• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

^*^دعوت فوری به خرید گروهی "2.5 میلیون عضوی گروه یاهو!!! "^*^

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بازم هستم .. کلا هر خبری شد اطلاع بدید.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
يك سري مطالب هست كه مايلم دوستان بدوند :
1- تا به اين لحظه هيچ گروه ايراني اي تو ياهو بيشتر از 250.000 عضو نداره ؛ كه همون مارشال هست . اگر غير از اينه لطف كنيد آدرس گروه رو بفرمائيد!
2- اينكه مي فرمائيد در يك روز بيشتر از 100 نفر نمي تونن عضو گروه بشن ؛ كاملا كذبه ! من تو گروه خودم در مقطعي روزي بين 5000 تا 800 عضو گرفتم
3- هر كاربري مي تونه به تمامي گروه هاي ياهو ايميل ارسال بكنه (اگر مدير اون گروه ارسال ايميل رو منوط به تاييد مدير نكرده باشه!) ولي مهم اينه كه مدير اون ايميل رو تاييد بكنه كه اگه گروه بزرگي باشه نخواهد كرد !
4- براي من هم بارها ايميل هاي IranMc اومده ؛ ولي ابدا از طريق گروه ياهو نبوده و بيشتر شبيه spam هست . دوستان مي دونند كه اگر ايميل از طريق گروه ارسال بشه ؛ يه سري اطلاعات گروه رو پايين ميل مي ندازه ، مثل امضا و....
5- ايميل هايي كه براي من اومده ؛ تماما اسپم بوده !
6- قيمت هايي كه اعلام فرموديد خيلي خيلي پايين تر از قيمت متعادل و عرق اسپم هست . همين مي تونه سوال برانگيز باشه !
7- اينكه فرموديد از نقصي از ياهو براي تشكيل اين گروه مجهول استفاده كرديد رو ميشه با كراهت قبول كرد ! ولي فرض بر محال هم اگر چنين گروهي وجود داشته باشه ؛ اولا كه بايد اين گروه در ليست گروه هاي ياهو باشه كه نيست ! دوما مطمئن باشيد در اين صورت به سرعت ياهو جلوي فعاليتتون رو ميگيره ! كافيه يكي از يوزرها به ياهو اطلاع بده ...
8- دهها دليل ديگه مي تونم بر كذب بودن اين شيوه شما بيارم كه فكر مي كنم دلايل بالا كافي باشه ! با اين وجود منتظر پاسخ هاي شما هستم

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- تا به اين لحظه هيچ گروه ايراني اي تو ياهو بيشتر از 250.000 عضو نداره ؛ كه همون مارشال هست . اگر غير از اينه لطف كنيد آدرس گروه رو بفرمائيد!
2- اينكه مي فرمائيد در يك روز بيشتر از 100 نفر نمي تونن عضو گروه بشن ؛ كاملا كذبه ! من تو گروه خودم در مقطعي روزي بين 5000 تا 800 عضو گرفتم
3- هر كاربري مي تونه به تمامي گروه هاي ياهو ايميل ارسال بكنه (اگر مدير اون گروه ارسال ايميل رو منوط به تاييد مدير نكرده باشه!) ولي مهم اينه كه مدير اون ايميل رو تاييد بكنه كه اگه گروه بزرگي باشه نخواهد كرد !
4- براي من هم بارها ايميل هاي IranMc اومده ؛ ولي ابدا از طريق گروه ياهو نبوده و بيشتر شبيه spam هست . دوستان مي دونند كه اگر ايميل از طريق گروه ارسال بشه ؛ يه سري اطلاعات گروه رو پايين ميل مي ندازه ، مثل امضا و....
6- قيمت هايي كه اعلام فرموديد خيلي خيلي پايين تر از قيمت متعادل و عرق اسپم هست . همين مي تونه سوال برانگيز باشه !
7- اينكه فرموديد از نقصي از ياهو براي تشكيل اين گروه مجهول استفاده كرديد رو ميشه با كراهت قبول كرد ! ولي فرض بر محال هم اگر چنين گروهي وجود داشته باشه ؛ اولا كه بايد اين گروه در ليست گروه هاي ياهو باشه كه نيست ! دوما مطمئن باشيد در اين صورت به سرعت ياهو جلوي فعاليتتون رو ميگيره ! كافيه يكي از يوزرها به ياهو اطلاع بده ...
8- دهها دليل ديگه مي تونم بر كذب بودن اين شيوه شما بيارم كه فكر مي كنم دلايل بالا كافي باشه ! با اين وجود منتظر پاسخ هاي شما هستم

نظرات جالبی بود .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام
اولا که این پکیجی که دارن می فروشن یک گروپ نیست که شما میگید بیشتر از 250 هزار ندیدید ... مثلا هزار تا گروپ 2500 نفری هست
دوما این چیزهایی که میگید باید تایید بشه و سری اطلاعات از گروپ رو می نویسه این ها همش توسط این گروهی که این پکیج رو می فروشن برطرف شده
ایمیل هاش صد در صد به اینباکس میره چون داره واسه خودم ایمیل هاش میاد دارم اینو میگم ... همش از طریق گروپ های یاهو هست ولی نه اسم گروپ رو نوشته و نه نیازی به تایید کردن و approv کردن داره
قیمت هایی هم که این دوست عزیز اعلام کردن قیمت اشتراکی هست
یاهو هم تا این دقیقه که فعلا جلوی این ضعفشو نگرفته

آقا من که هستم .... فقط زود این پکیج رو بخرید تا یاهو نفهمیده

ممنون

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

توجه: برخی موارد ( ازجمله محدودیتها در ارسال ایمیلها و ...) برای خود من هم مجهول بود که بعد از مشاوره با خود شرکت متوجه اون شدم.
من این تغییر رو در برنامه تبلیغاتی دادم که همه ما به صورت یکسان از این خدمات استفاده کنیم.
.....

آقا تاپیک را که آپدیت کردی تعداد سوالهای من دو برابر شد !

می شه مشخصات شرکت را برای من PM کنی , برم ته توشو در بیارم ببینم داستان چیه

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
آقا تاپیک را که آپدیت کردی تعداد سوالهای من دو برابر شد !

می شه مشخصات شرکت را برای من PM کنی , برم ته توشو در بیارم ببینم داستان چیه

براتون تو پ.خ ارسال شد

ميشه بكيد از كدوم شركت ميخريد ؟!

پیغام خصوصی ارسال شد به آقای "shemshad"

---------------------------------
لیست قیمتها بنا به تخفیفی که از شرکت فروشنده گرفته شده شکسته شد !
که میتونین تو صفحه اول مشاهده کنید.

فقط هر کسی که مایل هست باید پنلش رو مشخص کنه. هفته ای یک بار یا...
موفق و پیروز باشید

Last edited:

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
و این هم تصاویری گویا که نیاز به توضیح نداره.ولی باز یه توضیحی میدم!
ارسال ایمیل ها به چندین و چند گروه انجام میگیره که تو صفحه اول هم گفته بودم!

gooya.JPG

در مورد قیمتها هم احتیاجی به توضیح نیست
شخصا دوست ندارم اسمی از شرکتی اینجا برده بشه. ما به هیج وجه قصد بازار گرمی یا تضعیف کسی رو نداریم.
و اگه دوست داشتین من آدرس شرکتش رو هم میدم بهتون که برین مستقیما از اونایی که این نرمافزار رو تهیه کردن بپرسین.همه چی شفافه عزیزم.هیچ احتیاجی هم به پرخاشگری نیست.

فعلا​

persiandvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من که حال کردم. مرسی
من 100% هستم.با پنل قبلیتم بودم !! منو برای 2 هفته یکبار بنویس.
هر وقت هم خواستین پولو واریز میکنم.فقط پیغام بذار
چاکریم:)

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش ما که نفهمیدیم اون 350 تومن چیه ! این پنل بندیها چیه !! اگر برنامه هست که قیمتش 350 تومنه پس پنل بندی یعنی چی؟ تبلیغات یعنی چی ؟ اگر یه جور تبلیغات هست که خوب اگر اشتراکی میخری یعنی یه مدلش رو باید بخری نه اینکه هرکس هر مدلی دلش خواست با قیمت دلخواهی که شما مشخص کردید!!

راستش اصلا متوجه نشدم! میشه بیشتر توضیح بدید اصلا این چی هست ؟ فایله ؟ برنامه است ؟ برنامه تحت وبه ؟ سیستم تبلیغاتیه ؟ لایسنس تبلیغات در این گروهه !!

بعد اینکه خوب چرا سایت شرکتش رو نمیگید که خودمون بریم ببینم چی هست و چنده و چه جوریه ؟

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
راستش ما که نفهمیدیم اون 350 تومن چیه ! این پنل بندیها چیه !! اگر برنامه هست که قیمتش 350 تومنه پس پنل بندی یعنی چی؟ تبلیغات یعنی چی ؟ اگر یه جور تبلیغات هست که خوب اگر اشتراکی میخری یعنی یه مدلش رو باید بخری نه اینکه هرکس هر مدلی دلش خواست با قیمت دلخواهی که شما مشخص کردید!!

راستش اصلا متوجه نشدم! میشه بیشتر توضیح بدید اصلا این چی هست ؟ فایله ؟ برنامه است ؟ برنامه تحت وبه ؟ سیستم تبلیغاتیه ؟ لایسنس تبلیغات در این گروهه !!

بعد اینکه خوب چرا سایت شرکتش رو نمیگید که خودمون بریم ببینم چی هست و چنده و چه جوریه ؟

اگه تاپیک صفحه اول رو میخوندین متوجه میشدین! ولی یه توضیح هم میدم اینجا
عبارتست از چندین گروه یاهو که با وارد شدن به اکانت ایمیل یاهو و با استفاده از نرم افزاری که تهیه شده به تمام گروههایی که در کل 2.5 میلیون تا ایمیل دارن , ایمیل تبلیغاتی به اینباکسشون میفرسته.همین!
قیمت این محصول 350 هزاره (البته ما تخفیفی هم گرفتیم ).ابتدا میخواستیم به صورت شراکتی خرید کنیم که به دلایلی که باز در صفحه اول ذکر شد بالاجبار میبایست ارسال دست یک نفر باشد( چون فقط 1 ایمیل داده میشود برای ورود به اکانت).واینکه هر کسی بسته به تعداد ارسال ایمیل مبلغ نظیر اونو بپردازه هم یه چیز کاملا بدیهیه.
من به هر کسی که اعلام میکنه سایت شرکت رو پ.خ میفرستم. هیچ پنهان کاری هم وجود نداره.
آدرس رو به شما هم میفرستم.

لطفا تاپیک رو کامل بخونین بعدش اگه مشکلی داشتین بپرسین.

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
بعد اون یه نفر که اکانت دستشه کیه؟! شمایید؟!

avan

Registered User
لایک‌ها
207
اين سئوال منم بود...

در ضمن اگر ياهو اكونت رو بست چي؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

دست هرکی می خواد باشه ... من 350 تومان رو دارم 40 تومان می دم حالا دست هرکی بود بود البته در صورتی که ایشون واقعا هر هفته تبلیغ هرکس رو بفرستن

mtmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بازم هستم ..
نوع زمان بندی برای تبلیغ هر1 بار در هر دو هفته
------------------------------------------------------
ا سوال داشتم اگر اشتباه نفهمیده باشم ما از روی زمان بندی تبلیغ های مان را باید به شما که پنل دار هستی بدیم تا برای ما ارسال کنید

mtmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست هرکی می خواد باشه ... من 350 تومان رو دارم 40 تومان می دم حالا دست هرکی بود بود البته در صورتی که ایشون واقعا هر هفته تبلیغ هرکس رو بفرستن

با نظر شما موافقم ولی برای فهمیدن کاری نداره. ماهم با 1 ایمیل در آن گروه عضو میشویم و بعد از ارسال ایمیل خود را چک میکنیم اگر تبلیغ برای ما هم امده باشد یعنی ارسال شده :happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
با نظر شما موافقم ولی برای فهمیدن کاری نداره. ماهم با 1 ایمیل در آن گروه عضو میشویم و بعد از ارسال ایمیل خود را چک میکنیم اگر تبلیغ برای ما هم امده باشد یعنی ارسال شده :happy:
تایید میشه

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه تاپیک صفحه اول رو میخوندین متوجه میشدین! ولی یه توضیح هم میدم اینجا
عبارتست از چندین گروه یاهو که با وارد شدن به اکانت ایمیل یاهو و با استفاده از نرم افزاری که تهیه شده به تمام گروههایی که در کل 2.5 میلیون تا ایمیل دارن , ایمیل تبلیغاتی به اینباکسشون میفرسته.همین!
قیمت این محصول 350 هزاره (البته ما تخفیفی هم گرفتیم ).ابتدا میخواستیم به صورت شراکتی خرید کنیم که به دلایلی که باز در صفحه اول ذکر شد بالاجبار میبایست ارسال دست یک نفر باشد( چون فقط 1 ایمیل داده میشود برای ورود به اکانت).واینکه هر کسی بسته به تعداد ارسال ایمیل مبلغ نظیر اونو بپردازه هم یه چیز کاملا بدیهیه.
من به هر کسی که اعلام میکنه سایت شرکت رو پ.خ میفرستم. هیچ پنهان کاری هم وجود نداره.
آدرس رو به شما هم میفرستم.

لطفا تاپیک رو کامل بخونین بعدش اگه مشکلی داشتین بپرسین.

دوست عزیز ، برای روشن شدن مطلب پرسیدم .قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.

خوب الان با توضیحات شما متوجه شدم. البته اینطوری که یه برنامه یا اکانت تحت وب هست که یورز و پسوردی داره برای یاهو که این ایمیل های تبلیغاتی رو میفرسته.

حالا با این حساب سوال دیگر دوستان پیش میاد ! یعنی بهتره اینجوری بگیم شما اکانت 350 تومنی رو میخرید و از دوستان دیگه تبلیغ میگیرید ! حالا بجای اینکه بعد از اینکه خریدید این مبلغ رو دریافت کنید قبلش دریافت میکنید.

خوب این خوبه ! پلان هایی هم که گذاشتید برای تبلیغ به نسبت خوبه ولی مشکل اینجاست که اگر برای شما خدای نکرده یا اکانت باز هم خدای نکرده مشکلی پیش اومد کسی که این هزینه یکسال رو پرداخت کرده چیزی دستش نیست؟ درسته ؟

البته با قیمت های شما برای یکبار هم می ارزه ولی به هر حال این برای روشن شدن قضیه است!:)

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
احيانا http://bh-ads.com/SakhteGroup.html رو مي خواين بگيريد ديگه ؟!
از اونجايي كه شما هيچ رابطه اي با اين شركت نداريد و مثل من و بقيه يقينا مصرف كننده هستيد صلاح دونستم نكاتي رو عرض كنم :
1- من تو گروپ هاي ياهو با حدود 5 تا آي دي عضوم كه گه گاهي فقط براي يكيشون مياد !
2- اون عكسي كه گذاشتيد كه هيچ چيز رو نمي تونه ثابت كنه !منم العان مي تونم به دو برابر اين تعداد ارسال كنم ! خواهش مي كنم به من كه 3 ساله گروپ دارم نگيد نياز به تاييد نداره !
3- محض اطلاعتون عرض كنم ؛ اون لينك سايت فوق زيرمجموعه شركت نگين ابتكاره كه مالك ايران ماركته ! ايميل هايي هم كه IM‍‍C مي فرسته ؛ از اين طرق نيست و با اسكريپت هاي ميل سروي كه روزانه IP عوض مي كنن ارسال ميشه ! يعني روزانه فقط حدود 10 هزار تومن پول IP مي دن ؛ حالا هاست وارز و... بماند !
4- جدا فكر مي كنيد ياهو با 3000 پرسنل اينقدر ضعيفه كه بشه اينقدر راحت دورش زد ؟‌يا فكر مي كنيد برنامه نويس هاي اين برنامه كه من يقين دارم اصلا وجود نداره ؛ اينقدر حرفه اي هستند كه بتونن چنين حفره وجود نداشته اي رو كشف كنند ؟!

توصيه اي كاملا دوستانه : فكر مي كنيد اگر واقعا چنين كاري شدني بود ؛ ايران ماركت كه ار خير هيچ سايت بزرگي نگذشته ؛ حاضر مي شد اين منبع خوب پولساز رو با ديگران شريك كنه ؟! خود ايران ماركت همين العان داره روي گروهي كه داره فعاليت مي كنه براي عضو گيري ! اگه اين شدني بود ؛ مگه مرض داره باز بياد واسه عضو بيشتر پول خرج كنه ؟!!

گول اينطور سايت ها رو نخوريد خواهشا ! سرور هاي ياهو علاوه بر نيروي انساني 24 ساعته ؛ توسط يه شبه هوش مصنوعي هم مونيتور ميشن و هر IP اي كه از يه حد خاص بيشتر ايميل ارسال كنه رو ضرف چند ساعت بلاكه مي كنند ! قبل از هر اقدامي خوبه كمي اطلاعات در مورد سايت ياهو به دست بياريد تا خداي ناكرده كلاه سرتون نره !

و اما يه پيشنهاد براي اينكه نگيد فلاني خيلي ... !
من حاضرم اگه بتونيد حضوري اين سيستم رو به من نشون بديد و كاراييش براي من اثبات بشه ؛ كل هزينه رو خودم متحمل بشم و براي همه اي كه تاحالا درخواست كردند رايگان ايميل ارسال كنم ! اينقدر هاي هم اينجا اعتبار دارم كه بتونم سر حرفم وايسم !

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احيانا http://bh-ads.com/SakhteGroup.html رو مي خواين بگيريد ديگه ؟!
از اونجايي كه شما هيچ رابطه اي با اين شركت نداريد و مثل من و بقيه يقينا مصرف كننده هستيد صلاح دونستم نكاتي رو عرض كنم :
1- من تو گروپ هاي ياهو با حدود 5 تا آي دي عضوم كه گه گاهي فقط براي يكيشون مياد !
2- اون عكسي كه گذاشتيد كه هيچ چيز رو نمي تونه ثابت كنه !منم العان مي تونم به دو برابر اين تعداد ارسال كنم ! خواهش مي كنم به من كه 3 ساله گروپ دارم نگيد نياز به تاييد نداره !
3- محض اطلاعتون عرض كنم ؛ اون لينك سايت فوق زيرمجموعه شركت نگين ابتكاره كه مالك ايران ماركته ! ايميل هايي هم كه IM‍‍C مي فرسته ؛ از اين طرق نيست و با اسكريپت هاي ميل سروي كه روزانه IP عوض مي كنن ارسال ميشه ! يعني روزانه فقط حدود 10 هزار تومن پول IP مي دن ؛ حالا هاست وارز و... بماند !
4- جدا فكر مي كنيد ياهو با 3000 پرسنل اينقدر ضعيفه كه بشه اينقدر راحت دورش زد ؟‌يا فكر مي كنيد برنامه نويس هاي اين برنامه كه من يقين دارم اصلا وجود نداره ؛ اينقدر حرفه اي هستند كه بتونن چنين حفره وجود نداشته اي رو كشف كنند ؟!

توصيه اي كاملا دوستانه : فكر مي كنيد اگر واقعا چنين كاري شدني بود ؛ ايران ماركت كه ار خير هيچ سايت بزرگي نگذشته ؛ حاضر مي شد اين منبع خوب پولساز رو با ديگران شريك كنه ؟! خود ايران ماركت همين العان داره روي گروهي كه داره فعاليت مي كنه براي عضو گيري ! اگه اين شدني بود ؛ مگه مرض داره باز بياد واسه عضو بيشتر پول خرج كنه ؟!!

گول اينطور سايت ها رو نخوريد خواهشا ! سرور هاي ياهو علاوه بر نيروي انساني 24 ساعته ؛ توسط يه شبه هوش مصنوعي هم مونيتور ميشن و هر IP اي كه از يه حد خاص بيشتر ايميل ارسال كنه رو ضرف چند ساعت بلاكه مي كنند ! قبل از هر اقدامي خوبه كمي اطلاعات در مورد سايت ياهو به دست بياريد تا خداي ناكرده كلاه سرتون نره !

و اما يه پيشنهاد براي اينكه نگيد فلاني خيلي ... !
من حاضرم اگه بتونيد حضوري اين سيستم رو به من نشون بديد و كاراييش براي من اثبات بشه ؛ كل هزينه رو خودم متحمل بشم و براي همه اي كه تاحالا درخواست كردند رايگان ايميل ارسال كنم ! اينقدر هاي هم اينجا اعتبار دارم كه بتونم سر حرفم وايسم !

اینم حرفیه .....

بالا