این خط دفاعی واقعا ضعف داره. یادمه سال قبل محمد نصرتی بود با اینکه سوتی زیاد میداد اما اینقدر ضعیف نبود. هافبک های دفاعی هم مشکل دارن. جای الونگ خالیه
دوستان بهتره يه کم صبر داشته باشيم.مطمئنا وضع تيممون بهتر از اينا ميشه.درسته دفاع مشکل داره اما چيزي که باعث تشديد اون ميشه اينه که گل اول روميخوريم وتيم مجبوره جلو بکشه و همين باعث ميشه هافبک ها کمتر تو دفاع شرکت کنن .اگه دقت کنين موقعييت هاي خوبي رو از دست داديم. کافي بود موقعيتي که دي کارمو بعد از حرکت نوروزي داشت گل ميشد اونوقت شرايط کاملا متفاوت ميشد. مشکل اصلي تيم در شرايط فعلي فشار روحي روي قطبي و بازيکناست. بايد قبول کنيم که قطبي نسبت به فصل قبل استرس بيشتري داره که اين کاملا از مصاحبه هاش پيداست واون هم به به مديريت تيم وتوقع بالاتري که از تيم هست بر ميگرده .البته اين حرفها توجيهي براي اشتباهات قطبي نيست ولي تنها کمکي که از ما بر مياد حمايته ونظر شخصي من اينه که همه چيزبزودي درست ميشه .خيلي از کساني که مطالب ما رو در فروم ميخونن از هوادارهاييند که به ورزشگاه ميرن پس نبايد با اين نوشته ها جو ورزشگاه رو عليه تيم محبوبمون تحريک کنيم که نتيجه مسلما بدتر خواهد شد.
پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم
محسن خليلي: اي كاش ميتوانستم برابر فولاد بازي كنم/غصه نخوريد دوران افول پرسپوليس كوتاه است
حمایت حمایت حمایت
اشکال نداره
مثل روز برام روشنه با فضاحت از تیم خارج میشه فقط امیدوارم اونروز تیم هفدهم نباشه
و شما هم بابت قطبی دوستتیتون شرمنده نشید
قطبی خدای امیدواریهدر گفت و گو با فارس قطبي: 22 سال است كه اخراج نشدهام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در طول 22 سال حضور در سطح اول فوتبال هرگز اخراج نشدهام و هراسي نيز از آن ندارم.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در طول 22 سال حضور در سطح اول فوتبال در نقاط مختلف جهان به هيچ عنوان اخراج نشدم؛ ولي اگر تصميمي در اين خصوص درباره من گرفته شود، هيچ هراسي از آن ندارم و تا آخر عمر عاشق پرسپوليس ميمانم.
وي ادامه داد: درد دل من اين است كه با توجه به اينكه مسئولان باشگاه و ميليونها هوادار زحمت زيادي براي موفقيت اين تيم ميكشند چرا نتيجه نميگيريم و متحمل شكست هايي مي شويم كه بعضي اوقات غير قابل تصور است. سخت گل ميزنيم اما به راحتي گل دريافت مي كنيم.
وي در خصوص انتقاد برخي كارشناسان از خط و تاكتيك دفاعي گفت: در اين ناحيه دچار مشكل هستيم و كاملا به اين موضوع واقفم. همانطور كه حمله ميكنيم بايد ياد بگيريم به خوبي هم دفاع كنيم. شك ندارم كه به زودي اين مشكل برطرف مي شود.
سرمربي پرسپوليس با تقدير از هواداران تاكيد كرد: اگر آنها نبودند پرسپوليس و تلاشهاي مسئولان و من معنايي نداشت. به خاطر آنها دست به هر كاري ميزنيم، مانند سال گذشته كه پس از 6 سال با زحمات زياد اين تيم را قهرمان كرديم.
وي افزود: از هواداران مي خواهم صبر، تحمل و دل شير داشته باشند و در اين شرايط ما را تنها نگذارند. يك تيم بينالمللي هستيم و براي سه جام حساس برنامهريزي كرديم. اين ناكامي ها به نظر من ميتواند با يك پيروزي از اذهان پاك شود.
قطبي در پايان تصريح كرد: مي خواهيم روزهاي خوش گذشته را زنده كنيم. ناراحتي هايي وجود دارد كه بهتر است در خانواده حل شود و به همين دليل امروز با مسئولان باشگاه ديدار مي كنيم.
![]()
سلام
شکی نیست که پتانسیل پرسپولیس خیلی بالاتر از اینهاس و به قول دوستان همه تیمها از این فراز و نشیب ها رو دارن
ولی سه نکته خیلی تو چشم میزنه یکی که همه میدونن و بارها و بارها عنوان شده ( وضعیت نابسامان دفاع )
دوم اینکه پرسپولیس تو بازیها شیوه و تاکتیک مشخصی برای رسیدن به گل نداره و گلها یا از رو خلاقیتهای فردی یا همون شیوه قدیمی پاسهای روبه جلو و سانتر روی دروازه کسب میشه
در صورتی که تیمها بسته به شیوه بازی تیمهای مقابل باید روشهای متنوع تری داشته باشن
سومین نکته که دیروز دقت کردم اینه که پرسپولیس به شدت به حضور کریم باقری تو ترکیب نیازمنده ، تو بازی با ابومسلم هم پرسپولیس باخت ولی تیم روح جنگندگی و روحیه حمله و بازی رو به جلو داشت
نکته ای که تو بازی دیروز اصلا مشاهده نشد
خلاصه امیدوارم مشکلات بوجود اومده به زودی حل بشه و شاهد یک پیروزی مقتدر از پرسپولیس مقابل برق شیراز باشیم و یه جوری انتقام ما هم گرفته شه ! :happy:
قطبی خدای امیدواریه
فکر کنم اگه روانشناس میشد موفق تر بودش
ببین سی پی یو عزیز برای همه ما تیم مهم تر از قطبی هست . در این شک نکن . فقط تفاون من نوعی با شما در این هست که من معتقدم قطبی می تونه این مشکلات رو برطرف کنه به شرطی که صبوری کنیم و بهش فرصت بدیم . اون قطعا داره از این روزها درس می گیره و به نتایج مفیدی می رسه . اما شما اعتقاد داری که نباید به قطبی اعتماد کرد و باید فکر جانشین براش باشیم . هر دو ما عاشق پرسپولیسیم نه کسی یا چیزی دیگه !
فقط خواهش من اینه که کمی صبر داشته باشید . حداقل بازی با برق رو هم تحمل کنیم . تیم کامل رو در آزادی ببینیم و بعد نظر بدیم .
زیبا بازی کردن چه فایده داره وقتی نتیجه نگیری ؟ مگه زمان دنیزلی نبود که تیم زیبا بازی می کرد ؟ نتیجه چی شد ؟ یه جام هم نبردیم . من شخصا بین زیبا بازی کردن و نتیجه اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنم بدون شک نتیجه رو انتخاب می کنم .
در ضمن بردن هنر می خواد . بردن اون تیمهای بزرگ ( در زمان خودشون) در دقایق پایانی و نهایتا قهرمانی با کسر 6 امتیاز اصلا و ابدا ( به سبک علی دایی گفتم ) ربطی به شانس نداره . بدون شک لیاقت تیم رو ثابت می کنه که تا دقیقه آخر امیدش رو از دست نداده . صحبت شما در صورتی صحیح بود که تیم در دقایق آخر بی خیال بازی می شد اما مثلا روی یه حادثه توپ می رفت تو دروازه حریف و بازی رو می برد . در صورتی که همه شاهد بودیم که این تبدیل شده بود به یکی از خصیصه های مثبت پرسپولیس که تا دقیقه آخر بازی دست از هجوم برنمی داشت . این اصلا شانسی نیست .