• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی : کدام تیم قهرمان یورو 2008 خواهد بود ؟

قهرمان یورو 2008 کدام تیم هست؟ ___به ترتیب حروف الفبا

• Total voters
    78

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پس این آلمانیا کجان.!!!!

رای شون که از فرانسه بیشتره

شمام بیاین که از این حالت 2 قطبی بیرون بیایم . ;)
(یه خرده هم واسه آلمانیا کری بخونیم)

ما حرفهامون رو تو زمین میزنیم! ;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ما حرفهامون رو تو زمین میزنیم! ;)

نمیدونستم آلمانی هستی! توصیه میکنم از برخورد با ایتالیا جلوگیری کنید
mornincoffee.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
و اینکه وقتی تیمی زیبا بازی میکنه و معمولا حذف میشه باید بره ... . ولی تیمی مثل ایتالیا که شاید از نظر شما زیبا بازی نمیکنه و 4 تا قهرمانی جهان داره هیچ حرفی باقی نمیذاره. (دقیقا بر عکس فرانسه که زیبا بازی میکنه و هیچ وقت عددی نیست. به جز همون دوتایی که برد
4fvfcja.gif
)​

خوب دیگه این بر میگرده به اینکه هدف شما از تماشا و دنبال کردن مسابقات فوتبال چی باشه !
منکه اینطور میگم فوتبال رو به خاطر زیبایی و تا حدودی هم هیجانش تماشا میکنم ، و به تیمهایی علاقه دارم که فوتبال رو زیبا ، شناور و با طراوت بازی میکنند ، تیمهایی که وقتی بازیشون رو نگاه میکنم ازش لذت ببرم ، از خود بازی !
حالا مسلما اگر به پیروزی و قهرمانی هم ختم بشه که چه بهتر ;)
تیمی که اینطور بازی میکنه همیشه قابل تحسینه و اینطور نیست که همه چیز در برد و باخت خلاصه بشه !
منتها خوب دسته ی دیگری از علاقمندان به فوتبال هدفشون از تماشای فوتبال برد و قهرمانیست و لذتشون رو در پایان بازیها از بردها و قهرمانی ها میبرند ، نه در طول بازی !
منتها خوب من و عده ای دیگه اینطور نیستیم ، من دلیلی نمیبینم برای تیم کشوری دیگه که زیبا هم بازی نمیکنه ، فقط بخاطر اینکه تعداد قهرمانی هاش بیشتر هست دلم بتپه و فقط به امید برد و قهرمانیش از تماشای بازیش لذت ببرم
unknown.gif

خوب دیگه طولانی داره میشه بیخیال ;)
منتها خودتون خوب میدونید که فرانسه همیشه عددی بوده و اونم عددی بزرگ ! داغی که 8 سال پیش در فینال به دلتون گذاشتیم رو فراموش کردید که میگید فرانسه هیچوقت عددی نبوده ؟
25r30wi.gif

همچین می گین زیبا انگار ایتالیا در حد محلات بازی می کنه و اسپانیا و فرانسه در حد کره مریخ( هر چند اصلا اعتقاد ندارم که این قشنگ بازی می کنه و اون زشت ) اما با در نظر گرفتن این فرض محال هم مطمئنا فاصله زیبا بودن بازی اسپانیا و فرانسه روی هم در برابر ایتالیا به اندازه فاصله افتخارات کسب شده توسط این دو تیم در برابر ایتالیا نیست .

چطور ممکنه تیمی زیبا بازی کنه و یه قهرمانی اروپا در تمام طول دورانش داشته باشه ( اسپانیا) و تیمی به قوب شما زشت بازی کنه و 4 قهرمانی جهان و 2 نایب قهرمانی جهان و 1 قهرمانی اروپا داشته باشه ؟!

چطور ممکنه تیمی زشت بازی کنه اما 10 بازیکنش در جام جهانی گل بزنن ؟ چطور ممکنه تیمی زشت بازی کنه اما در دقیقه 120 بازی 2 گل بزنه و بره به فینال ؟

شاید از نظر شما بازی زیبا یعنی بدون تفکر و استراتژی خاص فقط بی کله حمله کنی و آخر سر دروازه ات رو چندین بار باز شده ببینی...؟!

پ.ن: کل کله دیگه . ببخشید تخته گاز می ریم دوستان گلم ;)

نه عزیز ، من خیلی معمولی گفتم زیبا ! ایتالیا هم تیمی بزرگتر از سطح محلات هست مطمئنا ! در مورد سطح مریخ در فوتبال هم من اطلاعی ندارم متاسفانه
scratch_one-s_head.gif
:D

در مورد زیبا بازی کردن اسپانیا هم که شکی نیست ، در زمینه ی قهرمانی هم وقتی تیمی با بضاعت یونان با زشت و ضد فوتبال بازی کردن میتونه قهرمان بشه جواب اون سوال شما که میپرسید "چطور ممکنه تیمی زیبا بازی نکنه و قهرمان بشه" کاملا واضح بنظر میرسه
wink2.gif

همچنین اگر دقت کنید اینکه 10 بازیکنتون گل زدند دقیقا یکی از نشانه هایی هست که صحت گفته ی من رو اثبات میکنه تا اینکه زیبا بازی کردن ایتالیا رو اثبات کنه ;) (برای طولانی نشدن کلام توضیح نمیدم ،خودتون میدونید:happy: )

شب بخیر دوستان
cheers1.gif

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همچنین اگر دقت کنید اینکه 10 بازیکنتون گل زدند دقیقا یکی از نشانه هایی هست که صحت گفته ی من رو اثبات میکنه تا اینکه زیبا بازی کردن ایتالیا رو اثبات کنه

داداش این آخری رو نگرفتم ....؟!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نمیدونستم آلمانی هستی! توصیه میکنم از برخورد با ایتالیا جلوگیری کنید
mornincoffee.gif

عجیبه من همیشه فکر می کردم ایتالیایی هستی !

یه حس نوستالژیک به آلمان دارم.

خیلی طرفدار تیم خاصی نیستم!
مثلآ تو همین جام فکر میکنم آلمان شانس بالایی داشته باشه!
اما از قهرمانی ایتالیا - فرانسه - هلند و حتی اسپانیا خوشحال میشم

بیشتر دوست دارم بازیکنان محبوبم نمایش خوبی داشته باشند تو بازی ها

قدیمها هم طرفداری از یک تیم تو خونه ما چند لحظه قبل از هر بازی مشخص میشد! ;)
من طرفدار تیمی بودم که پدرم طرفدارش نبود!

کلآ کل کل هایی که با هم داشتیم از بازی خیلی بیشتر میچسبید! :D
البته اگر من میباختم! پدر تا ساعتها ادامه میداد!
اما اگر من میبردم به یه نیش خند ختم میشد سریع

این وسط خب میلان و آلمان یکمی متفاوت بودن. من همیشه طرفدار این تیمها بودم تحت هر شرایطی
وقتی اینها بازی داشتن حتی اگر خونه هم نبود تلفنی کل کل رو داشتیم! :D
در مورد برزیل هم همینطور (البته اون تیم محبوب پدرم بود)

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالب بود علی جون

حالا توی خونه ما همه از دم ایتالیایی بودن به جز داداشم که برزیلی - انگلیسی بود . اما مامان من شدیدا طرفدار ایتالیا بود . مخصوصا توی جام جهانی 94 همه بازیکنهای ایتالیا رو می شناخت و با من تا صبح می نشست و بازیها رو تماشا می کرد .

من برخلاف تو نسبت به ایتالیا یه جور تعصب خاص دارم . اسمشو که می شنوم مور مورم می شه ( از شدت هیجان ) علتشو هم هیچوقت نفهمیدم . توی همه شرایط هم به دلیل تعصبم طرفداریشو کردم . چه مواقعی که حقیقتا قوی بوده و چه مواقعی که هیچ امیدی بهش نبوده . به هر حال دلخوشی ما هم اینه دیگه ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا گروهی تموم نشده من رای رسمی نمیدم ولی فرض بگیرید کرواسی!

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
تنها تیم سر فرم و با انگیزه الآن فرانسه هست.
پرتغال فیگو رو نداره!
ایتالیا هم جام جهانی رو برده فعلا سرش به اون گرمه...
آلمان هم تراژدی جام جهانی یادش نمیره.
هلند هم که فقط بازی قشنگ رو میخواد.
بیشترین شانس رو همون فرانسه داره. خدای شانسه این دومنک!

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
پرتغال فیگو رو نداره!

اه قربون ادم چیز فهم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب دیگه این بر میگرده به اینکه هدف شما از تماشا و دنبال کردن مسابقات فوتبال چی باشه !
منکه اینطور میگم فوتبال رو به خاطر زیبایی و تا حدودی هم هیجانش تماشا میکنم ، و به تیمهایی علاقه دارم که فوتبال رو زیبا ، شناور و با طراوت بازی میکنند ، تیمهایی که وقتی بازیشون رو نگاه میکنم ازش لذت ببرم ، از خود بازی !
حالا مسلما اگر به پیروزی و قهرمانی هم ختم بشه که چه بهتر ;)
تیمی که اینطور بازی میکنه همیشه قابل تحسینه و اینطور نیست که همه چیز در برد و باخت خلاصه بشه !
منتها خوب دسته ی دیگری از علاقمندان به فوتبال هدفشون از تماشای فوتبال برد و قهرمانیست و لذتشون رو در پایان بازیها از بردها و قهرمانی ها میبرند ، نه در طول بازی !
منتها خوب من و عده ای دیگه اینطور نیستیم ، من دلیلی نمیبینم برای تیم کشوری دیگه که زیبا هم بازی نمیکنه ، فقط بخاطر اینکه تعداد قهرمانی هاش بیشتر هست دلم بتپه و فقط به امید برد و قهرمانیش از تماشای بازیش لذت ببرم
unknown.gif

خوب دیگه طولانی داره میشه بیخیال ;)
منتها خودتون خوب میدونید که فرانسه همیشه عددی بوده و اونم عددی بزرگ ! داغی که 8 سال پیش در فینال به دلتون گذاشتیم رو فراموش کردید که میگید فرانسه هیچوقت عددی نبوده ؟
25r30wi.gif

نه عزیز ، من خیلی معمولی گفتم زیبا ! ایتالیا هم تیمی بزرگتر از سطح محلات هست مطمئنا ! در مورد سطح مریخ در فوتبال هم من اطلاعی ندارم متاسفانه
scratch_one-s_head.gif
:D

در مورد زیبا بازی کردن اسپانیا هم که شکی نیست ، در زمینه ی قهرمانی هم وقتی تیمی با بضاعت یونان با زشت و ضد فوتبال بازی کردن میتونه قهرمان بشه جواب اون سوال شما که میپرسید "چطور ممکنه تیمی زیبا بازی نکنه و قهرمان بشه" کاملا واضح بنظر میرسه
wink2.gif

همچنین اگر دقت کنید اینکه 10 بازیکنتون گل زدند دقیقا یکی از نشانه هایی هست که صحت گفته ی من رو اثبات میکنه تا اینکه زیبا بازی کردن ایتالیا رو اثبات کنه ;) (برای طولانی نشدن کلام توضیح نمیدم ،خودتون میدونید:happy: )

شب بخیر دوستان
cheers1.gif

فوتبال زیبا را هلند بازی می کنه برزیل و آرژانتین بازی می کنه نه فرانسه
فرانسه در بعضی جام ها تونسته بدرخشه و مهم اینه که یه تیم ثبات داشته باشه که ایتالیا داشته
و به نظر من هم ایتالیا زیبا بازی می کنه و من سبک بازیش را دوست دارم
درسته که برای یک طرفدار بازی خوب مهمه ولی قهرمانی هاست که به یاد می مونه
در کل اگه شما تو جام ملتها ایتالیا را بردید ولی ایتالیا در یک جام معتبر تر داغش را بر روی دل فرانسوی ها گذاشت:D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :)

بابا ! من 2 روز نبودما ؟!!!

دوستانی که واسه لاجوردی پوش ها کری خوندن یه نگاه به آمار اون بالا بندازن هم بد نیست !

14 رای ایتالیا ------ 10 رای آلمان ------- 7 رای آلمان --------- 2 رای فرانسه

به نظر من زیباترین بازی رو تو اروپا ایتالیا داره ... :happy: ، با عرض ارادت و شرمرندگی از بروبچ آلمان دوست بسیار از تیم آلمان بدم میاد :blush: ولی امسال بهترین قرعه رو داره و فکر کنم به به فینال برسه و تو فینال بزنیمش ! :f34r:

البته تا اولین بازی تیمها رو ندیدیم چیز زیادی نمیشه گفت مخصوصا که امسال از تیمهائی مثل روسیه و رومانی هم خیلی تعریف میشه و شایدم یک یونان دیگه تو راه باشه .... ؟!

راستی جدی جدی اسپانیا و پرتقال اینقدر بی طرفدارن ؟؟؟؟ جای تعجبه من بعد از ایتالیا این 2 تا رو دوست دارم :)

به امید قهرمانی ایتالیا .........

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اره واقعا یاد فینال جام جهانی بخیر که همه ی ایتالیایی ها تا دقیقه نود هر چی نظر و نیاز داشتن کردن تا بلاخره تونستن بازی رو به پنالتی بکشن

دلپیرو واستاده داره نگاه میکنه نمیدونه چیکار کنه هرکاری میکنه گل نمیشه واسه همین بهت زده ایستاده نگاه داره میکنه

زرشک :blink:

پسر عجب رویی دارین شما. نود دقیقه ایتالیا راز و نیاز کرد بازی بره پنالتی. :blink: . ای خدااااااا

آخه شما که 120 دقیقه لوله شده بودین. :lol:

نگو آقا، نگو :D

##############

25r30wi.gif

داداش داغی که 2 سال پیش ما رو دل شما گذاشتیم که حرارتش بیشتر بود :lol: . در مورد بازی جذاب هم جناب سراب یه صحبتی با شما کرد که من کاملا قبول دارم

پ.ن : اون موقع که زیبا بازی میکردین وسط زمین زیدان بود. الان کی رو دارین؟! :lol:​

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
به نظر من آلمان و فرانسه در فينالند، و اگر کسي از پس مهار ريبري بر بياد آلمان قهرمان مي‌شه!

من اول طرفدار آلمان و بعد از اون طرفدار فرانسه هستم. هميشه از ايتاليا بدم ميومد!

راستي اونهايي که مي‌گن فرانسه زيدان رو نداره،‌ مثل اينکه ريبري رو نمي‌شناسند؟!! فرانک ريبري براي تيم رقيب شايد حتي ويرانگر تر از زيدان باشه.

آلمان الان تيم متعادلي هست و به نظرم حتي اگر بالاک مصدوم و کلوزه هم مصدوم بشن مي‌تونه به فينال برسه. تاکتيک تيمي آلمان الان در اروپا از همه پيشرفته‌تره.

يونان هم شانس خوبي داره. به نظرم از چهار سال پيش قوي‌تر هم هست. راجع به روماني چيز زيادي نمي‌دونم. روي هلند هم اصلا حساب نمي‌کنم! راستي روي روسيه هم حساب کنيد. بازيکنهاي زنيت سن پترزبورگ خيلي بازيکنهاي خوبي هستند مخصوصا اون فورواردشون که فوروارد روسيه هم هست به راحتي مي‌تونه آقاي گل يوروي امسال بشه!

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پرتغال فیگو رو نداره!
عوضش کریس رو داره

ایتالیا اون موقع که تو مقدماتی همین بازیها به فرانسه باخت سرش گرم جام جهانی بود . و گرنه الان سرش فقط گرم یه چیزه و اونهم قهرمانی یورو 2008 هست .
مخالفم . آلمان شانس زیادی داره ( البته نه به اندازه ایتالیا)
صد در صد موافقم
خدای تهمت زدنه ، نه شانس
من موندم چطور ایتالیا تو خواب خرگوشیه و هیجی نَوَفهمه، آلمان تو شوک جام جهانی و الان همه نشستن های های گریه می کنن و عذای عمومیه، ولی فرانسه که فینال جام جهانی رو اون شکلی از دست داد الان رو فرمه و کیفش کـــــــــــوک ؟؟؟

Last edited:

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من آلمان و فرانسه در فينالند، و اگر کسي از پس مهار ريبري بر بياد آلمان قهرمان مي‌شه!

من اول طرفدار آلمان و بعد از اون طرفدار فرانسه هستم. هميشه از ايتاليا بدم ميومد!

راستي اونهايي که مي‌گن فرانسه زيدان رو نداره،‌ مثل اينکه ريبري رو نمي‌شناسند؟!! فرانک ريبري براي تيم رقيب شايد حتي ويرانگر تر از زيدان باشه.

آلمان الان تيم متعادلي هست و به نظرم حتي اگر بالاک مصدوم و کلوزه هم مصدوم بشن مي‌تونه به فينال برسه. تاکتيک تيمي آلمان الان در اروپا از همه پيشرفته‌تره.

يونان هم شانس خوبي داره. به نظرم از چهار سال پيش قوي‌تر هم هست. راجع به روماني چيز زيادي نمي‌دونم. روي هلند هم اصلا حساب نمي‌کنم! راستي روي روسيه هم حساب کنيد. بازيکنهاي زنيت سن پترزبورگ خيلي بازيکنهاي خوبي هستند مخصوصا اون فورواردشون که فوروارد روسيه هم هست به راحتي مي‌تونه آقاي گل يوروي امسال بشه!

با بیشتر صحبت های شما موافقم ( البته عمرا ریبری انگشت کوچیکه زیدان هم نمی شه ) . ضمن اینکه یه وجه تشابه خیلی بزرگ بین من و شما وجود داره . چون هر دو بدمون میاد !!!! شما از ایتالیا . من از فرانسه :D

چه شــــــــــــــود ؟؟؟:happy::lol:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چی شد یه دفعه آمار ایتالیا رفت بالا!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به هرحال ایتالیا در گروه فرانسه نمی‌تونه مشکل‌ساز باشه و فرانسویها از همین الان به فکر هلند هستن که به نظر من تیمشون خیلی قدرتمندتر از سالهای پیش هستش.

ایتالیایی که امید گلزنیش به همین تونی و دلپیرو باشه به هیچ جا نخواهد رسید مطمئن باشید.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دل پیرو که در حضور دیوید ترزگه فرانسوی آقای گل ایتالیا شد .
تونی هم که آقای گل آلمان شد ( البته با همیاری و همکاری ریبری)
علاوه بر این ها هم که مارکو بریلو با 19 گل سوم شد تا جدول گلزنان.
آنتونیو دی ناتاله هم که 17 گل زد در این فصل و در جدول گلزنها چهارم شد .

حالا شما می خوای بگی همه اینها بوقند ؟ که فرانسه ازشون حساب نبره ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ایتالیایی که امید گلزنیش به همین تونی و دلپیرو باشه به هیچ جا نخواهد رسید مطمئن باشید.
اون وقت فرانسه امید گلزنی اش به کیاست؟ :lol: آنری که یک ساله داره در سطح روستا بازی میکنه. فقط بنزما بین مهاجم تون سرش به تن اش میارزه (یعنی عالیه!). آنلکا که همیشه در حد یه مهاجم معمولی توپ خراب کن بوده و هست. گومیز رو هم نمیدونم از کجا پیدا اش کرده دومنک. فکر میکنم تصمیم فوق العاده اشتباهی بود دعوت نکردن از ترزگه به خاطر آنلکا و گومیز.

ایتالیا اتفاقا خیلی مهاجم های خوبی داره. یعنی هر چی باشه از فرانسه بهتره در این زمینه. دی ناتاله و کوالیارلا و کاسانو کجا آنلکا و گومیز!! کجا؟ :rolleyes: تازه بوریه لو ی 19 گله رو هم اصلا نگفتم. تونی و دل پیرو هم که معلومه در چه سطحی هستن.

نمیدونم چه طور میگی ایتالیا مهاجم خوب نداره...

بالا