• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

919

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کرجی بالاخص گوهردشتی
مشترک تقریبا دوساله شبدیز هستم به تازگی دیگه غیر قابل تحمل شده و سرعت رو به نصف کاهش دادن و دلیل آن را هم مصرف زیاد بنده و قرار دادن بنده در کنار یوزر های پر مصرف دیگه در نتیجه پایین آمدن سرعت
به هر صورتی که بود و هر اذیتی که تا داشتند باهاشون سر کردم ولی دیگه نمیشه
حالا میخام سرویسم رو عوض کنم
چیزی که برام مهمه کیفیت سرویس هست یعنی یه نواخت بودن اون و نداشتن قطعی
محدودیت حجمی هم داشت حتی یک گیگ باهاش کنار میام نهایتش هر سه ماه یه بار از حجمی به غیر حجمیش میرم , بیشتر منظورم اینه که اگر کیفیتش خوب باشه محدودیتش هم کنار میام , چون کاری که دارم قطعی اینترنت برام مشکل ایجاد میکنه
به هر حال دنبال یه سرویس خوب و بی دردسر میگردم
نظرتون روی چه شبکه ای هست اگر خودتان تجربه دارین در مورد اون شبکه

با تشکر

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشترک تقریبا دوساله شبدیز هستم به تازگی دیگه غیر قابل تحمل شده و سرعت رو به نصف کاهش دادن و دلیل آن را هم مصرف زیاد بنده و قرار دادن بنده در کنار یوزر های پر مصرف دیگه در نتیجه پایین آمدن سرعت
محدودیت حجمی هم داشت حتی یک گیگ باهاش کنار میام نهایتش هر سه ماه یه بار از حجمی به غیر حجمیش میرم , بیشتر منظورم اینه که اگر کیفیتش خوب باشه محدودیتش هم کنار میام , چون کاری که دارم قطعی اینترنت برام مشکل ایجاد میکنه

با تشکر

سلام دوست من

من خودم از پارسی نت استفاده می کنم! اما دهنی از ما به اسفالت است ...

اگر زیاد قیمت برات مهم نیست

برو سراغ پردیس، یکی از دوستام داره، وقتی باهاش کار کردم تازه فهمیدم که adsl من (پارسی) چقدر دره پیته!

اما فراموش نکن که حتماً از هر کجا خواستی بگیری

حتماً خودت تستش کنی، دوستی آشنایی پیدا کن که اون سرویس را گرفته باشه!

موفق باشی

919

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست من

برو سراغ پردیس، یکی از دوستام داره، وقتی باهاش کار کردم تازه فهمیدم که adsl من (پارسی) چقدر دره پیته!

موفق باشی

ممنونم از پاسختون
اتفاقا یکی از گزینه هام پردیس هست
قیمتش واقعا غیر منطقی هست (سرویس 96 اون 27000 تومن) به این جهت مد نظرم هست چون سالها پیش که از کارت دایال آپش استفاده میکردم واقعا کیفیت خوبی داشت حتی یادمه یک چند تا از خط های پر سرعت ورودی مشکل پیدا کردن و شبکه های دیگه مشکل دار شدن ولی پردیس با پشتیبانیش که صحبت میکردم میگفت ما از ماهواره دیتا میگیریم برای همینه که در این وضعیت هم دیتا داریم
اگر ای دی اس ال اون هم به همون صورت باشه و مثل قدیم و شبکه دایال آپش باشه (که متاسفانه از یکی از دوستان تعریف خوبی از پردیس نشنیدم) میگیرم
ولی ترجیح میدم اول ببینم چه گزینه هایی رو دوستان راضی هستن

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
ممنونم از پاسختون
اتفاقا یکی از گزینه هام پردیس هست
قیمتش واقعا غیر منطقی هست (سرویس 96 اون 27000 تومن) به این جهت مد نظرم هست چون سالها پیش که از کارت دایال آپش استفاده میکردم واقعا کیفیت خوبی داشت حتی یادمه یک چند تا از خط های پر سرعت ورودی مشکل پیدا کردن و شبکه های دیگه مشکل دار شدن ولی پردیس با پشتیبانیش که صحبت میکردم میگفت ما از ماهواره دیتا میگیریم برای همینه که در این وضعیت هم دیتا داریم
اگر ای دی اس ال اون هم به همون صورت باشه و مثل قدیم و شبکه دایال آپش باشه (که متاسفانه از یکی از دوستان تعریف خوبی از پردیس نشنیدم) میگیرم
ولی ترجیح میدم اول ببینم چه گزینه هایی رو دوستان راضی هستن

والا پارسی نت چند روزه بهتر شده
ولی اینو بدون که از هر جایی سرویس بگیری تا وقتی کیفیت بی نوسانه که مشترکاش کمه وقتی مشترک هاش زیاد شد میشه پارسی نت و شبدیز و ...

popeno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من

موفق باشی

دوست من اگر قیمت برای تو مهم نیست کیمیا از همه بهتر سرویس می ده ولی خوب گرون هست و نوسان سرعت نداره و قطعی تو این دو ماه آخر در حد 5 دقیقه داشتم.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2

با تشکر
بنظر من از همین شبدیز سرویس محدودیت دارشو بگیر. اصلا با سرویس بدون محدودیتش قابل مقایسه نیست! هم سرعت خیلی خوبی داره و هم قطعیش نسبت به سرویس بدون محدودیتش کمتره. یک تستی بکن شاید راضیت کرد.

popeno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس 64/64
سرعت دانلود 7
قیمت 19000

سرویس 256/256
سرعت 30-26
قیمت:45230
پشتیبانی:باید بگم که پشتیبانی یکی بیشتر ندارد در مجموع خوبه ولی خوب یک خورده وقت تلف می کنن یعنی کاری که 1 دقیقه بیشتر طول نمی کشه باسه من 1 ساعت طول کشید ولی خوب پاسخگو و با ادب هستند.
پینگ:تعطیل اصلا به درد گیم نمی خوره
قطعی:: تو این یک سال که دارم کمتر از 10 ساعت شده کلش
سیستم پرداخت:حضوری اتلاف وقت زیاد الان اینترنتی شده ولی نمی دونم چه جوری و در ضمن بهت تماس گرفته نمی شه که بیا پرداخت کن خودت باید بری بدی پولو و اگر نری و استفاده نکنی بازم بدهی باست میاد یعنی نخای استفاده کنی باید بری اونجا قرارداد خودت کنسل کنی
محدودیت حجمی:این دیگه به خودت مربوطه ولی من خودم بدون محدودیت استفاده می کنم.
زمان برای راه اندازی:به من که قول یک هفته ای دادن ولی مرکز مخابرات ما طولش داد شده 2 هفته + یک هفته قطعی تلفن کیمیا جبران کرد یک ماه ای دی اس ال رایگان به خاطر دیرکرد داد.

در ضمن اگر کسی دیگه از این ای اس پس استفاده می کنه نظرش دوست دارم بشنوم منطقه مخابرتی منم خاتم الانبیا 660-665 هست.​

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بنظر من از همین شبدیز سرویس محدودیت دارشو بگیر. اصلا با سرویس بدون محدودیتش قابل مقایسه نیست! هم سرعت خیلی خوبی داره و هم قطعیش نسبت به سرویس بدون محدودیتش کمتره. یک تستی بکن شاید راضیت کرد.

شبدیز الان نماینده کی هستش ؟
دیگه توی لیست داتک نیست
عیسی خانی هم از شبدیز بیرون اومده
اوم موقع که ما از شبدیز 128 با 3 گیگ داشتیم خیلی بود !
حالا شاید 512 رو بهتره کرده

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
نقد من روی سرویس 256 پارسی نت
سرعت دانلود : بسته به ساعت بین 30 -50 متغییر
قیمت : تقریبا مناسب
پشتیبانی : فقط تهران اونم دفتر فن آوا - کرج فقط پول میگرن و شارژ میکنند همین:D
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : راحت بگم خودت باید بری اونجا
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : معلوم نیست - خودت باید بری مخابرات کاری واست انجام نمیدن
مال من 4 روز رانژه شد ولی خودم رفتم دنبالش
پینگ : 200-400

919

Registered User
لایک‌ها
3
از این سرویسش هم دو نوبت استفاده کردم
یکبار پارسال بود که به صورت 128 سه گیگ بود و یکی هم ماه پیش 512 یک گیگ از نظر داشتن سرعت کامل قابل قبول هست ولی قطعیش دقیقا مثل بدون محدودیت هستش یعنی هر از گاهی چون من دایم از صبح تا شب آنلاین بودم برام کاملا ملموس بود

919

Registered User
لایک‌ها
3
سرویس 64/64
سرعت دانلود 7
قیمت 19000

سرویس 256/256
سرعت 30-26
قیمت:45230
پشتیبانی:باید بگم که پشتیبانی یکی بیشتر ندارد در مجموع خوبه ولی خوب یک خورده وقت تلف می کنن یعنی کاری که 1 دقیقه بیشتر طول نمی کشه باسه من 1 ساعت طول کشید ولی خوب پاسخگو و با ادب هستند.
پینگ:تعطیل اصلا به درد گیم نمی خوره
قطعی:: تو این یک سال که دارم کمتر از 10 ساعت شده کلش
سیستم پرداخت:حضوری اتلاف وقت زیاد الان اینترنتی شده ولی نمی دونم چه جوری و در ضمن بهت تماس گرفته نمی شه که بیا پرداخت کن خودت باید بری بدی پولو و اگر نری و استفاده نکنی بازم بدهی باست میاد یعنی نخای استفاده کنی باید بری اونجا قرارداد خودت کنسل کنی
محدودیت حجمی:این دیگه به خودت مربوطه ولی من خودم بدون محدودیت استفاده می کنم.
زمان برای راه اندازی:به من که قول یک هفته ای دادن ولی مرکز مخابرات ما طولش داد شده 2 هفته + یک هفته قطعی تلفن کیمیا جبران کرد یک ماه ای دی اس ال رایگان به خاطر دیرکرد داد.

در ضمن اگر کسی دیگه از این ای اس پس استفاده می کنه نظرش دوست دارم بشنوم منطقه مخابرتی منم خاتم الانبیا 660-665 هست.​

اتفاقا دیروز با دوستم صحبت کیمیا شد من خودم برای مواقع قطعی که برای ای دی اس ال شبدیز هست چند تا کارت دایال آپ کنار گذاشتم از یو تو یو و شاتل و همین کیمیا
دایال آپش به نظر من خوب نبود پینگش که خیلی بد بود
نمی دونم ای دی اس ال اون چجور هست در ظاهر شما راضی هستین
یک سوال , سرعت دانلودتون حداقل چقدر هست مثلا در ساعات اوج ترافیک یا بدترین مواقع زیر 4 کی میاد یا خیر ؟
واینکه شده بصورت رندوم مثلا 4 روز در ماه از صبح تا شب پای سیستم باشین و شبکه رو مانیتور کرده باشین و مشکلی نبوده باشه ؟

ممنونم

919

Registered User
لایک‌ها
3
نقد من روی سرویس 256 پارسی نت
سرعت دانلود : بسته به ساعت بین 30 -50 متغییر
قیمت : تقریبا مناسب
پشتیبانی : فقط تهران اونم دفتر فن آوا - کرج فقط پول میگرن و شارژ میکنند همین:D
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : راحت بگم خودت باید بری اونجا
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : معلوم نیست - خودت باید بری مخابرات کاری واست انجام نمیدن
مال من 4 روز رانژه شد ولی خودم رفتم دنبالش
پینگ : 200-400

اینجور که از صحبت ها در این تاپیک مشخص هست کیفیت سرویس دهی این شبکه (پارسی نت) بد شده
یعنی یه جورایی از لیست باید خط بخوره
درسته ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اینجور که از صحبت ها در این تاپیک مشخص هست کیفیت سرویس دهی این شبکه (پارسی نت) بد شده
یعنی یه جورایی از لیست باید خط بخوره
درسته ؟

بله کیفیت افت کرده

lunapars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان:

کی میگه آریاتک بد بوده؟!
من خودم مشترک آریاتک بودم تو مرکز نصرابادی کرج. اون زمان که اریاتک با لایزر کار میکرد چند روز سرویس افتضاح شد منم زنگ زدم به شرکت. پشت تلفن داغ دل مسئولین شرکت تازه شد که ما الان 3 ماه درخواست اضافه کردن پهنای باند دادیم ولی کو گوش شنوا چون تعداد مشترکها هم بالا رفته این پهنای باند داخل کرج دیگه جوابگو نیست...(این قضیه ماله قبل از عید 87 هستش) بعد از عید یواش یواش بهتر تا اینکه پهنای باند درست کردن سرویس واقعا" عالی شد. بعدا مثل اینکه سره یکسری جریانات کلا" با شرکت لایزر دیگه کار نکردن.

الان دارن با آسیاتک کار میکنن. یعنی نماینده رسمی اسیاتک تو کرج هستن. اناصفا" برخورد مسئولینش حتی مدیر عاملش تا منشی شرکت هم خوب بوده یعنی در حد 20. اگر از کاربرای سابق اریاتک بپرسی که چرا با اریاتک همراه شدید. مطمئن باشید یکی از دلایلش همین مودب بودن مهروبون بودن پرسلن کاریشون.

الان سرویسهایی هم که میدن واقعا" عالی. 128 غیر ممکنه زیر 25 بیاد!
کلا" هر سرویسی که بگیرید 2 برابرش بهتون جواب میده.

ضمنا" تا اونجائی که منهم میدونم شاید بقیه هم بودنن وقتی درخواست میدی یا میخوای شروع کنی هیچ پولی نمیگیرن تا وقتی که مطمئن بشن سرویس بهت تحویل شده و شما هم راضی هستی!

هر کسی هم خواست میتونه زنگ بزنه سئوال کنه:
کرج
2543510

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
الان سرویسهایی هم که میدن واقعا" عالی. 128 غیر ممکنه زیر 25 بیاد!
جدا !
من که قبلا ها زنگ زدم میگفتند ما سرعت رو برای 128 روی 16 بستیم ولی شما .. :wacko:

ضمنا" تا اونجائی که منهم میدونم شاید بقیه هم بودنن وقتی درخواست میدی یا میخوای شروع کنی هیچ پولی نمیگیرن تا وقتی که مطمئن بشن سرویس بهت تحویل شده و شما هم راضی هستی!

مال ما رو که بعد از یکماه وعده الکی به زور پولو پس گرفتیم :hmm:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
میگم دوستان توجه کردید شبدیز داره گرون میکنه...اونم share رو
نامردی کلا فوران میکنه ... یه 128 یا 512 بین 30 الی 40 نفر share میشه . خلاصه گرون کردن ولی بهتر نشده

چقدر گرون کرده ؟
راستی الان نماینده کجاست ؟

اون موقع که ما شبدیز بودیم به جز قطعی و گرونی و سرعت پایین و پینگ بالا چیزی ندیدم
128 نامحدود سرعت 7 :blink:

popeno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا دیروز با دوستم صحبت کیمیا شد من خودم برای مواقع قطعی که برای ای دی اس ال شبدیز هست چند تا کارت دایال آپ کنار گذاشتم از یو تو یو و شاتل و همین کیمیا
دایال آپش به نظر من خوب نبود پینگش که خیلی بد بود
نمی دونم ای دی اس ال اون چجور هست در ظاهر شما راضی هستین
یک سوال , سرعت دانلودتون حداقل چقدر هست مثلا در ساعات اوج ترافیک یا بدترین مواقع زیر 4 کی میاد یا خیر ؟
واینکه شده بصورت رندوم مثلا 4 روز در ماه از صبح تا شب پای سیستم باشین و شبکه رو مانیتور کرده باشین و مشکلی نبوده باشه ؟

ممنونم

والا من هر وقت دانلود می کنم سرعتم بین 26-30 متغیره ولی چون بیشتر تورنت کار می کنم تو تورنت نوسان زیاد داره ولی میانگین سرعت تورنتش 20 هشتش.و خوب هفته ای 7-8 فیلم می یارم از تورنت ولی لینک مستقیم خوب بیشتر می یاد و اینکه تقریبا هر 14 ساعت 1 گیگ می یاره .موقع ترافیک باسه من فرقی نداره چون ای پی استاتیک دارم وروی سرویس 64 هم مشکلی نداشت .در کل بی دردسر می باشد.

بالا