screensaver64
Registered User
- نوشتهها
- 170
- لایکها
- 37
شرایط رو بی زحمت بپخ!
شرایط پخ شد .
شرایط رو بی زحمت بپخ!
eee ، راست می گی، من حواسم نبود .... ببخشید.
شرایط
.
.
.
.
سلام. اسم منو هم بی زحمت ثبت کنید و شرایط خرید رو برام بفرستید.
ممنون
فقط نمیشه زودتر ارسال کنید؟
سلام ... خانم خدائی کار خیلی خوبی کردید که از 30 روز به 15 روز کاهش دادید ...آخه خدائیش خیلی زیاد بود این 30 روز ....
در هر صورت من که شدیدا دوست دارم این مجموعه زودتر دستم برسه .... برای آرشیو می خوام .... به بقیه دوستان هم پیشنهاد می کنم بگیرن ... به نظر من با این قیمت خیلی مفته و فوق العاده هست ... دیگه خود دانید ..اینم فیدبک![]()
دوست عزیز من نمیتونم درک کنم این انتظار 15 روزه واسه چیه.
مگه میخواین هر 15 تا رو به یک آدرس بفرستید که ...
خب هر کی پول میریزه به حساب سفارشش رو بفرستید.
منم میخوام.
نه چه اشکالی داره .... با 500 تومن می شه 2 تا چی توز موتوری خرید .... اول اینو بگم که 500 تومن نیست و 1500 تومن هست که هزینه ی پست رو هم محاسبه بکنید .مي بخشيد اين رو ميگم
از دوستان كسي ايشون رو ميشناسند؟ حال نگيد 500تومان چيزي نيست 40تا هم 500تومان ميشه 20تومان چيزي نيست ولي...
چون با توجه به عضويت كمتر از يك ماهشون اين رو گفتم
والا منم خودم اين دي وي دي رو ميخوام
حالا نميشد يك اماري ميگرفيتد ميگفتيد هركي اين مجموعه رو ميخواد 100% اسم نويسي كنه وبعد يك بازه زماني رو اعلام ميكردي ميگفتي در مدت 4روز پول رو بريزند بعد شما بريد اداره پست
حالا چرا 40 نفر
10نفر!!!!
راستي اون dance ها Girl كرك شده اند ديگه؟ چون اونجور يادمه دريك مدت زماني باطل ميشد؟!!!
كارت سيبا اگر داريد خوبه
كارت به كارت بريزيم
با سلام
در ضمن این مجموعه شامل اسکرینهای بسیار زیبا ( همراه با صدا و انیمیشن ها خارق العاده و آهنگهای بسیار زیبا ) از دو شرکت معروف تولید اسکرین سیور زیر است که میانگین قیمت هر کدام از این اسکرین سیورها حدود 20 دلار است :
http://www.astrogemini.com
http://www.3planesoft.com
سلام .... میگم مثل اینکه این عناوین رو جدید اضافه کردید .... شامل حال ما هم میشه .... اگه توی بسته های ما هم بفذستید عالی میشه .... خیلی ممنونم از این محبتتون ... من که بی صبرانه منتظر این بسته هستم .... من عاشق اسکرین سیور هستم ....:wacko:
اولش گفتم ببخشيد دليل رو هم گفتم
والا توي همان پست هم نوشتم كه ميخوام
بانك صادرات!!
مال پدري مادري خواهري برادري شماره كارت ميگرفتيد بهتر بود كارت به كارت ميريختيم وصف بانك نميمانديم!!!!!!!!!!
منم تو ليست بگذار
بريم توصف بانك
بازم اگر ناراحت شديد شرمنده