• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
خوب منم بعد از چندین سال که دست به بازی نزده بودم امروز Devil May Cry 4 رو تموم کردم.این دومین بازی بود که روی کامیپوتر بازی می کردم.اولین بازی Silent Hill 4 بود که اگر درست یادم باشه دسترسی به نسخه کنسولش رو نداشتم.

بازی رو پریروز نصب کردم و امروز تموم کردم.واقعا روح Devil May Cry م رو بعد از چندین سال زنده کرد.بازی عالی بود.اضافه کردن کاراکتر Nero یه خورده داستان بازی رو گنگ کرد.هنوز کامل متوجه نشدم که چرا دستش Demon شده بود.با چهره Dante خیلی حال کردم.واقعا جا افتاده و عالی شده بود.انتظار دیدن برادرش هم داشتم اما متاسفانه....

از بین نسخه های قدیمیش با نسخه یک خیلی حال کردم.در کل بازی بد نبود و خاطره شد..متاسفانه با مشخصات سیستمم بهم گرافیک مطلوبی رو نداد.گرافیکم 8400 هست و متاسفانه نمی شد رندر خوبی ازش گرفت.

تو این نسخه هم Dante نشون داد که شیطان شاید گریه کند....اما نمی کند !!!

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خوب منم بعد از چندین سال که دست به بازی نزده بودم امروز Devil May Cry 4 رو تموم کردم.این دومین بازی بود که روی کامیپوتر بازی می کردم.اولین بازی Silent Hill 4 بود که اگر درست یادم باشه دسترسی به نسخه کنسولش رو نداشتم.

بازی رو پریروز نصب کردم و امروز تموم کردم.واقعا روح Devil May Cry م رو بعد از چندین سال زنده کرد.بازی عالی بود.اضافه کردن کاراکتر Nero یه خورده داستان بازی رو گنگ کرد.هنوز کامل متوجه نشدم که چرا دستش Demon شده بود.با چهره Dante خیلی حال کردم.واقعا جا افتاده و عالی شده بود.انتظار دیدن برادرش هم داشتم اما متاسفانه....

از بین نسخه های قدیمیش با نسخه یک خیلی حال کردم.در کل بازی بد نبود و خاطره شد..متاسفانه با مشخصات سیستمم بهم گرافیک مطلوبی رو نداد.گرافیکم 8400 هست و متاسفانه نمی شد رندر خوبی ازش گرفت.

تو این نسخه هم Dante نشون داد که شیطان شاید گریه کند....اما نمی کند !!!

چطوری میشه اون غول سنگی رو زد فکر کنم مرحله 18 باشه
من همه اون چراغ آبی ها رو زدم فقط اون بزرگه رو سینه اش مونده
اونم که نمیشه زد
پس چی کار کنم؟

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
اونم که نمیشه زد
پس چی کار کنم؟

سلام...

می شه شما Gunslinger رو به عنوان تکنیک دانته انتخاب کنین، بعد با همون فن استفاده از تفنگهاتون ترتیبشو بدین... اما یه روش دیگه هم هست...

پاندورا رو ارتقا بدین و به مرحله ی آخر برسونین، بعدش می تونه لیزر قوی شلیک کنه که اگه 2 بار به غوله بزنین می افته و می تونین از نزدیک کتکش بزنین...

راستی اینم هست که در یه برحه بین از بین رفتن تمام چراغ آبی ها و هدف گرفتن اون چراغ رو سینه اش باید فقط در برین و نمی تونین بزنینش... چن بار بپرین بعد خودش درست می شه...

موفق باشین...:)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اونم که نمیشه زد
پس چی کار کنم؟

باید از ترنسپورت ها استفاده کنی ( همون دایره های ابی که پرتت می کنند) وقتی که روی یه سکو مناسب بری خودش می یاد طرفت اون موقع از شمشیر کاتانا استفاده کنی و کلید شمشیر رو نگه دار تا شارجش کنه.در کنارش می تونی از اون اسلحه جدیده که مانند یه کیف هست استفاده کنی.طوری که می پری و باهاش شلیک می کنی که براش تند تند شلیک کنه.چند بار که اینکارو انجام بدی خسته می شه و می خوره زمین.اون موقع با ترنسپورت می ری نزدیکش و بهتره از کاتانا استفاده کنی تا بیشتر از خونش کم کنه !

برای من که خیلی راحت بود و گیر نکردم.یه خورده حوصله می خواد.بیشتر از ترنسپورت استفاده کن چون وقتی که اخرین چراغ بمونه خونش رو نشون می ده و تند تند برات شل می فرسته.

یه عکس از رندر کامل و رندر معمولی در بازی...

DMC.jpg

منم دارم بازی میکنم اینو ...

دیگه امضا نمایانگره بازیها هستش ...

DMC باز هستی کلا؟؟ اگر بتونم یه رکورد از بازی می گیرم تا بهت نشون بدم کی می تونه خوب دیمون هارو بکشه :D:happy:

فکر نمی کنم رو دست من DMC باز اومده باشه ( اخر تحویل گرفتن :blink: )

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام...

می شه شما Gunslinger رو به عنوان تکنیک دانته انتخاب کنین، بعد با همون فن استفاده از تفنگهاتون ترتیبشو بدین... اما یه روش دیگه هم هست...

پاندورا رو ارتقا بدین و به مرحله ی آخر برسونین، بعدش می تونه لیزر قوی شلیک کنه که اگه 2 بار به غوله بزنین می افته و می تونین از نزدیک کتکش بزنین...

راستی اینم هست که در یه برحه بین از بین رفتن تمام چراغ آبی ها و هدف گرفتن اون چراغ رو سینه اش باید فقط در برین و نمی تونین بزنینش... چن بار بپرین بعد خودش درست می شه...

موفق باشین...:)

خوب من موقع پست زدن بودم که شما پست زدید.شما بهتر توضیح دادید.

یه سوال . من اینو با جویستیک تموم کردم.با کیبورد راحت نبودم.چطور می شه Style دانته رو عوض کرد؟تو توتریال زده کدوم کلیده اما دقیقا رو کیبورد متوجه نشدم کدوم کلید می شه !

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
خوب من موقع پست زدن بودم که شما پست زدید.شما بهتر توضیح دادید.

یه سوال . من اینو با جویستیک تموم کردم.با کیبورد راحت نبودم.چطور می شه Style دانته رو عوض کرد؟تو توتریال زده کدوم کلیده اما دقیقا رو کیبورد متوجه نشدم کدوم کلید می شه !

سلام...

همون کلید های 1 و 2 و 3 که روی کیبورد اصلی هستن ( نه نامبر پد)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
میخوام اگه بشه از فردا need for speed : pro street رو شروع کنم

فک کنم عالی باشه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نه بابا ما ادعایی نداریم استاد :D ...

ما کلمون توی Call of Duty 4 هههه :D ... یه سری به Screen shot ها بزن :D ... ( اینم از تحویل گرفتن ما ! ریا نشه )

متاسفانه هیچ وقت با بازی شخص اول نتونستم کنار بیام.:(

یه خورده که بازی می کنم سردرد می گیرم و احساس بدی بهم دست می ده.بیشتر به این برمی گرده که مغزم دیگه تحمل زووم کردن زیاد روی ابجکت های متحرک رو نداره.قدیم تو یکی از مقاله ها خونده بودم که اگر زیاد بازی کنی به مرور زمان مغزت در دیدن ابجکت های متحرک که برای هرکدومشون چشمت بخواد زووم کنه دچار مشکل می شه....الان من متاسفانه اینطوریم :blink:

اسکرین شات هم دیدم......عالیه....

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
میخوام اگه بشه از فردا need for speed : pro street رو شروع کنم

فک کنم عالی باشه

ببخشید که بزم شما رو به هم می زنم...ولی این نسخه از بازی nfs چندان جالب نیست و خیلی از نسخه های قبلی ضعیف تر شده...:(

rank هم که گویای همه چیز هست...بازی های بهتری رو می تونید امتحان کنید.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
متاسفانه هیچ وقت با بازی شخص اول نتونستم کنار بیام.:(

یه خورده که بازی می کنم سردرد می گیرم و احساس بدی بهم دست می ده.بیشتر به این برمی گرده که مغزم دیگه تحمل زووم کردن زیاد روی ابجکت های متحرک رو نداره.قدیم تو یکی از مقاله ها خونده بودم که اگر زیاد بازی کنی به مرور زمان مغزت در دیدن ابجکت های متحرک که برای هرکدومشون چشمت بخواد زووم کنه دچار مشکل می شه....الان من متاسفانه اینطوریم :blink:

اسکرین شات هم دیدم......عالیه....

حیف شد واقعا ، چون PC در حقیقت تجلیگاهش در FPS هستش ...

ولی خب از قدیم گفتن ، خدا گر ز حکمت ببندد دری ، ز رحمت گشاید در دیگری !

و کنسول اختراع شد :D ...

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
والا ما گیر VEGAS2 هستیم که زیاد خفنه...
تا راه میری میزننت

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من نمیدونم چرا این بازی رو بیشتر از 4 دقیقه نمیتونم تحمل کنم ؟

هر دفعه به خودم قول میدم که وقتی اجراش کردم تحملش کنم ! اما بازم نمیشه :D ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ببخشید که بزم شما رو به هم می زنم...ولی این نسخه از بازی nfs چندان جالب نیست و خیلی از نسخه های قبلی ضعیف تر شده...:(

rank هم که گویای همه چیز هست...بازی های بهتری رو می تونید امتحان کنید.

عجب
gaah.gif

حیف شد من کلی با این بازیه خاطره دارم

نمیدونم شاید بازی کردم هنوز که شروع نکردم:(

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حیف شد واقعا ، چون PC در حقیقت تجلیگاهش در FPS هستش ...

ولی خب از قدیم گفتن ، خدا گر ز حکمت ببندد دری ، ز رحمت گشاید در دیگری !

و کنسول اختراع شد :D ...

وای مردم از خنده :lol:

و کنسول اختراع شد :lol::lol::lol::lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
امروز soul calibur IV رو شروع کردم..بازیه خوبیه...

من انتظار داشتم بازی حالت مرحله ای هم داشته باشه که متاسفانه نداره...همون حالت tekken هست یکم پیشرفته تر و قابلیت ادیت کاراکتر و از این چرت و پرت ها...

Last edited:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امروز soul calibur IV رو شروع کردم..بازیه خوبیه...

من انتظار داشتم بازی حالت مرحله ای هم داشته باشه که متاسفانه نداره...همون حالت tekken هست یکم پیشرفته تر و قابلیت ادیت کاراکتر و از این چرت و پرت ها...

سلام.این بازی کلا جز گیم های Versus به حساب می یاد و مرحله نداره

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
عجب
gaah.gif

حیف شد من کلی با این بازیه خاطره دارم

نمیدونم شاید بازی کردم هنوز که شروع نکردم:(

سلام دوستان

ای بابا من دلم رو به این خوش کردم که بعد از MOST WANTED شروع به بازی need for speed : pro street کنم.:eek:
پس اینم بدرد نمیخوره؟اون از کربن که خیلی ضایع بود اینم از این:wacko:ولی MOST WANTED که خیلی خوب بود.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام.این بازی کلا جز گیم های Versus به حساب می یاد و مرحله نداره

سلام امیر جان...درسته کلا حالت مبارزه ای داره ولی بازی خیلی خوش ساخت و خوبیه...خیلی حال کردم..گرافیک بسیار بالایی هم داره..کلا سرگرمی خوبیه... :)

بالا