• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بر اساس خبر خبرگزاري فارس فيروز كريمي بعد از باخت به مس كرمان مبلغ 15 ميليون تومان خودش رو جريمه كرد !
شايد با اين جريمه ميخواد گوشي رو دست بازيكنا بده كه مواظب نتايج آتي باشن .

اینم ادامش که خیلی بهتره!
فيروز كريمي حتي گفته به بازيكنانم گفته‌ام از شما تعهدنامه كتبي مي‌گيرم تا در صورت عدم كسب قهرماني، درصد قابل توجهي از قرارداد شما از سوي باشگاه پرداخت نشود و به طور اتوماتيك جريمه شويد. اين مسئله ربطي به قرارداد بازيكنان با باشگاه ندارد.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
با عرض ارادت خدمت ساسان و سینا یه عزیز
به نظر من فیروز قبل از اینکه بیاد استقلال تهران کلاس کاریش خیلی بالاتر بود به وقش شوخی میکرد به وقتش حرف فنی میزد بازی خونی حریف و ضد تاکتیک هاش هم حرف نداشت ، آرزوی من این بود که به استقلال بیاد
ولی جریان اومدنش به استقلال اصلا به دلم نشست و از همه بدتر نوع صحبتش با خبرنگارها ( اهمیت خیار ! و علاقه به قرمه سبزی و بند کفش و ....) چیپ و تمسخر کننده بود تا طنز دلنشین :hmm:
و متاسفانه این نوع برخورد و هنوز داره ادامه میده ( مثل حضور با قطبی در ورزش و مردم )
اینکه آیا دانشش هم آب رفته یا نه رو .... ؟؟! ندانم :eek:
ولی من اون فیروز سابق رو بیشتر ترجیح میدم خوبه یکی پیدا بشه بهش بگه هر چیزی اندازه داره :hmm:
آخه الان داره حرفاش بیشتر شبیه جریان میثاقیان و برج میلاد میشه تا حربه های روانشناسی !؟!

رفقای استقلالی خودم ، ببخشین که اینجا دارم نظر میدم . قصد اهانت ندارم ولی خدایی کریمی دیگه شورشو درآورده ... لودگی هم حدی داره .

توی برنامه ی نود دیدین توی مصاحبه ی قبل از بازی درباره هوادارای مس چی گفت ؟
می گفت از این کلاه جوش کاری ها به ما هم بدین که کنمون آسیب نبینه . کلاه های نارنجی مسی ها رو می گفت .
خیلی ناراحت شدم . زشته .

خداییش زشته .
یعنی چه هوادارای یک باشگاه رو اینجوری مسخره می کنه ؟ بابا ، از مربی تیم های بزرگ تاریخ فوتبال ایران مثل استقلال انتظار خیلی بیشتره . یه مربی باید نمونه ی اخلاقی و ادب هم باشه . مثل خود ناصر خان . پروین هم با اون بی ادبی ذاتی اش هیچوقت موقع مصاحبه از الفاظ مسخره استفاده نمی کرد و همیشه حرمت همه ی فوتبالی ها و هواداران رو نگه می داشت . حتی امیر قلعه نویی هم خیلی محترمانه مصاحبه می کنه اما این فیروز هرچی به دهنش میرسه میگه و فکر هم می کنه داره کار بامزه ای می کنه . :eek:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رفقای استقلالی خودم ، ببخشین که اینجا دارم نظر میدم . قصد اهانت ندارم ولی خدایی کریمی دیگه شورشو درآورده ... لودگی هم حدی داره .

توی برنامه ی نود دیدین توی مصاحبه ی قبل از بازی درباره هوادارای مس چی گفت ؟
می گفت از این کلاه جوش کاری ها به ما هم بدین که کنمون آسیب نبینه . کلاه های نارنجی مسی ها رو می گفت .
خیلی ناراحت شدم . زشته .

خداییش زشته .
یعنی چه هوادارای یک باشگاه رو اینجوری مسخره می کنه ؟ بابا ، از مربی تیم های بزرگ تاریخ فوتبال ایران مثل استقلال انتظار خیلی بیشتره . یه مربی باید نمونه ی اخلاقی و ادب هم باشه . مثل خود ناصر خان . پروین هم با اون بی ادبی ذاتی اش هیچوقت موقع مصاحبه از الفاظ مسخره استفاده نمی کرد و همیشه حرمت همه ی فوتبالی ها و هواداران رو نگه می داشت . حتی امیر قلعه نویی هم خیلی محترمانه مصاحبه می کنه اما این فیروز هرچی به دهنش میرسه میگه و فکر هم می کنه داره کار بامزه ای می کنه . :eek:

سلام امیر خان ، اختیار داری رفیق استفاده میکنیم از نظرهات :)

کاملا باهات موافقم ، اصلا صحبت منم همینه ، طنز افراطی شایسته سرمربی استقلال تهران نیست ، جالبه که تو اهواز انقدر افراط نمیکرد، آخه یادمه تو یه مصاحبه قبل از اومدنش گفت : اگه مربی استقلال تهران بشم دیگه از زبان طنز استفاده نمی کنم ؟!؟؟؟ ظاهرا پشیمون که نشده هیچ چند برابرش هم کرده ! :blink:

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
چرا اینقدر شلوغش میکنید
هممون میدونیم که کلا" اخلاق فیروز کریمی ایتجوریه و قبلا" هم به همین شدت بوده اما چون کمتر مورد توجه بوده به نظر میرسه که الان شدت حجویاتش بیشتر شده

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نويد عزيز سلام
با سه بندي كه اشاره كرديد كاملا موافقم . به عنوان يك طرفدار پرسپوليس اميدوارم استقلال از اين به بعد نتايج در خور نامش رو بگيره . موضوعي هم كه من به اون اشاره كردم اعتراضي بود به نوع برخورد اون با فضاي بيرون از تيمش . والا با توجه به بضاعت استقلال در حال حاضر كريمي نياز به زمان داره تا بتونه طرحهاي مورد نظرش رو در تيم پياده كنه. شاد و پيروز باشيد

ممنون ، خوشم میاد از اون دسته طرفدارهای فهیم و با منطق هستی
victory.gif
72.gif

نوید جان فرمایشات کاملا صحیحه
تو اینکه فیروز مربی کاربلدیه شکی نیست ، حرف من اینه که با وجود داشتن مدرک روانشناسی طرز برخورد و رفتاری که داره ارائه میده بیشتر چیپه تا اصولی ، اینطوری پیش بره دیگه کسی رو حرفاش حسابی باز نمیکنه ، بابا مثلا مربی استقلاله ... چیز کمی نیست ، روحیه دادن به تیم یه چیزه حرفهای بی پشتوانه زدن چیز دیگه ...
خلاصه ..... ایشالا که هرچی جلوتر میریم روند رو به رشد داشته باشیم :)

خوب دیگه هر کسی ویژگیهای شخصیتی خاص خودش رو داره که چندان هم با مدرک و مقام و مرتبه تغییر نمیکنه ، حالا این فیروز خان یه مقدار اخلاق اجتماعیش تابلو و پر حاشیه ست ، کاریش هم نمیشه کرد ! اخلاقش همینه دیگه ;) همیشه هم همینطور بوده ، منتها از وقتی اومده استقلال از اونجا که تیمش بیشتر حاشیه داره و بیشتر هم باهاش مصاحبه میکنن ، خوب طبیعتا هم سوژه های بیشتری داره و هم فرصت بیشتری برای این قبیل حرفهاش .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فیروز کریمی :

از استقلال جدا نمي‌شوم
‌از "قلعه نويي" انتظار بيشتري داشتم
فيروز كريمي خبر منتشر شده در مورد جدايي اش از تيم فوتبال استقلال تهران را تكذيب كرد.

به گزارش ايسنا،‌ كريمي در پاسخ به اين سوال كه بعد از بازي با مس كرمان گفته شده است كريمي مي خواهد در انتهاي فصل از استقلال جدا شود؟ گفت: چه كسي گفته است من مي خواهم از استقلال جدا شوم؟! چنين چيزي صحت ندارد. من با كسي در اين باره صحبت نكرده ام و اين خبر زاييده فكر افراد مريض است.

كريمي در ادامه صحبت هايش تاكيد كرد: ‌تازه كار اصلي ما از فصل آينده براي استقلال شروع مي شود و بنا داريم با يك برنامه مشخص استقلال را براي سال هاي آينده آماده كنيم تا حرف اول را در ايران و آسيا بزند.

كريمي در ادامه صحبت هايش از قطع همكاري با بعضي از بازيكنان در فصل آينده خبر داد و افزود: براي فصل آينده قطعا تغييراتي در تيم خواهيم داشت، اما اين تغييرات گسترده نخواهد بود و اگر بازيكني هم از ما جدا شود اين به معني ضعف آن بازيكن نيست و تنها براي سازگاري با پازل تاكتيكي ما صورت خواهد گرفت.

سرمربي استقلال كه با سايت اين باشگاه گفت‌وگو مي‌كرد، در پاسخ به اين سوال كه آيا بهتر نبود "قلعه نويي" به تماشاگر هاي مس مي گفت كه دست از فحاشي بردارند، گفت: ‌از قلعه نويي انتظار بيشتري داشتم كه حتي بصورت نمادين هم كه شده است به تماشاگران خود اشاره كند كه دست از فحاشي بردارند كه متاسفانه اين اتفاق رخ نداد. اما در هر حال من وظيفه خود را نسبت به وي انجام دادم و اگر بارها هم اين اتفاق رخ دهد باز هم من وظيفه خود را انجام خواهم داد.

نقل از ایسنا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دردسرهاى استقلال پيش از ديدار با شيرين فراز
حمله به فراز با تفنگ خالى!

ايران ورزشى - استقلالى ها درحالى اردوى خود را از ديروز ساعت ۱۹ در هتل المپيك آغاز كردند كه فيروز كريمى در مورد تركيب اصلى به جمع بندى نرسيده بود. غيبت مجتبى جبارى و نامعلوم بودن وضعيت محسن يوسفى به همراه مصدوميت منصوريان و ۳ اخطاره بودن اميرحسين صادقى از معضلاتى بود كه كادرفنى را براى چيدن ۱۱ نفر اصلى دچار شك و ترديد كرده بود.
مثل هميشه سعيد لطفى، احمد خذيراوى، حسين كوشكى و اشكان نامدارى از ليست ۱۸ نفره خارج شدند اما آنچه باعث نگرانى است اينكه فيروز كريمى كدام بازيكن را در خط ميانى جانشين جبارى و على منصوريان ضعيف در مقابل مس كند، نبود يك بازيگردان فكور، پاسور و خلاق در غياب جبارى يكى از بزرگ ترين دل نگرانى هاى كادر فنى استقلال است.
تمرين ساعت ۱۱ ديروز در ورزشگاه كشورى هم نتوانست گره هاى فكرى فيروزخان را براى بازى امروز باز كند به طورى كه بازيكنان با اصغر حاجيلو درباره فهرست ۱۸ نفره به بحث و گفت وگو پرداختند اما حاجيلو هم همه چيز را به ايده و تفكرات فيروزخان ربط داد. امروز براى استقلال روز مهم و دشوارى است و فيروز كريمى مى داند كه نبايد در خانه آن هم مقابل چشم هوادارانى كه منتظرند تيم او را ببينند، اشتباه كند. او به مس باخته و براى جبران اين شكست تلخ و خروج از وضعيت بغرنج فعلى چاره اى جز برد ندارد.

مجيدى يك خط عقب تر!
همان طور كه گفتيم عمده دلمشغولى هاى فيروز كريمى به مركز ميدان خلاصه مى شود و اين احتمال وجود دارد كه فرهاد مجيدى به يك خط عقب تر آمده و نقش هافبك ميانى را بازى كند اما نگرانى كريمى اين است كه مجيدى نتواند يا نخواهد قابليت هاى خود را در خط ميانى نشان دهد! او از تعويض زودهنگام خود در كرمان ناراحت است و همين باعث ايجاد شك و شبهه در نزد كادر فنى شده است البته فرهاد مجيدى هم در هفته گذشته خيلى جدى تن به كار نداد. او حتى در تمرين ديروز هنگامى كه حس كرد فيروز با شك و ترديد به او نگاه مى كند زودتر از همه محل تمرين را ترك كرد.

168195.jpg

دفاع با كدام نفرات؟
۳ اخطاره بودن اميرحسين صادقى و بازى ضعيف خط دفاع در مقابل مس يكى ديگر از خطوطى است كه فيروزخان هنوز نتوانسته براى چيدن آن تصميم بگيرد. بازى با ۳ يا ۴ دفاع آن هم با كدام نفرات؟ و يك مشكل ديگر اينكه كدام يك از بازيكنان فعلى شرايط و قابليت بازى در پست هافبك دفاعى را دارد. آيا مى توان به مهرداد پولادى جوان اعتماد كرد؟ در كنار مشكلات فوق زوج مكمل برهانى هنوز مشخص نيست، فيروز كريمى بهتر از همه مى داند بازى عليزاده بگير و نگير دارد و به او نمى توان اميدوار بود اما چاره اى نيست جز استفاده از اين نفرات و به اصطلاح بازى شطرنج روى مستطيل سبز. بررسى وضعيت استقلال با توجه به تمرين ديروز نشان مى دهد كه فيروز كريمى به غير از پست دروازه بان كه از وحيد استفاده خواهد كرد در بقيه خطوط با نوعى كمبود و دستان خالى مواجه است. آيا او كه استاد تاكتيك و ضد تاكتيك است مى تواند امروز با آرامش و حوصله ۱۱ نفر خود را روانه ميدان كند. بازى در آزادى آن هم مقابل هواداران با يك تيم مدعى و پر از انگيزه شرايط كار را براى او دشوار كرده است.

كريمى: حرف نزنم بهتر است
يكى ديگر از علل به هم ريختگى ذهنى فيروز را بايد به حرف هاى او نسبت داد، جايى كه او خطاب به شاگردان خود از اهميت بازى امروز گفته و اعلام مى كند كه كمتر حرف زده و مصاحبه كنيد و بيشتر روى بازى تمركز كنيد، من هم ديگر حرف نمى زنم! چرا كه حرف هاى من را تحريف كرده و ...! آيا او با اين حربه و انداختن توپ به زمين مطبوعات و ... مى تواند دوباره قد علم كند؟!

به نقل از ایران ورزشی

پ ن : به امید یه پیروزی پرگل ;)

ادیت : یه عکس گذاشتم خیلی بزرگ شد ! هرکی میخواد ببینه بکلیلکه ! رو اینجا

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران در صورت شكست در مسابقات ليگ برتر 350 هزار تومان جريمه مي شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هر شكست استقلال تهران جريمه‌اي 350 هزار توماني براي بازيكنان در پي دارد. ضمن آنكه هر پيروزي پاداش 400 هزار توماني دارد.
يكي از مسئولان باشگاه استقلال به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: براساس جدول‌هاي تنظيمي، پاداش و جريمه‌ها پرداخت يا كسر مي‌شود و اينگونه نيست كه بخواهيم به دليل شكست مقابل يك تيم خاص بازيكنان را جريمه كنيم، البته بابت هر تساوي در تهران بازيكنان 200 هزار تومان جريمه مي‌شوند.
وي افزود: براي كسب پيروزي هاي مهم هم پاداش‌هاي ويژه اي در نظر گرفته‌ايم.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
مبارکهههههههههه
1zntoqf.jpg

واقعا استقلال تیم برتر بود
بیات عالی بازی کرد برهانی هم واقعا خوب بود گل اول که کار برهانی بود مجیدی فقط تمام کرد تا آخر بازی هم برهانی چند تا حرکت خوب انجام داد. کلا تیم امروز خیلی خوب بود
گل شیرین فراز هم توپ خورد تو کله یارو رفت توی گل! 100 بار دیگه هم توپ رو بزنن تو سرش اونجا نمیره:happy:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تبریک میگم. تیمتون امروز بهتر از قبل بود.

منم موافقم که گل شیرین فراز کاملا شانسی بود. اصلا نمیخواست اونطوری هد بزنه ولی اتفاقی شد. تنها اشتباهی که این وسط صورت گرفت جلو بودن طالب لو بود که البته اصلا فکرش رو نمیکرد بازیکن شیرین فراز میخواد هد بزنه.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
من داشتم تو خبرا می گشتم که چشمم خورد به این خبر که امروز تو بازی استقلال و شیرین فراز تماشاگران علیه قطبی شعار می دادند و 6 امتیاز رو مسخره می کردند

چون من امروز بازی رو ندیدم . از دوستان می شه بگن که چی می گفتند ؟ چی شعار می دادن ؟ جالبه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
منم برد استقلال رو تبریک میگم . واقعا بازی دستش بود .

متاسفانه صدای تلویزیون ما کم بود . فقط می شنیدم میگن شش امتیاز کم میشه ( یا بشه ... ) قسمت دومش رو نمی فهمیدم ...

به هرحال مهم نیست . این کل کل همیشه بین ما ها بوده ... یه جورایی مزه فوتبال ایران همینه . اینا مهم نیست

مهم رفاقتاست که می مونه و بازی جوانمردانه و ازاین حرفها و مهم تر اینه که :

شیش امتیاز کم بشه ... بازم قهرمان میشه ! :cool: :p
;)

بازهم تبریک بابت برد شیرین بر شیرین فراز . :happy:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من داشتم تو خبرا می گشتم که چشمم خورد به این خبر که امروز تو بازی استقلال و شیرین فراز تماشاگران علیه قطبی شعار می دادند و 6 امتیاز رو مسخره می کردند

چون من امروز بازی رو ندیدم . از دوستان می شه بگن که چی می گفتند ؟ چی شعار می دادن ؟ جالبه

صدای تلویزیون ما تا ته زیاد بود بازم مشخص نبود ولی 6 شنیدم! به قول amir-khan مزش همیناس;)
ولی این که صدای تماشاچی ها رو تلویزیون کم میکنه خیلی از مزه فوتبال رو میگیره نمیدونم چرا این کار رو میکنند,تا یه حدی خوبه ولی اینا دیگه اینقدر صدا رو کم میکنند که آدم فکر میکنه چند هزار نفر ساکت نشستن دارن نگاه میکنند ولی استادیوم که میری از همه جا صدا میاد!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
منم تبریک میگم این برد رو :دی
ولی استقلال گل خیلی مسخره ای خورد حالا هی مزدک الکی از این گل تعریف میکرد ولی در کل گل مسخره ای بود با اون جای گیری مسخره مدافعان و طالبلو.

امیدوارم این خط دفاعی درست بشه و بازی با سایپا رو هم که جمعه هست ببریم. الان استقلال یه بازی کمتر داره که اگه اون رو هم ببره فکر کنم تا رده چهارم میاد بالا. البته بستگی به ملوان هم داره اونم بازی عقب افتاده داره.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امیدوارم بازهم از پرسپولیس امتیاز کم کنند/ حضور در تیم ملی را نپذیرفتم

321344_orig.jpg

سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه این تیم به روند رو به رشدش ادامه خواهد داد گفت: در صورتیکه بازهم از تیم های مدعی قهرمانی امتیاز کم شود، استقلال هم شانس قهرمانی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی پس از برتری 2 بر یک تیمش مقابل شیرین فرازکرمانشاه با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی گفت: تیم ما امروز بازی خوبی را به نمایش گذاشت و اگر با بدشانسی روبرو نمی شدیم می توانستیم با اختلاف گلی بیشتر از سد حریف بگذریم.

وی با ابراز نارضایتی از عملکرد داور گفت: داور امروز متزلزل قضاوت کرد. به نظر من آقای عنایت باید با این داور برخورد کند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: در ملاقاتی که با عنایت داشتم تشکر ویژه ای از او بابت روند مثبتی که در داوری حاکم شده است، داشتم. در فصل جاری مدیریت خوبی بر داوری کشور حاکم شده است و دیگر دوره حمایت های خشک و خالی تمام شده است.

وی ادامه داد: امروز داورهای خوب تشویق می شوند و داورهای بد مورد تنبیه قرار می گیرند و حتی موارد تنبیه رسما اعلام می شود.

کریمی همچنین خاطر نشان کرد: تیم شیرین فراز برای گل نخوردن تلاش مضاعفی داشت و در چند مورد توپ از خط دروازه این تیم نیز گذشت و تیر دروازه را به لرزه درآورد در این بین بازیکنان ما نیز بی دقت بودند که نتوانستند از موقعیت های خود استفاده کنند. علاوه بر این داور نیز با اشتباهات خود به تیم ما لطمه زد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به خبرنگاری که مدعی بود تیم استقلال از دقیقه 60 تا پایان بازی عملکرد خوبی نداشته است گفت: حد فاصل دقایق پایانی بازی ما صاحب 5 موقعیت مسلم گلزنی شدیم متاسفانه با بدشانسی دو بار به تیر دروازه زدیم . بین سه تا چهار مورد مدافعان شیرین فراز توپ را از خط دروازه بیرون کشیدند و در باقی موارد بازیکنان تهاجمی ما با بی دقتی شانس های گل را از دست دادند.

وی در ادامه از روند رو به رشد تیم استقلال یاد کرد و گفت: یکی از موارد مثبت تیم ما افزایش تعداد بازیکنان حمله کننده است. در این بازی با 4 تا 5 بازیکن به سمت دروازه شیرین فراز حمله می کردیم که حاصل آن دستیابی به 8 تا 9 موقعیت گلزنی بود.

کریمی در خصوص صحنه به ثمر رسیدن گل تیم فوتبال شیرین فراز کرمانشاه گفت: مدافعان ما نباید اجازه می دادند مهاجم شیرین فراز گلزنی می کرد آنها با تعداد بیشتر در مقابل تک مهاجم حریف اشتباهی مرتکب شدند که منجر به باز شدن دروازه استقلال شد. در این بین وحید طالب لو هم مقصر بود که از وی به خاطر دریافت این گل انتقاد کردیم و او شجاعانه پذیرفت که در این صحنه مقصر بوده است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سئوال که آیا امیدوار به قهرمانی هستید گفت: از حریفان ما و مدعیان بالای جدول امتیازاتی کسر شده است. امیدواریم باز هم از آنها امتیاز کم کنند تا شانس قهرمانی پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: در صورتی که بازی عقب افتاده خود را مقابل ملوان با پیروزی پشت سر بگذاریم جایگاه مناسبی در جدول خواهیم داشت که سعی در ارتقای آن طی هفته های آینده داریم.

کریمی پیرامون بی برنامه بودن بازیکنان استقلال در زدن ضربات ایستگاهی طی دقایق پایانی بازی گفت: اینکه میثم منیعی و شفیعی ضربات ایستگاهی را به راحتی از دست دادند روی بی عرضگی کاپیتان های تیم ما منصوریان و نوازی بود که هر دوی آنها جریمه خواهند شد. برای منیعی و شفیعی نیز جرایمی را در نظر خواهیم گرفت.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص تعیین جریمه برای خود پس از تحمل شکست مقابل مس کرمان با تاکید بر اینکه جرایم در تیم فوتبال استقلال کلان خواهد بود، گفت: اعتقاد دارم اگر در این بازی هوشیارتر عمل می کردم و حواسم جمع تر بود تیم ما می توانست نتیجه بهتری بگیرد و بازی بهتری را به نمایش بگذارد. در آن بازی بازیکنان استقلال عملکرد خوبی داشتند و اگر من قدری هوشیارتر بودم شکست نمی خوردیم.

وی ادامه داد: دیگر دوره مربیانی که شکست را به گردن می گرفتند و پس از بازی اظهارات خود را فراموش می کردند تمام شده. زمانی که می گویم مقصر شکست من بودم باید تبعات آن را نیز به گردن بگیرم.

کریمی خاطر نشان کرد: در تیم استقلال حاشیه امنیت نداریم، حاشیه امنیت در تیم ما تمرین و یکدلی است یعنی اینکه هر بازیکنی بهتر باشد شانس حضور در میدان را پیدا می کند.

وی با تاکید دوباره بر اینکه در تیم استقلال بازیکن سالاری معنا ندارد در خصوص ناکامی آرش برهانی در گلزنی گفت: برهانی نیز در بازی امروز تلاش خوبی داشت اما با بدشانسی در باز کردن دروازه شیرین فراز ناکام ماند. برهانی هم مانند دیگر مهاجمان استقلال به سمت دروازه حریف ضربه می زد اما مدافعان شیرین فراز توپ را از روی خط بیرون می کشیدند.

کریمی پیرامون صحبت های خود با بازیکنان در کنار نیمکت ذخیره ها گفت: در طول بازی ایراداتی در نحوه بازی نفرات اصلی می بینیم که بر اساس آن تصمیم به تعویض می گیرم. در این بین مشکلاتی که در بازی پیش مشاهده می کنم را به بازیکنان ذخیره گوشزد می کنم تا در زمان ورود به زمین مسابقه در جهت اجرای خواسته های من و رفع کاستی ها بازی کنند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با لحن طنز خاطرنشان کرد: به دلیل نارسایی حنجره دکتر برای من یک فرکانس صوتی تعیین کرده که نباید بلندتر از آن صحبت بکنم. در طول بازی امروز به خاطر اشتباهات فرهاد مجیدی دو بار بلندتر از این فرکانس صحبت کردم که به همین خاطر برای او جرایمی میلیونی درنظر خواهیم گرفت. مطمئنا اگر آقای امیری معاون پشتیبانی و مالی باشگاه از این مسئله مطلع شود بی هوش خواهد شد.

فیروزکریمی پیرامون شایعه حضورش در تیم ملی فوتبال گفت: فدراسیون فوتبال گزینه مناسبی را برای تیم ملی انتخاب کرده است. کلمنته مربی باکلاسی است که می تواند به تیم ملی مان کمک کند.

وی افزود: خدا پدر و مادر کفاشیان را بیامرزد که تا بر مسند ریاست فدراسیون فوتبال نشست سریعا معضل دو ساله فوتبال ما را برطرف کرد.

وی پیرامون اظهارات مدیر برنامه های کلمنته که گفته بود فیروز کریمی را برای هدایت تیم ملی در نظر گرفته ام گفت: من و دیگر مربیان ایران حتی اگر مربی تیم ملی هم مشخص شود به فدراسیون فوتبال کمک خواهیم . من 21 سال در فوتبال ایران حضور داشته ام وباید به فوتبال کشورم خدمت کنم.

وی با اشاره به سوابق خود در فوتبال کشور افزود: در زمان هاشمی طبا مشاور رئیس سازمان تربیت بدنی در امر فوتبال بودم. در زمان دکتر دادکان من به همراه دکتر ذوالفقار نسب مشاور رئیس فدراسیون و فوتبال و رئیس سازمان تربیت بدنی بودم. در زمان مصطفوی نیز یکی از مشاوران رئیس فدراسیون فوتبال بودم.

وی افزود: پیش از آنکه قلعه نویی به سرمربی تیم ملی انتخاب شود مفصل با من مذاکره شد تا مسئولیت تیم ملی را بپذیرم اما به دلیل مشکلاتی که داشتم این مسئولیت را نپذیرفتم. در حال حاضر اگر نیاز باشد به فدراسیون فوتبال مشاوره خواهم داد. 20 سال در کنار این فوتبال ارتزاق کردم و باید جوابگوی این حضور در عرصه فوتبال کشور باشم.

کریمی تاکید کرد: در خدمت تیم ملی هستم اما اگر بحث انتخاب من به عنوان سرمربی باشد نمی توانم با این تیم همکاری کنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه با طرح این سئوال که اگر کلمنته به تیم ملی نیامد تکلیف چیست؟ گفت: پیش از آنکه کلمنته به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شود به محض برگزیده شدن اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با من مذاکره شد که مسئولیت تیم ملی را بپذیرم اما گفتم کشش این کار را ندارم و عذرخواهی کردم.

وی در خصوص حضور مداوم خود در کنار زمین مسابقه گفت: گاهی اوقات خط کنار زمین را گم می کنم و متوجه نمی شوم که از خط عبور کرده ام. فکر نمی کنم گذشتن از خط زمین ایرادی داشته باشد. آخر خط کنار زمین که مرز نیست که با گذر از آن به خاک بیگانه تجاوز کرده باشیم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک برایه برد فقطاین روانخواه رو اعصاب بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کنم این آقا فیروز گل هر شب دعا میکنه که از مدعیان قهرمانی هی امتیاز کم شه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
منم برد استقلال رو تبریک میگم . واقعا بازی دستش بود .
متاسفانه صدای تلویزیون ما کم بود . فقط می شنیدم میگن شش امتیاز کم میشه ( یا بشه ... ) قسمت دومش رو نمی فهمیدم ...
به هرحال مهم نیست . این کل کل همیشه بین ما ها بوده ... یه جورایی مزه فوتبال ایران همینه . اینا مهم نیست
مهم رفاقتاست که می مونه و بازی جوانمردانه و ازاین حرفها و مهم تر اینه که :
شیش امتیاز کم بشه ... بازم قهرمان میشه ! :cool: :p
;)

بازهم تبریک بابت برد شیرین بر شیرین فراز . :happy:

تبریک میگم. تیمتون امروز بهتر از قبل بود.

منم موافقم که گل شیرین فراز کاملا شانسی بود. اصلا نمیخواست اونطوری هد بزنه ولی اتفاقی شد. تنها اشتباهی که این وسط صورت گرفت جلو بودن طالب لو بود که البته اصلا فکرش رو نمیکرد بازیکن شیرین فراز میخواد هد بزنه.

با سلام و تشکر از دوستان عزیز پرسپولیسی واسه حضورشون ، ایشالا همیشه پاینده باشید :)

------------------------------------------------------------------------

بازی تقریبا قشنگی بود ، مخصوصا نیمه دوم فقط خیلی بد شانس بودیم آقا ... خیلی ..:blink::hmm:
2 تا تیر دروازه چند تا خطر 100 % یه پنالتی هم که سوخت ..:hmm: ( رو شفیعی ) بقول دکتر صیار : صدددددددددددددددددد درصددد پنالت !! :D
فکر کنم نتیجه عادلانه 4-1 بود ! . ولی در کل بخوایم بسنجیم 2-1 مقابل شیرین فراز اونم تو تهران نتیجه ضعیفیه :eek:

البته اگه اشتباه نکنم استقلال 6 بازی خونگی پیش رو داره ( با احتساب ملوان 7 تا ) و بهترین فرصته تا خودشو تو جدول بالا بکشه :)
توکل به خدا ..... ببینیم چی میشه ..:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حاشيه‌نگاري از ديدار استقلال تهران - شيرين‌فراز
نوازي، منصوريان و بازيكنان ذخيره‌ي استقلال دور چمن آزادي دويدند!

بعضي بازيكنان تيم استقلال تهران پس از بازي مقابل شيرين‌فراز به دستور كادرفني بار ديگر دور زمين دويدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي منصوريان، محمد نوازي و تني چند از بازيكنان ذخيره تيم استقلال در بازي مقابل شيرين فراز، پس از پايان ديدار زير نظر ساكت الهامي و ورمزيار در زمين چمن آزادي دويدند.

نكته‌ي جالب آن‌كه اين بار فيروز كريمي بر دويدن اين بازيكنان نظارتي نمي‌كرد.

* قبل از آغاز ديدار استقلال و شيرين فراز محمود فكري بازيكن سابق استقلال به سمت نيمكت تيم سابق خود رفته و با حسين تراب‌پور، ساكت الهامي و صادق ورمزيار روبوسي كرد.

* پيش از شروع بازي نيز فيروز كريمي به طرف نيمكت شيرين فراز رفته و با اكتاويو سرمربي شيرين فراز خوش و بش كرد.

* فرمان كريمي مديرعامل باشگاه شيرين فراز، آتيلا حجازي، ناصر حجازي، محسن يوسفي، اميرحسين صادقي، سعيد نفريه، سردار ملاحي، ساعدي و فراز كمالوند از جايگاه ويژه ناظر بازي بودند.

* قبل از شروع بازي بازيكنان شيرين فراز با پلاكاردهايي كه روي آن شهادت عماد مغنيه و وفات آيت الله توسلي نوشته شده بود واردزمين شدند.

* در حين بازي فيروز كريمي بارها از محوطه‌ي فني خود خارج و با تذكرات داور چهارم مواجه شد.

* بازيكنان شيرين فراز براي شروع نيمه‌ي دوم پنج دقيقه زودتر از آبي‌پوشان وارد زمين شدند.

عليرضا منصوريان:
"فكري" جزء كلكسيون استقلال است
بايد پله پله خود را به صدر جدول نزديك كنيم

كاپيتان تيم استقلال پس از شكست شيرين فراز گفت: بازي بسيار زيبايي را به نمايش گذاشتيم اما، هنوز آن طور كه بايد و شرايط در آزادي بازي نمي‌كنيم.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا منصور يان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: استقلال بايد خود را آرام آرام و به صورت پله پله خود را به صدر جدول نزديك كند. ما اگر بازي عقب افتاده‌ي خود را پيروز شويم، شرايط بسيار خوبي پيدا خواهيم كرد و مي‌توانيم به قهرماني اميدوار شويم.

وي با اشاره به اينكه گل برتري خود را در زمان مناسبي به ثمر رسانديم، تصريح كرد: حتي پس از برتري مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به حريف بزنيم اما، مهمتر از آن سه امتياز بازي است كه براي بازيكنان در اولويت است.

كاپيتان استقلال ادامه داد: تيم استقلال به تدريج خودش را پيدا مي‌كند هر چند كه در دوره‌هايي افت مي‌كند اما، اين مشكل به زودي برطرف مي‌شود.

منصوريان در پاسخ به اين سوال كه قبل از ورود به زمين كريمي به وي چه موضوعي را گوشزد مي‌كرد، اذعان داشت: چون هفته‌ي گذشته در تمرينات نبودم از برنامه‌هاي كادرفني كاملا آگاه نبودم كريمي قبل از ورودم به زمين درخصوص شرايط تاكتيكي صحبت كرد.

وي در رابطه با محمود فكري نيز تاكيد كرد: فكري يكي از بازيكناني است كه جزء كلكسيون باشگاه محسوب مي‌شود و در قلب ما جاي دارد. بنابراين نگاه‌مان به فكري به عنوان يك كاپيتان است.

منصوريان در پايان شايعه‌ي سرپرست شدنش در استقلال را تكذيب كرد و گفت: تمامي اين صحبت‌ها شايعه‌اي بيش نبوده و چنين موضوعي صحت ندارد

عکس فیروز کریمی
عکس علی منصور

به نقل از ایسنا

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
قضاوت‌ تيم‌ داورى‌ بازى‌ استقلال‌ - شيرين‌فراز که‌ بازى‌ سنگينى‌ هم‌ محسوب‌ نمى‌شد، ضعيف‌تر از حد انتظار بود. داور اين‌ مسابقه‌ از دو صحنه‌ مشکوک‌ به‌ پنالتى‌ گذشت‌ که‌ به‌ گفته‌ کارشناسان‌ داورى‌ هر دو صحنه‌ پنالتى‌ بود اما البرز حاجى‌پور نه‌ تنها پنالتى‌ نگرفت‌ بلکه‌ به‌ اميرآبادى‌ و شفيعى‌ کارت‌ زرد داد تا اشتباه‌ اول‌ را با اشتباه‌ دوم‌ تکميل‌ کرده‌ باشد! در نيمه‌ اول‌ هم‌ گل‌ سالم‌ مجيدى‌ با اشتباه‌ عجيب‌ کمک‌ داور مردود اعلام‌ شد در حالى‌ که‌ تصاوير آهسته‌ تلويزيونى‌ نشان‌ مى‌داد اين‌ گل‌ مشکلى‌ نداشته‌ و توپ‌ از خط‌ عبور کرده‌ است.
البته‌ تيم‌ داورى‌ اشتباهات‌ ديگرى‌ هم‌ داشت‌ اما اين‌ سه‌ اشتباه‌ برجسته‌تر بود.
سئوال‌ اينجاست‌ که‌ اگر به‌ فرض‌ استقلال‌ بازى‌ ديروز را نمى‌برد، چه‌ اتفاقى‌ مى‌افتاد؟ آيا مى‌شد با استناد به‌ اين‌ سه‌ صحنه‌ از حق‌ استقلال‌ دفاع‌ کرد و آيا محروميت‌ داور دردى‌ را دوا مى‌کرد؟ ما قبول‌ داريم‌ که‌ تمام‌ اين‌ اشتباهات‌ غيرعمدى‌ بود ولى‌ نمى‌دانيم‌ چرا قضاوت‌ ضعيف‌ تيم‌ داورى‌ در بازى‌ ديروز ناخودآگاه‌ ما را به‌ ياد اظهارنظر عنايت‌ انداخت‌ که‌ پيشنهاد داده‌ بود داور دربى‌ ايرانى‌ باشد! ما واقعاً‌ نمى‌دانيم‌ چرا وقتى‌ ضريب‌ اشتباهات‌ داورانمان‌ بالاست، چه‌ اصرارى‌ وجود دارد که‌ دربى‌ حساس‌ تهران‌ را داور ايرانى‌ سوت‌ بزند؟! داور ايرانى‌ حتى‌ اگر خوب‌ سوت‌ بزند، متهم‌ به‌ جانبدارى‌ از قرمز يا آبى‌ مى‌شود اما داور خارجى‌ اگر اشتباهى‌ داشته‌ باشد چنين‌ اتهامى‌ به‌ او نمى‌چسبد و به‌نوعى‌ مبرى‌ مى‌شود. البته‌ اين‌ دليل‌ نمى‌شود که‌ بگوييم‌ داور خارجى‌ اشتباه‌ نمى‌کند اما شرايط‌ دربى‌ به‌ نحوى‌ است‌ که‌ اگر داور خارجى‌ اشتباه‌ کند خيلى‌ بهتر از آن‌ است‌ که‌ داور ايرانى‌ اشتباه‌ کند.
روزنامه خبرورزشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا