• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2

اول با تاخیر تولد خواهر ین ین رو بهشون تبریک میگم!:happy: --> ایشالا همیشه زنده باشی!:D

برای تبریک تولد خیلی ممنونم ^_^ امیدوارم شما هم سالم وسلامت باشید
flowersmile.gif

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
I can't remember how old I was.... but I remember:

ادیت : "زبل خان " در لیست انیمه های دوستان هست ؟

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

عمرا اگر اینجا کسی منو یادش باشه ...بعد از باز شدن ap شونصد سالی میشه که پست نزدمه :p ..
امروز با این کارت اینترنت اومدم چک کردم دیدم اینجا بازه .:blink:. منم اومدم ببینم اینجا چه خبره ... فریدا که می دونم میاد اینجا سر میزنه ولی بقیه رو خبر ندارم ..:p خواشتم حال و احوالی پرسیده باشم و برم ..:lol:

راستی با تاخیر خیلی زیاد تولد ین ین هم تبریک می گم ..:happy::lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

عمرا اگر اینجا کسی منو یادش باشه ...بعد از باز شدن ap شونصد سالی میشه که پست نزدمه :p ..
امروز با این کارت اینترنت اومدم چک کردم دیدم اینجا بازه .:blink:. منم اومدم ببینم اینجا چه خبره ... فریدا که می دونم میاد اینجا سر میزنه ولی بقیه رو خبر ندارم ..:p خواشتم حال و احوالی پرسیده باشم و برم ..:lol:

راستی با تاخیر خیلی زیاد تولد ین ین هم تبریک می گم ..:happy::lol:
نمی خواد افه بیای ... من خودم یادمه ... توی میتینگ پارک جمشیدیه هم بودی دیگه ... همون پسری که ... همون پسری که ... مو داشت ... با کفش ... و ... (
padded.gif
)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Gantz

333683_gantz_extrait_bo02.jpg

خب ... بريم سر وقت خشن ترين و خونين ترين انيمه اي كه من تا حالا ديدم. اين انيمه صحنه هايي داره كه باعث ميشه فكتون بيفته، حتي اگه وحشيانه ترين فيلم هاي خونين هاليوودي رو ديده باشين بازم مي تونه بارها متحيرتون كنه. جوِش (javvesh) بسيار سياه و تاريكه و طنزش تلخه. خلاصه اينكه اگه سليقه تون به انيمه هاي رمانتيك و كمدي مي خوره اصلا سراغ Gantz نرين. به جاش برين Green Green ببينين روحتون هم شاد ميشه :D (كپي رايت سپهر) ضمنا اينو به هيچ وجه، هرگز، هرگز با خانواده نبينين كه پشيمون ميشين. از ما گفتن!

و اما ...

ژانر: اكشن، جنايي، درام، ماوراء الطبيعه، روانشناسانه، علمي تخيلي، درام

ريتينگ (ANN):

Seen in part or in whole by 2605 users, rank: #127
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.2617 (Good+.26), std. dev.: 2.1851, rank: #1144
Weighted mean: 7.087 (Good+.08), rank: #1151
Bayesian estimate: 7.08923 (Good+.08), rank: #988​

bedff7.jpg

داستان:

ماجرا از اونجايي شروع ميشه كه Kei Kurono - يه دانش آموز دبيرستاني كه به قول خودش هميشه از بالا به ديگران نگاه مي كنه و براشون اهميتي قائل نيست - توي ايستگاه مترو به دوست قديميش Masaru Kato بر مي خوره، و اين برخورد درست در زماني اتفاق ميفته كه يه بي خانمان مست افتاده روي ريل مترو و از هوش رفته و قطار هم به زودي از راه مي رسه.

در حالت عادي مسلما Kurono هم مثل بقيه كسايي كه اونجا وايسادن و ناظر ماجرا هستن كاري نمي كنه، اما از بدشانسي، رفيقش Kato ميره پايين و سعي مي كنه مرد رو نجات بده و چون تنهايي نمي تونه اين كارو بكنه، از Kurono كمك ميخواد. اين بدبخت هم توي رو در بايستي گير مي كنه و در حالي كه توي دلش بد و بيراه ميگه ميره كمكش (آها اينم بگم كه ادبيات اين انيمه هم خيلي بدآموزي داره :D)

خلاصه ... مرد ولگرد نجات پيدا مي كنه ولي Kurono و Kato در برخورد با قطار مي ميرن و كله هاشون به طرز زيبايي در هوا به پرواز در مياد (توصيه ميشه براي لذت بردن كامل از اين صحنه چند بار Replay كنين) و اين تازه اول بازيه ... بلافاصله بعد از برخورد مي بينن كه به همراه يك گوي سياه و عده ديگه اي (مرده) توي اتاقي هستن و كاملا صحيح و سالمن. طبيعتا اول فكر مي كنن كه مردن و رفتن اون دنيا، ولي وقتي برج توكيو رو از پنجره مي بينن به شك ميفتن.

333672_225px-Tokyo_Tower_20060211.jpg

برج توكيو

بعد از مدتي، آهنگ صبح به خير ايران راديوي ژاپن (كه طبعا ميشه صبح به خير ژاپن) از گوي پخش ميشه و روي گوي عباراتي با اين مضمون ظاهر ميشه: عمر شما تموم شده، اين كه شما عوضي ها با زندگي جديدتون چيكار كنين كاملا به من بستگي داره

بعد گوي سياه - كه بعدا مي فهميم همون Gantz ـه - از 2 طرف باز ميشه و به تعداد نفرات اتاق، لباس مخصوص و اسلحه هاي سوپر پيشرفته ظاهر ميشه. لباس ها و اسلحه هايي كه خيلي فراتر از تكنولوژي بشر هستن. بعد از اون Gantz هدف رو به اونا نشون ميده: موجودي كه بايد در عرض 1 تا چند ساعت كشته بشه تا افراد توي اتاق بتونن نجات پيدا كنن. بعد از اون به ترتيب منتقل (transport) ميشن به محل ماموريت.

2preg46.png

Gantz

به تدريج كه داستان پيش ميره مي فهميم كه Gantz - كه وقتي باز ميشه مي بينيم مردي به ظاهر بيهوش در درونشه - كسيه كه اين بازي رو راه انداخته؛ افرادي رو انتخاب مي كنه و مياره به اتاق و با فرستادنشون به جنگ موجوداتي كه قدرت مافوق بشري دارن - از جمله موجودات فضايي - با سرنوشتشون بازي مي كنه. قاعده بازي اينه كه در عرض مدتي كه براي ماموريت تعيين شده بايد هدف رو بكشن، و اگه بتونن زنده بمونن، دوباره صحيح و سالم منتقل ميشن به اتاق، انگار كه اصلا جراحتي بر نداشتن، و مي تونن برن بيرون و زندگي عاديشونو ادامه بدن تا وقتي Gantz دوباره احضارشون كنه. كشتن هر كدوم از هدف ها امتيازي به كشنده اش اختصاص ميده. هر وقت اين امتياز به 100 برسه اون فرد آزاده كه بره و مثل يك آدم معمولي زندگي كنه. تا اون زمان، Gantz هر وقت كه بخواد اين افراد رو به اتاق منتقل مي كنه و به ماموريت مي فرسته و هر بار كساني كه در ماموريت قبلي مردن رو با مرده هاي جديد جايگزين مي كنه.

انيمه Gantz با مانگاش تفاوت هايي داره. انيمه كوتاه تره و پايان متفاوتي هم داره. طبق مانگا، اين اتاق تنها اتاقي نيست كه همچين بازي اي توش جريان داره. اتاق هاي مشابهي توي بقيه جاهاي ژاپن و آمريكا و اسرائيل و آلمان هم موجوده. مانگا بيشتر حالت اپيزوديك داره (منظورم اينه كه هر ماجرا در چند اپيزوده)، اما انيمه تا 20 قسمتي به صورت اپيزوديك پيش ميره ولي آخرش با يه حالت دايره وار تموم ميشه. جو انيمه يه مقدار شبيه Jigoku Shoujo و Ghost Hunt ـه ولي سياه تر (منظورم جو كلي شه نه داستانش و ...؛ پس فردا نياين بگين اين اصلا شبيهش نبود، تو ما رو اغفال كردي، برو بمير !!
190.gif
)

مانگاي Gantz رو مي تونين به صورت آنلاين از لينك بخونين.

o77g5i.jpg

يه علت اينكه از اين انيمه خوشم اومد اينه كه شخصيت ها فرابشري (يا همون سوپرمن) نيستن. ضعف هايي دارن، گاهي شديدا مي ترسن و با حالت شرم آوري گريه مي كنن!

ضعف اصليش اينه كه:

تا آخر مشخص نميشه Gantz چه جور موجوديه و هدفش از اين بازي چيه و چطور اين همه قدرت داره.

توي اين انيمه شخصيت هاي مختلفي ظاهر ميشن كه خيلياشون همون اول مي ميرن، و بعضياشون هم بيشتر يا حتي تا آخر دوام ميارن. شخصيت هاي اصلي انيمه اينا هستن:

2rfuctt.jpg

Kei Kurono (وسط): يك عدد موجود منحرف از خود راضي كه در سفر اوديسه واري كه Gantz براش ترتيب ميده متحول ميشه. تكيه كلام: بريم تيكه تيكه شون كنيم.

Masaru Kato (سمت چپ): رفيق Kurono، آدم خوبه، بچه مثبت، غول خوش قلب مهربون كه طاقت ديدن ناراحتي و مرگ ديگران رو نداره. عامل اصلي در تحول Kurono. تكيه كلام: ما همه زنده بر مي گرديم!

Kei Kishimoto (سمت راست): دكور. كله پوك. دختر خوشگل بي مخ. تكيه كلام: KATO-KUN !!

يه سگ هم هست كه شخصيتي بس جالب داره :D

//

من عادت ندارم معرفي هاي طولاني بنويسم، ولي اين يكي انصافا ارزش معرفي طولاني رو داشت :D نديدم كسي از اين انيمه تعريفي بكنه، كه فكر كنم به خاطر اون چند صحنه اي كه داره به صورت تابو در اومده. ولي انيمه بسيار هيجان انگيز و توپيه و ديدنش توصيه ميشه.

Wallpaper

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خودمونيم دنی وقتی که به آخر 25-26 قسمت رسيدی نخواستی سرتو بکوبی به ديوار؟؟؟!!! :D

من که هر چی از دهنم در ميآمد داشتم ميگفتم!:p

حالا يکی به من بگه آخرش چی شد؟:eek:! (اگه فهميدين؟؟؟);) به نظر من اين کارتون به شدت آدم رو سر کار ميزاره!:f34r::wacko:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چرا اتفاقا! قسمت 26 كه تا آخر تيتراژش رفتم كه ببينم بازم چيزي هست يا نه، كه نبود
scratch.gif
و ما به شدت عصباني گشتيم
dash3.gif

به نظرم پايانش باز و فلسفيانه ! بود و به مخاطب بستگي داشت.

من برداشتم اين بود كه كورونو نجات پيدا كرد و با نجاتش بقيه رو هم نجات داد، انگار كه اصلا همچين اتفاقي براشون نيفتاده. چون همون صحنه هاي آخر يه بار بهش گفته شد كه: اگه تو زنده بموني ما همه نجات پيدا مي كنيم. يعني با برگشتنش به ايستگاه، حلقه بسته شد و اين بار به جاي اينكه بميره زنده موند و نه خودش نه بقيه به اتاق نرفتن.

ممكن هم هست كه كاملا مرده باشه در همون لحظه آخر، يا اينكه نجات پيدا كرده باشه و از بازي خارج شده باشه ولي به عنوان تنها بازمانده.

در كل منم بيل ميرم
cstrut2.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خودمونيم دنی وقتی که به آخر 25-26 قسمت رسيدی نخواستی سرتو بکوبی به ديوار؟؟؟!!! :D

من که هر چی از دهنم در ميآمد داشتم ميگفتم!:p

حالا يکی به من بگه آخرش چی شد؟:eek:! (اگه فهميدين؟؟؟);) به نظر من اين کارتون به شدت آدم رو سر کار ميزاره!:f34r::wacko:

چرا اتفاقا! قسمت 26 كه تا آخر تيتراژش رفتم كه ببينم بازم چيزي هست يا نه، كه نبود
scratch.gif
و ما به شدت عصباني گشتيم
dash3.gif

من برداشتم اين بود كه كورونو نجات پيدا كرد و با نجاتش بقيه رو هم نجات داد، انگار كه اصلا همچين اتفاقي براشون نيفتاده. چون همون صحنه هاي آخر يه بار بهش گفته شد كه: اگه تو زنده بموني ما همه نجات پيدا مي كنيم. يعني با برگشتنش به ايستگاه، حلقه بسته شد و اين بار به جاي اينكه بميره زنده موند و نه خودش نه بقيه به اتاق نرفتن.

ممكن هم هست كه كاملا مرده باشه در همون لحظه آخر، يا اينكه نجات پيدا كرده باشه و از بازي خارج شده باشه ولي به عنوان تنها بازمانده.

در كل منم بيل ميرم
cstrut2.gif

یعنی الان من این انیمه ور از لیستم حذف کنم؟:p
دنی و فریدا نظرتون چیه؟ ارزش دیدن داره؟ اگه اخرش کیبورد رو تو مانیتور خورد کردم پولشو شماها میدین؟:wacko:
آخه همینکارو سر انیمه بلاد+ نزدیک بود بکنم خودمو کنترل کردم:wacko:

حالا در کل نظر مشاوره ایتون چیه؟:f34r:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
scratch.gif
و ما به شدت عصباني گشتيم
dash3.gif

در كل منم بيل ميرم
cstrut2.gif

من که این سری رو دیدم، مطمئن بودم مانگاش یک چیز دیگه است و درست هم فکر می کردم! مانگاش کلا قضیه ادامه داره. اینجور بگم:

1: فقط یک دونه از این GantZ ها وجود نداره و تعدادشون بیشتره
2: وقتی امتایزت به 100 میرسه میتونی یکی از این انتخاب ها رو انجام بدی:
الف: با پاک شدن حافظه ات به زندگی عادیت برگردی
ب: یکی از کسانی که مردند رو به بازی برگردونی
ج اسلحه فوق العاده خفنی بهت داده بشه
3: داستان مبارزه آخر رو نداره و GantZ با کسی لج بازی نمی کنه

ولی آخرش رو دو جور میشه تعبیر کرد:

1: مرگ خودش رو پذیرفت و به جایی رفت که مرده بوده ولی این نکته می مونه که چرا دختره رو با خودش برد!

2: مرگ خودش رو انکار کرد و به GantZ اعلام کرد که از مرگ قوی تره! یعنی چی؟ یعنی اینکه:
الف وقت تموم شد، درست موقعی که داشت تصادف می کرد!
ب امتیازش به 100 رسیده بود
ج با تمام شرایط بد، زنده مونده بود

با تمام این تفاسیر من فکر می کنم که منظور کارگردان همین دومی بوده. یعنی خود گانت زی رو به مبارزه طلبید و بهش اعلام جنگ داد!

دنی و فریدا نظرتون چیه؟ ارزش دیدن داره؟ اگه اخرش کیبورد رو تو مانیتور خورد کردم پولشو شماها میدین؟:wacko:

به نظر من ارزش دیدن رو داره ولی ارزش خوندن مانگاش بیشتره!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
3: GantZ با کسی لج بازی نمی کنه

ممنون از توضيحات:happy: ولی ميشه اين جملت رو ترجمه کنی؟!:eek::blink:

يه سوال ديگه: آخر مانگا چی ميشه؟! :eek::rolleyes:

=====

سهيل جان به جای اينکه اينو ببينی برو يه چيز خوگشل ببين!:D هر وقت هم از جونت سير شدی بشين اينو ببين!:f34r:;)

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توضيحات:happy: ولی ميشه اين جملت رو ترجمه کنی؟!:eek::blink:

يه سوال ديگه: آخر مانگا چی ميشه؟! :eek::rolleyes:

=====

سهيل جان به جای اينکه اينو ببينی برو يه چيز خوگشل ببين!:D هر وقت هم از جونت سير شدی بشين اينو ببين!:f34r:;)

آخرش لج و لج بازی کورونو و گانت زی بود دیگه! کورونو همه رو آکاده کرده بود که زنده بمونند، اون هم کرونو رو بعنوان هدف معرفی کرد و به آدم های دیگه گفت که باید کشته بشه. کرونو سعی می کرد افراد رو نجات بده، گانت زی قدرت بیشتر بهشون می داد که کورونو رو بکشند. روی سقف هم که بودند که (اگه درست یادم باشه) با ذهن ملت بازی می کرد که کورونو رو بکشند.... کرونو هم تمام تلاشش رو کرد که زنده بمونه!

آخرش هم که با دستش ادای شلیک کردن رو در آورد : یعنی به مبارزه می طلبید
تو محل مر گش این کار رو کرد: یعنی مرگ رو به مبارزه می طلبید
همه چیز طبق قوانین گانتز به زنده موندن اون اشاره می کرد: یعنی مرگی که توسط قوانین گانت زی براش ترسیم شده بود رو به مبارزه دعوت می کرد!

حالا این نظر من اه! شاید بقیه نظر دیگه ای داشته باشند!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
واقعا آدم لذت می بره که دنی دوباره پست می زنه ...
flower.gif

بچه ها نظرتون در مورد رانما 1/2 چیه ؟ ... دارم مانگاش رو می خونم (الان volume 23 از مجموع 38 تا هستم) ... خیلی خنده داره ... (پیش بینی : دنی میگه که خیلی جلفه - فریدا میگه که اینو 5 سال پیش دیدم ؛ بعد پیشنهاد می کنه که اینویاشا رو ببینم )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Orlando

ميدونم قرار بود در ادامه سفر نامه از سنت پترزبورگ بگم ولی الان بيشتر دوست دارم از اورلندو و کيسيمی و ديزنی و ... براتون بگم!

خوب همونطور که ميدونين بزرگترين ديزنی لند دنيا در فلوريدا هست. (عکس هايی که من قبلاً براتون گزاشته بودم مال ديزنی لند کليفرنيا بودن!) ولی به اشتباه جا افتاده که ديزنی تو اورلندو هست، در صورتی که ديزنی بين اورلندو و شهر ديگه اي به اسم کيسيمی kissimmee هست و در واقع به کيسيمی خيلی خيلی نزديک تر هست!

متاسفانه اين دفعه ما غروب بود بود که رسيديم ديزنی و هر چی عکس گرفتم تار و سياه افتاد!

ديزنی فلوريدا دقيقاً همون چيزی بود که تو انهايم کليفرنيا ديده بودم با اين تفاوت که از نظر سايز بايد ضرب در 100 ميشد! از توی اوتوبان که داشتين ميرفتين هر کدوم از ريزورت ها خروجی خاص خودش رو داشت و تو اون زمان کمی که ما اين دفعه داشتيم مفقت رسيديم بريم magic kingdom رو ببينيم:

فقط اينقدر براتون بگم که از در پارکينگ تا در ورديه اول با اين قطار ها بايد ميرفتين!

از اونجا به بعد يا بايد سوار کشتی ميشدين يا قطار هوايی تو برسين به خوده magic kingdom!

يه تفاوت های جزئی هم ميتونستين ببينين، مثلاً رنگ قصر به جای صورتی، آبی بود اينجا:

خلاصه جای همگی تون خالی بود!

در کل چيز خاصی از اورلندو ندارم براتون بگم. تقريباً در وسط فلوريدا قرار گرفته و نسبت به بقيه فلوريدا کم آب ترين منطقه هست!

البته برای اينکه نزارن جايی خشک بمونه گله به گله درياچه مصنوعی زدن! يا کانال کشيدن! کانال های مصنوعی که کشتی از توشون رد ميشه! خلاصه نزاشتن منظره آبی شهرشون کم شه! ولی در نهايت تو کل فلوريدا، اورلندو يه شهر صنعتی بيشتر به نظر من رسيد!!:mad:

کلی عکس ديگه هم هست که من نميدونم چرا نميتونم آپلود کنم!!! (علی ... هی بگو محدوديت نداريم! اين عکس ها که همه jpeg هستن!!! دستم بهت برسه!!!:confused:)

آها تو اين سفر ما يه همراه ديگه هم داشتيم که دارين تو اين عکس آخری روی پنجره ماشين ميبينينش:
garmin-nuvi-750-43-inch-widescreen-portable-gps-navigator.jpg

نميدونم هنوز سيستم GPS ايران اومده يا نه؟! ولی عجب چيزيه!!! واقعاً جون ما رو تو اين سفر نجات داد! و من بيشتر از هوشمند بودن اين وسيله در تعجب بودم! بعد از اينکه مبدا و مقصد تون رو بهش ميدين، ازتون ميپرسه کوتاه ترين مسير مسافتی رو ميخواين، يا زمانی؟ از اتوبان برم يا نه؟ از اوتوبان toll free برم يا toll دار؟!

=======

toll يا همون عوارضی خودمون تو اين مسافرت يه چيز ايدر حدود 60-70 دلار خرج رو دست ما گزاشت! تمام مسير های تو فلوريدا از شمال به جنوب، شرق به غرب، همه 2 تا اتوبان دارن! يه اوتوبان toll free که مثل بقيه اوتوبان ها هستن و شلوغ و ترافيک آن چنانی!:mad: و اوتوبان های Toll دار که بسيار خلوتن! مسير صافی دارن و همه مسير گل و چمن و درياچه مصنوعی هست! سيستم اين اوتوبان ها اينجوريه که وقتی وارد ميشين يه کارت بهتون ميدن و زمانی که ميخواين خارج شين، کارت ميگيرن و بسته به مسافتی که تو اتوبان بودين و رانندگی کردين چارج تون ميکنن! کاملا حساب و کتاب شده !خلاصه اگه گزارتون از اون وری افتاد و مثل ما هم عجله نداشتين سمت اوتوبان toll دار نرين که نقره داغ ميشين!:confused: البته بيشترين جايی که ما به toll برخورديم تو ميآمی و کيسيمی بود!

=======

داشتم از GPS ميگفتم. يه خانم خوش صدا تمام طول مسير شما رو راهنمايی ميکنه که الان دارين به فلان چهار راه ميرسين بايد دست راست بپيچين، خروجی چند رو بايد بگيرين، ... مخصوصاً وقتی که تو ميآمی باشين و يهو 100 تا اتوبان از زير و روی هم رد شن و 1000 تا هم خروجی داشته باشن، به هيچ وجه نميتونين تو يه شهر غريبه مسير تون رو پيدا کنين:mad:، هر چند که همه نقشه ها رو هم از گوگل گرفته باشين!

te_a0.jpg

خلاصه نکته جالب تر اينه که اگه اشتباه يه جا بپيچين بلافاصله اين خانم خوش صدا متوجه ميشه و ميگرده نزديک ترين مسيری که شماا رو دوباره برميگردونه به ميسر اصلی رو براتون پيدا ميکنه و خلاصه به هيچ وجه امکان نداره گم بشين!

ادامه در پست بعدی ... (PT اجازه نميده تو ها پست بيشتر از 50 تا عکس بزاريم!!!) :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب در ادامه سفر میرسیم به کیسیمی، شهر خوش گذرونی، تفریح و لذت بردن! همه مکان های تفریحی و دیدنی فلوریدا تو حول و حوش کیسیمی هستن:

و به خاطر همین قیمت هتل نسبت به بقیه جاهای فلوریدا ارزون تر هست! فرض کنین من یه ویلای سه خوابه کنار دریاچه رو شبی 100 دلار گرفته بودم!

از جاهای دیدنی دیگه ای که تو کیسیمی و اورلندو باید حتماً ببینین استودیو universal هست:

HHN07Blog.jpg

universal_florida.jpg

universal.jpg

universal_highlight.jpg

Universal%20Florida.jpg

Aquatica:

aquatica.JPG

water world:

از همه این تفریح ها که بگزریم کیسیمی جایی هست که به خاطر طبیعت بکرش معروف هست!
biggrinsmiley.gif

در این مرحله از سفر بود که به سر ما زد که بریم تو دل طبیعت و سوار airboat بشیم و یه تور توی دریاچه ها او رودخانه های کیسیمی بزنیم!

فقط میتونم بگم که این تور بی نظیر ترین تجربه زندگی من تا به امروز بود! منظره های طبیعی که توی فیلم های مستند حیات وحش کانال 4 نشون میداد رو به چشم دیدم و واقعاً جاتون خالی بود!

چون ما ردیف آخر نشسته بودیم توی همه عکس ها سر بقیه کسایی که سوار airboat بودن هم افتاده. به بزرگی خودتون ببخشید!

آماده هستین دیگه نه؟

چه منظره طبیعی یه قشنگی!!!

اینی که دارین میبینین تو آب داره حرکت میکنه آقا تمساحه هست! یعنی اینجوری براتون بگم که اتفاقی برای این قایق میوفتاد و یکی از ماها میوفتادیم تو این آب به 1 ثانیه هم نمیکشید که دیگه چیزی ازمون باقی نمونه!

خوب این فیلم ها رو هم دانلود کنین و ببینین جالبن:

فیلم ها با همون دوربین دستیم بوده بخاطر همین اصلاً کیفیت ندارن ، فقط برای اینکه یه ایده ای بهتون بده که چه جور جایی بود!
خوب من که خسته شدم اینقدر حرف زدم ، شماها رو نمیدونم! حالا دفعه بعد از سنت پترزبورگ میگم براتون شایدم میآمی!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها نظرتون در مورد رانما 1/2 چیه ؟ ... دارم مانگاش رو می خونم (الان volume 23 از مجموع 38 تا هستم) ... خیلی خنده داره ... (پیش بینی : دنی میگه که خیلی جلفه - فریدا میگه که اینو 5 سال پیش دیدم ؛ بعد پیشنهاد می کنه که اینویاشا رو ببینم )

خيلی قشنگه!:rolleyes: 2-3 سال پيش ديدمش;)، هيچ وقت هم نرسيدم بشينم تا آخرش ببينم! :(فکر کنم 5 فصلش رو ديدم! ولی اگه روزی وقت کنم ميشينم حتماً ميبينم!:rolleyes: با وجود اين همه episode و طولانی بودن حتی يه قسمتش هم تکراری يا خسته کننده نميشه!:cool:

اگه پيشنهاد بکنم هم که برو اينوياشا رو ببين، اصلاً و ابدا بی راه نيست!:D چون نويسنده هر دوشون همين خانم rumiko takahashi هست! رانما رو دقيقا قبل از اينوياشا نوشته بود.

rumiko.jpg

به رنما يادمه يه سری ايراد گرفته بودن ولی بعد از نوشتن اينوياشا کلی ازش تقدير شد!!!:cool:

حالا اگه ميخوای يه کار بهتر از خانم rumiko takahashi ببينی برو بشين اينوياشا ببين/بخون!!!:D;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام

جناب دنیل خیلی خوشحالم که باز هم اینجا می بینمتان ^_^

به همچنين
he.gif

اون حدود سه ماهه تو امضامه، ولی جام رو دارم عوض می کنم و جای جدیدم احتمال زیاد شهری است و تو جای جدید ممکنه اینترنت داشته باشم. :)
نگران نباش. هستم تا حضور مرتبت رو کنترل کنم.
5.gif

ميخواستم بگم : پس اون امضاتو عوض كن ... ملتو نگران مي كني
vahidrk1.gif
كه ديدم خودت عوض كردي. دستت درد نكنه :D

خواهش میکنم!اختیار داری!تو لایق ببیشتر از ایناشی!
4fvfcja.gif

يس آي نو
2i1d1co.gif

پ.ن : تا اینا رو همرو نگم وارد بحث تاپیک نمی شم ! :D

بي جنبه بي مسووليت سوء استفاده چي
vahidrk.gif

سلام بر دوستان!

بعد ش سلام برادر دنی!;) چه طوری!:rolleyes:

بعدش بالاخره تاپیک Noein نو را انداختم!:p

سلام :D

من خيلي وقته ميخوام توي تاپيكت پست بزنم ... وقت نميشه
Count_Sheep.gif

ادیت : "زبل خان " در لیست انیمه های دوستان هست ؟

فكر نكنم باشه ...

سلام

عمرا اگر اینجا کسی منو یادش باشه ...بعد از باز شدن ap شونصد سالی میشه که پست نزدمه ..
امروز با این کارت اینترنت اومدم چک کردم دیدم اینجا بازه . منم اومدم ببینم اینجا چه خبره ... فریدا که می دونم میاد اینجا سر میزنه ولی بقیه رو خبر ندارم ..:p خواشتم حال و احوالی پرسیده باشم و برم ..:lol:

منم يادمه
girl_crazy.gif

تو اول بشين اون Berserk رو ببين كه 120 ساله ميخواي ببيني بعد بيا مشاوره بگير
jt5o21.gif

به حرف فريدا هم گوش نكن! Gantz رو ببين حتي اگه لازم شد آخرش مانيتورتو خورد كني. بعضي وقتا بايد بهاي زيادي بپردازي براي چيزاي خوب :D

واقعا آدم لذت می بره که دنی دوباره پست می زنه ...
flower.gif

cloversmileyb.gif

ديگه كاري كردي كه نتونم بگم عجب انيمه جلفي! (هر چند جلفه واقعا
chojinfc.gif
)

به جاش برو مانگاي Gantz رو بخون بيا برامون تعريف كن كلي هم اجر دنيوي و اخروي مي بري. انقذه خوبه
126fs3186991.gif

آها تو اين سفر ما يه همراه ديگه هم داشتيم که دارين تو اين عکس آخری روی پنجره ماشين ميبينينش:
نميدونم هنوز سيستم GPS ايران اومده يا نه؟! ولی عجب چيزيه!!! واقعاً جون ما رو تو اين سفر نجات داد! و من بيشتر از هوشمند بودن اين وسيله در تعجب بودم! بعد از اينکه مبدا و مقصد تون رو بهش ميدين، ازتون ميپرسه کوتاه ترين مسير مسافتی رو ميخواين، يا زمانی؟ از اتوبان برم يا نه؟ از اوتوبان toll free برم يا toll دار؟!
اين GPS خيلي سيستم توپيه! ولي ايران اومدنش به عمر نوه هاي ما هم فكر نكنم قد بده
127fs3601993%5b1%5d.gif

البته توي صنعت استفاده ميشه ولي استفاده شخصي نديدم تا حالا.

تو هم هي برو ديزني لند خون به دل ما كن
tantrumsmiley.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Vampire Knight​

Vampire_knight_anime.JPG

فکرشو بکنید مدرسه ای وجود داره که روز ها جای تحصیل بچه های آدمیزاد و شب ها جای تحصیل خون اشام ها باشه ....بله ظاهرا همچین مدرسه ای وجود داره و توسط HeadMaster Kaien درست شده تا بتونه صلح بین ومپایر ها و انسان ها رو تفویت کنه البته نکته اینجاست که بچه امیزاد ها نباید قضیه خون اشام بودن Nigh Class ها خبر دار بشن و فقط به اون ها به شکله موجوداتی سوپر خوشگل نگاه کنن و هر روز برشون قش و ضعف کنن
computer1.gif
....
Kain دو نفر از بچه هایی رو که از کوچیکی خودش سرپرستی کرده رو برای مراقبت از این راز مامور کرده تا هرشب مراقب اوضاع باشند ،دختری به اسم Yuuki و پسری به اسمه Zero ، این دو تا هر دو تو بچگی با ومپایر ها برخورد داشتند اما نه در یک موقعیت Yuuki تو 5 سالگی توسط یک ومپایر تهدید به مرگ شده بود که Kaname Kuran که سرپرست ومپایرهای Night Class به نظر می آد به کمکش می آد و اونو نجات میده ( که صد البته یه علاقه ی دو طرقه بیا این ها به وجود می آد
dash1.gif
)ولی Zero کله خانوادش رو بر اثر حمله ی یک ومپایر از دست داده و خودش هم به شدت زخمی می شه و کلا تنها بازمانده ی اون اتفاق همین پسره که مسلما این قضیه باعث علاقه ی دو طرفه Zero و Vampire ها نمی شه !

vampire_knight.jpg

مسلما از محبوب ترین انیمه های امسال همین انیمه هست ، وجود داستان نسبتا جدید و قوی و شخصیت های سوپر COOL و روابط عشقی موجود تو انیمه همه این سری ره به یک سری worth watching تبدیل می کنه اما نمی دونم تا آخر به خوبی پیش می ره یا نه ،که باید دید .... در هر صورت دیدن دوباره Vampire ها خودش باعث قوت قلبه !

I'll Show You a Sweet Dream Next Night
امتیاز بنده به این انیمه فعلا 7.5/10

پ.ن : یه مانگا داره که اونم اینجا می تونین ببینین ا
پ.پ.ن : من خیلی دلم می خواد بیام پست بزنما ولی اینجا هی فیلتر می شه بعد با اینا که فیلتر می شکونه که بیای تو نمی شه درست پست زد روان پریش می شه آدم !
flamingmadf.gif

Last edited:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0

هی من می خوانم دخالت نکنم ....

آقا حتما ببین این انیمه رو چون وقتی تموم می شه دهنت احتمالا به اندازه یک بشقاب باز میمونه و اصلا مجال خورد کردن چیزیو پیدا نمی کنی تا چند ساعت ! ولی کلا انیمه نوعی دیگر محسوب می شه واگه با خون و دست و پا این چیزا ( البته به صورت جدا ،جدا) مشکلی نداری توصیه می شه که حتما ببینی ...

به نقل از Daneel Olivaw :
به حرف فريدا هم گوش نكن!

connie_escapejar.gif

به نقل از Daneel olivaw :
بي جنبه بي مسووليت سوء استفاده چي

ببین انقدر ضرب العجل گزاشتیو منو تهدید کردی که این پست soul eater خیلی بی مزه شده ... حالا یا باید دوباره بنویسم یا نباید دوباره بنویسم !
1083.gif
126fs4147532.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
احيانن اگه دوست داشتين، اينجا (پست های آخر) بحث جالبی در مورد wolf's rain داره انجام ميشه!:D يه سر بزنين!;)

wolfs_rain_copy.jpg

راستی سپهر، پستات رو ميشه اون ور گزاشت؟!:eek::rolleyes:

يه عذر خواهی هم از برادر dreamsboy. من يه پستت رو بدون اجازه اون ور با ID خودت کپی کردم!:f34r: اگه نميخوای بگو پاک کنم! اصلاً حواسم نبود به عادت قديمی کپيش کردم!:blush::p

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

خيلی قشنگه!:rolleyes: 2-3 سال پيش ديدمش;)، هيچ وقت هم نرسيدم بشينم تا آخرش ببينم! :(فکر کنم 5 فصلش رو ديدم! ولی اگه روزی وقت کنم ميشينم حتماً ميبينم!:rolleyes: با وجود اين همه episode و طولانی بودن حتی يه قسمتش هم تکراری يا خسته کننده نميشه!:cool:

دقیقا مانگاش هم همینه ... خسته نمی کنه اصلا ... با اینکه مثلا کل 30 فصل اخیر رو با یه سری محدود کاراکتر پیش رفته که خیلی هم تغییر خاصی نداشتن ...
اینو من هنوز ندیدم ... ولی مانگاش رو دنبال می کنم و قشنگه ... اصلا کلا قبل از اینکه بحث انیمه اش بشه من اینو تصادفا خوندم (این پست من) ...
ديگه كاري كردي كه نتونم بگم عجب انيمه جلفي! (هر چند جلفه واقعا
chojinfc.gif
)

به جاش برو مانگاي Gantz رو بخون بيا برامون تعريف كن كلي هم اجر دنيوي و اخروي مي بري. انقذه خوبه
126fs3186991.gif
حالا چون اصرار کردی ... باشه ؛ بعدش میرم گانتز رو می خونم ... چی شده یه دفعه گیر دادی به این ؟ ؛ احساس می کنی که به اندازه کافی به حقش نرسیده؟ (سر همون الفن لید بود ؛ ها؟)​

بالا