• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
حاجی بد ننوشتی ولی یک سوال ! شما چند ماه اصلا فوتبال رو دنبال نمیکنی ؟
چند تا تناقض داره حرفات در حد لالیگا !!!
حاجی افشین قطبی خیلی خوبه ! منم قبولش دارم ولی فکر نمیکنی یکمی جو گیر شدی ؟حالا افشین قطبی با دایی اونقدر تفاوت نداره ! باز میگفتی یکی مثل اسکولاری بیاد یک چیزی !( البته افشین قطبی خیلی سر تره ها ! آقا باز پرسپولیسیها نریزین سرم !):eek: ( البته واسه این میگم زیاد فرقی نداره آخه ایران مشکلش همیشه خط دفاعی هست ایشونم که ... ):):D
حاجی آندو بده ؟ :wacko: رضایی هم بد نیست ! حالا بقیه دیگه ....
نوید کیا مصدوم 4 هفته دیگه تازه میاد ....
ولی در هر صورت دایی باید بره خونشون !

1- می دونم نویدکیا مصدومه
2- مربی خارجی بدردبخور که به مانمیدن .... بهترین گزینه در حال حاضر قطبی هست .
3- آندو فقط و فقط ... تاکید میکنم فقط و فقط توی جام جهانی خوب بازی کرد و بعد از اون واقها گند زد مخصوصا تو جام ملت های گذشته
4 - آره دائی باید برقصه .....

ما به دائی افتخار می کنیم .... ولی نبایستی که از این که ما داریم بش افتخار می کنیم سوء استفاده کنه .... " حالا که نمیخواد بیاد تیم ملی ما هم کمکش می کنیم نیاد " این جمله رو دائی در جواب اینکه کریمی دعوت به تیم ملی رو نپذیرفت بود و اگه واقع بین باشیم میبینیم که اگه برای آقای دائی دل مردم ایران و شادی اونها مهم بود ( که با رفتن به جام جهانی میسر میشه ) نمیومد اینطوری غرض ورزی کنه و اینطوری مثل بچه ها لجبازی کنه .... پای آرزوی یک ملت وسطه .... چرا باید یکی مثل دائی هر چقدر هم بزرگ ( اصلا بگو روماریو ) به خودش اجازه بده که بخاطر عقده های شخصیش بخواد احتمال نرفتن ایران به جام جهانی رو حتی 1 درصد بیشتر کنه .... فقط نگید کریمی خودش نیومد که بعد از اینهمه خفتی که به کریمی داد اگه دنده پهن ترین آدم روی زمین هم بود تف تو صورت دائی نمینداخت .... چه برسه که بخواد با قبول دعوتش به تیم ملی خودش رو علنا خوار و کوچیک کنه .....

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظر شخصی بنده هم اینه که یه تیم باشگاهی ما مثل پرسپولیس یا استقلال یا حتی تیم های شهرستانی هم جلو این تیم بودند بهتر از این بازی میکردند. خداییش بچه های تیم ایران خیلی کند و ساکن بازی میکردند. شما بازی امشب بلژیک رو جلو اسپانیا میدیدید.

با اینکه اسپانیا بازی رو برد ، زیر بارون وحشتناک بلژیکی ها فوق العاده بازی میکردند.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
1- می دونم نویدکیا مصدومه
2- مربی خارجی بدردبخور که به مانمیدن .... بهترین گزینه در حال حاضر قطبی هست .
3- آندو فقط و فقط ... تاکید میکنم فقط و فقط توی جام جهانی خوب بازی کرد و بعد از اون واقها گند زد مخصوصا تو جام ملت های گذشته
4 - آره دائی باید برقصه .....

ما به دائی افتخار می کنیم .... ولی نبایستی که از این که ما داریم بش افتخار می کنیم سوء استفاده کنه .... " حالا که نمیخواد بیاد تیم ملی ما هم کمکش می کنیم نیاد " این جمله رو دائی در جواب اینکه کریمی دعوت به تیم ملی رو نپذیرفت بود و اگه واقع بین باشیم میبینیم که اگه برای آقای دائی دل مردم ایران و شادی اونها مهم بود ( که با رفتن به جام جهانی میسر میشه ) نمیومد اینطوری غرض ورزی کنه و اینطوری مثل بچه ها لجبازی کنه .... پای آرزوی یک ملت وسطه .... چرا باید یکی مثل دائی هر چقدر هم بزرگ ( اصلا بگو روماریو ) به خودش اجازه بده که بخاطر عقده های شخصیش بخواد احتمال نرفتن ایران به جام جهانی رو حتی 1 درصد بیشتر کنه .... فقط نگید کریمی خودش نیومد که بعد از اینهمه خفتی که به کریمی داد اگه دنده پهن ترین آدم روی زمین هم بود تف تو صورت دائی نمینداخت .... چه برسه که بخواد با قبول دعوتش به تیم ملی خودش رو علنا خوار و کوچیک کنه .....

عزيز فكر كنم شما نميدوني جريان كريمي چيه
كريمي امده گفته فدراسيون فوتبال بي نظمه و هماهنگ نيست و كلي انتقاده ديگه كرده
فدراسيون هم كريمي رو محروم كرد نه علي دايي!
اگه علي دايي دست داشت تو محروميت كريمي هيچ وقت دعوتش نميكرد به تيم ملي ولي ديديد كريمي خوب بازي كرد و علي دايي دعوتش كرد ديگه چكار ميبايست بكنه كه نكرده
شما تحت تاثير يه عده قرار گرفتين كه دارن علي دايي رو خراب ميكنن
خوشبختانه دايي هم علم فوتبالي داره هم شعورو هم تحصيل كردهسته كه نزاره كسي خرابش كنه
واقعا ما ايرانيا قدر استوره هامونو نميدونيم اگر همين دايي با همين اخلاق توي يه كشور اروپايي زندگي ميكرد الان رو چشمشون ميزاشتنش
ولي توي ايران اگه تيم ملي با دايي قهرمان جام جهاني هم بشه باز يه سري ادم هستن كه ميان براي خراب كردن دايي
واقعا متاسفم براي اين كشور و اين فرهنگ(كه خودمم توش زندگي ميكنم!)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من هم خطیبی اصلا خوب نبود و فکر می کنم نباید دیگر دعوت بشه.

ما تقریبا تا زدن گل دوم خوب کار کردیم اما بعد از زدن گل دوم احساس همیشگی ایرانی ها که دیگه کار تمومه آمد سراغ بچه ها و بازی رو وا دادند و اگر چالاکی رحمتی نبود الان به قول دوستان جلوی سر و همسر تحقیر شده بودیم.
این مساله اصولا ربطی به دایی نداره (نمی خوام حالا با این حرف دایی رو کلا تایید کنم) و اگر دقت کرده باشد در همین لیگ برتر خودمون بارها مربیان بعد از باخت تیم شون می گن بازیکنان در باد برد فو رفتند و بازی را تمام شده فرض کردندريال همین قطبی بارها از این مساله انتقاد کرده و گفته که بازیکنان ایرانی باید یاد بگیرند که که فوتبال نود دقیقه است و باید تا آخرین دقیقه جنگید.

در مورد بازی هم یک اشکالی که همیشه دیده ام و رفع نشده عدم پرسینگ مناسب از سوی بازیکنان ماست، اینها بازیکن صاحب توپ حریف رو تحت فشار قرار نمی دهند، در نتیجه اون فرصت می کنه فضای خالی و هم تیمی هاش رو بهتر ببینه و هر طور دوست داره طراحی حملات رو انجام بده، در حالی که این از ساده ترین و اصولی ترین روش های دفاع تیمی است که ما هنوز آن را یاد نگرفته ایم و این مشکل را کمابیش خود من همیشه در چند سال اخیر - با اندکی کم و زیاد- دیده ام.

یک اشکال دیگری که باز هم همواره چه در تیم ملی و چه در بازی های باشگاهی دیده ام، نوع ارسال پاس ها ماست که در اغلب موراد توسط حریف یا قطع می شود یا به مقصد نمی رسد. بازیکن باید یاد بگیرد توپ را در فضای خالی ارسال کند نه لزوما درست در محل استقرار بازیکن، ضمنا حرکت های بدون توپ هم خیلی مهم است، بازیکنان ما خیلی وقته ا کند و تنبل هستند و نای حرکت بدون توپ ندارند!

یکی از اشکالات دیگری که من دیده ام و مختص این بازی نیست اینه که بازیکن صاحب توپ اغلب سربالا بازی نمی کنه و پاسی که می ده خیلی وقته ها حالت رفع تکلیف داره چون به نزدیک ترین یار خودش می خواد پاس بده، در حالی که درستش اینه که شما از تمام فضای زمین استفاده کنید و بازیکن صاحب توپ جریان بازی رو عوض کنه و بازیکنان هم مرتبا جا عوض کنند ، کاری که چند بار مجتبی جباری و مسعود شجاعی به خوبی انجام دادند و می بایست چنین حرکاتی ادامه پیدا می کرد. به هر حال ما معمولا این نقیصه را داشته ایم که خیلی ساده و بی مزه! توپ های مان را لو داده ایم...

ضعف های کلی دیگری هم داریم مثل عدم حمایت از یار خودی که شما به وفور در فوتبال مان می بینید و ...

این ها جزء الفبای فوتبال امروز است و کار سرمربی تیم ملی نیست، این مشکلات به نظر من باید در باشگاه ها رفع شود. الان شما فرضا اگر دایی را بگذارید کنار چون ساختار تیمی فوتبال بازیکنان ما این جوری در نهایت توفیر چندانی نمی کند.

حالا بحث چیدمان یا ارنجمنت و همینطور تاکتیک تیمی بماند، البته در این باب همیشه حرف وجود دارد و هر کسی هم نظر خاص خودش را دارد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
واقع بيني يعني اينكه با استعدادي كه در فوتبال ما هست ما انتظار همچين بازي رو نداشته باشيم دوستان عزيز كمي دقت كنيد مسئله غرض( حالا املاش هرچي هست) ورزي با آقاي دايي نيست مسئله اينه كه اين تمام توان ايران نيست با اين استعدادهايي كه هست من يه نمونش رو گفتم يعني خدايي از خطيبي بهتر مهاجم تو ايران نيست؟؟؟

تیم ملی کی خوب بازی کرده ؟ همیشه مقابل تیم های مثل کره شمالی تایلند و کشورهای عربی سیستم بازیش به این شکل بوده
مگه وقتی قلعه نویی مربی بود بهتر از الان بازی می کرد ؟؟؟ مشکل علی دایی نیست (شاید علی دایی جزیی از مشکل باشه :happy:)
خطیبی که کلاً تعطیل هستش هر بازیکن دیگه ای جای خطیبی بود تا حالا 10-20 گل زده بود
کلاً من یادم نمی اد خطیبی توی تیم ملی خوب بازی کرده باشه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
افتضاح بود ....بخدا با اين بازی که ايران کرد من خيلی دوست داشتم ايران اين بازيرو ميباخت ولی فوتسال ما ميرفت نيمه نهايی...
حالم ديگه از خطيبی داره بهم ميخوره..همش داره فيکس بازی ميکنه به هيچ وجه نتونسته تو هيچ بازی خوب بازی کنه...آخه مگه چقد ميشه به يه بازيکن بها داد...ای بابا...
بخدا قسم با اين بازيهايی که ما انجام ميديم نريم جام جهانی سنگينتريم.

Last edited:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
تیم ملی کی خوب بازی کرده ؟ همیشه مقابل تیم های مثل کره شمالی تایلند و کشورهای عربی سیستم بازیش به این شکل بوده
مگه وقتی قلعه نویی مربی بود بهتر از الان بازی می کرد ؟؟؟ مشکل علی دایی نیست (شاید علی دایی جزیی از مشکل باشه :happy:)
خطیبی که کلاً تعطیل هستش هر بازیکن دیگه ای جای خطیبی بود تا حالا 10-20 گل زده بود
کلاً من یادم نمی اد خطیبی توی تیم ملی خوب بازی کرده باشه

موافقم خطيبي اصلا در حد تيم ملي نيست و فكر نكنم از بازي بعد تو زمين باشه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا ما ايرانيا قدر استوره هامونو نميدونيم اگر همين دايي با همين اخلاق توي يه كشور اروپايي زندگي ميكرد الان رو چشمشون ميزاشتنش
ولي توي ايران اگه تيم ملي با دايي قهرمان جام جهاني هم بشه باز يه سري ادم هستن كه ميان براي خراب كردن دايي
اصلا اینجوری نیست. هر آدمی خوبی و بدی داره. علی دایی هم از این قاعده مستثنی نیست. اونم در کنار بعضی خصلتهای خوبش که مهمترینش پشتکار مثال زدنیش هست یا مثلا قدرت ***** بالاش هم آدم بی تربیتی هست، هم آدم باندبازی هست، هم خیلی بداخلاق هست، اصلا نقد پذیر نیست...
علی دایی اگه هم خصوصیت خوبی داره به نظر من تو اخلاقش کوچیکترین نکته ی مثبتی پیدا نمیشه که این موضوع خودش رو منفور کرده. آدم بی اخلاق[تاکید می کنم بی اخلاق] ی مث علی دایی فک نمی کنم هیچ جای دنیا میتونست اینقدر موفق باشه.
خداداد هم آدم بداخلاق و پررویه ولی چون بی اخلاق نیست خیلی لااقل برای من قابل قبول تره تا دایی
در مورد قهرمان جام جهانی هم هر شخصی یا هر چیزی هر جوری که می خواد باشه بالاخره هم منتقد داره و هم مشوق و حامی ولی مطمئن باش که اگه دایی اخلاقش رو درست کنه80% تنفر مردم هم نسبت بهش از بین میره.
موافقم خطيبي اصلا در حد تيم ملي نيست و فكر نكنم از بازي بعد تو زمين باشه
مطمئن باش تا زمانی که دایی سرمربی تیم ملی هست و غلام نژاد از جواد کاظمیان از نظر فنی بهتره و البته رحمان احمدی و ابراهیم جزو 3-4 تا دروازبان کشورن چرا رسول خطیبی بازی نکنه؟

Last edited:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
علي دايي مترجم سرمربي كره شمالي شد​

علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در اتفاقي عجيب وظيفه ترجمه صحبت هاي سرمربي كره شمالي براي خبرنگاران را برعهده گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حضور يك چهره ناآشنا در سالن كنفرانس ورزشگاه آزادي براي ترجمه گفته هاي سرمربي تيم ملي كره شمالي تعجب خبرنگاران حاضر در اين محل را برانگيخت. اين فرد كه ظاهرا به دليل آشنايي با يكي از مسئولان فدراسيون فوتبال براي ترجمه صحبت هاي مربي كره شمالي به ورزشگاه آمده بود متاسفانه نتوانست از انجام وظيفه محوله به خوبي برآيد تا باز هم علي دايي كار ترجمه صحبت هاي مربي حريف را بر عهده گيرد. اين مترجم نتوانست وظيفه ترجمه را به خوبي انجام دهد.

اشتباه او به حدي بود كه علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال كشور دخالت كرد و صحبت هاي اين مترجم را تصحيح كرد. كار اين مترجم تا حدي بد بود كه كارمندان كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال جاي او را با مترجم ديگري عوض كردند.

اين مسئله اعتراض شديد خبرنگاران را بدنبال داشت. آنها در زمان دخالت دايي به شدت سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان را تشويق كردند.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
اصلا اینجوری نیست. هر آدمی خوبی و بدی داره. علی دایی هم از این قاعده مستثنی نیست. اونم در کنار بعضی خصلتهای خوبش که مهمترینش پشتکار مثال زدنیش هست یا مثلا قدرت ***** بالاش هم آدم بی تربیتی هست، هم آدم باندبازی هست، هم خیلی بداخلاق هست، اصلا نقد پذیر نیست...
علی دایی اگه هم خصوصیت خوبی داره به نظر من تو اخلاقش کوچیکترین نکته ی مثبتی پیدا نمیشه که این موضوع خودش رو منفور کرده. آدم بی اخلاق[تاکید می کنم بی اخلاق] ی مث علی دایی فک نمی کنم هیچ جای دنیا میتونست اینقدر موفق باشه.
خداداد هم آدم بداخلاق و پررویه ولی چون بی اخلاق نیست خیلی لااقل برای من قابل قبول تره تا دایی
در مورد قهرمان جام جهانی هم هر شخصی یا هر چیزی هر جوری که می خواد باشه بالاخره هم منتقد داره و هم مشوق و حامی ولی مطمئن باش که اگه دایی اخلاقش رو درست کنه80% تنفر مردم هم نسبت بهش از بین میره.

مطمئن باش تا زمانی که دایی سرمربی تیم ملی هست و غلام نژاد از جواد کاظمیان از نظر فنی بهتره و البته رحمان احمدی و ابراهیم جزو 3-4 تا دروازبان کشورن چرا رسول خطیبی بازی نکنه؟

اره هر ادمي خوبي و بدي داره ولي ادم نبايد فقط بديهاي طرفو نگاه كنه
در مورد اخلاق دايي قبول دارم اخلاقش زياد جالب نيست ولي اگه دقت كرده باشي چند وقته دايي رو اروم داريم ميبينيم اگه برنامه نود رو ديده باشي ميفهمي اخلاق دايي عوض شده و ديگه مثل 3-4 سال پيش نيست
در مورد كاظميان اول شما از كجا ميدوني الان كاظميان تو امارات داره خوب بازي ميكنه؟
دوم هر مربي تو دنيا نطرات مختلفي در مورد بازيكنان دارن مثلا مربي ميلان(اسمش يادم رفت) رونالدينيهو رو نيمكت نشين كرده بود براي چند هفته يا مربي اسپانيا رائول رو براي مسابقات جام ملتهاي اروپا دعوت نكرد ولي ديديد اسپانيا قهرمان اروپا شد
بعدش اگه دايي با همين نفرات نتيجه بگيره بازم شما ميگيد چرا كاظميان رو دعوت نكرده؟
اول بزاريد نتيجه كار دايي مشخص بشه بعد اگه نتيجه نگرفت اون موقه شروع كنيد به انتقاد
بعدشم درسته دايي هنوز خيلي كار داره تا به مربيان بزرگ دنيا برسه ولي همين الان از همه مربيان ايراني باسواد تر و بهتره;)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بدیش اینه که تیم داره خوب بازی نمی کنه. تیم ملی تا حالا با تیمهای خوبی بازی نکرده. تنها تیمی که میشه بهش گفت تیم عربستانه. تیم ملی با هیچ تیمی خوب بازی نکرد. مثلا بازی عربستان رو اگه عربستان همه ی بازی رو مث شروعش بازی میکرد نمیتونستیم ببریم. به نظر من برد هم یک کم شانسی بود.
منظور من از بدی اخلاق هم بی اخلاق بودنه. اول از همه انتخابش بعنوان سرمربی تیم ملی و همون ضایع کاری که خودش کرد و صد البته من مطمئنم توی جریان سالمی صورت نگرفته. بعد هم اگه واقعا به بعد فنی بازیکنا نگاه می کنه، چرا همش رفقای خودش رو دعوت می کنه؟ ما کلی مهاجم بهتر از خطیبی توی لیگ داریم؟ یا شیث بدتر از غلام نژاده؟ و البته مطمئنا ما توی همین لیگ هم بازیکنای خیلی بهتر از فریدون زندی و ابراهیم صادقی داریم که دعوت نمیشن تیم ملی یا بخاطر انتخابای دایی بازی بهشون نمیرسه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عزيز فكر كنم شما نميدوني جريان كريمي چيه
كريمي امده گفته فدراسيون فوتبال بي نظمه و هماهنگ نيست و كلي انتقاده ديگه كرده
فدراسيون هم كريمي رو محروم كرد نه علي دايي!
اگه علي دايي دست داشت تو محروميت كريمي هيچ وقت دعوتش نميكرد به تيم ملي ولي ديديد كريمي خوب بازي كرد و علي دايي دعوتش كرد ديگه چكار ميبايست بكنه كه نكرده
شما تحت تاثير يه عده قرار گرفتين كه دارن علي دايي رو خراب ميكنن
خوشبختانه دايي هم علم فوتبالي داره هم شعورو هم تحصيل كردهسته كه نزاره كسي خرابش كنه

دوست عزیز اصلا قصد ندارم با شما بحث کنم ، افتخارات علی دائی رو هم دربست قبول دارم حتی امیدوارم به افتخاراتش صعود تیم ایران به جام جهانی در کسوت سرمربی هم اضافه شه ولی این آقا سرشار از " ضد افتخار " هم هست

صد البته نظر شما قابل احترامه

فقط احیانا جریان " اصلی " کریمی و دائی .. یا جریان مبعلی با دائی .. یا جریان کاظمیان با دائی .. یا جریان مایلی کهن با دائی .. یا جریان قلعه نوعی با دائی ... یا جریان فردوسی پور با دائی .. یا جریان علی پروین با دائی ... یا جریان خبرنگارا با دائی .. یا جریان تماشاگران با دائی .. :blink:!! رو میدونید .. ؟!

البته قضیه کریمی و مبعلی از همه دردناک تره .. مبعلی به قطع یکی از بهترین هافبکهای ایران بود که به عللی نامعلوم ؟!؟ یکباره از فوتبال کشور محو شد .. :eek:

واقعا حق با شماست به راستی جای تأسف داره برای بی فرهنگی یک ملت در برابر یک نفر !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فقط احیانا جریان " اصلی " کریمی و دائی .. یا جریان مبعلی با دائی .. یا جریان کاظمیان با دائی .. یا جریان مایلی کهن با دائی .. یا جریان قلعه نوعی با دائی ... یا جریان فردوسی پور با دائی .. یا جریان علی پروین با دائی ... یا جریان خبرنگارا با دائی .. یا جریان تماشاگران با دائی .. !! رو میدونید .. ؟!

از همه مهمتر قضیه پی تی و فیلت*رینگ با دایی !!!!!! :دی

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
فقط احیانا جریان " اصلی " کریمی و دائی .. یا جریان مبعلی با دائی .. یا جریان کاظمیان با دائی .. یا جریان مایلی کهن با دائی .. یا جریان قلعه نوعی با دائی ... یا جریان فردوسی پور با دائی .. یا جریان علی پروین با دائی ... یا جریان خبرنگارا با دائی .. یا جریان تماشاگران با دائی .. :blink:!! رو میدونید .. ؟!
![/B]

اره اينا رو قبول دارم
در مورد كريمي هم درسته قبلا با دايي مشكل داشت ولي محروميت ايندفه اش از تيم ملي فدراسيون دست داشت نه علي دايي
حالا انشاالله تيم خوب بازي ميكنه و جام جهاني هم ميره وگرنه من خودم اگه تيم ملي جواب نده 100%‌مخالف حضور دايي تو تيم ملي ميشم:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ايران در تورنمنت 4 جانبه عمان شركت مي‌كند
تيم ملي فوتبال به مصاف چين مي‌رود

3903.jpg

به گزارش ايسنا، به منظور کسب آمادگي هرچه بيشتر ملي پوشان فوتبال ايران در مسابقات مقدماتي جام جهاني ديدار تدارکاتي ايران با تيم ملي چين برگزار مي شود.

تيم ملي بزرگسالان ايران 20 دي ماه امسال در يک ديدار تدارکاتي به مصاف تيم چين مي رود.

بازي برگشت دوستانه چين و ايران سال آينده درحالي برگزار مي شود که ملي پوشان بازي برگشت خود را در مقابل کره شمالي بايد انجام دهند.

**رقابت ملي پوشان ايران در تورنمنت 4 جانبه عمان

همچنين فدراسيون فوتبال عمان با ارسال دعوت نامه اي به ايران خواستار حضور تيم کشورمان درتورنمنت 4 جانبه اين کشور شد.

تورنمنت 4 جانبه از 4 قاره مختلف به ميزباني عمان از 27 آذرماه به مدت 2روز برگزار مي شود.

بر همين اساس ايران آمادگي خود را براي حضور در اين تورنمنت اعلام کرد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دایی باید تو دفاع از زوج عقیلی بنگر استفاده کنه. علاوه بر اینکه سید جلال تازگاها سوتیهاش زیاد شده و کم کم داره پا به سن میزاره بنگر به نظر من بدی نسبت به حسینی نداره. ضمن اینکه با عقیلی چن ساله دارن کنار هم بازی می کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم بنگر از جلال حسینی بهتره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در بازي با كره شمالي كه اكثر سوتيهاي دفاع از طرف عقيلي بود :wacko:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
یه جا یه حرف جالبی نوشته بود. هادی عقیلی سوتی زیاد داد ولی حسینی که اصلا دیده نشد.
درسته که بازی با کره روز خودبش نبود ولی کلا عقیلی مدافع سوتی ای نیست و غیر از این اکثرا تو سپاهان و تیم ملی خوب کار کرده. اگه بنگر رو بزارن کنارش به نظرم دفاع مجکمتر هم میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا