• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اسم امپراتور که برازندش هست !
ولی عجب دلیلی آقا حمید آورد :lol:
بچه ها میگن شاید زنگ ورزششون هست و لباس ورزشی اجباریه !
شوخی کردم ! :lol:
عزیز این یه شوخی بود (خانوادگی)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
عزیز این یه شوخی بود (خانوادگی)

بی خیال منم شوخی کردم عزیز !

بچه جون اینقدر توی این تاپیک نظر نده مگه خودتون تاپیک ندارید :cool:
کلی زحمت کشیدیم که همه توی تاپیک های خودشون فعالیت کنن شما اومدی همه قوانین داخلی بخش رو زیر پا گذاشتی :hmm:

پ ن : املاء دبستان رو با تک ماده قبول شدی ؟؟؟ امپراتور نه امپراطور !!!!!! :lol:

والا چی بگم xpin جان ! آخه بچه های ما تنبل هستند ! زیاد اهل پست دادن نیستند ! منم خداوکیلی هدفم از اینکه نظرم رو میگم توهین به شما نیست ! من تا حالا به کسی بی احترامی نکردم حتی به تیم و مربی شما !

در مورد املا بگم که من کلا املام ضعیف هست ! این ربطی به امپراطور نداره ! تایپ فارسیم خیلی بده !
ولی ما این رو خونده بودی که ء از آخر املا حذف شده :lol: :)

خلاصه بازم شرمنده ! راستی مگه استقلالیا اصلا نمی تونن تو تاپیک شما پست بدن ! :blink: من نمیدونستم قانون هست !!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خلاصه بازم شرمنده ! راستی مگه استقلالیا اصلا نمی تونن تو تاپیک شما پست بدن ! :blink: من نمیدونستم قانون هست !!!

اين شكليها هم نيست كه نتونن پست بدن . قانون اينه كه بچه ها بي احترامي به هم نكنن. والا اگر كسي بياد نظرش رو محترمانه بگه كه ايرادي نداره

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سراب جان حرفي كه من زدم اصلا درباره قضيه آفسايد نبود . منظورم اين بود كه عكس دوم دستكاري شده اس . حالا گرفتي؟

فهمیدم که منظورت چی بود
اما نگفتی که اینکه آیا این گل آفساید بود یا نبود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
برگزاري تمرين با حضور قطبي و در غياب باقري و ماركو

بادامكي پس از مدت ها در تمرين پرسپوليس شركت كرد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز با حضور حسين بادامكي و زير نظر افشين قطبي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 10 در زمين شماره يك باشگاه راه‌آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، تمرينات سرعتي در 2 گروه، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، حفظ توپ و پرسينگ و تمرينات هوازي پرداختند.
در ادامه به دستور قطبي بازيكنان ذخيره به كارهاي استقامتي مشغول شده و بازيكنان اصلي به فوتبال در يك چهارم زمين پرداختند.
*‌ مهدي واعظي به دليل مصدوميت پس از صحبت با قطبي با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين بود.
* كريمي باقري و ماركو غايب بودند.
* محمود ياوري مربي تيم فوتبال راه‌آهن از نزديك نظاره‌گر تمرين قرمز پوشان بود و دقايقي با افشين پيرواني، محمود خوردبين و قطبي به گفت و گو پرداخت.
* مجتبي شيري، الونگ الونگ و فرانك آتسو پس از 10 دقيقه تمرينات گروهي، به صورت اختصاصي تمرين كردند.
* مسعود زارعي به دليل مصدوميت به طور اختصاصي زير نظر زرينه تمرين كرد.
* حدود 50 هوادار از نزديك نظاره‌گر تمرين بودند.
* حسين بادامكي پس از دو ماه دوري از ميادين، امروز در تمرينات گروهي شركت كرد.
* خبرنگاران مطبوعات و خبرگزاري ها با دستور مسئولان باشگاه پرسپوليس در كنار هواداران و به دشواري به تهيه خبر پرداختند؛ اما خبرنگاران صدا و سيما به راحتي در كنار زمين حضور پيدا كردند و نسبت به تهيه خبر اقدام نمودند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس معتقد هستند كه خبرنگاران با دستور كادر فني فقط روزهاي چهارشنبه اجازه مصاحبه دارند و در روزهاي ديگر بايد در كنار هوادران به تهيه خبر اقدام كنند.
* تمرين ساعت 11:30 به پايان رسيد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
دوباره دايي در كنفرانس خبريش به علي كريمي گير داده و گفته رد دعوت او توسط كريمي يك برنامه از پيش تعيين شده بوده و.......
بخوانيد:
نشست خبري علي دايي:"كريمي" مواظب صحبت كردنش باشد!
رييس‌جمهور نظرمان درباره كريمي را پذيرفت

نشست خبري سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در حالي امروز برگزار شد كه بخش عمده‌اي از آن مربوط به كناره گيري "علي كريمي" از تيم ملي بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سومين نشست مطبوعاتي علي دايي از ساعت 12 و 30 دقيقه در محل روابط عمومي فدراسيون فوتبال برگزار شد و علي دايي پس از خوشامدگويي به خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد.

* برنامه‌ي شما براي دعوت از كريمي چه بود و چه شد كه او به تيم ملي نيامد؟

- اين برنامه‌اي بود كه شما به آن پرداختيد. وظيفه‌ي من به عنوان سرمربي تيم ملي اين بود كه بهترين‌ها را به تيم ملي دعوت كنم و من هم وظيفه‌ام را انجام دادم و بهترين‌ها را دعوت كردم. چند بازيكن ديگر بودند كه مي‌توانستند به تيم ملي دعوت شوند اما، چون محدوديت زماني داشتيم، اين محدوديت اجازه نمي‌داد كه بتوانيم همه‌ي آنها را به تيم ملي دعوت كنيم. اما، مطمئنا از آنها با ادامه‌ي اين روند دعوت خواهيم كرد تا در اردوهاي بعدي تيم ملي حاضر شوند.

* در حال حاضر وضعيت تيم ملي پيش از ديدار با كره‌ي شمالي چگونه است؟

- در دو روز اول به دليل خستگي بازيكنان ناشي از حضورشان در ليگ برتر به تمرينات ريكاوري پرداختيم. در روزهاي اول چهار، بازيكن آسيب ديده داشتيم كه با تلاش پزشكان آنها در حال حاضر در وضعيت خوبي قرار دارند. همين جا بايد از كادر پزشكي تشكر كنم. در حال حاضر هم با تمام قوا در حال تمرين كردن هستيم كه بتوانيم در روز بازي با كره شمالي سه امتياز را كسب كنيم.

* شما درباره‌ي كريمي قبل از دعوت شدنش به تيم ملي گفته بوديد كه او در هيچ تيمي بازي نمي‌كند. اما، ما مي‌خواهيم بدانيم زندي در كجا بازي مي‌كند كه به تيم ملي دعوت شده و آيا شما نظارتي بر عملكرد او داشته‌ايد؟

- هر كس كه به تيم ملي دعوت مي‌شود، مدت‌ها زيرنظر من و همكارانم بوده است. من دوستان زيادي در كشورهاي مختلف دارم كه بدون اينكه حقوقي دريافت كنند و به صورت افتخاري با من همكاري مي‌كنند. آنها در آلمان، قبرس و امارات همه چيز را زيرنظر دارند و عين چشمان من هستند. زندي هم در قبرس بازي مي‌كند اگر نمي‌دانيد برويد اين را پيگيري كنيد. درمورد كريمي هم بايد توضيح كوتاهي بدهم. كريمي كاپيتان من در ديدار مقابل بحرين و كويت بود. در اردوي دوم در اردبيل هم به دليل ‌آسيب ديدگي كه داشت تنها دويد و بعد از آن مسايلي به وجود آمد. پس از آن كريمي در هيچ باشگاهي بازي نمي‌كرد و به خاطر همين مساله او به تيم ملي دعوت نشد. اما، در اين دوره به دليل دو بازي خوبي كه انجام داد، به تيم ملي دعوت شد. ملاك براي من توانايي‌هاي فردي است و مطمئن باشيد كه ما داريم كارمان را به درستي انجام مي‌دهيم.

* شما از ابتداي حضورتان در تيم ملي عقيده به جوانگرايي داشتيد اما، الان مهدوي‌كيا را دعوت كرديد و قرار است كريم باقري هم از بازي بعد به تيم ملي اضافه شود. اين با شعار شما جور درنمي‌آيد.

- من هميشه گفته‌ام شايسته‌ها را به تيم ملي دعوت مي‌كنم. حالا اين بازيكن شايسته 40 ساله باشد يا 16 ساله، تفاوتي نمي‌كند. اين برداشت شماست كه گفته‌ام جوانگرايي مي‌كنم. اگر تمام مصاحبه‌هاي من را نگاه كنيد مي‌بينيد كه گفته‌ام شايسته‌ها به تيم ملي دعوت مي‌شوند.

* ديروز شما در تمرينات گفتيد تا زماني كه من هستم كريمي جايي در تيم ملي ندارد. به نظر خيلي‌ها اين حرف چندان سنجيده نبود و مي‌تواند تبعات زيادي داشته باشد. آيا اين حرف آخر شما در مورد كريمي است؟

- اين حرف آخر من است. اما، شما به من بگوييد اين تبعات چيست؟

* خودتان بهتر مي‌دانيد كه اگر خداي ناكرده تيم ملي به جام جهاني نرود خيل تماشاگران پرسپوليس چه فضايي را در ورزشگاه‌ها ايجاد مي‌كنند.

- ببخشيد. اگر قرار باشد به خاطر يك نفر تيم ملي به جام جهاني صعود نكند، ما بايد همه چيزمان را جمع كنيم و برويم دنبال كارمان. پس نظم، عشق، علاقه و ديسيپلين كجا مي‌رود. تيم ملي در دست من امانت است. اين تيم نه مال من نه مال شماست بلكه براي اين ملت و مملكت است. من امانتدار هستم و دوست دارم به نحو احسن از اين امانت نگهداري كنم. وظيفه‌ام اين بود كه هر موقع كريمي عملكرد خوبي داشت او را به تيم ملي دعوت كنم اما، از شما يك سوال دارم خواهش مي‌كنم اين سوال را جواب بدهيد. چند نفر از شما مي‌دانستيد كه اگر كريمي به تيم ملي دعوت شود، پاسخ منفي به اين پيشنهاد مي‌دهد. كسي كه به تيم ملي دعوت مي‌شود، بايد به اين پيراهن عشق بورزد و هر موقع به اين پيراهن رسيد بايد به آن وفادار باشد. اكثر شما مي‌دانستيد كه اگر كريمي به تيم ملي دعوت شود، به تيم ملي نخواهد آمد. اين از قبل برنامه‌ريزي شده بود. شما كه اين را مي‌دانستيد چرا در اين دو، سه ماه اين قدر بر روي اين مساله اصرار كرديد. اگر ايران را دوست داريد بايد از تيم ملي حمايت كنيد.

* اما، آقاي دايي اگر شما هم جاي كريمي بوديد فكر مي‌كنم چنين واكنشي نشان مي‌داديد.

- اصلا و ابدا. در حال حاضر هم شايد من در تيم ملي از خيلي‌ها خوشم نيايد اما، به خاطر امانتي كه در دست دارم، نظرات شخصي‌ام را اعمال نمي‌كنم. يك نفر به من بگويد شما كه مي‌دانستيد كريمي به تيم ملي نمي‌آيد پس چرا اين قدر پافشاري كرديد. مي‌خواهم بدانم آيا ادبياتي كه در نامه‌ي كريمي استفاده شده بود، آيا ادبيات اوست؟ همه‌ي مسايل از امارات برنامه‌ريزي شده است. نمي‌خواهم اسم بياورم. همه‌ي شما مي‌دانيد منظورم چيست. بدتر از همين نامه را هم براي باشگاه پرسپوليس فرستاده بودند كه باشگاه پرسپوليس با اصلاح آن نامه را براي رسانه‌ها فرستاد. كداميك از شما برنامه‌ي جمعه‌ شب ورزش از نگاه دو را ديديد. دوست دارم به كساني كه به كريمي حق سكوت مي‌دهند به او بگويند مواظب صحبت كردنش جلوي دوربين باشد. چه طور كسي مي‌تواند اين طور به تيم ملي كشورش توهين كند. اگر اين برنامه‌ را نديده‌ايد برويد CDاش را تهيه كنيد و بعد بيايد با هم صحبت كنيم.

* اما، كار آن خبرنگار اشتباه بود. ضمن اينكه كريمي به تيم ملي هم توهين نكرد و تنها از باخت تيمش مقابل ابومسلم ناراحت بود.

- ما بايد خودمان مواظب رفتارمان باشيم. قرار نيست من همه چيز را به زبان بياورم. حالتش را جلوي دوربين نگاه كنيد. من روزنامه‌هاي ماه‌هاي اخير را دارم. همه مي‌گفتند كريمي بايد به تيم ملي دعوت شود. خيلي از روزنامه‌ها هم نوشته بودند اگر كريمي به تيم ملي دعوت شود، پاسخ منفي به آن مي‌دهد. اما، من يك درصد احتمال داده بودم كه شايد كريمي به خاطر مسايل تيم ملي بيايد كه اين كار هم نشد.

من اگر با كريمي مشكلي داشتم كه او را به تيم ملي دعوت نمي‌كردم اما، تيم ملي به عنوان امانت به دست من سپرده شده است و در اين حريم هيچ گاه مسايل شخصي را وارد نمي‌كنم. اگر تيم ملي موفق شود علي دايي به موفقيت دست يافته و اگر تيم ايران به جام جهاني برود، اين قيمت علي دايي است كه سه يا چهار برابر مي‌شود. من بدم نمي‌آيد كه تيم ملي به جام جهاني برود و من هم در زندگي حرفه‌اي خود پيشرفت كنم. اما، شما ببينيد ادبيات دو نامه‌ي گذشته‌ي علي كريمي به چه شكل بوده است. كريمي فوتباليست خوبي است اما، ادبيات اين دو نامه نشان مي‌دهد كه اين مطالب براي كريمي نبوده است. بلكه صحبت‌هاي مشاوران اوست. كريمي نيز بازيكني با قابليت‌هاي فني بالايي است كه مي‌تواند در بارسلون يا رئال مادريد بازي كند اما، اين بازيكن مشاوران بدي داشت. در حالي كه من يك بازيكن معمولي بودم كه به دليل مشاوره‌هاي خوب توانستم به موفقيت برسم. در مقابل بازيكناني هستند كه مشاوران و دوستان خوبي ندارند و به جايي مي‌رسند كه اكنون كريمي رسيده است.

علي‌دايي در ادامه نشست خبري‌اش گفت كه به وظيفه‌اش در قبال علي‌كريمي عمل كرده است.

به گزارش ايسنا؛ دايي در پاسخ به اين سوال كه شما چگونه عنوان مي‌كنيد كه خبرنگاران از تصميم علي كريمي اطلاع داشتند. آيا خبرنگاري حاضر است اين ادعاي شما را تاييد كند؟ گفت: من حداقل پنج بريده‌ي روزنامه‌ دارم كه اعلام كرده‌اند از تصميم علي كريمي براي نيامدن به تيم ملي خبر داشتند اما، به دلايلي چون رسم امانتداري و با بيان اين موضوع در محافل خصوصي حاضر به انتشار آن نشدند. حتي من پيش از دعوت از علي كريمي مطلع شدم كه مدير برنامه‌هاي اين بازيكن در مراسم عروسي يك خواننده‌ي ايراني در دبي اعلام كرده است كه كريمي به تيم ملي نمي‌آيد با اين حال به خود گفتم شايد كريمي دوست داشته باشد براي تيم ملي بازي كند، به همين دليل او را دعوت كردم.

وي افزود: تيم ملي مانند يك قطار است كه ما بايد با آن برويم و هر كس كه سوار اين قطار نشود، جا مي‌ماند. من نمي‌توانم كسي را به زور سوار اين قطار كنم. بي‌ترديد خودم هم تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا كريمي بر روي اين عقيده‌اش بياستد. البته بسيار متاسفم كه در فاصله‌ي سه روز مانده به بازي ايران مقابل كره شمالي و در حالي كه چشم ملت به اين بازي است، زمان خود را با پرداختن به اين مسايل بي‌فايده سپري مي‌كنيد و به جاي پرسيدن از مسايل فني تنها به يك بازيكن مي‌پردازيم. من تصور مي‌كنم شما همه چيز را مي‌دانيد ما نبايد خودمان را گول بزنيم اگر شما خبرنگاران از من خوش‌تان نمي‌آيد حداقل رو راست باشيد و حقيقت را بگوييد. از من بد بنويسيد اما، تيم ملي را كمك كنيد.

دايي تصريح كرد: اگر به جام جهاني برويم تيراژ همين رسانه‌ها چند برابر مي‌شود و با خوشحال شدن مردم شور و نشاط اجتماعي ايجاد مي‌شود. اطمينان داشته باشيد كه تيم ملي نتيجه مي‌گيرد. من تصور مي‌كنم عده‌اي خيال مي‌كردند با خداحافظي علي كريمي آرامش تيم ملي را مي‌گيرند اما، خوشبختانه ما در آرامش كار مي‌كنيم و به موفقيت اعتقاد داريم. بي‌ترديد اگر علي كريمي نيز براي آمدن به تيم ملي عطش داشت، در مصاحبه‌ي تلويزيوني خود اعلام نمي‌كرد كه به تيم ملي فكر نمي‌كند. من 10 مصاحبه از علي كريمي دارم كه گفته است به تيم ملي فكر نمي‌كند. در حالي كه اگر كسي ادعاي عشق به تيم ملي را دارد و عطش حضور در اين تيم را داشته باشد، به طور يقين به اين تيم فكر مي‌كند. من وظيفه‌ي خود را انجام داد‌ه‌ام. اگر مشكلي با علي كريمي داشتم پيش از اين او را براي بازي مقابل بحرين و كويت و همچنين تمرينات اردبيل دعوت نمي‌كردم. در ليگ برتر نيز اگر كريمي همان بازي مقابل پگاهش را انجام مي‌داد، صد هزار سال او را به تيم ملي دعوت نمي‌كردم اما، كريمي در مقابل استقلال و ابومسلم بازي خوبي انجام داد و من هم به همين دليل او را دعوت كردم تا وظيفه‌ام را انجام داده باشم.

* آيا قبل از بازي پرسپوليس و ابومسلم براي اعلام نام كريمي جلسه‌اي با نايب رييس فدراسيون داشتيد؟

- به هيچ عنوان. جلسه‌ي من با تاج تنها در رابطه با تيم ملي و پاداش عقب افتاده‌ي بازيكنان تيم بود. تاكنون من با كفاشيان، تاج و حتي علي‌آبادي رييس سازمان تربيت‌بدني نشستي براي انتخاب بازيكن نداشته‌ام. تمامي اين مسايل ساخته و پرداخته‌ي رسانه‌هاست. همان طور كه من نخستين فردي بودم كه وارد جلسه‌ي هيات مديره‌ي باشگاه سايپا شدم و از ساعت شش بعدازظهر در محل باشگاه حضور داشتم اما، اكنون بريده‌ي روزنامه‌اي را در اختيار دارم كه عنوان كرده است علي دايي در نشست هيات مديره باشگاه شركت نكرده و باعث ايجاد سوالاتي شده است. ببينيد كه چگونه اين مسايلي را كه ساخته و پرداخته‌ي خودتان است، بيان مي‌كنيد. من با تاج در اتاق بيليارد هتل المپيك مذاكره كرده‌ام و تمامي صحبت ما درباره‌ي نحوه‌ي حمايت از تيم ملي و همچنين حق و حقوق و پاداش بازيكنان تيم ملي بود.

* يعني اگر كريمي مقابل ابومسلم خوب بازي نمي‌كرد، دعوت نمي‌شد؟

- بي‌ترديد اگر علي كريمي مقابل ابومسلم همانند پگاه بازي مي‌كرد، او را دعوت نمي‌كردم.

* رييس فدراسيون اعلام كرده بود ناراحتي پيش آمده را از دل كريمي درمي‌آورد. آيا او در اين رابطه با شما صحبت كرد؟

- كفاشيان با من صحبت كرد اما من به كفاشيان گفتم كه مسايل فني به عهده‌ي من است و كفاشيان هم گفت كه نامه‌ي كريمي هر زمان به فدراسيون فوتبال برسد، آن را به من تحويل مي‌دهد. (روابط عمومي فدراسيون گفت: هنوز نامه‌اي به دست ما نرسيده است) درباره‌ي صحبت‌هايم با تاج نيز با توجه به اينكه او هماهنگ‌ كننده‌ي برنامه‌هاي تيم ملي است و ما برنامه‌هاي تيم ملي را به تاج ارايه مي‌دهيم، تنها درباره‌ي مسايل كلي تيم صحبت كرديم و من پس از بازي پرسپوليس و ابومسلم اسامي بازيكنان را نه به كفاشيان اعلام كردم و نه به تاج، بلكه مانند هميشه اين اسامي را در اختيار روابط عمومي فدراسيون گذاشتم.

* آيا فشار مسوولين در دعوت كريمي نقشي نداشت؟ آيا دكتر احمدي‌نژاد در اين مورد با شما صحبتي نكرده بود؟

- هيچ كدام از مسوولين در اين باره فشاري به ما نياوردند. موضوع پيشنهاد آقاي احمدي‌نژاد نيز به چهار ماه پيش بازمي‌گردد كه در آن زمان به رييس جمهور پاسخ داديم كه اجازه دهيد كارهاي كوچك را ما انجام دهيم و در حال حاضر علي كريمي آماده نيست كه احمدي‌نژاد نيز اين موضوع را قبول كرد. من تاكنون با هيچ كدام از مسوولان در اين زمينه صحبت نكرده‌ام. شما خبرنگاران نيز به خوبي مي‌دانيد كه من فردي توصيه‌پذير نيستم در كارم معتقدم كه بايد حريم‌ها حفظ شود. در هر صورت من كريمي را دعوت كرده‌ام اما، او خود به تيم ملي نيامد.

* شما عملكردتان را مطابق با منافع ملي مي‌دانيد اما، صحبت‌هاي شما فضاي منفي‌اي را در اطراف تيم ملي ايجاد كرده. چرا مي‌خواهيد تمامي پل‌هاي پشت سر خود را خراب كنيد. آيا نيامدن كريمي بخشي از تماشاگران تيم ملي را نمي‌گيرد؟

- اين نظر شماست و من با وجود احترام به اين نظر آن را قبول ندارم. در هر صورت كسي كه تيم ملي را دوست دارد به ورزشگاه مي‌آيد و تيمش را تشويق مي‌كند. كساني كه به موفقيت تيم ملي فكر مي‌كنند، سكوت نخواهند كرد. آيا كريمي حداقل در نامه‌اش نمي‌توانست در ابتدا از دست اندركاران تشكر كند كه او را دوباره به تيم ملي دعوت كرده‌اند يا نمي‌توانست يكي، دو ماه پيش و در شرايطي كه تيم ملي همانند اين هفته بازي حساسي را پيش رو نداشت، خداحافظي‌اش از تيم ملي را اعلام كند. بي‌ترديد كسي كه خود را عاشق تيم ملي مي‌داند، به اين مسايل توجه مي‌كند و براي آمدن به تيم ملي بهانه نمي‌آورد.

* نظر شما درباره‌ي "كريم باقري" بعد از مدتي تغيير كرد. ابتدا او را نيمكت نشين مي‌دانستيد اما، اكنون اين بازيكن را دعوت كرده‌ايد.

- وظيفه‌ي من بود كه اين كار را انجام دهم. كريم باقري پس از بازي مقابل عربستان بسيار عالي كار كرد و بايد به تيم دعوت مي‌شد. من كريم باقري را مانند برادرم دوست دارم و صلاح او را مي‌دانم. پيش از زمان بازي مقابل عربستان اعتقادم درباره‌ي كريم اين بود كه ما در پست او بازيكنان بهتري داريم اما، اكنون معتقدم كريم باقري مي‌تواند در تركيب ثابت تيم باشد و بسيار هم مثمرثمر باشد. در هر صورت اگر ليست تيم ملي را به شما خبرنگاران بدهيم حتي دو بازيكن مشترك نيز انتخاب نمي‌كنيد. سليقه‌ها با يكديگر متفاوت است و نظر كادرفني درباره‌ي بازيكنان نيز اين چنين بوده است. ما حتي علي كريمي را نيز دعوت كرديم كه اگر اين كار را انجام نمي‌داديم شما در آن زمان مي‌توانستيد بگوييد كه ميان ما دشمني وجود دارد.

* ليست جديد شما كمترين انتقادها را داشته است. بازيكنان سايپا كمتر شده‌اند و بازيكنان شاخصي به تيم ملي آمده‌اند. آيا اين نشان دهنده‌ي تغيير نگرش شماست؟

- از ابتدا هم گفتم كه نياز به زمان دارم تا بازي‌هاي ليگ برتر را ببينم. در زمان بازي مقابل عربستان رقابت‌هاي ليگ برتر هنوز آغاز نشده بود اما، اكنون فرصت بيشتري داشتيم و بي‌ترديد بازيكنان جديد به مرور به تيم ملي دعوت مي‌شوند و حتي جاي ثابتي پيدا مي‌كنند. به عنوان نمونه مهدي كريميان بازيكني است كه آينده‌ي خوبي دارد و در تيم ملي جاي ثابتي خواهد يافت. ما عملكرد ساير بازيكنان ليگ برتر را نيز مي‌بينيم و به آنها بها مي‌دهيم. مطمئن باشيد كه نفرات جوان‌تر به آرامي جاي خود را در تيم ملي پيدا مي‌كنند. بي‌ترديد اشتباهاتي نيز وجود دارد و ما نمي‌توانيم تمامي بازيكنان فوتبال را دعوت كنيم. در هر صورت نفرات فعلي نظر سه مربي تيم است و ما تلاش مي‌كنيم از تمام سرمايه‌ها در تيم ملي استفاده كنيم.

علي‌دايي در ادامه نشست خبري‌اش در پاسخ به اين سوال كه توضيحات بسيار روشني درباره‌ي علي كريمي داديد. اما، سوال‌ها همچنان در اين زمينه وجود دارد؟ افزود: من از ابتداي صحبت‌هايم گفتم كه شما بياييد به مسايل مهمتري بپردازيد. من سه بار او را به تيم ملي دعوت كردم. اگر هم با او مشكلي داشتم، چه طور به او در دو بازي بازوبند كاپيتاني داديم.

* آيا شما براي بازي با كره از قطبي مشورت مي‌گيريد؟

- اصلا و ابدا. كره جنوبي فعلي با تيم سابق تفاوت بسيار كرده است. هم بازيكنانش تغيير كرده‌اند و هم مربي‌اش عوض شده است. اگر بدانم كسي هست كه مي‌تواند به تيم ملي كمك كند حتما از نظر او استفاده مي‌كنم. اگر من از قطبي سوال كنم بزرگ مي‌شوم و كوچك نمي‌شوم.

* نمي‌خواهيم دوباره به مساله‌ي كريمي بازگرديم. اما، من معتقدم كريمي در نگارش نامه‌اش دچار اشتباه شده است. اما آيا بهتر نبود با كريمي به عنوان يكي از بازيكنان اسثتنايي فوتبال ابتدا صحبت مي‌كرديد و بعد او را به تيم ملي دعوت مي‌كرديد؟

- شرايط ايشان با ديگر بازيكنان هيچ فرقي نمي‌كند. شايد او ليونل مسي ايران باشد اما، فوتبال بازي 24 نفري است و 11 نفر در زمين آن را به نمايش مي‌گذارند. ما مي‌خواهيم گروهي بازي كنيم و كساني را داريم كه مي‌توانند جاي خالي ايشان را پر كنند. هر كس مي‌خواهد در تيم ملي بازي كند بايد عطش داشته باشد. اگر من جاي او بودم به تيم ملي مي‌آمد. تيم ملي چيز ديگري است و نمي‌توان با هيچ چيز ديگر آن را مقايسه كرد.

پ.ن : مسائل مربوط به باشگاه پرسپوليس از مصاحبه دايي انتخاب شده است.

كل صحبتهاي دايي و منبع

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
شما نظرت روي اخراج كاظمي چيه ؟ :p

ساسان جان قرار نشد جواب سوال رو با سوال جواب بدی ولی بهتر است اینجا بحث نکنیم بریم تو کل کل اونجا بحث کنیم
مخلصیم :)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این علی دایی هم که شوروشو در آورده انگار هر جا مبره صاحب اونجاست!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
/جلسه‌ي هيات مديره باشگاه پرسپوليس/
آمدن رضايي به نظر قطبي منوط شد

جلسه‌ي هيات مديره باشگاه پرسپوليس عصر امروز (يكشنبه) با حضور اعضاي هيات مديره و سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جلسه كه از ساعت 15 امروز (يكشنبه) آغاز شد، مراحل نهايي امضاي قرارداد با اسپانسر باشگاه پرسپوليس به انجام رسيد.

از اين پس شركت "ماري براون" اسپانسر رسمي باشگاه پرسپوليس در هشتمين دوره ي ليگ برتر ايران خواهد بود.

همچنين در اين جلسه افشين قطبي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از عملكرد چند بازي اخير اين تيم به اعضاي هيات مديره باشگاه گزارشي ارائه داد.

با برطرف شدن مسائل مربوط به ماركو دستيار برزيلي قطبي، اين مربي بامداد فردا وارد تهران خواهد شد.

بر اساس تصميم هيات مديره ي باشگاه خريد رحمان رضايي به نظر كادر فني پرسپوليس منوط شد و اين هيات تصميم گيري در مورد را به مربيان تيم واگذار كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
افشين قطبى: از على كريمى خواستم كه خودش را از تيم ملى كنار نكشد
تهران IranSport.Net - افشين قطبى سرمربى تيم پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: از على كريمى خواستم كه خودش را از تيم ملى كنار نكشد و به اين تيم و مردم ايران خدمت كند. وى درباره شكست اخير تيمش مقابل تيم ابومسلم اظهار كرد: جذابيت فوتبال همين است چرا كه يك تيم مى تواند خوب بازى كند اما بازنده ميدان باشد. در اكثر بازى هاى گذشته پرسپوليس ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم اما هرگاه با اشتباهات فردى بازيكنان مواجه شديم، تيم ما گل خورده است. ما در ۶ بازى از ۹ بازى گذشته نخستين گل بازى را دريافت كرديم. متأسفانه اين عادت بدى براى بازيكنان ما شده است كه بايد با تمركز و تمرينات بيشتر اين مشكل را برطرف كنيم. وى افزود: مى دانم انتظار هواداران پرسپوليس زدن چهار، پنج گل در هر بازى و پيروزى در آن است اما شما ببينيد تيم هاى بزرگى در دنيا نظير منچستريونايتد، آرسنال و بايرن مونيخ با بضاعت بالايى كه دارند در كجاى جدول ايستاده اند و چگونه نتيجه گرفته اند. تيم ما سال گذشته نتيجه مى گرفت اما، متهم به زيبا بازى نكردن بود اما امسال خوب بازى مى كنيم و مى گويند چرا نتيجه نمى گيريد. وقتى در يك بازى از جمع ۱۱ نفر ۴ يا ۵ بازيكن مربوط به تيم سال گذشته است، نبايد انتظار داشت كه در كوتاه ترين زمان به هماهنگى لازم برسيم. بسيارى از بازيكنان كنونى ما نفرات جديدى هستند كه تازه به تيم پرسپوليس ملحق شده اند. بنابراين بايد كمى درنگ كرد و منتظر قهرمانى در پايان ليگ بود. قطبى درباره اشتباهات بازيكنانش در بازى هاى اخير گفت: وقتى پرسپوليس نمى برد و يا شكست مى خورد همه اشتباهات را برگردن مدافعين ما مى اندازند اما فكر مى كنم در زمان شكست تمام تيم مقصر است. نبايد با ميكروسكوپ مدافعان را زيرنظر بگيريم. چرا كه تنها آنها مقصر نيستند. وى همچنين درباره پاسخ منفى «على كريمى» براى حضور در تيم ملى گفت: زمانى كه على كريمى به تيم ملى دعوت شده بود از او خواستم كه خودش را از تيم ملى كنار نكشد و به فوتبال ملى و هموطنانش خدمت كند. او يكى از برترين بازيكنان ايران است كه مى تواند تاثير زيادى در بازى هاى تيم ملى ايران داشته باشد اما اكنون كه نسبت به دعوتش پاسخ منفى داده نمى توانم حرفى بزنم و نظرى هم ندارم. واقعاً نمى دانم چه موضوعى بين او و على دايى مطرح است و سعى مى كنم به اين مسأله فكر نكنم و در آن ديگر دخالتى نداشته باشم. تنها تمام تمركزم معطوف به پرسپوليس است و سعى مى كنم از وجود او در اين تيم به نحو احسن استفاده كنم. افشين قطبى همچنين درباره تاثير حضور ديكارمو در پرسپوليس طى ۲ بازى گذشته اين تيم گفت: ديكارمو بازيكن ۲۱ ساله اى است كه به تازگى در يك كشور جديد و فضاى جديد مشغول به كار شده است. نبايد انتظار داشته باشيم كه او در كوتاه ترين زمان بتواند مطابق با انتظارات باشد. ديكارمو زمان كمى را مقابل استقلال بازى كرد و مقابل ابومسلم ۲ پاس گل داد و چندين موقعيت خطرناك ايجاد كرد. او نسبت به فضاى كنونى فوتبال ايران و تيم پرسپوليس هنوز تاحدودى ناآشناست. ضمن اينكه مدت زيادى براى صدور ID كارت او زمان مصرف شد يا اينكه پيش از بازى با ابومسلم در فرودگاه كفش و لوازم ورزشى او گم شد و ما مجبور شديم او را با كفش كريم باقرى به ميدان بفرستيم. به هر حال تمامى اين مسايل روى فوتبال يك بازيكن اثر دارد و فكر مى كنم از اين به بعد وضعيتش در پرسپوليس بهتر خواهد شد. سرمربى پرسپوليس درباره حضور دوباره ماركو (دستيار برزيلى اش) در تيم گفت: خوشبختانه مشكلات ماركو در حال برطرف شدن است و او به زودى وارد تهران خواهد شد. در خصوص او بايد بپذيريم كه باشگاه پرسپوليس در چارچوب قراردادش عمل نكرد و مسايل مختلفى پيش آمد. به هر حال ماركو يك مربى كاملاً حرفه اى است و همين انتظار را از باشگاه پرسپوليس دارد. قطبى درباره شايعاتى مبنى بر اختلافش با افشين پيروانى و انتقاد از او تصريح كرد: افشين پيروانى يكى از با شخصيت ترين مربيان ايران است. من هيچ مشكلى با او ندارم و انتقادى از او نكرده ام و متأسفانه صحبت هايى كه در اين زمينه در برخى روزنامه هاى ورزشى منتشر شد، كذب محض است. من به همراه پيروانى، عابدزاده، كماسى و ماركو تركيب كادرفنى خوبى را در پرسپوليس تشكيل داده ايم و خوشبختانه كاملا با هم هماهنگ هستيم. پرسپوليس با تركيبى كه در ميان بازيكنان خود و كادرفنى اش مى بيند، امسال يك فصل تاريخى را در پيش خواهد داشت. به اين مسأله شك نكنيد و تنها صبور باشيد و آينده اين تيم را ببينيد. سرمربى پرسپوليس در پايان درباره امكان حضور رحمان رضايى در اين تيم گفت: صحبت هايى مبنى بر حضور رحمان رضايى در تيم پرسپوليس مطرح شده و ما بايد جلسات بيشترى را در اين زمينه برگزار كنيم. رضايى بازيكن تأثيرگذارى است كه مى تواند براى تيم ما مثمرثمر باشد. ما هنوز يك جاى خالى در پرسپوليس داريم كه با توجه به شرايط بايد بررسى بيشترى داشته باشيم كه از رضايى استفاده كرده يا الونگ الونگ را در تركيب تيم قرار دهيم. البته هنوز هيچ چيز در اين مورد قطعى نشده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان قرار نشد جواب سوال رو با سوال جواب بدی ولی بهتر است اینجا بحث نکنیم بریم تو کل کل اونجا بحث کنیم
مخلصیم :)
سراب جان شما دقت نكردي كه من اصلا درباره داوري دربي علاقه اي به اظهارنظر ندارم ، همينطور هم علاقه اي به كل كل درباره دربي ندارم چون احساس مي كنم كل كل من با ساير دوستان شايد باعث دلگيري دوطرف بشه . منتها شما چون علاقمند به نظر من بودي من با شوخي اي كه كردم قصد داشتم موضوع رو تموم كنم كه باز هم متاسفانه موثر واقع نشد . :happy: چاكريم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
كنفرانس مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس پنجشنبه برگزار مي‌‏شود

كنفرانس مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس روز پنجشنبه هفته جاري با حضور مديرعامل و سرمربي اين تيم برگزار خواهد شد.
به گزارش ايلنا، اين كنفرانس قرار است در سالن همايش‌‏هاي بين‌‏المللي رايزن انجام شود و داريوش مصطفوي مديرعامل و افشين قطبي سرمربي باشگاه پرسپوليس پاسخگوي سوالات خبرنگاران خواهند بود.
پس از شكست هفته گذشته تيم فوتبال پرسپوليس برابر تيم ابومسلم مشهد اخبار حاشيه‌‏اي بسياري پيرامون اين باشگاه به گوش مي‌‏رسيد. به همين دليل مسوولان باشگاه پرسپوليس تصميم گرفتند تا با برگزاري يك كنفرانس مطبوعاتي در اين مكان و از ساعت 10 پاسخگوي سوالات خبرنگاران باشند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پاسخ کاظمیان به اظهارات دایی:
مدتهاست دایی را به خدا واگذار کرده ام/ افشای اتفاقات پشت پرده
هافبک ایرانی تیم فوتبال عجمان امارات گفت: در این چند سال ضربه های زیادی از دایی خورده ام که شاید به نوعی به همه آنها عادت کرده باشم، البته خیلی وقت است که ایشان را به خدا واگذار کرده ام.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کاظمیان هافبک ایرانی تیم فوتبال عجمان امارات پس از مدتها سکوت، دلایل اصلی دعوت نشدنش به تیم ملی را بیان کرد. وی که این روزها در آمادگی کامل به سر می برد و با بازی های خوبش در تیم عجمان کارشناسان اماراتی را به تمجید واداشته است، در این گفتگو با صراحت اعلام کرد دعوت نشدنش به تیم ملی دلیل فنی ندارد.

گفتگوی اختصاصی خبرنگار مهر با جواد کاظمیان در خصوص صحبت های اخیر دایی و اتفاقاتی که در این چند ساله رخ داده است تا وی بارها از تیم ملی دور بماند را در زیر می خوانید:

* گروه ورزشی مهر : علی دایی در مصاحبه مطبوعاتی اش در پاسخ به علت دعوت نشدن از شما به تیم ملی اشاره کرده است که کیفیت بازی مجید غلام نژاد بهتر از شماست؟

- جواد کاظمیان : در این یکسال که از تیم ملی دور بودم، به دو دلیل دوست نداشتم مصاحبه کنم؛ یکی به خاطر مادرم که مرا قسم داده بود به دلیل حضور علی دایی در مراسم چهلم برادرم احترام وی را حفظ کنم و دوم به خاطر شرایط تیم ملی و حفظ حرمت ها و احترام به پیشکسوت. ولی حالا که آقای دایی من را با برخی از بازیکنان مقایسه کرده و کیفیت فنی ام را زیر سوال برده است و با توجه به اینکه در ماه های قبل ایشان حرمت مربیانی مانند افشین قطبی، محمد مایلی کهن و امیر قلعه نویی را به راحتی زیر سوال برده است، حق خودم می دانم که در مورد مسائلی که مطرح شده است، از خودم دفاع کنم.

* یعنی می خواهید پس از این مدت سکوت پاسخ دایی را بدهید؟

- متاسفانه باید بگویم مسائلی که چند سال پیش بین من و آقای دایی اتفاق افتاده است، هنوز در ذهن ایشان باقی مانده و از من کینه به دل دارند. همین مساله باعث شده است در این هشت ماه راهی به تیم ملی پیدا نکنم. دراین چند سال ضربه های زیادی از دایی خورده ام که شاید به نوعی به همه آنها عادت کرده باشم. البته خیلی وقت است که ایشان را به خدا واگذار کرده ام.

* یعنی دعوت نشدن شما به تیم ملی دلایل غیر فنی دارد؟
- موضوع اول مربوط به سال 81 است، مقطعی که در تیم سایپا بازی می کردم. قبل از اینکه به الاهلی بروم از باشگاه الشباب پیشنهاد داشتم به خاطر همین همراه آقای صالحی مدیرعامل وقت باشگاه ساپیا برای عقد قرارداد به امارات رفتیم.
آن روزها دایی در الشباب بازی می کرد و برای درمان آسیب دیدگی پایش به فرانسه رفته بود و وقتی متوجه شد قرار است با الشباب قرارداد ببندم، در تماسی که با مسئولان باشگاه داشت، نظر آنها را تغییر داد. دایی به آنها گفته بود من در پیستون راست بازی می کنم و فوروارد نیستم و نمی توانم برای آنها موثر باشم. آن قرارداد می توانست نقش بسیار زیادی در زندگی من داشته باشد ولی خدا را شکر می کنم که بعد از چند سال، با توجه به توانایی هایم به الشباب آمدم و قسمت این بود که همراه آنها قهرمان لیگ امارات شوم.

* در این میان آیا مساله دیگری هم مطرح بوده است؟

- یکی از مسائلی که تمام بازیکنان تیم ملی در جریان آن بودند و اتفاقا مدت زیادی هم درباره آن صحبت می شد، مربوط به بازی تیم ملی با اردن بود. در یک صحنه وقتی که من وارد محوطه جریمه اردن شدم، به علی کریمی پاس دادم و آن توپ به بیرون رفت اما دایی با واکنشی شدید همراه با فحاشی، گفت: که چون کریمی رفیق توست به وی پاس دادی. این حرکت برای من به عنوان جوانی 21 ساله غیر قابل باور بود، چون هیچ وقت فکر نمی کردم کاپیتان تیم ملی که باید الگوی تمام بازیکنان دیگر باشد، برای از دست رفتن یک موقعیت ساده، چنین واکنشی نشان بدهد. من فیلم این جریان را هم در اختیار دارم که توسط دوربین یکی از فیلمبردارها ضبط شده است. در همین بازی گل دوم را هم دایی زد اما وقتی من برای گفتن تبریک سراغشان رفتم، برخورد خیلی بدی با من کردند.

* به نظر می رسد صحبت هایی هم که در اردوی اتریش داشتید، مشکلات را بیشتر کرد؟

- البته کینه آقای دایی زمانی نسبت به من شدت پیدا کرد که همراه پرسپولیس در دوره آری هان در اردوی اتریش بودیم. یک شب سر میز شام بچه ها گفتند که قرار است دایی به پرسپولیس بیاید، من هم با توجه به اتفاقاتی که در زمان بگویچ افتاده بود گفتم: من که می خواستم به الشعب بروم، حالا که اینطور شد حتما می روم. یکی از بازیکنانی که در آن مقطع تازه به پرسپولیس آمده بود در تماسی که با دایی داشت، صحبت های من را به وی منتقل کرد و از اینجا بود که برای دایی تبدیل به یک متهم شدم و این را می دانم تا وقتی که ایشان سرمربی تیم ملی باشند، حتی اگر بهترین بازی ها را از خود ارائه دهم، جایی در این تیم ندارم.

* مگر در دوره بگویچ چه اتفاقاتی رخ داده بود؟

- زمان بگوویچ وقتی بعد از بازی با پیکان که اولین شکست ما محسوب می شد، ایشان داخل رختکن و مقابل تمام بازیکنان با تجربه که آن روزها تعدادشان زیاد بود، درباره من گفته بودند: "این چه بازیکنی است و اگر دیدید دوباره به تیم ملی شود." دقیقا پس از آن اتفاق شش ماه به تیم ملی دعوت نشدم. اگر هم پس از آن دعوت به خاطر عملکرد خوبی در پرسپولیس و فشار تماشاگران بود. این مسائل ادامه هم داشت. مثلا بگوویچ در تمرینات می گفت: ضربه های کاشته کناری را من سانتر کنم اما در اواخر فصل و در تمرینات دایی علنا می گفت: کاظمیان بلد نیست ضربه کاشته بزند و در بازی ها خودش تمام کاشته ها را می زد و خیلی از مسائل که واقعا نمی توانم به آنها اشاره کنم.
البته همانطور که گفتم با این شرایط کنار آمده ام و این چند سال در تیم ملی و پرسپولیس بله قربان گو نبوده ام و صدای "داش علی" گفتن هایم به هوا نمی رفته است. مسائلی که من را از تیم ملی دور کرده، فقط خصومت های شخصی دایی بوده است که باعث شده 8 ماه از تیم ملی دور باشم. تیمی که متعلق به مردم است و از 18 سالگی تا 27 سالگی در آن بازی کرده ام. در این 9 سال و در دوره مربیانی مثل براگا، بلاژویچ، برانکو، شاهرخی و قلعه نویی در تیم ملی حضور داشتم، غیر از دوره فعلی. امیدوارم دایی هرچه سریعتر دست از خصومت های شخصی خود بردارد و توانایی ها فنی بازیکنان را ملاک دعوت به تیمی که متعلق به مردم ایران است، قرار دهند.

* به نظر می رسد با تمام این ناملایمات همچنان می خواهید در تیم ملی به میدان بروید؟

- من با تمام وجود تیم ملی را دوست دارم، چون نه مال من است، نه برای آقای دایی. این تیم متعلق به 70 میلیون ایرانی عاشق فوتبال است. من برای تیم ملی آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم با صعود به جام جهانی باعث خوشحالی دوباره مردم ایران شود. هیچ وقت هم ناامید نمی شوم، تمریناتم را باز هم بیشتر می کنم و با توجه به اینکه توکلم به خداست، مطمئنم که باز هم این پیراهن را برتن خواهم کرد. چرا که معتقدم شرایط دعوت به تیم ملی را داشته ام و کاملا آماده بوده ام. فصل پیش یکی از ارکان قهرمانی الشباب بودم و با 9 گل زده با توجه به اینکه هافبک چپ بودم، بهترین گلزن تیم خود شدم اما بازهم به تیم ملی دعوت نشدم.

- فکر نمی کنید این صحبت ها برایت دردسر ساز شود؟

- من 99 درصد در ذهنم این مساله نقش بسته بود که با حضور علی دایی به تیم ملی دعوت نخواهم شد اما وقتی که دوستان نزدیک ایشان در تماس با من این نکته را تایید کردند دیگر مطمئن شدم که به تیم ملی دعوت نمی شوم. از همین حالا هم منتظر شکایت آقای دایی و وکیلشان هستم. اما من فقط خدا را دارم و از هیچکس نمی ترسم، امیدوارم حداقل علی دایی با خودش رو راست باشد و در خلوت خود به این فکر کند که حرفهایی که من زدم تا چه اندازه حقیقت دارد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
علی کریمی :
سکوتم دلیلی بر نداشتن پاسخ برای دایی نیست/ هیچ مصاحبه ای نکرده ام
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با تکذیب مصاحبه هایی که طی چند روز گذشته از وی در برخی روزنامه ها منتشر شده است گفت: اگر سکوت کرده ام تنها به خاطر منافع و مصالح ملی است.

علی کریمی که هفته گذشته با انتشار نامه ای از تیم ملی خداحافظی کرد درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این مطلب گفت: فکر می کنم همه مواردی که لازم بود را در این نامه تشریح کرده ام و فکر نمی کنم، نیاز به توضیح بیشتری در این زمینه باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: هیچکدام از صحبت هایی که پس از انتشار این نامه از جانب من در قالب گفتگو در برخی روزنامه های ورزشی چاپ شده است واقعیت ندارد و همه آنها را تکذیب می کنم.

هافبک شماره 8 تیم فوتبال پرسپولیس تهران در پایان گفت: اگر هم درحال حاضر سکوت کرده ام به این دلیل نیست که حرفی برای گفتن یا جوابی برای سرمربی محترم تیم ملی نداشته باشم، فقط و فقط به خاطر مصالح تیم ملی چیزی نمی گویم اما مطمئنا در آینده همه چیز برای مردم مشخص خواهد شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پیوستن رحمان رضایی به پرسپولیس قطعی شد
اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جلسه روز گذشته خود با حضور رحمان رضایی در تیم فوتبال این باشگاه موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال ابراز تمایل رحمان رضایی برای بازگشت دوباره به فوتبال ایران، مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز مانند دیگر باشگاه‌های لیگ برتری برای عقد قرارداد با این بازیکن اقدام کردند.

در جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز موضوع عقد قرارداد با رحمان رضایی مطرح شد که اعضا به عقد قرارداد با این بازیکن رای مثبت دادند.

پس از مصوبه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مبنی بر عقد قرارداد با رضایی مقرر شد امروز قرارداد یکساله وی به امضا برسد. این در حالی است که گفته می شود مدیرعامل سرخپوشان تمایل چندانی به وقوع این اتفاق ندارد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حرفای جواد واقعا تاثربرانگیز بود...

ننگ بر این همه کینه و نامردی و باندبازی :|

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جلسه روز گذشته خود با حضور رحمان رضایی در تیم فوتبال این باشگاه موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال ابراز تمایل رحمان رضایی برای بازگشت دوباره به فوتبال ایران، مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز مانند دیگر باشگاه‌های لیگ برتری برای عقد قرارداد با این بازیکن اقدام کردند.

در جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز موضوع عقد قرارداد با رحمان رضایی مطرح شد که اعضا به عقد قرارداد با این بازیکن رای مثبت دادند.

پس از مصوبه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مبنی بر عقد قرارداد با رضایی مقرر شد امروز قرارداد یکساله وی به امضا برسد. این در حالی است که گفته می شود مدیرعامل سرخپوشان تمایل چندانی به وقوع این اتفاق ندارد.
بابا حالا فکر میکنید قراره چه شق القمری بکنه؟!

این همه بازیکن خوب داریم دم دستمون.

والا اگه بتونه کار خارق العاده ای برای پرسپولیس بکنه که ما از خدامونه بیاد!

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3

اي ول اين جور كه بوش مياد پرسپوليس داره از تيم ملي هم قوي تر ميشه

بالا