• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خب بازی استقلال راه آهن هم لغو شد!
حیف شد استقلال روی دور بود میخواستم برم استادیوم...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب بازی استقلال راه آهن هم لغو شد!
حیف شد استقلال روی دور بود میخواستم برم استادیوم...

دلیل لغو بازی رفتن تیم ملی بود؟!

یا نزدیک بودن بازی به چهارشنبه سوری؟! :lol:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا که این سازمان لیگ هم داره موشک هوا می کنه با این برنامه ریزیش....
منتظری دعوت شد تیم ملی ...خدا کنه خط نخوره
:دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت همه دوستان عزيز استقلالي
تبريك صميمانه منو براي سال جديد پذيرا باشيد و اميدوارم سال 87 سال موفقيتهاي همه شما دوستان خوبم باشه . در كنار خانواده محترمتون شاد وپيروز باشيد:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

نوروز باستانی رو به همه دوستان و عزیزان استقلالی تبریک میگم

ایشالله سالی سرشار از " سلامتی و " موفقیت " واسه شما و خانوادتون باشه :)

همواره شاد و در پناه حق تعالی باشید :happy:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
ممنون از ساسان و فرزاد عزیز
من هم سال خوبی رو براتون آرزو میکنم ، امیدوارم سال جدید با قهرمانی استقلال در لااقل یکی از دو جام همراه باشه
victory.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم سال نو رو به همه ی دوستای استقلالی تبریک میگم.

امیدوارم 2 تا تیم پایتخت مثل قبل قدرتمند باشن و در نتیجه تیم ملی قدرتمندی داشته باشیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با سلام خدمت همه دوستان عزيز استقلالي
تبريك صميمانه منو براي سال جديد پذيرا باشيد و اميدوارم سال 87 سال موفقيتهاي همه شما دوستان خوبم باشه . در كنار خانواده محترمتون شاد وپيروز باشيد:)

منم سال نو رو به همه ی دوستای استقلالی تبریک میگم.
امیدوارم 2 تا تیم پایتخت مثل قبل قدرتمند باشن و در نتیجه تیم ملی قدرتمندی داشته باشیم.

باعرض سلام و ارادت خدمت ساسان و رضا یه عزیز
امیدوارم شما دوستان عزیز پرسپولیسی هم سالی سرشار از سلامتی و خوشی رو پیش رو داشته باشید

در ضمن مخلص آقا نوید گل هم هستیم :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم به دوستان اس اسی سال نو رو تبریک میگم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بروبچز اس اسی سال نو مبارک
سال فوق العاده ای داشته باشین !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

سلام به همگي
من هم به دوستان سال نو را تبريك ميگم
اميدوارم در سال نو رقيبان را با گلهاي زيبا ببريم;)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم به نوبه ی خودم ، به نمایندگی از هواداران سپاهان ، سال جدید رو به همه ی دوستان استقلالی عزیز تبریک عرض میکنم...
امیدوارم سال خوب ، توآم با موفقیت و سالی پربار برای استقلالو هوادارانش باشه...
در پناه حق پاینده و پیروز باشید...

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
منم سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم امیدوارم سال بسیار خوبی در پیش رو داشته باشید و استقلال هم قهرمان بشه :پی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم سال نو رو تبریک میگم به امیدوارم استقلال در دو جام قهرمان بشه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پر افتخار ترین مربی ایران – به روایت آمار –است
جوگیری در محضر فیروز کریمی ، استاد خوزه

فوتبال یعنی رقص شمشیرها
((... من هم مثل خوزه مورینیو خودم شلوغ می کنم تا همه متوجه من شوند و حاشیه ها بیاید سمت من و بازیکنانم راحت باشند ...))
هنوز حرف های فیروز کریمی تمام نشده ، یکی از دوستانش می دود میان حرف های او (( مورینیو دیگه کیه ؟ وقتی فیروزخان مربیگری می کرد ، مورینیو کجای فوتبال دنیا بود ؟)) فیروز کریمی با این تعریف مبالغه آمیز با لبخندی پاسخ می دهد تا نشان دهد که از ته دل این تعریف را قبول دارد .
فیروز کریمی در حالی که عزادار بود روبروی ما نشست ، با حنجره ای گرفته که مجبورش می کرد هر چند لحظه یک بار سرفه ای کند و جرعه ای آب بنوشد تا بتواند حرف بزند . با وجود این راحت و صادق حرف زد .
تصویری که رسانه های تصویری از فیروز کریمی ساخته اند ، تصویر یک مربی علاقه مند به طنز ، یا حتی افراطی در این کار است ، اما پای حرف های او که بنشینید ، متوجه می شوید او لحظاتی کاملا جدی است و حرف هایش هم واقعا فکر شده و حساب شده هستند . زمانی هم که به طنز روی می آورد ، منظوری را دنبال می کند . فیروز کریمی از آن دسته مربیانی است که زمانی که مقابلش بنشینید تحت تاثیرش قرار می گیرید و در واقع ((جوگیر)) او می شوید . اورا که پر افتخار ترین مربی ایران – به روایت آمار- است ، با اعتماد به نفس ترین مربی فوتبال در ایران (وشاید در جهان)
_ فیروز کریمی را همه به عنوان یک مربی شوخ می شناسند ، فیلم کمدی زیاد می بینید ؟
# اتفاقا زیاد اهل فیلم و سینما نیستم . چون تلویزیون برای چشم هایم خوب نیست و اگر بخواهم ببینم حداکثر بازی تیم های حریف را می بینم
_اما اهالی تلویزیون خیلی شما را دوست دارند . حالا آنها این حرف ها را بخوانند ناراحت می شوند ...
# شاید بهتر باشد این طور بگویم که فقط برنامه های را می بینم که باعث انبساط خاطرم شود ، مثل دوربین مخفی ، چون عکس العمل طبیعی مردم در برابر یک اتفاق را نشان می دهد .
_ پس برای همین است که خوب بلد هستید با دوربین مواجه شوید یا از آن فرار کنید ، مثلا وقتی که دستتان را جلوی دهانتان می گیرید تا سایرین متوجه حرف شما نشوند ؟
# خب دوست ندارم کسی حرف هایم را لب خوانی کند .
_ شایع شده که این جور مواقع به بازیکنانتان می گوید پای حریفان را بزنند .
# (می خندد) والله نمی دانم چه بگویم . این هم از آن حرف هاست . من در بازی یک سری تاکتیک های ویزه را به بازیکنانم انتقال می دهم و کسی که بازی را می بیند ، اگر متوجه حرف های من شود ، می تواند به تاکتیک ما در بازی در یک زمان خاص پی ببرد .
_ به انبساط خاطر اشاره کردید که از نظر شما بیشتر در برنامه دوربین مخفی وجود دارد .
# راستش را بگویم ، کارهای مهران مدیری را واقعا دوست دارم . به خصوص برنامه ساعت خوش . برره را هم دنبال می کردم ، اما وقتی دیدم که سوزه کم آورده اند و فقط می خواهند ساعت برنامه شان را پر کنند ، بی خیال این برنامه شدم .
_ شما از یک نظر به مهران مدیری شبیه هستید . هر دوی شما صورت جدی دارید و با حالت جدی شوخی می کنید .
# نمی توانم در مورد این قیاس صحبت کنم ، چون پای من هم وسط است . این را باید از سایرین پرسید .
_ میمیک جدی صورتتان را که دیگر نمی توانید انکار کنید .
# این بخاطر نظامی بودنم است
_ نظامی طنزپرداز ؟ ترکیب جالبی است .
# من طنز پرداز نیستم ، این قضیه ذاتی است . شاید چون شما از بیرون قضاوت می کنید به این نتیجه رسیده اید که من طنزپرداز هستم ، وگرنه این طرز بیان ، گفتمان عادی من است . من در خانه هم همین طور هستم . گاهی وقت ها این قدر سربه سر خانمم می گذارم که مرا بدون هیچ حرفی از خانه بیرون می اندازد .
_ یکی از مولفه های اصلی نظامی بودن ، سخت گیری است ، در خانه که مثل پادگان رفتار نمی کنید ؟
# روی اجرای یک اصول خیلی سختگیر هستم ، مثل احترام به بزرگ تر از کوچک ترین بحث بین همسر و فرزندانم نمی گذرم .
_ این سختگیری در کارتان بسیار به چشم می خورد .
# این رویه من است . همین چند روز قبل فرهاد مجیدی را 15 میلیون و آرش برهانی را هم 5 میلیون جریمه کردم . آن بازیکنانی را هم که با تاخیر به محل تمرین رسیدند ، دستور دادم که عیدی آنها را پرداخت نکنند .
_ آن وقت از بازخورد های رفتارتان نمی ترسید ؟
# نه اصلا برایم فرق نمی کند که سایرین چه فکری می کنند. شخصیت من باید تاثیر گذار باشد ، نه این که تحت تاثیر سایر عوامل قرار بگیرد .
_ با این حساب فلسفه فوتبال شما هم باید تحت تاثیر این روحیه نظامی باشد .
# از نظر من فوتبال مثل جنگ است . وارد جبهه و میدان جنگ که می شوی به اولین چیزی که فکر می کنی پیروزی است . در جنگ که شما نمی توانید احساسی و عاطفی باشید
_ این موضوع که با اصل فوتبال زیبا منافاتی ندارد ؟
# نه . چون به فوتبال هم می توانیم بگویم جنگ زیبا . فکر کنم در یکی از زیبا ترین نوحه های صادق آهنگران که در مورد جنگ است ، از کلمه ((رقص شمشیرها)) استفاده شده . واقعا کلمه زیبایی است و بدرد فوتبال هم می خورد .
_ بعد از بازی مقابل نفت و تنبیه بازیکنان استقلال توسط شما ، این شائبه به وجود آمد که شما با این کار به نوعی خود را به عنوان یک مقصر ، از دید هواداران پنهان کردید ، ضمن اینکه خواستید از خودتان یک قهرمان بسازید .
# من 12 روز قبل از بازی نفت مربی استقلال شده بودم و طبیعتا نتیجه این بازی حتی اگر پیروزی بود به من بر نمی گشت . من ذاتا آدم شجاعی هستم که این قضیه بخاطر ریشه ترکی و لری من است . عادت ندارم خودم را قایم کنم . کارم را انجام می دهم و مهم نیست که عکس العمل سایرین چه باشد . همین را بگویم که اگر بدانم اشتباه کرده ام ، خیلی راحت می گویم غلط کردم وعذر خواهی می کنم .
_ حالا که این قدر شجاع هستید ، پس چرا برای گفتن حقیقت از طنز استفاده می کنید ؟
# چون حقیقت را باید شیرین گفت .
_ حتی اگر حقیقت تلخ باشد ؟
# فی النفسه این طوری است ، اما باید آن را از حالت نچسب خارج کرد و با زبان دیگری آن را بیان کردم . حالا نمی دانم اسم این حرکت طنز است یا نه ، چون من طنز پرداز نیستم .
_ این انتقاد از شما وجود دارد که بعضا بیش از حد شوخی می کنید تا جایی که دل مخاطب زده می شود .
# این حرف ها را قبلا شنیده ام . این که می گویند کریمی لودگی می کند و... ببینید بیشتر ارتباط من با مردم از طریق برنامه نود است . بارها به عادل فردوسی پور گفته ام که اگر علاقه به گزینش حرف های من دارد ، هیچ عیبی ندارد ، اما خواهشا بار فنی حرف های مرا پایین نیاورد . من در هر بازی کلی حرف فنی می زنم ، اما این آقا فقط قسمت های طنزش را نشان می دهد . در حالی که من خیلی خوب و منحصر به فرد در مورد مسایل فنی صحبت می کنم . این را می توانید از شاگردانم که مربی شده اند بپرسید .
_ انتقاد دیگر از شما به برخورد با همکاران سابقتان بر می گردد . بارها شده که از قول شما گفته اند فلانی شاگرد من بوده و کارش را می شناسم . گویا خیلی روی این قضیه مانور می کنید .
# اصلا این قضیه را قبول ندارم . من تا الان هیچ وقت به خودم نگفتم سرمربی و همیشه می گویم مربی . با هیچ کس هم رابطه معلم شاگردی ندارم . فرهاد کاظمی را مثال می زنم . او قبلا همکار من بوده ، اما حالا برای خودش صاحب سبک است .
_ پس به فوت کوزه گری اعتقاد ندارید ؟
# فوت فقط مال داستان هاست . نه تنها فوت بلکه سوت و شوت کوزه گری هم چرت و پرت است . مگر ما استادانمان را نبرده ایم ؟ بابا طرف می رود مطالعه می کند و از من جلو می زند . تا الان فکر می کردم همه من را به عنوان یک مربی راست گو قبول دارند ، اما انگار یا من نتوانسته ام خودم را خوب به مردم معرفی کنم یا مردم و شما هنوز خوب مرا نمی شناسند .
_ به روان شناسی اعتقاد دارید ؟
# صد در صد . بدون در نظر گرفتن بعد روانی این امکان وجود دارد که زندگی منجر به عدم توفیق اما نه شکست شود .
_ یکی از شاخصه های یک روانشناس توانایی او در شناخت اطرافیانش است . شما هم مسلما با روان شناسی آشنا هستید ، پس حتما باید اطرافیانتان را بشناسید .
# دور بری هایم را خب می شناسم ، حتی اگر با آنها صحبت نکرده باشم . تا حالا نشده که پیش بینی های من در مورد افراد اشتباه از کار در بیاید .
_ حرکات کنار زمینتان هم بر اساس همین اصل است ؟
# اولا مردم فکر می کنند که قضیه حنجره من ساختگی است ، در حالی که من به خدا من از عاقبت این حنجره می ترسم و بخاطر همین بیشتر سعی می کنم با حرکات اشاره با بازیکنانم ارتباط برقرار کنم . دوما به نظر من مربی باید اکشن باشد ، یعنی کنار زمین جنب جوش داشته باشد . به شرطی که در این حرکت انحراف نباشد .
_ این علاقه به جنب و جوش باعث نشده که به فکر کار دیگری بیفتید ؟ مثلا بازیگری یا خبرنگاری ؟
# نه . چون این کارها را دوست ندارم . در مورد بازیگر یا کارگردانی که توان این کار را ندارم . دلیل این را که نمی خواهم خبرنگار بشوم هم بعدا می گویم .
_ این که فدراسیون بین المللی آمار و ارقام فوتبال شما را به عنوان پرافتخارترین مربی ایران انتخاب کرده ، برایتان چه حسی داشت ؟
# این مسئله را هیچ جا نگفتم ، اما من به اندازه تاریخ فوتبال ایران پیروزی دارم و تا فوتبال در این مملکت وجود دارد ، هیچ مربی نمی تواند به رکورد من برسد . اگر پیروزی ها و شکست های من را در دو طرف ترازو بگذارید ، آن وقت اگر تا 50 سال دیگر من فقط ببازم ، باز هم کفه ترازوی پیروزی های من سنگین تر خواهد بود . همین الان برای من برای فصل آینده از 10 تیم مختلف پیشنهاد دارم . این برنامه هر سال من است .
_ اگر پرسپولیس به شما پیشنهاد بدهد ، قبول می کنید ؟
# من الان مربی استقلال هستم ، اما پرسپولیسی ها را هم دوست دارم . ولی نمی توانم در مورد آینده فکر کنم .
_ صحبت از حضور شما در تیم ملی بود .
# آن زمانی که باید مربی تیم ملی می شدم ، گذشت . زمان ریاست صفایی فراهانی من توانایی خوبی برای حضور در تیم ملی داشتم ، اما به خاطر عدم اطمینان به مربی داخلی ، من از صف تیم ملی عقب افتادم . اتفاقا سه ساعت بعد از انتخابات فدراسیون ، با من تماس گرفتند ، اما واقعا شادابی و توان لازم برای این کار را ندارم .
_ پس چطور در استقلال کار می کنید ؟
# استقلال فرق می کنید این تیم متعلق به داخل مرز هاست ، اما در تیم ملی بحث اعتبار و آبروی بین المللی پیش کشیده می شود . بالاخره مسئولیت سنگینی است و من از انجام دادن آن قاصر هستم .
_ نظرتان در مورد افشین قطبی چیست ؟
# به روح مادرم قسم می خورم که از زمانی که او به ایران آمده تا به امروز تنها دو بار در مورد او صحبت کردم و اصلا در مورد او فکر نمی کنم .
_ حالا مواقعی که فکر می کنید ، بد فکر می کنید یا خوب ؟ یک بار در برنامه نود به او لقب ((خالی بند)) دادید.
# من واقعیت را گفتم و به نظرم ((خالی بند)) بهترین کلمه ای بود که می شد در مورد او به کار برد . ایشان گفتند دقیقه 91 بازی با استقلال اهواز تعویض کردند ، چون می دانستند که تیمشان می برد . خب اگر این طوری است ، چرا 10 دقیقه زودتر تعویض نکردند که بیشتر به ما گل بزنند .
_ این حرف شما با واکنش های مختلفی رو به رو شد و شاید سر همین قضیه کمی از محبوبیت شما کم شد ، چرا که افشین قطبی از دید مردم ایران یک انسان صادق است .
# متاسفانه مشکل ما این است که معنی کلمات را نمی دانیم . صادق یعنی کسی که در کارش صفای باطن دارد . مثل این می ماند که به یکی بگویی خیلی بی معرفتی که نیامدی . خب این که درست نیست .
_ یعنی قطبی ، آدم صادقی نیست ؟
# من از هیچ کس اسم نمی برم . اما گویا اینجا رسم است که کسی که نمی تواند خوب صحبت کند ، مردم به او می گویند آدم صادق ، اما یکی که می آید و شلاقی صحبت می کند ، متهم به پدرسوختگی می شود .
_ دوست دارید لزیونر شوید ؟ یعنی مربی تیمی در خارج از کشور بشوید ؟
# نه . من فقط یک فصل دیگر در این فوتبال هستم . اگر اجل فرصت بدهد ، این قضیه را به شما ثابت می کنم .
_ انگار بهتر است بحث را عوض کنیم . اهل دیدن کارتون هستید ؟
# آره . خیلی زیاد به خصوص تام و جری را خیلی دوست داشتم . الان هم هر وقت که بتوانم این کارتون را می بینم ، چون اوج روان شناسی است . در ثانیه به ثانیه این کارتون مسائل روانی وجود دارد . به عبارت علمی تر تام و جری یعنی حقیقت محض واکنش صحیح چهره ها در مقابل حوادث .
_ خودتان با سایر افراد را که جای شخصیت های داستان قرار نمی دهید ؟
# تا حالا که این کار را انجام نداده ام . فکر نکنم بشود از روی این کارتون دست به شبیه سازی زد .
_ قشنگ ترین تیتر مطبوعات در مورد شما به انتخاب خودتان ؟
# این مربوط به 14 سال قبل است . یکی از هفته نامه ها تیتر زده بود فیروز کریمی گران ترین مربی تاریخ فوتبال ایران .
_ حالا واقعا این طور است ؟
# نمی دانم .
_ بهترین لحظه کمیکی را که خلق کرده اید یادتان می آید ؟
# آن صحنه ضبط نشده چون مربوط به دوره خدمتم است ، اما الان شرایطم چندان برای گفتن آن خاطره جالب نیست . انشاالله یک فرصت بهتر حتما می گویم .
_ بلدید با اینترنت کار کنید ؟
# متاسفانه نه ، اما بعد از بازنشستگی حتما سراغ آن هم می روم .
_ آخرین تصویری که از مادرتان به یاد می آورید چه بود ؟
# بیمارستان بودیم . بیچاره چشم هایش بی سو شده بود . بهش گفتم که مادر از ما راضی باش . نمی توانست حرف بزند . فقط با حرکت چشمانش به من فهماند که از من راضی است . الهی قربونت برم مادر .
_ پای سفره هفت سین چه آرزوی می کنید ؟
# اول سلامتی همه مردم . دوم عزت و سرافرازی برای کشور و سوم آسایش و زندگی خوب برای مردم . البته سعی می کنم در هر سه مورد خودم اول صف باشم تا زودتر به این موارد برسم .

مصاحبه کننده : رامین طبرسی ، پویان امیری
بر گرفته از هفته نامه : 40 چراغ

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
رک و صریح و صادقانه...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43