• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اگر استقلال صبا باتری رو ببره و بازی عقب افتاده از ملوان رو هم ببره با اختلاف 1 امتیاز از صبا بالاتر قرار میگیره,صبایی که اون بالاهاس,امیدوارم بزودی این اتفاق بیفته و بریم جای اصلیمون:D
راستی سایپایی که استقلال بازی قبلی نمیگذاشت حتی جلو بیاد استقلال اهواز رو برد اونم توی اهواز!
شیرین فرازی هم که استقلال 2 هفته پیش اونجوری بردش امروز با ملوان 2-2 مساوی کرد اونم توی انزلی
یعنی این تیم شیره;)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بازی خوبی بود امروز مخصوصا نیمه دوم.
نیمه اول هم خیلی قشنگ بود ولی نیمه دوم بازی خیلی سریع تر شد و گل های زیادی رد و بدل شدش.

این برد رو به همه استقلالی ها تبریک میگم.

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان آبی
منم به همه تبریک میگم
بازی قشنگی بود، به این تیم میشه امید داشت

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
برد خیلی توپی بود تیم 180 درجه تغییر کرده به نظر من که خیلی خوب بازی کرد تیم امروز
یوسفی هم بازی اولشو بعد از چند وقت با گل زنی شروع کرد ..
عجب بازی بود فقط جباری گل نزد و برهانی !!
جایه فرهاد خالی بود :(
علیزاده سانتراش قشنگه آ یه باره دیگه یه سانتر همینجوری فرستاد .. خیلی حال میکنم با سانتراش
کلا اساسا با این بازی خیلی حال کردم باید دید بازی بعدی چیکار میکنن
پنالتی اخر هم نامردی بودش
- راستی بچه ها این شعاراییی که تو ورزشگاه میدین و اینجا مینویسین ما که هنوز سعادت پیدا نکردیم بریم ورزشگاه ازادی بچه هارو از نزدیک بببینیم کله این برهانی رو هم بکنیم :D

كريمي : از داور بازي امروز شكايت مي كنم

فيروز كريمي در پايان بازي امروز آبي پوشان مقابل برق شيراز ، در گفتگو با خبرنگار سايت رسمي باشگاه اعلام كرد : اگر بازي را مي باختيم و يا مساوي ميكرديم از وضعيت داوري و كميته داوران گله اي نداشتم اما چون بازي را برديم قصد دارم طي نامه اي به كمبته فني مراتب اعتراض خود را به وضعيت داوري بازي اعلام كنم و بگويم كه چرا بايد داوران در هر بازي حق استقلال را ضايع كنند ؟
خطايي كه روي برهاني انجام شد داخل محوطه جريمه بود و پنالتي برق شيراز نيز به هيچ عنوان درست نبود اما چون سه گل از حريف پيش افتاده بوديم داور به راحتي اين صحنه را پنالتي اعلام كرد و اين بر خلاف قوانين فوتبال حرفه اي است.

منبع سایت خود استقلال ( راستی بروبچز سایت استقلال راه افتاده و خیلی سریع اپ میشه )

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام به همگی

امروز استقلال چقدر زیبا بازی کرد نیمه دوم واقا از دیدن بازی لذت بردم:lol:
اگه همین ریتمو ادامه بدیم شک نکنید قهرمان میشیم :cool:

به امید قهرمانی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تبريك ميگم به همه دوستان استقلالي اين بردو . اميدوارم در ادامه بازيها هم موفق باشيد

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بازی بعدی توی آزادی چهارشنبه با صباباتری هست. برد توی این بازی میتونه سرنوشت استقلال رو تغییر بده. الان همه ی تیم جز برهانی روحیه ی خوبی دارن که مث اینکه فیروز ۵ تومن هم جریمش کرده و بعیده ازش استفاده کنه.
راستی کسی خبر داره چرا شفیعی بازی با برق روی نیمکت هم نبود؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بازی بعدی توی آزادی چهارشنبه با صباباتری هست. برد توی این بازی میتونه سرنوشت استقلال رو تغییر بده. الان همه ی تیم جز برهانی روحیه ی خوبی دارن که مث اینکه فیروز ۵ تومن هم جریمش کرده و بعیده ازش استفاده کنه.
راستی کسی خبر داره چرا شفیعی بازی با برق روی نیمکت هم نبود؟

کریمی که بعد از بازی با برق گفته بود برهانی از بازیکنای خوب تیمم هست فقط گل نمیزنه!!!
فکر میکنم بازیش میده بازم
شفیعی خبر خاصی نبوده احتمال زیاد بخاطر اینکه توی همون چند دقیقه بازی با سایپا نشون داد از آمادگی مطلوب خیلی خیلی دور هست...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من که با این دو تا بازی به کاره فیروز اعتقاد پیدا کردم به نظر من هماهنگ کردن تیم و در اوردن دفاع از اون وضع کار ساده ای نبوده به نظر من تو این زمان کم این همه کار ! واقعا فوق العادس
اس اس !
بازی با صباباتری هم باید خیلی قشنگ باشه اونم تو آزادی ه ؟ !
این بود چیزی که من میگفتم تا چند وقت تو ازادی میمونیم و واسه این به نفعه ماست نیم فصل دوم...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من که با این دو تا بازی به کاره فیروز اعتقاد پیدا کردم به نظر من هماهنگ کردن تیم و در اوردن دفاع از اون وضع کار ساده ای نبوده به نظر من تو این زمان کم این همه کار ! واقعا فوق العادس
اس اس !
بازی با صباباتری هم باید خیلی قشنگ باشه اونم تو آزادی ه ؟ !
این بود چیزی که من میگفتم تا چند وقت تو ازادی میمونیم و واسه این به نفعه ماست نیم فصل دوم...

آره بازم بازی تهران هست
استقلال چند هفته اخیر از حریفاش کاملا برتر بوده حتی سایپا که مساوی شد تا دقیقه 30 نزدیک دروازه استقلال هم نرسیدن...
چهارشنبه ساعت 4:15 دقیقه
کلاسم ظهر تمام میشه اینقدر هفته پیش بازی زیبا بود و مزه داد که دارم وسوسه میشم چهارشنبه هم برم:D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من هم این فصل اول فصل می خواستم بیشتر بازیهای آزاده رو برم. بازی با استقلال اهوازء سایپا و مس رو هم رفتم ولی وقتی بازیهای تیم رو دیدم کلا بیخیال استادیوم رفتن شدم ولی با بازی قشنگ جمعه به احتمال زیاد چهارشنبه رو برم اگه برای امتحان فرداش آماده باشم
در اینکه فیروز مربی بزرگیه شک نکن. قهرمانی آسیا با پاسء ارائه ی بازی زیبا و نایب قهرمانی استقلال اهواز فصل پیش بدون مهره ی خاصی من فقط از جهت شخصیتی خیلی باهاش حال نمی کنم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
dadash hatman boro ... manam hamishe miraftam vali heyf ke alan kharej az keshvaram .. dori az ss sakhte vali chareyi nist ... to be ja man ham boro .. bayad be in longiya befahmonim por taraftar tarin teAme ASIA kiye
راستی بروبچز گفتم که یه چند تا از شعارایه ورزشگاهی رو هم اینجا بزارین ببینیم چی میگین از این تلیویزیون که نمیشه درست شنید ! ها !

یحتمل برایه بازی پرسپولیس استقلال برسم بیام تهران :ی
من اون موقع میام :ی

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
عجب بازی بیخودی بود!
من رفته بودم استادیوم بازم ولی واقعا خیلی کسل کننده بود حتی توی جو اونجا
حداقل چند تا موقعیت گل درست حسابی هم ندیدیم!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من پای بازی خوابم برد اینقدر که مسخره بود یهو دیدم تو وقت اضافه که فرهاد اون هد رو زد یهو فردوسی پور صداش رو برد بالا از خواب پریدم.
بیش از اندازه مسخره و بیخود بود.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نیمه ی اول رو دیدم ولی نیمه ی دوم رو نتونستم ببینم.

تو نیمه ی اول استقلال خیلی بهتر از صبا بود. حالا چرا گل نمیزنن خدا میدونه!

نیمه ی دوم با این توضیحات بچه ها انگار زیادم جالب نبوده و چیزی از دست ندادم.

در هر صورت امروز تمام مدعیای بالای جدول مساوی کردن. از سپاهان و صبا تا 2 تا استقلالا. فقط مونده پرسپولیس که یکشنبه ببینیم چیکار میکنه.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نیمه ی اول رو دیدم ولی نیمه ی دوم رو نتونستم ببینم.

تو نیمه ی اول استقلال خیلی بهتر از صبا بود. حالا چرا گل نمیزنن خدا میدونه!

QUOTE]

تصحیح کنیم ، 15 دقیقه ی اول ! بقیه ی نیمه مثل نیمه ی دوم بود تقریبا
nea.gif
مثلا دو تا تیم مدعی قهرمانی هم هستن !!

اگر میبردیم خیلی به قهرمانی نزدیک میشدیم :(

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
حقمون برد نبود ولی حیف شد نبردیم
biggrin.gif

این همه تیمها شانسی شانسی بردن چی میشد ما هم یبار شانس میوردیم؟

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
baba to cloobe khodemon ham postamo pak mikonin ... vaghean ke

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا