کسی می دونه عابدزاده چرا ریش گذاشته....کیش مرده؟
در روزنامه دنياي فوتبال ديروز كه نوشته بود اين تيپ جديده عابدزاده براي دربي بوده
در روزنامه دنياي فوتبال ديروز كه نوشته بود اين تيپ جديده عابدزاده براي دربي بوده![]()
عزيز اين پستت چه ربطي به عبارت کوت شده داشت؟به شهادت حتی هوادارای اونا هافبک وسط بایرن مونیخ یه تنه حریفو به زانو در اورده بود....
علی کریمی بازم ثابت کردی پله فوتبال ایرانی هنوز...نه علی دایی و اینا
به شهادت حتی هوادارای اونا هافبک وسط بایرن مونیخ یه تنه حریفو به زانو در اورده بود....
علی کریمی بازم ثابت کردی پله فوتبال ایرانی هنوز...نه علی دایی و اینا
عزيز اين پستت چه ربطي به عبارت کوت شده داشت؟
----------------------------------
ولي منم انصافاً کف بر شده بودم از اين حرکات علي کريمي
اول اون حرکتش تو محوطه جريمه تو نيمه اولو کسي ضبط کرده؟ هر استقي که شاخ شد اون صحنه رو نشونش بدي مي شينه سر جاش! تمام مدافعا تلپ مي شدن رو زمين!!!
سلام
يك خبر نگران كننده تو سايت هورا اسپورت نوشته ، البته سايت معتبري نبايد باشه
http://hurrahsport.com/fa_default.asp?rp=m_news.asp&P1N=NewId&P1V=1209
از كميته انضباطى اخبار متعددى را مى توان درباره حواشى دربى شنيد. مهمترين خبرى كه روز گذشته يكى از افراد آگاه به گوش مان رساند كسر امتياز پرسپوليس است البته رييس كميته انضباطى اين خبر را تأييد نمى كند اما به واسطه آيين نامه موجود در اين كميته مى توان احتمال كسر امتياز پرسپوليس را به دليل شكسته شدن صندلى هاى ورزشگاه آزادى قطعى دانست .
از سويى مى توان محروميت بازيكنان استقلال را به دليل درگيرى قطعى دانست. بيژن كوشكى به احتمال فراوان با محروميت ۳ جلسه اى از سوى كميته انضباطى روبه رو خواهد شد اما درباره برهانى و كاظمى شنيده مى شود كميته انضباطى به توبيخ و درج در پرونده بسنده خواهد كرد. عليرضا نيكبخت نيز به دليل فحاشى به افشين قطبى با محروميت ۳ جلسه اى روبه رو خواهد شد. كميته انضباطى آراى صادره را تا اواخر هفته جارى صادر خواهد كرد .
دوستان چيزي ميدونن يا نه ؟؟؟
كميته انضباطى به زودى رأى مى دهد
محروميت بازيكنان استقلال ، كسرامتياز ازپرسپوليس
ايران ورزشى- از كميته انضباطى اخبار متعددى را مى توان درباره حواشى دربى شنيد. مهمترين خبرى كه روز گذشته يكى از افراد آگاه به گوش مان رساند كسر امتياز پرسپوليس است البته رييس كميته انضباطى اين خبر را تأييد نمى كند اما به واسطه آيين نامه موجود در اين كميته مى توان احتمال كسر امتياز پرسپوليس را به دليل شكسته شدن صندلى هاى ورزشگاه آزادى قطعى دانست.
تماشاگران پرسپوليس حوالى دقيقه ۶۰ تا ۷۰ بازى با استقلال صندلى هاى ورزشگاه آزادى را شكستند كه فيلم تخريب ورزشگاه توسط تماشاگران منتسب به پرسپوليس در حال بررسى در كميته انضباطى است. از سويى مى توان محروميت بازيكنان استقلال را به دليل درگيرى قطعى دانست. بيژن كوشكى به احتمال فراوان با محروميت ۳ جلسه اى از سوى كميته انضباطى روبه رو خواهد شد اما درباره برهانى و كاظمى شنيده مى شود كميته انضباطى به توبيخ و درج در پرونده بسنده خواهد كرد. عليرضا نيكبخت نيز به دليل فحاشى به افشين قطبى با محروميت ۳ جلسه اى روبه رو خواهد شد. كميته انضباطى آراى صادره را تا اواخر هفته جارى صادر خواهد كرد.
مگه اینها الکی از خودشون میتونن امتیاز کم کنن ؟!؟!؟!؟؟
پرسپوليس قطبي اما باز هم از حريف عقب افتاد و در ادامه بازي موفق به كسب نتيجه مساوي شد.سرمربي پرسپوليس در گفت و گوي اختصاصي با خبرگزاري فوتبال ايران با دفاع از عملكرد تيمش گفت:من فكر مي كنم همه ديدند كه ما از هر نظر برتر بوديم.
- دربي را براي سومين بار با تساوي به پايان رسانديد،از نتيجه راضي هستيد؟
من راضي نيستم. ما براي برد بازي كرديم. فكر مي كنم بازي خوبي بود و خوب بازي كرديم اما از نتيجه به هيچ وجه راضي نيستم. همه فكر و انديشه من براي برد بود. تلاش خودمان را كرديم اما فرصت ها از دست رفت.
- شما تيم پر ستاره اي داشتيد و همه انتظار داشتند استقلال را مغلوب كنيد.
اين انتظار درست نيست. همه فراموش كرده اند كه استقلال هم يك تيم بزرگ است. آنها هم از خط دروازه تا نوك حمله ستاره هاي زيادي در اختيار دارند. استقلال تيم كوچكي نيست اما همه انتظار دارند تيم ما بايد آنها را مغلوب كند. من فكر مي كنم با توجه به هفته هاي گذشته تيم ما برتر بود و همه انتظار برد داشتند اما نبايد فراموش كرد كه استقلال هم توانايي زيادي دارد و بهترين رقيب ما است. اين بازي بهترين تيم هاي فوتبال ايران است. نمي شود انتظار داشت كه حتما يك طرف به پيروزي برسد.
- پرسپوليس باز هم از حريف عقب افتاد و ابتكار را از دست داد،چرا اينطور شد؟
ما كار خودمان را سخت كرديم. در شروع نيمه ها تمركز لازم را نداشتيم.خصوصا در شروع نيمه دوم كه گل را خورديم. اين اشتباه بزرگ ما بود. از فرصت هاي خودمان هم به خوبي استفاده نكرديم و نتوانستيم گل اول را بزنيم. ما شانس هاي زيادي داشتيم كه گل نشد.
- استقلال 90 دقيقه عمق دفاع شما را نشانه گرفت و با توپ هاي بلند به راحتي صاحب موقعيت شد. شما هيچ فكري براي حل اين مشكل نداشتيد.
ببينيد،وقتي يك تيم حمله مي كند طبيعتا در ضد حمله آسيب پذير است. در همه جاي دنيا فوتبال اينطور دنبال مي شود. همه تيم هاي تهاجمي چنين مشكلي دارند. حريفان آنها فقط به استفاده از ضد حملات اميد دارند. ما سعي خودمان را كرديم و بازي را در اختيار داشتيم. بيشتر دقايق بازي در اختيار ما بود. وقتي حمله مي كنيم طبيعتا حريف هم روي ضد حمله كار مي كند. ما اشتباهات فردي زيادي داشتيم. توپ هاي آساني را لو مي داديم كه حريف را در موقعيت مناسب قرار مي داد.
- اما استقلال موقعيت هاي زيادي به دست آورد و مي توانست به گل هاي زيادي برسد.
قبول دارم كه اشتباهاتي در دفاع داشتيم اما ما هم فرصت هاي زيادي به دست آورديم. مي توانستيم از فرصت هاي خودمان استفاده كنيم. دو بار توپ به تيرك دروازه برخورد كرد. چند موقعيت مناسب ديگر هم به دست آورديم كه گل نشد. موقعيت توره خيلي خوب بود. كريمي مي توانست يك گل ديگر بزند.
- اگر قلعه نويي تيم پرستاره شما را در اختيار داشت و شما سرمربي استقلال بوديد چه نتيجه به دست مي آمد؟
من نمي دانم منظور شما از اين سوال چيست اما فكر مي كنم سوال خوبي نيست. مربي سعي خودش را مي كند. من بهترين هاي تيمم را به زمين فرستادم و تلاش خودم را كردم. عملكرد مربي را نمي شود در يك بازي بررسي كرد. عملكرد و كار من روشن است. نتايج من را بايد در طول اين مدت مورد بررسي قرار داد نه اينكه به خاطر يك مسابقه كار من را با مربي حريف مقايسه كنيد.من نمي خواهم از خودم دفاع كنم چون نيازي به اين كار ندارم.
- استقلالي ها معتقد اند شانس بيشتري براي پيروزي در اين مسابقه داشتند.
من فكر مي كنم همه ديدند كه ما از هر نظر برتر بوديم. همه آمارها به نفع ما بود. درصد مالكيت توپ ، موقعيت گل و هر چيز ديگري به نفع ما بود. در اكثر دقايق بازي صاحب توپ و ميدان بوديم. به هر حال بازي با تساوي تمام شده و حالا نظران مختلفي مطرح مي شود.
- شما فكر مي كنيد پرسپوليس خوب بازي كرد؟
كارشناسان و كساني كه فوتبال را مي فهمند مي دانند ما چطور بازي كرديم. ما در يك صحنه بازي 15 پاس پياپي داديم و بعد صاحب موقعيت گل زني شديم. گل ما هم روي يك موقعيت و همكاري بسيار خوب به دست آمد. يك سانتر دقيق ، پاس خوب و ديد مناسب باقري ،جايگيري خوب كريمي. من فكر مي كنم واقعا خوب بازي كرديم. سرعت زيادي به توپ داديم. حمله كرديم و موقعيت هاي خوبي خلق كرديم. هواداران ما از اين بازي راضي هستند.
- اعتراض نيكبخت به تعويض خودش هم جنجال ديگري به وجود آورد.
تيم ما عقب بود و نيكبخت دوست داشت به تيم كمك كند. اعتراض او به نفع تيم بود چون مي خواست همراه با تيم باشد. واقعا ناراحت بود و من هم به او حق مي دهم اما موضوع مهمي نبود.
- قلعه نويي در پاسخ به مصاحبه شما گفته قطبي كسي نيست كه بخواهد در مورد من نظر بدهد.
من چيزي در اين مورد نشنيدم. پاسخي هم به چنين حرفي ندارم. من هميشه به ديگران ،همه مربيان و حريفانم احترام مي گذارم و فكر مي كنم رفتار درست همين است.در پايان بايد بگويم همه شاهد يك بازي خوب و جذاب بودند كه صحنه هاي زيبايي داشت.اين مهم است كه هر دو تيم با كيفيت بازي كردند. بازي خوب ما البته مثل يك كيك بود اما خامه و شيريني اين كيك مي توانست كسب سه امتياز باشد كه به آن نرسيديم
منبع: خبرگزاري فوتبال ايران
دوستان عزيز
چقدر جالبه اين نود!!!!!!!
چند لحظه پيش گند کاري جناب آقاي کوشکي رو ديديد؟!
آخ که چقدر خنديدم!
خدائيش کي شده ماها همچين کارائي کنيم؟!
پ. ن.: نمي دونم چرا هر سري ياد اون زماني مي افتم که محمود فکري تو فک کنم دربي 59 يا 60 بود که گل زد و بازي شد 3-2 به نفع استقلال. اونجا وقتي براي خوشحالي دويد نزديک بود هم تيمي هاشو بگيره بزنه! نمي دونم دوستان يادشونه يا نه، ولي اون موقع گفتم چه تيميه اين استقلال!
(البته به دوستان اس اسي توهين نشه)
خواهشن ببینید فقط 1 ثانیه وقت میگیره !!!!!
11 . تیمی که گل افساید میزنه و با خوش شانسی و اشتباه داور مساوی از پرسپولیس میگیره
![]()