ساپورت هست بنابراين اگه ايم مادبردها رو بخواي ديگه نميتوني از E7200 استفاده كني.
HD 3200 خوبيش قابليت كراس فاير گرافيك آنبورد با گرافيك خارجي هست
desktopPC.jpg

مدلش رو دقيقا نگفتم چون 3-4 مدل داره و نميدنم كدومشون تو بازار هست و يا اصلا هست يا نه.
اگه قصد اوركلاك نداري زير 100 تومن پردازنده AMD بهتره بالاي 100 اينتل اگر هم قصد اوركلاك داره بالا و پايين 100 اينتل خوبه.

البته مادبرد اينتل ساپورت با گرافيك Intel GMA 4500 HD هم جديدا امده كه گرافيك خوبيه و HD و DVI هم داره منتها تو ايران فكر نكنم امده باشه. بهتره بگردي تو بازار ببيني مادبرد با اين گرافيك آنبورد چي هست تو بازار و آيا هست؟

پاتريوت و اپيسر با بعضي مادبرها مشكل دارند بهتره كينگ يا تيم بخري
پاور هم 500 وات معمولي گرين فكر نكنم داشته باشه پاورهاي گرين 500 وات ريل هستند و قيمتشون بالاي 500 هستند.

كارت TV هم اسنازي شنيدم خوبه خودم ولي تا حالا باهاش كار نكردم و مدلش رو هم نميدونم.

ای بابا ! پس این هم فقط با amd میشه :(
این همه مزاحمتون شدم ولی هنوز نمیدونم دقیقا چی بخرم :wacko:
به نظرتون بهتر نیست کلا بی خیال گرافیک آنبورد بشم ؟
میشه یک مادربوردی که آنبورد نباشه با چیپست جدید و دوال چنل ( ترجیحا ایسوز یا گیگا ) و یک کارت گرافیک نسبتا خوب با توجه به قیمتش که ورودی dvi و قابلیت پخش hd داشته معرفی کنید ؟ ( برای سی پی یو اینتل )
نظرتون در مورد مادربورد با مارک ابیت چیه ؟
ببخشید باز هم سوال کردم :blush:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا ! پس این هم فقط با amd میشه :(
این همه مزاحمتون شدم ولی هنوز نمیدونم دقیقا چی بخرم :wacko:
به نظرتون بهتر نیست کلا بی خیال گرافیک آنبورد بشم ؟
میشه یک مادربوردی که آنبورد نباشه با چیپست جدید و دوال چنل ( ترجیحا ایسوز یا گیگا ) و یک کارت گرافیک نسبتا خوب با توجه به قیمتش که ورودی dvi و قابلیت پخش hd داشته معرفی کنید ؟ ( برای سی پی یو اینتل )
نظرتون در مورد مادربورد با مارک ابیت چیه ؟
ببخشید باز هم سوال کردم :blush:
خبر برشكست شدن ابيت كه چند روز پيش تائيد شد.
گرافيك خوب ميخواي ATI HD 3650 رو ميتوني حول حوش 80 پيدا كني مادبرد هم GA P31 Ds3L و Biostar TP35D2-A7 حول و حوش 80 ميتوني پيدا كني

soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خبر برشكست شدن ابيت كه چند روز پيش تائيد شد.
گرافيك خوب ميخواي ATI HD 3650 رو ميتوني حول حوش 80 پيدا كني مادبرد هم GA P31 Ds3L و Biostar TP35D2-A7 حول و حوش 80 ميتوني پيدا كني

باز هم ممنون . پس به نظرتون این طوری بهتره تا گرافیک آنبورد ؟

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من دیروز مادربرد BioStar TA780G M2+ گرفتم 85 تومن از قیمت چند روز پیش بیشتر بهم دادند.
ولی یه مشکل دارم که فکر میکنم مربروط به پاور باشه اگه درست میگم چون پاور این سیستم که ارتقا دادم 20 پین هست ، سیستم بوت میشه تو همه مراحل هم حوب کار میکنه تا میرسه به ویندوز ریستارت میشه من فکر کردم مربوط به این ویندوز باشه ولی وقتی سعی کردم ویندوزجدید بریزم بعد از مراحل اولیه xp که مرحله لود شدن و کپی فایلهای سیستمی هست به محض اینکه به اولین صفحه گرافیکی میرسه ریستارت میشه:blink:
تنها نکته ای که تو این سیستم مشکوکه پاور هست که به جای 24 پین 20 پین هست و 4 تا از خونه هاش خالی مونده به نظر شما مشکل همینه و به غیر از خرید پاور راه دیگه ای هست؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من دیروز مادربرد BioStar TA780G M2+ گرفتم 85 تومن از قیمت چند روز پیش بیشتر بهم دادند.
ولی یه مشکل دارم که فکر میکنم مربروط به پاور باشه اگه درست میگم چون پاور این سیستم که ارتقا دادم 20 پین هست ، سیستم بوت میشه تو همه مراحل هم حوب کار میکنه تا میرسه به ویندوز ریستارت میشه من فکر کردم مربوط به این ویندوز باشه ولی وقتی سعی کردم ویندوزجدید بریزم بعد از مراحل اولیه xp که مرحله لود شدن و کپی فایلهای سیستمی هست به محض اینکه به اولین صفحه گرافیکی میرسه ریستارت میشه:blink:
تنها نکته ای که تو این سیستم مشکوکه پاور هست که به جای 24 پین 20 پین هست و 4 تا از خونه هاش خالی مونده به نظر شما مشکل همینه و به غیر از خرید پاور راه دیگه ای هست؟
احتمال زياد از رمهات هست رمها چي هستند يكي يكي بزن ببين چي ميشه

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل مادربرده
با 2 تا رم دیگه تست کردم - پاور هم همینطور یه پاور دیگه زدم ولی به نظر میاد vga آنبرد مشکل داره به محض اینکه از حالت متنی خارج میشه reset میکنه حتی روی safe mod هم همینطور میشه برای نصب ویندوز هم وقتی مراحل اولیه آبی رنگ تموم میشه تا میرسه به مرحله گرافیکی که تایم تقریبی نصب رو میگه بازم همون برنامه
تا حالا نه شنیده بودم همچین چیزی رو نه دیده بودم
این فروشنده هم خیلی نامرده یادتون باشه از پاساژ ایران واحد 108 خرید نکنید نماینده بایو استار، آخه نامرد با اینکه هر قطعه 48 ساعت مهلت تست داره میگه باید ببری گارانتی هیچ فروشگاه دیگه ای ندیده بودم این کارو بکنه واقعا از دستش عصبانی هستم :mad:به نظر شما حق دارم یا نه؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل مادربرده
با 2 تا رم دیگه تست کردم - پاور هم همینطور یه پاور دیگه زدم ولی به نظر میاد vga آنبرد مشکل داره به محض اینکه از حالت متنی خارج میشه reset میکنه حتی روی safe mod هم همینطور میشه برای نصب ویندوز هم وقتی مراحل اولیه آبی رنگ تموم میشه تا میرسه به مرحله گرافیکی که تایم تقریبی نصب رو میگه بازم همون برنامه
تا حالا نه شنیده بودم همچین چیزی رو نه دیده بودم
این فروشنده هم خیلی نامرده یادتون باشه از پاساژ ایران واحد 108 خرید نکنید نماینده بایو استار، آخه نامرد با اینکه هر قطعه 48 ساعت مهلت تست داره میگه باید ببری گارانتی هیچ فروشگاه دیگه ای ندیده بودم این کارو بکنه واقعا از دستش عصبانی هستم :mad:به نظر شما حق دارم یا نه؟
آره خودمم همچين مشكلي داشتم يه مادبرد خريده بودم كه اشكال داشت طرف ميگفت پيچ كردي بايد ببري گارانتي حالا ما يه پيچ كوچولو هم زده بوديم.
شما هم ببر گارانتي واست عوض كنند.

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل از مادر برد نبود ،عجب بلایی بود واقعا کف کردم تا من باشم دیگه سراغ ارتقای سیستمهای در پیت نرم.
نزدیک یک هفته علاف شدم تا فهمدیم دلیلش چیه اول که برد رو بردم فروشگاه تست نکرده گفت مادر برد ایراد داره باید بری گارانتی با اون چپ افتادیم . بردیم گارانتی گفتن آقا سالمه این که مشکلی نداره من هم که هم پاور رو عوض کرده بودم هم دو تا رم مختلف به غیر از مال خودش بازم درست نشده بود دیگه واقعا کم آورده بودم آخرش برد رو بستم روی یه سیستم که amd داشت دیدم کار کرد تا آخرین قطعه ممکن دونه به دونه جابجا کردم.
خلاصه کنم بعد از کلی درگیری فهمیدم چون هارد سیستم قبلی IDE دور پایین بود با این کابلی که تو جعبه بود نمیخونه حالا شایدم کابل یه ایراد داشت چون هم هارد هم دی وی دی رو زده بودم به یه جا.کابل رو عوض کردم مشکل حل شد :wacko: چیزی که به هر کس گفتم میگفتن یا vga ایراد داره یا رم تازه این رو هم شانسی عوض کردم (آزمون خطا) موقع عوض کردن هم به خودم میگفتم آخه مثلا چه ربطی به کابل داره تو هم خودتو گذاشتی سر کار.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
بهترين و بالاترين رمي که به اين مادربورد ميخوره چيه ؟
الان رمم 128 اين مادربورد تا چقدر رم ساپورت ميکنه سي پي يوم هم pentium III 1000

Gigabyte GA-6oxt خيلي قديميه

Last edited:

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
می خام سیستم رو آپدیت کنم.
Cpu , main,ram , graphic
تا 390 چی پیشنهاد می دین.
کلیه قطعات طوری باشن که از لحاظ اور کردن لنگم نزارن.
برای گیم هم نمی خام سیستم یه کارت گرافیک در 8600 یا 8500 کارمو راه می اندازه ( اصلا با کامپیوتر بازی نمی کنم ولی کارهای گرافیک و دیدن کانالهای ماهواره و پردازش و سرعت انتقال دیتا واسم مهمه)
لطفا با قیمت قطعات.
ممنون

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
amd 5000+
ecs 780g
2x1g/1066 gskill

vga آنبورد هم 3200 ati هست

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید.من یک ارتقاع سیستم دارم میخواستم راهنماییم کنین.سیستمی که الان دارم:
CPU:AMD ATHLON X2 3800
M.B:GIGA M55SLI-S4
RAM:2X512 GEIL 533
VGA:GIGABYTE GEFORCE 7300 GT 256MB
HARD:120 SATA
POWER:380 WATT REAL GREEN
FAN CPU:GIGABYTE 3D ROCKET II
MONITOR:LG 775 FLATRON
میخراستم ارتقاع بدم به یه سیستمی که تا 10 سال بعد تو بازار پیدام نشه بابت تعویض قطعات.(مخصوصا گرافیک).یعنی بهترین قطعات روش باشه.من خودم یکی از طرفداران AMD هستم.
تا الان هر چی خریدم مشکلی نداشتم.به هر کی هم گفتم که ای ام دی بهتره یا اینتل همه میگن سلیقهایه.هر چی تو اینترنتم گشتم چیزی چیزی دستگیرم نشد که کدوم بهتره.من با سیستم زیاد بازی میکنم.میکس و اینترنتم زیاد میرم.خلاصه همه کاری میکنم باهاش.سیستمایی که انتخواب کردم:
1
CPU:AM2+ Phenom 9950 - 2.5GHz
M.B:GIGABYTE - MA790FX-DQ6
RAM:2x2GB GEIL 800
HARD:MAXTOR-SATA2-500GB/32mb buffer
POWER:530 WATT REAL GREEN
VGA:GIGABYTE-GeForce NVIDIA GTX 260- 896MB- 448bit
یا
ASUS-EN8800GTX- 768MB DDR3- 384bit-Dual DVI-HDTV
LCD:SAMSOUNG T1900 19 INCH
2 همه ی قطعات بالا به جز
CPU:Intel Core 2 Quad Q9300-2.5GHz-45 nm
M.Bنمی دونم چه مدلی باهاش مچه!:
به نظر شما کدوم بهتره؟اصلن مچ هستن؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با عرض سلام و خسته نباشید.من یک ارتقاع سیستم دارم میخواستم راهنماییم کنین.سیستمی که الان دارم:
CPU:AMD ATHLON X2 3800
M.B:GIGA M55SLI-S4
RAM:2X512 GEIL 533
VGA:GIGABYTE GEFORCE 7300 GT 256MB
HARD:120 SATA
POWER:380 WATT REAL GREEN
FAN CPU:GIGABYTE 3D ROCKET II
MONITOR:LG 775 FLATRON
میخراستم ارتقاع بدم به یه سیستمی که تا 10 سال بعد تو بازار پیدام نشه بابت تعویض قطعات.(مخصوصا گرافیک).یعنی بهترین قطعات روش باشه.من خودم یکی از طرفداران AMD هستم.
تا الان هر چی خریدم مشکلی نداشتم.به هر کی هم گفتم که ای ام دی بهتره یا اینتل همه میگن سلیقهایه.هر چی تو اینترنتم گشتم چیزی چیزی دستگیرم نشد که کدوم بهتره.من با سیستم زیاد بازی میکنم.میکس و اینترنتم زیاد میرم.خلاصه همه کاری میکنم باهاش.سیستمایی که انتخواب کردم:
1
CPU:AM2+ Phenom 9950 - 2.5GHz
M.B:GIGABYTE - MA790FX-DQ6
RAM:2x2GB GEIL 800
HARD:MAXTOR-SATA2-500GB/32mb buffer
POWER:530 WATT REAL GREEN
VGA:GIGABYTE-GeForce NVIDIA GTX 260- 896MB- 448bit
یا
ASUS-EN8800GTX- 768MB DDR3- 384bit-Dual DVI-HDTV
LCD:SAMSOUNG T1900 19 INCH
2 همه ی قطعات بالا به جز
CPU:Intel Core 2 Quad Q9300-2.5GHz-45 nm
M.Bنمی دونم چه مدلی باهاش مچه!:
به نظر شما کدوم بهتره؟اصلن مچ هستن؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

توی رنج قیمت بالا Intel بسیار بهتر از Amd هستش. نظر من Q6600 هستش. گرافیک هر دویی که نوشتی بدرد نمی خوره. مخصوصا 8800 که بسیار کارت قدیمی و الکی گرونی هستش. یا 4850 یا 4870 که دومی از 260 هم قوی تره. هارد هم سام بهتره.

بقیه رو نمی دونم. :(:(

Halit

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام...دوستان من چون کار تدوین میکنم میخوام کل سیستمم رو عوض کنم...یعنی کلا کامپیوترم رو بفروشم یه سیستم جدید و کامل بخرم...از یکی از دوستانم یه اطلاعاتی گرفتم که برای کار تدوین با برنامه ی پریمیر چه سخت افزارهایی بخرم این اطلاعات رو به من داد:
Motherboard
Asus p5m
p5e 250
Ya
p5kc
Giga ep45 o ina
CPU
CPU 6.6quad
Ram
Ram crucia 4GB
960 dt.512
Hard 500 Sata
Power
Power 580 eps
Graphic...9600 NVIDIA.

من کلا خیلی حالیم نمیشه...میخواستم ببینم کسی میدونه که این سیستم حدودا چه قیمتی در میاد و آیا برای کار تدوین خوبه؟ بده؟ چه جوریاست...اگه کسی خواست جواب بده برام پیغام شخصی بفرسته ممنونش میشم چون من اولین باره میام تو این تاپیک و کلا تو یه تاپیک دیگه هستم بیشتر! اگر هم اینجا جواب دادین بازم لطف میکنین!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...دوستان من چون کار تدوین میکنم میخوام کل سیستمم رو عوض کنم...یعنی کلا کامپیوترم رو بفروشم یه سیستم جدید و کامل بخرم...از یکی از دوستانم یه اطلاعاتی گرفتم که برای کار تدوین با برنامه ی پریمیر چه سخت افزارهایی بخرم این اطلاعات رو به من داد:
Motherboard
Asus p5m
p5e 250
Ya
p5kc
Giga ep45 o ina
CPU
CPU 6.6quad
Ram
Ram crucia 4GB
960 dt.512
Hard 500 Sata
Power
Power 580 eps
Graphic...9600 NVIDIA.

من کلا خیلی حالیم نمیشه...میخواستم ببینم کسی میدونه که این سیستم حدودا چه قیمتی در میاد و آیا برای کار تدوین خوبه؟ بده؟ چه جوریاست...اگه کسی خواست جواب بده برام پیغام شخصی بفرسته ممنونش میشم چون من اولین باره میام تو این تاپیک و کلا تو یه تاپیک دیگه هستم بیشتر! اگر هم اینجا جواب دادین بازم لطف میکنین!
asus p5q
150T

q6600
200T

4G crucial Balestix ddr2-1000
120T

9500GT
85T

Green 380W real
40T

western 500G sata2
70T

قيمتها تقريبي هستند

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
لطفا دو تا سیستم یکی با بودجه حداکثر 500-600 (با پردازنده amd) و یکی دیگه بالای 1 تومن(Q6600)
پیشنهاد کنین :)
کا راصلی که با هر دو انجام میخواد بشه کپچر(با کارت tvیا رسیور) وکانورت وادیته

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

برای ارتقا یه سیستم 8800GT AMP+Intel Core2 duo 6420 + RAM 3GB bus 800+Giga p965 S3
با هزینه 700 تومن برای برد و CPU چه پیشنهادی دارین . ( ترجیها سی پی یو اینتل و ساپورت کراس فایر)
( لطف کنین نظرتون را در مورد asus maximus extreme یا dfi ut x48-t3rs با CPU Q9450 و رم OCZ HPC 1333 بدین )
البته یه موردی یادم رفت بگم ، سیستم رو فقط برای گیم میخوان! در ماه های آینده هم کارت گرافیکش رو به HD 4870X2 ارتقا خواهند داد .

با تشکر

Last edited:

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام

برای ارتقا یه سیستم 8800GT AMP+Intel Core2 duo 6420 + RAM 3GB bus 800+Giga p965 S3
با هزینه 700 تومن برای برد و CPU چه پیشنهادی دارین . ( ترجیها سی پی یو اینتل و ساپورت کراس فایر)
( لطف کنین نظرتون را در مورد asus maximus extreme یا dfi ut x48-t3rs با CPU Q9450 و رم OCZ HPC 1333 بدین )
البته یه موردی یادم رفت بگم ، سیستم رو فقط برای گیم میخوان! در ماه های آینده هم کارت گرافیکش رو به HD 4870X2 ارتقا خواهند داد .

با تشکر

چه بازی رو نمیتونی با اون سیستم اولی فول ران کنی ؟!:blink:

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
چه بازی رو نمیتونی با اون سیستم اولی فول ران کنی ؟!:blink:

همانطور که گفتم سیستم مال خودم نیست ، یه نفر راهنمایی خواسته ، میگفت با ورژن جدید crysis مشکل داره!

بالا