• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
این وضعیت ما ماست
چطوره ؟
Statistics -- ADSL

Mode: ADSL2
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0

Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 33.3 8.5
Attenuation (dB): 45.5 27.7
Output Power (dBm): 6.1 18.8
Attainable Rate (Kbps): 4132 0
Rate (Kbps): 508 505
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 62 9
B (number of bytes in Mux Data Frame): 15 9
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16
T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 7
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.9446 9.9858
L (number of bits in PMD Data Frame): 271 141
D (interleaver depth): 16 2
Delay (msec): 3 4

Super Frames: 1513294 1513292
Super Frame Errors: 0 0
RS Words: 102904052 6431491
RS Correctable Errors: 38 0
RS Uncorrectable Errors: 0 N/A

HEC Errors: 0 0
OCD Errors: 0 0
LCD Errors: 0 0
Total Cells: 29124035 0
Data Cells: 1747898 0
Bit Errors: 0 0

Total ES: 20 0
Total SES: 20 0
Total UAS: 14 0

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
باید دید
امیدوارم بهتر بشه ...

majid_cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میخوام سرویسمو عوض کنم
شبدیز دیگه مثل دایال آپ شده
حالا زنگ زدم به شبدیز میگه 4 روزه خط رو تخلیه میکنیم
به نظر دوستان سرویسهای آریا تک چطوریه ؟
آریاتک هم گفته بعد از تخلیه ما 4 روزه وصل میکنیم
منطقه مخابراتی ما هم زیاد شلوغ نیست
به نظر شما من 8 روزه یعنی سرویسم عوض میشه ؟

سلام. من هم مثل شما قبلا از شبدیز سرویس میگرفتم که بدلیل کیفیت افتضاح سویچ کردم روی آریاتک.
آریاتک ماه اول انصافا خیلی خوب بود و برعکس شبدیز اصلا قطعی نداشت. ولی متاسفانه مثل اینکه شرکتهای adsl تو افت کیفیت و ارائه خدمات بد با هم در رقابت هستن، چون ماه بعد دو روز بیشتر اینترنت وصل نبود. بعد از دو روز اینترنت قطع شد و الان 11 روزه که قطعه! واما علت قطعی خیلی جالبه:

شرکت لایزر که آریاتک نماینده اون هست، پول مرکز مخابرات عظیمیه رو نداده و مخابرات هم خیلی راحت اینترنت رو قطع کرده و ملت موندن تو کف. (منطقه ما عظیمیه هستش). در تماسی هم که باهاشون داشتم خیلی راحت اعلام کردند که اگه میخواین خطتون رو تخلیه کنیم چون اصلا معلوم نیست که دوباره کی وصل بشه:D

خلاصه ما هم موندیم حیرون که تو این جنگل از کی سرویس بگیریم که کمتر حرص بخوریم. همین!

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ما تو حصارک کرجیم و فعلاً فقط شاتل سرویس می ده. من الان دارم از شاتل استفاده می کنم و راضی هم هستم.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من که دو روز پیش رفتم با شبدیز لغو کردم از اون طرف هم رفتم با آریا تک قرارداد بستم
خدا کنه اینه خوب باشه
الان هم با دایال آپ وصل شدم خداییش الان میفهم دایال از شبدیز بهتره :D

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
می خواستم به اطلاع همه دوستان برسونم که ما یه حرکتی درست کردیم که از همه معترضین به وضعیت اینترنت تو ایران امضاگیری می کنیم . برای همین منظور هم یکی از دوستان گلم متنی رو تهیه کرد و به زیان انگلیسی ترجمه شد . تا حالا هم حدود 500 نفر امضا کردند ( توی 20 ساعت خوبه ) از همتون می خوام که توی این طرح شرکت کنید ( حدود 1 دقیقه بیشتر وقت نمی گیره ) در ضمن لینک هاش هم توی امضام گذاشتم .

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من در منطقه مخابراتی افتضاح وشلوغه رجاییم یه بارپروندم اون جا گم شد من تو بلوار انقلاب میشینم ..من

با مطالعه این جا به این نتیجه رسیدم که عمرا از پارس انلاین وشبدیز چیزی بگیرم حقیقتش شاتل هم اگه الان بگیرم اصلا

معلوم نیست پورت خالی داشته باشه یا نداشته باشه مهر بیان یا شهریور نوبتم بشه تازه با اون فاکتورها ومحدودیت ها...چه خبره؟؟

و...هرچند بی قطعی باشه الان نیاز عجیبی به دانلود دارم ...محدودیت هم کم نباید باشه ولی خوب خیلی هم حجم

نمیخوام یه حجم خوب ...گزینه های زیر برام مونده دنیا نت وپارسی نت که گفتید سرعتشون خوبه که دیدم از پارسی نت

راضی بودید ولی یک نفر بدجوری از ش دیوونه شده بود.... اقا من موندم چه کنم که adslگرفتم تو این منطقه رجایی

کمترین مشکل رو داشته باشم دیدم بهترین گزینه اریا تک هست که به زودی گمونم مثله خیلیای دیگه به گل بشینه

ولی خوب فکر کنم خوب باشه امروز همه مدارک رو از قبل اماده کردم چون میدونم دیگه مدارک چی میخوان زنگ زدم

که بیام برای بستن قرار داد گفت هفته دیگه زنگ بزنید منم پرسیدم چرا گفت ما دیگه میخوایم از لایزر سرویس نگیریم

بریم روی اسیا تک ...منم گفتم باشه نمیدونم این خوبه یا بد یه نفر خوب یا بد بودنش رو مشخص کنه تو تهران بعضی

مناطق اسیا تکی ها باهاش خیلی راضین در حد خفن با 512 ماهی 40 45 ولی بعضی مناطق فوقالعاده ازش تاراضی

ان اصلا اسیاتک برخی جاها خوبه برخی بد ..نظر شما درمورد کرج چیه با توجه به این که اونا نمایندن ما دیگه لایزر تو

کرج نداریم و اسیاتک خواهیم داشت...این فن اوا چیه نمایندگی کجاس؟؟ من حالا از کجا برم سرویس بگیرم ...صبر

کنم هفته بعد با اریا تک اسیا تکی شده قرار داد ببندم یابرم با پارسی نت نظر شما چیه؟؟؟

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
اسیا تک هم که محدودیت گذاشته به سلامتی ...حالا چه کار کنیم ؟؟؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اسیا تک هم که محدودیت گذاشته به سلامتی ...حالا چه کار کنیم ؟؟؟

ما دو هفته پیش رفتیم و شبدیز رو کنسل کردیم و شبدیز هم 4 روزه رانژه رو برداشت
و بر طبق حرف این آریا تکی ها که 4 روزه میکشن منتظر موندیم
حالا فقط و فقط به خاطر نامحدود بدونش واسادیم اگر تا آخر هفته وضعیت مشخص نشه میرم با پارسی نت قرارداد میبندم
اینها که به ما قول دادند که سرویس نامحدود ارائه میکنیم :blink:

saeid3992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان با تجربه دو ساله اي كه من از دنيا نت دارم بهتون بگم همش شعار ميدن اصلا روابط عمومي خوبي ندارن منشي هاي خوبي ندارن فقط فحش بهت نميدن وقتي هم شبكه مشكل پيدا ميكنه نميتونن درست كنن تلفن بر نميدارن خلاصه بهتون بگم اشغاله اصلا استفاده نكنين و ضمنا فكر كنم كلك هم ميزنن و محدوديتشون زود تموم ميشه يعني من 10 گيگ تو 15 روز بهم گفتن تموم شده .هر شركت ديگه بهتر از دنيا نته پيشنهاد ميكنم استفاده نكنين

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان با تجربه دو ساله اي كه من از دنيا نت دارم بهتون بگم همش شعار ميدن اصلا روابط عمومي خوبي ندارن منشي هاي خوبي ندارن فقط فحش بهت نميدن وقتي هم شبكه مشكل پيدا ميكنه نميتونن درست كنن تلفن بر نميدارن خلاصه بهتون بگم اشغاله اصلا استفاده نكنين و ضمنا فكر كنم كلك هم ميزنن و محدوديتشون زود تموم ميشه يعني من 10 گيگ تو 15 روز بهم گفتن تموم شده .هر شركت ديگه بهتر از دنيا نته پيشنهاد ميكنم استفاده نكنين

کاملاً موافقم روابط عمومیشون در سطح صفر واقعاً به آدم بر می خوره یه چیزی هم که اینجا بنویسی علیه شون قاطی می کنن. باید بگم در حال حاضر سرعت من در دنیا نت با dial up هیچ تفاوتی نداره و ping هم که افتضاحه پس دیگه می شه گفت سرویس گرفتن از این شرکت یک گناه کبیره هست به خدا. حیف که من اگر بخوام سوئیچ کنم رو یه شرکت دیگه 2 3 ماهی طول می کشه وگر نه همین امروز این کارو می کردم تازه معلومم نیست کجا باید برم چون واقعاً همه شرکتا تو کرج در یه سطح شدن حالا یکم بالاتر یا پایین تر. واقعاً باعث تاسف هست.

دوستان من خیلی وقت هست که دیگه آمار شرکت هارو ندارم حالا دوستان برای منطقه رجایی پارسی نت یا آریا تک کدوم رو پیشنهاد می کنن؟

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
من دیروز با پارسی نت قرارداد بستم تا ببینیم چی میشه
به نظر شما کیفیتش خوبه؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
خوب نه مثل اینکه دنیانت یه تغییراتی کرد . دیگه چند روزی هست که با همون سرعت سابق یعنی دانلود 40-50 دارم کار می کنم و امیدوارم که این وضعیت ثابت بمونه . فعلاً هم که راضیم نظرمم مبنی بر سوئیچ شرکت عوض کردم.
و اگر دنیانت یه فکری هم برای محدودیت حجمی کم 2 گیگش بکنه دیگه تقریباً می شه گفت بهترین در کرج هست.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
منم بالاخره بعد از دو هفته دوندگی خطم وصل شد
5 روز تخلیه شبدیز طول کشید
چند روز آریاتک با وعده آسیا تک ما رو سر کار گذاشت
4 روز هم رانژه پارسی نت طول کشید
2 روز هم تلفنمون موقع تخلیه قطع شد
2 روز هم تلفنمون بعد از رانژه قطع شد
الان هم با پارسی نت از دیروز تا حالا که سرویس دارم سرعتم بین 40-50 هستش

راستی انگار شبدیز دیگه نماینده داتک نیست ؟ و میگن داره یوزرهاشو تخلیه میکنه چون مال منم بدون هیچ چون و چرایی خیلی سریع با اینکه یک سال مشتریشون بودم تخلیه کرد

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لازم دانستم در باب اینترنت کرج اون هم از نوع پارسی نتی برای اون بدبخت هایی که می خوان تازه از اینا سرویس بگیرن چیزی بنویسم!

امروز 3 شنبه است؛ من منتظر یه فایلم که باید از میلم بگیرم با خودم فردا ببرم دفتر کارم! ساعت 11 شب؛ می زنم کانکت شه، به به error 734 چه سعادتی، 2000 بار دیگه می زنم نه فایده نداره!!!

امروز 4 شنبه است؛ ساعت 8 صبح: به به بازم error 734 ؛ پارسی نت تلفن جواب نمیده؛ ساعت 11ک بازم error 734 به به چه عجب تلفن پارسی نت جواب داده شد: سلام از دیشب تا حالا error 734 میده، پارسی نتی: ها error چی چی؟ آها آره فناوا کلاً قطع یه مدت!!!

امروز 4 شنبه است؛ با دایلاپ فایلم را گرفتم، هنوز adsl ارور 734

امروز 5 شنبه ساعت 2 شب، پینگ 1350

امروز جمعه از ساعت 11 صبح تا 2 شب کلاً پینگ بالا و قاطی و پاتی بعضی وقت ها کلاً سرعت می رفت تو باقالیا

امروز شنبه سرعت دانلود 2 3 منت بذاره تا 7 برسه!!

امروز یکشنبه که دارم این رو مینویسم: چه غلطی کردم از اینا سرویس گرفتم.

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
لازم دانستم در باب اینترنت کرج اون هم از نوع پارسی نتی برای اون بدبخت هایی که می خوان تازه از اینا سرویس بگیرن چیزی بنویسم که هم امت شهید پرور را خوش آید و هم مقام عظمی را!

امروز 3 شنبه است؛ من منتظر یه فایلم که باید از میلم بگیرم با خودم فردا ببرم دفتر کارم! ساعت 11 شب؛ می زنم کانکت شه، به به error 734 چه سعادتی، 2000 بار دیگه می زنم نه فایده نداره!!!

امروز 4 شنبه است؛ ساعت 8 صبح: به به بازم error 734 ؛ پارسی نت تلفن جواب نمیده؛ ساعت 11ک بازم error 734 به به چه عجب تلفن پارسی نت جواب داده شد: سلام از دیشب تا حالا error 734 میده، پارسی نتی: ها error چی چی؟ آها آره فناوا کلاً قطع یه مدت!!!

امروز 4 شنبه است؛ با دایلاپ فایلم را گرفتم، هنوز adsl ارور 734

امروز 5 شنبه ساعت 2 شب، پینگ 1350

امروز جمعه از ساعت 11 صبح تا 2 شب کلاً پینگ بالا و قاطی و پاتی بعضی وقت ها کلاً سرعت می رفت تو باقالیا

امروز شنبه سرعت دانلود 2 3 منت بذاره تا 7 برسه!!

امروز یکشنبه که دارم این رو مینویسم: چه غلطی کردم از اینا سرویس گرفتم.

واقعا
مال منم همین طوری بود

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
من می خواستم برم پارسی نت ولی پشیمونم کردید که!!
یکی از دوستان منطقه حصارک از اینها سرویس گرفته و ظاهرا که راضی بود و من رو هم ترغیب کرد که برم پارسی نت
حالا چطوریاست قضیه؟
همیشه اینجوریه یا موردی این اتفاق میوفته یا اینکه جدیدا اینجوری شده و آیندش معلوم نیست!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من می خواستم برم پارسی نت ولی پشیمونم کردید که!!
یکی از دوستان منطقه حصارک از اینها سرویس گرفته و ظاهرا که راضی بود و من رو هم ترغیب کرد که برم پارسی نت
حالا چطوریاست قضیه؟
همیشه اینجوریه یا موردی این اتفاق میوفته یا اینکه جدیدا اینجوری شده و آیندش معلوم نیست!

من الان 3 هفته هستش که از اینها سرویس میگیرم
دو هفته اول خیلی عالی بود سرعت 50
سرعت شبانه 40 -50
حتی یک لحظه هم قطعی نداشت
بدون تایم اوت - پینگ 300
ولی هفته پیش 48 ساعت تمام قطع
بعد قطعی پینگ روی 1300 تا شنبه یعنی 3 روز
از شنبه هم تا حالا پینگ نوسان داره بین 300-1100
ولی بیشتر وقتها روی 800 هستش
سرعت هم همینک 22 هست ولی نوسان سرعت بالاست پینگ 950
وی پی ان هم استفاده میکنم سرعت نصف میشه تا حالا از چند نفر گرفتم ولی دلیلشو نمی دونم قبلا شبدیز بودم نصف نمی شد
ولی فعلا نگیر - کرج که هیچ کاره هستند و منطقه دفتر خودشون کافو نوری هستش از داپال استفاده میکنند
فقط و فقط فن آوا جواب میده حتی دفتر تهران پارسی نت جواب درستی نمیده
ولی خود فن آوا گفته تا شنبه آینده تمام مشکلات حل بشه تا اون موقع دست نگهدار

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
خب پس دفعتا بوده و امکان داره درست بشه. اگه ممکنه از روزهای آینده هم یه گزارش بدید که اوضاع بهتر شده یا بدتر
یکی از دلایلی که تا حالا نرفتم اونجا همین نداشتن ساپورت درست و حسابی توی کرج بوده که خیلی می تونه اعصاب خورد کن باشه
من 4 ساعت هم نمی تونم بدون اینترنت سر کنم چه برسه به 24 ساعت! اونوقت ساپورت هم جواب نده که دیگه هیچی!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خب پس دفعتا بوده و امکان داره درست بشه. اگه ممکنه از روزهای آینده هم یه گزارش بدید که اوضاع بهتر شده یا بدتر
یکی از دلایلی که تا حالا نرفتم اونجا همین نداشتن ساپورت درست و حسابی توی کرج بوده که خیلی می تونه اعصاب خورد کن باشه
من 4 ساعت هم نمی تونم بدون اینترنت سر کنم چه برسه به 24 ساعت! اونوقت ساپورت هم جواب نده که دیگه هیچی!

آخه وقت قطعی سراسری باشه پشتیبانی کرج میتونه چیکار کنه
شبدیز مثلا پشتیبانی کرج داشت هر وقت زنگ میزدی میگفت مشکل از ما نیست مخابرات تهرانه و ...
حالا خود فن آوا هم توی کرج سرویس میده به این سایت مراجعه کن و تماسی با اونها بگیر :
http://www.fanava.com/

بالا