• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
در مورد دانلود، ممنون جناب snow، بله زمانهای ترافیک رایگان رو میدونم. ولی خوب فقط جمعه ها که کمه، شبها هم که میخوابم :D همینطوری هم که تا 2-2.5 برای دانلود بیدار میمونم، کلی روزها خسته ام:(
در مورد عوض شدن ip هم بیش از سه دقیقه خاموش بودن مودم رو هم امتحان کردم، اما باز همون ip رو میگیره. همیشه برای من همون ip رو میگیره. در صورتیکه توی تنظیمات کانکشن گفتم که اتوماتیک بگیره ولی نمیدونم چرا همیشه یک ip رو میگیره.

برخی مناطق مخابراتی، تا 10 الی 15 دقیقه هم میشه که مودم باید خاموش بمونه تا IP تغییر کنه.

برای دانلود هم خب نیازی نیست بالای سر کامپیوتر بشینید، بگذارین تا صبح دانلود کنه. :p
ساعت خاموش کردن کامپیوتر هم در دانلود منیجر را روی 7 قرار بدین.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
جناب aliani.maya
من خودم 256 داتک داشتم و این ماه اومدم شاتل. فکر کنم دو سال داتک داشتم، شاید هم بیشتر. داتک اوایلش خیلی خوب بود و سرعت دانلود روی 20-23 بود، چه تورنت، چه رپیدشر. ولی این اواخر محدودیت دانلود گذاشته بود، و در طول روز (ساعات اداری) نه از تورنت میشد دانلود کرد نه از رپیدشر و نه حتی از سایتهای دانلود دیگه، مثل 4shared و اینها. چون سرعت دانلود در طول ساعات اداری حدود 1 و 2 بود. و جالب بود که این سرعت کم در ساعات بعد از ساعات اداری هم ادامه داشت. یعنی بگیر نگیر داشت، بعضی وقتها سرعت داشت، خیلی وقتها نداشت. البته رپیدشر بعد از ساعات اداری مشکل نداشت. اما تورنت چرا، فقط یکی دوبار که تا دیر وقت (بعد از ساعت 2 نیمه شب) بیدار نشسته بودم، دیدم که سرعت دانلود تورنت داره به 20 میرسه.
خلاصه من اومدم سراغ شاتل. اینکه میگن سرعت مثلا 128 شاتل با 256 داتک یکی هست، اینطور نیست. من قشنگ توی سرعت باز شدن صفحات احساس میکنم که کمتر هست. اما با داتک هیچی نمیتوستم دانلود کنم، پول 256 بدون محدودیت میدادم ولی فقط برای سرف ازش استفاده میکردم. حالا نمیدونم شما از کجا دانلود میکنید، ولی فکر میکنم با داتک مشکل خواهید داشت.برای شما فکر میکنم همین شاتل حتی 64 کیلوبایتش که محدودیت نداره، برای دانلود میتونه مناسب باشه. (شما که عادت به 256 ندارید، مشلی نخواهید داشت:happy:) چون 2 گیگ محدودیت حجمی سرویسهای eco واقعا کمه، من احساس میکنم فقط برای surf هم کمه، چه برسه به اینکه بخواهیم دانلود هم داشته باشیم.

برخی مناطق مخابراتی، تا 10 الی 15 دقیقه هم میشه که مودم باید خاموش بمونه تا IP تغییر کنه.

برای دانلود هم خب نیازی نیست بالای سر کامپیوتر بشینید، بگذارین تا صبح دانلود کنه. :p
ساعت خاموش کردن کامپیوتر هم در دانلود منیجر را روی 7 قرار بدین.

snow عزیز خیلی ممنون از توجهت. من خیلی بیشتر از 10-15 دقیقه رو هم امتحان کردم. اصلا مساله اینجاست که توی این 10-12 روز، همیشه ip من همین بوده. فکر میکنم توی مودم ست کرده، توی connection هم ip دستی داده بود که اونو اتوماتیک کردم اما فایده نداشت. یک جاهای ستینگ مودم رو هم دستکاری کردم، اما نشد. بیشتر هم جرأت نکردم باهاش ور برم. حالا اگه کسی با ستینگ مودمهای asus آشنایی داره، کمک کنه. اون موقع که داتک داشتم ستینگش اینقدر پیچیده و درهم برهم نبود. اما الان خیلی قروقاطیه.
برای دانلود هم سر کامپیوتر نمیشینم، اما کامپیوتر توی اتاق خوابم هست و اگه روشن باشه، شب خواب بی خواب :D

aliani.maya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب aliani.maya
من خودم 256 داتک داشتم و این ماه اومدم شاتل. فکر کنم دو سال داتک داشتم، شاید هم بیشتر. داتک اوایلش خیلی خوب بود و سرعت دانلود روی 20-23 بود، چه تورنت، چه رپیدشر. ولی این اواخر محدودیت دانلود گذاشته بود، و در طول روز (ساعات اداری) نه از تورنت میشد دانلود کرد نه از رپیدشر و نه حتی از سایتهای دانلود دیگه، مثل 4shared و اینها. چون سرعت دانلود در طول ساعات اداری حدود 1 و 2 بود. و جالب بود که این سرعت کم در ساعات بعد از ساعات اداری هم ادامه داشت. یعنی بگیر نگیر داشت، بعضی وقتها سرعت داشت، خیلی وقتها نداشت. البته رپیدشر بعد از ساعات اداری مشکل نداشت. اما تورنت چرا، فقط یکی دوبار که تا دیر وقت (بعد از ساعت 2 نیمه شب) بیدار نشسته بودم، دیدم که سرعت دانلود تورنت داره به 20 میرسه.
خلاصه من اومدم سراغ شاتل. اینکه میگن سرعت مثلا 128 شاتل با 256 داتک یکی هست، اینطور نیست. من قشنگ توی سرعت باز شدن صفحات احساس میکنم که کمتر هست. اما با داتک هیچی نمیتوستم دانلود کنم، پول 256 بدون محدودیت میدادم ولی فقط برای سرف ازش استفاده میکردم. حالا نمیدونم شما از کجا دانلود میکنید، ولی فکر میکنم با داتک مشکل خواهید داشت.برای شما فکر میکنم همین شاتل حتی 64 کیلوبایتش که محدودیت نداره، برای دانلود میتونه مناسب باشه. (شما که عادت به 256 ندارید، مشلی نخواهید داشت) چون 2 گیگ محدودیت حجمی سرویسهای eco واقعا کمه، من احساس میکنم فقط برای surf هم کمه، چه برسه به اینکه بخواهیم دانلود هم داشته باشیم.

خيلي ممنون از توجهت
اما من 3 4 نفر از دوستانم داتك دارن همشون هم از سرعتش راضين يعني كسي كه 128 داره سرعت دانش خوب بوده .
نميدونم شايدم به مركز مخابراتيي كه ازش سرويس رو ميگيريم هم ربط داشته باشه.
الان يكي از دوستانم هست حدود چند ماهي تا اونجايي كه من باهاش آشنا هستم داتك داره كه نه پينگش تغيير كرده و نه سرعتش.
البته يه چيز ديگه هم هست .چون كه شير هست و نامحدود ممكنه سرعت ها پايين بياد.
والا آدم ميمونه
ضمنا من خودم 256 هم داشتم ميدونم چقدر سخته كه مثلا با سرعتي پايينتر آدم كار كنه.D:

Last edited:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خيلي ممنون از توجهت
اما من 3 4 نفر از دوستانم داتك دارن همشون هم از سرعتش راضين يعني كسي كه 128 داره سرعت دانش خوب بوده .
نميدونم شايدم به مركز مخابراتيي كه ازش سرويس رو ميگيريم هم ربط داشته باشه.
الان يكي از دوستانم هست حدود چند ماهي تا اونجايي كه من باهاش آشنا هستم داتك داره كه نه پينگش تغيير كرده و نه سرعتش.
البته يه چيز ديگه هم هست .چون كه شير هست و نامحدود ممكنه سرعت ها پايين بياد.
والا آدم ميمونه
ضمنا من خودم 256 هم داشتم ميدونم چقدر سخته كه مثلا با سرعتي پايينتر آدم كار كنه.D:

سرعت من هم خوب بود و پینگ هم تغییر نکرده بود. اما بستن پورتهای p2p و سایتهای دانلود مثل رپیدشر و 4shared و اینها ربطی به مرکز مخابراتی نداره و کلا سیاست شرکت داتک همینه. (در حقیقت اونهم یک جور محدودیت دانلود هست دیگه) مگر اینکه شما دانلودتون غیر از این سایتهای معروف باشه که بسته نباشند.
موفق باشید

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
افت سرعت شدید!
باز نکردن بعضی از سایتها بسیار معروف مثل IMDB
قطعی چند ساعته!

این روزها خیلی از نظر کیفیت افت کرده
امیدوارم موقتی باشه

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
من خيلي با سرعت آپ لود مشكل دارم حتي يه فايل 1 مگي رو به زور تونستم به ايميلم attach كنم! وضع پينگ هم خرابه، واسه ياهو بالاي 300 ميده!!
شماها هم مشكل من رو داريد؟ اشكال از منه يا اونا ؟؟

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
من خيلي با سرعت آپ لود مشكل دارم حتي يه فايل 1 مگي رو به زور تونستم به ايميلم attach كنم! وضع پينگ هم خرابه، واسه ياهو بالاي 300 ميده!!
شماها هم مشكل من رو داريد؟ اشكال از منه يا اونا ؟؟

خوب مثل اينكه اشكال از من بود!
الان با USB دارم امتحان ميكنم ! سند كه خوب شد پينگ هم بهتر شد !!
فكر كنم من اولين نفري باشم كه با USB بهتر كانكت ميشه ؟!!:blink:

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
من اگه بخوام زا64 به 128 تغيير سرويس بدم (تو قسمت كنترل پنل يوزر) اينكار چقدر طول ميكشه تا اعمال بشه؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من اگه بخوام زا64 به 128 تغيير سرويس بدم (تو قسمت كنترل پنل يوزر) اينكار چقدر طول ميكشه تا اعمال بشه؟

احتمال زیاد تو دو هفته آینده باهات تماس میگیرن!
بعد از اینکه تایید شد عوض میکنن سرویست رو!

اون موقع ها میگفتن باید یک درخواست کتبی براشون فکس کنیم الان نمیدونم هنوز هم اون قانونش هست یا نه!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
یه روز یا یه ماه. بستگی داره کی سرویستون تموم بشه. چون وسط دوره نمیشه سرویس رو تغییر داد (برای من که اینطور بود) باید درخواست بدی و صبر کنی وقتی دوره تموم شد سرویس رو برای دوره بعد تغییر میدن

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اون موقع ها میگفتن باید یک درخواست کتبی براشون فکس کنیم الان نمیدونم هنوز هم اون قانونش هست یا نه!

منهم موقعي كه ميخواستم سرويسم را تغيير بدم درخواست كتبي را براشون فرستادم.ميگن بدون مدرك كتبي كه در پرونده مشتركين قرار ميگيره كاري انجام نميدن و بصورت تلفني يا درخواست از طريق كنترل پنل تغييري را اعمال نميكنند.

یه روز یا یه ماه. بستگی داره کی سرویستون تموم بشه. چون وسط دوره نمیشه سرویس رو تغییر داد (برای من که اینطور بود) باید درخواست بدی و صبر کنی وقتی دوره تموم شد سرویس رو برای دوره بعد تغییر میدن

براي من كه وسط دوره اينكار را انجام دادن و تفاوت قيمتها را يكجا براي دوره بعدي و در موعد پرداخت ماه بعد منظور كردند.فكر هم نميكنم براشون فرقي بكنه.براي من ظرف يكروز تغيير سرويس دادند.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
وضعیت شاتل خیلی خرابه....افت شدید سرعت و پینگ بالا:(:(:(

کسی خبر داره چرا اینجوری شده...باز دارن تجهیزات رو عوض می کنن؟؟؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببینیم این محدودیت حجمی از اول ماه تا آخر ماه حساب میشه، یا مثلا من که ششم ماه سرویسم وصل شده، از ششم هر ماه هست تا 30 روز بعدش؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
وضعیت شاتل خیلی خرابه....افت شدید سرعت و پینگ بالا:(:(:(

کسی خبر داره چرا اینجوری شده...باز دارن تجهیزات رو عوض می کنن؟؟؟

اینجا مشکلی نیست! :rolleyes:

ببینیم این محدودیت حجمی از اول ماه تا آخر ماه حساب میشه، یا مثلا من که ششم ماه سرویسم وصل شده، از ششم هر ماه هست تا 30 روز بعدش؟

دوره ای هست! یعنی 30 روز از وقتی که سرویس رو گرفتین!

البته یه کاری میکنن سریع مثل همه هر ماه بشه یه دوره براتون ...

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اینجا مشکلی نیست! :rolleyes:

منم مشکل سرعت دانلود و آپلود ندارم و همه چیز خوبه...قطعی هم که اصلا ندارم

فقط سرعت باز کردن صفحات و همچنین پینگ در بازی های آنلاین وضعش خرابه...اونم شبها درست میشه:(

یه زنگ بزنم ببینم چی میشه:f34r:

nickart

Registered User
لایک‌ها
1

من ازشون پرسيدم، گفتند كه فرقي نمي كند كه چه زمان سرويستان وصل شده، محدوديت حجمي را از ابتدا تا انتهاي ماه حساب مي كنند.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
من ازشون پرسيدم، گفتند كه فرقي نمي كند كه چه زمان سرويستان وصل شده، محدوديت حجمي را از ابتدا تا انتهاي ماه حساب مي كنند.
blinksmiley.gif

چقد منطقی!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

89.gif

وقتی که شما از روز 10 ام به عنوان مثال سرویس رو دریافت کردید!؟
چه فرقی میکنه که از اول ماه شروع کنند یا از اون تاریخ؟!

شما در واقع 10 روز اول ماه هیچ مصرفی نداشتید بنابراین چیزی از محدودیت حجمی شما مصرف نشده ...
eek5.gif

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
مثلا من فک میکردم از اون روزی که اشتراک سرویس رو دریافت کردم شروع شده!
و فاصله ترافیک بین اون روز تا ماه بعد رو میدیدم! که بیشتر مصرف نکرده بودم! ولی الان که اینجوری نگاه میکردم متوجه شدم که ماهانه حساب میکنن و ممکنه از 10 گیگ فراتر بره!

nickart

Registered User
لایک‌ها
1
اين قضيه به درد مشتركيني مي خوره كه مثلاً اواخر ماه سرويسشون وصل شده و مي تونند در چند روز مانده تا آخر ماه، به اندازه محدوديت حجمي يك ماه دانلود كنند!:D
براي من هم سرويسم اواخر ماه وصل شد، حيف كه منم اون موقع نمي دونستم.:blush:

بالا