من پیشنهاد دادم 1530 بگیره نه 1330 ...خوب مشکل 1520 چیه که بره 1330 بگیره؟
راستی این 1620 چیه؟
15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen
"Crimson" red paint (also available in "Tuxedo" black or "Alpine" white)
2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset
2GB DDR2-667 SDRAM
160GB 5400 RPM SATA HDD
Slot-loading dual-layer DVD±RW drive
NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
WWAN option for Verizon
Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option
Integrated 2.0 megapixel webcam
HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader
Media Center remote located in ExpressCard slot
Windows Vista Home Premium
Dimensions (with 6-cell battery): 14.06" x 10.34" x 0.93" - 1.38"
Weight starts at 5.9 pounds with 6-cell battery
سلام دوستان
لپ تاپ با ال سی دی 17 اینچ چی پیشنهاد میکنید ؟
حداکثر قیمتش یک میلیون و پونصد هزار تومن باشه .
منتظر نظرات دوستان هستم .
من پیشنهاد دادم 1530 بگیره نه 1330 ...
برین توی سایت های ریویو بخونید که چه مشکلاتی سری وسترو و 1520 ها دارند که سری XPS ندارد ... مخصوصا ریویو های سایت دل رو چک کنید اونایی که این مدل لپتاپ ها رو گرفته اند ...
من خودم DELL XPS m1530 دارم به قیمت 1 میلیون و 620 هزار تومن خریدم ( همون 1620 که نویشته بودماز شیراز ) خیلی راضیم و به دوستان توصیه میشه ...
کانفیگش هم اینه :
کد:15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen "Crimson" red paint (also available in "Tuxedo" black or "Alpine" white) 2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset 2GB DDR2-667 SDRAM 160GB 5400 RPM SATA HDD Slot-loading dual-layer DVD±RW drive NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3 WWAN option for Verizon Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option Integrated 2.0 megapixel webcam HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader Media Center remote located in ExpressCard slot Windows Vista Home Premium Dimensions (with 6-cell battery): 14.06" x 10.34" x 0.93" - 1.38" Weight starts at 5.9 pounds with 6-cell battery
موفق باشید ...
سلام
فردا مي خوام يك دستگاه بردارم ، خواهشا همراهي فرماييد :
اگر شما بوديد،
كدوم يك از اين دو :
VAIO FZ 250
CPU : 2.2 4MB Cache
Ram : 2 GB
VGA : از اين اينتلاي share
باتري : پاييني بهتر
طراحي : نسبت به پاييني "به"
قيمت : 1420 تا 1460
يا
Dell Vostro 1500
VGA: چيز بهتري از بالايي هست و share نيست
طراحي : نسبت به بالايي lol
قيمت : فكر كنم 1360
كداميك ؟
خواهشا يه چيزي بفرماييد كه متشكر مي شم
اللخصوص جناب gba
وقت 0
دوست من قیمت را خیلی خوب در شیراز گرفتی !!! من اینجا را زیر و رو کردم 1700 پایین تر یک قرون نمی آن اینها چقدر ناخن خشکن...
در ضمن دوستان پیشنهاد می کنید من لپ تاپ 1330 با بهترین قیمت و گارانتی را از کجا می توانم تهیه کنم آخرین قیمتی که بدستم رسیده 1680 برای سانتا روزا 2.2 و رم 2 و هارد 256 پایین تر هم نبود به نظر شما بهتره که هارد را 160 بگیرم و آپگرید کنم و یا نه همان 40 تومان را اضافی بدم و 250 را بگیرم
تفاوت پردازنده سانتا روزا 2.2 با 2 چقدره ؟ آیا مشهود هست؟
آیا لپ تاپ های Asus را پیشنهاد می کنید؟
آیا لپ تاپ های HP مثل 6500 بهتر از 1330 دل هست ؟
آیا شعار دل دل نکن دل بخر در عمل هم صحت داره؟
بین گارانتی امرتات و زیگورات و دلیران کدام بهتر هستند ؟
گارانتی بین المللی یعنی چی ؟ یعنی لپ تاپ خراب بشه باید بفرستیمش آنور آب چطوری باید خودم ببرم یا خود شرکت می فرسته؟
رقیب واقعی لپ تاپ 1330 و 1530 چه لپ تاپی هست؟
آیا بعد از عید خیلی توی سر لپ تاپ می خوره ؟
آیا صفحه 13.3 اینچ مشکلی از نظر کارکردن طولانی ایجاد نمی کنه ؟ سایزش خیلی کوچیکه ؟ تا حالا ندیدم؟
ال سی دی WGXA با WUGXA و با WGXA+ چقدر فرق داره؟
لپ تاپ دل 1330 بعضی ها بک لایت دارن از کجا می شه فهمید که فروشنده داره بک لایت می ده یا معمولی ؟
آیا کسی تا حالا دیده که بشه سی پی یو یک لپ تاپ را هم ارتقا داد؟
آن جای سیم کارتی که داخل لپ تاپ 1330 هست به چه درد می خوره؟
مدت زمان تقریبی شارژ کامل یک لپ تاپ مثل 1330 چقدر هست؟
اینجا می شه هاردهای سولید ssd سامسونگ که اخیراً 64 گیگابایتی هست را گیر آورد؟
عده ای می گن که لپ تاپ های دل سری 1330 بعضی ها مشکل قرار گیری پایه دارند؟
زماینکه لپ تاپ می خریم آکبند هست یا نه همشان باز شده ؟ یکی از فروشنده ها می گفت همه باز شده هستن!
لپ تاپ 1330 را اگر زیاد روی پا بگذاریم می شه گرمایش را تحمل کرد یا نه؟
فکر می کنید تا سال دیگه قیمت 1330 حدود چقدر بشه ؟ (تست هوش)
آیا تمام لپ تاپ های 1330 دل ساخت ایرلند هست یا ساخت جای دیگه هم توی بازار هست؟
تفاوت قیمت 1330 توی دبی و در ایران کلاً چقدر هست؟
آیا می شه توی ایران دست دوم 1330 را پیدا کرد ؟
کلاً چقدر کیفیت ال سی دی 1330 از کیفیت ال سی دی سونی افتضاح تره؟ در خواندن یک متن بصورت طولانی مدت که مشکل اینجاد نمی کنه؟
پشت لپ تاپ تا چقدر می خوابه روی زمین ؟ یعنی لپ تاپ را تا چند درجه می شه باز کرد؟
بهتره لپ تاپ را وقتی می خواهیم در خانه کار کنیم با باطری باشه یا بی باطری؟
آیا می شه لپ تاپ 1330 را با ویندوز ایکس پی خرید؟
روی لپ تاپ 1330 در صورت عرضه با ویستا ، ویستای اوریجینال هست؟ آیا پول آن را هم کشیدن روش؟ از کجا بفهمیم که ویندوزش اوریجینال هست و دستکاریش نکردن...
ممنون که به سوالات من جواب می دید...
fz که گرونه hp 6500 بهتره.سلام
اگر شما بوديد،
كدوم يك از اين دو :
VAIO FZ 250
يا
Dell Vostro 1500
كداميك ؟
اللخصوص جناب gba
وقت 0
دوستان میشه لطف کنید و لبتاب هایی که سیم کار ت میخورن چه مدلهایین آخه همین الان دارم با gprs کا میکنم و باید همیشه سیم کارتم رو با دولتی عوض کنم
در ضمن این 1530 xps یی که همین پست بالا بحثش بود فکر میکنید تا سه ماه دیگه قیمتش تا چقدر بکشه پایین آخه خیلی چشمم رو گرفته میگن چیزه خوبیه امان از دست این کنکور که لب تاب هم باید بعدش خرید آدم فکر میکنه بعده کنکور بهشت میاد:happy:
سلام
اگر شما بوديد،
كدوم يك از اين دو :
VAIO FZ 250
يا
Dell Vostro 1500
كداميك ؟
اللخصوص جناب gba
وقت 0
همین دل vostro 1500 رو بگیر !دوست من من لبتابی رو میخوام که سیم کارت بخوره و سیم کارت ایرانسل رو توش بذارم و به اینترنت وصل بشم.همین
من خودم dell رو خریدم دو هفته پیش ! به نظرم فعلا بعترین اتخاب باشه ! با توجه به قیمتش بسیا سخت افزار خوبی داره ! کارت گرافیکشم 8600 اه که 256 مگ رم داره توی ویستا 1 گیگ و توی XP 512 مگ میشه (بقیه رو از رم بر میداره )
اگر مالزیش رو بگیری روش DVD های ویندوز اورجینال نرم افزارا و کلا 5 تا DVD داره .
مشکلاتش :
صدای کلیک هارد : این لپتاپ اینقدر ساکت اه که وقتی شب به حالت خوابیده باهاش کار میکنی از سمت چش صدای کلیک میشنوی ، نگران شدم رفتم تو یاینترنت دیدم که این صدا مربوط به هاردشه که با این کار انرژی کمتری مصرف میکنه و الیته چاره داره !
ویندوز Vista ورژن اولتیمیت روش با درایور کارت گرافیک کانفیلیکت میده ( ویندوز رو خودم از ماکروسافت دانلود کردم ) این مشکلم ظاهرا حل شدنی اه ولی من پیش رو نگرفتم و XP ریختم چون پرفمنس بهتری میده .
به نظر من خرج کردن کلی پول بابت اسم سنی واقعا بیجاست ! دوست من VAIO داره که کیفیت LCD ش آنچنان بهتر از مال من نیست ! در ضمن اون سونی که شما قیمت دارید احتمالا 12 اینچه درصورتی که دل 15.4 واید اه !
قیمت هم من خریدم 1220000 یا یک کیف و گارانتی شرکتی از بازار رضا .مغازه XPS
سلام
من بشخصه سونی سری AR را پیشنهاد می کنم.
مدلها در سایت موجود است.
میتونی کاستومایز کنی ! کلا توی سایت دل سیستم ها به حالت پایه عرضه میشن شما خودت توسط یه ویزارد کاستومایزش میکنی !توي سايت dell مدل vostro 1500 با cpu 2.4 با display 15.4 اصلا نيست حالا چطوره كه تو بازار هست؟![]()