• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
در پایان نیمه اول:

هادی نوروزی بدجوری رو نروه! اما آینده دار نشون میده!! سعی میکنیم تحملش کنیم.

گل اول که اصلا هیچی ولش کن!

گل دوم مقصر دفاع و دروازبانی که بی جهت اومد جلو بودن! البته حقیقی به نظرم اگه روی گل اول هم روی خط واساده بود توپ رو میزد!

دی کارمو پرکار و زیرک نشون میده! بهش امیدوار شدم!

علی کریمی یا روی فرم نیس یا اینکه یار مستقیمش خیلی شاخه!

همچنان دفاع ما متزلزل نشون میده! از افشین توقع نمیرفت بی توجه باشه!

پیشنهاد میکنم شیری رو به جای دفاع انتقال بدیم فوروارد!!

مسعود زارعی مثل همیشه با تعصب و دلچسب و مفید و به دور از حاشیه بازی میکنه! دمش گرم!

فهلا همینا!

میرم نیمه دوم رو ببینم!!!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
در پایان نیمه دوم:
دیگه مجبورم به صراحت بگم: دفاعمون ریییییییییییده :|

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ای که هر چی فحش بین المللی هست نثار روحت قطبی......................................................................
.........................................................................
کلا 2 تا کار بلده سانتر از کناره ها و بازی مستقیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف این همه بازیکن که دست این اسکل افتاده.

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها من گل سوم فولادو ندیدم. یکی برام شرح بده. کسی مقصر بود؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ای دفاع چرا اینجوری میکنه !

ولی دوستان شک نکنید که تیم بهتر میشه. هفته بعد برق رو تو تهران میزنیم.امروز هم 4-5تا بازیکنمون نبودن انصافا...

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
دفاع از ر.... هم يه چيزي رد كرده - از فولاد 3 تا بخوريم واقعا خيلي دم دفاع گرم
گل اول شوت عالي بود ولي اگه واعظي بود من ميگم بالاي 70 درصد ميگرفتش . گل دوم هم كه دفاع و دروازه بان با هم ر ... تي وي كه دوباره نشون نداد ولي فكر كنم اون حركت دروازه بان فولاد تو نيمه اول خطاي پنالتي بود .

يكي نيست به اين آقاي قطبي بگه ديگه بيخيال اين سيستم بين المللي بشه
به خدا ديگه گندشو درآورده , بعد از اين همه افتضاح همچنان ولكن سيستم مسخرش نيست ؟؟؟؟ عجبا !!!!!!!!! اگه همينجوري بازي كنيم , هفته بعد بابرق شيراز (( با برق داريم ديگه ؟ درسته )) فكر كنم 5 يا 6 تا بخوريم.
جاي باقري واقعا خالي هست . خدا كنه برا بازي بعدي برسه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ای دفاع چرا اینجوری میکنه !

ولی دوستان شک نکنید که تیم بهتر میشه. هفته بعد برق رو تو تهران میزنیم.امروز هم 4-5تا بازیکنمون نبودن انصافا...

ميتونه بهتر بشه , همون طور كه سال قبل و اول فصل بهترين تيم ايران بود اما يه شرط داره , اونم اين كه جناب قطبي از خر شيطون و اين سيستم 4-1-4-1 و آفسايد گيري و لايني بياد پايين . اگه بياد شك نبايد كرد كه بازم بهترين تيم ميشه . ضمن اين كه تيمي كه مدعي قهرماني هست و مدعي بازي تو جام باشگاهها نبايد با نبود اون بازيكنها هم اين طوري بازي كنه و ببازه . مگه فولاد بازيكناش از بازيكناي امروز پرسپوليس بهتر بودن ؟؟؟ با همين بازيكنا اگه قطبي جان درست عمل ميكرد بايد حداقل (( دست پايين پايين كه فرض كنيم )) مساوي ميكرد ,

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
destroy.gif

منو بگو كلاسم رو 2 در كردم
215ad82f_2.gif

مردشور اين بازي رو ببرن حداقل از موقعيت هاشون هم استفاده نكردن
63d4808b.gif

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
علاقه پرسپوليسي ها به جونگ تايسه

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از ديدار تيم ملي ايران مقابل كره شمالي به جذب مهاجم تيم شرقي علاقمند شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از بازي ايران و كره شمالي مسئولان باشگاه پرسپوليس تلاش هايي را براي بررسي سوابق جونگ تايسه انجام دادند.
اين مهاجم تك گل تيم كره شمالي را وارد دروازه ايران كرد.
پرسپوليس يك جاي خالي براي جذب بازيكن دارد.

اگه اين خبرواقعا درست باشه , ديگه واقعا بايد آدم تاسف بخوره به نظرمن . آخه مگه چند تا بازيكن تو حمله ميخوايم , بابا يه فكري واسه دفاع بردارين , يه فكري واسه سيستم بين المللي بردارين , چرا هي دنبال گلزن و مهاجم ميرين والا همين دي كارمو , كريمي , نيكبخت , باقري , پتروويچ واسه حمله و گلزني كافين . هر چي از اين بازيكنا بيشتربشن فقط باعث شلوغي بيخودي تيم ميشه ((( نميدونم , شايد من اشتباه فكر ميكنم ؟؟ ))

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خدا به داد برسه بازی مقابل برق و مهدی شیری که استاد پاسای تو عمق و چیپ هست.با این روال حداقل 4تا رو شاخشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علاقه پرسپوليسي ها به جونگ تايسه

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از ديدار تيم ملي ايران مقابل كره شمالي به جذب مهاجم تيم شرقي علاقمند شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از بازي ايران و كره شمالي مسئولان باشگاه پرسپوليس تلاش هايي را براي بررسي سوابق جونگ تايسه انجام دادند.
اين مهاجم تك گل تيم كره شمالي را وارد دروازه ايران كرد.
پرسپوليس يك جاي خالي براي جذب بازيكن دارد.

اگه اين خبرواقعا درست باشه , ديگه واقعا بايد آدم تاسف بخوره به نظرمن . آخه مگه چند تا بازيكن تو حمله ميخوايم , بابا يه فكري واسه دفاع بردارين , يه فكري واسه سيستم بين المللي بردارين , چرا هي دنبال گلزن و مهاجم ميرين والا همين دي كارمو , كريمي , نيكبخت , باقري , پتروويچ واسه حمله و گلزني كافين . هر چي از اين بازيكنا بيشتربشن فقط باعث شلوغي بيخودي تيم ميشه ((( نميدونم , شايد من اشتباه فكر ميكنم ؟؟ ))
بابا بزار بگیره

این برزیلی که می ترسه به توپ ضربه بزنه....

من که قبولش ندارم..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خدا به داد برسه بازی مقابل برق و مهدی شیری که استاد پاسای تو عمق و چیپ هست.با این روال حداقل 4تا رو شاخشه.
از اصلا فکر شو هم نکن.. از برق 4 تا راحت می خوره

جالب بود که نری موسی (گزارشگر بازی) هی می گفت این فولاد همه بازی های داخل خونه رو باخته....دفاعش خیلی بده..میاد به پرسپولیس بدون مهاجم 3 تا می زنه....

خنده داره...

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
از اصلا فکر شو هم نکن.. از برق 4 تا راحت می خوره

جالب بود که نری موسی (گزارشگر بازی) هی می گفت این فولاد همه بازی های داخل خونه رو باخته....دفاعش خیلی بده..میاد به پرسپولیس بدون مهاجم 3 تا می زنه....

خنده داره...
خوب منم که همینو گفتم :D حداقل 4تا

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من قول ميدم تو آزادي برق رو مي بريم دلم روشنه هر چي باشه توي خونه يه چيز ديگست و اينكه بقيه بازيكنام ميان به تركيب اصلي

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مردیکه اسکل احمق میگه من دفاع نیاز ندارم رحمان رو نمی خوام بازی حیدری و شیری رو نیگا کن میفهمی اوضاع دفاع چقدر بی ریخته.

بعد میاد دی کارمو رو می خره ( و میگه من نمی تونم از بهادر عبدی دل بکنم) بعدش گیر داده میگه کریمی رو نمی خوام که به زور هیات مدیره کریمی رو خریدند خدا رو شکر.
به خدا این در حد یه آنالیزور بیشتر نیست یادش رفته دستمزدش تو کره 50000 دلار بود نزدیک یک میلیون دلار(میگن!) از تیم گرفته خوب با نصف این ÷ول میشد دنیزلی رو آورد یا حتی یکی مثل برونو متسو.

این تو جام باشگاههای آسیا می خواد چی کار کنه خدا به خیر کنه!!!!!!!!

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ای که هر چی فحش بین المللی هست نثار روحت قطبی...............................................................
.

:D:D:D:D:D

زیاد ناراحت نشید .. تیم گهکشانی همینه دیگه :blink::lol:
نازه شانس آوردیم مهاجمهای فولاد شاس بودن وگرنه 6 تاوی خورده بود ... یارو از 4 قدمی دروازه خالی رو زد تو ساعت ... ولی خب البته بد شانسی هم امسال زیاد آورده نباید از حق گذشت
همین مصدویت بهادر عبدی میدونید چه ضربه بزرگی بود :D خدا رو شکر دیگه هیچ غمی نداریم از هفته بعد فیکس که توترکیب باشه همه رو میبریم .. نیست بازیکنهای حریف اینو میبینن خندشون میگیره برای همین میتونیم امیدوار باشیم .. راستی ..... از مارکو چه خبر ؟ :lol:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حالا شما هم اینقد به این گیر نده دیگه!!

این همون قطبی پارساله!!

مشکل 120 درصد من میگم مشکل روحی هست.

یعنی بازیکنان من دقت کردم اگه روحیشون خوب باشه خیلی باحال بازی میکنن. اما وای به روزهایی که زیر فشار روحی باشن.

در مورد همه تیم ها این صدق میکنه!

پس دعا کنید با یکی دو برد متوالی تیم از لحاظ روحی ریکاوری بشه!!

بالا