• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تا الان نمي خواستم از قطبي حمايت كنم ، ولي بعضي پستها آدمو مجبور مي كنه كه بعضي جاها كمي هم دست از منطق برداره .
نسرين خانم كاملا با شما موافقم . تيم دنيزلي زيبا بازي مي كرد . ولي در تهران و آزادي 4 تا از پيكان خورد و اگر پيكان رعايت نمي كرد علاوه بر اينكه 3 تا گل نمي خورد از پرسپوليس ، ميتونست گلهاي ديگه اي هم بزنه يا نمونه هاي ديگه ، حتما همه نتيجه هاي باخت 4-3 و 3-2 مقابل ابومسلم رو يادشون هست . همه اينها احتمالا بخاطر بدشانسي دنيزلي بود كه البته دور از ذهنه .
اما قطبي در فصل گذشته هم خوب نتيجه گرفت و هم از موقعيتهاي مرده ( شما ميتونيد اسمشو شانس بزاريد) خوب استفاده كرد. ضمن اينكه همونطور كه قبلا هم گفتم كاشاني واقعا فضاي پرسپوليسو بهبود داده بود و حاشيه رو به شدت كاهش داده بود.
اما اين فصل و در بازي بعدي كه حريف تيم قدري هم هست عيار مربيگري قطبي بيشتر معلوم ميشه . اگر پرسپوليس به قول بچه ها بخواد اينجوري بازي كنه با بودن بازيكناني مثل كريميان و شيري و گلزني مانند عابدي 3-4 تا رو شاخشه . ولي براي مربي تيم قهرمان 3-4 هفته صبر فكر نكنم به جايي بر بخوره.
درباره فوتبال قشنگ هم واقعا الان كدوم تيم رو در ايران ميشناسيد كه زيبا بازي كنه ؟ فكر مي كنم هنوز با اين امكانات سخت افزاري زود باشه صحبت از فوتبال قشنگ همراه با نتيجه گيري صحبت كنيم. ميشه براي اين منظور ليگهاي اروپايي رو ديد يا هر جايي بيرون از ايران.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
تفكرات قطبي براي فوتبال ايران شناخته شده است

خبرگزاري فارس: يك كارشناس گفت: تفكر قطبي در فصل گذشته براي فوتبال ما جديد بود؛ اما مورد آناليز قرار گرفته و راهكارهاي وي شناخته شده است.

جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مشكلات اخير پرسپوليس و شكست در 2 مسابقه گذشته برابر ابومسلم و فولاد خوزستان، اظهار داشت: براي بررسي علل شكست هاي اخير، مي‌توان به دلايل متعددي اشاره كرد. غيبت كريم باقري كه در فصل جاري بهترين بازي هاي را ارائه كرده و گل هاي خوبي را به ثمر رسانده است. با درخشش فردي و به دور از مسائل تاكتيكي، اين تيم را در چند مسابقه پيروز كرد كه نبودش در 2 ديدار اخير مشهود بود.
وي اظهار داشت: علاو بر اين، كادر فني پرسپوليس براي استفاده از بازيكنان، سيستم چرخشي را به كار برده است. به نظرم اين روش براي فوتبال ما مفيد نيست. شايد سيستم چرخشي در تيم هاي بزرگ از جمله منچستر يونايتد، رئال مادريد، آرسنال و ... مفيد باشد؛ اما در ايران به دليل آنكه نوع هماهنگي به خوبي حاصل نمي‌شود، به زيان آنها است. عامل سوم به اشكالات سيستم خط دفاعي است.
چراغپور اظهار داشت: دفاع كردن در فوتبال، يك علم است؛ اما حمله و گلزني چنين نيست. علي كريمي در يك مسابقه 3 گل با خلاقيت فردي به ثمر مي‌رساند؛ اما در دفاع بايد علمي برخورد كرد. اشكالات خط دفاع را مي‌توان در چند مقوله بحث كرد.
وي ادامه داد: مدافعان پرسپوليس به خوبي جمع نمي‌شوند. در پشت خط دفاع، به راحتي بازيكنان حريف حركت كرده و صاحب موقعيت مي‌شوند. مدافعان با سيستم 4 نفره خطي شكننده هستند و به خوبي بازيكنان حريف را تحت فشار قرار نمي‌دهند.
كارشناس فوتبال خاطر نشان ساخت: پرسپوليس به لحاظ بازيكن كمبودي ندارد؛ بلكه سيستم دفاعي مشكل دارد. بازي با 4 نفر، خيلي دشوار است و براي هماهنگي با اين روش بايد تمرينات ويژه اي را انجام داد؛ اما در پرسپوليس فقط به صورتي حرفي اين روش را پياده مي‌كنند.
چراغپور گفت: پرسپوليس روي دور باخت افتاده؛ در حالي كه استقلال از اين شرايط خارج شده است. با وجود همه مشكلات، هنوز براي پيش بيني شرايط زود است چرا كه سري باخت با 4 شكست تكميل مي‌شود و نبايد از حالا در اين مورد تصميم گيري كرد.
جلال چراغپور اظهار داشت: نيم فصل هنوز به پايان نرسيده و وقايع زيادي در پيش است زيرا فاصله همه تيم ها به يكديگر نزديك است. احتمال جابجايي تيم ها وجود دارد. تيم هاي صدر نشين فعلي در ليگ برتر، تيم هاي سابقه دار در اين زمينه نيستند. به احتمال زياد جابجايي در صدر انجام خواهد شد.
وي درباره علت صلي عدم انسجام پرسپوليس در فصل جاري گفت: افشين قطبي از ليگ برتر دچار اشتباه در برداشت شده است زيرا فصل گذشته هم اتفاقات به سود وي تمام شد و سرانجام با گل دقيقه 96، قهرمان ليگ برتر شد. او فصل گذشته در خط دفاعي نيز تغييرات زيادي داد و همه به سود وي تمام شد. علاوه بر اين، تفكر قطبي فصل گذشته براي فوتبال ما جديد بود؛ اما امسال پرسپوليس و ايده هاي سرمربي مورد آناليز قرار گرفته و راهكارهاي وي را شناخته اند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
قبل ازشروع تمرين

جلسه مصطفوي با كادر فني و بازيكنان پرسپوليس برگزار شد

خبرگزاري فارس: نشست كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس و بازيكنان با داريوش مصطفوي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، قبل از تمرين امروز، جلسه بازيكنان و كادر فني با داريوش مصطفوي برگزار شد.
مصطفوي در وسط زمين شماره دو راه‌آهن بين بازيكنان نشست و به مدت 10 دقيقه با آنها به گفت و گو پرداخت.
وي از رختكن تازه احداث پرسپوليس ديدن كرد و كنار زمين، نظاره‌گر تمرين شد.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
درخشان: پرسپوليس به اين راحتي نبايد گل بخورد

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين تيم اگر نمي‌تواند گل بزند، نبايد به راحتي دروازه اش باز شود.

حميد درخشان در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد شكست ديروز پرسپوليس مقابل فولاد اظهار داشت: آنها مقابل فولاد خوب بازي كردند و فرصت‌هاي زيادي را از دست دادند؛ اما اين دليل نمي شود اگر در گلزني مشكل دارند، در خط دفاع اينگونه عمل كنند.
وي ادامه داد: گل اولي كه پرسپوليس دريافت كرد، استثنايي بود. هر دروازه بان ديگري هم بود، اين گل را دريافت مي كرد. البته خط دفاع اين تيم بايد هوشيارتر عمل كند.
اين كارشناس عنوان كرد: اميدوارم كادر فني مشكلات را برطرف كند. اگر تيم از اين عقب تر بيفتد، جبران آن سخت تر مي شود. كادر فني پرسپوليس توان مرتفع كردن مشكلات را دارد.
درخشان اظهار داشت: تيمي كه اول گل بزند، در حاشيه امنيت بهتري قرار دارد. نبايد براي اين باخت دنبال مقصر بود. وقتي تيمي از 40 متري گل مي خورد، تقصير مربي نيست. اين تيم در دو بازي هفت گل خورده و بايد اين مشكل حل شود.
درخشان با اشاره به قهرماني تيم نوجوانان در آسيا، عنوان كرد: بايد به آقاي دوستي بابت اين قهرماني تبريك گفت. اين تيم نشان داد زحمت زيادي برايش كشيده شده است.
وي كه سابقه سرمربيگري در تيم نوجوانان را دارد و با اين تيم در سال 2000 ميلادي به نايب قهرماني رسيد، ادامه داد: بايد از اين تيم تقدير شود و آن را حمايت كرد. جام جهاني به لحاظ كيفيت بسيار بالاتر از آسيا است. اگر مي خواهيم حضور آبرومندانه داشته باشيم، بايد تدارك خوبي ببينيم.
درخشان تصريح كرد: زماني كه سرمربي بودم، سطح مسابقات بالاتر بود؛ اما در همين دوره هم بردن كره جنوبي نشان مي دهد كه بازيكنان ما هم از قابليت هاي بالايي برخوردارند و برايشان حريف فرق نمي كرد.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، ....علي كريمي در يك مسابقه 3 گل با خلاقيت فردي به ثمر مي‌رساند؛ اما در دفاع بايد علمي برخورد كرد. اشكالات خط دفاع را مي‌توان در چند مقوله بحث كرد.
افشين قطبي از ليگ برتر دچار اشتباه در برداشت شده است زيرا فصل گذشته هم اتفاقات به سود وي تمام شد و سرانجام با گل دقيقه 96، قهرمان ليگ برتر شد.

ای بابا از دست این کارشناس نماها!!!
آخه سانتر از جناحین و گلزنی که قدیمی ترین و کلاسیک ترین و در عین حال پرکاربرد ترین روش رسیدن به گا در فوتبال هست . چطوریه که گل های پرسپولیس از روی خلاقیت فردی زده می شه اما گل های خورده پرسپولیس نتیجه بازیخوانی و تلاش های چند ماهه و توانایی های فوق زمینی حریفان هست ؟! ما ایرانی ها عادتمون افراط و تفریط هست . پارسال قطبی شد امپراطور امسال می خوان بفرستنش به درک اسفل السافلین.
قطبی وقتی با استقلال اهواز تو تهرون ( فیروز مربی بود ) 2-2 مساوی بود و نصرتی هم اخراج شده بود مهاجم اضافه کرد و دقیق نودو دو گل زد . همه کارشناس ها آفرین گفتن و به به و چه چه کردن . حالا میاید م یگید شانسی بوده . بازی با سایپا بازهم دقایق آخر بازی تعویض هجومی کرد و روی حملات شدید در دقایق پایانی روی اشتباه حریف به گل رسیدن و بازهم همه تعریف و تمجید کردن . حالا یادمون افتاده که اینم شانسی بوده . من چی بگم دیگه ...:hmm:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
الان مگه مشکل تیم بازی زیبا هستش که شما روی این قضیه بحث می کنید !!!! ما داریم از تیم هایی می بازیم و امتیاز از دست میدیم که بازی های هفته های قبل و بعد بازی پرسپولیس رو می بازند
درد اینکه این همه بازیکن داشته باشی و بگی فلان بازیکنم نبود !!!! و با 3-4 گل و اشتباهات تکرای ببازی؛ بازی زیبا فعلاً پیشکش
بازی های خودشون رو ببرن خود بخود زیبا هم بازی می کنند

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یه نفرم یه فکری به حال روح و روان این بازیکنها بکنه ... هر روز بدتر از دیروز

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
وقتی اول بازی به بدترین حالت ممکن گل بخوری هرچقدر هم از لحاظ روحی و روانی قبل بازی روی بازیکنان کار بشه فایدی نداره

پرسپولیس دچار فقر تاکنیکی هستش نه کمبود بازیکن و روحیه و ...... اگر برنامه داشته باشند و هر بازیکن وظایفش بهش دیکته شده باشه دیگه نمیان توجیه کنن چون ما گل اول خورده بودیم همه دوست داشتن گل بزنن دفاع خالی بود و تیم حریف گل زد و برد
اگر گل اول خوردیم و دفاع هوس حمله کردن پیدا کرد هافبک دلش دفاع خواست مهاجم هم توی زمین محو بشه میشه همین نتایج 4 بازی اخیر

پرسپولیس الان 100% به یک مربی ایرانی مثل پیوس و درخشان و استیلی احتیاج داره اینها میتونند همراه قطبی تیم رو بسازند نه امثال مارکو
من تا قبل این فکر می کردم که مردم سایر کشورها مرده پرست نیستن ولی انقار اقای مارکو تا جسد پدرش فسیل نشده قصد بازگشت رو نداره
احتمال هم بعد برگشت به ایران هم داغدار پدرشون خواهند بود

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
هواداراني كه منتظر يك فصل طوفاني از تيمشان بودند اما شاهد باخت هاي طوفاني تيمشان هستند . معمولا وقتي تيمي ناكام مي شود خصوصا اگر آن تيم هواداران زيادي داشته باشد خيلي ها نقش دايه مهربانتر از مادر را بازي مي كنند و دائما با ايرادهاي بيخودي سعي در محبوب كردن خود در بين هواداران دارند . كساني كه خود در تيم هاي سابقشان به دليل باخت هاي سنگين و نتايج ضعيف اخراج شده اند در حال حاضر در راديو و تلويزيون و بعضا در روزنامه ها با يك باخت زمين و زمان را به هم مي دوزند .
پرسپوليس بار ديگر باخت ! شايد اين باخت باعث از بين رفتن شانس هاي قهرماني تيم نيز شود اما مي بايست به جاي هوچي گري با منطق و استدلال و البته به دور از احساسات و تعصب دلايل اين ناكامي را مشخص نمود .
فصل گذشته همين روزا بود كه استقلال به رهبري ناصرحجازي روزگاري بسيار سخت تر از پرسپوليس امروز داشت و اخراج حجازي باعث شد استقلال روز به روز ضعيفتر شود تا به قول پيشكسوت خود حسن روشن مقابل گوني سازي قزوين هم زانو بزند !‌

و يا دو فصل پيش همين پرسپوليس به رهبري مصطفي دنيزلي در يك مقطع به چنين روزي دچار شده بود و بدشانسي ها پايان نداشت اما مديريت وقت باشگاه اشتباه همتايان استقلالي را انجام نداد و از مربي خود حمايت كرد و در پايان فصل مزد اين حمايت را گرفت و تيمش بالاتر از رقيب ديرينه قرار گرفت و يكي از بهترين تيم هاي آن ليگ نيز شد . هر چند كه با بدشانسي و اشتباهات به ظاهر سهوي داوري‌ ! خصوصا در بازي هاي مهم و خصوصا مقابل تيم قهرمان يعني سايپا قهرماني را از دست داد .
ما هواداران قطعا با چنين روزهايي غريبه نيستيم و حتي فصل گذشته نيز همچين شرايطي را تجربه كرديم اما مديريت درست حبيب كاشاني باعث شد تيم از بحران خارج شده و در عين ناباوري در چند بازي پايان فصل قهرماني ليگ را از آن خود كند .
بدون شك اشتباهات كادرفني و در راس آن افشين قطبي كه خود من موافق مربيگري دوباره او در فصل جاري نبودم بخشيدني نيست و كم كم عيار كار اين مربي مشخص مي شود و در خيلي از مسابقات نيز چوب اشتباهات مهلك او را خورديم اما در چنين شرايطي زمان تغيير مربي نيست و چاره اي جز حمايت از تيم نداريم . چند هفته پيش استقلال نيز چنين روزهايي را پشت سر مي گذاشت اما با يك برد پرگل مقابل استقلال اهواز همه روزهاي بد را به دست فراموشي سپرد و حالا اين روزها هوادارانش كه حدود دو فصلي مي شد با تيمشان قهر بودند براي پرسپوليسي ها كري مي خوانند و از قهرماني تيمشان سخن مي گويند !!

حداقل مي بايست تا نيم فصل از همين كادرفني حمايت كرد و اگر تا نيم فصل اول پرسپوليس نتوانست به اوج بازگشته و امتيازات از دست رفته را جبران كند مي توان شاهد تغييرات گسترده در كادرفني بود اما امروز و در شرايطي كه 10 هفته از ليگ گذشته چندان منطقي نيست زيرا با تمام انتقاداتي كه به افشين قطبي وارد است و براستي تيمش تاكتيك چندان مشخصي ندارد و به هيچ عنوان بين المللي بازي نمي كند اما معتقديم در حال حاضر خود او است كه مي تواند اين تيم را نجات دهد و به ساحل آرامش برساند .

آقاي قطبي هنوز هم امپراطور هستي و در قلب هوادارا پس بجنب كه فردا خيلي دير مي شود و ما هم همچنان منتظر مي مانيم تا پرسپوليس مان را تماشا كنيم .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
در مورد حرف رکیکتون :blink::blink::blink: هم خوب هر کسی متناسب با ادبش حرف میزنه !
در مورد شاخ و شونه من که نکشیدم دوستان شاهدن اگر شما عقده داری جواب بدی بده !

:lol:
بای ! دوست عزیز ادامه نده من نمی خوام وارد بحث بشم ! (نه بابا!)

بابا به پیر به پیغمبر من حرف نزدم !
دوستمون یک حرفی زد که نباید میزد !
گفتم تو مثالتون از مربی های ما استفاده نکنید !
من کری نخوندم ! کجای حرف من کری هست ؟ بابا شما اصلا نمی خونید ! فقط اسم من رو می بینید تا ی پ می کنید !
بابا xpin هم دید چرا اون حرفی نزد ؟
بازم میگم من کری نخوندم هیچ بی احترامی هم نکردم ! فقط یک خواهش کردم تو مثالتون از اسطوره ای ما استفاده نکنید ! (خدائی این حرفت در حد پیش دبستانی و یه ذره پائین تره!)

ما اگر 30 امتیاز هم جلو باشیم شاخ و شونه نمیکشیم چون همه چیز فانی هست ! (
بابا پیر فرزانه!بابا پشت پا زده به دنیا!!!!!!!ا)

اگر برداشت اشتباه کردید که من کری خوندم معذرت می خوام ! من قصدم این نبود !

تو از بهادر عبدی هم رو اعصاب تری به خدا!
بابا تو اینجا پست نزنی همه مشکلات حله! آفرین!

در مورد این که از نام مبارک ناصر خان اسطوره:blink: استفاده شد هیشکی خبر نداشت که حق کپی رایت ناصر خان
در اختیار جنابعالی است!

اصلا من تصحیح می کنم:
خدا رحمت کند بابا آقای ناصرخان را!
جناب قطبی هرچقدر هم شوت باشند حداقل به اندازه ناصر خان مثل دسته گل از مربیگری می فهمند!

تشکر می نمایم که اجازه دادید از اسطوره های شما استفاده کنم جناب ادیسون!

ارادتمند :امیر

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
وقتی اول بازی به بدترین حالت ممکن گل بخوری هرچقدر هم از لحاظ روحی و روانی قبل بازی روی بازیکنان کار بشه فایدی نداره
پرسپولیس دچار فقر تاکنیکی هستش نه کمبود بازیکن و روحیه و ......

بقیه حرفات قبول ولی این رو زیاد قبول ندارم . سال قبل بازی شده بود که 2-3 تا عقب افتاده بود اما جبران کرده بود . الان این روحیه جنگندگی اصلا وجود نداره . توی رفتار بازیکنها میتونی ببینی . اینکه فقر تاکتیکی دارن درسته . الان تمام تیمهای دنیا طوری بازی میکنن که اول گل نخورن . متاسفانه پرسپولیس قطبی طوری بازی میکنه که اول گل بزنه و چون درست دفاع نمیکنه و عناصر دفاعیش رو هر روز عوض میکنه .. اصلا هماهنگ نیستند و خیلی راحت گل میخوره . چراغپور گفته قطبی تاکتیکش و ترفندهاش شناخته شدس (با اینکه اینها زیاد حرف بی خود میزنن اما این یکی فکر میکنم درسته) ... چون همه به پرسپولیس ضد تاکتیک میزنن و راحت تحت فشار میزارنش حتی پگاه که بازی رو 2-0 باخت . توی این چند تا بازی چند بار سپهر حیدری توپ بلند ارسال کرده برای تک مهاجمی که بین 3-4 تا مدافع درگیره . از این راه چند بار گل زده تیم ؟؟؟!!!

ولی در اینکه روحیه کل تیم پائینه شک نکن . این تیمی نیست که وقتی عقب میافتاد تیم حریف می...........ید به خودش از اینکه گل زده . خیلی راحت میشه شکل تیمی پرسپولیس رو شکست .

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ولی در اینکه روحیه کل تیم پائینه شک نکن . این تیمی نیست که وقتی عقب میافتاد تیم حریف می...........ید به خودش از اینکه گل زده . خیلی راحت میشه شکل تیمی پرسپولیس رو شکست .

با اين حرفت موافقم. الان تيم روحيه خوبي نداره . دلايل زيادي هم داره كه قبلا هم دوستان گفتند هم خودم اشاره اي داشتم . در حال حاضر پرسپوليس اولين هدفش بايد يه برد خانگي باشه تا از بحران بيرون بره . اگر برقو زدند تيم رديف ميشه ولي اگر ببازن اونوقت نوبت شوكه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با حضور كادر فني و بازيكنان پرسپوليس ، فيلم بازي استقلال مقابل برق شيراز آناليز مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي روز گذشته از باشگاه درخواست كرد تا فيلم بازي دو تيم استقلال و برق شيراز را براي او تهيه كنند.
قرار است فيلم اين ديدار پس از حضور پرسپوليسي‌ها در اردوي سه‌شنبه شب قبل از بازي مقابل برق، براي بازيكنان از سوي كادر فني آناليز شود.
در اين جلسه آناليزور پرسپوليس نيز حضور خواهد داشت.

* نشست كادر فني پرسپوليس با حقيقي

نشست سه نفره كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس با عليرضا حقيقي براي ديدار مقابل برق شيراز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به مصدوميت مهدي واعظي و عدم آمادگي او كه احتمال مي‌رود حقيقي نيز مجددا مقابل برق شيراز در چهارچوب دروازه قرار گيرد،‌ جلسه‌اي با حضور احمدرضا عابدزاده، افشين قطبي و وي برگزار شد.
افشين قطبي و احمدرضا عابدزاده ضعف عليرضا حقيقي در ديدار مقابل فولاد خوزستان را به او اعلام كردند.
كادر فني پرسپوليس اعتقاد دارد در صورتي كه حقيقي از لحاظ رواني آماده باشد، دروازه اين تيم تهراني بسته خواهد ماند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم نظرات سرمربي تيم برق شيراز قبل از بازي اين هفته مقابل پرسپوليس

سرمربی برق شیراز:برق بازی سختی را برابر پیروزی دارد

عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز، افزود: شیر همیشه شیر است فرقی نمی کند که در چه شرایطی باشد در مورد تیم پیروزی نیز باید گفت درست است که نتایح مطلوبی را طی این مدت کسب نکرده اما به هر حال تیم بزرگ و پرقدرتی محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه برق برای این دیدار سه بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت، تصریح کرد:تیم پیروزی قرار است طی این چند روز جلساتی را برای بررسی مشکلات و مسائل خود برگزار کنند که در پی آن به طور حتم این تیم ضعفهای خود را نیز ترمیم خواهد کرد و با آمادگی خوبی مقابل برق ظاهر می شوند.

سرمربی تیم برق شیراز در پاسخ به این سئوال که "وضعیت تیم برق را در لیگ امسال چگونه پیش بینی می کنید"،افزود: اینگونه مسائل را نمی توان پیش بینی کرد همان طور که افشین قطبی پیش بینی قهرمانی پیروزی را با کسب 70 امتیاز کرده بود اما در بازی بعدی، پیروزی شکست خورد امما در عین حال تمام سعی خود را می کنیم تا نتایج کسب شده را حفظ کرده و شرایط خود را در لیگ همچنان بهبود ببخشیم.

وی با بیان اینکه برق در حال حاضر تیم بدون باخت لیگ برتر است، افزود: من به مدیریت، بازیکنان و کادر فنی برق اعتماد دارم و سعی می کنیم که شرایط خوب تیم را همچنان حفظ کنیم.

تیم برق شیراز مقارن یکم آبان ماه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف پیروزی خواهد رفت

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اين هم آخرين صحبتهاي هدايتي درباره اتفاقات اخير در پرسپوليس

هواداران به شایعات توجه نکنند / پرسپولیس به روزهای اوج برمی گردد

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از هواداران این تیم خواست بدور از هرگونه جانبداری از فرد خاصی تنها به موفقیت تیم و تشویق بازیکنان و کادر فنی بپردازند و شکست برابر ابومسلم و فولاد را فراموش کنند.

حسین هدایتی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اتفاقات چند روز اخیر و شایعاتی که در مورد برخورد با بازیکنان و یا برکناری قطبی مطرح می شود گفت: بنده به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس حمایت قاطع خود از کادر فنی و تمامی بازیکنان ارزشمند پرسپولیس را اعلام می کنم و انتظار دارم بازیکنان و هواداران ما به شایعات نیز هیچگونه توجهی نکنند.

رئیس هیئت مدیره پرسپولیس ادامه داد: از همه بازیکنان می خواهم باخت اخیر مقابل ابومسلم و فولاد را فراموش کنند و همگی با سعی و تلاش بیشتر و همدلی و با اجرای تاکتیک های مد نظر کادر فنی و با ارائه قابلیت های فردی برای پیروزی مقابل برق شیراز تلاش کنند و با همت بلندشان دل هواداران را شاد کنند.

وی با توصیه به هواداران و لیدرهای باشگاه پرسپولیس مبنی بر پرهیز از هرگونه جانبداری از شخص یا فرد خاصی گفت: از هواداران عزیز و فهیم تقاضا می کنم برای حمایت همه جانیه از تیم محبوب خود به ورزشگاه آزادی آمده و با تشویق یکپارچه فقط و فقط بازیکنان و کادر فنی، در موفقیت این دیدار مهم ما را یاری کنند.

حسین هدایتی در پاسخ به این پرسش که چرا هنوز رحمان رضایی به تیم فوتبال پرسپولیس نپیوسته است گفت: اینجانب فقط پیشنهاد دهنده بودم و تصمیم گیری نهایی با جناب آقای قطبی و هیئت مدیره خواهد بود. ولی باز هم اعلام می کنم در صورتیکه سرمربی تیم دست روی شخص خاصی بگذارد و حضور او را برای تیم مفید بداند مانند گذشته برای جذب فرد مورد نظر آمادگی کامل دارم.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پایان تصریح کرد: اینجانب در راستای مسئولیتم در هیئت مدیره با مشاوره از اهالی ورزش و پیشکسوتان عرصه رسانه های ورزشی بر این باورم که پرسپولیس با این نفرات و این کادر فنی می تواند حرف اول را در فوتبال کشور و منطقه بزند. انتظار دارم کادر فنی ، بازیکنان و هواداران عزیز و فهیم همگی با حفظ آرامش و وحدت و همدلی گام بردارند و برای موفقیت پرسپولیس در دیدارهای آینده تلاش کنند و مطمئن باشند که پرسپولیس دوباره به روزهای اوج و اقتدار بازخواهد گشت.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
واعظي: پرسپوليس دوران گذار را طي مي‌كند

دروازه بان پرسپوليس معتقد است كه اين تيم دوران گذار را طي مي‌كند و بزودي اين زمان سپري مي‌شود.

مهدي واعظي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به اوضاع نامناسب تيم پرسپوليس بعد از دو باخت پياپي يادآور شد پرسپوليس بعد از بازي با استقلال تهران دو ديدار سخت مقابل ابومسلم مشهد و فولاد خوزستان داشت كه متاسفانه درهر دو بازي با شكست بدرقه شد.

به اعتقاد وي بازيكنان ساير تيم‌ها درمقابل پرسپوليس از تمامي ابزار و توان خود براي مطرح شدن و شكست اين تيم استفاده مي‌كنند و همين مساله كار كادر فني و بازيكنان پرسپوليس را سخت تر مي‌كند.

وي تاكيد كرد بيشترين حواشي فوتبال كشور مختص دو تيم پايتخت (استقلال و پرسپوليس) است، البته اين مسايل دليل مناسبي براي باخت به حساب نمي‌آيد.

واعظي در خصوص گل‌هاي خورده تيمش در دو ديدار گذشته گفت: درست است كه هفت گل در در دو بازي و در ضد حملات خورده ايم؟ اما به هيچ وجه فوتبال بدي بازي نكرده ايم.

وي باخت پرسپوليس را به نداشتن تمركز گروهي اين تيم نسبت داد و گفت:
براي خروج از اين بحران بايد روي اين موضوع بيشتر كار كنيم.

به گفته وي بازيكنان در تمرينات خيلي خوب تمرين مي‌كنند و به لحاظ تاكتيكي و فني چيزي كم ندارند.

دروازه بان تيم پرسپوليس درعين حال تصريح كرد چنانچه تيمشان روي حوادث و اشتباهات گل نخورد، توان شكست هر تيمي را درليگ برتر دارد. زيرا معدل گل‌هاي زده پرسپوليس در مجموع خوب است.

واعظي كه هم اكنون زير نظر پزشك تيم مشغول فيزيوتراپي است، بزودي با نظر پزشك معالجش به تمرينات اين تيم باز مي‌گردد.

وي كه به تازگي بر روي گردن خود جراحي داشته، در اين مورد گفت: اگر ديرتر متوجه زائده در گردنم مي‌شدم، شايد وضعيت جسماني ام به خطر مي افتاد. اما با تشخيص درست و شروع بموقع درمان، اين خطر رفع شد.

دروازه بان پرسپوليس در خاتمه اطمينان داد بحران كوچكي كه پرسپوليس دچار آن است، به زودي برطرف شده و تيم به روزهاي خوب خود باز خواهد گشت.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
با حضور كادر فني و بازيكنان پرسپوليس ، فيلم بازي استقلال مقابل برق شيراز آناليز مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي روز گذشته از باشگاه درخواست كرد تا فيلم بازي دو تيم استقلال و برق شيراز را براي او تهيه كنند.
قرار است فيلم اين ديدار پس از حضور پرسپوليسي‌ها در اردوي سه‌شنبه شب قبل از بازي مقابل برق، براي بازيكنان از سوي كادر فني آناليز شود.
در اين جلسه آناليزور پرسپوليس نيز حضور خواهد داشت.

* نشست كادر فني پرسپوليس با حقيقي

نشست سه نفره كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس با عليرضا حقيقي براي ديدار مقابل برق شيراز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به مصدوميت مهدي واعظي و عدم آمادگي او كه احتمال مي‌رود حقيقي نيز مجددا مقابل برق شيراز در چهارچوب دروازه قرار گيرد،‌ جلسه‌اي با حضور احمدرضا عابدزاده، افشين قطبي و وي برگزار شد.
افشين قطبي و احمدرضا عابدزاده ضعف عليرضا حقيقي در ديدار مقابل فولاد خوزستان را به او اعلام كردند.
كادر فني پرسپوليس اعتقاد دارد در صورتي كه حقيقي از لحاظ رواني آماده باشد، دروازه اين تيم تهراني بسته خواهد ماند.

ظاهرا مشكلات قصد تمام شدن ندارن . فكر كنم حقيقي تو بازي با برق مشكل ساز باشه , يعني به نظرم حتي اگه كادر فني بتونه مشكلات رو رفع كنه باز هم احتمال زياد داره كه حقيقي جلوي بازيكناي برق يه گل بچه گانه بخوره .
بهر حال اميدوارم بتونيم بازي با برق رو ببريم , چون اگه نتونيم ببريم حتم دارم ديگه به اين راحتيها نميشه تيم رو ريكاور كرد و چشم به قهرماني داشت . راستي وضعيت باقري چطور هست ؟ ميتونه بازي كنه يا نه ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من هم اميدوارم حقيقي بتونه خودش رو جمع و جور كنه . البته حقيقي بعد از مصدوميت معمارزاده توي چند بازي بد نبود ، فكر كنم بعد از اينكه واعظي برگشت و جاشو گرفت كلي روحيه اش رو از دست داد . فكر كنم با روحيه گرفتن حقيقي بتونيم نمايش خوبي ازش ببينيم . البته كار سختيه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آره باقری مث اینکه میرسه.
ظاهرا مشكلات قصد تمام شدن ندارن . فكر كنم حقيقي تو بازي با برق مشكل ساز باشه , يعني به نظرم حتي اگه كادر فني بتونه مشكلات رو رفع كنه باز هم احتمال زياد داره كه حقيقي جلوي بازيكناي برق يه گل بچه گانه بخوره .
بهر حال اميدوارم بتونيم بازي با برق رو ببريم , چون اگه نتونيم ببريم حتم دارم ديگه به اين راحتيها نميشه تيم رو ريكاور كرد و چشم به قهرماني داشت . راستي وضعيت باقري چطور هست ؟ ميتونه بازي كنه يا نه ؟
قبول ندارم. مشکل پرسپولیس حقیقی نیست. حقیقی یه دروازبان جوونه که آینده ی پرسپولیس دستشه. شاید تجربه ی واعظی رو نداشته باشه ولی تو بازی با فولاد عملکردش خیلی بد نبود.

بالا