live for what?
مدیر بازنشسته
پس این آلمانیا کجان.!!!!
رای شون که از فرانسه بیشتره
شمام بیاین که از این حالت 2 قطبی بیرون بیایم .
(یه خرده هم واسه آلمانیا کری بخونیم)
ما حرفهامون رو تو زمین میزنیم!
پس این آلمانیا کجان.!!!!
رای شون که از فرانسه بیشتره
شمام بیاین که از این حالت 2 قطبی بیرون بیایم .
(یه خرده هم واسه آلمانیا کری بخونیم)
ما حرفهامون رو تو زمین میزنیم!![]()
و اینکه وقتی تیمی زیبا بازی میکنه و معمولا حذف میشه باید بره ... . ولی تیمی مثل ایتالیا که شاید از نظر شما زیبا بازی نمیکنه و 4 تا قهرمانی جهان داره هیچ حرفی باقی نمیذاره. (دقیقا بر عکس فرانسه که زیبا بازی میکنه و هیچ وقت عددی نیست. به جز همون دوتایی که برد)![]()
همچین می گین زیبا انگار ایتالیا در حد محلات بازی می کنه و اسپانیا و فرانسه در حد کره مریخ( هر چند اصلا اعتقاد ندارم که این قشنگ بازی می کنه و اون زشت ) اما با در نظر گرفتن این فرض محال هم مطمئنا فاصله زیبا بودن بازی اسپانیا و فرانسه روی هم در برابر ایتالیا به اندازه فاصله افتخارات کسب شده توسط این دو تیم در برابر ایتالیا نیست .
چطور ممکنه تیمی زیبا بازی کنه و یه قهرمانی اروپا در تمام طول دورانش داشته باشه ( اسپانیا) و تیمی به قوب شما زشت بازی کنه و 4 قهرمانی جهان و 2 نایب قهرمانی جهان و 1 قهرمانی اروپا داشته باشه ؟!
چطور ممکنه تیمی زشت بازی کنه اما 10 بازیکنش در جام جهانی گل بزنن ؟ چطور ممکنه تیمی زشت بازی کنه اما در دقیقه 120 بازی 2 گل بزنه و بره به فینال ؟
شاید از نظر شما بازی زیبا یعنی بدون تفکر و استراتژی خاص فقط بی کله حمله کنی و آخر سر دروازه ات رو چندین بار باز شده ببینی...؟!
پ.ن: کل کله دیگه . ببخشید تخته گاز می ریم دوستان گلم![]()
ما حرفهامون رو تو زمین میزنیم!![]()
همچنین اگر دقت کنید اینکه 10 بازیکنتون گل زدند دقیقا یکی از نشانه هایی هست که صحت گفته ی من رو اثبات میکنه تا اینکه زیبا بازی کردن ایتالیا رو اثبات کنه
نمیدونستم آلمانی هستی! توصیه میکنم از برخورد با ایتالیا جلوگیری کنید![]()
عجیبه من همیشه فکر می کردم ایتالیایی هستی !
تنها تیم سر فرم و با انگیزه الآن فرانسه هست.
پرتغال فیگو رو نداره!
ایتالیا هم جام جهانی رو برده فعلا سرش به اون گرمه...
آلمان هم تراژدی جام جهانی یادش نمیره.
هلند هم که فقط بازی قشنگ رو میخواد.
بیشترین شانس رو همون فرانسه داره. خدای شانسه این دومنک!
خوب دیگه این بر میگرده به اینکه هدف شما از تماشا و دنبال کردن مسابقات فوتبال چی باشه !
منکه اینطور میگم فوتبال رو به خاطر زیبایی و تا حدودی هم هیجانش تماشا میکنم ، و به تیمهایی علاقه دارم که فوتبال رو زیبا ، شناور و با طراوت بازی میکنند ، تیمهایی که وقتی بازیشون رو نگاه میکنم ازش لذت ببرم ، از خود بازی !
حالا مسلما اگر به پیروزی و قهرمانی هم ختم بشه که چه بهتر![]()
تیمی که اینطور بازی میکنه همیشه قابل تحسینه و اینطور نیست که همه چیز در برد و باخت خلاصه بشه !
منتها خوب دسته ی دیگری از علاقمندان به فوتبال هدفشون از تماشای فوتبال برد و قهرمانیست و لذتشون رو در پایان بازیها از بردها و قهرمانی ها میبرند ، نه در طول بازی !
منتها خوب من و عده ای دیگه اینطور نیستیم ، من دلیلی نمیبینم برای تیم کشوری دیگه که زیبا هم بازی نمیکنه ، فقط بخاطر اینکه تعداد قهرمانی هاش بیشتر هست دلم بتپه و فقط به امید برد و قهرمانیش از تماشای بازیش لذت ببرم![]()
خوب دیگه طولانی داره میشه بیخیال
منتها خودتون خوب میدونید که فرانسه همیشه عددی بوده و اونم عددی بزرگ ! داغی که 8 سال پیش در فینال به دلتون گذاشتیم رو فراموش کردید که میگید فرانسه هیچوقت عددی نبوده ؟![]()
نه عزیز ، من خیلی معمولی گفتم زیبا ! ایتالیا هم تیمی بزرگتر از سطح محلات هست مطمئنا ! در مورد سطح مریخ در فوتبال هم من اطلاعی ندارم متاسفانه![]()
در مورد زیبا بازی کردن اسپانیا هم که شکی نیست ، در زمینه ی قهرمانی هم وقتی تیمی با بضاعت یونان با زشت و ضد فوتبال بازی کردن میتونه قهرمان بشه جواب اون سوال شما که میپرسید "چطور ممکنه تیمی زیبا بازی نکنه و قهرمان بشه" کاملا واضح بنظر میرسه![]()
همچنین اگر دقت کنید اینکه 10 بازیکنتون گل زدند دقیقا یکی از نشانه هایی هست که صحت گفته ی من رو اثبات میکنه تا اینکه زیبا بازی کردن ایتالیا رو اثبات کنه(برای طولانی نشدن کلام توضیح نمیدم ،خودتون میدونید:happy: )
شب بخیر دوستان![]()
اره واقعا یاد فینال جام جهانی بخیر که همه ی ایتالیایی ها تا دقیقه نود هر چی نظر و نیاز داشتن کردن تا بلاخره تونستن بازی رو به پنالتی بکشن
دلپیرو واستاده داره نگاه میکنه نمیدونه چیکار کنه هرکاری میکنه گل نمیشه واسه همین بهت زده ایستاده نگاه داره میکنه
منتها خودتون خوب میدونید که فرانسه همیشه عددی بوده و اونم عددی بزرگ ! داغی که 8 سال پیش در فینال به دلتون گذاشتیم رو فراموش کردید که میگید فرانسه هیچوقت عددی نبوده ؟![]()
عوضش کریس رو دارهپرتغال فیگو رو نداره!
ایتالیا اون موقع که تو مقدماتی همین بازیها به فرانسه باخت سرش گرم جام جهانی بود . و گرنه الان سرش فقط گرم یه چیزه و اونهم قهرمانی یورو 2008 هست .ایتالیا هم جام جهانی رو برده فعلا سرش به اون گرمه...
مخالفم . آلمان شانس زیادی داره ( البته نه به اندازه ایتالیا)آلمان هم تراژدی جام جهانی یادش نمیره.
صد در صد موافقمهلند هم که فقط بازی قشنگ رو میخواد.
خدای تهمت زدنه ، نه شانسبیشترین شانس رو همون فرانسه داره. خدای شانسه این دومنک!
من موندم چطور ایتالیا تو خواب خرگوشیه و هیجی نَوَفهمه، آلمان تو شوک جام جهانی و الان همه نشستن های های گریه می کنن و عذای عمومیه، ولی فرانسه که فینال جام جهانی رو اون شکلی از دست داد الان رو فرمه و کیفش کـــــــــــوک ؟؟؟تنها تیم سر فرم و با انگیزه الآن فرانسه هست.
به نظر من آلمان و فرانسه در فينالند، و اگر کسي از پس مهار ريبري بر بياد آلمان قهرمان ميشه!
من اول طرفدار آلمان و بعد از اون طرفدار فرانسه هستم. هميشه از ايتاليا بدم ميومد!
راستي اونهايي که ميگن فرانسه زيدان رو نداره، مثل اينکه ريبري رو نميشناسند؟!! فرانک ريبري براي تيم رقيب شايد حتي ويرانگر تر از زيدان باشه.
آلمان الان تيم متعادلي هست و به نظرم حتي اگر بالاک مصدوم و کلوزه هم مصدوم بشن ميتونه به فينال برسه. تاکتيک تيمي آلمان الان در اروپا از همه پيشرفتهتره.
يونان هم شانس خوبي داره. به نظرم از چهار سال پيش قويتر هم هست. راجع به روماني چيز زيادي نميدونم. روي هلند هم اصلا حساب نميکنم! راستي روي روسيه هم حساب کنيد. بازيکنهاي زنيت سن پترزبورگ خيلي بازيکنهاي خوبي هستند مخصوصا اون فورواردشون که فوروارد روسيه هم هست به راحتي ميتونه آقاي گل يوروي امسال بشه!
اون وقت فرانسه امید گلزنی اش به کیاست؟ :lol: آنری که یک ساله داره در سطح روستا بازی میکنه. فقط بنزما بین مهاجم تون سرش به تن اش میارزه (یعنی عالیه!). آنلکا که همیشه در حد یه مهاجم معمولی توپ خراب کن بوده و هست. گومیز رو هم نمیدونم از کجا پیدا اش کرده دومنک. فکر میکنم تصمیم فوق العاده اشتباهی بود دعوت نکردن از ترزگه به خاطر آنلکا و گومیز.ایتالیایی که امید گلزنیش به همین تونی و دلپیرو باشه به هیچ جا نخواهد رسید مطمئن باشید.