• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Jahandar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

لپ تاپ با ال سی دی 17 اینچ چی پیشنهاد میکنید ؟

حداکثر قیمتش یک میلیون و پونصد هزار تومن باشه
.

منتظر نظرات دوستان هستم .

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خوب مشکل 1520 چیه که بره 1330 بگیره؟
راستی این 1620 چیه؟
من پیشنهاد دادم 1530 بگیره نه 1330 ...
برین توی سایت های ریویو بخونید که چه مشکلاتی سری وسترو و 1520 ها دارند که سری XPS ندارد ... مخصوصا ریویو های سایت دل رو چک کنید اونایی که این مدل لپتاپ ها رو گرفته اند ...

من خودم DELL XPS m1530 دارم به قیمت 1 میلیون و 620 هزار تومن خریدم ( همون 1620 که نویشته بودم :)از شیراز ) خیلی راضیم و به دوستان توصیه میشه ...
کانفیگش هم اینه :​

کد:
15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen 
"Crimson" red paint (also available in "Tuxedo" black or "Alpine" white)
2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset 
2GB DDR2-667 SDRAM 
160GB 5400 RPM SATA HDD 
Slot-loading dual-layer DVD±RW drive
NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
WWAN option for Verizon
Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option
Integrated 2.0 megapixel webcam
HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader
Media Center remote located in ExpressCard slot
Windows Vista Home Premium
Dimensions (with 6-cell battery): 14.06" x 10.34" x 0.93" - 1.38"
Weight starts at 5.9 pounds with 6-cell battery

موفق باشید ...​

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما.
می خواستم بدونم قیمت این لپ تاپ توی بازار چنده نو و دست دوم.ممنونم.

Sony VGN-NR11S intel Centrino Duo

CPU:Intel Core 2 Duo Processor T5250,Supports Enhanced Intel SpeedStepTechnology,1,50GHz

Memory:2 GB/(2*1GB/Go) (667MHz)

HDD:200GB

WLAN:802.11a/b/g

Screen:15,4''WXGA(1280*800)X-black LCD

Optical:DVD+- RW/+-R DL/Ram

Graphics:Mobile intel GMA X3100

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

لپ تاپ با ال سی دی 17 اینچ چی پیشنهاد میکنید ؟

حداکثر قیمتش یک میلیون و پونصد هزار تومن باشه
.

منتظر نظرات دوستان هستم .

سلام
من بشخصه سونی سری AR را پیشنهاد می کنم.
مدلها در سایت موجود است.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من پیشنهاد دادم 1530 بگیره نه 1330 ...
برین توی سایت های ریویو بخونید که چه مشکلاتی سری وسترو و 1520 ها دارند که سری XPS ندارد ... مخصوصا ریویو های سایت دل رو چک کنید اونایی که این مدل لپتاپ ها رو گرفته اند ...

من خودم DELL XPS m1530 دارم به قیمت 1 میلیون و 620 هزار تومن خریدم ( همون 1620 که نویشته بودم :)از شیراز ) خیلی راضیم و به دوستان توصیه میشه ...
کانفیگش هم اینه :​

کد:
15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen 
"Crimson" red paint (also available in "Tuxedo" black or "Alpine" white)
2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset 
2GB DDR2-667 SDRAM 
160GB 5400 RPM SATA HDD 
Slot-loading dual-layer DVD±RW drive
NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
WWAN option for Verizon
Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option
Integrated 2.0 megapixel webcam
HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader
Media Center remote located in ExpressCard slot
Windows Vista Home Premium
Dimensions (with 6-cell battery): 14.06" x 10.34" x 0.93" - 1.38"
Weight starts at 5.9 pounds with 6-cell battery

موفق باشید ...​

دوست من قیمت را خیلی خوب در شیراز گرفتی !!! من اینجا را زیر و رو کردم 1700 پایین تر یک قرون نمی آن اینها چقدر ناخن خشکن...
در ضمن دوستان پیشنهاد می کنید من لپ تاپ 1330 با بهترین قیمت و گارانتی را از کجا می توانم تهیه کنم آخرین قیمتی که بدستم رسیده 1680 برای سانتا روزا 2.2 و رم 2 و هارد 256 پایین تر هم نبود به نظر شما بهتره که هارد را 160 بگیرم و آپگرید کنم و یا نه همان 40 تومان را اضافی بدم و 250 را بگیرم
تفاوت پردازنده سانتا روزا 2.2 با 2 چقدره ؟ آیا مشهود هست؟
آیا لپ تاپ های Asus را پیشنهاد می کنید؟
آیا لپ تاپ های HP مثل 6500 بهتر از 1330 دل هست ؟
آیا شعار دل دل نکن دل بخر در عمل هم صحت داره؟
بین گارانتی امرتات و زیگورات و دلیران کدام بهتر هستند ؟
گارانتی بین المللی یعنی چی ؟ یعنی لپ تاپ خراب بشه باید بفرستیمش آنور آب چطوری باید خودم ببرم یا خود شرکت می فرسته؟
رقیب واقعی لپ تاپ 1330 و 1530 چه لپ تاپی هست؟
آیا بعد از عید خیلی توی سر لپ تاپ می خوره ؟
آیا صفحه 13.3 اینچ مشکلی از نظر کارکردن طولانی ایجاد نمی کنه ؟ سایزش خیلی کوچیکه ؟ تا حالا ندیدم؟
ال سی دی WGXA با WUGXA و با WGXA+ چقدر فرق داره؟
لپ تاپ دل 1330 بعضی ها بک لایت دارن از کجا می شه فهمید که فروشنده داره بک لایت می ده یا معمولی ؟
آیا کسی تا حالا دیده که بشه سی پی یو یک لپ تاپ را هم ارتقا داد؟
آن جای سیم کارتی که داخل لپ تاپ 1330 هست به چه درد می خوره؟
مدت زمان تقریبی شارژ کامل یک لپ تاپ مثل 1330 چقدر هست؟
اینجا می شه هاردهای سولید ssd سامسونگ که اخیراً 64 گیگابایتی هست را گیر آورد؟
عده ای می گن که لپ تاپ های دل سری 1330 بعضی ها مشکل قرار گیری پایه دارند؟
زماینکه لپ تاپ می خریم آکبند هست یا نه همشان باز شده ؟ یکی از فروشنده ها می گفت همه باز شده هستن!
لپ تاپ 1330 را اگر زیاد روی پا بگذاریم می شه گرمایش را تحمل کرد یا نه؟
فکر می کنید تا سال دیگه قیمت 1330 حدود چقدر بشه ؟ (تست هوش)
آیا تمام لپ تاپ های 1330 دل ساخت ایرلند هست یا ساخت جای دیگه هم توی بازار هست؟
تفاوت قیمت 1330 توی دبی و در ایران کلاً چقدر هست؟
آیا می شه توی ایران دست دوم 1330 را پیدا کرد ؟
کلاً چقدر کیفیت ال سی دی 1330 از کیفیت ال سی دی سونی افتضاح تره؟ در خواندن یک متن بصورت طولانی مدت که مشکل اینجاد نمی کنه؟
پشت لپ تاپ تا چقدر می خوابه روی زمین ؟ یعنی لپ تاپ را تا چند درجه می شه باز کرد؟
بهتره لپ تاپ را وقتی می خواهیم در خانه کار کنیم با باطری باشه یا بی باطری؟
آیا می شه لپ تاپ 1330 را با ویندوز ایکس پی خرید؟
روی لپ تاپ 1330 در صورت عرضه با ویستا ، ویستای اوریجینال هست؟ آیا پول آن را هم کشیدن روش؟ از کجا بفهمیم که ویندوزش اوریجینال هست و دستکاریش نکردن...

ممنون که به سوالات من جواب می دید...

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

فردا مي خوام يك دستگاه بردارم ، خواهشا همراهي فرماييد :

اگر شما بوديد،

كدوم يك از اين دو :

VAIO FZ 250
CPU : 2.2 4MB Cache
Ram : 2 GB
VGA : از اين اينتلاي share
باتري : پاييني بهتر
طراحي : نسبت به پاييني "به"
قيمت : 1420 تا 1460

يا

Dell Vostro 1500
VGA: چيز بهتري از بالايي هست و share نيست
طراحي : نسبت به بالايي lol
قيمت : فكر كنم 1360

كداميك ؟

خواهشا يه چيزي بفرماييد كه متشكر مي شم
اللخصوص جناب gba

وقت 0

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگر شما بوديد،

كدوم يك از اين دو :

VAIO FZ 250

يا

Dell Vostro 1500

كداميك ؟

اللخصوص جناب gba

وقت 0

هیچکدام پیشنهاد می کنم HP dv6500 بگیری...

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست من قیمت را خیلی خوب در شیراز گرفتی !!! من اینجا را زیر و رو کردم 1700 پایین تر یک قرون نمی آن اینها چقدر ناخن خشکن...
در ضمن دوستان پیشنهاد می کنید من لپ تاپ 1330 با بهترین قیمت و گارانتی را از کجا می توانم تهیه کنم آخرین قیمتی که بدستم رسیده 1680 برای سانتا روزا 2.2 و رم 2 و هارد 256 پایین تر هم نبود به نظر شما بهتره که هارد را 160 بگیرم و آپگرید کنم و یا نه همان 40 تومان را اضافی بدم و 250 را بگیرم
تفاوت پردازنده سانتا روزا 2.2 با 2 چقدره ؟ آیا مشهود هست؟
آیا لپ تاپ های Asus را پیشنهاد می کنید؟

آیا لپ تاپ های HP مثل 6500 بهتر از 1330 دل هست ؟
آیا شعار دل دل نکن دل بخر در عمل هم صحت داره؟
بین گارانتی امرتات و زیگورات و دلیران کدام بهتر هستند ؟
گارانتی بین المللی یعنی چی ؟ یعنی لپ تاپ خراب بشه باید بفرستیمش آنور آب چطوری باید خودم ببرم یا خود شرکت می فرسته؟
رقیب واقعی لپ تاپ 1330 و 1530 چه لپ تاپی هست؟
آیا بعد از عید خیلی توی سر لپ تاپ می خوره ؟
آیا صفحه 13.3 اینچ مشکلی از نظر کارکردن طولانی ایجاد نمی کنه ؟ سایزش خیلی کوچیکه ؟ تا حالا ندیدم؟
ال سی دی WGXA با WUGXA و با WGXA+ چقدر فرق داره؟
لپ تاپ دل 1330 بعضی ها بک لایت دارن از کجا می شه فهمید که فروشنده داره بک لایت می ده یا معمولی ؟
آیا کسی تا حالا دیده که بشه سی پی یو یک لپ تاپ را هم ارتقا داد؟
آن جای سیم کارتی که داخل لپ تاپ 1330 هست به چه درد می خوره؟
مدت زمان تقریبی شارژ کامل یک لپ تاپ مثل 1330 چقدر هست؟
اینجا می شه هاردهای سولید ssd سامسونگ که اخیراً 64 گیگابایتی هست را گیر آورد؟
عده ای می گن که لپ تاپ های دل سری 1330 بعضی ها مشکل قرار گیری پایه دارند؟
زماینکه لپ تاپ می خریم آکبند هست یا نه همشان باز شده ؟ یکی از فروشنده ها می گفت همه باز شده هستن!
لپ تاپ 1330 را اگر زیاد روی پا بگذاریم می شه گرمایش را تحمل کرد یا نه؟
فکر می کنید تا سال دیگه قیمت 1330 حدود چقدر بشه ؟ (تست هوش)
آیا تمام لپ تاپ های 1330 دل ساخت ایرلند هست یا ساخت جای دیگه هم توی بازار هست؟
تفاوت قیمت 1330 توی دبی و در ایران کلاً چقدر هست؟
آیا می شه توی ایران دست دوم 1330 را پیدا کرد ؟
کلاً چقدر کیفیت ال سی دی 1330 از کیفیت ال سی دی سونی افتضاح تره؟ در خواندن یک متن بصورت طولانی مدت که مشکل اینجاد نمی کنه؟
پشت لپ تاپ تا چقدر می خوابه روی زمین ؟ یعنی لپ تاپ را تا چند درجه می شه باز کرد؟
بهتره لپ تاپ را وقتی می خواهیم در خانه کار کنیم با باطری باشه یا بی باطری؟
آیا می شه لپ تاپ 1330 را با ویندوز ایکس پی خرید؟
روی لپ تاپ 1330 در صورت عرضه با ویستا ، ویستای اوریجینال هست؟ آیا پول آن را هم کشیدن روش؟ از کجا بفهمیم که ویندوزش اوریجینال هست و دستکاریش نکردن...

ممنون که به سوالات من جواب می دید...

یا خدا !! ماشالا سوال !! چقدر طول کشید که این سوالات رو تایپ کنی ؟ :D
یکی از دوستان مثل اینکه امروز لپتاپ XPS 1530 رو به قیمت 1 میلیون و 570 هزار خریده ( بعد از دو هفته چقدر خورد توی سرش ! :hmm::( )

سوالات که بولد کردم رو به ترتیب جواب میدم بقیش هم باید از دوستانی که تخصص بیشتری دارن بپرسی ...

شما با توجه به نیازتون باید هارد رو تهیه کنید من هارد Pc ام 30 هست همین 160 هم زیاد برام . پردازنده سانتا روزا هم در موردش دوستان نوشتند توی سایت های فارسی یه سرچ کنید مطالب خوبی پیدا خواهید کرد .
ASUS هم لپتاپ های عالی یی داره !
گارانتی در ایران به قول یکی از دوستان یعنی کشک ! فقط دارین پول اضافه میدید ...
رقیب XPS ها از نظر من سری Fz سونی هست.
CPU رو نمیشه ارتقا داد !
سیم کارت میخوره و توی چند تا فروم فارسی خوندم که میشه از امکانات SMS و اینترنت GPRS ایرانسل هم استفاده کرد .
من 1330 ندارم و در موردش نمی دونم ولی 1530 حدود 2.45 دقیقه برام با کار کرد معمولی و روشنایی تصویر متوسط کار میده ...
باز شده هستند ولی نه اینکه قطعات رو ور دارند شما می تونی توی سایت اصلی و یا سایت youtube دقیق با ویدیو چک کنی چه چیز هایی در لپتاپت هست ..
ویندوز ارجینال هست و شما با اولین کانتک در اینترنت رجیستر میشه لپتاپ .​

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میشه لطف کنید و لبتاب هایی که سیم کار ت میخورن چه مدلهایین آخه همین الان دارم با gprs کا میکنم و باید همیشه سیم کارتم رو با دولتی عوض کنم

در ضمن این 1530 xps یی که همین پست بالا بحثش بود فکر میکنید تا سه ماه دیگه قیمتش تا چقدر بکشه پایین آخه خیلی چشمم رو گرفته میگن چیزه خوبیه امان از دست این کنکور که لب تاب هم باید بعدش خرید آدم فکر میکنه بعده کنکور بهشت میاد:happy:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

اگر شما بوديد،

كدوم يك از اين دو :

VAIO FZ 250

يا

Dell Vostro 1500

كداميك ؟

اللخصوص جناب gba

وقت 0
fz که گرونه hp 6500 بهتره.
vestro هم cpu ت رو بکن 2 گیگ قیمتش حدود 80 تومن کم میشه و زیاد تفاوتی نداره.
کلا من بودم hp می گرفتم (تا اونجایی که یادمه بازی نمی خواستی بکنی)
دوستان میشه لطف کنید و لبتاب هایی که سیم کار ت میخورن چه مدلهایین آخه همین الان دارم با gprs کا میکنم و باید همیشه سیم کارتم رو با دولتی عوض کنم

در ضمن این 1530 xps یی که همین پست بالا بحثش بود فکر میکنید تا سه ماه دیگه قیمتش تا چقدر بکشه پایین آخه خیلی چشمم رو گرفته میگن چیزه خوبیه امان از دست این کنکور که لب تاب هم باید بعدش خرید آدم فکر میکنه بعده کنکور بهشت میاد:happy:

خوب برای استفاده از gprs خودت می تونی از این sim-data ها بخری. حدود 15 تومن

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من من لبتابی رو میخوام که سیم کارت بخوره و سیم کارت ایرانسل رو توش بذارم و به اینترنت وصل بشم.همین

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

اگر شما بوديد،

كدوم يك از اين دو :

VAIO FZ 250
قيمت : 1420 تا 1460​

يا​

Dell Vostro 1500
قيمت : فكر كنم 1360​

كداميك ؟

اللخصوص جناب gba

وقت 0

من خودم dell رو خریدم دو هفته پیش ! به نظرم فعلا بعترین اتخاب باشه ! با توجه به قیمتش بسیا سخت افزار خوبی داره ! کارت گرافیکشم 8600 اه که 256 مگ رم داره توی ویستا 1 گیگ و توی XP 512 مگ میشه (بقیه رو از رم بر میداره )
اگر مالزیش رو بگیری روش DVD های ویندوز اورجینال نرم افزارا و کلا 5 تا DVD داره .

مشکلاتش :
صدای کلیک هارد : این لپتاپ اینقدر ساکت اه که وقتی شب به حالت خوابیده باهاش کار میکنی از سمت چش صدای کلیک میشنوی ، نگران شدم رفتم تو یاینترنت دیدم که این صدا مربوط به هاردشه که با این کار انرژی کمتری مصرف میکنه و الیته چاره داره !

ویندوز Vista ورژن اولتیمیت روش با درایور کارت گرافیک کانفیلیکت میده ( ویندوز رو خودم از ماکروسافت دانلود کردم ) این مشکلم ظاهرا حل شدنی اه ولی من پیش رو نگرفتم و XP ریختم چون پرفمنس بهتری میده .

به نظر من خرج کردن کلی پول بابت اسم سنی واقعا بیجاست ! دوست من VAIO داره که کیفیت LCD ش آنچنان بهتر از مال من نیست ! در ضمن اون سونی که شما قیمت دارید احتمالا 12 اینچه درصورتی که دل 15.4 واید اه !

قیمت هم من خریدم 1220000 یا یک کیف و گارانتی شرکتی از بازار رضا .مغازه XPS

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من خودم dell رو خریدم دو هفته پیش ! به نظرم فعلا بعترین اتخاب باشه ! با توجه به قیمتش بسیا سخت افزار خوبی داره ! کارت گرافیکشم 8600 اه که 256 مگ رم داره توی ویستا 1 گیگ و توی XP 512 مگ میشه (بقیه رو از رم بر میداره )
اگر مالزیش رو بگیری روش DVD های ویندوز اورجینال نرم افزارا و کلا 5 تا DVD داره .

مشکلاتش :
صدای کلیک هارد : این لپتاپ اینقدر ساکت اه که وقتی شب به حالت خوابیده باهاش کار میکنی از سمت چش صدای کلیک میشنوی ، نگران شدم رفتم تو یاینترنت دیدم که این صدا مربوط به هاردشه که با این کار انرژی کمتری مصرف میکنه و الیته چاره داره !

ویندوز Vista ورژن اولتیمیت روش با درایور کارت گرافیک کانفیلیکت میده ( ویندوز رو خودم از ماکروسافت دانلود کردم ) این مشکلم ظاهرا حل شدنی اه ولی من پیش رو نگرفتم و XP ریختم چون پرفمنس بهتری میده .

به نظر من خرج کردن کلی پول بابت اسم سنی واقعا بیجاست ! دوست من VAIO داره که کیفیت LCD ش آنچنان بهتر از مال من نیست ! در ضمن اون سونی که شما قیمت دارید احتمالا 12 اینچه درصورتی که دل 15.4 واید اه !

قیمت هم من خریدم 1220000 یا یک کیف و گارانتی شرکتی از بازار رضا .مغازه XPS

کلا هارد و اپتیک خیلی صدا می دهند. در مورد کیفیت lcd هم کم لطفی می کنید. هم برایتنس بالاتری داره و هم رنگ های خیلی vivid ـی داره. و البته هر جه لپتاپ کوچکتر می شود (از 14 به پایین) قیمتش بیشتر میشه.

vostro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
Vostro خوبه يا نه ؟ امشب ميخوام بخرم vostro 2.4 1350000

دودلم چون ميگن زياد cpu گرم ميكونه و با مشخصات vostro

cpu 2.4 dou cou va 2048 ram va gef 8600 va hdd 160

xps خيلي گرونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
التماس دعا لطفا

vostro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نوت بوک Dell مدل Vostro 1500 شباهت زیادی به مدل Inspiron 1520 دارد. این نوت بوک، دستگاه بسیار خوش‌ساختی است، اما متاسفانه اندازه بزرگ و وزن نسبتا زیاد از جمله موارد نه چندان رضايت بخش آن به شمار می‌روند.

:: طراحی و شکل ظاهری
Dell Vostro 1500 تا حدودی بسیار حرفه‌ای طراحی و ساخته شده است. بدنه آن کاملا مشکی رنگ است. لامپ‌های LED آن از نور آبی رنگ خوبی بهره می‌برند. در این نوت بوک‌ لامپ‌های LED مختلفی در نظر گرفته شده است که از این میان می‌توان به لامپ‌های باتری، درایو سی دی و لامپ “Wi-Fi Catcher” اشاره کرد که به رنگ سبز روشن می‌شوند.
همان طور که در بالا اشاره شد، Vostro 1500 ساخت خوبی دارد. قسمت پشتی صفحه نمایش و پایین بدنه نوت بوک از نوعی آلیاژ و يه صورت ضخیم ساخته شده که بسیار محکم است، اما در عین حال، باعث شده تا این دستگاه وزن زیادی داشته باشد. وزن این نوت بوک بدون در نظر گرفتن باتری حدود 2.8 كيلوگرم می‌باشد. وزن خود باتری نيز 490 گرم است. روی هم رفته،‌ این نوت بوک چیزی حدود 3.3 كيلوگرم وزن دارد. همان طور که از وزن آن پیداست، Vostro 1500 طوری طراحی نشده تا همه جا همراه شما باشد.

در سمت راست این نوت بوک DVD Burner، Firewire، دو عدد پورت USB، کارت‌خوان و Ethernet قرار دارد.
در سمت چپ آن نیز سوییچ کارت وایرلس، ورودی‌های صدا و شیار مخصوص ExpressCard قرار دارد.
در قسمت پشت نوت بوک پورت مودم، ورودی برق، دو عدد پورت USB و S-Video قرار دارد.
در قسمت جلوی نوت بوک نیز می‌توانید دکمه‌های تنظیمات را ببینید که شامل دکمه‌های mute، زیاد کردن صدا، کم کردن آن، pause/play، عقب بردن، جلو بردن و stop می‌باشد.

:: صفحه نمایش
صفحه نمایش Vostro 1500 یک صفحه نمایش 15.4 اینچی نسبتا معمولی است که به پوشش ضد انعکاس مجهز می‌باشد. این صفحه نمایش رزولوشنی برابر با 800×1280 پیکسل دارد. زاویه دید عمودی آن نسبتا ضعیف است و باید خودتان را نسبت به آن تنظیم کنید تا کیفیت نمایشی خوبی را شاهد باشید. زاویه دید افقی آن از زاویه دید عمودی آن نسبتا بهتر می‌باشد. نویز زیادی هم ندارد. صفحه نمایش این نوت بوک به خوبی دیگر قسمت‌های آن ساخته نشده است.
این صفحه نمایش از درخشانی خوبی بهره می‌برد و رنگ‌های آن نیز به خوبی اشباع شده‌اند. این رنگ‌ها بسیار دقیق هستند و کیفیت خوبی دارند. میزان پخش ناهموار نور آن نیز بسیار کم است.

:: بلندگوها
بلندگوهای نوت بوک Vostro 1500 نیز عملکرد خوبی را از خود نشان داده‌اند، اما در حد عالی نیستند. این بلندگوها برای دستگاهی با این قیمت مناسب هستند. اگر می‌خواهید با این نوت بوک موسیقی گوش کنید، پیش‌نهاد می‌شود از اکولایزر استفاده کنید.

پردازش‌گر Vostro 1500 از نوع Core 2 Duo است. این پردازش‌گر عملکرد خوبی را از خود نشان داده است و به راحتی تمام کار می‌کند؛ به ویژه زمانی که چند برنامه به طور هم‌زمان کار می‌کنند.
شایان ذکر است که این نوت بوک، در مورد اجرای بازی‌ها با کمی ناهماهنگی کار می‌کند. به بیان دیگر، نوت بوک فوق، برای اجرای بازی‌ها چندان مناسب نیست و برای این منظورخیلی نمی‌توان روی آن حساب کرد. چرا که عملکرد کندی خواهد داشت.
کارت گرافیکی 8600 GT Geforce به کار رفته در این نوت بوک نیز عملکرد خوبی دارد، اما عالی نیست. البته، با توجه به میزان قیمت نوت بوک، بسیار مناسب است.
عملکرد درایو اپتیکال آن نیز متوسط می‌باشد. DVD Burner می‌تواند با سرعتی حداکثر تا 24 برابر سی دی‌های شما را بخواند و DVDها را نیز با سرعت حداکثر 8 برابر.

:: گرما و سر و صدا
Dell Vostro 1500 گرمای زیادی را در حین کار ایجاد می‌کند. این میزان گرما در صورتی که با کارت ویدیو کار کنید به خوبی ملموس خواهد بود. البته‌، دستگاه تمام تلاش خود را می‌کند تا سیستم شما خنک نگه‌داشته شود، اما وقتی آن را بر روی پاهای خود قرار می‌دهید تا اندازه‌ای آزاردهنده خواهد بود. قسمت زیرین نوت بوک، بیشتر از بقیه قسمت‌های آن گرم می‌شود.
این نوت بوک، با وجود آن‌که زیاد گرم می‌شود، اما سر و صدای زیادی را ایجاد نمی‌کند. هارد و فن‌های دستگاه بسیار آرام کار می‌کنند. حتی اگر سیستم شما 24 ساعته هم روشن باشد، صدای آن اذیت‌تان نخواهد کرد.

:: صفحه کلید و پد لمسی دستگاه
صفحه کلید و پد لمسی Vostro 1500 بسیار محکم و سفت طراحی شده‌اند. صفحه کلید آن مانند دیگر مدل‌های موجود، طوری طراحی شده که باید کمی زمان بگذرد تا به آن عادت کنید و جای کلید‌های آن را یاد بگیرید. کلید function هم‌اندازه کلید Windows است و در سمت راست کلید تنظیمات قرار گرفته است. کلید delete نیز در گوشه بالایی و سمت راست نوت بوک قرار دارد. دیگر کلیدهای آن نیز از چیدمان خوبی بهره می‌برند، فقط باید به آن‌ها عادت کنید.
پد لمسی دستگاه اما به خوبی صفحه کلید آن نیست. این صفحه کلید لمسی، 3 اینچ پهنا و 1.5 اینچ درازا دارد، اما اندازه آن کمی کوچک است و بهتر بود بزرگ‌تر از این طراحی می‌شد. از این رو، کاربرانی که دستان بزرگی دارند بهتر است هنگام کار با پد لمسی دستگاه،‌ مراقب کلیک‌های احتمالی و تصادفی خود باشند. دکمه‌های زیر پد لمسی دستگاه اندازه مناسبی دارند.

:: پورت‌های ورودی و خروجی
این نوت بوک به پورت‌های متعددی مجهز است که از این میان می‌توان به پورت VGA در سمت راست سیستم اشاره کرد. متاسفانه نکته جالب توجهی که باید به آن اشاره کرد عدم تجهیز نوت بوک به پورت خروجی DVI است. این نوت بوک به 4 عدد پورت USB 2.0 مجهز است، دو تا در پشت دستگاه، نزدیک ورودی برق، و دو تا هم در قسمت کناری دستگاه و نزدیک پورت Ethernet. پورت IEEE 1394 (Firewire) نیز در قسمت کناری دستگاه و نزدیک ورودی VGA، پورت 10/100 Ethernet و درایوCD قرار گرفته است. از دیگر امکانات این نوت بوک باید به کارت‌خوان هشت‌کاره به کار رفته در آن اشاره کرد که با کارت‌های SD، xD، MMC، SDIO، Memory Stick، Memory Stick PRO، Hi Speed-SD و Hi Density-SD سازگار است. مبدل میکروفون، هدفون/ بلندگو و شیار مخصوص کارت Express Card از دیگر ویژگی‌هایی است که در این نوت بوک ارائه شده است. قسمت پشتی دستگاه،‌ تا اندازه زیادی بلااستفاده طراحی شده و تنها چیزی که در آن می‌بینید، همان ورودی برق، خروجی S-Video و دو عدد پورت USB 2.0 است.

:: قابلیت‌های بی‌سیم
محدوده وایرلس این نوت بوک نسبتا متوسط است و به شما امکان می‌دهد به راحتی به شبکه‌های مختلفی متصل شوید. البته، در این‌جا پیش‌نهاد می‌شود به جای وایرلس Dell از Intel Wireless استفاده کنید. چرا که به نظر می‌رسد سازگاری بیش‌تر و بهتری را نشان بدهد. سوییچ وایرلس سمت چپ دستگاه عملکرد بهتری دارد. با این سوییچ، به راحتی می‌توانید کارت‌های وایرلس داخلی سیستم مانند Bluetooth، 802.11X و WWANرا کنترل کنید.

:: باتری
باتری مصرفی در حالت درخشانی کامل صفحه نمایش، اتصالات وایرلس و پخش فعال DVD، می‌تواند برای مدتی حداکثر 3 ساعت و 20 دقیقه عمر کند. این میزان عمر برای بسیاری از کاربری‌ها مناسب و ایده‌آل است.

:: سیستم عامل و نرم افزارها
نوت بوک Dell Vostro 1500 به همراه دو عدد سی دی ارائه شده است: یکی برای نصب Dell MediaDirect و دیگری برای درایو سی دی سیستم، هم برای XP، هم برای Vista. دیسک خاصی برای نصب مجدد سیستم عامل در نظر گرفته نشده است.
نسخه دستگاهی که در دست بود، با سیستم عامل Windows Vista Home Basic کار می‌کرد. بعد از مدتی کار با این سیستم، تصمیم بر آن شد تا ویندوز XP بر روی دستگاه نصب شود.
روی هم رفته، این نوت بوک، دستگاه خوبی است که کاربری ساده‌ای دارد و می‌توانید برای کارهای روزمره و کاربری‌های خانگی خود بر روی آن حساب کنید. کیفیت ساخت خوبی دارد و به گزینه‌ها و مشخصه‌های خوبی نیز مجهز است. می‌توان گفت نوت بوک Vostro 1500 علی رغم معایب و کاستی‌هایی که دارد، دستگاه ایده‌آلی است که مطمئنا از کار با آن راضی خواهید بود.

:: مشخصه‌های اصلی:

• 8x DVD Burner به همراه مشخصه Double Layer
• صفحه نمایش وایداسکرین 15.4 ایچی با پوشش ضد انعکاس
• Dell Wireless 355 Bluetooth Internal
• Dell Wireless 1505 Mini-Card
• Microsoft Windows Vista Home Basic

vostro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توي سايت dell مدل vostro 1500 با cpu 2.4 با display 15.4 اصلا نيست حالا چطوره كه تو بازار هست؟
images

Jahandar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من بشخصه سونی سری AR را پیشنهاد می کنم.
مدلها در سایت موجود است.

ممنون . انتخابهای دیگه چی میتونه باشه ؟

دوستان دیگه در مورد همین سونی و یا گزینه های دیگه نظری ندارند ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
توي سايت dell مدل vostro 1500 با cpu 2.4 با display 15.4 اصلا نيست حالا چطوره كه تو بازار هست؟
images
میتونی کاستومایز کنی ! کلا توی سایت دل سیستم ها به حالت پایه عرضه میشن شما خودت توسط یه ویزارد کاستومایزش میکنی !

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا حالا گارانتی رایان گستر در مورد لپ تاپ های دل شنیده؟... حالا نه به جهت گارانتی که آیا خوبه یا نه... به این جهت که یک جنسی که می خری لا اقل سالم باشه آخه فروشنده لپ تاپ می گه که لپ تاپ را باز کنم ... دیگه نمی شه پس داد... خراب هم باشه باید بدی گارانتی... یعنی بای فقط دعا کرد که مثلاً صفحه نمایش پیکسل سوخته نداشته باشه و یا کلاً لپ تاپ کار کنه...نه...هیچ کس هم مهلت تست نمی ده...

کجا کلاً مطمئن ترین مرکز خرید لپ تاپ دل هست؟ گفتاً مطمئن ترین نگفتم ایده آل ترین ها... می دانم گارانتی توی ایران یعنی کشک...

بالا