• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
فرگوسن، آرسن ونگر، مورينيو و کاپلو براي شرکت درکلاس فوق مربيگري امير کله مرغي، امروز وارد تهران شدند.گفتني است در اين کلاس علاوه بر تعليم شيوه هاي مدرن حمله!!!!!!!، نحوه ي کار با دستگاه فکس و اداب صحبت بعد از بازي هم توسط امير قلعه مرغي آموزش داده مي شود :lol:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اي ول اين جور كه بوش مياد پرسپوليس داره از تيم ملي هم قوي تر ميشه
قبل از لیگ هم خیلی از این بوها میومد. ولی دیدی که این هفته های اخیر چجوری تر زدیم. تمام مجموعه یک تیم باید روبراه باشن برای نتیجه گرفتن. وگرنه رونالدینهو هم نمیتونه کاری کنه برای تیم.

همینطور که دیدید توی بازی ابومسلم جادوگر هرکاری کرد نتونست جلوی شکست رو بگیره. دیگه از جادوگر که بالاتر نداریم که!!!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
قبل از لیگ هم خیلی از این بوها میومد. ولی دیدی که این هفته های اخیر چجوری تر زدیم. تمام مجموعه یک تیم باید روبراه باشن برای نتیجه گرفتن. وگرنه رونالدینهو هم نمیتونه کاری کنه برای تیم.

همینطور که دیدید توی بازی ابومسلم جادوگر هرکاری کرد نتونست جلوی شکست رو بگیره. دیگه از جادوگر که بالاتر نداریم که!!!

تو بازی با ابومسلم و بازی های قبلی خط دفاعی مشکل داشته که دارن براش فکری می کنن
البته اگه رحمان هم آماده باشه می تونه برای حل مشکل خط دفاع کمک کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره اما اگه نا اماده باشه چی ؟!؟!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اره اما اگه نا اماده باشه چی ؟!؟!
اوه! همینو بگو!

حالا بیایم این همه پول خرجش کنیم بعدش در حد بازیکن آماتور بازی کنه!!

سوتی ای که توی بازی مکزیک در جام جهانی داد و مشابه همین اتفاق در بازی ایرلند و همینطور زد و خوردش وسط زمین با بداوی رو یادمون نرفته!!!

ولی گذشته از اینا. ضربه های سرش بوی گل میده لامصب :* دلمون رو میتونیم به همین خوش کنیم فهلا :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام بچه ها
من كه فكر نمي كنم آمدن رحمان آنچنان برامون مفيد باشه . امسال ساختار دفاعي پرسپوليس خرابه ، جان تري هم بياد با اين برنامه دفاعي باز هم متزلزل خواهيم بود . تازه اگر رحمان بياد با توجه به اينكه فهرست تيم پره الونگ ناگزير از فهرست پرسپوليس حذف ميشه . نظر من اينه كه اگر الونگ شرايط بازي داشته باشه بسيار موثرتر از رضايي خواهد بود .
پ.ن: تازه فكر كنيد رحمان بياد اونوقت كي با رحمان ميخواد تركيب فيكسو تشكيل بده ، آتسو ، حيدري يا شيري . اين همه دفاع رو دستمون باد مي كنه.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام بچه ها
من كه فكر نمي كنم آمدن رحمان آنچنان برامون مفيد باشه . امسال ساختار دفاعي پرسپوليس خرابه ، جان تري هم بياد با اين برنامه دفاعي باز هم متزلزل خواهيم بود . تازه اگر رحمان بياد با توجه به اينكه فهرست تيم پره الونگ ناگزير از فهرست پرسپوليس حذف ميشه . نظر من اينه كه اگر الونگ شرايط بازي داشته باشه بسيار موثرتر از رضايي خواهد بود .
پ.ن: تازه فكر كنيد رحمان بياد اونوقت كي با رحمان ميخواد تركيب فيكسو تشكيل بده ، آتسو ، حيدري يا شيري . اين همه دفاع رو دستمون باد مي كنه.

خبر جدیدی از الونگ داری؟
هنوز مصدوم هست ؟ زیاد طولانی شد یک سال به نظرم بیشتره !!!!!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درباره مصاحبه كاظميان هم واقعا ناراحت شدم . اگر اين چيزهايي كه گفته حقيقت داشته باشه كه به نظر من 60-70 درصد با توجه به اخلاقيات دايي درسته واقعا حيف شده اين بنده خدا . البته كاظميان چوب رفاقت با ايمان مبعلي رو هم ميخوره .
پ.ن: وقتي دايي ميگه غلام نژاد از كاظميان بهتره يا واقعا باهاش مشكل داره يا واقعا آدم بسيار كج سليقه ايه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خبر جدیدی از الونگ داری؟
هنوز مصدوم هست ؟ زیاد طولانی شد یک سال به نظرم بیشتره !!!!!!!!

توي آخرين اخبار كه گفته شده در تمرينات به صورت انفرادي شركت كرده و شروع به دويدن كرده . ضمناقبلا كه اعلام شده بوداز اواسط آبان در مسابقات شركت كنه.
دليل طولاني مصدوميتش اين بود كه دير عمل كرد ، من فكر كنم اگر بتونه تا يكي دوماه ديگه برگرده پرسپوليس بايد حفظش كنه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فرگوسن، آرسن ونگر، مورينيو و کاپلو براي شرکت درکلاس فوق مربيگري امير کله مرغي، امروز وارد تهران شدند.گفتني است در اين کلاس علاوه بر تعليم شيوه هاي مدرن حمله!!!!!!!، نحوه ي کار با دستگاه فکس و اداب صحبت بعد از بازي هم توسط امير قلعه مرغي آموزش داده مي شود :lol:

خوب من که دیگه نمی دونم به شما چی بگم :D
ما که زبونمون مو درآورد :D
خدایا همه رو به راه راست هدایت کن :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان همونطور كه مي دونيد شنبه 27 مهر ساعت 16:45 از بازيهاي معوقه هفته پنجم پرسپوليس در اهواز به مصاف تيم فولاد خوزستان مي رود . اين بازي را احمد صالحي به عنوان داور وسط به كمك حسن كامراني فر و حيدر شكور قضاوت خواهد كرد ضمن اينكه داور چهارم اين بازي رحيم مهرپيشه مي باشد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فرگوسن، آرسن ونگر، مورينيو و کاپلو براي شرکت درکلاس فوق مربيگري امير کله مرغي، امروز وارد تهران شدند.گفتني است در اين کلاس علاوه بر تعليم شيوه هاي مدرن حمله!!!!!!!، نحوه ي کار با دستگاه فکس و اداب صحبت بعد از بازي هم توسط امير قلعه مرغي آموزش داده مي شود
منم جای شما بودم همین حرفا رو میزدم. اول فصل دلتون خوش بود که تیم ما داره نتیجه نمیگیره و تا هفته ی نهم از تیم رفته. الان که تیم 6-7 میلیاردی خودتون داره نتیجه نمیگیره و تیم ما که نصف شما هم خرج نکرده داره 5 تا و 6 تا به حریفا میزنه سوزش هم داره خداوکیلی. دیگه خوشی فرار از باخت تو دربی هم کم کم داره یادتون میره و هی این سوزش بیشتر میشه. این حرفا رو نزنید چی کار کنید...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
منم جای شما بودم همین حرفا رو میزدم. اول فصل دلتون خوش بود که تیم ما داره نتیجه نمیگیره و تا هفته ی نهم از تیم رفته. الان که تیم 6-7 میلیاردی خودتون داره نتیجه نمیگیره و تیم ما که نصف شما هم خرج نکرده داره 5 تا و 6 تا به حریفا میزنه سوزش هم داره خداوکیلی. دیگه خوشی فرار از باخت تو دربی هم کم کم داره یادتون میره و هی این سوزش بیشتر میشه. این حرفا رو نزنید چی کار کنید...

سينا جان ، اينجا تاپيك كل كل نيست .
پ.ن: بچه ها اين خبرو شنيديد پرسپوليس براي بازيهاي باشگاههاي آسيا پرچم 500 متري آماده كرده و فدراسيون هم از همين كار پرسپوليس الگو گرفته و براي بازي كره شمالي قراره يك پرچم 500 متري ايران رو به ورزشگاه بيارن؟

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فرگوسن، آرسن ونگر، مورينيو و کاپلو براي شرکت درکلاس فوق مربيگري امير.... ، امروز وارد تهران شدند.گفتني است در اين کلاس علاوه بر تعليم شيوه هاي مدرن حمله!!!!!!! ، نحوه ي کار با دستگاه فکس و اداب صحبت بعد از بازي هم توسط امير قلعه ... آموزش داده مي شود :lol:

بچه ها ببینید !
باز من میام یک چیزی جواب میدم دوستان ناراحت میشن میگن اومدی تو تاپیک ما حرف زدی !!
آقا قرار گاشته بودیم توهین نکنیم !
در اين کلاس علاوه بر تعليم شيوه هاي مدرن حمله!!!!!!!
متن این چیزی که نوشتن قیامت جان مال 2000 سال پیش هست وگرنه فکر نکنم ماله رکورد افسانه ای 4 بازی 14 گل باشه !:lol:
چاکر همه ی رفقا !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بابا شما چقدر سخت میگیرید :D یکم درجه سخت گیری رو کمتر کنید دور هم خوش بگذرونیم :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بابا شما چقدر سخت میگیرید :D یکم درجه سخت گیری رو کمتر کنید دور هم خوش بگذرونیم :D

رفیق اخه نبودی من و Ronan جان حسابی از خجالت هم در آومدیم !(البته ما زمین خورده ایم )
اینجوری زیاد خوب نیست ! توهین میشه منم اگر 4 تا بار افشین قطبی کنم دیگه دعوا میشه !
بیایید شادی هامون رو تقسیم کنیم ! :lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا حالا فکر میکنید قراره چه شق القمری بکنه؟!

این همه بازیکن خوب داریم دم دستمون.

والا اگه بتونه کار خارق العاده ای برای پرسپولیس بکنه که ما از خدامونه بیاد!

تو دفاع بازيكن خوب اصلا نداريم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رفیق اخه نبودی من و Ronan جان حسابی از خجالت هم در آومدیم !(البته ما زمین خورده ایم )
اینجوری زیاد خوب نیست ! توهین میشه منم اگر 4 تا بار افشین قطبی کنم دیگه دعوا میشه !
بیایید شادی هامون رو تقسیم کنیم ! :lol:

ارادت ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پیوستن رحمان رضایی به پرسپولیس قطعی شد

اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جلسه روز گذشته خود با حضور رحمان رضایی در تیم فوتبال این باشگاه موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال ابراز تمایل رحمان رضایی برای بازگشت دوباره به فوتبال ایران، مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز مانند دیگر باشگاه‌های لیگ برتری برای عقد قرارداد با این بازیکن اقدام کردند.

در جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز موضوع عقد قرارداد با رحمان رضایی مطرح شد که اعضا به عقد قرارداد با این بازیکن رای مثبت دادند.

پس از مصوبه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مبنی بر عقد قرارداد با رضایی مقرر شد امروز قرارداد یکساله وی به امضا برسد. این در حالی است که گفته می شود مدیرعامل سرخپوشان تمایل چندانی به وقوع این اتفاق ندارد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پیوستن رحمان رضایی به پرسپولیس قطعی شد

اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جلسه روز گذشته خود با حضور رحمان رضایی در تیم فوتبال این باشگاه موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال ابراز تمایل رحمان رضایی برای بازگشت دوباره به فوتبال ایران، مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز مانند دیگر باشگاه‌های لیگ برتری برای عقد قرارداد با این بازیکن اقدام کردند.

در جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز موضوع عقد قرارداد با رحمان رضایی مطرح شد که اعضا به عقد قرارداد با این بازیکن رای مثبت دادند.

پس از مصوبه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مبنی بر عقد قرارداد با رضایی مقرر شد امروز قرارداد یکساله وی به امضا برسد. این در حالی است که گفته می شود مدیرعامل سرخپوشان تمایل چندانی به وقوع این اتفاق ندارد.

بالا