جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، ....علي كريمي در يك مسابقه 3 گل با خلاقيت فردي به ثمر ميرساند؛ اما در دفاع بايد علمي برخورد كرد. اشكالات خط دفاع را ميتوان در چند مقوله بحث كرد.
افشين قطبي از ليگ برتر دچار اشتباه در برداشت شده است زيرا فصل گذشته هم اتفاقات به سود وي تمام شد و سرانجام با گل دقيقه 96، قهرمان ليگ برتر شد.
در مورد حرف رکیکتون :blink::blink::blink: هم خوب هر کسی متناسب با ادبش حرف میزنه !
در مورد شاخ و شونه من که نکشیدم دوستان شاهدن اگر شما عقده داری جواب بدی بده !
:lol:
بای ! دوست عزیز ادامه نده من نمی خوام وارد بحث بشم ! (نه بابا!)
بابا به پیر به پیغمبر من حرف نزدم !
دوستمون یک حرفی زد که نباید میزد !
گفتم تو مثالتون از مربی های ما استفاده نکنید !
من کری نخوندم ! کجای حرف من کری هست ؟ بابا شما اصلا نمی خونید ! فقط اسم من رو می بینید تا ی پ می کنید !
بابا xpin هم دید چرا اون حرفی نزد ؟
بازم میگم من کری نخوندم هیچ بی احترامی هم نکردم ! فقط یک خواهش کردم تو مثالتون از اسطوره ای ما استفاده نکنید ! (خدائی این حرفت در حد پیش دبستانی و یه ذره پائین تره!)
ما اگر 30 امتیاز هم جلو باشیم شاخ و شونه نمیکشیم چون همه چیز فانی هست ! (
بابا پیر فرزانه!بابا پشت پا زده به دنیا!!!!!!!ا)
اگر برداشت اشتباه کردید که من کری خوندم معذرت می خوام ! من قصدم این نبود !
یه نفرم یه فکری به حال روح و روان این بازیکنها بکنه ... هر روز بدتر از دیروز
وقتی اول بازی به بدترین حالت ممکن گل بخوری هرچقدر هم از لحاظ روحی و روانی قبل بازی روی بازیکنان کار بشه فایدی نداره
پرسپولیس دچار فقر تاکنیکی هستش نه کمبود بازیکن و روحیه و ......
ولی در اینکه روحیه کل تیم پائینه شک نکن . این تیمی نیست که وقتی عقب میافتاد تیم حریف می...........ید به خودش از اینکه گل زده . خیلی راحت میشه شکل تیمی پرسپولیس رو شکست .
با حضور كادر فني و بازيكنان پرسپوليس ، فيلم بازي استقلال مقابل برق شيراز آناليز ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي روز گذشته از باشگاه درخواست كرد تا فيلم بازي دو تيم استقلال و برق شيراز را براي او تهيه كنند.
قرار است فيلم اين ديدار پس از حضور پرسپوليسيها در اردوي سهشنبه شب قبل از بازي مقابل برق، براي بازيكنان از سوي كادر فني آناليز شود.
در اين جلسه آناليزور پرسپوليس نيز حضور خواهد داشت.
* نشست كادر فني پرسپوليس با حقيقي
نشست سه نفره كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس با عليرضا حقيقي براي ديدار مقابل برق شيراز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به مصدوميت مهدي واعظي و عدم آمادگي او كه احتمال ميرود حقيقي نيز مجددا مقابل برق شيراز در چهارچوب دروازه قرار گيرد، جلسهاي با حضور احمدرضا عابدزاده، افشين قطبي و وي برگزار شد.
افشين قطبي و احمدرضا عابدزاده ضعف عليرضا حقيقي در ديدار مقابل فولاد خوزستان را به او اعلام كردند.
كادر فني پرسپوليس اعتقاد دارد در صورتي كه حقيقي از لحاظ رواني آماده باشد، دروازه اين تيم تهراني بسته خواهد ماند.
قبول ندارم. مشکل پرسپولیس حقیقی نیست. حقیقی یه دروازبان جوونه که آینده ی پرسپولیس دستشه. شاید تجربه ی واعظی رو نداشته باشه ولی تو بازی با فولاد عملکردش خیلی بد نبود.ظاهرا مشكلات قصد تمام شدن ندارن . فكر كنم حقيقي تو بازي با برق مشكل ساز باشه , يعني به نظرم حتي اگه كادر فني بتونه مشكلات رو رفع كنه باز هم احتمال زياد داره كه حقيقي جلوي بازيكناي برق يه گل بچه گانه بخوره .
بهر حال اميدوارم بتونيم بازي با برق رو ببريم , چون اگه نتونيم ببريم حتم دارم ديگه به اين راحتيها نميشه تيم رو ريكاور كرد و چشم به قهرماني داشت . راستي وضعيت باقري چطور هست ؟ ميتونه بازي كنه يا نه ؟