• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Screensaver فروش اشتراکی مجموعه بسیار بزرگ

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
به خاطر تقاضای برخی دوستان مدت زمانی از یک ماه به 15 روز کاهش پیدا کرد یعنی 12 روز دیگه کسائی که سفارش دادن سفارششون رو دریافت می کنن ... راستی چرا سفارشات کم شده ؟ من منتظر هستم ... باور کنید که دیگه همچین مجموعه ای گیرتون نمی آد ... از من گفتن بود ....

خدا رو شکر .....

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام ... خانم خدائی کار خیلی خوبی کردید که از 30 روز به 15 روز کاهش دادید ...آخه خدائیش خیلی زیاد بود این 30 روز ....

در هر صورت من که شدیدا دوست دارم این مجموعه زودتر دستم برسه .... برای آرشیو می خوام .... به بقیه دوستان هم پیشنهاد می کنم بگیرن ... به نظر من با این قیمت خیلی مفته و فوق العاده هست ... دیگه خود دانید ..اینم فیدبک :cool:

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
سلام ... خانم خدائی کار خیلی خوبی کردید که از 30 روز به 15 روز کاهش دادید ...آخه خدائیش خیلی زیاد بود این 30 روز ....

در هر صورت من که شدیدا دوست دارم این مجموعه زودتر دستم برسه .... برای آرشیو می خوام .... به بقیه دوستان هم پیشنهاد می کنم بگیرن ... به نظر من با این قیمت خیلی مفته و فوق العاده هست ... دیگه خود دانید ..اینم فیدبک :cool:

چیکار میشه کرد ... دل بچه ها نباید شکسته بشه ...

take

Registered User
لایک‌ها
100
دوست عزیز کار جالبی انجام میدید ممنون
فقط اگر امکان داره شماره کارت هم بدید تا بشه از طریق کارت هم پول را واریز کرد چون واقعا حسش نیست بری تو صف
بانک برای 1500 تومان

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
خب شما به جای 1500 تومن 15000 تومن بریز توی حساب من .... :p راستش درخواست دادم برای صدور کارت ... چون کارتم گم شده .... شمارش رو بلد نیستم .... میگمت مگه نمیشه با عابر بانک بریزی به حسابم ... خوب می شه ... فقط انتقال از کارت به کارت دیگه رو نباید بزنی باید انتقال از حساب به حساب دیگه رو بزنی ...میشه؟;)

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز من نمیتونم درک کنم این انتظار 15 روزه واسه چیه.
مگه میخواین هر 15 تا رو به یک آدرس بفرستید که ...
خب هر کی پول میریزه به حساب سفارشش رو بفرستید.
منم میخوام.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز من نمیتونم درک کنم این انتظار 15 روزه واسه چیه.
مگه میخواین هر 15 تا رو به یک آدرس بفرستید که ...
خب هر کی پول میریزه به حساب سفارشش رو بفرستید.
منم میخوام.

سلام .... علت رو الان بتون میگم که درک کنید ..... من میخوام برای 40 نفر این DVD رو بفرستم . خب اینطوری که شما می گید من باید 40 بار برم اداره پست ... جدا از اینکه من باید 40 تا هزینه ی رفت و برگشت بدم که میشه حدود 16000 تومن ( یعنی باید از خودم هم یه چیزی بذارم ) برای یه دختر خیلی سخته که بخواد اینکار رو بکنه و من نمی تونم بکنم ... پس در نتیجه نمیشه .... من اسم شما رو هم به لیست اضافه می کنم ....

در ضمن دوستانی که اسمشون توی لیست رفته زودتر شماره قرمز رنگ فیش رو به من اعلام کنن

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
مي بخشيد اين رو ميگم
از دوستان كسي ايشون رو ميشناسند؟ حال نگيد 500تومان چيزي نيست 40تا هم 500تومان ميشه 20تومان چيزي نيست ولي...

چون با توجه به عضويت كمتر از يك ماهشون اين رو گفتم
والا منم خودم اين دي وي دي رو ميخوام

حالا نميشد يك اماري ميگرفيتد ميگفتيد هركي اين مجموعه رو ميخواد 100% اسم نويسي كنه وبعد يك بازه زماني رو اعلام ميكردي ميگفتي در مدت 4روز پول رو بريزند بعد شما بريد اداره پست
حالا چرا 40 نفر
10نفر!!!!

راستي اون dance ها Girl كرك شده اند ديگه؟ چون اونجور يادمه دريك مدت زماني باطل ميشد؟!!!

كارت سيبا اگر داريد خوبه
كارت به كارت بريزيم

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
مي بخشيد اين رو ميگم
از دوستان كسي ايشون رو ميشناسند؟ حال نگيد 500تومان چيزي نيست 40تا هم 500تومان ميشه 20تومان چيزي نيست ولي...

چون با توجه به عضويت كمتر از يك ماهشون اين رو گفتم
والا منم خودم اين دي وي دي رو ميخوام

حالا نميشد يك اماري ميگرفيتد ميگفتيد هركي اين مجموعه رو ميخواد 100% اسم نويسي كنه وبعد يك بازه زماني رو اعلام ميكردي ميگفتي در مدت 4روز پول رو بريزند بعد شما بريد اداره پست
حالا چرا 40 نفر
10نفر!!!!

راستي اون dance ها Girl كرك شده اند ديگه؟ چون اونجور يادمه دريك مدت زماني باطل ميشد؟!!!

كارت سيبا اگر داريد خوبه
كارت به كارت بريزيم
نه چه اشکالی داره .... با 500 تومن می شه 2 تا چی توز موتوری خرید .... اول اینو بگم که 500 تومن نیست و 1500 تومن هست که هزینه ی پست رو هم محاسبه بکنید .

دوم ... بله هر دو نرم افزار فول و با کلیه ی دنسر ها هستن . سوم .... فکر نمی کنم به دردسرش بیارزه که من بخوام ثبت نام کنم و بعد تازه بیافتم دنبال این و اون که برید پول بریزید .... چهارم ... من آدم ناشناس هستم :f34r: و می خوام پولاتونو بخورم :lol: ..... اگه فکر می کنید لازمه تا شماره تلفنم رو بتون بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چون کاربر افتخاری هستی دلیل نمی شه با عینک بدبینی به مسائل نگاه کنی ...

در اخر کارت سیبا که نداریم هیچ ... کارت سپهر هم نداریم .... می تونید برید عابر بانک به حسابی که دادم پول انتقال بدید اگه سپهر دارید .... اگه هم ندارید که صف بانک در انتظارتونه ....

ناراحت نباشید من نه آدم بدقولی هستم و نه نون حروم خور ....

در ضمن من دارم این محصول رو در وبلاگ شخصیم با قیمت 700 تومن می فروشم

www.zepeshk.mihanblog.com

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
با سلام

در ضمن این مجموعه شامل اسکرینهای بسیار زیبا ( همراه با صدا و انیمیشن ها خارق العاده و آهنگهای بسیار زیبا ) از دو شرکت معروف تولید اسکرین سیور زیر است که میانگین قیمت هر کدام از این اسکرین سیورها حدود 20 دلار است :

http://www.astrogemini.com
http://www.3planesoft.com

سلام .... میگم مثل اینکه این عناوین رو جدید اضافه کردید .... شامل حال ما هم میشه .... اگه توی بسته های ما هم بفذستید عالی میشه .... خیلی ممنونم از این محبتتون ... من که بی صبرانه منتظر این بسته هستم .... من عاشق اسکرین سیور هستم ....:wacko:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اولش گفتم ببخشيد دليل رو هم گفتم
والا توي همان پست هم نوشتم كه ميخوام
بانك صادرات!!
مال پدري مادري خواهري برادري شماره كارت ميگرفتيد بهتر بود كارت به كارت ميريختيم وصف بانك نميمانديم!!!!!!!!!!
منم تو ليست بگذار
بريم توصف بانك
بازم اگر ناراحت شديد شرمنده

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
سلام .... میگم مثل اینکه این عناوین رو جدید اضافه کردید .... شامل حال ما هم میشه .... اگه توی بسته های ما هم بفذستید عالی میشه .... خیلی ممنونم از این محبتتون ... من که بی صبرانه منتظر این بسته هستم .... من عاشق اسکرین سیور هستم ....:wacko:

بله دوست عزیز ... همون هم برای شما ارسال می شه .... خوبه ؟؟؟؟؟ دوست داری؟؟؟؟؟ امیدوارم که توی چند روز اینده که دارم اینا رو میفرستم همه ازش راضی باشن ... ولی خدا وکیله که خیلی براشون خون دل خوردم ...:wacko:

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
اولش گفتم ببخشيد دليل رو هم گفتم
والا توي همان پست هم نوشتم كه ميخوام
بانك صادرات!!
مال پدري مادري خواهري برادري شماره كارت ميگرفتيد بهتر بود كارت به كارت ميريختيم وصف بانك نميمانديم!!!!!!!!!!
منم تو ليست بگذار
بريم توصف بانك
بازم اگر ناراحت شديد شرمنده

نه .... چرا ناراحت بشم .... حق دارید .... اصلا احتیاجی به عذرخواهی و شرمندگی نیست . بای

بالا