• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
در 2-3 روز گذشته افت شديد و محسوس سرعت در مركز دانشگاه.كسي از دوستان مشكلي در زمينه افت سرعت نداشته؟دليلش رو كه نميگن.زنگ زدم ميگن ظرف 2-3 روز آينده؟؟!! مشكل افت سرعت حل خواهد شد.
يكي از دوستان چند پست بالاتر به مطلبي در خصوص تماس سريع پشتيباني شاتل به هنگام اعلام مشكل سرويس از طريق سايت و اكانت خود اشاره كرده بود.لازم به ذكره كه تا بحال حتي يكبار هم با وجود اعلام مشكل سرويس از طريق سايت و اكانت خود حتي 1-2 روز بعد هم تماس گرفته نشده است.

omid1979

Registered User
لایک‌ها
0
ما توي دو تا دفترمون يكي تو مركز مخابراتي هفت تير و يكي توي مركز آزادگان هست . از نظر سرعت هيچ مشكلي نداريم سرعت خونه (‌ توي ساعات اداري تا 8 شب كه من شركت هستم )‌ تا به حال مشكل سرعت نداشتيم .
در مورد پشتيباني شاتل تلفن پشتيباني ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر به سختي ميشه شاتل رو گرفت ولي از پنل پشتيباني سريع و خوبي دارند .
كيفيتش هم نسبت به پارس و آسياتك كه من دو جاي ديگه ازش استفاده ميكنم عاليه
در ضمن توي خونه هم ART1 شاتل رو دارم دانلود هيچوقت زير 19K نداشتم .

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان کسی در منطقه نصراللهی (گیشا) شاتل داره؟ اگه بله، کیفیتش چطوره

چند تا سوال کلی هم دارم:
1- میشه رضایت بدن برای نصب نیان؟ پول نصب رو میدیم ولی نیان؟ مگه نصبش چیکار داره؟
2- من مودم ASUS دارم (از داتک سرویس دارم)، شاتل که مشکل با این مودم نخواهد داشت؟ یا حتما باید مودم از خودشون بخریم؟
3-دانلود اضافه رو واقعا حساب میکنن؟

ممنون

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww

چند تا سوال کلی هم دارم:
1- میشه رضایت بدن برای نصب نیان؟ پول نصب رو میدیم ولی نیان؟ مگه نصبش چیکار داره؟
2- من مودم ASUS دارم (از داتک سرویس دارم)، شاتل که مشکل با این مودم نخواهد داشت؟ یا حتما باید مودم از خودشون بخریم؟

ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من از شاتل سرویس ندارم ولی فرقی ندارد که از چه نوع مودمی استفاده کنید/ به نظرم اگر مودم را جدا تهیه کنید بهتر است. / البته بعضی دوستان در بعضی پست ها گفته بودند که کسانی که مودم را از آنها خریداری نکند پشتیبانی خوبی از آنها نخواهند کرد و نکرده بودند.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چند تا سوال کلی هم دارم:

ممنون
من 64 نصر اللهی دارم. خوبه
1-تا حالا که نشده نیان! نصبش کار خاصی نداره.مگه اینکه تنظیمات رو بخواهید در خود سخت افزار انجام بدید و کانکشن نسازید که اونم راهنماش در سایتش هست .ولی من نتونستم راه بندازم. کسی هم اینجا نتونست منو راهنمایی کنه که چرا راه نمی افته.شما اگر تونستی اینجا بگو!
2- مشکل نداره
3-بهرحال پهنای باند نا محدود ( با این قیمت در ایران و در حال حاضر)کیفیت رو پایین میاره . بهتره که محدودیت باشه. با 128 اکثرا" سرعت دانلود روی 19 و 64 روی 13 است .شبها و جمعه ها ترافیک رایگان هست. تنها مزیت داتک همین پهنای باند نامحدودشه .ولی خدماتی که ارائه میده بدرد کسی که کار جدی داره نمیخوره. بدرد دانلودر ها میخوره که صبح تا شب سریال دانلود کنند. دوستم میگه اینترنتش (داتک )برای 1 هقته کامل قطع شده بوده! به این بهانه که میخوان پهنای باند اضافه کنند. خب این فاجعه است .من خیلی وقته که اصلا با پشتیبانی شاتل تماس نداشتم. نیازی نبود. این 2-3 روز هم سرعت کمی افت داشته.ولی بازم برام مهم نبود.کمی هم تنوع لازمه

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1

چند تا سوال کلی هم دارم:

ممنون
براي يكي از همكارانمان با پيش شماره 8825 كه فكر ميكنم نصرالهي باشد از بهمن سرويس اقتصادي 512 ماهيانه گرفتيم و خيلي راضي است و تا كنون به مشكلي بر نخورده
1- ايرادي نداره حتي 50% نصب را هم ميتواني از آنها بخواهي تا كم كنند
2- مودم خودشان هم ايسوس است و به هيچوجه به مشكل بر نميخوريد
3- حتما حساب ميكنند مگر اينكه در ساعت 1 الي 8 صبح و روزهايجمعه يا تعطيل باشد كه رايگانه

موفق باشيد

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
... تنها مزیت داتک همین پهنای باند نامحدودشه .ولی خدماتی که ارائه میده بدرد کسی که کار جدی داره نمیخوره. بدرد دانلودر ها میخوره که صبح تا شب سریال دانلود کنند...
دزدتك هيچ مزيتي هم نداره زيرا حتي بدرد دانودر ها هم ديگه نميخوده چون آنقدر محدوديت ايجاد كرده كه اصلا به راحتي چيزي را نميشه دانلود كرد !!!

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17

براي 64 شاتل سرعت همينه يا بايد بيشتر باشه ؟!

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آخه شنيدم فاصله تا مركز مخابراتي مهمه ! من تا مركز كمتر از 1000 متر فاصله دارم، انتظار داشتم يكمي چرب تر باشه ! :hmm:
آنوقت با وجود عدم محدوديت حجمي در 64 ، زيادي خوش خوشانتان ميشد;)
همين الان هم 50% بيشتر از قرارداد به شما پهناي باند داده اند! ما كه قبلا از دزدتك سرويس 256 داشتيم سرعتمون در 95% مواقع به همين سرعت 64 شاتل هم نمي‌رسيد

Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آخه شنيدم فاصله تا مركز مخابراتي مهمه ! من تا مركز كمتر از 1000 متر فاصله دارم، انتظار داشتم يكمي چرب تر باشه ! :hmm:
حتی اگه اونم باشه ، بازم جواب همونه .. چون من خودم هم فاصله ام تا مرکز مخابراتی زیر 1000 متره ... مرکز مخابراتی مدنی تا خونه ی ما 2-3 کوچه فاصله اس ...

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی امروز پیش فاکتورش اومده؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
براي من هنوز فاكتوري صادر نشده.در فاكتور شما بر اساس سرويس كه گرفته ايد چقدر ارزونتر شده؟

چیزی که رو پیش فاکتور هست حدود 9 هزارتومن ارزونتر شده!

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من اومده!
ظاهرآ ارزونتر هم شده!!!! :blink:
منم تعجب کردم. من 2 تا اکانت دارم فقط یکیش(64) رقم غیر عادی 6600 تومان اومده
cheering.gif
صبح خطشون اشغال بود نتونستم سوال کنم. فقط پول مخابرات رو محاسبه کرده
hmm.gif
تازه اونم تا اوایل تیر محاسبه کرده

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
منم تعجب کردم. من 2 تا اکانت دارم فقط یکیش(64) رقم غیر عادی 6600 تومان اومده
cheering.gif
صبح خطشون اشغال بود نتونستم سوال کنم. فقط پول مخابرات رو محاسبه کرده
hmm.gif
تازه اونم تا اوایل تیر محاسبه کرده

پس برای شما خیلی خیلی ارزونتر شده! (20 تومن هست دیگه؟!)

الان جریان چیه؟! :blink:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس برای شما خیلی خیلی ارزونتر شده! (20 تومن هست دیگه؟!)

الان جریان چیه؟! :blink:
اره 20 تومنه. الان 2باره نگاه کردم اینطوری داده:
هزینه آبونمان مخابرات از 1387/03/28 تا 1387/04/06 : 1000 تومان
ARTHOME از 1387/03/28 تا 1387/04/06هزینه سرویس : 5200 تومان
برای دوره 10 روزه. پس تخفیفی در کار نیست.باید زنگ بزنم ببینم چرا اینطور داده

بالا