• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز استادیوم رفته بودم
واقعا اینهمه تماشاچی اومده بود همه از 2 ساعت مونده به بازی تیم رو تشویق میکردن ولی...
اگه اون برهانی اینقدر مسخره موقعیت خراب نمیکرد الان همه چیز فرق میکرد,تک به تک جفت دروازه حداقل توپ رو نزد به دروازه بان توپ رو اوت کرد! واقعا برای ما که این سمت بودیم لحظه ای که دیدم توپ از اون سمت دروازه رد شد باور نکردنی بود!!
علیزاده هم که نمیدونم واقعا کی مجبورش کرد فوتبالیست بشه! جلوی دروازه توپ رو نمیتونه با سینه نگه داره اونوقت توی استقلال بازی میکنه!
مجیدی هم! نیمه اول اخطار اعتراض به اون مسخرگی نیمه دوم هم جلوی کمک داور توپ با دست میزنه اصلا راجع به این یکی با این همه تجربه و این کار نمیشه حرف زد!!
اینا 3 تا مهاجم استقلال بودن که یکی از دیگری بدتر بود!
واقعا اگه امروز استقلال یکی مثل عنایتی رو داشت و توپ نیمه اول برهانی رو گل میکرد مطمئنا تیم روحیه میگرفت و بازم به این تیم گل میزد چون سایپا در برابر استقلال هیچی نبود!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
3 امتياز مفت از دست رفت،اما از سبک بازيه اس اس ميشد خيلی بهش اميد وار بود،البته اون صحنه هم تو نيمه دوم فکر کنم پنالتی شد،يادم نيست رو کی بود ،،فرهاد هم معلوم نيست چرا اينطوری ميکنه،1 کارت زرد واسه اعتراض يکی هم واسه اون حرکت احمقانه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهانی : 2 گل از دست دادم، جبران مى‌کنم!

آرش برهانى 2 هفته قبل در مصاحبه‌اى بسيار بامزه گفته بود: من کلاً 4 موقعيت گل را خراب کرده‌ام، البته آرش بايد مى‌گفت در هر بازى 4 موقعيت گل را از دست داده‌ام اما به هر حال پس از پايان بازى ديروز سراغ آرش را گرفتيم تا ببينيم چه مى‌گويد! برهانى که هنوز گرم بازى بود با صداقت به همکارمان گفت: متأسفانه امروز 2 موقعيت گل را از دست دادم و اميدوارم بتوانم جبران کنم! (پس کي؟)
برهانى در خاتمه اظهار داشت: برابر سايپا حاکم توپ و ميدان بوديم، چنانچه آنها يک موقعيت خطرناک روى دروازه ما نداشتند و يک شوت از راه دورشان به ديرک دروازه‌مان خورد وگرنه در اکثر دقايق استقلال در محوطه جريمه سايپا خطرساز مى‌شد و با بدشانسى نتوانستيم به پيروزى برسيم!

مجيدي: اخراج نمى‌شدم، استقلال برنده مى‌شد

ما بازى به مراتب بهترى را نسبت به حريف انجام داديم و حقمان پيروزى و کسب سه امتياز بود.
فرهاد مجيدي، مهاجم تيم استقلال تهران با بيان اين مطلب خاطرنشان ساخت: با اينکه روز خوبى داشتيم و موقعيت‌هاى فراوانى براى گلزنى روى دروازه سايپا به وجود آورديم اما بدشانسى آورديم و توپ‌هايمان وارد دروازه نشد.
وى در خصوص دريافت کارت قرمز در اين مسابقه گفت: فکر مى‌کنم اخطار اولى که به دليل اعتراض به کمک‌داور گرفتم، صحيح نبود اما در صحنه‌اى که اخراج شدم، کار بچگانه‌اى کردم و به همين علت از تمام تيم، کادرفني، بازيکنان و طرفداران عذرخواهى مى‌کنم و فقط مى‌توانم قول دهم که اين مسئله را خيلى سريع جبران نمايم.
مجيدى در پايان در خصوص اظهارنظر يکى از مسئولان باشگاه پيرامون در نظر گرفتن جريمه نقدى براى او اعلام کرد: جريمه نقدى حقم است و با کمال ميل آن را مى‌پذيرم زيرا مطمئنم اگر اخراج نمى‌شدم، استقلال برنده مى‌شد و سايپا را شکست مى‌داد.

عکس مجتبی جباری

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
صبح در بهشت زهرا بعد از ظهر در تمرين
فيروز : استقلال امانتى نزد من است

ديروز ساعت ۳۰:۱۱ فيروز كريمى از فوت مادر خود اطلاع يافت و بلافاصله راهى بيمارستان لقمان حكيم شد تا پيگير مراسم تشييع و تدفين باشد. اصغر حاجيلو و فتح الله زاده به عنوان نمايندگان باشگاه استقلال در بهشت زهرا حاضر بودند و فيروز كريمى ترجيح داد كه همين امروز (يكشنبه) مراسم خاكسپارى انجام شود.
نكته جالب اينكه فيروز كريمى پس از اتمام مراسم در بهشت زهرا بلافاصله خود را به زمين شماره ۲ رساند و ناظر تمرين بازيكنانش بود. فيروز كريمى در پاسخ هواداران و بازيكنان گفت: تيم استقلال يك امانت است در دست من و بايد نسبت به انجام وظيفه ام جدى باشم، لذا از شما مى خواهم كه به فكر من و شرايط روحى ام نباشيد و جدى تمرين كنيد.

امروز بعدازظهر، سه شنبه صبح
تمرينات استقلال امروز بعدازظهر در زمين شماره ۲ برگزار خواهد شد اما به دليل برگزارى مراسم ختم مادر فيروز كريمى استقلالى ها تمرين فردا (سه شنبه) را به صبح منتقل كردند تا بتوانند در مراسم شركت كنند. استقلالى ها روز جمعه در ورزشگاه آزادى به مصاف برق شيراز مى روند.

مرفاوى پولدار شد
طلب صمد مرفاوى ديروز پرداخت شد. سرمربى فصل پيشين استقلال پس از ماه ها بلاتكليفى ديروز توانست بدهى خود از زمان مربيگرى و سرمربيگرى را دريافت كند البته باشگاه به مرفاوى چك داده و هنوز معلوم نيست كه اين چك ها سر موعد به پول تبديل شوند يا خير.
حجازى تمرين مى دهد؟
با توجه به گرفتارى فيروز كريمى تلاش مديرعامل و سرپرست استقلال بر اين است تا بتوانند مدير فنى اين تيم را مجاب كنند تا از امروز در تمرينات تيم استقلال حاضر شده و تمرينات تيم را زير نظر بگيرد تا اگر چنانچه فيروز نبود مشكلى پيش نيايد. با توجه به اختلاف سليقه اى كه بين حجازى و باشگاه وجود دارد اين كار دشوار به نظر مى رسد اما غيرممكن هم نيست چرا كه حجازى اعلام كرده بود تا شرايط براساس شرح وظايف نباشد او تمايلى به همكارى ندارد البته حضور حجازى در تمرينات خواهد بود و فيروز كريمى قول داده كه روز بازى روى نيمكت نشسته و تيم را هدايت كند. حضور حجازى بيشتر به برقرارى نظم و انضباط برمى گردد نه انجام كارهاى فنى.

ترديد در چارچوب
ديروز شرايط جسمى وحيد طالب لو اصلا مناسب نبود، او با سرماخوردگى كامل به محل تمرين آمده بود تا فيروزخان شرايط او را ببيند. كريمى هم پس از مشاهده وحيد طالب لو از او خواست كه تمرين نكرده و استراحت كند. به احتمال زياد وحيد فردا هم تمرين نخواهد كرد. همين وضعيت باعث شد تا كريمى از ترابپور بخواهد تمرينات اشكان نامدارى و حسن نژاد را جدى تر زيرنظر بگيرد.

برق - ذوب ضبط شد
ديدار ۲ تيم برق شيراز و ذوب آهن اصفهان براى كادر فنى استقلال ضبط شد. قرار است كادر آناليز استقلال فيلم اين بازى را كه ديروز برگزار شد ديده و نكات فنى را به سرمربى ارايه دهند البته خود فيروزخان هم طبق معمول آخرين بازى حريف را تماشا مى كند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عرض تسلیت ما رو هم به فیروز خان برسونید.

خدا رفتگان همه رو بیامرزه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
پيروز قرباني مدافع تيم فوتبال استقلال پس از چند روز غيبت امروز در تمرينات آبي پوشان حاضر شد.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، وي گفت: واقعا اين چند روز به من خيلي سخت گذشت اما اردوهاي طولاني و مسابقات پي در پي از نظر روحي و جسمي خسته ام کرده بود و به چند روز مرخصي نياز داشتم.
قرباني افزود: در حال حاضر در شرايط بسيار مناسب روحي و رواني به سر مي برم و حتي يک گرم اضافه وزن ندارم، سوء تفاهمات کاملا برطرف شد و با تمام وجود تلاش مي کنم که تا به گونه‌اي آماده شوم که در ترکيب قرار بگيرم، اگر هم در ترکيب قرار نگيرم باز هم مشکلي ندارد و افتخار مي کنم که پيراهن استقلال را برتن دارم وخود را هميشه مديون هواداران مي دانم.

فيروز كريمى: در اين ۲۰ سال بازيكنانى به با معرفتى بازيكنان استقلال نديده ام

سرمربى استقلال تهران قبل از شروع تمرين ديروز، بازيكنان را جمع كرد و به مدت ۱۰ دقيقه با آنها صحبت كرد . فيروز كريمى خطاب به آبى پوشان گفت: بچه ها ما همه سربازيم و نسبت به استقلال تعهد داريم. اين پيراهن كه تن شماست، پيراهن مقدسى است كه ميليون ها هوادار در سراسر دنيا دارد. كريمى ادامه داد: قدر خودتان را بدانيد و توجه داشته باشيد كه در چه تيم بزرگى عضويت داريد. ما وظيفه داريم تحت هر شرايطى تمرين كنيم، كما اينكه تا كنون نيز چنين بوده است. ما به مردم بدهكاريم اما هنوز جواب آنها را نداده ايم. دليل اين كه با وجود داغدار بودن زودتر از همه سر تمرين حاضر شده ام، به خاطر همين مردم و بدهكارى به هواداران است. وى در پايان تصريح كرد: ان شاءالله با برد روز جمعه مقابل برق شيراز بتوانيم يك هديه خوب به هواداران بدهيم. فيروز كريمى پس از پايان تمرين نيز گفت: به بازيكنانم افتخار مى كنم. بدون تعصب بايد بگويم در ۲۰سال گذشته بازيكنانى مانند بچه هاى استقلال با معرفت و سالم نديده ام. به شاگردانم افتخار كرده وبه آنها اعتماد دارم، اينها پتانسيل هاى بالايى دارند و توانايى هاى زيادى در آنها وجود دارد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
90 و دیدید؟!

خبرنگاران ایرانی ما! برخورد بلد نیستن چه ایرادی به یه شخص عادی باید گرفت؟!
وقتی خبرنگار ما که ادعا بافرهنگی و با شعوریش میشه ..

فیروز میگفت عمل کردم 10روز بهم مهلت بدین در خدمت هستم ..
خبرنگار دوباره سئوال کرد بله داخل زمین هم دیدیم
گفت بله عمل کردم نمیتونم صحبت کنم شب اذیت میشم
خبرنگاز باز میگه :
همش پانتومیم شد که .. !
فیروز باز گفت اذیت میشم اجازه بدین 10 روز دیگه در خدمت هستم دکتر گفته نباید حرف بزنم
فیروز در حالی که داشت میرفت ..
خبرنگار دیگه ای سئوال میکنه
کی عمل کردی؟
( اخ ادم عصبی میشه دلش میخواد بگیره بزنش)
فیروز گفت
زشته واسه صدا و سیما زشته به احترام مردم جواب میدم

واقعا ایننا نمیفهمن عمل کرده گلوشو نباید حرف بزنه ؟! حالا هرچیش میخواسته باشه ولی نمیتونه حرف بزنه
این فهمش سخته؟!
من کاری ندارم طرف مقابلم سرمربی تیم مورد علاقم بوده کاری که اونا کردن واقعا.......................

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
90 و دیدید؟!

خبرنگاران ایرانی ما! برخورد بلد نیستن چه ایرادی به یه شخص عادی باید گرفت؟!
وقتی خبرنگار ما که ادعا بافرهنگی و با شعوریش میشه ..

فیروز میگفت عمل کردم 10روز بهم مهلت بدین در خدمت هستم ..
خبرنگار دوباره سئوال کرد بله داخل زمین هم دیدیم
گفت بله عمل کردم نمیتونم صحبت کنم شب اذیت میشم
خبرنگاز باز میگه :
همش پانتومیم شد که .. !
فیروز باز گفت اذیت میشم اجازه بدین 10 روز دیگه در خدمت هستم دکتر گفته نباید حرف بزنم
فیروز در حالی که داشت میرفت ..
خبرنگار دیگه ای سئوال میکنه
کی عمل کردی؟
( اخ ادم عصبی میشه دلش میخواد بگیره بزنش)
فیروز گفت
زشته واسه صدا و سیما زشته به احترام مردم جواب میدم

واقعا ایننا نمیفهمن عمل کرده گلوشو نباید حرف بزنه ؟! حالا هرچیش میخواسته باشه ولی نمیتونه حرف بزنه
این فهمش سخته؟!
من کاری ندارم طرف مقابلم سرمربی تیم مورد علاقم بوده کاری که اونا کردن واقعا.......................

بله دقیقا درست میگید.
منم اون مصاحبه رو دیدم.
با وجود اینکه با بعضی حرکات فیروز کریمی مشکل دارم ولی اون شب دقیقا حق داشت.
نه تنها اون مورد بلکه تو تمام مواردی که دقیقا بعد از بازی میرن سراغ مربی باید بگم واقعا حرکت زشت و غیرحرفه ای ئه.
تو تمام دنیا یکی دو ساعت یا حتی یکی دو روز بعد از بازی یه محلی رو درست میکنن تا تمام خبرنگارا بیان اونجا و سوالاتشون رو مطرح کنن. این باعث میشه که اون مربی ای هم که تیمش نتیجه نگرفته و اعصابش خرد شده بتونه با آرامش مصاحبه کنه.
ولی کافیه یکی از این مربیایی که تیمش نتیجه نگرفته برگرده به چیزی به اون گزارشگر نفهم بگه!
همون رو میکنن پیرهن عثمان و علیه مربی پخش میکنن. ولی نمیگن که این بابا تیمش زحمتش رو کشیده ولی نتیجه نگرفته و اعصابش درست نیست و تازه میگن اون گزارشگر کلی هم مظلوم واقع شده!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تازه بعد از بازی الهامی به نمایندگی از کریمی اومد و به سوال ها جواب داد ولی این مجری کپله حتما میخواست شعورش رو به ما نشون بده...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
چون استقلال اول بشه آخر بشه دوسش داریم من بازم میخوام برم استادیوم:D
به امید پیروزی تیم محبوبمون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :)

آقا تبریک ! بازی بی نهایت قشنگی بود البته برق هم با وجود 10 نفره شدنش خیلی خوب بازی کرد ولی 2 گلی که زد یکیشو که خودمون زدیم ! :p یکیش هم اهدائی داور بید ! :blink:

به امید موفقیتهای آبی بعدی ! ;):happy:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا بازی بسيار لذت بخش بود اما من نميدونم چرا اين قدر موقعيت داريم و چه قدر کم و سخت گل ميزنيم در مقابل چه قدر راحت و بچه گانه گل ميخوريم
اين مزدک هم که با اين گزارش ميره رو اعصاب ،کل بازی دست اس اس بعد هی ميگه برق هر لحظه ميتونه بازی رو مساوی کن،بعد از گل سوم هم ميگه اين دومين پيروزی پر گل اين تيمه،مرد تيکه پرسپوليسی نميگه تيمشون که کلی صدر جدول بوده چند تا بازی رو با اختلاف بيش از 1 گل برده
بهر حال بازی خوب و همچنان اميد وار کننده اي بود

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم تبریک میگم
این دو بازی واقعا فیروز نشون داد داره یه دستی به سر و روی استقلال میکشه و کاراش داره کم کم نتیجه میده.
من که از فیروز هیچوقت خوشم نمیومده ولی واقعا به نظر من اگه تا آخر فصل فقط و فقط همه ی بازیهایی که به تماشاگرا ارائه میده انقدر زیبا باشه به نظر من کار بزرگی کرده واسه استقلال

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من الان از استادیوم رسیدم فقط امروز جای همههههههههههههههههههه اسقلالیای عزیز تو ورزشگاه خالی بود
جوی بود توی ورزشگاه بی نظیر.همش سرپا ایستاده بودیم همه تشویق میکردن 20 دقیقه آخر هم که دیگه اینقدر خوشحالی کردیم صدام گرفته:p:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم . استقلال بازی خوبی کرد. و بعد از مدتها با گل زیاد بازی رو برد.

گلزنی منصوریان هم جالب توجه بود و پاس زیبای علیزاده (البته با پا)
محسن یوسفی هم بازشگت خوبی داشت.

در کل به نظر من بهترین بازیکن زمین روانخواه بود که کولاک کرده بود و هر کاری دلش میخواست میکرد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا واقعا تبریک
اگه از اول تیم داده بودن به فیروز کریمی الان حتما صدر جدول بودیم
با آرزوی موفقیت در بازی های بعد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا