• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزیز و کاربر محترم...

حفاظت و امنیت ورزشگاه میدونید یعنی چه؟؟

وقتی ، چند تا سربازی که هنوز دوران مقدماتی (آموزشی) رو نگذروندن ، بدون ذرره ای تجهیزات و لخت لخت میبرن ، به عنوان نیروی ضد شورش ، به نظرتون این عمل منطقی هست؟؟

تنها ارگانی که مورد مواخذه قرار داده نشد ، نیروی انتظامی بود ، بدلایل مختلفی از جمله:
1: اجازه دادن ، آوردن مواد محترقه به داخل ورزشگاه
2: نبود ، رییس امنیت ورزشگاه ، در ابتدای بازی
3: عدم تشخیص درست در نشاندن ، هواداران در جایگاههای خود .
4: فرستادن یک گروه سرباز آماتور و بدون امادگی و اموزش قبلی به عنوان ، نیروی ضد فشار یا ضد شورش
5: عدم تجهیزات برای نیروی ویژه ی ضد شورش از قبیل ، کلاه های ویژه حفاظ دار ، و ....

مطمئن باشید ، اگر باشگاه ، سپاهان ، مقصر بود ، آقای ساکت ، این رای رو مثله ، سایر رای هایی که تا بحال صادر شده و به ضرر سپاهان بوده را به راحتی میپذیرفت...

دریق از یک اخطار جدی به رییس امنیت ورزشگاه.....( جدا از اینکه اخراج بشه یا نشه);)

دوست عزیز منم نگفتم که کی مقصره
مقصر رو اصلا به کنار اصلا فرض کنیم که نیرو انتظامی نبود آیا ما باید بخودمون حق بدیم که بخاطر فوتبال یکی رو از نعمت چشم محروم کنید همیشه که نباید چماغ بالا سرمون باشه
هر وقت که در مورد این در تاپیک ها چیزی میبینم می خوام پست نزنم نمیشه واقعا خودم رو جای اون سرباز میزارم اعصابم به هم میریزه دیگه از اینکه بخواهم از تیمی طرفداری کنم و روی من اسم تماشاچی بگذارند حالم بد میشه
آخه اون سرباز چه گناهی کرده که بخاطر ما طرفدارها باید چشمشو از دست بده
و وقتی می بینم که آقای ساکت دنبال 2 امتیاز و5 امتیاز هستند اصلا می مونم چطور ایشون روشون میشه درباره اش حرف بزنند
بلاخره این اتفاق توسط طرفدارهای اون تیم افتاده حالا چه نیرو انتظامی مقصر باشه چه یکی دیگه این در تبرئه شدن سپاهان یا تماشاچیاش اثری نداره
چون با این کار نه تنها اسم یک تیم رو خراب میکنه بلکه به شهر اصفهان که دارای مردمانی خون گرم و خوبی هستند لطمه می زنه

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز و کاربر محترم...

حفاظت و امنیت ورزشگاه میدونید یعنی چه؟؟

وقتی ، چند تا سربازی که هنوز دوران مقدماتی (آموزشی) رو نگذروندن ، بدون ذرره ای تجهیزات و لخت لخت میبرن ، به عنوان نیروی ضد شورش ، به نظرتون این عمل منطقی هست؟؟

تنها ارگانی که مورد مواخذه قرار داده نشد ، نیروی انتظامی بود ، بدلایل مختلفی از جمله:
1: اجازه دادن ، آوردن مواد محترقه به داخل ورزشگاه
2: نبود ، رییس امنیت ورزشگاه ، در ابتدای بازی
3: عدم تشخیص درست در نشاندن ، هواداران در جایگاههای خود .
4: فرستادن یک گروه سرباز آماتور و بدون امادگی و اموزش قبلی به عنوان ، نیروی ضد فشار یا ضد شورش
5: عدم تجهیزات برای نیروی ویژه ی ضد شورش از قبیل ، کلاه های ویژه حفاظ دار ، و ....

مطمئن باشید ، اگر باشگاه ، سپاهان ، مقصر بود ، آقای ساکت ، این رای رو مثله ، سایر رای هایی که تا بحال صادر شده و به ضرر سپاهان بوده را به راحتی میپذیرفت...

دریق از یک اخطار جدی به رییس امنیت ورزشگاه.....( جدا از اینکه اخراج بشه یا نشه);)
ّببخشید که جواب پستتون رو میدم ولی من هر جا نشستم درباره ی اتفاقی که افتاد گفتم که مقصر اول نیروی انتظامی بوده و نباید از حق هم گذشت.

ولی من اینو میگم که به فرض اصلا گیریم که نیروی انتظامی بجای سرباز آموزش ندیده و لخت لخت 4 تا آدم از تو خیابون میاورد میذاشت اونجا!! دیگه از این بدتر؟

ولی آیا درسته که طرفدارای منتسب به یه تیم بخاطر ارضای هیجان و بقولی انتقام گرفتن به طرف مقابل ترقه و مواد محترقه پرت کنن؟! بابا به خدا تو آزادی هم ترقه و سنگ و بطری پرت میکردن ولی نه به سمت همدیگه! مینداختن لااقل وسط زمین!! که خدا رو شکر خیلی وقتم هست که دیگه خبری نیست.

ولی شما و بقیه ی سپاهانیهای عزیز هر چی هم که توجیح کنید و بگید مقصر نیروی انتظامی بوده من میگم نباید اون ترقه به طرف جمعیت پرت میشد. حالا که شده باید سپاهان جریمه ی سنگینی بشه تا طرفداراش حساب دستشون بیاد که دیگه همچین حرکت فجیح و قبیحی رو مرتکب نشن.

وگرنه 3 امتیاز و 5 امتیاز چه ارزشی داره؟! اصلا من میگم اگر قرار بر جریمه بود باید یه جریمه ی اساسی میکردن که بقیه ی تیما حساب کار دستشون بیاد.

ولی چه کنیم که تو این مملکت جریمه کننده و قاضی و اجرا کننده و مجرم و خلاصه همگی یکی هستن! امروز سپاهان و آقای ساکت جریمه میشن فردا خود آقای ساکت سپاهان رو میبخشه!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

با فرمایشات سراب و رضای عزیز کاملا موافقم
در کل فکر نکنم کسی با این جمع بندی مخالف باشه ؟!

1- تماشاگران سپاهانی نارنجک رو به میان تماشاگران پرسپولیس انداختن و منجر به کور شدن چشم یه بی گناه شدن حالا گیریم همه سربازان نیروی انتظامی تو تانک اون وسط بودن ! و هیچی شون نمیشد خوب نارنجک بعدی به یه نگون بخت دیگه میخورد و ...... ؟!!! نه ؟؟!!!
اشکال تو فعلیت قضیه اس نه کلاه خود سربازان !
2- جریمه اش هم قاعدتا باید اشد مجازات باشه ، حالا تا معنی اشد مجازات از دید صاحب نظران ؟! چی باشه ؟!!

نکته هم اینجاس که چه 5 امتیاز از سپاهان کم بشه ، چه 5 امتیاز اضافه بشه یکی کور شده و این لکه ننگ با هیچ چیز پاک شدنی نیست ، اصلا همه تبعاتشو پاک کنن ذهن مردمو که نمی تونن پاک کنن
متاسفانه این فاجعه به نام تماشاگران سپاهان تو تاریخ ثبت میشه اونائی که " مرد " هستن به فکر فلاش دوربین عکاسا نیستن ! و هر کاری بتوننن واسه کم شدن بار مسئولیتشون انجام میدن
بقیه هم ..... بماند

مطمئنم که " مردم " بهترین قضات این پروندن و حق و حقدار رو خوب میشناسن

یا حق ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
توکل کن به خدا، ایشالا جبران که میکنید هیچی، جلو هم میزنید. :)
اما اون 3 امتیاز هفته آخر را دونسته برای سپاهان حساب کن :p

سلام سپاهان جان . اتفاقا من هر جا صحبت از قهرماني كردم انشاءا... هم گفتم چون اول همه چيز دست خداست . دوم هم دست تيمها كه شايسته ترينشون به اميد خدا قهرمان ميشن.
درباره 3 امتياز هفته آخر هم باشه اگه ما قهرمان بشيم ونيازي هم به اون 3 امتياز هفته آخر نباشه با كمال ميل از طرف خودم به طرفدارهاي سپاهان تقديم مي كنم ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام

1- تماشاگران سپاهانی نارنجک رو به میان تماشاگران پرسپولیس انداختن و منجر به کور شدن چشم یه بی گناه شدن حالا گیریم همه سربازان نیروی انتظامی تو تانک اون وسط بودن ! و هیچی شون نمیشد خوب نارنجک بعدی به یه نگون بخت دیگه میخورد و ...... ؟!!! نه ؟؟!!!
2- جریمه اش هم قاعدتا باید اشد مجازات باشه ، حالا تا معنی اشد مجازات از دید صاحب نظران ؟! چی باشه ؟!!

نکته هم اینجاس که چه 5 امتیاز از سپاهان کم بشه ، چه 5 امتیاز اضافه بشه یکی کور شده و این لکه ننگ با هیچ چیز پاک شدنی نیست ، اصلا همه تبعاتشو پاک کنن ذهن مردمو که نمی تونن پاک کنن
متاسفانه این فاجعه به نام تماشاگران سپاهان تو تاریخ ثبت میشه اونائی که " مرد " هستن به فکر فلاش دوربین عکاسا نیستن ! و هر کاری بتوننن واسه کم شدن بار مسئولیتشون انجام میدن
بقیه هم ..... بماند

یا حق ...
فرزاد جان چقدر زيبا قضيه رو شكافتيد . فكر مي كنم مردم به اون نتيجه اي كه بايد رسيده باشند . باز هم آرزوي سلامتي ميكنم براي اين سرباز وظيفه عزيز كه حين انجام وظيفه اين بلا به سرش نازل شد . خدا هم مسببين و ماله كشان بر روي قضيه رو به راه راست هدايت كنه .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
رییس کمیته ی استیناف که هستیم ...:p
با پول امتیاز هم که میخریم....:p
قربون دستت بگو کفاشچیان انصراف بده ، تا رییس فدراسیون هم بشیم...:D
شاید در آینده ای نزدیک ، شدیم رییس فیفا:lol:

یه شعری بود میگفت دریغ است ایران ویران شود ..... کنام پلنگان و شیران شود ولی من الان میگم این وضعیت برای فوتبال ایران پیش اومده
فقط تنها چیری که از یادمون رفته اینکه همه ما بالاخره یه جایی حساب پس خواهیم داد

تیمی که قهرمان باید بشه باید با همه مبارزه کنه از جمله مافیای فوتبال ایران البته قهرمانی هم برای تیم ها که در مافیای فوتبال ایران هستند کار زیاد سختی نیستش

فقط میتوانیم بگوییم متاسفیم. برای خودمان، برای این فوتبال، برای این فدراسیون، برای کمیته انضباطی و برای این بی ثباتی مدیریت و اجرا در لیگی که فقط اسمش حرفه ایست و سرسوزن جنبه حرفه ای ندارد. متاسفیم که پروژه ***** کردن تیم های پایتخت هر سال قوی و قوی تر می شود تا مگر با این کار تیم های دیگر لیگ قوت گیرند. شاهکار 10 دی سپاهانی ها شوکی بود برای فرهنگ فوتبال ما و هیچ گاه فراموش نخواهد شد. ای کاش همان موقع که امیر قلغه نویی رو در فینال جام حذفی در جایگاه با لگد و مشت زدند باهشون برخورد میشد تا امروز بینایی سرباز از دست نمی رفت
پرتاب نارنجک در جایگاه تیم مقابل؟ مگر میدان جنگ است؟ سپاهانی ها خیلی زیبا نه تنها این مسئله را به نفع خود تمام کردند بلکه به کلی فراموش کردند که دلیل این جریمه برای شخصی بود که بینایی اش را است دست داد. نه برای گرفتن قهرمانی از سپاهان و نه برای تضعیف روحیه بازیکنان زردپوشان و نه برای خوشحالی پرسپولیس ها، دلیلش تنها برای آموختن آن بود که برای هر کار خلافی جریمه ای در راه است. شورای استیناف با این کار بی احترامی بزرگی به اهالی فوتبال کرد.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز منم نگفتم که کی مقصره
مقصر رو اصلا به کنار اصلا فرض کنیم که نیرو انتظامی نبود آیا ما باید بخودمون حق بدیم که بخاطر فوتبال یکی رو از نعمت چشم محروم کنید همیشه که نباید چماغ بالا سرمون باشه
هر وقت که در مورد این در تاپیک ها چیزی میبینم می خوام پست نزنم نمیشه واقعا خودم رو جای اون سرباز میزارم اعصابم به هم میریزه دیگه از اینکه بخواهم از تیمی طرفداری کنم و روی من اسم تماشاچی بگذارند حالم بد میشه
آخه اون سرباز چه گناهی کرده که بخاطر ما طرفدارها باید چشمشو از دست بده
و وقتی می بینم که آقای ساکت دنبال 2 امتیاز و5 امتیاز هستند اصلا می مونم چطور ایشون روشون میشه درباره اش حرف بزنند
بلاخره این اتفاق توسط طرفدارهای اون تیم افتاده حالا چه نیرو انتظامی مقصر باشه چه یکی دیگه این در تبرئه شدن سپاهان یا تماشاچیاش اثری نداره
چون با این کار نه تنها اسم یک تیم رو خراب میکنه بلکه به شهر اصفهان که دارای مردمانی خون گرم و خوبی هستند لطمه می زنه

ّببخشید که جواب پستتون رو میدم ولی من هر جا نشستم درباره ی اتفاقی که افتاد گفتم که مقصر اول نیروی انتظامی بوده و نباید از حق هم گذشت.

ولی من اینو میگم که به فرض اصلا گیریم که نیروی انتظامی بجای سرباز آموزش ندیده و لخت لخت 4 تا آدم از تو خیابون میاورد میذاشت اونجا!! دیگه از این بدتر؟

ولی آیا درسته که طرفدارای منتسب به یه تیم بخاطر ارضای هیجان و بقولی انتقام گرفتن به طرف مقابل ترقه و مواد محترقه پرت کنن؟! بابا به خدا تو آزادی هم ترقه و سنگ و بطری پرت میکردن ولی نه به سمت همدیگه! مینداختن لااقل وسط زمین!! که خدا رو شکر خیلی وقتم هست که دیگه خبری نیست.

ولی شما و بقیه ی سپاهانیهای عزیز هر چی هم که توجیح کنید و بگید مقصر نیروی انتظامی بوده من میگم نباید اون ترقه به طرف جمعیت پرت میشد. حالا که شده باید سپاهان جریمه ی سنگینی بشه تا طرفداراش حساب دستشون بیاد که دیگه همچین حرکت فجیح و قبیحی رو مرتکب نشن.

وگرنه 3 امتیاز و 5 امتیاز چه ارزشی داره؟! اصلا من میگم اگر قرار بر جریمه بود باید یه جریمه ی اساسی میکردن که بقیه ی تیما حساب کار دستشون بیاد.

ولی چه کنیم که تو این مملکت جریمه کننده و قاضی و اجرا کننده و مجرم و خلاصه همگی یکی هستن! امروز سپاهان و آقای ساکت جریمه میشن فردا خود آقای ساکت سپاهان رو میبخشه!!

سلام

بقیه هم ..... بماند

یا حق ...

به طور کلی پاسخ میدم...
حق با شماست ، هیچ کس ، این عمل رو غیر انسانی رو تایید نمیکنه و همه از این قضیه متاثر هستند...
در مورد این قضیه که تابحال توی ایران کسی ترقه و نارنجک پرتاب نکرده ، خوب هیچ شکی نیست...
ولی من میخوام ، براتون ثابت کنم ، که همون سنگو پیچ و مهره و فلزاتی که زیاد شاهد پرتاب کردنشون بودیم ، بسیار بد تر از ترقه و نارنجک هست...

اصلاً نمیخوام و نمیشه این فاجعه رو نادیده بگیریم و خدای ناکرده قصدم تایید این عمل نیست ولی میخوام با تفکر خودتون ، یه مقایسه ای بین این دو انجام بدین ...

کسی که ترقه میاره به ورزشگاه ، با کسی که سنگ ، پیچ و مهره و سایر فلزات با خودش میاره ، خیلی فرق داره...
اون که ترقه رو ساخته ، و میاره یه هدفی داره ، اونم ، پرتاب کردن از بالا به پایین ، برای ایجاد صدا و نوعی تخلیه ی هیجان و ....

ولی اون کسی که سنگو فلز میاره ، قطعاً قصدش آسیب رساندن ، به بازیکنان یا تماشاچیست...
این عمل با قصد و غرض قبلی بوده و نمیشه گفت ، سنگو پرت کنیم وسط چمن که از خودش صدا در بیاد و یا بزاریم تو جیبمون برای احتیاط و ....

یه فلش بک بزنیم به بازی نیمه نهایی جام حذفی در آزادی....
چقدر با همین سنگ و کلوخ و صندلی و پیچ و مهره و ساییر فلزات کله ی آدم ها شکست.. ...

اگر این صحبتی که فرزاد جان کردند ، مبنی بر اشد مجازات برای درس عبرت سایر تیمها ، همین پارسال برای پرسپولیس اجرا شده بود ، هواداران سپاهان ، خودشون اقدام به مجازات یا درست ترش تلافی نمیکردند...

برای اینکه بخواهیم قانونی رو اجرا کنیم ، اول باید بستر سازی صورت بگیره ، مثلاً نمیتونیم بگیم که چون این تصادف صورت گرفته ، دیگه هیشکی حق نداره اتومبیل بیرون بیاره و ....

نمیشه قانون رو به طور آنی ، ساخت و اجرا کرد.....

سراب جان برای همین هم ، آقای ساکت داره تلاششو میکنه که این سه امتیاز ناحقی که کسر شده رو بازگردونه...

اما برگردیم به اون روز...

من یه سوال مطرح میکنم...
قبول دارید که ترقه از بیرون وارد ورزشگاه شده؟؟
قبول دارید که اگر ترقه ای نبود ، فاجعه ای هم نبود طبعاً؟
قبول دارید که اگر اقدامات امنیتی ویژه ، انجام نمیشد ، ترقه به داخل منتقل نمیشد؟

این ها همه اما و اگر هست ، ولی کاش ذرره ای مقصر اصلی ، هم بازخواست میشد ولی به قولهی سپاهان عزیز ، یک ارگان ، هیچ موقع قادر نیست ، یک ارگان دولتی قدرتمند رو مورد مواخذه قرار بده ....

در ضمن رضا ی عزیز ، منظورم از لخت لخت ، ، نداشتن تجهیزات و عدم امکانات و اموزش و مهارت برای چنین رویداد هایی است...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه شعری بود میگفت دریغ است ایران ویران شود ..... کنام پلنگان و شیران شود ولی من الان میگم این وضعیت برای فوتبال ایران پیش اومده

تیمی که قهرمان باید بشه باید با همه مبارزه کنه از جمله مافیای فوتبال ایران البته قهرمانی هم برای تیم ها که در مافیای فوتبال ایران هستند کار زیاد سختی نیستش

فقط میتوانیم بگوییم متاسفیم. برای خودمان، برای این فوتبال، برای این فدراسیون، برای کمیته انضباطی و برای این بی ثباتی مدیریت و اجرا در لیگی که فقط اسمش حرفه ایست و سرسوزن جنبه حرفه ای ندارد. متاسفیم که پروژه ***** کردن تیم های پایتخت هر سال قوی و قوی تر می شود تا مگر با این کار تیم های دیگر لیگ قوت گیرند. شاهکار 10 دی سپاهانی ها شوکی بود برای فرهنگ فوتبال ما و هیچ گاه فراموش نخواهد شد. ای کاش همان موقع که امیر قلغه نویی رو در فینال جام حذفی در جایگاه با لگد و مشت زدند باهشون برخورد میشد تا امروز بینایی سرباز از دست نمی رفت
پرتاب نارنجک در جایگاه تیم مقابل؟ مگر میدان جنگ است؟ سپاهانی ها خیلی زیبا نه تنها این مسئله را به نفع خود تمام کردند بلکه به کلی فراموش کردند که دلیل این جریمه برای شخصی بود که بینایی اش را است دست داد. نه برای گرفتن قهرمانی از سپاهان و نه برای تضعیف روحیه بازیکنان زردپوشان و نه برای خوشحالی پرسپولیس ها، دلیلش تنها برای آموختن آن بود که برای هر کار خلافی جریمه ای در راه است. شورای استیناف با این کار بی احترامی بزرگی به اهالی فوتبال کرد.

مبنعش رو هم مینوشتی که مستفیذ شیم....
71.gif
10.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

xpin جان .ممنون متن جالب و زيبايي بود . شما هر چيزي هم بگوييد طرفداران تئوري ماله كشي و طرفداران جناب آقاي ساكت و شركا حرف خودشون رو ميزنند.
ظاهرا تنها چيزي كه براي بعضي آقايان سپاهاني مهم است اين است كه نبايد اولين تيمي باشند كه ادب بشوند - جريمه بدهند و ..... و نبايد برخوردي با اين تيم شود كه درسي در ابتدا براي بعضي طرفداران تماشاگرنماي اين تيم و سپس تيمهاي ديگر بشود . چون به زعم اين آقايان از اركان يك تيم حرفه اي يكيش هم تخليه هيجانات بعضي از تماشاگران لجام گسيخته است.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
xpin جان .ممنون متن جالب و زيبايي بود . شما هر چيزي هم بگوييد طرفداران تئوري ماله كشي و طرفداران جناب آقاي ساكت و شركا حرف خودشون رو ميزنند.
ظاهرا تنها چيزي كه براي بعضي آقايان سپاهاني مهم است اين است كه نبايد اولين تيمي باشند كه ادب بشوند - جريمه بدهند و ..... و نبايد برخوردي با اين تيم شود كه درسي در ابتدا براي بعضي طرفداران تماشاگرنماي اين تيم و سپس تيمهاي ديگر بشود . چون به زعم اين آقايان از اركان يك تيم حرفه اي يكيش هم تخليه هيجانات بعضي از تماشاگران لجام گسيخته است.

متنی که از سایت پرسپولیس و یا روزنامه ی پرسپولیس صادر شه ، بایدم ، جالب باشه !!! دی!
71.gif

من پشت دست خودم رو داغ کردم که باشما و امثال شما ، وارد بحث و گفتگو و کل کل نشم ، چون به نتیجه نخواهیم رسید
4.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مبنعش رو هم مینوشتی که مستفیذ شیم....
71.gif
10.gif

همون سایتهایی که شما ها عقده داشتن یکی از اونها رو دارید حیف که قرار نیست همه کس همه چیز رو بدونند اما یادت باشه قرمزته سروزته

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
متنی که از سایت پرسپولیس و یا روزنامه ی پرسپولیس صادر شه ، بایدم ، جالب باشه !!! دی!
71.gif

من پشت دست خودم رو داغ کردم که باشما و امثال شما ، وارد بحث و گفتگو و کل کل نشم ، چون به نتیجه نخواهیم رسید
4.gif

يك ضرب المثل هست كه ميگه در بعضي جاهاي مقدس يك كارهايي رو نبايد كرد :lol: فكر كردم شما داري به اون ضرب المثل عمل ميكني . راستي چند وقتي بود نطقتون در جواب پستهاي من بسته شده بود كه بحمداله باز شد ;)
درباره به نتيجه نرسيدن بحث هم تقريبا قريب به اتفاق بچه هاي اينجا به نتيجه رسيدند كه با شخص شما و نه امثال شما (چون اگر كل سايت رو بگردي كسي مثل شما با اين تفكرات فاشيستي وجود نداره)بحثي نداشته باشند ولي آقاي مار قصه ما خودش دست كمي از پونه نداره. :happy::D

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همون سایتهایی که شما ها عقده داشتن یکی از اونها رو دارید حیف که قرار نیست همه کس همه چیز رو بدونند اما یادت باشه قرمزته سروزته

24.gif
71.gif

وقت کردی ، یه سر به سایت رسمی باشگاه و فروم اختصاصی کانون هواداران بزن بزن تا بفهمی سایت به معنای واقعی یعنی چی...
البته جلسات کانون هواداران حضوری هم هست که دیگه نور علی نوره ....
15.gif

درضمن ...
نمیدونستم ، بخش ورزش سخنران جدید هم پیدا کرده ....
71.gif

پ ن: دیگ به دیگ میگه ، روت سیاه ....
6.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خیلی جالب بودش من تو گوگل هم سرچ کردم چیزی پیدا نکرد به یکی از هواداران باشگاه بگید بره چشم صاحب گوگل رو هم دربیاره اینو دیگه مطمین هستم بلدید
جلسات کانون هواداران 3 پاهان هم فکر کنم دیگه برای حملات انتهاری برنامه ریزی خواهد کرد البته بعد از کور کردن چشم صاجبان گوگل

برای تیمی که تو رکورد های گوگل سایت باشگاه پرسپولیس و استقلال و سایر وبلاگ ها ورزشی رو نشون میده باید تاسف خورد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام !

دوستان من فقط چند کلام میگم که حداقل واسه خودم حکم 4 کلام ختم کلام ! رو داره

اولا همه میدونن نارنجک دست ساز فقط صدا نداره ! سنگ و امثالهم هم داره و اگه این عزیزان اینقدر هیجانات هنجار ! رمانتیک ! و دوست داشتنی ! و معقول دارن ؟!! که با صداهای دهشتناک به آرامش و کمال ! میرسن ! خوب از سیگارت استفاده کنن ، که الان به لطف چینی های عزیز انواع و اقسامش از دو موتوره ! و دارای کلاهک هسته ای ! و ......فروخته میشه تو خیابونا !! :lol:

دوما ! خوب عزیزان هیجانی مسلح و غیر مسلح !! الات دفع هیجان رو تو سر رقبا نندازین ! حتی المقدور بندازین تو جاهای خلوت تر !!

سوما ! سنگ که شکر خدا تو تمام استادیوم های فوق مجهز ما یافت میشه ! و زحمت آوردن ! نمیخواد ، فلزات رو نمیدونم جریانش چیه :blink: ، ضمن اینکه نفس این کار توسط تماشاگران هر تیمی و هر جائی غلط و ناشایسته
عزیزان دست آخر قبول دارید که تا حالا تو هیچ جائی نه استقلالی ها نه پرسپولیسی ها نارنجک تو محدوده های هم پرتاب نکردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا این نکته رو دوست ندارید توجه کنید ؟!!!!!!!! و از روش سه گام ! میپرید ؟!

باباجان ؟!!! یه بارم بگید بعله ! درسته ! به خدا چیزی ازتون کم نمیشه تازه میگن چه طرفدار منطقی ای یه این آقای ایکس

اگه طرفدارانتون یه " خلاف " صورت دادن مرد باشید بگید " آره " ! بستر سازی شه و کنفرانس تشکیل بدیم و بحث کنیم و ............. نمیخواد !
اگه تصدیق داشتی تصادف کردی ..... زدی یه بابائی رو ناقص کردی ....... مرد باش بقیه رو ول کن ! نفس خودتو قاضی کن ! بگو : من مقصرم ! پاش هستم ! دیه شم میدم .......، وقتی دنبال راه در رو و ! .... مالی میفتی میری زیر علامت سوال ;) نه ؟!!!!!!!

جناب ساکت وقتی میتونه واسه " کبیر بلو " جشن و جایزه و .... بگیره جای این کارا زودتر بستر سازی ! میکرد این سرباز بینوا رو خارجی جائی میفرستاد زودتر عملش میکردن ، ثواب ؟!!! این کار خیلی بیشتر بود .......
حالا ماها بی منطق ! ............................ هرچی شما میگید ، فقط حرف قشنگ زن و به وقتش ......
یه کلوم واسه خدا بگید :

" امتیاز واستون مهمتره یا چشم یه انسان " ........................................ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا حق ...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی جالب بودش من تو گوگل هم سرچ کردم چیزی پیدا نکرد به یکی از هواداران باشگاه بگید بره چشم صاحب گوگل رو هم دربیاره اینو دیگه مطمین هستم بلدید
جلسات کانون هواداران 3 پاهان هم فکر کنم دیگه برای حملات انتهاری برنامه ریزی خواهد کرد البته بعد از کور کردن چشم صاجبان گوگل

برای تیمی که تو رکورد های گوگل سایت باشگاه پرسپولیس و استقلال و سایر وبلاگ ها ورزشی رو نشون میده باید تاسف خورد

شما این رو یه بار دیگه تو گوگل سرچ کن "وب سایت رسمی کانون هواداران سپاهان " (www.kanonsepahan.com )
این تنها بخشی از فعالیت های اینترنتی کانون هست....
بخشی که منجر به جلسات حضوری هست رو میتونی از (http://sepahanema.blogfa.com) پیگیری کنی....(چشمک)..

پ ن: حسود هرگز نیاسود....
پ ن 2: توی گوگل ، یه لنگ هم سرچ کن و نتیجش رو با وقتی پیروزی سرچ میکنی ،مقایسه کن! دی!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام !

دوستان من فقط چند کلام میگم که حداقل واسه خودم حکم 4 کلام ختم کلام ! رو داره

اولا همه میدونن نارنجک دست ساز فقط صدا نداره ! سنگ و امثالهم هم داره و اگه این عزیزان اینقدر هیجانات هنجار ! رمانتیک ! و دوست داشتنی ! و معقول دارن ؟!! که با صداهای دهشتناک به آرامش و کمال ! میرسن ! خوب از سیگارت استفاده کنن ، که الان به لطف چینی های عزیز انواع و اقسامش از دو موتوره ! و دارای کلاهک هسته ای ! و ......فروخته میشه تو خیابونا !! :lol:

دوما ! خوب عزیزان هیجانی مسلح و غیر مسلح !! الات دفع هیجان رو تو سر رقبا نندازین ! حتی المقدور بندازین تو جاهای خلوت تر !!

سوما ! سنگ که شکر خدا تو تمام استادیوم های فوق مجهز ما یافت میشه ! و زحمت آوردن ! نمیخواد ، فلزات رو نمیدونم جریانش چیه :blink: ، ضمن اینکه نفس این کار توسط تماشاگران هر تیمی و هر جائی غلط و ناشایسته
عزیزان دست آخر قبول دارید که تا حالا تو هیچ جائی نه استقلالی ها نه پرسپولیسی ها نارنجک تو محدوده های هم پرتاب نکردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا این نکته رو دوست ندارید توجه کنید ؟!!!!!!!! و از روش سه گام ! میپرید ؟!

باباجان ؟!!! یه بارم بگید بعله ! درسته ! به خدا چیزی ازتون کم نمیشه تازه میگن چه طرفدار منطقی ای یه این آقای ایکس

اگه طرفدارانتون یه " خلاف " صورت دادن مرد باشید بگید " آره " ! بستر سازی شه و کنفرانس تشکیل بدیم و بحث کنیم و ............. نمیخواد !
اگه تصدیق داشتی تصادف کردی ..... زدی یه بابائی رو ناقص کردی ....... مرد باش بقیه رو ول کن ! نفس خودتو قاضی کن ! بگو : من مقصرم ! پاش هستم ! دیه شم میدم .......، وقتی دنبال راه در رو و ! .... مالی میفتی میری زیر علامت سوال ;) نه ؟!!!!!!!

جناب ساکت وقتی میتونه واسه " کبیر بلو " جشن و جایزه و .... بگیره جای این کارا زودتر بستر سازی ! میکرد این سرباز بینوا رو خارجی جائی میفرستاد زودتر عملش میکردن ، ثواب ؟!!! این کار خیلی بیشتر بود .......
حالا ماها بی منطق ! ............................ هرچی شما میگید ، فقط حرف قشنگ زن و به وقتش ......
یه کلوم واسه خدا بگید :

" امتیاز واستون مهمتره یا چشم یه انسان " ........................................ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا حق ...

انگار شما تجربتون ، در ضمینه ی ترقه و نارنجک و طریقه ی ساختش و انواعش از اون بابایی هم که پرتاب کرده بیشتره!!! دی!!

سنگ که هیچی ، ممکنه ، خیلی چیزهای دیگم ، یافت ، بشه ، ولی دلیل نمیشه که 10 ها هزار تماشاگر به طرف هزاران تماشاگر دیگه پرتابش کنن بدون اینکه ذره ای فکر کنند ، چه عواقبی ممکنه در پی داشته باشه....

من که پست قبلی هم گفتم ، این عمل رو محکوم میکنیم . ... و فقط برای مقایسه ی دو عمل غیر اخلاقی ، اون پاراگراف را نوشتم...

حالا کاری ندارم که سنگ پرتاب کردن ، با توجه به اینکه از عمد و با توجه تفکر ، نیت قبلی صورت گرفته ، بسیار بدتر از نارنجک پرتاب کردن هست یا نیست، فقط گفتم ، اگر اقدامات ، امنیتی درست و منطقی انجام شده بود ، هیچ موقع چنین اتفاقی نمی افتاد و یا در آینده نخواهد افتادکه بخواهیم الان راجع بهش بحث کنیم...

پ ن : اگر منطق ، به بعله گفتن هست ، و اینکه باید از حقایق چشم پوشی کرد ، حاضرم همیشه بگم نه!!!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
شما این رو یه بار دیگه تو گوگل سرچ کن "وب سایت رسمی کانون هواداران سپاهان " (www.kanonsepahan.com )
این تنها بخشی از فعالیت های اینترنتی کانون هست....
بخشی که منجر به جلسات حضوری هست رو میتونی از (http://sepahanema.blogfa.com) پیگیری کنی....(چشمک)..

پ ن: حسود هرگز نیاسود....
پ ن 2: توی گوگل ، یه لنگ هم سرچ کن و نتیجش رو با وقتی پیروزی سرچ میکنی ،مقایسه کن! دی!

چی بگم آخه همچین کانون کانون میکنه آدم یاده گرو های تروریستی میفته تمامی هنرتون کور کردن چشم مردم و توهش بودش
بعضی موقع ها جواب دادن برای آدم کسر شان هستش ولی خوب دیگه وقتی طرف مقابلت فرق وب لاگ و سایت رسمی رو ندونه کاریش نمیشه کرد

من آمار وبلاگ ها تیم پرسپولیس رو که هوادارانش زدن رو ندارم چند تا سایت معرفی می کنم برید مقایسه کنید

سايت رسمي باشگاه پرسپوليس

و یکی از بهترین سایت های ورزشی ایران که خودم هم یکی از ...... البته همه پرسپولیسی تقریبا آدرسش رو میدونند ولی با این حال تقدیم به همه پرسپولیسی های گل

یه وبلاگ هم داریم که با اندازه کل سایت های 3 پا هانی ها هستش
کلی سایت و وبلاگ دیگه هم هست ولی دیگه اینها هم برای رو کم کنی فکر کنم کافی باشه

بالا