- نوشتهها
- 332
- لایکها
- 2
اول با تاخیر تولد خواهر ین ین رو بهشون تبریک میگم!:happy: --> ایشالا همیشه زنده باشی!
برای تبریک تولد خیلی ممنونم ^_^ امیدوارم شما هم سالم وسلامت باشید

اول با تاخیر تولد خواهر ین ین رو بهشون تبریک میگم!:happy: --> ایشالا همیشه زنده باشی!
نمی خواد افه بیای ... من خودم یادمه ... توی میتینگ پارک جمشیدیه هم بودی دیگه ... همون پسری که ... همون پسری که ... مو داشت ... با کفش ... و ... (سلام
عمرا اگر اینجا کسی منو یادش باشه ...بعد از باز شدن ap شونصد سالی میشه که پست نزدمه..
امروز با این کارت اینترنت اومدم چک کردم دیدم اینجا بازه .:blink:. منم اومدم ببینم اینجا چه خبره ... فریدا که می دونم میاد اینجا سر میزنه ولی بقیه رو خبر ندارم ..خواشتم حال و احوالی پرسیده باشم و برم ..:lol:
راستی با تاخیر خیلی زیاد تولد ین ین هم تبریک می گم ..:happy::lol:
خودمونيم دنی وقتی که به آخر 25-26 قسمت رسيدی نخواستی سرتو بکوبی به ديوار؟؟؟!!!
من که هر چی از دهنم در ميآمد داشتم ميگفتم!
حالا يکی به من بگه آخرش چی شد؟! (اگه فهميدين؟؟؟)
به نظر من اين کارتون به شدت آدم رو سر کار ميزاره!:f34r::wacko:
چرا اتفاقا! قسمت 26 كه تا آخر تيتراژش رفتم كه ببينم بازم چيزي هست يا نه، كه نبودو ما به شدت عصباني گشتيم![]()
![]()
به نظرم پايانش باز و فلسفيانه ! بود و به مخاطب بستگي داشت.
من برداشتم اين بود كه كورونو نجات پيدا كرد و با نجاتش بقيه رو هم نجات داد، انگار كه اصلا همچين اتفاقي براشون نيفتاده. چون همون صحنه هاي آخر يه بار بهش گفته شد كه: اگه تو زنده بموني ما همه نجات پيدا مي كنيم. يعني با برگشتنش به ايستگاه، حلقه بسته شد و اين بار به جاي اينكه بميره زنده موند و نه خودش نه بقيه به اتاق نرفتن.
ممكن هم هست كه كاملا مرده باشه در همون لحظه آخر، يا اينكه نجات پيدا كرده باشه و از بازي خارج شده باشه ولي به عنوان تنها بازمانده.
در كل منم بيل ميرم![]()
چرا اتفاقا! قسمت 26 كه تا آخر تيتراژش رفتم كه ببينم بازم چيزي هست يا نه، كه نبودو ما به شدت عصباني گشتيم![]()
![]()
به نظرم پايانش باز و فلسفيانه ! بود و به مخاطب بستگي داشت.
من برداشتم اين بود كه كورونو نجات پيدا كرد و با نجاتش بقيه رو هم نجات داد، انگار كه اصلا همچين اتفاقي براشون نيفتاده. چون همون صحنه هاي آخر يه بار بهش گفته شد كه: اگه تو زنده بموني ما همه نجات پيدا مي كنيم. يعني با برگشتنش به ايستگاه، حلقه بسته شد و اين بار به جاي اينكه بميره زنده موند و نه خودش نه بقيه به اتاق نرفتن.
ممكن هم هست كه كاملا مرده باشه در همون لحظه آخر، يا اينكه نجات پيدا كرده باشه و از بازي خارج شده باشه ولي به عنوان تنها بازمانده.
در كل منم بيل ميرم![]()
یعنی الان من این انیمه ور از لیستم حذف کنم؟
دنی و فریدا نظرتون چیه؟ ارزش دیدن داره؟ اگه اخرش کیبورد رو تو مانیتور خورد کردم پولشو شماها میدین؟:wacko:
آخه همینکارو سر انیمه بلاد+ نزدیک بود بکنم خودمو کنترل کردم:wacko:
حالا در کل نظر مشاوره ایتون چیه؟:f34r:
3: GantZ با کسی لج بازی نمی کنه
ممنون از توضيحات:happy: ولی ميشه اين جملت رو ترجمه کنی؟!:blink:
يه سوال ديگه: آخر مانگا چی ميشه؟!
=====
سهيل جان به جای اينکه اينو ببينی برو يه چيز خوگشل ببين!هر وقت هم از جونت سير شدی بشين اينو ببين!:f34r:
![]()
بچه ها نظرتون در مورد رانما 1/2 چیه ؟ ... دارم مانگاش رو می خونم (الان volume 23 از مجموع 38 تا هستم) ... خیلی خنده داره ... (پیش بینی : دنی میگه که خیلی جلفه - فریدا میگه که اینو 5 سال پیش دیدم ؛ بعد پیشنهاد می کنه که اینویاشا رو ببینم )
سلام
جناب دنیل خیلی خوشحالم که باز هم اینجا می بینمتان ^_^
اون حدود سه ماهه تو امضامه، ولی جام رو دارم عوض می کنم و جای جدیدم احتمال زیاد شهری است و تو جای جدید ممکنه اینترنت داشته باشم.
نگران نباش. هستم تا حضور مرتبت رو کنترل کنم.![]()
خواهش میکنم!اختیار داری!تو لایق ببیشتر از ایناشی!![]()
پ.ن : تا اینا رو همرو نگم وارد بحث تاپیک نمی شم !![]()
سلام بر دوستان!
بعد ش سلام برادر دنی!چه طوری!
بعدش بالاخره تاپیک Noein نو را انداختم!![]()
ادیت : "زبل خان " در لیست انیمه های دوستان هست ؟
سلام
عمرا اگر اینجا کسی منو یادش باشه ...بعد از باز شدن ap شونصد سالی میشه که پست نزدمه ..
امروز با این کارت اینترنت اومدم چک کردم دیدم اینجا بازه . منم اومدم ببینم اینجا چه خبره ... فریدا که می دونم میاد اینجا سر میزنه ولی بقیه رو خبر ندارم ..خواشتم حال و احوالی پرسیده باشم و برم ..:lol:
تو اول بشين اون Berserk رو ببين كه 120 ساله ميخواي ببيني بعد بيا مشاوره بگيریعنی الان من این انیمه ور از لیستم حذف کنم؟
دنی و فریدا نظرتون چیه؟ ارزش دیدن داره؟ اگه اخرش کیبورد رو تو مانیتور خورد کردم پولشو شماها میدین؟:wacko:
واقعا آدم لذت می بره که دنی دوباره پست می زنه ...![]()
بچه ها نظرتون در مورد رانما 1/2 چیه ؟ ... دارم مانگاش رو می خونم (الان volume 23 از مجموع 38 تا هستم) ... خیلی خنده داره ... (پیش بینی : دنی میگه که خیلی جلفه - فریدا میگه که اینو 5 سال پیش دیدم ؛ بعد پیشنهاد می کنه که اینویاشا رو ببینم )
اين GPS خيلي سيستم توپيه! ولي ايران اومدنش به عمر نوه هاي ما هم فكر نكنم قد بدهآها تو اين سفر ما يه همراه ديگه هم داشتيم که دارين تو اين عکس آخری روی پنجره ماشين ميبينينش:
نميدونم هنوز سيستم GPS ايران اومده يا نه؟! ولی عجب چيزيه!!! واقعاً جون ما رو تو اين سفر نجات داد! و من بيشتر از هوشمند بودن اين وسيله در تعجب بودم! بعد از اينکه مبدا و مقصد تون رو بهش ميدين، ازتون ميپرسه کوتاه ترين مسير مسافتی رو ميخواين، يا زمانی؟ از اتوبان برم يا نه؟ از اوتوبان toll free برم يا toll دار؟!
یعنی الان من این انیمه ور از لیستم حذف کنم؟
به نقل از Daneel Olivaw :به حرف فريدا هم گوش نكن!
به نقل از Daneel olivaw :بي جنبه بي مسووليت سوء استفاده چي
خيلی قشنگه!2-3 سال پيش ديدمش
، هيچ وقت هم نرسيدم بشينم تا آخرش ببينم!
فکر کنم 5 فصلش رو ديدم! ولی اگه روزی وقت کنم ميشينم حتماً ميبينم!
با وجود اين همه episode و طولانی بودن حتی يه قسمتش هم تکراری يا خسته کننده نميشه!
اینو من هنوز ندیدم ... ولی مانگاش رو دنبال می کنم و قشنگه ... اصلا کلا قبل از اینکه بحث انیمه اش بشه من اینو تصادفا خوندم (این پست من) ...Vampire Knight
![]()
حالا چون اصرار کردی ... باشه ؛ بعدش میرم گانتز رو می خونم ... چی شده یه دفعه گیر دادی به این ؟ ؛ احساس می کنی که به اندازه کافی به حقش نرسیده؟ (سر همون الفن لید بود ؛ ها؟)ديگه كاري كردي كه نتونم بگم عجب انيمه جلفي! (هر چند جلفه واقعا)![]()
به جاش برو مانگاي Gantz رو بخون بيا برامون تعريف كن كلي هم اجر دنيوي و اخروي مي بري. انقذه خوبه![]()