• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باسلام خدمت دوستان عزيز
بدليل تب مسابقات جام ملتها دوستان به اين تاپيك كمتر سر مي زنند و سوتي هاي جاودانه گزارشگران محبوبي:blink: همچون آقاي عليفر يا .... را در تاپيكهاي جام ملتها مي نويسند .
ولي براي ثبت در اين تاپيك بايد از طرفداريهاي علني و جانبدارانه افرادي مانند فردوسي پور ( كه از ايشان بعيد هست) و خياباني نام ببرم .
خياباني در اولين بازي فرانسه كل فوتبال اين كشور رو زير سوال برد و تا توانست اين تيم رو تحقير كرد.
عادل هم علنا در بازي ايتاليا اسپانيا گفت اميدوارم ايتاليا حذف بشه . نكته جالب اينه كه اين آقايان هنوز جرات نكردن در تلويزيون بگن طرفدار چه باشگاه ايراني هستند ولي در اينجا مدام بلبل زبوني مي كنند.
اين هم يك مورد از عليفر ، البته سوتي نيست ولي جالبه : در بازي سوئد يونان مدام از دفاع سه نفره يونان تمجيد مي كرد و دفاع خطي رو طبق معمول زير سوال مي برد . ولي بعد از گلزني سوئدي ها ديگه دست از اظهار نظر برداشت و مثل آدم فقط گزارشش رو انجام داد;)

:hmm: دقیقا ....

بعد از بازی ایتالیا - اسپانیا فکسی رو هم خوندند که از فردوسی پور علنا خواسته شده بود حداقل بخاطر طرفداران این تیم از بدگوئی پرهیز کنه ، که فقط مثل ...... سرشو تکون داد ! :hmm:

این داستان سر بازی فرانسه - رومانی هم شدیدا تو ذوق میزد

عادل علنا اسپانیائی ، پرتغالیه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
جاودانی دو سه دفعه هی بجای نیسترون میگفت فان باستن. هی میگفت اون گل مسئله دار فان باستن رو بازی اول...
استاد خیابانی هم که بلد نیست اسمها رو درست تلفظ کنه به وسلی اشنایدر میگفت وسلی اسنایدر. به نظر بگه اسنیجدر بهتره. جالب بود که اصرار هم داشت میگفت مزدک تحقیق کرده درستش اسنایدره.

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جاودانی دو سه دفعه هی بجای نیسترون میگفت فان باستن. هی میگفت اون گل مسئله دار فان باستن رو بازی اول...
استاد خیابانی هم که بلد نیست اسمها رو درست تلفظ کنه به وسلی اشنایدر میگفت وسلی اسنایدر. به نظر بگه اسنیجدر بهتره. جالب بود که اصرار هم داشت میگفت مزدک تحقیق کرده درستش اسنایدره.

اين مزدك هم كه از بس بيكاره مثل اينكه ميره تو هر زبوني تحقيق ميكنه كه تلفظ اسم بازيكن چي ميشه؟
الساندر هلب رو ميگه به زبون كشورش ميشه گلب
حالا خيلي مهمه اسمي رو كه به صورت هلب يا اشنايدر جا افتاده رو يكي بياد بگه نه به خاطر زبون اصلي بازيكن اين نميشه!!!!!!!!
به نظر من ملاك بايد تلفظ در زبان انگليسي باشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شمارش معکوس برای مجریان پوست شکلاتی تلویزیون

تلویزیون برخلاف ادعائی که می کند رفتار می کند.آن ها مدعی اند که آنچه می کنند تابعی از خواست مردم است.حتی مرکزی دارند که نقطه نظرات مردم را جمع آوری و تحلیل می کند وتهیه کنندگان بر اساس آن رفتار می کنند

اما واقعیت با آنچه که ادعا می شود فاصله دارد.اگر غیر از این است پس مجریانی چون جواد آقای خیابانی این وسط چه می کنند.تلویزیونی ها هنوز تکلیف خود ومخاطبانشان را در مورد این حضرات معلوم نکرند.هنوز برای هیچ کدامشان معلوم نیست که آن ها مجری هستند یا گزارشگر.راستی آن ها چکاره هستند؟

پست تخصصی آن ها چیست؟ اگرگزارشگرهستند پس آن همه جملات معترضه ،اضافه ،خارج از موضوع وکسالت آور چیست؟ اگر مجری هستند پس نبودن نقاط هدف در اجرای ایشان چه تعبیری دارد؟ نقش تعیین کننده ایشان کجاست؟ آیا رفتارشان با رفتار مخاطبان تفاوتی هم دارد؟
جواد آقا ودوستانشان باید تکلیف خود را با تلویزیون وتماشاگرانشان معلوم کنند که می خواهند مجری باشند یا گزارشگر ویا هر دو؟
او وهمکارانشان که امروز نقش مجریان پوست شکلاتی را در تلوزیون بازی می کنند باید بدانند که هر یک از این دو کار کاری است مجزا وتخصصی که نیاز به توانائی ومطالعه زیاد دارد .آن ها باید مطالعه کنند ومهارتشان را افزایش دهند وگرنه ممکن است دست اندرکاران به خواست مخاطبانشان تن دهند واز آخر بشمارند.

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 23 مرداد 87

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شمارش معکوس برای مجریان پوست شکلاتی تلویزیون

تلویزیون برخلاف ادعائی که می کند رفتار می کند.آن ها مدعی اند که آنچه می کنند تابعی از خواست مردم است.حتی مرکزی دارند که نقطه نظرات مردم را جمع آوری و تحلیل می کند وتهیه کنندگان بر اساس آن رفتار می کنند

اما واقعیت با آنچه که ادعا می شود فاصله دارد.اگر غیر از این است پس مجریانی چون جواد آقای خیابانی این وسط چه می کنند.تلویزیونی ها هنوز تکلیف خود ومخاطبانشان را در مورد این حضرات معلوم نکرند.هنوز برای هیچ کدامشان معلوم نیست که آن ها مجری هستند یا گزارشگر.راستی آن ها چکاره هستند؟

پست تخصصی آن ها چیست؟ اگرگزارشگرهستند پس آن همه جملات معترضه ،اضافه ،خارج از موضوع وکسالت آور چیست؟ اگر مجری هستند پس نبودن نقاط هدف در اجرای ایشان چه تعبیری دارد؟ نقش تعیین کننده ایشان کجاست؟ آیا رفتارشان با رفتار مخاطبان تفاوتی هم دارد؟
جواد آقا ودوستانشان باید تکلیف خود را با تلویزیون وتماشاگرانشان معلوم کنند که می خواهند مجری باشند یا گزارشگر ویا هر دو؟
او وهمکارانشان که امروز نقش مجریان پوست شکلاتی را در تلوزیون بازی می کنند باید بدانند که هر یک از این دو کار کاری است مجزا وتخصصی که نیاز به توانائی ومطالعه زیاد دارد .آن ها باید مطالعه کنند ومهارتشان را افزایش دهند وگرنه ممکن است دست اندرکاران به خواست مخاطبانشان تن دهند واز آخر بشمارند.

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 23 مرداد 87

اگر میشد این آقای خیابانی هیچکدوم نباشه خیلی خوب میشد!
جدآ مثل اینکه اون قسمت نظرسنجی از مردمشون کار نمیکنه!
یا اینکه همه مخالفان خیابانی در این فروم هستند و خارج اینجا همه عاشق اون هستند

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازی اول استقلال با ابومسلم بود دیگه ؟ درسته ؟ این یکی رو خودم با همین گوشهام شنیدم
من حدودا 20 دقیقه اول بازی رو از شرکت دیدم .. بعد نکته بسیار جالب .. دقیقه 11- 12 بازی بود که خیابانی گفت :
هنوز در طول این فصل تیم استقلال و ابومسلم نه گلی خوردن و نه گلی به ثمر رسوندن :D:D
شما فرض کنید در اولین بازی فصل دقیقه 12 چه نوع انسانی با چقدر مغز میتونه چنین حرفی رو بزنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره درسته

یه طوری گفت ادم فکر میکرد که بازی 10ام لیگه

ادم به این کوته فکری و پاچه خواری من تاحالا در گزارشگری ندیدم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
به يمن برگزاري مسابقات المپيك و نبودن عادل و مجري گري خياباني و مزدك اين چند روز دور دور عليفر شده است . البته در اين تاپيك از شاهكارهاي ايشان نظير اصطلاح چمداني از تجربه:blink: و ...گفته شده است . ولي دو شاهكار جديد ايشان به صدا كردن نام بازيكنان بر مي گردد . اولين مورد به بازي ايران - اردن بر مي گردد كه ايشان كيانوش رحمتي رو كيا رحمتي خطاب كردند( انگار اين بازيكن پسر خاله ايشون هست :p) و دومين بار هم هنگام بازي سپاهان - استقلال بود كه به عماد رضا ، عماد مي گفتند . جاي تعجبش اينجا بود كه بازيكن كچل سپاهان رو كامل معرفي مي كرد : يه چيزي تو مايه هاي آرماندو كوستا سا !!!
يه چيز ديگه هم كه گزارش عليفره تابلو ميكنه وقتيه كه داره يك صحنه مهم پخش آهسته ميشه ، اينطوري ميگه: مثلا پاس اكبر پور به مجيدي و بقيه ماجرا !!!! اگه دقت كنيد چندين بار اين اصطلاح بقيه ماجرا رو به كار مي بره.
واقعا كه :f34r:

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دیشب برنامه المپیک 29 (فکر کنم اسمش همین باشه)
استاد بزرگ جواد خیابانی مجری برنامه بودن!
علیرضا حیدری و علیرضا رضایی مهمانان برنامه بودن

حیدری داشت از المپیک قبلی و پشتکار و اینها حرف میزد!
خواست یک مثال از قوانین فیزیک بزنه! اما هرچی کرد اسم قانون رو یادش نیومد اما مثالش رو خوب یادش بود!

وقتی کسی مشت به دیوار میزنه ، نیرویی که دیوار به دست وارد میکنه برابر با نیرویی هست که دست به دیوار وارد کرده
چندتا مثال دیگه هم زد که یهو خیابانی با اطمینان گفت
قانون اینرسی ......

در حالیکه منظور این بنده خدا قانون سوم نیوتن بود (قانون کنش و واکنش)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یهو خیابانی با اطمینان گفت
قانون اینرسی ......

در حالیکه منظور این بنده خدا قانون سوم نیوتن بود (قانون کنش و واکنش)

:D:D

خدا این گلوله نمک !! رو از ما نگیره !

جدا از شوخی اگه همین عادل و مزدک هم نبودن تکلیف چی بود ؟؟!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
:D:D

خدا این گلوله نمک !! رو از ما نگیره !

جدا از شوخی اگه همین عادل و مزدک هم نبودن تکلیف چی بود ؟؟!

متاسفانه از مزدک میرزایی به خاطر استفاده زیاد از کلمه نادرست پیروزی برای توصیف تیم محبوب پرسپولیس مدتی هست بیزارم

من نمیدونم مگه اینها واحد نظرسنجی ندارن!؟
آخه هیچکس از این خیابانی و علیفرد و اینها خوشش نمیاد!
یا هیچ احدی مگر در تلویزیون نمیگه پیروزی!
این چه کارهای مسخره ای هست که میکنند؟

(الان به شدت عصبانی شدم و به نظر جملات مسخره ای نوشتم اما فکر کنم مفهوم رو برسونه)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
متاسفانه از مزدک میرزایی به خاطر استفاده زیاد از کلمه نادرست پیروزی برای توصیف تیم محبوب پرسپولیس مدتی هست بیزارم

من نمیدونم مگه اینها واحد نظرسنجی ندارن!؟
آخه هیچکس از این خیابانی و علیفرد و اینها خوشش نمیاد!
یا هیچ احدی مگر در تلویزیون نمیگه پیروزی!
این چه کارهای مسخره ای هست که میکنند؟

(الان به شدت عصبانی شدم و به نظر جملات مسخره ای نوشتم اما فکر کنم مفهوم رو برسونه)

دوست عزيز
متاسفانه مزدك آدم به شدت محافظه كاري هست . اگه اون ميگه پيروزي به خاطر ترسش ( از چي؟) هست ، ولي اين جواد خان خياباني به خاطر خود شيريني و عقده اي هست كه از پرسپوليس داره . باز هم اينجا يك نمره مثبت تعلق ميگيره به عادل كه انقدر شعور داره بگه پرسپوليس نه پيروزي

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوست عزيز
متاسفانه مزدك آدم به شدت محافظه كاري هست . اگه اون ميگه پيروزي به خاطر ترسش ( از چي؟) هست ، ولي اين جواد خان خياباني به خاطر خود شيريني و عقده اي هست كه از پرسپوليس داره . باز هم اينجا يك نمره مثبت تعلق ميگيره به عادل كه انقدر شعور داره بگه پرسپوليس نه پيروزي

خب من مانند شما از این افراد شناخت ندارم که به این صورت قضاوت کنم
اما میدونم اینکار توهین به میلیون هوادار یک تیم هست که همه هم صدا پرسپولیس صدا میکنند تیمشون رو!
این مورد یک سوتی یا گاف نیست (که خطش از طرف سازمان تربیت بدنی میاد) یک توهین هست

فردی از معاونت شهرداری به معاونت رئیس جمهوری میرسه و به خودش این جسارت رو میده که بخشنامه کنه به تمام رسانه ها که از نام جعلی پیروزی استفاده کنن برای یک تیم!

البته و صد البته که از این رویداد ها در ایران ما کم نیست. همه اونها هم در جای خودش اهمیت داره.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها من شنیدم حاج رضایی عماد رضا رو اشتباهی امام رضا گفته!! حقیقت داره این؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بچه ها من شنیدم حاج رضایی عماد رضا رو اشتباهی امام رضا گفته!! حقیقت داره این؟

منصور جان سلام .
من چنين چيزي از حاج رضايي توي اين بازي اخير نشنيدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حاج رضایی ادمی هست که معمولا فکر میکنه حرف میزنه. برعکس جناب خیابانی

Azamiran

Registered User
لایک‌ها
0
بازی اول استقلال با ابومسلم بود دیگه ؟ درسته ؟ این یکی رو خودم با همین گوشهام شنیدم
من حدودا 20 دقیقه اول بازی رو از شرکت دیدم .. بعد نکته بسیار جالب .. دقیقه 11- 12 بازی بود که خیابانی گفت :
هنوز در طول این فصل تیم استقلال و ابومسلم نه گلی خوردن و نه گلی به ثمر رسوندن :D:D
شما فرض کنید در اولین بازی فصل دقیقه 12 چه نوع انسانی با چقدر مغز میتونه چنین حرفی رو بزنه
فقط از خیابانی این جمله بر می آد:D

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط از خیابانی این جمله بر می آد:D
برای خیابانی 10 ثانیه هم کافیه تا سوتی بده
چند روز پیش که فینال 100 متر المپیک پکن بود و Usain Bolt قهرمان شد و رکورد دنیا رو شکست، جایی بودم که ماهواره نداشتن و مجبورم شدم از کانال خیابانی مسابقه رو ببینم
بعد از اینکه همه از خط پایان گذشتن و نتیجه روی تصویر اومد خیابانی گفت: خوب اینکه ظاهرا خط استارت هست!
اون کارشناس دومیدانی هم چیزی نگفت دیگه

Last edited:

Azamiran

Registered User
لایک‌ها
0
برای خیابانی 10 ثانیه هم کافیه تا سوتی بده
چند روز پیش که فینال 100 متر المپیک پکن بود و Usain Bolt قهرمان شد و رکورد دنیا رو شکست، جایی بودم که ماهواره نداشتن و مجبورم شدم از کانال خیابانی مسابقه رو ببینم
بعد از اینکه همه از خط پایان گذشتن و نتیجه روی تصویر اومد خیابانی گفت: خوب اینکه ظاهرا خط استارت هست!
اون کارشناس دومیدانی هم چیزی نگفت دیگه
:lol:
:lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خودتان را در مراسم عروسي پسر خاله‌تان تجسم نكرديد؟ وقتي اجراي جواد خياباني را بعد از طلاي هادي ساعي ديديد؛ ياد شب عروسي پسرخاله‌تان نيفتاديد؟/
فرزاد حبيب اللهي

احساس همه كه مشترك نبود. شايد شما ياد برنامه اهنگ‌هاي درخواستي افتاديد. خياباني كه اصولا در تمام طول 86400 ثانيه شبانه‌روز دنبال سوژه‌اي براي خوشحال شدن و تقسيم شادي‌هايش مي‌گردد؛ كم‌كم تبديل به ژانري مجزا در اجرا مي‌شود. شايد زماني كه اولين فرزند پسرخاله ما صاحب اولين فرزندش شد و اولين فرزند پسرخاله‌مان،نخستين نوه را تحويل پسرخاله‌مان داد؛ژانري به نام "خيابانيسم" در اجراي تلويزيوني پا گرفته باشد و نوه پسرخاله‌مان تحت تاثير اين ژانر جهاني،به اجرا و كار در تلويزيون علاقمند شود.چيزي كه ما عصر جمعه از تلويزيون ايران ديديم،يك بدعت تازه در اجرا بود.اگر اقاي جامعه‌شناس براي خودش نظر مي‌دهد و مي‌گويد "كاركرد تلويزيون مثل پستانك است كه هرچه بيشتر ازش استفاده كني، كمتر چيزي نصيبت مي‌شود» و اگر برادران ماركس در يك عبارت طنزالود ريشه تلويزيون را مي‌زنند و مي‌گويند: «اتفاقا تلويزيون خيلي آموزنده است چون هروقت روشنش مي‌كني، يك كتاب برمي‌داري و به اتاقت مي‌روي»؛ تو نبايد قيد تلويزيون را بزني. وقتي جواد خياباني از مهدي بي‌باك خواهش مي‌كند سرود بخواند و وقتي اسم سرود خوانده نشده را مي‌گذارد «خواستن، توانستن است»، واقعا خاموش كردن تلويزيون،اوج بدسليقگي است.
وقتي اجراي برنامه زنده تلويزيوني با ميليون‌ها بيننده،حال و هواي مراسم سپيدبخت شدن دو جوان را پيدا مي‌كند، حتي برادران ماركس و آن جامعه‌شناس ضدتلويزيون هم به وجد ميآيند و با مقادير ويژه تخمه افتابگردان جلوي تلويزيون مي‌نشينند و لذت مي‌برند. «خوشحاليم..خيلي خوشحاليم...خيلي خيلي خوشحاليم». جواد خياباني حدود يك ساعت پس از طلائي شدن ساعي، از اين جملات حماسي استفاده مي‌كند و دوست دارد سرود ديگري بشنود. استاد مي‌خواهد به زور واژه و فعل و فاعل و مسند‌اليه و لبخند و حركت دست‌ها و برق چشمانش به ما بفهماند كه خوشحال است و وقتي ما اين را از اعماق وجودمان درك مي‌كنيم؛ توضيح قاطع مي‌دهد كه: «باور كنيد الان شما فقط نيمي از دايره استوديو را مي‌بينيد و در نيم‌دايره ديگر هم كه بچه‌هاي فني هستند، همه خوشحالند.» حالا يك معادله پيچيده ديگر هم حل شده و فقط مانده خياباني با دست زدن و اعلام اينكه از سرخس تا تنب‌بزرگ و از بندرعباس تا اروميه همه خوشحالند؛ انتگرال سه‌گانه ماجرا را حل كند. ما يك طلا آورديم. ببين باز تكرار مي‌كنيم: «ما يك طلا آورديم.» استرس اين جمله، روي كدام واژه بود؟ اگر آن را مثل خياباني طوري ادا كنيم كه استرس جمله روي «طلا» قرار بگيرد؛ يعني بسيار بسيار جوگير تشريف داريم اما اگر جمله را تاكيد روي «يك» بخوانيم؛ اينقدر از خود بيخود نمي‌شويم و از ظرف زمان و مكان خودمان خارج نمي‌شويم و به لذت‌هاي فرا زميني نمي‌رسيم. خياباني اصرار دارد هر طور شده شما را با خودش به فضا ببرد اما آن بالا بالاها خبري نيست. چون اتفاقي نيفتاده كه خبري باشد.
ما يك طلا آورديم. نوش‌جانمان. خوشحال شديم، اما به اندازه يك طلا. نه به اندازه خياباني. شايد اگر نوه پسرخاله‌مان كه ديروز توهم زديم كه در مراسم عروسي‌اش شركت كرديم، 30 سال بعد فيلم اجراي ديروز خياباني را ببيند، اشك در چشمانش حلقه بزند و از فيلم و سينما و موسيقي و فوتبال و فيزيك و رياضي و شيمي و همه رشته‌ها متنفر شود و درحالي كه بغض گلويش را به مرز انفجار رسانده، زل بزند به پسرخاله‌مان كه موهاي شقيقه‌اش كاملا سپيد شده و بگويد: «بابا من مي‌خوام مثل جواد بشم... مي‌خوام برم آكسفورد خيابانيسم بخونم...»

در مدح !! گزارش اسفناک! جناب خیابانی ..... :wacko: به نقل از " دنیای فوتبال "

بالا