• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حرفات درسته ! من با بیشترشون موافقم !
ولی فقط یک نکته ! 3 نا بازی قبل که باقری و نیکبخت و واعظی و زارع بودند ولی باز هم اینجوری بود !
نمی دونم شاید با اضافه شدن مدافع مشکل حل بشه !
یک نکته مهم هم اینکه پرسپولیس اصلا بدنسازی نکرده !! اگر هر بازی بخواد گل بخوره و تیم تا دقیقه ی 90 حمله کنه برای زدن گل مساوی واسه بازی های بعد مشکل پیدا میکنید !

نبودن بازیکنان اصلی توجیهی برای این باخت و این نوع بازیها نیست ولی میشه امیدوار بود با وجود انها دیگه این چنین بازی نکنند

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
در مورد 2 پست CP-YOU :

من هنوز هم میگم نمیشه از کار قطبی دفاع کرد (پستم رو با دقت بخون) ولی برخورد ما هم الان درست نیست. بزار حداقل نیم فصل تموم شه بعد اون رو مسخرش کنید.

مصیبتی هم که میگید پارسال تیم رو قهرمان کرد.

عزیز لطف کن از مثال های درست استفاده کن !
در مورد ناصر خان اول بگم خدمتتون که ایشون رو انداختن بیرون آقایون اگر قطبی هم بره یک فرق داره اینکه تیم ناصر خان بسیار زیبا فوتبال بازی میکرد ! اما توپاش تو گل نمی رفت و اصطلاحا شانس نداشت ! نه اینکه هر بازی 3-4 تا بخوره !
در مورد امیرخان هم کسی انتقاد نکرد !!! این زاییده ی ذهن یک سری مطبوعاتی ها هست که از این راه نون می خورن ! امیر خان کارش رو بلده اگر هر کاری بکنه همه قبولش دارن !!
لطف کن مثال های خوب استفاده کن ! از تیم خودتون در مثال ها استفاده کنید !

کلا من با خان های شما کار نداشتم دوست عزیز !

من نوع رفتار شماها در هنگام اون اتفاقات با نوع رفتار خودمون در این زمان مقایسه کردن.

نه به نوع بازی کار داشتم نه به چیزه دیگه. بله اگه پنالتی های مارو هم از اول فصل تا الان میگرفتم الان صدر جدول بودیم !

لطفا شما وارد این بحث نشو، چون بعدا به جاهای دیگه میکشه !

ادیت :

این رو الان دقت کردم :

ولی حساب اونایی که عاشق قطبی هستند جداس
پروینی ها سنگ پروینو به سینه می زدند
قطبیایی ها هم برای قطبی سینه چاک می دن
چیزی که براشون مهم نیست پرسپولیسه

از طریق همین پرسپولیس بود که افشین قطبی شد افشین قطبی.

پروین حکایتش خیلی فرق داشت. بله من قطبی رو دوست دارم، ولی برای این دوسش دارم که سرمربیه تیمه محبوبمه. چون بعد از چند سال حسرت تیم رو قهرمان کرد. بعد همه ما پارسال ازش طرفداری کردیم حالا که باخته میگیم :

به خدا این در حد یه آنالیزور بیشتر نیست

!

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
به خدا این در حد یه آنالیزور بیشتر نیست

ادیت :

!
برادر من به قول اکثر بچه ها 4 هفته است داریم از دفاع ضربه می خوریم همش هم یک مدل!
قطبی هم هی میاد میشینه بازی رو اخر کار تحلیل میکنه یه تبریک میگه و میره امارات!
خوب منم مثل بقیه عصبانی میشم! آخه اگه تیم خوب بازی میکرد یه چیزی .
سیستم شده علی اصغری و بازی مستقیم از دفاع بکش زیرش!
این که گفتم قطبی حالیش نیست عصبانی بودم ولی نمی تونیم واسش کف بزنیم که!
بازیکن نداره که داره!
بودجه نداره که داره!
دستمزد بالا نمی گیره که می گیره!
هی هر هفته رو اعصاب 20-30 میلیون نفر راه میره.......

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
در مورد 2 پست CP-YOU :

من هنوز هم میگم نمیشه از کار قطبی دفاع کرد (پستم رو با دقت بخون) ولی برخورد ما هم الان درست نیست. بزار حداقل نیم فصل تموم شه بعد اون رو مسخرش کنید.

مصیبتی هم که میگید پارسال تیم رو قهرمان کرد.

چون بعد از چند سال حسرت تیم رو قهرمان کرد. بعد همه ما پارسال ازش طرفداری کردیم حالا که باخته میگیم :

!

1- شما یک کلمه می نویسید عملکرد قطبی قابل دفاع نیست اما مدام به همه توصیه می کنید براش هورا بکشن !
کسی که عملکردش قابل دفاع نیست باید یکمی عقب بشینه و لااقل بعد از باخت پانشه بره دبی . والله مربی های که تیماشون صدر جدول هم هستند اینطوری بی خیال نیستن

2- اگر به یک بار قهرمانیه که باید پروین رو حلوا حلوا کنیم بذاریم روی سرمون . تیم قطبی همون پارسال هم تیم مطمئنی نبود ولی تا دلت بخواد خوش شانس بود . قهرمانی دقیقه 97 هم خیلی چسبید اما اوج خوش شانسیش بود . چون چسبید نباید یادمون بره 20 دقیقه آخر 4 تا حمله درست درمونم نکردیم . ضمن اینکه این چه استدلالیه که یکی یک گل بزن بعد یک عمر نونش رو بخوره . یکی یک قهرمانی بیاره بعد از هفت دولت آزاد باشه ؟!!

3- من هیچوقت پارسال هم ازش طرفداری نکردم . تیمش خوب بازی نمی کرد و نمی کنه . باز پارسال از دقیقه 90 به بعد خوب نتیجه می گرفت امسال اونم نمی گیره :happy:

تیمی که امسال دست ماست بهترین تیم بعد از انقلاب پرسپولیسه . اگر بهادر عبدی هم داریم از برکت سر قطبیه که تا پاش رسید ایران ( بعد از دوماه سر دواندن تیم ) اولین حرکتش برگردوندن بهادر عبدی به تیم بود ! الانم غضب کرده که چرا توره دیر برگشته . خب بچه همیشه به بزرگترش نگاه می کنه . وقتی شما خودت سر و تهت رو میزنن دبی هستی وقتی دستیارت که به جونت وصله هشت هفته هست که برزیله از بقیه انتظار داری منظم باشن ؟
بنده خدا نیکی نیم ساعت تاخیر داشت می خواستن بخورنش ولی خودشون وقتی تیم 1001 مشکل داره میذارن 4 روز 4 روز میرن دبی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مذاكراتم با پرسپوليس را امروز نهايي مي‌كنم

‌مدافع سابق فوتبال ليورنو ايتاليا گفت: ‌مذاكراتم با مسئولان باشگاه پرسپوليس را امروز نهايي مي‌كنم. ‌ رحمان رضايي تصريح كرد : صحبت‌هايي با اعضاي هيئت ‌مديره باشگاه پرسپوليس داشته ام و به توافق هاي اوليه رسيده‌ايم. اين مسئله را هرگز تكذيب نمي‌كنم. ‌وي ادامه داد: از لحاظ بدني با توجه به تمرينات انفرادي، در شرايط مطلوبي هستم. به هر حال براي ‌بازيكنان پيش مي آيد كه بنا به دلايلي از جمله مصدوميت، مدتي از ميدان دور باشند و مشكل خاصي در ‌اين زمينه وجود ندارد. ‌به گزارش فارس، رضايي در خصوص نتايج تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: در اين مورد اطلاعي ندارم؛ اما پرسپوليس تيم ‌بزرگي است و مطمئن هستم باگذشت زمان و با توجه به بازيكنان بزرگي كه در اختيار دارد، قدرتمند مي ‌شود. ‌ وي در خصوص كريمي نيز اظهار داشت : او بازيكن بزرگي است. كريمي دوست داشت به ايران بيايد و مطمئن هستم با ‌بازي‌هاي زيبايي كه انجام مي دهد به حقش خواهد رسيد.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز با همه وجود خواهشمندم نسبت به مربی تیممون از الفاظ بد استفاده نکنیم . اصلا در شآن ما نیست . تیم باخته همه ما هم دلیلش رو می دونیم . پارسال هم توی چنین وضعیتی دچار شدیم که بالاخره به خیر گذشت . من قبول دارم شرایط الان فرق کرده . اعتقاد دارم قطبی نسبت به پارسال تغییرات زیادی کرده . اما مطمئنم از این وضع رهایی پیدا می کنیم . دوستان من ، ما سه بازی سنگین داشتیم که دوتاش بیرون از خونه بوده و با توجه به وضعیت فنی تیممون که ضعفهای بزرگی در اون دیده می شه این دو بازی آخر باعث شده ضربات سختی به تیم وارد بشه . اما مطمئن باشید این روزها می گذره . البته قطبی هم انسان هست و دچار اشتباه می شه . بی شک سفرهاش به دبی کار اشتباهی هست ( البته در این شرایط فعلی ) و من فکر می کنم با فشار هیئت مدیره حداقل سفرهاش رو بذاره بعد از برد ها . ضمن اینکه باید دید واکنش هدایتی نسبت به این باخت چی هست . ظاهرا توی جلسه قبلی هیات مدیره صحبتی هم از سرمربی خارجی به میون اومده بود . به هر حال همه ما ناراحتیم اما این دلیل نمی شه به سرمربی عزیز تیممون توهین کنیم . من توصیه می کنم دوستان در چنین شرایطی برای چند ساعت تا بعد از بازی پست نزنن تا عصبانیت شون فروکش کنه .

در ضمن آقای alireza_edison ما نخوایم شما بیای اینجا و دائم حرف از 3،4 گل نزنی باید کیو ببینیم ؟ حرفی دارید تشریف ببرید تاپیک کل کل و اینقدر اینجا دُر افشانی نکنید!!!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز درسته تیمتون باخته وناراحت هستید ولی این دلیل نمیشه که به کسی توهین کنید مخصوصا به اسطوره های تیم مقابل لطفا وقتی می خواهید جواب کسی رو بدهید یکم هم از ادب استفاده کنید
موفق باشید

دوست عزیزم . من شخصا همیشه مخالف توهین بودم و از دوستان هم تقاضا دارم توهین نکنند اما این دوستان استقلالی هم باید در نظر داشته باشن که بعد از باخت تیم ما نباید بیان کری بخونن . خب همه اعصابها خورده . الان خود شما ، آقا فرزاد و ...بزرگی کردید تو این شرایط رعایت کردید اما یه نفر که به نظر میاد تا یه پست مورد دار نزنه و تاپیک رو آشوب نکنه خوابش نمی بره مدام مشکل ایجاد می کنه .

در نهایت بازهم تمنا می کنم به تیم حریف توهین نکنیم:(

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزیزم . من شخصا همیشه مخالف توهین بودم و از دوستان هم تقاضا دارم توهین نکنند اما این دوستان استقلالی هم باید در نظر داشته باشن که بعد از باخت تیم ما نباید بیان کری بخونن . خب همه اعصابها خورده . الان خود شما ، آقا فرزاد و ...بزرگی کردید تو این شرایط رعایت کردید اما یه نفر که به نظر میاد تا یه پست مورد دار نزنه و تاپیک رو آشوب نکنه خوابش نمی بره مدام مشکل ایجاد می کنه .

NA$RIN جان من به ایشون هم گفتم که نیاند تو تاپیک پرسپولیس کل کل کنند ولی فکر کنم ایشون در مورد پست حسام جان دچار سوتفاهم شدند و اون حرف ها رو زدند و گرنه فکر نکنم قصدش کری خوندن بوده باشه :) فکر کنم یکم عجله کردن به هر حال اگه ایشون کری خونده من همینجا از همه شما عذر می خواهم :)

ولی از دوستان انتظار ندارم که بخاطر یک حرف یک نفر به یک نفر دیگه توهین کنند :)
فکر می کنم من دارم می رم رو نرو دوستان :) از بس پیام اخلاقی می دم به هر حال از همه معذرت می خوام که بعضی اوقات می شم پدربزرگ :D
حالا یه چیز هم در مورد پرسپولیس بگم نگن اومد فقط چرت و پرت گفت و رفت

اگه توجه کرده باشید پارسال هم وسط فصل که پرسپولیس چند تا باخت آورد گفتن که دست قطبی رو خوندن برای اینکه قطبی همیشه یک جور بازی می کنه ولی بعدش تونست تیم رو جمع جور کنه و حالا هم همینطوره الان ببینید در بازی استقلال قلعه نویی پرسپولیس رو خوب آنالیز کرده بود و پاشنه آشیل این تیم رو تو دفاع میانیش و کلا آفساید گیری تیم دید و برای همین هم روی همین قضیه کار کرد و از همون جا هم تونست بارها و بارها استفاده کنه پس تو این بازی عیب دفاع معلوم شد ولی این را درست نکرد تا بازی ابومسلم که باز هم از همینجا دوباره ضربه خورد تا جای که مربی ابومسلم گفت استقلال راه بردن پرسپولیس رو به ما نشون داد و این در حالی هست که همین تیم بازی بعدش رو به پیکان 2 0 می بازه و بعدش هم که این بازی که باز به همون منوال بود به نظر من یا قطبی بازیکنی نداره که بتونه اونجا بزاره یا داره لج بازی می کنه الان دفاع پرسپولیس همیشه داره تو حرکات سرعتی کم میاره و این چند علت داره یکی اینکه دفاع ها نمی تونند مهاجم های سرعتی رو کنترل کنند و یا اینکه یک اشکال اساسی تو خط هافبک دارید چون اولین کار اینست که نزاریم هافبک های تیم مقابل خوب مهاجم رو تغذیه کنند یعنی پرس کنیم و اونها رو تحت فشار بزاریم که این کار رو هافبک های پرسپولیس درست انجام نمی دن وبه نظر من مازیار زارع تو ملوان یکی از بهترین های پست هافبک دفاعی بود ولی چرا نمی تونه تو پرسپولیس موثر باشه نمی دونم شاید به مربی بر میگرده و شاید هم پژمان نوری در این پست کارش رو به درستی انجام نمی ده

اوهه چقدر حرف زدم
خوب خیلی خوشحال شدم بابت زیارت دوستان
موفق باشید :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
.... ناصر خان بابا ! دیگه قطبی هر چقدر هم شوت باشه از این ناصرخان ...... بهتره!
بازی استقلال با ناصرخان! رو تحلیل میکنه!

هنوز زوده واسه شاخ بازی و ...... هروقت 3 امتیاز جلو افتادید شاخ و شونه بکشید.

در مورد حرف رکیکتون هم خوب هر کسی متناسب با ادبش حرف میزنه !
در مورد شاخ و شونه من که نکشیدم دوستان شاهدن اگر شما عقده داری جواب بدی بده !
اگر ناراحت هستید خودتون رو کنترل کنید من به هیچ کسی توهین نکردم !
ما اگر 30 امتیاز هم جلو باشیم شاخ و شونه نمیکشیم چون همه چیز فانی هست ! :lol:
بای ! دوست عزیز ادامه نده من نمی خوام وارد بحث بشم !

بابا به پیر به پیغمبر من حرف نزدم !
دوستمون یک حرفی زد که نباید میزد !
گفتم تو مثالتون از مربی های ما استفاده نکنید !
من کری نخوندم ! کجای حرف من کری هست ؟ بابا شما اصلا نمی خونید ! فقط اسم من رو می بینید تایپ می کنید !
بابا xpin هم دید چرا اون حرفی نزد ؟
بازم میگم من کری نخوندم هیچ بی احترامی هم نکردم ! فقط یک خواهش کردم تو مثالتون از اسطوره ای ما استفاده نکنید !

اگر برداشت اشتباه کردید که من کری خوندم معذرت می خوام ! من قصدم این نبود !

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
... یا اینکه یک اشکال اساسی تو خط هافبک دارید چون اولین کار اینست که نزاریم هافبک های تیم مقابل خوب مهاجم رو تغذیه کنند یعنی پرس کنیم و اونها رو تحت فشار بزاریم که این کار رو هافبک های پرسپولیس درست انجام نمی دن وبه نظر من مازیار زارع تو ملوان یکی از بهترین های پست هافبک دفاعی بود ولی چرا نمی تونه تو پرسپولیس موثر باشه نمی دونم شاید به مربی بر میگرده و شاید هم پژمان نوری در این پست کارش رو به درستی انجام نمی ده

درسته سراب جان . آقا ساسان هم به این نکته اشاره کرده بود . البته من فکر می کنم ما سه تا مشکل داریم .
1- هافبک دفاعی ما وظایف دفاعیش رو انجام نمی ده
2- ترکیب دفاعی خط دفاع هنوز نتونستن با هم هماهنگ باشن . می دونید که در ترکیب دفاع خطی هماهنگی حرف اول رو می زنه .
3- اشکالات دفاع فردی از جمله افت شدید در کیفیت بازی سپهر حیدری .

و البته هرچه این روال ادمه پیدا کنه باعث بروز مشکل چهارمی هم میشه و اون مشکل روحی و بار روانی وفشار مضاعف روحی بر دوش بازکنان دفاعی تیم هست .

من معتقدم قطبی این مشکلات رو حل خواهد کرد . باید صبور باشیم .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
یه روز بعد از بازی با ابومسلم
خوبه بابا خط دفاتون ! چرا ناراحتید ؟ تو بازی با اس اس هم افشین از مهره ی شانسش استفاده کرد ! این دفعه جا گذاشت تو تهران !
آقا اگر 4 دفاعه جواب نمیده افشین زنگ بزنه به امیر خان بگه مشکلش رو حل کنه ! :lol::lol::lol:
بچه ها امروز نیکبخت چی گفت به افشین ؟ مگن فوشش رو بدتر کرده !!:lol::lol:

یه روز بعد از بازی با فولاد
عزیز لطف کن از مثال های درست استفاده کن !
در مورد ناصر خان اول بگم خدمتتون که ایشون رو انداختن بیرون آقایون اگر قطبی هم بره یک فرق داره اینکه تیم ناصر خان بسیار زیبا فوتبال بازی میکرد ! اما توپاش تو گل نمی رفت و اصطلاحا شانس نداشت ! نه اینکه هر بازی 3-4 تا بخوره !

حالا بیا به پیر و جوون و پیغمبر و امام و کی و کی قسم بخور که منظوری نداری :f34r:

در ضمن مگه آقا محسن کلانتر تاپیکه که اگه به هر دلیلی جواب شما رو نداد پس دیگه ما در جایگاهی نباشیم که جوابت رو بدیم ؟؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بابا باید صبور باشید
منچستر 20 سال به مربیش وقت میده!
کل این مدت رو قهرمان بودن؟
کل این مدت رو بدون باخت بودن؟
دورانی رو یادتون میاد که ستاره و فوق ستاره نداشته باشن؟
با این وجود باز هم باختن!
الان هفته های اولیه بازی هاست.
دفاع تیم ما جدآ افتضاح هست!
باید درستش کنند!
تک تک بازیکنهای دفاعی هم که ببینید خوب هستند اما اصلآ خوب بازی نمیکنند!
دوستانی که میگن این تیم بهترین تیم تاریخ پرسپولیس هست احتمالآ تیمی که بگوویچ داشت رو یادشون نیست!
اون تیم تو تمام خطوطش بهترین ها رو داشت!
3 تا کاپیتان تیم ملی توش بازی میکردند
اون تیم هم میتونست موفق باشه اگر دو دستگی پیش نمیومد
این تیم دفاعش از بازی اول مشکل داشت
الان هم باخت هایی که دادن روحیه مشکل داری دارند
این که مربی میره دوبی اصلآ بد نیست! فکر میکنید دوبی کجاست!؟
مربی هایی که خونه و زندگیشون شهر دیگه ای تو ایران هست و جای دیگه ای مربی گری میکنند هم میرن سر خونه ، زندگیشون
سفرهاشون هم بیش تر از 1 ساعت طول میکشه!
سفر یک ساعت و نیمی اون هم تو آخر هفته ها هیچ مشکلی نداره!
فقط چون اسمش خارج از ایران هست ملت شلوغ میکنند!
قضیه توره هیچ ربطی به قطبی نداره! توره از ایران رفته و دیر برگشته. و باید تنبیه بشه!
سوال دیگه! یک تیم چندتا بازیکن اصلی داره؟!
نگاه کنید به تیمهای بزرگ دنیا
از هر تیمی تو دنیا 4 تا ستاره اولش رو بگیرید به شدت افت میکنه!
همین منچستر بدون رونالدو - رونی - فردیناند - ون درسار چه تیمی هست؟!
پرسپولیس دیروز 4 تا بازیکن اصلی خودش رو نداشت
دوتاشون بهترین گلزن های تیم هستند (باقری - نیکبخت)
یکیشون دروازبان اصلی هست و اون یکی هم هافبک دفاعی!
به نظرم تنها اشتباه قطبی دیروز عدم استفاده از علوی و منصوری بود که اون هم به شرطی که مصدوم نباشن و آماده باشن

صبور باشید!
پرسپولیس با حمایت هوادارهاش همه چیز داره!
اگر استقلال پارسال اونجوری شد به خاطر این بود که حمایت نشد!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
درباره دفاع ميخوام صحبت كنم . سپهر حيدري داره جوري بازي مي كنه كه اگر من داداشش بودم مي بردم يه تست اعتياد ازش مي گرفتم . در چند بازي اخير سپهر يكي از بازيكنهاي فيكس بوده و دائما يار كناريش در سيستم 4 دفاعه تغيير كرده . خود اين اولين ايراد در كار قطبي هست . در سيستم 4 دفاعه حتما بايد تركيب دفاعي فيكس باشه و راه به راه عوض نشه . ايراد دوم در تفكر قطبي اينه كه سپهر هميشه فيكس بوده و قطبي به اين فكر نكرده كه شايد خود سپهر داغونه و بايد چند بازي بيرون باشه تا به وضعيت آرمانيش برگرده . شايد تركيبي شامل آتسو وشيري در دفاع مركزي جواب بهتري براي اين روزها بده. بايد توجه داشت با سيستم فعلي پرسپوليس دو مدافع مياني اكيدا نبايد در حملات مستقيم شركت كنند چون : 1- در برگشتها بسيار كند هستند 2- دفاعهاي كناري وقتي جلو ميرن ديگه به اين سادگي ها عقب نميان ، همچنين بيشتر حالت هجومي دارن تا دفاعي.
ديگه اينكه من چند بار ديگه هم گفتم با وضعيت فعلي دفاع شايد 3-4-3 بتونه هم تيمو از لحاظ دفاع به ثبات برسونه هم اين همه بازيكن هجومي رو در يك قالب خوبي قرار بده . تركيب مورد نظر من براي 3-4-3 اينه:
واعظي(گلر)، آتسو- شيري - باقريها يا حيدري (سه دفاع مركزي)،باقري و زارع ( دو هافبك وسط) ، پترويچ هافبك راست ، پژمان هافبك چپ ، كريمي ( گوش راست )، نيكبخت ( گوش چپ) و توره نوك حمله

توي اين تركيب زارع بيشتر حالت دفاعي داره و در مواقع ضروري بايد بيشتر در فاز دفاعي قرار بگيره.

الان فكر كنيد مثلا زارعي و محمد در تركيب نباشند ، واقعا چقدر تيم ضرر ميكنه به نظر شما ؟ حداقلش اينه كه دفاعهاي مركزي ديگه مطمئنا كسي كنارشون نيست و بايد كامل وظيفه اصليشون يعني دفاع رو انجام بدن.
پ.ن: يكي از بهترين تيمهاي دوران پرسپوليس با همين شيوه 3-4-3 بهترين بازيها رو از خودش به نمايش گذاشت و دوبار پياپي قهرمان ليگ شد. منظورم تيم استانكو هست به خصوص تيم دوره دوم استانكو .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تكمله: اين سيستم 3-4-3 كه من گفتم ميتونه اسمهاي ديگه اي هم داشته باشه مثلا :3-1-3-2-1 اما مهم اينه كه الان زمانيه كه قطبي بايد متوجه بشه اين افراد به درد 4-2-3-1 معروفش نميخورن و سازمان دفاعي كلا بايد بازنگري بشه .
به هر حال اميدوارم كادر فني به دور از جنجال بتونه تركيب و فرم اصلي تيم رو محك بزنه و تيمو به ساحل آرامش برسونه . يه بار ديگه هم ميگم درسته پرسپوليس امكانات زيادي در اين فصل داره ولي من احساس مي كنم جنگهاي پشت پرده مديريتي هم داره ذره ذره زهرش رو به پيكر تيم ميريزه ضمن اينكه بايد اشاره كنم به مصاحبه هاي اول فصل مصطفوي كه بار رواني زيادي روي دوش تيم قرار داد و شايد هم باعث غرور بيش از حد بازيكنان و كادر فني شد . اميدوارم مديريت پرسپوليس ( چه مديرعامل و چه هيات مديره) در سايه قرار بگيرند و انقدر در مقابل رسانه ها ظاهر نشن تا تيم بتونه فارغ از اين قضايا به بازسازي روحي وفني خودش بپردازه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به مربی باید فرصت داد که کار بکنه نه اینکه بذاره بره دبی !
به مربی باید فرصت داد که وضعیت خط دفاعیش این هفته کمی بهتر از 10 هفته پیش باشه نه خیلی بدتر !
به مربی باید فرصت داد که اگر دستیار معرفی می کنه و وقتی داور دستیارشو اخراج می کنه قاطی می کنه لااقل گوش دستیارشم بگیره و هر 2 ماه یکبار 2 روز بالای سر تیم بیاردش
به مربی باید فرصت داد که بجای جیگر ببر و دل شیر و کلی حرافی دیگر برای تیم دل بسوزونه و کار بکنه
به مربی باید فرصت داد که بهادر عبدی رو به سایر بازیکنانش ترجیح نده
و الی ماشاالله

اینکه قطبی ماهه . خوشگل حرف می زنه ( البته می زد ) و ... جای خودش
اینم که گند زده به یک تیم رویایی سرجاش
اگر جای قطبی پروین یا استیلی یا ... نشسته بودند هم بازم می گفتید باید بهش فرصت داد ؟
فرصت داد که کار کنه ؟ یا فرصت داد که بازهم بره دبی ؟

متاسفانه ما پرسپولیسی ها شخصت پرست هستیم
یکزمانی پروین بود حالا قطبی
یکی سلطان بود این یکی امپراطوری
هرکدومشون هم گند زدن به تیم هواداراشون هورااا کشیدن
بیچاره پرسپولیسی ها که نه عاشق این هستند نه فدایی اون
فقط اضمحلال تیم رو می بینن و غصه می خورن

از صمیم قلب می خوام بانو یوروم باز ایشونو احضار کنند بلکه هدایتی قاطی بکنه و به این کابوس خاتمه بده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ببخشيد دوستان فكر كنم حرفا دارم به سمت تكراري شدن پيش ميره . تقريبا همه فهميديم نظرات مخاطب هامون چيه . فكر نمي كنم ديگه نيازي به گفته ها و دانسته هاي 1000 باره باشه.
با گفتن اينكه آيا بايد به قطبي وقت داد يا نه ؟
يا قطبي بره دبي يا نه؟ و بانو يوروم احضارش بكنه يانه ؟ و......
چيز جديدي گيرمون نمياد .
اگر موافقيد موضوع بحثو عوض كنيم. شاد باشيد

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مشکل دبی رفتن قطبی نیستش !!! مگه هفت روز هفته رو میره دبی ؟؟؟ 24 ساعت بعد بازی میره و برمیگرده اونم موقع ریکاوری تیم هستش . همون روزهایی که در ایران هستش کافیه بیشتر از این نمیخواهیم

مشکل اینکه بعد از این همه مدت وضعیت دفاع تیمی خرابتر از هفته های اول شده
هفته های اول بازی های برد رو مساوی میکرد ولی الان بازی ها رو بد میبازه دلیل اصلیش هم تمرینات پیش فصل نامناسب هستش که اقای قطبی تشریف نداشتند و پیروانی هم خوب تمرین نداده بعد این 10 هفته هم حداقل در دفاع هیچ هماهنگی بین بازیکنان دفاعی وجود نداره

قطبی باید تفکراتش رو عوض کنه

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
صبور باشید!
پرسپولیس با حمایت هوادارهاش همه چیز داره!
اگر استقلال پارسال اونجوری شد به خاطر این بود که حمایت نشد!

ای قربون حرفت برم من.

حرف من هم همینه. بعد این آقای CP-YOU میاد یه چیزه دیگه میگه. آخه دوست من من کی گفتم برای قطبی هورا بکشید ؟!

من گفتم الان نباید اینجوری خوردش کنید (سره حرفم هم هستم).

گفتم پارسال هم اینجوری شد، ولی بعد از چند روز درست شد. امسال هم همونجوری میشه. شک نکنید.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
[QUOTE=NA
اديت شد ((به خاطر دوستمون ))

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
موافقت قطبي با حضور رضايي در پرسپوليس

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست روز گذشته مقابل فولاد موافقت خود را با جذب رحمان رضايي اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي قرار بود تا پايان هفته در خصوص جذب رحمان رضايي اظهار نظر كند و در انتظار عملكرد مدافعان اين تيم در بازي مقابل فولاد بود.
با توجه به شكست پرسپوليس در اهواز و تداوم ضعف خط دفاعي،‌ وي رسما با جذب رضايي موافقت كرد.
قرار است رضايي با حضور در تهران پاي ميز مذاكره بنشيند.

بالا