دوست عزیز و کاربر محترم...
حفاظت و امنیت ورزشگاه میدونید یعنی چه؟؟
وقتی ، چند تا سربازی که هنوز دوران مقدماتی (آموزشی) رو نگذروندن ، بدون ذرره ای تجهیزات و لخت لخت میبرن ، به عنوان نیروی ضد شورش ، به نظرتون این عمل منطقی هست؟؟
تنها ارگانی که مورد مواخذه قرار داده نشد ، نیروی انتظامی بود ، بدلایل مختلفی از جمله:
1: اجازه دادن ، آوردن مواد محترقه به داخل ورزشگاه
2: نبود ، رییس امنیت ورزشگاه ، در ابتدای بازی
3: عدم تشخیص درست در نشاندن ، هواداران در جایگاههای خود .
4: فرستادن یک گروه سرباز آماتور و بدون امادگی و اموزش قبلی به عنوان ، نیروی ضد فشار یا ضد شورش
5: عدم تجهیزات برای نیروی ویژه ی ضد شورش از قبیل ، کلاه های ویژه حفاظ دار ، و ....
مطمئن باشید ، اگر باشگاه ، سپاهان ، مقصر بود ، آقای ساکت ، این رای رو مثله ، سایر رای هایی که تا بحال صادر شده و به ضرر سپاهان بوده را به راحتی میپذیرفت...
دریق از یک اخطار جدی به رییس امنیت ورزشگاه.....( جدا از اینکه اخراج بشه یا نشه)![]()
دوست عزیز منم نگفتم که کی مقصره
مقصر رو اصلا به کنار اصلا فرض کنیم که نیرو انتظامی نبود آیا ما باید بخودمون حق بدیم که بخاطر فوتبال یکی رو از نعمت چشم محروم کنید همیشه که نباید چماغ بالا سرمون باشه
هر وقت که در مورد این در تاپیک ها چیزی میبینم می خوام پست نزنم نمیشه واقعا خودم رو جای اون سرباز میزارم اعصابم به هم میریزه دیگه از اینکه بخواهم از تیمی طرفداری کنم و روی من اسم تماشاچی بگذارند حالم بد میشه
آخه اون سرباز چه گناهی کرده که بخاطر ما طرفدارها باید چشمشو از دست بده
و وقتی می بینم که آقای ساکت دنبال 2 امتیاز و5 امتیاز هستند اصلا می مونم چطور ایشون روشون میشه درباره اش حرف بزنند
بلاخره این اتفاق توسط طرفدارهای اون تیم افتاده حالا چه نیرو انتظامی مقصر باشه چه یکی دیگه این در تبرئه شدن سپاهان یا تماشاچیاش اثری نداره
چون با این کار نه تنها اسم یک تیم رو خراب میکنه بلکه به شهر اصفهان که دارای مردمانی خون گرم و خوبی هستند لطمه می زنه