MicroSystem
Registered User
متاسفانه مادبرد با گرافيك آنبورد قوي فقط AMD ساپورت هست بنابراين اگه ايم مادبردها رو بخواي ديگه نميتوني از E7200 استفاده كني.باز هم ممنون از توضیحاتتنون . اگه امکان داره مدل دقیق این مادربوردی که فرمودید گرافيك آنبورد HD 3200 داره رو بگید . این مدل ورودی dvi داره ؟ و قابلیت این رو داره که بعدا بهش کارت گرافیک اضافه کنم ؟
و اینکه میگن بعضی وقتها قطعاتی که انتخاب میکنیم از نظر مارک و کارایی ممکنه با هم سازگار نباشند و سیستم بالا نیاد یا برنامه ها درست روش نصب نشن در مورد قطعات انتخابی من به چه صورتی هست ؟ با هم مشکلی ندارند ؟
مادر بورد : همونی که گرافيك آنبورد HD 3200 داره و قراره لطف کنید مدلش رو بهم بگید .
سی پی یو : E7200 اینتل
رم : 2 تا یک گیگ یا یک 2 گیگ ( نمیدونم کدومش به این مادر بورد میخوره ؟ ) با مارک patriot
هارد : western sata 2 250 G
دی وی دی رایتر : ایسوز یا پیونر
پاور گرین : 500 w
کیس گرین : مدل prince 4 یا vine intel
کارت تی وی و کپچر : پیشنهاد شما با بودجه نهایتا 30 تا 40 تومن .
HD 3200 خوبيش قابليت كراس فاير گرافيك آنبورد با گرافيك خارجي هست

مدلش رو دقيقا نگفتم چون 3-4 مدل داره و نميدنم كدومشون تو بازار هست و يا اصلا هست يا نه.
اگه قصد اوركلاك نداري زير 100 تومن پردازنده AMD بهتره بالاي 100 اينتل اگر هم قصد اوركلاك داره بالا و پايين 100 اينتل خوبه.
البته مادبرد اينتل ساپورت با گرافيك Intel GMA 4500 HD هم جديدا امده كه گرافيك خوبيه و HD و DVI هم داره منتها تو ايران فكر نكنم امده باشه. بهتره بگردي تو بازار ببيني مادبرد با اين گرافيك آنبورد چي هست تو بازار و آيا هست؟
پاتريوت و اپيسر با بعضي مادبرها مشكل دارند بهتره كينگ يا تيم بخري
پاور هم 500 وات معمولي گرين فكر نكنم داشته باشه پاورهاي گرين 500 وات ريل هستند و قيمتشون بالاي 500 هستند.
كارت TV هم اسنازي شنيدم خوبه خودم ولي تا حالا باهاش كار نكردم و مدلش رو هم نميدونم.
Last edited: