• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این خط دفاعی واقعا ضعف داره. یادمه سال قبل محمد نصرتی بود با اینکه سوتی زیاد میداد اما اینقدر ضعیف نبود. هافبک های دفاعی هم مشکل دارن. جای الونگ خالیه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آره جای خالی الونگ و حتی آشوبی توی تیمتون حس میشه. یکی از مشکلات فصل پیش استقلال نداشتن یه هافبک دفاعی واقعی بود که البته سعید بیات تو مقطعی خوب خلا ش رو پر کرد ولی بعد مصدوم شد و بازی بهش نرسید. البته قطبی نوری و کریم رو داره. دو تا بازیکن اچار فرانسه که جفتشون بهتر از زارع هستن ولی نمیدونم چرا از هیچکدومشون اونجا استفاده نمی کنه.
راستی منصوری مصدومه؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
محسن خليلي: اي كاش مي‌‏توانستم برابر فولاد بازي كنم/غصه نخوريد دوران افول پرسپوليس كوتاه است

مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس در مورد آخرين مراحل درمان زانوي جراحي شده‌ و سفر پيش رويش به آلمان، اوضاع نه چندان مطلوب تيم باشگاهي‌‏اش ، برد اخير تيم ملي فوتبال كشورمان برابر كره شمالي و خداحافظي علي كريمي از تيم ملي سخن گفت.

محسن خليلي در گفت ‌‏و گو با ايلنا، افزود: طبق برنامه قبلي قرار بود حدود يك ماه پيش به آلمان بروم اما بنا به دلايلي از جمله سفر پزشكم به يكي از كشورهاي اروپايي فردا به آلمان خواهم رفت تا مراحل پاياني درمانم را شروع كنم.
وي ادامه داد: مدت اقامت من 90 روزه خواهد بود و اگر بتوانم اين مدت را در غربت بمانم پس از بازگشت بدون هيچ مشكلي مي‌‏توانم براي پرسپوليس به ميدان بروم.
خليلي اضافه كرد:‌ در مدتي كه در تهران بودم بارها با پزشك آلماني‌‏ام در تماس بودم و آخرين وضعيت درمانم را به او گزارش مي‌‏دادم. ضمن اينكه تمريناتم را زير نظر آقاي زرينه ادامه مي‌‏دادم. البته قبول دارم اگر اين مراحل درمان در آلمان پيگيري مي‌‏شد با آزادي عمل بيشتري تمرين مي‌‏كردم. چرا كه در غياب پزشكم نمي‌‏توانستم ريسك كنم و فشار زيادي به پايم بياورم.
وي افزود:‌‏ اما در آلمان با توجه به تست‌‏هايي كه از من به عمل مي‌‏آيد آخرين شرايطم مشخص خواهد شد و پس از آن درمانم را ادامه مي‌‏دهم.
خليلي با ابراز رضايت از انجام عمل جراحي زانويش در كشور آلمان گفت:‌‏ من از عمل جراحي در آلمان خيلي راضي هستم چرا كه با شرايط و امكانات بيشتري اين كار را انجام مي‌‏دهند. ضمن اينكه كلينيكي كه من در آن جراحي كردم يك كلينيك تخصصي عمل جراحي زانو بود. در اين بين اثرات مثبت جراحي را هم پس از عمل ديدم.
وي درخصوص عملكرد تيم پرسپوليس در دو مسابقه گذشته ليگ برتر گفت:‌‏ بازي مقابل ابومسلم را نديدم اما لحظات حساس را كه تماشا كردم متوجه شدم بازيكنان نتوانسته‌‏اند از موقعيت‌‏هاي به دست آمده استفاده كنند. متاسفانه پرسپوليس برابر فولاد و در غياب نفرات اصلي‌‏اش نتوانست امتياز كسب كند كه از اين بابت ناراحت شدم و آرزو مي‌‏كردم كه كاش اين مشكل را نداشتم و مي‌‏شد در اهواز براي تيمم بازي كنم.
خليلي ادامه داد: طرفداران پرسپوليس از اين دو شكست غصه نخورند چون در تمام دنيا هم تيم‌‏هاي بزرگ روزهايي از كل فصل در شرايط آرماني نيستند و پس از پشت سرگذاشتن يك دوره افول كوتاه مدت، بار ديگر به اوج خود بازمي‌‏گردند.
وي در خصوص تيم ملي كشورمان و پيروزي اخيرش برابر كره‌‏شمالي گفت:‌‏‌‏ ما به اين برد احتياج داشتيم تا از ديگر رقباي اصلي‌‏مان در گروه عقب نمانيم با اين همه فكر مي‌‏كنم مي‌‏شد كره را با گلهاي بيشتري شكست داد. هرچند كه اين تيم امارات را در خانه شكست داده و با كره‌‏جنوبي در زمين بي‌‏طرف به تساوي رسيده بود.
وي همچنين در مورد نحوه ارتباطش با سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان و اينكه آيا از شرايط فعلي‌‏اش مطلع است گفت: آقاي دايي جوياي احوالم هستند و از طريق تماس تلفني از وضعيت زانوي جراحي شده‌‏ام باخبرند.
خليلي در مورد بازگشتش به ميادين و احتمال بازي در كنار علي كريمي گفت:‌‏ من در اردوهاي تيم ملي تجربه بازي كنار علي كريمي را دارم. او مهره‌‏اي كليدي و يك فوق ستاره است و در چند مسابقه اخير با گلزني‌‏هاي خود جور مهاجمان را كشيده است. اميدوارم پس از بازگشت زوج خوبي در خط حمله براي هم باشيم.
مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس در پايان در خصوص خداحافظي علي كريمي از تيم ملي گفت:‌ يك تصميم شخصي براي او بود. اما خوب مي شد اين بازيكن همچنان در كنار تيم ملي باشد.

منبع: ايلنا

sabreayyuob2

Registered User
لایک‌ها
4

دوستان بهتره يه کم صبر داشته باشيم.مطمئنا وضع تيممون بهتر از اينا ميشه.درسته دفاع مشکل داره اما چيزي که باعث تشديد اون ميشه اينه که گل اول روميخوريم وتيم مجبوره جلو بکشه و همين باعث ميشه هافبک ها کمتر تو دفاع شرکت کنن .اگه دقت کنين موقعييت هاي خوبي رو از دست داديم. کافي بود موقعيتي که دي کارمو بعد از حرکت نوروزي داشت گل ميشد اونوقت شرايط کاملا متفاوت ميشد. مشکل اصلي تيم در شرايط فعلي فشار روحي روي قطبي و بازيکناست. بايد قبول کنيم که قطبي نسبت به فصل قبل استرس بيشتري داره که اين کاملا از مصاحبه هاش پيداست واون هم به به مديريت تيم وتوقع بالاتري که از تيم هست بر ميگرده .البته اين حرفها توجيهي براي اشتباهات قطبي نيست ولي تنها کمکي که از ما بر مياد حمايته ونظر شخصي من اينه که همه چيزبزودي درست ميشه .خيلي از کساني که مطالب ما رو در فروم ميخونن از هوادارهاييند که به ورزشگاه ميرن پس نبايد با اين نوشته ها جو ورزشگاه رو عليه تيم محبوبمون تحريک کنيم که نتيجه مسلما بدتر خواهد شد.

پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

دوستان بهتره يه کم صبر داشته باشيم.مطمئنا وضع تيممون بهتر از اينا ميشه.درسته دفاع مشکل داره اما چيزي که باعث تشديد اون ميشه اينه که گل اول روميخوريم وتيم مجبوره جلو بکشه و همين باعث ميشه هافبک ها کمتر تو دفاع شرکت کنن .اگه دقت کنين موقعييت هاي خوبي رو از دست داديم. کافي بود موقعيتي که دي کارمو بعد از حرکت نوروزي داشت گل ميشد اونوقت شرايط کاملا متفاوت ميشد. مشکل اصلي تيم در شرايط فعلي فشار روحي روي قطبي و بازيکناست. بايد قبول کنيم که قطبي نسبت به فصل قبل استرس بيشتري داره که اين کاملا از مصاحبه هاش پيداست واون هم به به مديريت تيم وتوقع بالاتري که از تيم هست بر ميگرده .البته اين حرفها توجيهي براي اشتباهات قطبي نيست ولي تنها کمکي که از ما بر مياد حمايته ونظر شخصي من اينه که همه چيزبزودي درست ميشه .خيلي از کساني که مطالب ما رو در فروم ميخونن از هوادارهاييند که به ورزشگاه ميرن پس نبايد با اين نوشته ها جو ورزشگاه رو عليه تيم محبوبمون تحريک کنيم که نتيجه مسلما بدتر خواهد شد.

پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم

دوست عزيز به شما خوشامد ميگم . اميدوارم در كنار هم و در پيروزيها بيشتر درباره پرسپوليس صحبت كنيم . با اكثر صحبتهاي شما موافقم . اميدوارم تيم قدر اين همه هوادار و دوستدارش رو بيشتر بدونه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حمایت حمایت حمایت

اشکال نداره
مثل روز برام روشنه با فضاحت از تیم خارج میشه فقط امیدوارم اونروز تیم هفدهم نباشه
و شما هم بابت قطبی دوستتیتون شرمنده نشید

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اشکال نداره سی پی یو جان. شما بزرگواری کن تحمل کن ;)

ایشاللا با بازگشت کریم و بازی توی آزادی بتونیم با برد برق شیراز تا حدودی از این فشارها کم کنیم .

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
148fs775829.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
محسن خليلي: اي كاش مي‌‏توانستم برابر فولاد بازي كنم/غصه نخوريد دوران افول پرسپوليس كوتاه است

آخی چه باحال گفته
چشم محسن جون قصه نمیخوریم
بی صبرانه منتظر بازی تو هستیم ;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حمایت حمایت حمایت

اشکال نداره
مثل روز برام روشنه با فضاحت از تیم خارج میشه فقط امیدوارم اونروز تیم هفدهم نباشه
و شما هم بابت قطبی دوستتیتون شرمنده نشید

حالا نخواستی حمایت نکن :D

ولی من مطمئن هستم بالاخره درست میشه یعنی پرسپولیس حداقل یک جام رو امسال میگیره حالا چه با قطبی چه بی قطبی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس قطبي: 22 سال است كه اخراج نشده‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در طول 22 سال حضور در سطح اول فوتبال هرگز اخراج نشده‌ام و هراسي نيز از آن ندارم.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در طول 22 سال حضور در سطح اول فوتبال در نقاط مختلف جهان به هيچ عنوان اخراج نشدم؛ ولي اگر تصميمي در اين خصوص درباره من گرفته شود، هيچ هراسي از آن ندارم و تا آخر عمر عاشق پرسپوليس مي‌مانم.
وي ادامه داد: درد دل من اين است كه با توجه به اينكه مسئولان باشگاه و ميليون‌ها هوادار زحمت زيادي براي موفقيت اين تيم مي‌كشند چرا نتيجه نمي‌گيريم و متحمل شكست هايي مي شويم كه بعضي اوقات غير قابل تصور است. سخت گل مي‌زنيم اما به راحتي گل دريافت مي كنيم.
وي در خصوص انتقاد برخي كارشناسان از خط و تاكتيك دفاعي گفت: در اين ناحيه دچار مشكل هستيم و كاملا به اين موضوع واقفم. همانطور كه حمله مي‌كنيم بايد ياد بگيريم به خوبي هم دفاع كنيم. شك ندارم كه به زودي اين مشكل برطرف مي شود.
سرمربي پرسپوليس با تقدير از هواداران تاكيد كرد: اگر آنها نبودند پرسپوليس و تلاش‌هاي مسئولان و من معنايي نداشت. به خاطر آنها دست به هر كاري مي‌زنيم، مانند سال گذشته كه پس از 6 سال با زحمات زياد اين تيم را قهرمان كرديم.
وي افزود: از هواداران مي خواهم صبر، تحمل و دل شير داشته باشند و در اين شرايط ما را تنها نگذارند. يك تيم بين‌المللي هستيم و براي سه جام حساس برنامه‌ريزي كرديم. اين ناكامي ها به نظر من مي‌تواند با يك پيروزي از اذهان پاك شود.
قطبي در پايان تصريح كرد: مي خواهيم روزهاي خوش گذشته را زنده كنيم. ناراحتي هايي وجود دارد كه بهتر است در خانواده حل شود و به همين دليل امروز با مسئولان باشگاه ديدار مي كنيم.

%5CMedia%5C8701%5CImageReports%5C8701300416%5C9_8701300416_L600.jpg

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
در گفت و گو با فارس قطبي: 22 سال است كه اخراج نشده‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در طول 22 سال حضور در سطح اول فوتبال هرگز اخراج نشده‌ام و هراسي نيز از آن ندارم.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در طول 22 سال حضور در سطح اول فوتبال در نقاط مختلف جهان به هيچ عنوان اخراج نشدم؛ ولي اگر تصميمي در اين خصوص درباره من گرفته شود، هيچ هراسي از آن ندارم و تا آخر عمر عاشق پرسپوليس مي‌مانم.
وي ادامه داد: درد دل من اين است كه با توجه به اينكه مسئولان باشگاه و ميليون‌ها هوادار زحمت زيادي براي موفقيت اين تيم مي‌كشند چرا نتيجه نمي‌گيريم و متحمل شكست هايي مي شويم كه بعضي اوقات غير قابل تصور است. سخت گل مي‌زنيم اما به راحتي گل دريافت مي كنيم.
وي در خصوص انتقاد برخي كارشناسان از خط و تاكتيك دفاعي گفت: در اين ناحيه دچار مشكل هستيم و كاملا به اين موضوع واقفم. همانطور كه حمله مي‌كنيم بايد ياد بگيريم به خوبي هم دفاع كنيم. شك ندارم كه به زودي اين مشكل برطرف مي شود.
سرمربي پرسپوليس با تقدير از هواداران تاكيد كرد: اگر آنها نبودند پرسپوليس و تلاش‌هاي مسئولان و من معنايي نداشت. به خاطر آنها دست به هر كاري مي‌زنيم، مانند سال گذشته كه پس از 6 سال با زحمات زياد اين تيم را قهرمان كرديم.
وي افزود: از هواداران مي خواهم صبر، تحمل و دل شير داشته باشند و در اين شرايط ما را تنها نگذارند. يك تيم بين‌المللي هستيم و براي سه جام حساس برنامه‌ريزي كرديم. اين ناكامي ها به نظر من مي‌تواند با يك پيروزي از اذهان پاك شود.
قطبي در پايان تصريح كرد: مي خواهيم روزهاي خوش گذشته را زنده كنيم. ناراحتي هايي وجود دارد كه بهتر است در خانواده حل شود و به همين دليل امروز با مسئولان باشگاه ديدار مي كنيم.

%5CMedia%5C8701%5CImageReports%5C8701300416%5C9_8701300416_L600.jpg
قطبی خدای امیدواریه

فکر کنم اگه روانشناس میشد موفق تر بودش

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اگر اشتباه نکنم آقای قطبی در تمام طول عمرشون بیشتر از 3-4 سال تجربه سرمربیگری ندارند . آنالیزور هم رسم نیست اخراج کنند
ولی درصورت ادامه این روند ( نتیجه نگرفتن با اینهمه بازیکن و نداشتن تاکتیک تیمی ) امسال اولین تجربه رو خواهند داشت

XPIN جان من همون پارسالم از بازی های بی روح تیم قطبی حمایت نمی کردم اما مطمئن باش وقتی موقعش فرابرسه همین طرفداراش بدرقه اش می کنند .
هیچوقت هیچکس برای من مهمتر از تیم نشده اما برای یکسری قطبی مهم تر از تیمه . البته داستان قطبی تمومه . خیلی زود . من فقط امیدوارم وسط لیگ قهرمانان مجبور نشیم عوضش کنیم . هرچی زودتر بهتر . هدایتی یک مربی با دانش و با تجربه و شجاع و کسی که بلد باشه از بازیکناش بازی بگیره رو جانشین قطبی می کنه اما هرچه زودتر بهتر ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :)
شکی نیست که پتانسیل پرسپولیس خیلی بالاتر از اینهاس و به قول دوستان همه تیمها از این فراز و نشیب ها رو دارن

ولی سه نکته خیلی تو چشم میزنه یکی که همه میدونن و بارها و بارها عنوان شده ( وضعیت نابسامان دفاع )

دوم اینکه پرسپولیس تو بازیها شیوه و تاکتیک مشخصی برای رسیدن به گل نداره و گلها یا از رو خلاقیتهای فردی یا همون شیوه قدیمی پاسهای روبه جلو و سانتر روی دروازه کسب میشه

در صورتی که تیمها بسته به شیوه بازی تیمهای مقابل باید روشهای متنوع تری داشته باشن

سومین نکته که دیروز دقت کردم اینه که پرسپولیس به شدت به حضور کریم باقری تو ترکیب نیازمنده ، تو بازی با ابومسلم هم پرسپولیس باخت ولی تیم روح جنگندگی و روحیه حمله و بازی رو به جلو داشت

نکته ای که تو بازی دیروز اصلا مشاهده نشد

خلاصه امیدوارم مشکلات بوجود اومده به زودی حل بشه و شاهد یک پیروزی مقتدر از پرسپولیس مقابل برق شیراز باشیم و یه جوری انتقام ما هم گرفته شه ! :happy:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ببین سی پی یو عزیز برای همه ما تیم مهم تر از قطبی هست . در این شک نکن . فقط تفاون من نوعی با شما در این هست که من معتقدم قطبی می تونه این مشکلات رو برطرف کنه به شرطی که صبوری کنیم و بهش فرصت بدیم . اون قطعا داره از این روزها درس می گیره و به نتایج مفیدی می رسه . اما شما اعتقاد داری که نباید به قطبی اعتماد کرد و باید فکر جانشین براش باشیم . هر دو ما عاشق پرسپولیسیم نه کسی یا چیزی دیگه !
فقط خواهش من اینه که کمی صبر داشته باشید . حداقل بازی با برق رو هم تحمل کنیم . تیم کامل رو در آزادی ببینیم و بعد نظر بدیم .

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام :)
شکی نیست که پتانسیل پرسپولیس خیلی بالاتر از اینهاس و به قول دوستان همه تیمها از این فراز و نشیب ها رو دارن

ولی سه نکته خیلی تو چشم میزنه یکی که همه میدونن و بارها و بارها عنوان شده ( وضعیت نابسامان دفاع )

دوم اینکه پرسپولیس تو بازیها شیوه و تاکتیک مشخصی برای رسیدن به گل نداره و گلها یا از رو خلاقیتهای فردی یا همون شیوه قدیمی پاسهای روبه جلو و سانتر روی دروازه کسب میشه

در صورتی که تیمها بسته به شیوه بازی تیمهای مقابل باید روشهای متنوع تری داشته باشن

سومین نکته که دیروز دقت کردم اینه که پرسپولیس به شدت به حضور کریم باقری تو ترکیب نیازمنده ، تو بازی با ابومسلم هم پرسپولیس باخت ولی تیم روح جنگندگی و روحیه حمله و بازی رو به جلو داشت

نکته ای که تو بازی دیروز اصلا مشاهده نشد

خلاصه امیدوارم مشکلات بوجود اومده به زودی حل بشه و شاهد یک پیروزی مقتدر از پرسپولیس مقابل برق شیراز باشیم و یه جوری انتقام ما هم گرفته شه ! :happy:

آقا فرزاد من با دو قسمت از نظراتتون که بلد کردم تا حدودی موافق نیستم .
به نظر من نباید این دو بازی آخر رو خیلی توی قضاوت درباره سیستم بازی تیم دخیل کرد . در بازی های این فصل بازیهای ترکیبی محمد-پترویچ-پژمان در سمت چپ چندین گل رو برای ما ساخت و یا ترکیب کریم-نیکی-توره . البته در بازیهای این فصل مهاجمین خیلی فرصتها رو از دست دادن و این نشون میده که روند تیمی به شکلی بوده که موفق به خلق موقعیت شده اما به هر دلیلی به بار ننشسته . ولی در 2 بازی اخیر کاملا با نظر شما موافقم .

در مورد استفاده از کریم هم قبول دارم نظر شما رو اما برای تیمهای ایرانی تقریبا میشه گفت چیز عجیبی نیست . الان تیم خودتون روی کاکل جباری می چرخه . یا شیری رو از برق بگیرید فلج می شه . حاج صفی به همین ترتیب و ... ! قبوله که تیم نباید متکی به فرد باشه ولی یادمون باشه ما تو ایرانیم و باید محدودیت های تاکتیک پذیری بازیکنان خودمون رو هم در نظر داشته باشیم . در هر حال چیزی که مسلم هست اینه که تیم نیاز به یک تحول فکری نزد بازیکنان و کادر فنی اش داره ...

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
قطبی خدای امیدواریه

فکر کنم اگه روانشناس میشد موفق تر بودش

من شخصا به همین خصوصیتش خیلی امیدوارم . انسان تا خودش باور نکنه می تونه کاری رو انجام بده همه دنیا هم کمکش کنند موفق نخواهد شد . پارسال قول قهرمانی داد و بر خلاف نظر بعضی عزیزان بدون شانس و مهره و این حرفها و در عین شایستگی قهرمان شد . اون موقع برای ما خیلی عجیب بود که چنین قولی میده اما هر هفته میومد و قولش رو تکرار می کرد . این نشان از خودباوری بالای قطبی بود . ایشالا همین خصیصه خوب بازهم به کمکش میاد و از این وضعیت نجات پیدا می کنه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ببین سی پی یو عزیز برای همه ما تیم مهم تر از قطبی هست . در این شک نکن . فقط تفاون من نوعی با شما در این هست که من معتقدم قطبی می تونه این مشکلات رو برطرف کنه به شرطی که صبوری کنیم و بهش فرصت بدیم . اون قطعا داره از این روزها درس می گیره و به نتایج مفیدی می رسه . اما شما اعتقاد داری که نباید به قطبی اعتماد کرد و باید فکر جانشین براش باشیم . هر دو ما عاشق پرسپولیسیم نه کسی یا چیزی دیگه !
فقط خواهش من اینه که کمی صبر داشته باشید . حداقل بازی با برق رو هم تحمل کنیم . تیم کامل رو در آزادی ببینیم و بعد نظر بدیم .

دوست من
حتما صبر می کنیم . یعنی راه دیگه ای نداریم . دست من بود که همون اول فصل که قرارداد بست و یکماه و نیم نیومد و ناز کرد قراردادشو فسخ می کردم اما باید صبر کنیم چاره ای نیست
اما تفاوت اساسی من و هوادران قطبی اینه که
هواداری قطبی فکر می کنن اگر 1-0 برق رو ببریم یعنی مشکلات حل شده در حالیکه بنظر من وقتی مشکل حل می شه که تیم تاکتیک مشخصی داشته باشه و با اینهمه بازیکن انقدر سردرگم و بزن زیرش بازی نکنه
من طرفدار خوب بازی کردنم چیزی که تیم قطبی باهاش بیگانه س
بردن سایپا و استقلال اهواز و سپاهان و ... در دقایق 92 به بالا اگر چه لذت بخشه اما جز خوش شانسی اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت
من دنبال تیمی هستم که بجنگه . حمله کنه . با برنامه . والا برد که بلاخره اتفاق می افته
هنوزم می گم
دربی
61% پرسپولیس
39% استقلال
اونوقت
7 فرصت گل پرسپولیس
6 فرصت گل استقلال

یعنی نزدیک دو برابر استقلال توپ دستمون بود و فقط یک فرصت گل بیشتر داشتیم که با توجه به اینکه نزدیک 40 دقیقه از بازی رو عقب بودیم طبیعی بوده که حمله کنیم
با این آمار یعنی

تیم قطبی حتی وقتی صاحب توپه هیچ برنامه ای برای بازیسازی و نزدیک شدن به دروازه حریف نداره
خلاصه با قطبی و بی قطبی دنبال تیمی هستم که زیبا بازی کنه و نظر من اینه با خصوصیات قطبی حتی با اینهمه ستاره محال روزی زیبا بازی کنیم

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
زیبا بازی کردن چه فایده داره وقتی نتیجه نگیری ؟ مگه زمان دنیزلی نبود که تیم زیبا بازی می کرد ؟ نتیجه چی شد ؟ یه جام هم نبردیم . من شخصا بین زیبا بازی کردن و نتیجه اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنم بدون شک نتیجه رو انتخاب می کنم .

در ضمن بردن هنر می خواد . بردن اون تیمهای بزرگ ( در زمان خودشون) در دقایق پایانی و نهایتا قهرمانی با کسر 6 امتیاز اصلا و ابدا ( به سبک علی دایی گفتم ) ربطی به شانس نداره . بدون شک لیاقت تیم رو ثابت می کنه که تا دقیقه آخر امیدش رو از دست نداده . صحبت شما در صورتی صحیح بود که تیم در دقایق آخر بی خیال بازی می شد اما مثلا روی یه حادثه توپ می رفت تو دروازه حریف و بازی رو می برد . در صورتی که همه شاهد بودیم که این تبدیل شده بود به یکی از خصیصه های مثبت پرسپولیس که تا دقیقه آخر بازی دست از هجوم برنمی داشت . این اصلا شانسی نیست .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
زیبا بازی کردن چه فایده داره وقتی نتیجه نگیری ؟ مگه زمان دنیزلی نبود که تیم زیبا بازی می کرد ؟ نتیجه چی شد ؟ یه جام هم نبردیم . من شخصا بین زیبا بازی کردن و نتیجه اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنم بدون شک نتیجه رو انتخاب می کنم .

در ضمن بردن هنر می خواد . بردن اون تیمهای بزرگ ( در زمان خودشون) در دقایق پایانی و نهایتا قهرمانی با کسر 6 امتیاز اصلا و ابدا ( به سبک علی دایی گفتم ) ربطی به شانس نداره . بدون شک لیاقت تیم رو ثابت می کنه که تا دقیقه آخر امیدش رو از دست نداده . صحبت شما در صورتی صحیح بود که تیم در دقایق آخر بی خیال بازی می شد اما مثلا روی یه حادثه توپ می رفت تو دروازه حریف و بازی رو می برد . در صورتی که همه شاهد بودیم که این تبدیل شده بود به یکی از خصیصه های مثبت پرسپولیس که تا دقیقه آخر بازی دست از هجوم برنمی داشت . این اصلا شانسی نیست .

یعنی گل به خودی دروازه بان سایپا در دقایق پایانی جزو تاکتیک آقای قطبی بوده ؟
یا اینکه علی دایی با اشتباه بچگانه اش باعث شد از تعویض سوم محروم بشه و تیمش 10 نفره بازی کنه هم جزو برنامه های قطبی بوده ؟
یا بازی با سپاهان اگر 20 دقیقه آخر با اینکه موضوع مرگ و زندگی بود 2 تا حمله درست درمون نداشتیم بعدش دقیقه 96 توپی که با شوت کج و کوله ( اشتباه نکنم ) خلیلی که قرار بود راهی اوت بشه اتفاقی به باقری رسید و بقیه قضایا ... همه اینها جزو تاکتیک تیم بوده ؟

وقتی آدم بخواد از یکی طرفداری کنه حتی سفرهای گاه و بیگاهش به دبی رو هم به نفع تیم می دونه یا اینکه مارکو هنوز برزیله رو هم در راستای تقویت تیم تفسیر می کنه .

و اما دنیزلی
که به هیچ وجه و از هیچ لحاظ ( حتی همین لحاظ اخلاقی که قطبی تا پیش از این فصل سعی می کرد رعایت کند ) با قطبی قابل قیاس نیست اگر نصف شانس قطبی رو داشت الان با منچستر یونایند قهرمان لیگ قهرمانان شده بود !!
تیم دنیزلی به فینال حذفی راه یافت همون کاری که قطبی با باخت پاس همدان نتوست حتی طرفش بره
تیم دنیزلی در پایان لیگ فقط 3 امتیاز از سایپای قهرمان کمتر داشت یعنی یک بازی ( یک برد در دقیقه 99 به سبک قطبی کم داشت !! )
و اگر یک ثانیه منصف باشید باید تایید کنید تیم دنیزلی از لحاظ مهره بسیار فقیر تر از تیم قطبی بود هرچند که به مراتب فوتبال با کلاس تری به نمایش می گذاشت که دلیلشم با کلاس تر بودن دنیزلی و تجربه و شجاعت بیشترش بود
فقط اگر کعبی چند هفته زودتر به تیم اضافه شده بود همون موقع قهرمان لیگ می شدیم

ضمن اینکه این فرصتی که به قطبی و مارکو دادیم رو اگر به دنیزلی هم داده بودیم الان تیممون یک کلاس ارتقا پیدا کرده بود . با قطبی باید به بردهای سردرگم 1-0 آنهم در دقایق پایانی دلخوش باشیم

بذارید به حساب پیشگویی من اما قطبی این فصل با بدترین شکل ممکن بدرقه خواهد شد
من البته خوشحال نمی شوم چون می دونم روزی ایشون رو جواب خواهیم کرد که راه برگشت نداریم
قطبی و مارکو برای تیم دل نمی سوزونند .

بالا