• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
داوری که فاجعه بود
4fvgdaq_th.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی یه مساله هست و اونم اینه سرمربی یه تیمی مثل استقلال که واسه خودش شخصیتی داره چطوری میاد جلو همه اظهار خوشحالی میکنه و آرزو میکنه که باز هم از حریفان امتیاز کم شه....

به نظر شما بهتر نیست که از همه تیمها 10 20 تا امتیاز ناقابل کم کنند تا تیم آقای کریمی به راحتی در صدر تکیه کنه ؟!

به نظر من این منش درست نیست. حالا اگه توی دلش هم خوشحاله که از حریفاش امتیاز کم شده اما این نوع اظهار خوشحالی در مورد این قضیه زیاد خوشایند نیست.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ولی یه مساله هست و اونم اینه سرمربی یه تیمی مثل استقلال که واسه خودش شخصیتی داره چطوری میاد جلو همه اظهار خوشحالی میکنه و آرزو میکنه که باز هم از حریفان امتیاز کم شه....

به نظر شما بهتر نیست که از همه تیمها 10 20 تا امتیاز ناقابل کم کنند تا تیم آقای کریمی به راحتی در صدر تکیه کنه ؟!

به نظر من این منش درست نیست. حالا اگه توی دلش هم خوشحاله که از حریفاش امتیاز کم شده اما این نوع اظهار خوشحالی در مورد این قضیه زیاد خوشایند نیست.

درسته نباید خوشحال باشند با کم شدن امتیاز حریف تیم به صدر نزدیک باشه
ولی ایشون خیلی رک هستند یعنی وقتی خوشحالند خوب جلو دوربین نمی تونند دروغ بگند و اینم از خصوصیات شان است
و من از شخصیتشون خوشم میاد چون با خودشون حداقل روراست هستند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

سلام مهرداد جون حرفتو قبول ندارم رفیق :happy:

اولاا کاملا مشخص بود که صحبت 2 معنی داشت اولیش اینکه این کسر 6 امتیاز هم با توجه به شرایط قبلی و فعلی لیگ شرط لازم و کافی قهرمانی استقلال نیست ، یعنی تازه یه خورده امتیازها بالانس شده و باز شرایط نفری و فوتبالی پرسپولیس سر تره و اگه 6 امتیاز دیگه پرسپولیس کم تر داشت اونوقت شانس اس اس فراوون می شد
و دوم چون همیشه نشون داده از افعال معکوس !! و طنز استفاده میکنه اینجوری گفت :happy:

نه اینکه نشسته داره نماز حاجت !! واسه کسر امتیاز مجدد میخونه !! :D

ولی چه 6 امتیاز کم کنن چه نکنن : اس اس ما قهرمانه :p

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اتكليف جبارى چهارشنبه معلوم مى شود
نوروزى: او در استقلال مصدوم شده است

از نيمكت به سكو، از سكوها به منزل
ديروز فيروز پيروز را اخراج كرد

اعتراض رسمى به قضاوت جهانبازى

حضور مشكوك ناصرخان در قائمشهر

آقا وحيد مثل آب خوردن
گل مى خورى!

نفريه: احترام بازيكنان بايد حفظ شود
به كريمى تذكر جدى مى دهيم

منزوى:
امتيازى از استقلال كسر نمى شود
«در حالى كه شمارى قصد مطرح شدن كسر ۵ امتياز را داشتند، امتيازى از ما كم نخواهد شد.»
كامران منزوى قائم مقام باشگاه استقلال با بيان اين مطلب درباره شايعه كسر امتياز از استقلال بابت شكايت سراوان، توضيح مى دهد: ما هم نمى دانيم مطرح شدن كسر ۵ امتياز، زاييده فكر چه كسى است؛ در حالى كه اصلا فيفا بحثى در مورد كسر امتياز در اين پرونده نداشته است. استقلال بايد ۲۹ هزار و ۷۰۰ دلار تا پايان ۲۵ فوريه به اين مربى بدهد و اگر نپردازيم، اين پرونده با درخواست هر يك از طرفين در دادگاه جهانى ورزش پيگيرى مى شود. در نهايت اگر اين پول را پرداخت نكنيم، سالى ۵ درصد استقلال جريمه مى شود.
منزوى ادامه مى دهد: آنهايى كه دنبال شيطنت هستند، اين ۵ درصد جريمه احتمالى را به عمد به كسر ۵ امتياز تعبير كرده اند.
اين پرونده را پيگيرى كرديم و موفق شديم از اين مبلغ، درصدى را كم كنيم و تا قبل از ۶ اسفند، اين مسأله را حل خواهيم كرد.
قائم مقام باشگاه استقلال درباره شكايت تاپالوويچ، دروازه بان سابق استقلال مى گويد: طبق مداركى كه باشگاه در اختيار فيفا قرار داد، اين پرونده هم به نفع ما بسته شد و شكايت او هم جاى نگرانى ندارد.

پاسخ نوازى به سرمربى استقلال:
آقاى كريمى! من بى عرضه نيستم

نقل از : خبر ورزشی

ادیت : اینهم عکسهائی از آرش برهانی ،
علی منصور وفرهاد مجیدی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو نود گفتن که شایعه شده از استقلال هم قرار امتیاز کم شده...

عجب حکایتی شده. فکر کنم آخر سر از همه تیمها امتیاز کم کنند....

جریان کلمنته هم که شیر تو شیر شد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در مورد این کسر امتیاز استقلال که تو نود میگفت قضیه چیه
این فیروز کریمی هم که دست بردار نیست تو این قضیه هم دست از شوخی برنمی داره
درباره تاپالوویچ و گمالویچ
میگن می خوان 5 امتیاز هم از استقلال کم کنند
چه شیرتو شیری شد لیگ امسال

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد این کسر امتیاز استقلال که تو نود میگفت قضیه چیه
این فیروز کریمی هم که دست بردار نیست تو این قضیه هم دست از شوخی برنمی داره
درباره تاپالوویچ و گمالویچ
میگن می خوان 5 امتیاز هم از استقلال کم کنند
چه شیرتو شیری شد لیگ امسال

زیاد هم شیر تو شیر نیست
امتیازی قرار نیست از استقلال کم بشه
فقط شایعه! پولش رو میدن تمام میشه اصلا هم بحثی درباره کم کردن امتیاز از استقلال نبوده جز شایعه ای که شنیدیم و تمام!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دیگه اون کلمه ی "بی عرضگی" که کریمی بکار برد اصلا جای دفاع و توجیه نداره !
منکه واقعا ناراحت شدم
nea.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول کنید کریمی دیگه زیادی داره با همه چی شوخی میکنه. مربی یه تیمی مثل استقلال به نظر من باید شان تیم رو حفظ کنه.

طوری شده که هر وقت میاد پشت دوربین همه منتظرن که بخندن. آخه این با معذرت میخوام دلقک بازی چه فرقی داره ؟ به جای اینکه از بازیکنش حمایت کنه اینطوری در موردش حرف میزنه. اگه خوب بازی نمیکنه خب جریمش کن. بازیشن نده. جریمه میلیونیش کن اما دیگه شخصیت بازیکن که توپ بازی نیست که اینطوری شوتش میکنه.

به نظر من هوادارای اس اس باید جلوی این روند رو بگیرن. بالاخره یه روزی ممکنه همین نوازی بشه مربی اس اس. بازیکن کوچیکی نیست که باهاش اینطوری برخورد میشه.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
دیگه اون کلمه ی "بی عرضگی" که کریمی بکار برد اصلا جای دفاع و توجیه نداره !
منکه واقعا ناراحت شدم
nea.gif

قبول کنید کریمی دیگه زیادی داره با همه چی شوخی میکنه. مربی یه تیمی مثل استقلال به نظر من باید شان تیم رو حفظ کنه.

طوری شده که هر وقت میاد پشت دوربین همه منتظرن که بخندن. آخه این با معذرت میخوام دلقک بازی چه فرقی داره ؟ به جای اینکه از بازیکنش حمایت کنه اینطوری در موردش حرف میزنه. اگه خوب بازی نمیکنه خب جریمش کن. بازیشن نده. جریمه میلیونیش کن اما دیگه شخصیت بازیکن که توپ بازی نیست که اینطوری شوتش میکنه.

به نظر من هوادارای اس اس باید جلوی این روند رو بگیرن. بالاخره یه روزی ممکنه همین نوازی بشه مربی اس اس. بازیکن کوچیکی نیست که باهاش اینطوری برخورد میشه.

صد در صد تاييد ميشه ... يعني چي به كاپيتانهاي تيمش ميگه بي عرضه ؟

اعصاب نوازي كه بدجور بهم ريخته ... دو سه تا مصاحبه درباره اين حرف كريمي داشته اما آخرش گفته : بخاطر مصالح تيم استقلال و هوادارا جوابشو نميدوم .

منصوريان هم خيلي ناراحت شده . توي حرفي كه به قرباني زده ، گفته : اين آقا سابقه مربي گري تو تيم بزرگي مثل استقلال رو نداره و نمي فهمه هر حرفي رو نبايد زد و تيم رو نبايد كوچيك كرد ....

در ضمن پيروز قرباني هم موقتا اخراج شده .

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من به عنوان یک طرفدار استقلال از سرمربی تیم محبوبم حمایت میکنم در هر حال! چون ایشون تجربه بیشتری دارن و تیم رو بیشتر از من و شما میبینن و میشناسن و مطمئنا هر کاری هم که میکنه برای بهتر شدن تیم محبوبمون هست

** دوستای عزیز پرسپولیسی! والا ما اینهمه از این حرف به کاپیتان های تیممون ناراحت نشدیماااا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من کاری به کاپیتان ندارم. کل بازیکن ها مد نظرم هستند....

راستی قضیه اخراج پیروز قربانی از استقلال چیه ؟!؟!؟!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من کاری به کاپیتان ندارم. کل بازیکن ها مد نظرم هستند....

پس جمله ای که گفتم رو کامل تر میکنم.هر کدوم از بازیکنا که کم کاری کنه,که این شامل حفظ نکردن آمادگی لازم هم میشه, سرمربی به عنوان فرد پاسخگوی تیم حق داره باهاش برخورد کنه به نحوی که تشخیص میده اثر گذارتر هست.
اول فصل که کریمی نبود و به قول شما شان تیم بیشتر از الان حفظ میشد چند بار رفتم استادیوم و معنی تحقیر شدن رو همراه کلی تماشاچی دیگه فهمیدیم برای همین به بازیکنی که خوب بازی نمیکنه چیزی بگه حقش هست! با حرف کریمی فوقش یک بازیکن ناراحت میشه,و شاید باعث تحریک و بهتر شدنش بشه, ولی با بد بازی کردنش چند میلیون طرفدار تیم ناراحت میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من این استدلال شما رو میپذیرم.

اما دوست عزیز آیا همه ناکامی های استقلال مربوط به کم کاری بازیکنان بوده ؟

به نظر شما این مربی ها اصلا اشتباه نکردند ؟ مثلا همین امروز افشین قطبی مگه اشتباه نکرد؟ فرهاد خیرخواه اصلا بازیکن فیکس نیست معلوم نیست چرا اوردش.

اما این آقای کریمی تا الان همش بازیکنان رو مسئول همه شکست ها دونسته و من ندیدم یه بار بیاد بگه من در چینش بازیکن ها و تاکتیک تیمی اشتباه کردم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اما این آقای کریمی تا الان همش بازیکنان رو مسئول همه شکست ها دونسته و من ندیدم یه بار بیاد بگه من در چینش بازیکن ها و تاکتیک تیمی اشتباه کردم.

مهرداد جان همین بازی با مس که منجر به شکست استقلال شد فیروز کریمی گفت مقصر شکست بوده و تازه یه مبلغی ( الان دقیق یادم نیست چقدر) خودشو جریمه کرد

اشتباه همیشه هست کسی منکرش نیست فکر میکنم چیزی که واسه هواداران خیلی مهمه " با غیرت " بازی کردنه :) ، اونجوری اگر ببازه هم مسئله ای نیست ، فقط با جون و دل بازی کنن به قول همین آقا فیروز خودمون آخر بازی ژل موشون صحیح و سالم !! نمونده باشه اونوقته که باخت هم قابل قبوله واسه طرفدارها

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
مهرداد جان همین بازی با مس که منجر به شکست استقلال شد فیروز کریمی گفت مقصر شکست بوده و تازه یه مبلغی ( الان دقیق یادم نیست چقدر) خودشو جریمه کرد

اشتباه همیشه هست کسی منکرش نیست فکر میکنم چیزی که واسه هواداران خیلی مهمه " با غیرت " بازی کردنه :) ، اونجوری اگر ببازه هم مسئله ای نیست ، فقط با جون و دل بازی کنن به قول همین آقا فیروز خودمون آخر بازی ژل موشون صحیح و سالم !! نمونده باشه اونوقته که باخت هم قابل قبوله واسه طرفدارها

این حرفهای بالایی که آقای فرزاد گفتن جواب برای پذیرش اشتباه
و تلاش و غیرت واقعا همه چیزی هست که فیروز کریمی هم مثل ما خواسته, نمونش همین سعید بیات بازی با شیرین فراز واقعا معلوم بود از جون مایه میگذاره تماشاچی ها وقتی تلاشش رو میدیدن تا توپ دستش میرسید تشویقش میکردن و بازی خوبش رو هم با زدن گل دوم کامل کرد. ولی مثلا آقای منصوریان الان 3-2 هفته هست که افت کرده و این تقصیر کسی غیر از خودش نمیتونه باشه یا نوازی بعضی وقتها خوبه و بعضی وقتها 1 سانتر درست نمیتونه انجام بده... به هر حال به نظر من سرمربی تیم صلاح تیم رو بهتر میدونه تا بقیه ای که حرفهای خاله زنکی روزنامه هایی رو میخونند که فقط دنبال بزرگ کردن حواشی برای تیتر سازی هستند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
براى آدم هاى بزرگ شايعه مى سازند
حجازى: نه استعفا دادم، نه با فيروز مشكلى دارم

168675.jpg

مهر - مديرفنى تيم فوتبال استقلال با رد شايعه كناره گيرى خود از اين تيم گفت: «در كشور ما هميشه براى آدم هاى بزرگ حاشيه و شايعه مى سازند. من از اين شايعات بى خبرم. نمى دانم چطور اين اخبار شكل گرفت. من از سمت خود كناره گيرى نكرده ام و در حال حاضر هم كنار تيم در تمرينات حضور دارم.»
وى كه صبح سه شنبه نامه اى به على فتح الله زاده ارسال كرده بود از توضيح در خصوص متن نامه خوددارى كرد و گفت: «متن نامه محرمانه است و نمى توانم بگويم به مديرعامل باشگاه چه نوشتم. اما همين قدر بگويم كه در مورد استعفا و كناره گيرى چيزى ننوشتم.»

مديرفنى تيم فوتبال استقلال در خصوص اينكه چرا هميشه از اختلاف نظر او و كريمى مى گويند و شايعاتى در اين زمينه مطرح مى شود، گفت: «خودتان مى گوييد شايعه. شايعه را كه نبايد باور كرد. متأسفانه هميشه شايعه اطراف آدم هاى بزرگ هست. شايعه را كه براى آدم هاى كوچك نمى سازند.» حجازى با رد اختلاف نظر خود با فيروز كريمى گفت: «من مشكلى با فيروز كريمى ندارم. هميشه در تمرينات حضور دارم و اختلافى نداريم. اينكه در بازيها و تمرينات حضور مى يابم نشان مى دهد كه هيچ مشكلى بين ما نيست. در نامه اى هم كه براى آقاى فتح الله زاده نوشتم به اين مورد اشاره كردم.»
وى با مطلوب ارزيابى كردن شرايط تيم فوتبال استقلال گفت: «بچه ها براى بازى روز جمعه آماده مى شوند. در صورتى كه چند پيروزى پى در پى به دست آوريم شرايط بهتر از آنچه هست، خواهد شد.»
مديرفنى تيم فوتبال استقلال در خصوص ديدار مقابل سايپا گفت: «بازى مشكلى است. اصلا در ليگ بازى آسان نداريم. كما اينكه تيم ما در بازى مقابل شيرين فراز هم در پاره اى از دقايق به مشكل خورد. همه تيم ها مقابل استقلال و پرسپوليس انگيزه مى گيرند. مديران باشگاه پاداش هاى چند ميليونى تعيين مى كنند تا تيم شان برنده شود. همه اينها باعث مى شود كه تيم ها مقابل ما بهترين بازى خود را انجام دهند.»
حجازى در خصوص شايعه اخراج پيروز قربانى گفت: «قربانى اخراج نشده است. به او چند روز استراحت داديم تا پس از بازى با سايپا با شرايطى بهتر در تمرينات حضور يابد.»

اینهم یه عکس از بازیکن نه چندان دور استقلال میثم بائو

نقل از ایران ورزشی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

امیدوارم به قربانی از اون مرخصی های مشهور استقلال رو نداده باشن.

با آرزوی پیروزی استقلال مقابل سایپا.
من جدول رو نگاه کردم با لغزش کوچیک صدر نشینان و با بردهای متوالی استقلال .استقلال هر دو جام رو میگیره.

به امید قهرمانی در اسیا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازی قشنگی بود ولی متاسفانه مساوی تموم شد :eek:
کاش فرهاد اول یه گل معمولی میزد بعد به فکر برگردون میفتاد ، اون هند بچه گانه هم بماند .....

بهترین فرصت واسه امتیاز گیری بود....:(

توکل به خدا ، به امید بازیهای بهتر و ...................... قهرمانی ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا