• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سونی تنها دو دوربین slr عرضه کرده که آلفا 100 و آلفا 700 هستند. اگر منظور شما آلفا 700 هست که قیمتش بالاتر از D80 هست.

در مورد D60 هم تا جایی که اطلاعات دارم (که خیلی دقیق و مستند نیست) در حد انتظار نبوده و به نظر نمی‌رسه ازش استقبال خوبی بشه.

اگر می‌خواهید با این مقدار هزینه، دوربینی بخرید که تا مرز خریدن یک دوربین حرفه‌ای، پاسخ‌گوی نیازهای شما باشد، D80 مناسب‌تر از D40 یا D40x هست.
ولی اگر می‌خواهید مدام بدنه عوض کنید، شاید D40 یا D40x بهتر باشه.

من شخصا گزینه‌ی اول را انتخاب می‌کنم. (و این کار را کرده‌ام)

در مورد D60 هم اگر اطلاعات مناسب‌تری پیدا کردم، حتما منعکس می‌کنم. ولی خیلی حساسیت به خرج ندید. هم اذیت می‌شید و هم اینکه با توجه به این ایام (نزدیک نوروز) ممکن است با مشکل خرید مواجه بشوید.
مثلا من روی D80 تا 99 درصد به قطعیت رسیده بودم و تنها مشکلم لنز بود. بین دو گزینه مردد بودم. وقتی به یکی از فروشگاه‌ها رفتم، فروشنده یک گزینه‌ی سومی را پیش روی من گذاشت و چون کلی با خودم کلنجار رفته بودم تا با آن دو گزینه رسیده‌بودم و دیگر توان کلنجار رفتن نداشتم، نهایتا در یک اقدام انتحاری، در همان فروشگاه، D80 با لنز کیت خودش یعنی 18-135 را خریدم. تا چند روز با خودم کلنجار می‌رفتم که چرا فلان لنز را نگرفتم. ولی وقتی با آن عکاسی کردم، کاملا راضی شدم.

خلاصه اینکه اگر می توانید D80 (ترجیحا با گارانتی نیکو نگرش) را بگیرید، فرصت را از دست ندهید.

خیر
منظورم A300، A200 و A350 ست که به زودی وارد بازار خواهند شد.
مخصوصا آلفا200 که بهبود یافته آ100 است و قیمت خیلی خیلی جذابی هم دارد...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
آقا امیر شما چرا تی200 میخرید؟

این بهتر از دوربینهای دیگه هست؟

متاسفانه الان این پست ها رو دیدم .
راستش دلیل خاصی وجود ندار دوست من ، توی یه مجله عکس + امکاناتش رو دیدم خوشم اومد ! میشه گفت اطلاعاتم درباره دوربین ها صفر هست ! فعلا تحقیق میکنم یه چیز مناسب میخرم ، اگه قیمتش 400 باشه که فکر نمیکنم به صرفه باشه !

سوال خوبیه! امیرجان چرا سری T سونی؟ اونم تی200 ؟
200 از تی 20 زوم اپتیک اش 2 تا بیشتره... صفه نمایش اش بزرگ تر و فینگرتاچ ه...بجاش مصرف باتریش بیشتره
http://www.dpreview.com/news/0708/07082101sonyt200t70.asp
http://www.imaging-resource.com/PRODS/T20/T20DAT.HTM
امیر جان... یادمه قبلا ام گفتم... برای این دوربین ها باید یه باتری اضافه هم بگیری که 50 تومن برات آب میخوره...

با 400 تومن بودجه گزینه های خیلی زیادی هست...
اگر دوربین خونگی و خانوادگی میخواین لطفا پولتون رو دور نریزید و یه دوربین سری A کنن بگیرید.
مثلا:
کانن A720 + شارژر سونی + کیف + مموری 1-2گیگ = 210 + 20 + 8 + 12 = 250 !!

معمولا با 400 بودجه دیگه کسی طرف دوربین خونگی نمیره... یعنی معقول نیست... با این بودجه دوربین های UltraZoom مثل S5 کانن یا مدل های پاناسونیک و فوجی و المپوس هست...

دوربین 10000 عکسی ه من :
من چند سال پیش یه A520 گرفتم 260 + 512 رم حدود 25 تومن و یه کیف عالی 15 تومن ... در گرما و سرما! در کوه و بیابون همراه من بوده! و تا حالا نزدیک 10000 تا باهاش عکس گرفتم! این عدد رو از خودم نمیگم... شمارنده دوربین میگه!!
2006054819558092496_rs.jpg

سلام امیر جان... اونجا نمایندگی بازرگانی ایران نیست؟
تا جایی که من دیدم الان یعنی دم عید سونی 5 درصد تخفیف میده... اشاتیون رو نمیدنم...
طرفای جمهوری رفتم حتما برات قیمت رو میبینم...

ok !
من فردا میرم ببینم قیمت دقیقش چند هست .
تشکر بابت راهنمایی های که کردی علیرضا جان .

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خواستم يه دوربين حرفه اي بخرم ؟(فكر نكنم دوربين ديجيتال حرفه اي حساب بياد)
لطفا عكس دوربينايي رو كه معرفي مي كنيد بگذاريد!
سپاسگذارم!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام

با 320 هزار تومن نهایت بودجه می شه خرید منظورم دوربین دیجیتاله که کیفیت عکس و فیلم خیلی عالی و خوبی داشته باشه در حد قیمتش ...

حرفه ای نیستم و فقط می خوام عکس و فیلم خیلی خوب و عالی بگیرم همین ...

یکی از دوستان این را معرفی کرد گفت خیلی خوبه ولی من سردر نمی یارم

Casio S770

چطوره خوبه ... به هر حال لطف کنید راهنمایی فرمایید ممنون شما

پیروز باشید .

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
اين دوتا چطوره کدوم بهتره

Sony Cybershot DSC-W200

Canon PowerShot A650 IS

Sony Cybershot DSC-T70

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
دوستان سلام

با 320 هزار تومن نهایت بودجه می شه خرید منظورم دوربین دیجیتاله که کیفیت عکس و فیلم خیلی عالی و خوبی داشته باشه در حد قیمتش ...

حرفه ای نیستم و فقط می خوام عکس و فیلم خیلی خوب و عالی بگیرم همین ...

یکی از دوستان این را معرفی کرد گفت خیلی خوبه ولی من سردر نمی یارم

Casio S770

چطوره خوبه ... به هر حال لطف کنید راهنمایی فرمایید ممنون شما

پیروز باشید .

دوست من پاناسونیک tz3 با قیمت در حدود 290 تومن رو به شما پیشنهادمیکنم واقعا عالیه

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من پاناسونیک tz3 با قیمت در حدود 290 تومن رو به شما پیشنهادمیکنم واقعا عالیه

من هر طور میشمارم سه تا میبینم

ممنون دوست عزیز از این که راهنمایی کردی در مورد اون سه تا راستش دوتا مد نظرم بود بعد کانن اضافه شد که پررنگش کردم اینه قضیه ...

خوب من با چند مشکل مواجهمم و اون این که این فروشنده ها می گن این مدلها هر چند که خیلی خوبه و عالی هستش اما ژاپنی نیست منظورم این مدلهاست

Sony Cybershot DSC-W200

Canon PowerShot A650 IS

Sony Cybershot DSC-T70​

و همچنین مدلی که شما معرفی کردید

Panasonic Lumix DMC-TZ3​

این هم مشخصاتش در دیجی کالا

گفتن این مدل از کانن ژاپنی اصله

Canon Powershot SD870 IS - IXUS 860 IS​

حالا این ژاپنی غیر ژاپنی رو چیکار کنیم واقعا این طوریاست یا علکی می گن ...

البته دوست عزیز بعضیهاشون هم گفتن و توصیه کردن که به جای اون پاناسونیک کانن Canon PowerShot A650 IS را در نظر داشته باشم از این حیث که خیلی بهتره ...

منتظر راهنمایی سبزتون هستم دستتون درد نکنه موفق و پیروز باشید .

Symbian_UIQ3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی
لطفا اگه میشه منو یه راهنمایی بزرگ کنید.
میخواستم دوربین Canon sx100 بخرم چون دیدم هم امکاناتش خوبه و هم قیمتش هم مناسبه. فقط یه مشکلی بود که وقتی نمونه عکساشو تو سایتا دیدم یه کم دودل شدم.
منظورم خطای کروماتیکشه که یک هاه بنفش رنگی دور اشیا تو عکسا دیده مشد. فقط یه جا اونا رو ندیدم اونم لینکای زیرن:
http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2007/PS_SX100IS/samples/sampleimg_1.JPG
http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2007/PS_SX100IS/samples/sampleimg_2.JPG
http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2007/PS_SX100IS/samples/sampleimg_3.JPG
البته اینا هم مال سایته خود کانن هستن که نمیدونم قابل اعتمادن یا نه ؟! ولی نوشته بود حالت superfine و حجمشون هم دوروبر 3.5 مگ بود و لی مال بقیه سایتا دوروبر 2.5 مگ بودن.
حالا:
اگه کسی از این دوربین داره آیا با توجه به قیمتش و کیفیت عکساش آیا ارزش داره برم طرف این دوربین یا نه ؟
اگه داره جایی تو مشهد سراغ دارین که هم قیمتش مناسب باشه و هم گارانتی خوب داشته باشه ؟ ( اینطور که تو سایتای shop.ir و camshop.ir دیدم قیمتش باد دوروبر 285 تومن باشه)
اگه نداره چیز خوب دیگه ای سراغ دارین بهم معرفی کنید؟

با تشکر از همه.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوستان نظرتون در مورد Canon A720 چیه ؟
گویا قیمت خوبی هم داره . حدود 220 .
یکی از دوستان ( اینترنتی :دی ) هم تازه خریده خیلی تعریفش رو میکنه !

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همگی
لطفا اگه میشه منو یه راهنمایی بزرگ کنید.
میخواستم دوربین Canon sx100 بخرم چون دیدم هم امکاناتش خوبه و هم قیمتش هم مناسبه. فقط یه مشکلی بود که وقتی نمونه عکساشو تو سایتا دیدم یه کم دودل شدم.
منظورم خطای کروماتیکشه که یک هاه بنفش رنگی دور اشیا تو عکسا دیده مشد. فقط یه جا اونا رو ندیدم اونم لینکای زیرن:
http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2007/PS_SX100IS/samples/sampleimg_1.JPG
http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2007/PS_SX100IS/samples/sampleimg_2.JPG
http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2007/PS_SX100IS/samples/sampleimg_3.JPG
البته اینا هم مال سایته خود کانن هستن که نمیدونم قابل اعتمادن یا نه ؟! ولی نوشته بود حالت superfine و حجمشون هم دوروبر 3.5 مگ بود و لی مال بقیه سایتا دوروبر 2.5 مگ بودن.
حالا:
اگه کسی از این دوربین داره آیا با توجه به قیمتش و کیفیت عکساش آیا ارزش داره برم طرف این دوربین یا نه ؟
اگه داره جایی تو مشهد سراغ دارین که هم قیمتش مناسب باشه و هم گارانتی خوب داشته باشه ؟ ( اینطور که تو سایتای shop.ir و camshop.ir دیدم قیمتش باد دوروبر 285 تومن باشه)
اگه نداره چیز خوب دیگه ای سراغ دارین بهم معرفی کنید؟

با تشکر از همه.

دوستان نظرتون در مورد Canon A720 چیه ؟
گویا قیمت خوبی هم داره . حدود 220 .
یکی از دوستان ( اینترنتی :دی ) هم تازه خریده خیلی تعریفش رو میکنه !

من که باز هم کامپکت کنون را نهی می کنم. چهارمین کامپکت کنونی که CCD اش سوخت را هم دیدم.
دوستان می دانند که سوختن CCD = دور انداختن دوربین.

دیگر خود دانید.

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
پس نقش گارانتی اینجا چیه ؟!
در مجموع بهترین دوربینی که برای مصرف خانگی ، و نهایت قیمت 250 باشه ، چی پیشنهاد میکنید ؟

کدوم گارانتی؟ عزیز ، اینجا گارانتی معنی نداره. فقط می پیچونن. کنون رو نمی دونم ولی این یه بحث کلیه مخصوصاً راجع به دوربین های عکس برداری. هر چیش بشه میگن یا رطوبت دیده یا ضربه خورده، جزو گارانتی حساب نمیشه.!!!

خیلی گزینه ها هست. من سعی می کنم کامپکت خاصی پیشنهاد ندم. بیشتر سلیقه اییه. با این حال از نظر خودتون 2-3 تا مدل رو انتخاب کنبد که با هم مقایسه اشون کنیم. البته اگر 3-4 صفحه آخر از همین ترد رو هم بررسی کنید یه چیزایی توی این رنج قیمت پیدا میشه.

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی گزینه ها هست. من سعی می کنم کامپکت خاصی پیشنهاد ندم. بیشتر سلیقه اییه. با این حال از نظر خودتون 2-3 تا مدل رو انتخاب کنبد که با هم مقایسه اشون کنیم. البته اگر 3-4 صفحه آخر از همین ترد رو هم بررسی کنید یه چیزایی توی این رنج قیمت پیدا میشه.

مشكلي نيست حالا شما پيشنهاد بديد نهايتش چندتايي رو

مي گم در مورد سوختن مطمئنيد تحقيقتون كامله نظرت در مورد T200 وهمچنين نهايت قيمت 250 چي هستش
موفق باشيد .

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
مشكلي نيست حالا شما پيشنهاد بديد نهايتش چندتايي رو

مي گم در مورد سوختن مطمئنيد تحقيقتون كامله نظرت در مورد T200 وهمچنين نهايت قيمت 250 چي هستش
موفق باشيد .

خیلی موارد خوبی میشه نام برد. T200 رو چند قیمت کردید؟ دوربین بدی نیست.
حتی اگر رو برند حساسیت نداشته باشید، این موارد هم هست:

Kodak V1003
Samsung S1050
Kodak Z1275
Samsung NV15
Casio Exilim EX-Z1080
Pentax Optio A20
Casio Exilim EX-Z1050
Olympus FE-300
Pentax Optio A30
Samsung NV10

انتظارتون از دوربین چیه؟ زوم مهمه؟ حداقل ماکرو براتون مهمه؟ ...

Symbian_UIQ3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام
یه سوال دیگه :
این خطای کروماتیک بیشتر مربوطه سوپرزوم هاست ?

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان این دوربین پاناسونیک tz2 چه طور هستش ؟ آیا دوربین خوبی هست ؟
تو این مایه ها (تا 250) پیشنهاد شما برای یه دوربین خوب چیه ؟
ممنون از راهنماییتون
:)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان این دوربین پاناسونیک tz2 چه طور هستش ؟ آیا دوربین خوبی هست ؟
تو این مایه ها (تا 250) پیشنهاد شما برای یه دوربین خوب چیه ؟
ممنون از راهنماییتون
:)

یکمی صبر کنید TZ4 وارد بازار میشه یعنی وارد شده منتها تو ایرانم میاد همین روزا میتونید TZ3 رو قیمت خوب حدود 260 بگیرید دوربین خیلی خوبیه مخصوصا لنزش که عالیه عکسای شارپ و شفافی میگیره تو روز ولی کنون رنگاش خیلی عالی نیست ولی نویز کمتری داره چون غلظت رنگ ها رو بیشتر میکنه

بالا