• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
بله ... مسلماً Thinkpad های جادویی IBM اگر بتوانید از پس قیمتشان بر بیایید بسیار حرفه ای تر ، با کیفیت تر و با دوام تر هستند و هیچ جای تردیدی وجود ندارد...
البته دیگه IBM نیستن Lenovo هستن که این شرکت امتیاز نوتبوک های IBM رو ازش خریده جالب که کمپانیه تمام چینی هست با این وجود اکثرا بر این عقیده هستن که بهترین نوتبوکهای کاری و حرفه ای دنیا رو این شرکت میزنه البته جدیدا Dell هم خیلی خوب پیشرفت کرده و HP هم که از قدیم جزو بهترین ها بوده و هست .

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام .

من در مورد نوت بوک مبتدی هستم و هیچ ادعایی ندارم و از دوستان و اساتید نوت بوک و ببخشید جسارتا لپ تاپ باز خواهشمندم در زمینه خرید به من راهنمایی بدهند البته نه متعصبانه بلکه خواهشا منطقی :

اول بگم که متاسفانه ما ایرانی ها ( یعنی خودم رو میگم ) همیشه میخواهیم جنس و کالای خوب بخریم و پول کمی هم بدیم . البته چون شاید پول کمی هم داریم مثل خودم که متاسفانه مشکل کم پولی دارم در این زمینه اما خلاصه بگم :

1) حدود 800 هزار تومان پول دارم . نهایت بتونم به 900 تومن هم برسونم

2) کیفیت ال سی دی و بزرگی اون برام مهم هست . یعنی 17 اینچ مد نظرم هست ( که قیمت رو میبره بالا )

3) میخوام بدون درد سر و هنگ و کندی و ... فتوشاپ cs3 و فلش و کلا برنامه های ادوبی رو خوب باز و اجرا کنه و قار قار نکنه و گیر و خم نداشته باشه و رم کم نیاره و cpu هم زور نزنه

4) کارت گرافیک هم با این پولی که من دارم بهترین باشه . یعنی با این هزینه بهترین کارت گرافیک برای بازی

خب حالا اساتید گرامی آیا با این پول میتونم چنین چیزی بخرم یا نه .

داشتم توی نت گشت میزدم یه اگهی دیدم یه نوت بوک با نام HP Pavilion dv 9000 Entertainment PC
طرف قیمت زده 900 تومان . یه سرچی تو گوگل کردم دیدم لپ تاپش ظاهرا قدیمی هست اما امکاناتش بدک هم نیست . دقیق نمیدونم .

لطفا راهنمایی کنید . 17 اینچ برام مهمه . کار فتوشاپ cs3 وفلش و کلا نرم افزارهای سنگین برام مهمه . بازی و گرافیک هم هر چی بالاتر بهتر .

چنین چیزی هست یا نه با این پولی که من دارم ؟
راستی یه نفر بهم گفت کامپگ بگیر چون خیلی با دوام و خرکار هست !
یه نفر دیگه گفت Hp بگیر
یکی دیگه گفت dell
یکی گفت توشیبا
خلاصه هر چی بیشتر پرس و جو کردم بیشتر گیج و مات و مبهوت شدم .
خواهشمندم با توجه به توضیحات و نوع نیاز و پول من بهترین رو به من پیشنهاد کنید ثواب داره .
ممنون میشم بهترین لپ تاپ رو برای کار من معرفی کنید .
البته من در زمینه نوتبوک تخصص زیادی ندارم و خیلی به بازار نوتبوک اشنایی ندارم ولی نظر شخصی من رو میخوای با این پول بهتره یه کامپیتر دسکتاپ بگیری چون بعیده با این پول بتونی نوتبوک درست حساب پیدا کنی .

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
البته من در زمینه نوتبوک تخصص زیادی ندارم و خیلی به بازار نوتبوک اشنایی ندارم ولی نظر شخصی من رو میخوای با این پول بهتره یه کامپیتر دسکتاپ بگیری چون بعیده با این پول بتونی نوتبوک درست حساب پیدا کنی

دسکتاپ دارم . اما چون هر 2 هفته یه بار برای کار باید برم سفر کاری به پرتابل نیاز داشتم .

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xps m1530 با کانفیگ پایین چقده در میاد و اگه آدزس هم بدیم ممنون میشم

120 gb HDD
2.2 7500 cpu
1024 ram
256mb Nviadia 8600m gt

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
xps m1530 با کانفیگ پایین چقده در میاد و اگه آدزس هم بدیم ممنون میشم

120 gb HDD
2.2 7500 cpu
1024 ram
256mb Nviadia 8600m gt

با همچین کانفیگی وجود نداره عزیز یه سر به سایت دل برنی یا نوتبوک ریویو کانفیگ هاش رونوشته ....

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با همچین کانفیگی وجود نداره عزیز یه سر به سایت دل برنی یا نوتبوک ریویو کانفیگ هاش رونوشته ....
من میخوام اینو بخرم
قیمتش چند گیرم میاد :

# Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500 (2.20GHz 4MB L2 Cache, 800MHz FSB)
# Genuine Windows Vista® Home Premium
# 15.4" WXGA (1280x800) Display with TrueLife™
# 256MB GDDR3 NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT
# 2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)
# 160GB SATA Hard Disk Drive (5,400 RPM)
# 8x DVD +/- RW Drive
# Bluetooth® / Biometric Finger Print Reader
# 8 In 1 Card Reader / Dell Travel Remote Control
# 2.0 Mega Pixel Integrated Web Camera

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
ariaboy جان

من خودم با این کانفیگ اسفند ماه خریدم 1 میلیون 620 هزار تومن ( اسفندماه ) . ( ایرلندی ) ولی یکی از دوستان به قیمت یک میلیون و 570 می خواستند مالزیش رو بخرند . ( 2 هفته بعد )
قیمت مال شیراز هست از قیمت های تهران در حال حاضر خبری ندارم راستی گارانتی هم نداره ، یعنی داره به اسم آسمان هست ( من که فکر نمی کنم گارانتی باشه ) .

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام اینو بخرم
قیمتش چند گیرم میاد :

# 8x DVD +/- RW Drive

نوت بوک هایی با وزن بالاتر از 1.8 کیلوگرم اصلاً توصیه نمی شود و LCD را به 13 اینچ کاهش دهید... اصول نوت بوک پرتابل بودن آن است و وزن های بالا به هیچ وجه پیوسته قابل جابجایی نیستند.

ولی با کانفیگ بالا بهتر است به سراغ HP pavilion dv6500t بروید و از خیر xps ها بگذرید...

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته دیگه IBM نیستن Lenovo هستن که این شرکت امتیاز نوتبوک های IBM رو ازش خریده جالب که کمپانیه تمام چینی هست با این وجود اکثرا بر این عقیده هستن که بهترین نوتبوکهای کاری و حرفه ای دنیا رو این شرکت میزنه البته جدیدا Dell هم خیلی خوب پیشرفت کرده و HP هم که از قدیم جزو بهترین ها بوده و هست .

البته توجه داشته باشید که فقط امتیاز نبوده بلکه خط تولید کامل IBM به همراه پرسنل بوده... که عیناً منتقل شده و حتی از حمایت های IBM برخوردار هست و توجه کنید خود Lonovo بدون IBM بین بهترین ها بوده... در مورد نوت بوک های Lonovo صرفاً برای مهندسین طراحی شده و محیط های کاری سخت و طاقت فرسا هدف بوده نه بازی ، یا معادل بودن دسکتاپ ها... از این نظر حرفه ای هست حرفه ای برای متخصصان ... برای عموم نوت بوک زجر آوری است... شاید یک چیزی شبیه Lattitude های Dell هست که برای محیط های خاص طراحی شده ... البته هنوز توی قیمت واقعاً سرسام آور است...

در مورد نوت بوک همانطور که دوستمان گفت از مدل های پرطرفدار انتخاب کنید... کلاً مدل های زیر را در اولویت اول مد نظر داشته باشید:

مانیتورهای 15 اینچی :

1.از کمپانی دل : xps 1530
2.از کمپانی سونی : FZ ها
3.از کمپانی اچ پی : dv6500t

مانیتورهای 13 اینچی (اکیداً توصیه می شود)

1.از کمپانی سونی : SZ ها مثل SZ-660N/C و SZ-650N/C , SZ680N/C (مدل های با کیفیت بر روی جعبه Premium درج شده است که با بدنه تماماً کربنی با وزن پایین کیفیت A و تبادل حرارتی عالی ارائه می شود)
2.از کمپانی دل : xps 1330 ایرلندی با مالزی فرقی نداره و هر دو در کانادا ساخته می شود ولی ترجیحاً گارانتی امرتات

Lenovo Thinkpad T61 هم بد نیست نگاهی بیاندازید..

mark3257

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که از شیراز XPS1530 رو خریدن یا جایی رو برای خرید اون می شناسن اگر ممکنه به من معرفی کنن. اگر آخرین قیمت ها رو هم بگین خیلی ممنون میشم.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
نوتبوک 17 اینچ چی پیشنهاد میدید من خودم نظرم رویه Inspiron 1720 هست البته HP DV9500-9700 هم خوبه یکی از دوستام داره نوتبوک خوبیه فقط یکمی با کیبوردش حال نمیکنم ولی فکر کنم Inspiron 1720 نوتبوک بهتریه در عین حال هم که با مشخصات برابر از HP DV9700 ارزونتره . کسی از موجودیت این نوتبوک تو بازار خبر داره اگه هست قیمتش چقدره .

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
نوت بوک هایی با وزن بالاتر از 1.8 کیلوگرم اصلاً توصیه نمی شود و LCD را به 13 اینچ کاهش دهید... اصول نوت بوک پرتابل بودن آن است و وزن های بالا به هیچ وجه پیوسته قابل جابجایی نیستند.

ولی با کانفیگ بالا بهتر است به سراغ HP pavilion dv6500t بروید و از خیر xps ها بگذرید...
دوست عزیز هر کس از کامپیوتر همراهش انتظاراتی داره درسته نوتبوک با مانیتور "13 سبک و حملش راحته ولی خیلیا هم هستن اصلا تو این سایز مانیتور نمیتونن راحت کار کنن مثلا خوده من میخوام یه نوتبوک "17 اینچ بگیرم احتمالا , چون به جای دسکتاپ هم استفاده میکنم .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوست عزیز هر کس از کامپیوتر همراهش انتظاراتی داره درسته نوتبوک با مانیتور "13 سبک و حملش راحته ولی خیلیا هم هستن اصلا تو این سایز مانیتور نمیتونن راحت کار کنن مثلا خوده من میخوام یه نوتبوک "17 اینچ بگیرم احتمالا , چون به جای دسکتاپ هم استفاده میکنم .

100 البته کلا نوت بوک های 17" کلا آفیسی هستن :cool:

mark3257

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش بين دو مورد يکي Dell XPS 1530 با اين مشخصات :

# 8x DVD +/- RW Drive

و Sony Sz650N/C با اين مشخصات :
http://b2b.com/Solutions/produ.sonyct/VGN-SZ650N/C
مردد هستم. از همه دوستان مي خواهم که نظر شخصي خودشون رو بگن. واقعاً نيازمند راهنمايي هستم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستش بين دو مورد يکي Dell XPS 1530 با اين مشخصات :

# 8x DVD +/- RW Drive

و Sony Sz650N/C با اين مشخصات :
http://b2b.com/Solutions/produ.sonyct/VGN-SZ650N/C
مردد هستم. از همه دوستان مي خواهم که نظر شخصي خودشون رو بگن. واقعاً نيازمند راهنمايي هستم.

اگه سبکی و پرتابل بودن می خوای سونی بگیر. (البته 1330 رو بیشتر می پسندم)
اگه پرفورمنس می خوای 1530 بگیر.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
نوتبوک 17 اینچ چی پیشنهاد میدید من خودم نظرم رویه Inspiron 1720 هست البته HP DV9500-9700 هم خوبه یکی از دوستام داره نوتبوک خوبیه فقط یکمی با کیبوردش حال نمیکنم ولی فکر کنم Inspiron 1720 نوتبوک بهتریه در عین حال هم که با مشخصات برابر از HP DV9700 ارزونتره . کسی از موجودیت این نوتبوک تو بازار خبر داره اگه هست قیمتش چقدره .

نکن این کارو بابا .... بعد ، بعد از یک ماه میشی شبیه تراکتور بس که بار این ور اونور میبری :D

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
اگه سبکی و پرتابل بودن می خوای سونی بگیر. (البته 1330 رو بیشتر می پسندم)
اگه پرفورمنس می خوای 1530 بگیر.

میگما این 1530 ها خدایی چیزای فشنی هستنها !!! :rolleyes:

mark3257

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من کارهام بیشتر اینترنت ، نرم افزارهای برنامه نویسی مثل visual studio و تخصصی مهندسی برق مثل MATLAB,Protel,isis و... است. یک سیستمی می خوام که کند نباشه و PERFORMANCE بالایی داشته باشه در عین حال قابلیت حمل هم داشته باشه. سری sz سونی و بطور مشخص sz650 با این مشخصات:
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ650N/C
به نظرتون کاملاً جوابگو هست. راستش بین انتخاب این مدل و XpS 1530 موندم. البته دیزاین و سبکی برام مهمه اما کارایی و کیفیت بالای صفحه نمایش(خصوصاً برای مطالعه طولانی) هم می خواهم. در صورت امکان اگر مدل های دیگه ای توی این رنج قیمت یعنی تا 8/1 هست معرفی کنید هم ممنون میشم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستش من کارهام بیشتر اینترنت ، نرم افزارهای برنامه نویسی مثل visual studio و تخصصی مهندسی برق مثل MATLAB,Protel,isis و... است. یک سیستمی می خوام که کند نباشه و PERFORMANCE بالایی داشته باشه در عین حال قابلیت حمل هم داشته باشه. سری sz سونی و بطور مشخص sz650 با این مشخصات:
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ650N/C
به نظرتون کاملاً جوابگو هست. راستش بین انتخاب این مدل و XpS 1530 موندم. البته دیزاین و سبکی برام مهمه اما کارایی و کیفیت بالای صفحه نمایش(خصوصاً برای مطالعه طولانی) هم می خواهم. در صورت امکان اگر مدل های دیگه ای توی این رنج قیمت یعنی تا 8/1 هست معرفی کنید هم ممنون میشم.

همون sz رو بگیر که led backlight داره. 1530 نداره. (باعث می شه کنتراست صفحه بالاتر بره، صفحه نازک تر بشه و مصرق باتری پایین بیاد) می تونی 1330 هم بخری که فکر کنم کیفیت صفحه سونی رو نداشته باشه (کیفیتش خوبه ها ولی رنگ هاش زیباتره) ولی پرفورمنس بالاتری داره و ارزونتره(1600). بقیه هم به درد شما نمی خورند.

بالا