• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا متاسفم ! من نوجوانم ؟ باشه حاجی اصلا من الان 13 سالمه !
ولی متاسفم واسه خودم که با شما که ادعای سن زیاد و فضل و ادب رو داری چونه به چونه شدم !
آخه پدر بزگ این داستان ها چیه نوشتی ؟چه ربطی به قهرمانی داره ! همه تیم ها همین جوری بودن یعنی سطح فوتبال پایین تر از سطح فوتبال الان بود ! اینو قبول نداری ؟!
یا واقعا بد خوندید یا ... !
چی بگم والا ! شما چرا توهین می کنی ؟ من توهین کردم ؟ درست نیست عوض کنید آداب صحبتتون رو !:(
واقعا ناراحت شدم که تو یک جای عمومی اینجوری صحبت کردید !:(
ولی باکی نیست بازم شادیهامو حاضرم با دوستان قسمت کنم !:guitar::heart::wub:

اولا که حاجی باباتون هستن. من خیلی هنر کنم حاجیه بشم . بعدش هم شما گفتی این رکوردها برای اون سالها کاری نداشته . من هم گفتم پس قهرمانی های شما هم برای اون سالها بی ارزش بوده . این به اون در .
در ضمن من توهینی نمی بینم در جوابم که شما رو اینطوری ناراحت کرده باشه . من فقط گفتم شاید سنتون قد نمی ده به اون سالها . این کجاش توهینه ؟ به هر حال قصدم توهین نبود . شما ناراحت نشو . مطالعه ات رو زیاد کن دوست عزیزم :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اولا که حاجی باباتون هستن. من خیلی هنر کنم حاجیه بشم . بعدش هم شما گفتی این رکوردها برای اون سالها کاری نداشته . من هم گفتم پس قهرمانی های شما هم برای اون سالها بی ارزش بوده . این به اون در .
در ضمن من توهینی نمی بینم در جوابم که شما رو اینطوری ناراحت کرده باشه . من فقط گفتم شاید سنتون قد نمی ده به اون سالها . این کجاش توهینه ؟ به هر حال قصدم توهین نبود . شما ناراحت نشو . مطالعه ات رو زیاد کن دوست عزیزم :)

اولندش بابای خودتون هست بابای من حاجی نیست ! :)
این به اون در چیه؟ مگه خاله خاله بازیه ؟:lol: فکر نمیکنم اگر مطالعم رو زیاد کنم چیزی رو با چیزی به در کنم !
اگر این چیزی که شما گفتید توهین نیست پس حتما باید به هم فحش بدیم تا توهین بشه ؟
راستی اینجا چیزی نبود که ربطی مطالعه داشته باشه من کوچیک همه ی فوتبال دوستان هستم ولی فکر نمیکنم اگر با کسی بحث کنم در این زمینه طرف به این نتیجه برسه که من بی مطالعه هستم ! بدشم این بحثی که مطرح شد چه ربطی به مطالعه داره ؟
آقا یکی بیاد نظر بده سطح فوتبال الان با اون موقع یکی هست یا نه ؟ حاجیه خانوم آینده ( شاید ) یکم سرچ کنید در مورد تغییرات فوتبال از سال 1990 تا 2008 ! خیلی معلوم هست که شیوه ی تاکتیک و چیدن بازکنان و همچنین نحوه ی زدن گل تغییر کرده !
من کی گفتم بی ارزش هست رکورد گل زنی پیروزی یا قهرمانی ما ؟ من گفتم یک سری چیزها رو با الان نمیشه مقایسه کرد ! مثل اینکه بگی 1 متر بیشتره یا یک کیلو !
من نمیدونم شما به چه جایگاهی رسیدی در فوتبال که من رو انقدر پایین و خودتون رو بالا میدونید ؟ والا محصص هم انقدر ادعا نداره که شما داری !
بیایید شادی هامون رو تقسیم کنیم !:lol:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
گزارش تصویری از نشست خبري باشگاه پرسپوليس تهران

3966.JPG

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
والا ساسان جان فکر کنم این چیزی که شما میگی ما خیلی وقت پیش هست ! کار 12-13 سال نیست :lol:

حالا يكي ، دو سال بالا پايين زياد مهم نيست . مهم اينه كه آدم يه جوابي بده :p:D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آخرين تمرين پرسپوليس پيش از سفر به اهواز برگزار شد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در غياب تني چند از نفرات اصلي تيم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينح از ساعت 11 در زمين شماره دو راه‌آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم‌كردن، آقا وسط، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه و وفوتبال دست‌گرمي پرداختند.
* علي كريمي و مربيان زودتر از سايرين در زمين حاضر شدند.
* حدود 50 هوادار از نزديك به نظاره تمرين پرداختند. حضور يك زن سالخورده در بين تماشاگران نيز جلب توجه مي كرد.
* مازيار زارع، ابراهيم توره، عليرضا ‌نيكبخت واحدي، مهدي واعظي و پرويز كماسي غايب بودند.
* در ابتداي تمرين قطبي به مدت 10 دقيقه با بازيكنان گفت و گو كرد.
* الونگ الونگ به صورت اختصاصي تمرين كرد و محمد علوي به دليل مصدوميت با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد و پس از گفت و گو با قطبي، زمين اكباتان را ترك كرد.
*با توجه به مصدوميت واعظي، عابدزاده به طور اختصاصي با حقيقي كار كرد تا وي را براي بازي مقابل فولاد آماده كند.
* افشين قطبي بارها به ديكارمو نحوه جايگيري در خط حمله را متذكر شد.
* بازيكنان پس از پايان برنامه هاي هميشگي، به تمرين ضربات كاشته پرداختند.
* تمرينات ساعت 15/12 به پايان رسيد. اعضاي تيم امشب راهي خوزستان مي شوند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دست رد بر سينه رحمان رضایی

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: احتياجي به رحمان رضايي ندارد.

افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس رسما به هيات مديره اين باشگاه اعلام كرد كه احتياجي به رحمان رضايي ندارد.
در شرايطي كه حسين هدايتي رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس براي جذب رحمان رضايي با مدير برنامه هاي اين بازيكن وارد مذاكره شده، اما افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه رسما به هيات مديره اين باشگاه اعلام كرده است كه در شرايط فعلي احتياجي به جذب رحمان رضايي ندارد.اين درحالي است كه منابع نزديك به هدايتي خبر از توافق وي با رحمان رضايي داده اند و شنيده ها حاكي از آن است كه هفته آينده به ايران سفر خواهد كرد

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اولندش بابای خودتون هست بابای من حاجی نیست ! :)
این به اون در چیه؟ مگه خاله خاله بازیه ؟:lol: فکر نمیکنم اگر مطالعم رو زیاد کنم چیزی رو با چیزی به در کنم !
اگر این چیزی که شما گفتید توهین نیست پس حتما باید به هم فحش بدیم تا توهین بشه ؟
راستی اینجا چیزی نبود که ربطی مطالعه داشته باشه من کوچیک همه ی فوتبال دوستان هستم ولی فکر نمیکنم اگر با کسی بحث کنم در این زمینه طرف به این نتیجه برسه که من بی مطالعه هستم ! بدشم این بحثی که مطرح شد چه ربطی به مطالعه داره ؟
آقا یکی بیاد نظر بده سطح فوتبال الان با اون موقع یکی هست یا نه ؟ حاجیه خانوم آینده ( شاید ) یکم سرچ کنید در مورد تغییرات فوتبال از سال 1990 تا 2008 ! خیلی معلوم هست که شیوه ی تاکتیک و چیدن بازکنان و همچنین نحوه ی زدن گل تغییر کرده !
من کی گفتم بی ارزش هست رکورد گل زنی پیروزی یا قهرمانی ما ؟ من گفتم یک سری چیزها رو با الان نمیشه مقایسه کرد ! مثل اینکه بگی 1 متر بیشتره یا یک کیلو !
من نمیدونم شما به چه جایگاهی رسیدی در فوتبال که من رو انقدر پایین و خودتون رو بالا میدونید ؟ والا محصص هم انقدر ادعا نداره که شما داری !
بیایید شادی هامون رو تقسیم کنیم !:lol:

اوووووووف :wacko:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اوووووووف :wacko:

:lol::D

حالا يكي ، دو سال بالا پايين زياد مهم نيست . مهم اينه كه آدم يه جوابي بده :p:D

بله اینم یک حرفیه ! البته گفتم کار از یکی دو سال گزشته به 20 -30 سال میرسه ولی چون شما گفتید چشم ! آقا اصلا فصل پیش رفتیم !

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس،رضايي: مذاكراتم با پرسپوليس را تا فردا نهايي مي‌كنم
خ
برگزاري فارس: مدافع سابق فوتبال ليورنو ايتاليا گفت: مذاكراتم با مسئولان باشگاه پرسپوليس را تا فردا نهايي مي‌كنم.
رحمان رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: صحبت‌هايي را با اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس داشته و به توافق هاي اوليه رسيديم. اين مسئله را هرگز تكذيب نمي‌كنم.
وي افزود: قرار است تا فردا مذاكرات نهايي شود و پس از به تهران بيايم و به طور جدي پاي ميز مذاكره بنشينيم.
رضايي ادامه داد: از لحاظ بدني با توجه به تمرينات انفرادي در شرايط مطلوبي هستم. به هر حال براي بازيكنان پيش مي آيد كه بنا به دلايلي از جمله مصدوميت، مدتي از ميدان دور باشند و مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد.
رضايي در خصوص نتايج تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: در اين مورد اطلاعي ندارم؛ اما پرسپوليس تيم بزرگي است و مطمئن هستم باگذشت زمان و با توجه به بازيكنان بزرگي كه در اختيار دارد، قدرتمند مي شود.
وي در خصوص كريمي نيز گفت: بازيكن بزرگ است. دوست داشت به ايران بيايد و مطمئن هستم با بازي‌هاي زيبايي كه انجام مي‌دهد به حقش خواهد رسيد.
رضايي در پايان در خصوص حضور در تيم ملي نيز گفت: اگر انتخاب شوم در خدمت تيم ملي هستم در غير اين صورت در صورتي كه به پرسپوليس بيايم فقط به تيم خودم فكر مي‌كنم و دوست ندارم رو در روي فردي قرار گيرم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بدون کریم و واعظی خدا رحم کناد!
هادي نوروزی!!!!!! فصل قبل بهادر عبدی رو اعصاب بود این فصل قطبی اینو رو کرده.

با تلاش پزشکان پرسپوليس مصدوميت واعظي برطرف شد
با تلاش پزشكان تيم فوتبال پرسپوليس مصدوميت مهدي واعظي، دروازه بان اين تيم برطرف شد.
به گزارش ايلنا، اين بازيكن كه درمسابقه برابر ابومسلم دچار آسيب ديدگي شده بود با تلاش فريد زرينه، پزشك تيم پرسپوليس مي‌‏تواند در ديدار فرداي اين تيم برابر فولاد خوزستان به ميدان برود.
البته گفته مي‌‏شود به دليل غيبت اين بازيكن در تمرينات چند روز گذشته به احتمال فراوان در مصاف با فولاد خوزستان عليرضا حقيقي، دروازه‌‏بان تيم پرسپوليس خواهد بود. البته مهدي واعظي به عنوان دروازه بان دوم روي نيمكت ذخيره‌‏ها خواهد نشست.
در اين ديدار كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي به دليل مصدوميت و مازيار زارع بدليل سه اخطاره بودن غايب خواهند بود.

پ.ن: به نظر من اين نوروزي قابل مقايسه با عبدي نيست و اگر ميدون ببينه ميتونه يك بازيكن خوب براي پرسپوليس باشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
با تلاش پزشکان پرسپوليس مصدوميت واعظي برطرف شد
با تلاش پزشكان تيم فوتبال پرسپوليس مصدوميت مهدي واعظي، دروازه بان اين تيم برطرف شد.
به گزارش ايلنا، اين بازيكن كه درمسابقه برابر ابومسلم دچار آسيب ديدگي شده بود با تلاش فريد زرينه، پزشك تيم پرسپوليس مي‌‏تواند در ديدار فرداي اين تيم برابر فولاد خوزستان به ميدان برود.
البته گفته مي‌‏شود به دليل غيبت اين بازيكن در تمرينات چند روز گذشته به احتمال فراوان در مصاف با فولاد خوزستان عليرضا حقيقي، دروازه‌‏بان تيم پرسپوليس خواهد بود. البته مهدي واعظي به عنوان دروازه بان دوم روي نيمكت ذخيره‌‏ها خواهد نشست.
در اين ديدار كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي به دليل مصدوميت و مازيار زارع بدليل سه اخطاره بودن غايب خواهند بود.

پ.ن: به نظر من اين نوروزي قابل مقايسه با عبدي نيست و اگر ميدون ببينه ميتونه يك بازيكن خوب براي پرسپوليس باشه.
خدا به خیر کنه...

این حقیقی زیاد مطمئن نیست...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نويدكيا: رفتار فدراسيون با على كريمى درست نبود

تهران IranSport.Net - محرم نويدكيا كاپيتان تيم سپاهان كه اين روزها دوران نقاهت را پشت سر مى گذارد، در خصوص على كريمى و عدم حضورش در تيم ملى گفت: متاسفانه مسئولان فدراسيون فوتبال و مربيان تيم ملى با بازيكن بزرگى همچون على كريمى رفتارى دور از شان متوليان اين رشته داشتند كه به هيچ وجه منطقى نبود. هافبك سابق تيم ملى كشورمان در گفت و گو با ايلنا، افزود:

بازيكنان فعلى تيم ملى نيز بدانند اگر روزى بازيكن بزرگى هم شوند به مانند على كريمى خيلى راحت كنار گذاشته خواهند شد. مگر على كريمى چه گفته بود كه اين برخوردها را با وى انجام دادند. او تنها از سر دلسوزى و به عنوان يكى از بازيكنان بزرگ تيم ملى در اردوى اردبيل اعلام كرد كه فدراسيون فعلى ضعيف ترين فدراسيون ۱۰ سال گذشته است. نويدكيا اضافه كرد: با اين شرايط ساير بازيكنان به چه اميدى در تيم ملى بازى مى كنند؟ شما هيچ كجاى دنيا نمى توانيد نظير چنين اتفاقاتى را شاهد باشيد. انگار در فوتبال ايران هيچ بازيكنى نبايد نظرى برخلاف نظر مسئولان و سرمربى تيم ملى بدهد. انگار همه بازيكنان موظفند فقط از فدراسيون تعريف و تمجيد كنند و اگر عكس اين باشد از تيم ملى كنار گذاشته خواهند شد.به نظر مى رسد فدراسيونى ها قصد داشتند با برخوردشان با كريمى از ساير ملى پوشان زهرچشم بگيرند. وى افزود: اميدوارم تيم ملى به جام جهانى صعود كند چرا كه با اين نوع مديريت و افرادى كه در راس كار هستند هيچ گونه پيشرفتى را در ورزش فوتبال شاهد نخواهيم بود مگر اينكه به جام جهانى صعود كنيم تا حداقل يك قدم به پيشرفت نزديك شويم. در غير اين صورت باز هم به عقب باز خواهيم گشت.نويدكيا ادامه داد: طبق نظر پزشكان هفته اول فقط يك جلسه با تيم تمرين مى كنم ، هفته دوم دو روز و به اين ترتيب هر هفته يك جلسه به حضورم در تمرينات گروهى اضافه خواهد شد تا در نهايت آمادگى كامل را براى حضور درتمامى تمرينات گروهى به دست آورم. البته با توجه به شرايطى كه دارم و با وجود آمادگى كه دارم نمى توانم فشار زيادى به پايم بياورم و بايد با تمرينات ويژه عضلات ناحيه جراحى شده را تقويت كنم. وى افزود:

در ابتداى آسيب ديدگى گمان مى كردم ديگر نمى توانم فوتبال بازى كنم. شرايط بسيار سختى را پشت سر گذاشتم و درد پا بسيار آزارم مى داد. در اين بين پزشكان هم نمى توانستند تشخيص بدهند كه مشكلم چيست اما سرانجام با تلاش پزشكان آلمانى با عمل جراحى مشكلم برطرف شد. وى گفت: اوايل مصدوميتم خودم نيز از حضور مجدد در ميادين فوتبال نا اميد شده بودم اما الان مطمئن هستم صد در صد تا پايان نيم فصل مسابقات ليگ برتر مى توانم بازى كنم اما در حال حاضر خيلى ناراحتم كه نمى توانم به تيم سپاهان كمك كنم .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
خدا به خیر کنه...

این حقیقی زیاد مطمئن نیست...

واقعا با نبود باقري , نيكبخت و اگه واعظي هم نباشه به نظرم بازي سختي رو در اهواز پيش رو داريم . اميدوارم بتونيم 3 اميتاز شيرين از اين بازي بگيريم .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این که از نیمه اول.
این نوروزی هم داستانی داره واسه خودش....اسکل نصف عمرش رو یا تو آفسایده یا داره موقعیت خراب می کنه.

ای قطبی عزیز جون همون بانو یوروم عزیز تر از جانت که به خاطرش دائما دنبال ÷یچوندن تیم هستی دقت کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا از دهنت بشنوه برادر.

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چه گلی زد آل نعمه. استثنایی بود...
شیری هم یه شوت خوب زد که دروازبان فولاد یه واکنش خیلی خوب نشون داد و توپ گل نشد

Last edited:
بالا