• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
باشگاه پرسپوليس به فدراسيون فوتبال تبريك گفت

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران در نامه اي موفقيت تيم فوتبال نوجوانان و تيم ملي فوتسال را به مسئولان فدراسيون فوتبال تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، در پي موفقيت تيم ملي فوتسال در مسابقات جام جهاني برزيل و همچنين صعود تيم فوتبال نوجوانان به جام جهاني، باشگاه پرسپوليس با ارسال نامه اي به فدراسيون فوتبال‌،اين موفقيت ها را تبريك گفت.
مسئولان اين باشگاه در نامه فوق موفقيت اين دو تيم در مراحل بعدي مسابقات را آرزو كردند.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
این شماره 11 نوجوانان عجب بازیکنی بود . به نظر من باید خیلی زود پرسپولیس دست بکار بشه و جذبش کنه . با آینده نگری و سرمایه گذاری روی این بازیکن میشه در آینده استفاده های زیادی کرد .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
متن این چیزی که نوشتن قیامت جان مال 2000 سال پیش هست وگرنه فکر نکنم ماله رکورد افسانه ای 4 بازی 14 گل باشه !:lol:
چاکر همه ی رفقا !

البته احتمالا منظورتون رکورد افسانه ای استقلال هست دیگه ! وگرنه همه یادمون هست که در لیگ 75 پرسپولیس 14 بازیش رو با زدن 4 گل در هر بازی ثبت کرد . اگه مال شما افسانه است پس این چیه ؟:happy:

پ.ن : راستی من هم با نظر ساسان موافقم که رحمان به دردمون نمی خوره . به جای این خرید ها باید به مازیار یاد بدیم چطوری اصول دفاعی رو رعایت کنه ...!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
البته احتمالا منظورتون رکورد افسانه ای استقلال هست دیگه ! وگرنه همه یادمون هست که در لیگ 75 پرسپولیس 14 بازیش رو با زدن 4 گل در هر بازی ثبت کرد . اگه مال شما افسانه است پس این چیه ؟:happy:

پ.ن : راستی من هم با نظر ساسان موافقم که رحمان به دردمون نمی خوره . به جای این خرید ها باید به مازیار یاد بدیم چطوری اصول دفاعی رو رعایت کنه ...!

متوجه نشدی عزیز ! فقط خاطره مرور میکنی !
من گفتم در 4 بازی اخیر استقلال 14 تا گل زده ! خطاب به دوستمون که یک مطلب بی خودی رو که 2000 سال پیش شنیده بودم رو الان نوشت ! :lol:

در مورد رحمان رضایی اگر پرسپولیسیای عزیز ناراحت نمیشن من نظرم رو بگم ! البته با رعایت اصول و ارزش ها از دید یک تماشاگر : دی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
پ.ن: بچه ها اين خبرو شنيديد پرسپوليس براي بازيهاي باشگاههاي آسيا پرچم 500 متري آماده كرده و فدراسيون هم از همين كار پرسپوليس الگو گرفته و براي بازي كره شمالي قراره يك پرچم 500 متري ايران رو به ورزشگاه بيارن؟

من فکر میکنم باید چند تا بیاره تا سکوهای خالی از تماشاگر رو یه جوری پر کنه :D:D

در مورد رحمان رضایی اگر پرسپولیسیای عزیز ناراحت نمیشن من نظرم رو بگم

خب البته اگه ناراحت نمیشی اونجا هم بچه ها نظرشون رو راجع به مدافعین استقلال بگن .. البته با رعایت اصول اخلاقی یک تماشاگر نه یه بازیکن تازه از رختکن بیرون اومده :D:lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من فکر میکنم باید چند تا بیاره تا سکوهای خالی از تماشاگر رو یه جوری پر کنه :D:D

خب البته اگه ناراحت نمیشی اونجا هم بچه ها نظرشون رو راجع به مدافعین استقلال بگن .. البته با رعایت اصول اخلاقی یک تماشاگر نه یه بازیکن تازه از رختکن بیرون اومده :D:lol:

حاجی من هنوز نگفته شما اینجوری گفتید ! :(
مگه می دونید می خوام بد بگم ؟ :( یعنی انقدر بده ؟ :lol:
چشم ما نمیگیم اقا مهرداد ! :(:):cool:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پژمان نوري: اميدوارم در فهرست 18 نفره باشم
كريم باقري براي تيم ملي مفيد خواهد بود

پژمان نوري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: تيم ملي تمرينات بسيار خوبي را پشت سر مي‌گذارد و خوشبختانه بازيكن مصدومي نداريم. در حال حاضر براي بازي مقابل كره شمالي آماده مي‌شويم و من با تمام توان در تمرينات حضور دارم تا بتوانم در فهرست 18 نفره‌ي بازي مقابل كره شمالي جاي داشته باشم.

وي افزود: بازي با كره شمالي بسيار مهم است و از آنجا كه در خانه ايران برگزار مي‌شود، بايد هر سه امتياز را بدست آوريم. در صورتي كه با نظر كادرفني به ميدان بروم، تمام تلاش و توان خود را براي موفقيت تيم ملي انجام مي‌دهم.

نوري درباره‌ي وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: تيم ما در بازي‌هاي اخير بدشانس بوده است. ما فرصت‌هاي بسيار گلزني را از دست داديم و در مقابل حريفان‌مان از فرصت‌هايشان بهتر استفاده كردند تا پرسپوليس نتيجه را واگذار كند. البته در بازي مقابل ابومسلم نبود كريم باقري تا اندازه‌اي خط دفاع ما را دچار مشكل كرد. بي‌ترديد پرسپوليس بازي‌هاي آينده را با قدرت بيشتري انجام مي‌دهد كاري كه اصلي‌ترين هدف ما دفاع از عنوان قهرماني ليگ برتر است.

نوري درباره‌ي خداحافظي علي كريمي از تيم ملي نيز گفت: اين تصميم شخصي است و بي‌ترديد بودن كريمي به تيم ملي بسيار كمك مي‌كرد.

نوري همچنين با استقبال از دعوت كريم باقري به تيم ملي ايران نيز گفت: حضور كريم باقري كه در اوج آمادگي است، براي تيم ملي بسيار خوب خواهد بود.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
متوجه نشدی عزیز ! فقط خاطره مرور میکنی !
من گفتم در 4 بازی اخیر استقلال 14 تا گل زده ! خطاب به دوستمون که یک مطلب بی خودی رو که 2000 سال پیش شنیده بودم رو الان نوشت ! :lol:

در مورد رحمان رضایی اگر پرسپولیسیای عزیز ناراحت نمیشن من نظرم رو بگم ! البته با رعایت اصول و ارزش ها از دید یک تماشاگر : دی

اتفاقا اون که متوجه نشد شمایی ! من در جواب ادعای شما که زدن 14 گل در 4 بازی رو رکورد افسانه ای می دونی خاطراتم رو برای روشن شدن ذهن شما مرور کردم . :happy::lol:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقا آقا فرزاد دیشب توی نود هم فردوسی پور می خواست در مورد صحبت های جواد کاظمیان صحبت کنه که گفت به دلیل در پیش بودن بازی تیم ملی فعلا خودداری می کنیم . به هر حال دایی که خودش یه باند تمام عیار تو تیم ملی داشت و حداقل سر ماجرای مبعلی به همه ثابت شد که دایی اونو از تیم ملی محروم کرده حالا خودش ادعا می کنه که می خواد شایسته سالاری رو رواج بده . واقعا که ...!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا اون که متوجه نشد شمایی ! من در جواب ادعای شما که زدن 14 گل در 4 بازی رو رکورد افسانه ای می دونی خاطراتم رو برای روشن شدن ذهن شما مرور کردم . :happy::lol:

آهان تازه گرفتم منظورتون رکورد 12 - 13 سال پیش بود که تیم ها خوراک بودن هر بازی حداقل 4 تا گل رو داشت رو میگی چند تا بازی 4 تا گل زدید ! من منظورم فوتبال امروز هست که تیما 10 برابر حمله رو ساختار دفاعی کار میکنن و اکثر بازی ها به غیر از بازی استقلال و بازی های پیروزی:lol::lol: 1-2 تا گل داره !(البته یک فرقی هست بین این 2 تا تیم ..)
خلاصه بازم معذرت واسه کل کل تو این پست !

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز آقای ادیسون لطف کنین دیگه تو این تاپیک پست ندین.شما کاری به جز کل کل بلد نیستی؟تشریف ببرین توی تاپیک کل کل هرچی دوست دارین بگین.البته با رعایت موازین اخلاقی.اینجا جای کل کل نیست.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوست عزیز آقای ادیسون لطف کنین دیگه تو این تاپیک پست ندین.شما کاری به جز کل کل بلد نیستی؟تشریف ببرین توی تاپیک کل کل هرچی دوست دارین بگین.البته با رعایت موازین اخلاقی.اینجا جای کل کل نیست.

چشم شرمنده ! اخه مجبور میکنن !!! :(

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
آهان تازه گرفتم منظورتون رکورد 12 - 13 سال پیش بود که تیم ها خوراک بودن هر بازی حداقل 4 تا گل رو داشت رو میگی چند تا بازی 4 تا گل زدید ! من منظورم فوتبال امروز هست که تیما 10 برابر حمله رو ساختار دفاعی کار میکنن و اکثر بازی ها به غیر از بازی استقلال و بازی های پیروزی:lol::lol: 1-2 تا گل داره !(البته یک فرقی هست بین این 2 تا تیم ..)

احیانا چون سن شما به اون موقع ها قد نمی ده و اصلا بازی های اون موقع رو ندیدن همچين ادعایی می کنید . وگرنه این دلیلی که شما آوردید قبل از هر چیز افتخارات تیم خودتون رو زیر سوال می بره . با این حساب چون تیمهای 12 13 سال پیش خوراک بودن ( احتمالا از نوع سوشی :p ) پس قهرمانی های تیمتون تو اون سالها هم بی اعتباره دیگه ؟

اصلا اگه تیمهای اون موقع خوراک بودن پس چرا تیم شما نتونست از این رکورد ها به جا بذاره که مجبور بشید حالا بازدن 14 گل از خودتون رکورد افسانه ای به جا بذارید ؟ :wacko::lol:

پ.ن : با معذرت از سونادور عزیز بابت پاسخ به این دوست نوجوان و دوست داشتنیمون . ادامه بحث تو تاپیک کل کل لطفا

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
احیانا چون سن شما به اون موقع ها قد نمی ده و اصلا بازی های اون موقع رو ندیدن همچين ادعایی می کنید . وگرنه این دلیلی که شما آوردید قبل از هر چیز افتخارات تیم خودتون رو زیر سوال می بره . با این حساب چون تیمهای 12 13 سال پیش خوراک بودن ( احتمالا از نوع سوشی :p ) پس قهرمانی های تیمتون تو اون سالها هم بی اعتباره دیگه ؟

اصلا اگه تیمهای اون موقع خوراک بودن پس چرا تیم شما نتونست از این رکورد ها به جا بذاره که مجبور بشید حالا بازدن 14 گل از خودتون رکورد افسانه ای به جا بذارید ؟ :wacko::lol:

پ.ن : با معذرت از سونادور عزیز بابت پاسخ به این دوست نوجوان و دوست داشتنیمون . ادامه بحث تو تاپیک کل کل لطفا

واقعا متاسفم ! من نوجوانم ؟ باشه حاجی اصلا من الان 13 سالمه !
ولی متاسفم واسه خودم که با شما که ادعای سن زیاد و فضل و ادب رو داری چونه به چونه شدم !
آخه پدر بزگ این داستان ها چیه نوشتی ؟چه ربطی به قهرمانی داره ! همه تیم ها همین جوری بودن یعنی سطح فوتبال پایین تر از سطح فوتبال الان بود ! اینو قبول نداری ؟!
یا واقعا بد خوندید یا ... !
چی بگم والا ! شما چرا توهین می کنی ؟ من توهین کردم ؟ درست نیست عوض کنید آداب صحبتتون رو !:(
واقعا ناراحت شدم که تو یک جای عمومی اینجوری صحبت کردید !:(
ولی باکی نیست بازم شادیهامو حاضرم با دوستان قسمت کنم !:guitar::heart::wub:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پاسخ قطبی به غیبت پرتعداد بازیکنان / سرمربی پرسپولیس فردا در آزادی
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس غیبت پرتعداد بازیکنان این تیم در تمرینات روزهای اخیر را با هماهنگی خود عنوان کرد و گفت: قبل از دیدار با استقلال هم همین اتفاق افتاد اما مشکلی ایجاد نشد.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار معوقه برابر فولاد خوزستان عصر امروز در زمین شماره دو ورزشگاه اکباتان تهران زیر نظر افشین قطبی برگزار شد.

در این تمرین مثل اکثر روزهای گذشته نیکبخت واحدی ، فرانک آتسو و ابراهیم توره غایب بودند و کریم باقری ، مهدی واعظی و محسن خلیلی نیز با لباس شخصی تمرینات یاران خود را از نزدیک تماشا کردند.

افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان این تمرین در پاسخ به این پرسش که چرا تعداد غایبان پرسپولیس در تمرینات زیاد است گفت: همه این غیبت ها با هماهنگی های بنده صورت می گیرد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

قطبی افزود: قبل از دیدار با استقلال هم این مشکل را داشتیم اما کسی متوجه نشد و تیم با آمادگی کامل به میدان رفت.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از احتمال تغییرات در ترکیب این تیم برای دیدار با فولاد خبر داد و خاطر نشان کرد: در تمرینات از جوانان به خوبی استفاده کرده ام و این احتمال وجود دارد که با توجه به عملکرد خوب آنها در دیدار برابر فولاد نیز از وجود برخی از آنها استفاده کنم.

افشین قطبی در پایان از حضورش در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی با کره شمالی خبر داد و گفت: آقای دایی از مربیان تیم های باشگاهی برای حضور در ورزشگاه دعوت کرده است و بنده هم فردا به ورزشگاه خواهم رفت.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
حاجی من هنوز نگفته شما اینجوری گفتید ! :(
مگه می دونید می خوام بد بگم ؟ :( یعنی انقدر بده ؟ :lol:
چشم ما نمیگیم اقا مهرداد ! :(:):cool:

من که تو حرفام نگفتم میخوام بد بگم ... من همیشه از تیم شما تعریف کردم . منتها شما بدبینی عزیز .
همونطور که علی کریمی اومد و خیلی ها .. مخصوصا دوستان استقلالی ... گفتن پیر شده .. اون بازیکن سابق نیست ، تموم شده و کار نمیتونه بکنه ...
ولی دیدید که چهطوری 5-6 نفری مدافعان شما عین برگ دورش میریختن زمین بعد از دریبل خوردن . با دست و دندون میخواستم توپش رو بگیرن اما حیف که نمیدونستن این علی کریمی هست . این همون بازیکنیه که الان دارن التماسش میکنن بره تیم ملی و 2 تا گل بزنه شاید از صدقه سرش 100 تا تماشاگر هم برای تیم ملی اومد .
حالا هم درباره رحمان این حرفها رو میزنن . همین اگه میخواست بره استقلال الان نستا بود .
اینم میاد میشه بهترین مدافع ایران اونوقت بهتره برید راجع به علی و دارو دستش بحث فنی کنید :D
شما هم همونطور که دوستان گفتن بهتره کل کل کردن رو به جای خودش بسپاری و اگر اینجا بحثی داری خط قرمز ها رو رعایت کنی .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

اديسون جان شرمنده . فقط يه چيزي يادم اومد گفتم بگم: توي همون 10-12 سال پيش بود كه استقلال موفق شد به رقابتهاي دسته 3 ليگ ايران ( زيرگروه فعلي) صعود .. آخ ببخشيد سقوط كنه :D
پ.ن: نتيجه اخلاقي : كل كل هم مي كنيد طوري كل كل كنيد كه تيم خودتون ضايع نشه :p

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با ابراز اميدواري براي حضوري دوباره در جام جهاني ، باقري: علي كريمي را به تيم ملي برمي‌گردانم

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با برگزاري جلسه اي دوستانه، نظر علي كريمي را براي حضور دوباره در تيم ملي جلب مي‌كنم.
كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشبختانه پس از مصدوميت ناخواسته اي كه گريبانگير من شد در حال حاضر در شرايط بهتري هستم و قصد دارم با انگيزه اي بالاتر به ميدان بازگردم.
وي افزود: بازي با ابومسلم در مشهد بسيار سخت بود و پرسپوليس به راحتي به حريف اجازه گلزني داد. در اين ناكامي همه مقصر هستند و هيچ وقت نبايد يك نفر را مقصر قلمداد كرد.
وي در خصوص دعوت از سوي علي دايي گفت: بارها گفتم كه با دايي رابطه بسيار خوبي دارم. در كنار هم سال‌ها براي اعتلاي نام ايران جنگيده ايم و زندگي ام را مديون ايران مي‌دانم.
وي افزود: قصد نداشتم به تيم ملي بازگردم، چون خواستم جا براي جوانان باز شود؛ اما پس از اينكه با دايي صحبت كردم نظرم برگشت، چون از من خواست به تيم ملي كمك كنم و اين براي من يك افتخار است.
باقري ادامه داد: همه مرا مي‌شناسند و مي دانند اهل بازار گرمي نيستم. اميدوارم بعد از رفع مصدوميت بتوانم بار ديگر به تيم ملي كشورم خدمت كنم.
كاپيتان پرسپوليس تاكيد كرد: مطمئن باشيد در صورتي كه حس كنم به درد تيم ملي نمي‌خورم با دايي صحبت مي‌كنم تا مرا كنار بگذارد؛ اما اين توانايي را درخود مي بينم كه حتي در جام جهاني بار ديگر بازي كنم.
وي در خصوص مشكل پيش آمده بين علي كريمي و علي دايي گفت: نمي‌دانم چرا بعضي ها دوست دارند بين كريمي و دايي را خراب كنند. آنها سال ها در كنار هم بازي كردند. سعي مي‌كنم نظر كريمي را براي حضور دوباره در تيم ملي جلب كرده و سپس با دايي در مورد او گفت و گو ‌كنم.
باقري تصريح كرد: مطمئنم دوباره كريمي در تيم ملي حضور پيدا خواهد كرد و دايي با بزرگواري او را در تيم به كار مي‌گيرد.
باقري در خصوص خبر جذب رحمان رضايي گفت: اين مدافع عملكرد خوبي در تيم ملي ايران داشت و بازيكن بزرگي است، چون سال ها در ليگ ايتاليا توپ زده است. بي شك حضور او به سود پرسپوليس است.

منبع: خبرگزاري فارس

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اديسون جان شرمنده . فقط يه چيزي يادم اومد گفتم بگم: توي همون 10-12 سال پيش بود كه استقلال موفق شد به رقابتهاي دسته 3 ليگ ايران ( زيرگروه فعلي) صعود .. آخ ببخشيد سقوط كنه :D
پ.ن: نتيجه اخلاقي : كل كل هم مي كنيد طوري كل كل كنيد كه تيم خودتون ضايع نشه :p

والا ساسان جان فکر کنم این چیزی که شما میگی ما خیلی وقت پیش هست ! کار 12-13 سال نیست :lol:

بالا