• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
امیدوارم استقلال توی جام حذفی همونطوری که همه بازیکنا گفتن فقط به قصد برد و قهرمانی بازی کنه.توی لیگ که وضع خیلی خراب بود ولی بازی های جام حذفی واقعا فرق دارن,فقط 3 تا بازی رو ببریم قهرمانیم! به امید قهرمانی استقلال
-----------------
** خیلی خیلی ممنون از دوستان بخاطر تبریکتون

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بازی با سپاهان رو فراموش نکنین ! ، بازیهای سپاهان خیلی اسونه 100% میاد بالا

شرط چی میبندی؟!

- نمیدونم هنوز هست؟! ( میثاقیان ) کلی گفتم همه تیم ها انگیزه زیادی دارن واسه شکست استقلال مثل پگاه! قعر جدولی ! 4تا زد بهمون...

فیروز کریمی :
زمان به عقب برگردد هرگز به استقلال نمی آیم / جنس استقلال جور نیست
سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز نارضایتی از شکست دو برصفر تیمش برابر ابومسلم گفت: اگر زمان به عقب برگردد، هرگز مسئولیت فنی استقلال را برعهده نمی گیرم.
به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی که پس از شکست تیمش برابر ابومسلم با خبرنگاران گفتگو می کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: دیدار استقلال و ابومسلم از نظر فنی در شرایط مطلوبی قرار داشت. ما بازی را خوب شروع کردیم و تا قبل از گل برتر از حریف عمل کردیم اما یک اشتباه بچگانه و بی تجربگی باعث شد نیمه اول را با شکست پشت سربگذاریم.
کریمی ادامه داد: در نیم دوم تلاش زیادی کردیم تا نتیجه را تغییر دهیم. حتی چند تغییر هم در ترکیب تیم انجام دادیم اما بدشانسی و ضعف در گلزنی باعث شد نتوانیم به خواسته مان برسیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید" اگر زمان به عقب برگردد حاضر به قبول مسئولیت استقلال هستید؟" گفت: اگر اینطور بود هرگز به استقلال نمی آمدم. من تجربه حضور در این تیم را نداشتم چرا که استقلال شرایط خاص خودش را دارد. من ابومسلم را در نیم فصل دوم سالهای قبل در شرایطی تحویل گرفتم که رو به سقوط بود اما این تیم را در لیگ نگه داشتم. با این حال شرایط استقلال فرق می کند.

کریمی افزود: در این مدت با تمام وجود در خدمت استقلال بودم و در تمام تمرینات شرکت کردم اما نتوانستیم به موفقیت دست پیدا کنیم. استقلال بازیکنان خوبی دارد اما جنس این تیم جور نیست.

وی در پایان گفت: بازیکنان ما هنوزدر شوک شکست برابر پگاه قرار داشتند و با استرس به مصاف ابومسلم رفتند و نتوانستند در کار گروهی موفق باشند.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
مگه میثاقیان هنوذ هستش؟!ً!!!!
من شرت می بندم که استقلال قهرمان جام حذفی و پرسپولیس هم لیگ برتر !!سپاهان هم لیگ اسیا !!!

نه بابا . میثاقیان که n سال پیش استعفا داد رفت . راستی احتمالا منظورت شرط بوده دیگه ؟ نه ؟ ( شوخی )

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

بروبچ واسه خوندن اخبار امروز اس اس برید : اینجا

ضمنا به امیر خان عزیز هم خوش آمد و خیر مقدم میگم .. :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام ..

بروبچ .. ظاهرا جباری تا دو جلسه از بازی محرومه .. :hmm:

کسی خبر داره شامل جام حذفی هم میشه ؟؟ یا فقط لیگه .. ؟ :(

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ولی یادمه محسن یوسفی هم که محرومش کرده بودن اومد و توی بازی با ذوب آهن تو جام حذفی بازی کرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها مصاحبه با فیروز کریمی و آخرین اخبار اس اس رو در : اینجا و اینجا میتونید بخونید

به امید پیروزی تو بازی امروز :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خوب فیروز مطلوم شده و لحنش رو نرم کرده. فعلا مهربون مصاحبه می کنه که جایگاهی رو که کلی دوستش داشت به این راحتی از دست نده. تا ببینیم بازی فردا چی میشه نتیجش

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
امروز روز بازیه
به امید پیروزی استقلال توی این بازی حساس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من که خودم پرسپولیسی هستم برای برد تیم استقلال در برابر راه آهن آرزوی موفقیت می کنم

دوست عزيز از محبتت بسيار ممنونم :)
ايشالله ديگه مشكلات بوجود اومده استقلال و پرسپوليس تو سايه غيرت و هميت تيمي گم ميشه و شاهد روزهايه طلائي اين دوتيم باشيم :)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اگه درست باشه آخر خبر خوب قبل از بازی هست!!:D
خبرگزاری فارس الان نوشته

به گزارش خبرگزاري فارس و به گفته اصغر حاجيلو سرپرست استقلال، مجتبي جباري از سوي شوراي عالي استيناف صبح امروز با بخشش روبرو شد.
اين بازيكن از سوي كميته انضباطي به دليل اقدام به لگد پراكني به ابراهيم تقي‌پور، با محروميت سه جلسه‌اي روبرو شده بود كه يك جلسه از آن را با غيبت مقابل ابومسلم پشت سر گذاشت.
پس از اين حكم، مسئولان استقلال با پيگيري‌هاي زياد موفق شدند شوراي استيناف را براي تشكيل جلسه اضطراري راضي كنند.
صبح امروز اين جلسه برقرار شد و در نهايت، محروميت اين بازيكن لغو شد تا بتواند امروز براي استقلال تهران مقابل راه‌آهن به ميدان برود. اين ديدار در چهارچوب جام حذغي در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.
شوراي استيناف در ابلاغ اين حكم آورده كه در صورت تكرار اين رفتار از سوي مجتبي جباري، محروميت وي دو برابر خواهد شد.
خبر

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خودم هم خبر بالایی رو تایید میکنم! اخبار ورزشی تلویزیون هم گفت جباری بخشیده شد امروز هم بازی میکنه:happy:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تبریک به دوستان استقلالی!!!!!!!!! بازی تقزیبا جذابی بود
نتیجه برای اونایی که بازی رو ندیدن
تو 120 دقیقه =>> 2-2
در کل => 5-3 به نفع استقلال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا تبریک و ..... خسته نباشید..:)

هم به بازیکنها که اینقد زحمت کشیدن مخصوصا .... طالبلو :)
همه به خود ما ها که جون به لب شدیم و دق کردیم تا بلاخره بردیم !! :happy:

ایشالله تداوم داشته باشه .. :)

s mesle ss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به به به
به این میگن تیم . به این میگن دروازبان
استقلالیهای عزیز تبریک میگم.ایشالا این پیروزی تا پایان بازی فینال ادامه داشته باشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها تبریک میگم بالاخره رفتیم نیمه نهایی
congratualtions.gif

طالبلو هم واقعا خیلی خوب پنالتی گرفت هر چند اونا هم زیاد خوب نزدن ولی طالبلو هم واقعا خوب عکس العمل نشون داد.

ولی یه چیزی قیافه برهانی رو دیدن وقتی توپش رو از بالا سر دربازه بان انداخت گل نشد؟ واقعا قیافه داغون و نا امیدی داشت از این نا امید تر نمیشد نیاز به یک کار روحی داره از نظر روحی زیاد خوب نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا