Fantasio
Registered User
- نوشتهها
- 748
- لایکها
- 76
سونی تنها دو دوربین slr عرضه کرده که آلفا 100 و آلفا 700 هستند. اگر منظور شما آلفا 700 هست که قیمتش بالاتر از D80 هست.
در مورد D60 هم تا جایی که اطلاعات دارم (که خیلی دقیق و مستند نیست) در حد انتظار نبوده و به نظر نمیرسه ازش استقبال خوبی بشه.
اگر میخواهید با این مقدار هزینه، دوربینی بخرید که تا مرز خریدن یک دوربین حرفهای، پاسخگوی نیازهای شما باشد، D80 مناسبتر از D40 یا D40x هست.
ولی اگر میخواهید مدام بدنه عوض کنید، شاید D40 یا D40x بهتر باشه.
من شخصا گزینهی اول را انتخاب میکنم. (و این کار را کردهام)
در مورد D60 هم اگر اطلاعات مناسبتری پیدا کردم، حتما منعکس میکنم. ولی خیلی حساسیت به خرج ندید. هم اذیت میشید و هم اینکه با توجه به این ایام (نزدیک نوروز) ممکن است با مشکل خرید مواجه بشوید.
مثلا من روی D80 تا 99 درصد به قطعیت رسیده بودم و تنها مشکلم لنز بود. بین دو گزینه مردد بودم. وقتی به یکی از فروشگاهها رفتم، فروشنده یک گزینهی سومی را پیش روی من گذاشت و چون کلی با خودم کلنجار رفته بودم تا با آن دو گزینه رسیدهبودم و دیگر توان کلنجار رفتن نداشتم، نهایتا در یک اقدام انتحاری، در همان فروشگاه، D80 با لنز کیت خودش یعنی 18-135 را خریدم. تا چند روز با خودم کلنجار میرفتم که چرا فلان لنز را نگرفتم. ولی وقتی با آن عکاسی کردم، کاملا راضی شدم.
خلاصه اینکه اگر می توانید D80 (ترجیحا با گارانتی نیکو نگرش) را بگیرید، فرصت را از دست ندهید.
خیر
منظورم A300، A200 و A350 ست که به زودی وارد بازار خواهند شد.
مخصوصا آلفا200 که بهبود یافته آ100 است و قیمت خیلی خیلی جذابی هم دارد...