• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نخستین شکست را به برق تحمیل می کنیم /خط دفاع مقصر ناکامی های پرسپولیس نیست

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای فرار از وضعیت فعلی نخستین شکست فصل جاری را به برق شیراز تحمیل می کنیم تا با کسب سه امتیاز این دیدار به اوضاع خود سر و سامان بخشیم.
مجتبی شیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت این تیم در رقابت های لیگ برتر گفت: نمی شود گفت با دو باخت پرسپولیس وارد بحران شده است زیرا ما در این دو دیدار اگر از موقعیت های خود به بهترین شکل استفاده می کردیم، نتیجه مسابقه به نفع مان تغییر می کرد و امروز دیگر چنین بحث هایی علیه پرسپولیس مطرح نمی شد.

وی ادامه داد: شاید غیبت 5 بازیکن کلیدی و یا بد بازی کردن تیم در بعضی از دقایق این دیدارها تاثیر مستقیمی در نتایج تیم داشته است اما اگر ما بخواهیم قهرمانی شویم نباید این مسائل را در نظر بگیریم. قطعا بازیکنان ذخیره و نیمکت نشین هم باید در مسابقات با قدرت بیشتر به میدان رفته و به همه ثابت کنند پرسپولیس از تیم درون و بیرون زمین بسیار خوبی برخوردار است.

مدافع پرسپولیس در مورد انتقادهایی که از خط دفاع این تیم مطرح شده، افزود: نباید تمام تقصیرها را به گردن خط دفاع انداخت زیرا در این چند دیدار ما در دفاع تیمی دچار مشکل شدیم و باید این بخش را تقویت کنیم. باید بازیکنان از همان نیمه زمین حریف کار دفاعی را آغاز کنند تا فشار کمتری به خط دفاع و دروازه تیم وارد شود و تیم مقابل کمتر وارد محوطه 18 قدم ما شود.

وی در مورد دیدار با برق شیراز تاکید کرد: ما در این دیدار میزبان هستیم، همچنین به این 3 امتیاز نیاز مبرمی داریم و نباید اجازه دهیم برق شیراز با امتیاز زمین را ترک کند. مطمئنا با پیروزی برابر آنها از این وضعیت خارج خواهیم شد.

شیری اضافه کرد: بازیکنان ما با فراموش کردن دو شکست گذشته، با آمادگی کامل و قدرت بالا در این دیدار به میدان می روند تا با تحمیل نخستین شکست فصل جاری به برق شیراز، پرسپولیس بار دیگر به جمع تیم های بالای جدول باز گردد.

وی در مورد پست جدیدش در پرسپولیس اظهار داشت: گرچه دوست دارم در پست تخصصی ام به میدان بروم اما امروز سرمربی تیم از من در کنارها استفاده می کند و من هم به نظر وی احترام می گذارم. البته حضورم در این پست باعث شد تا حدودی از تیم ملی دور شوم اما در بازی های آینده تمام تلاشم را به کار می بندم تا بتوانم ضمن ارائه بازیهای قابل قبول در تیم، بار دیگر شرایط حضورم را در تیم ملی فراهم سازم.

مدافع تیم پرسپولیس در مورد رویارویی اش با برادرش(مهدی شیری هافبک برق شیراز) در بازی فردا گفت: در دنیای حرفه ای فوتبال تنها باید برای موفقیت تیم تلاش کرد. البته من همیشه به برادرم احترام می گذارم اما در زمین ورزش با وی رقیب هستم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درسته پرسپولیس خیلی ضعیف بود. اما والا داوری ضعیف تر بود. این پنالتی دیگه تابلو بود. اینکه نشد داوری. یه بازی سر مس کرمان. یه بازی سر ملوان حالا هم سر فولاد...............

بنده خدا قطبی تیمش اگه این 3 تا ناداوری اتفاق نمی افتاد الان بالاهای جدول بود.

نكته جالب قضيه اظهارات جناب كارشناس داوري آقاي نصيرزاده هست كه بعد از بازي با فولاد بلافاصله اعلام كرده بود اون صحنه پنالتي نبوده!! متاسفانه نصيرزاده اكثرا جهت دار صحبت ميكنه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نكته جالب قضيه اظهارات جناب كارشناس داوري آقاي نصيرزاده هست كه بعد از بازي با فولاد بلافاصله اعلام كرده بود اون صحنه پنالتي نبوده!! متاسفانه نصيرزاده اكثرا جهت دار صحبت ميكنه.

خیلی جالبه کارشناسا 100 بار فیلم رو میبینن باز با هم نظرشون فرق میکنه ! بعد آدم با خودش میگه بابا پس بیچاره داورها ! حالا یک فوتبال اروپایی می بینی داور چه قدر عالی داوری می کنه متاسف میشی واسه کارشناسا !
همین کارشناسا هستن که به این داورا آموزش میدن دیگه !
خانه از پایبست ویران است ! باید یک خونه تکونی بشه !:lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب همونطور كه در 90 ديديد داور بايد يك پنالتي اخراج ميگرفت و خودتون ديگه ميتونيد حدس بزنيد نتيجه

چجوري تغيير ميكرد ... ديگه جدا خسته شدم از داوري و نميخوام در بارش حرف بزنم چون كلا داورا دوست ندارن

براي ما پنالتي بگيرن اما اگر بر ضد ما باشه از فاصله 190 متري هم پنالتي كه انجام نشده رو ميبينن :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قطبي: دوست دارم پروين را در تمرينات پرسپوليس ببينم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بسيار علاقمندم كه منتقدان، پيشكسوتان و بويژه علي پروين را در تمرين ببينم.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص آخرين وضعيت پرسپوليس صحبت كرد كه در زير مي‌خوانيد.

فارس: شرايط پرسپوليس پس از دو شكست را چگونه مي‌بينيد؟
همه شوكه شده اند؛ ولي پس از جلسه اي كه داشتيم فكر مي كنم بازيكنان با انگيزه اي دو برابر براي موفقيت در بازي هاي آينده آماده هستند.

فارس: و اگر باز هم مغلوب شديد؟
بعيد مي‌دانم اينطور باشد، چون با شرايط خاصي كه داريم و با حمايت هواداران مي توانيم پيروز شويم. اگر اين بازي را ببازيم وضعيت جالبي پيش نخواهد آمد.

فارس: مشكلات خط دفاعي را حل كرده ايد؟
با صبحت هاي اختصاصي و گوشزد كردن نقاط ضعف در تمرينات سعي كرده ايم بازيكنان از خط حمله تا دفاع به گونه اي كار كنند كه ديگر اشتباهي پيش نيايد.

فارس: باز هم امكان تغيير نفرات وجود دارد؟
بهترين ها در تمرين در تركيب اصلي قرار مي گيرند، ضمن اينكه وقتي بازيكني محروم يا مصدوم شود مبجور به ايجاد تغييرات هستم.

فارس: گفته مي شود پتروويچ و واعظي را به عمد در بازي مقابل ابومسلم و فولاد روي نيمكت قرار داده ‌ايد؟
در فوتبال بين المللي اين جمله هيج معنايي نمي‌دهد. به خود اجازه نمي‌دهم با قلب ميليون‌ها هوادار و مسئولان بازي كنم. خبرنگاراني كه در محل تمرين بودند ديدند پتروويچ قبل از بازي با ابومسلم تمرين نداشت و خودش به من گفت كه توانايي بازي كامل را ندارد.

فارس: اما گفته شد واعظي مشكلي براي بازي مقابل فولاد ندارد؟
مي‌توانيد از خود او بپرسيد. با درد روي نيمكت پرسپوليس نشست چون من از او خواستم. بي شك اگر آماده بود از حضورش در تركيب استقبال مي كردم.

فارس: به نظر مي رسد حواشي اين فصل به مراتب بيش از فصل قبل است؟
به هر حال مسئولان باشگاه از من حمايت مي كنند و حاميان خود را دارم؛ اما منتقدانم زياد شده اند كه از همه آنها دعوت مي كنم در محل تمرينات ما حاضر شوند.

فارس: چه تدبيري براي خاتمه دادن به انتقادات داريد؟
بازي هاي ليگ 34 هفته است و فقط 10 هفته از آن گذشته است. من كاري به شايعات ندارم و به آينده بسيار اميدوارم.

فارس: چرا بسياري از اخبار كذب را تكذيب نمي‌كنيد؟
وقتي مطلبي نوشته مي شود و هزاران نفر آن را مي خوانند، تكذيب روز بعد دردي را درمان نمي كند.

فارس: حميد استيلي عنوان كرده كه پاي شما را به ايران باز كرده است؟
بله. من وقتي قرار بود به ايران بيايم با استيلي صحبت كردم. يك فصل خوب در كنارش داشتم و با هم تيم را قهرمان كرديم. خاطرات خوبي از بودن در كنار استيلي دارم.

فارس: اما معتقد است با صد هزار دلار شما را به ايران آورده است!
خب بارها در مورد من در رسانه ها صحبت كرده است. فقط سكوت مي‌كنم و سعي مي‌كنم مردم خودشان قضاوت كنند چون آنها همه چيز را مي‌دانند.

فارس: حتي اگر به شما توهين شود سكوت مي كنيد؟
من يك مربي حرفه اي هستم و مي دانم كه اين حرف ها در فوتبال وجود دارد.

فارس: بعدها نيز جوابي براي او نداريد؟
خير. اگر قرار بود جواب بدهم، بايد با پاسخ صدها نفر را مي دادم.

فارس: منظورتان چه كساني است؟
مگر خبرنگاران نيامدند سر تمرين تا از من جواب حرف هاي مايلي كهن را بگيرند؟ من فقط سكوت كردم و فكر مي كنم بهترين تصميم بود.

فارس: معتقديد كار شما باعث شد تا مايلي كهن خودش در محل تمرينات حاضر شود؟
خير. همانطور كه گفتم بزرگي و حرفه اي بودنش را نشان داد. شايد حتي به انتقادهاي وي نياز داشتم. مايلي كهن، مصطفوي و بزرگاني ديگر در پرسپوليس براي اين تيم عرق ريخته اند و من هم وظيفه ام احترام گذاشتن به آنها است.

فارس: آماده كمك گرفتن از آنها هستيد؟
بله. از روز اولي كه به ايران آمدم اين حرف را زدم. از صميم قلب دوست دارم پيشكسوتان، منتقدان و بزرگاني مثل علي پروين كه دلشان با پرسپوليس است را در تمرينات بيينم تا از آنها راهنمايي بخواهم و به آنها نزديك تر شوم، چون گرفتن مشاوره از بزرگان براي هيچكس عيب نيست.

فارس: به بازيكنان بپردازيم. اغلب كارشناسان معتقدند مدافعان فعلي در حد پرسپوليس نيستند. موافقيد؟
خير. مدافعان ما جزو بهترين هاي ايران هستند. اگر گل خورده ايم 24 نفر در آن نقش داشته اند. نبايد فقط مدافعان را مقصر دانست.

فارس: و انتقادها از دي كارمو؟
هنوز به او اعتقاد دارم، ولي خوشحالم كه زبان ايراني را بلد نيست، چون اگر اين همه انتقاد را متوجه مي‌شد از ايران فرار مي‌كرد. دي كارمو به وقت نياز دارد و قدرت او عصاي دست پرسپوليس مي‌شود.

فارس: گفته ايد كه رحمان رضايي را نمي‌خواهيد؟
هرگز نگفته ام رحمان را نمي‌خواهم. او بازيكن كوچكي نيست ولي مدت ها بازي نكرده و به زمان نياز دارد. بايد بيشتر فكر كنم. ما در پست هاي ديگر مانند دروازه بان مشكلات بيشتري داريم.

فارس: آيا افشين قطبي علاقه اي به فسخ قرارداد در شرايط فعلي دارد؟
هرگز. با حمايتي كه مسئولان از من كردند دلگرم شدم و باز هم رو به جلو حركت مي‌كنم. كاري خواهم كرد كه اگر درب يك منزل به رويم بسته شد درب كاخ به رويم باز شود.

فارس: هنوز هم معتقديد قهرمان مي شويد؟
بله. از قبل مصمم تر هستم. فقط اميدوارم در بازي بعدي نتيجه دلخواه را بگيريم.

فارس: برق شيراز را چگونه تيمي مي‌بينيد؟
تيمي سخت كوش، جوان و حادثه ساز در اوايل فصل؛ ولي به تيم خودم ايمان دارم و براي رسيدن به بالاي جدول از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنيم.

فارس: درباره ليدرها و تماشاگران حرفي نزديد. آنها ناراحت هستند.
حق دارند، چون عاشق پرسپوليس هستند؛ ولي بايد بدانند تمام اعضاي باشگاه و تيم به دنبال يك هدف هستند و آن موفقيت پرسپوليس در ايران و آسيا است. بهتر است صبور باشند و در برابر اتفاقات فوتبال دل شير داشته باشند.

فارس: و صحبت پاياني؟
دوست دارم همه بدانند كه من براي پول به ايران نيامدم چون در ليگ امارات و حتي ليگ كره مي شد پول بيشتري بگيرم و بدون اين همه حاشيه كار كنم. اميدوارم آنهايي كه نمي خواهند موفقيت قطبي را ببيند حداقل به خاطر پرسپوليس و ميليون ها هوادارانش از حاشيه سازي دست بردارند.

منبع: خبرگزاري فارس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رييس سازمان ليگ در گفت و گو با ايپنا:الونگ پرسپوليسي مي‌شود،‌ اما به يك شرط!

رييس سازمان ليگ گفت: "الونگ فقط در صورتي مي‌تواند به تركيب تيم فوتبال پرسپوليس اضافه شود كه مدت قراردادش با تيم تمام نشده باشد."

در حاليكه خبرهاي رسيده حاكي از آن است كه قطبي در نظر دارد الونگ را به جاي يكي از بازيكنان خارجي تيم، در تركيب قرار دهد و از آنجا كه تاكنون از 4 بازيكن خارجي ديگر استفاده كرده، لذا احتمال بروز مشكل براي اضافه شدن الونگ وجود دارد.

در همين رابطه عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، عنوان كرد: "با اين توصيف الونگ نمي‌تواند براي تيم پرسپوليس بازي كند، مگر اينكه از قبل با تيم پرسپوليس قرارداد داشته و مهلت قرادادش هنوز به پايان نرسيده باشد. چرا كه سازمان ليگ در ابتداي فصل مقرر كرد كه هر يك از تيم ها تنها مي‌تواند 4 بازيكن خارجي داشته باشد، اما به طور استثنا اين فصل درباره بازيكناني كه از پيش قرارداد داشتند سخت‌گيري نمي‌كنيم و درباره آنها باشگاه‌ها مي‌توانند تا 5 بازيكن خارجي نيز داشته باشند."

محمدي در اين رابطه كه نام الونگ در ابتداي فصل جزو ليست اسامي بازيكنان پرسپوليس نبوده،‌ توضيح داد: "در اين رابطه بايد براساس آيين نامه تصميم گرفت و الونگ در صورتي كه از پيش با پرسپوليس قرارداد داشته باشد مي‌تواند با حذف يكي از بازيكنان تيم به تركيب پرسپوليس راه يابد."

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پرسپوليس را با تيم فصل گذشته مقايسه نکنيد
كريم باقري : علي كريمي فعلا تصميمي براي بازگشت به تيم ملي ندارد
تيمي كه مدعي قهرماني است بايد در اندازه هاي يك قهرمان بازي كند

كريم باقري گفت:

با فراموش كردن شكست برابر فولاد خوزستان و ابومسلم خراسان، در حال حاضر بدون هيچ‌‏گونه استرس و دغدغه‌‏اي به فكر كسب سه امتياز برابر برق شيراز هستيم.

كاپيتان تيم پرسپوليس در گفت و گو با ايلنا افزود: در حال حاضر بازيكنان ما از آمادگي خوبي برخوردار هستند ، با اين وجود معتقدم بازي سختي را برابر برق شيراز داريم. اميدوارم با توجه به شرايطي كه فعلا تيم پرسپوليس گرفتارش شده بتوانيم سه امتياز بازي اين هفته را كسب كنيم.
وي افزود: تيم پرسپوليس در ديدار مقابل برق شيراز فقط نياز به پيروزي دارد تا بتوانيم با اين پيروزي مجدداً‌ به روزهاي خوب گذشته برگرديم. در اين بين بازيكنان ما طي سه روز گذشته پس از باخت برابر فولاد خوزستان عزم خود را جزم كرده‌‏اند تا ديگر امتيازي را از دست ندهند و از عنوان قهرماني فصل گذشته خود دفاع كنند.
باقري اضافه كرد: مسلماً تيم برق شيراز بي‌‏دليل به صدر جدول نيامده و اين تيم با نتايجي كه كسب كرده نشان داده از مربي و بازيكنان خوبي بهره مي‌‏برد. به طور يقين بازي سختي را مقابل اين تيم خواهيم داشت و بازيكنان بايد خيلي تلاش كنند كه بتوانند برق شيراز را شكست دهند.
هافبك تيم پرسپوليس اضافه كرد:‌ شرايط مسابقات ليگ برتر اين فصل با فصل گذشته تفاوتهاي زيادي دارد و همانگونه كه مي بينيد از نحوه بازي تيم ها گرفته تا شرايط بازيكنان ، مربيان و مسابقات همه چيز با گذشته فرق كرده است. بنابراين، اينكه بخواهيم شرايط امروز پرسپوليس را با تيم فصل گذشته مقايسه كنيم كار اشتباهي است اما اينكه بخواهيم با دو باخت وضعيت تيم پرسپوليس را بحراني قلمداد كنيم صحيح نيست. چرا كه در هر دو مسابقه گذشته حق تيم ما باخت نبود و فرصت هاي بسياري را براي گلزني داشتيم كه از دست داديم.
وي در خصوص دلايل عدم نتيجه گيري تيم پرسپوليس در چند مسابقه گذشته گفت: مربيان و خود بازيكنان بايد به دنبال علت باخت ها باشندتا در نهايت با رفع نقاط ضعف تعداد گل هاي خورده را به حداقل برسانيم.
هافبك تيم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چرا بازيكنان بيش از حد معمول مصدوم مي شوند عنوان داشت: مصدوميت جزيي از فوتبال است ، ساير تيم ها هم بازيكنان مصدوم بسياري دارند و وجود چنين شرايطي در هر تيم باشگاهي طبيعي است.
كريم باقري ادامه داد:‌ اگر مي خواهيم در ادامه مسابقات ليگ برتر همانند فصل گذشته به عنوان يك تيم مدعي مطرح باشيم بايد مانند يك تيم قهرمان درمسابقات ظاهر شويم و در غير اين صورت نمي توانيم به اين مهم دست پيدا كنيم.
وي افزود: در حال حاضر اصلي ترين دليل عدم نتيجه گيري تيم پرسپوليس اين است كه بازيكنان تمركز لازم را در حين برگزاري مسابقات ندارند، به طور قطع اگر بتوانيم حواسمان را بيشتر جمع كنيم و از پرداختن به حاشيه بپرهيزيم پتانسيل قهرماني را داريم و من به موفقيت دوباره اين تيم اميدوارم.
هافبك سابق تيم ملي كشورمان در خصوص ديدار تيم ملي برابر كره شمالي گفت: به نظرمن مهم كسب سه امتياز بود كه گرفتيم ولي در ارتباط با مسائل فني تيم ملي نيز كارشناسان بايد نظر بدهند.
وي افزود: همانطور كه قبل از بازي هم گفته بودم كره شمالي تيمي از پيش بازنده نيست و ديديم كه براي باختن به كشورمان نيامده بود.
باقري در خصوص وساطت براي بازگشت علي كريمي به اردوي تيم ملي گفت:‌ من تا آنجا كه بتوانم هركاري از دستم بربيايد انجام مي دهم و تا حالا يكي دو بار در همين ارتباط با علي كريمي صحبت كرده ام اما گويا فعلاً نظرش اين نيست كه به تيم ملي برگردد. با اين وجود شايد با صحبت بزرگ ترهاي فوتبال علي كريمي براي بازگشت به تيم ملي متقاعد شود. البته معتقدم گذشت زمان در حل اين مساله تاثيرگذار خواهد بود و نبايد خيلي در اين مورد عجله به خرج داد.
هافبك تيم پرسپوليس در خصوص بازگشت خودش به اردوي تيم ملي گفت:‌‏ در همين ارتباط صحبت هايي بين من و سرمربي تيم ملي انجام شد و من گفتم كه مشكل خاصي وجود ندارد و همواره بر اين باورم كه هر كدام از ما كه بتوانيم قدمي براي تيم ملي برداريم نبايد كوتاهي كنيم. در حال حاضر هم سرمربي تيم ملي تشخيص داده كه من مي توانم براي تيم ملي موثر باشم و من هم با تمام وجود مي پذيرم. البته تا بازي بعدي تيم ملي زمان هست تا با ارزيابي تمامي شرايط انشاءالله بتوانم تصميم خوبي بگيرم. اما از حالا زود است در اين مورداظهارنظر قطعي داشته باشم چرا كه ممكن است آنموقع از آمادگي مطلوب به دور باشم . من مي خواهم در اوج آمادگي به تيم ملي برگردم و تلاش مي كنم از هر نظر آماده باشم.

منبع: ايلنا

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
[
B]sasan s [/B] با اجازه حامد خان استارتر تاپيك

SonadoR عزيز كلا اين عليرضا پسر خوبيه ، فقط بعضي وقتا احساساتي ميشه يه پستي اينجا ميده كه به مذاق دوستان خوش نمياد ، نمونه اين تيپ پست دادن ها رو هم از طرف رفقاي پرسپوليسي در تاپيك استقلال داشتيم . من از اديسون خواستم ديگه پستهايي كه توش ايجاد ناراحتي ميكنه اينجا نذاره ، خواهشم اينه شما هم انقدر روي اين رفيقمون حساسيت نداشته باشيد. موفق باشيد
منم نگفتم ایشون آدم بدیه ساسان جان.احساساتشم ماله اینه که وقتی پرسپولیس می بازه قند تو دل ایشون آب می شه.منم از ایشون یه بار خواسته بودم اما مثل اینکه اثری نداشت.
در مورد توهینی هم که به پرسپولیس تو تاپیک استقلال شد یکی از دوستان استقلالی نام پرسپولیس رو پی پی خطاب کردن که فرزاد خان هم تو بحث بودن اما دریغ از یه تذکر خشک و خالی به اون دوست استقلالی.
من با ایشون پدر کشتگی که ندارم بخوام حساس باشم اما چون به ایشون قبلا تذکر داده شده بود عکس العمل نشون دادم.
.

alireza_edison

والا چی بگم ! فقط اینو میگم : بیایید شادی هامون رو تقسیم کنیم !
در مورد تقسیم شادی ها هم علیرضا جان لطفا شادی از برد استقلال رو تو تاپیک استقلال و شادی از باخت های پرسپولیسو تو تاپیک کل کل تقسیم کنین تا مشکلی پیش نیاد. با تشکر

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
درسته پرسپولیس خیلی ضعیف بود. اما والا داوری ضعیف تر بود. این پنالتی دیگه تابلو بود. اینکه نشد داوری. یه بازی سر مس کرمان. یه بازی سر ملوان حالا هم سر فولاد...............

بنده خدا قطبی تیمش اگه این 3 تا ناداوری اتفاق نمی افتاد الان بالاهای جدول بود.

اي كاش فقط همين 3 تا بود , تا حالا اينجوري بوده

هفته 3 : ملوان - پرسپوليس (پنالتي الكي براي ملوان , نتيجه مساوي
هفته چهارم : پرسپوليس - ذوب آهن ( يك پنالتي پرسپوليس (منظورم گرفته نشد هست ) - نتيجه مساوي فكر كنم )
هفته 6 : پرسپوليس - مس ( يك پنالتي پرسپوليس - نتيجه : باخت پرسپوليس )
هفته 7 : پيام - پرسپوليس ( اخراج بازيكن پيام ((كه داور اخراج نكرد))- نتيجه برد پرسپوليس )
هفته 10 : ابومسلم - پرسپوليس ( گل اول ابومسلم روي اشتباه داور در ضربه اوت - نتيجه باخت پرسپوليس )
هفته 5 : فولاد - پرسپوليس ( پنالتي و اخراج بازيكن فولاد , اعلام اشتباه آفسايد صحنه تك به تك بازيكن پرسپوليس - نتيجه : باخت پرسپوليس )
اون بازي ديگه هم كه 2 اخراجي بايد ميداشت بماند

اگه جمع بندي كنيم مي بينيم كه 2+2+1+3 يعني 8 امتياز حداقل در حالت خوشبينانه به خاطر داوري از دست داديم (( بازي با مس رو يك امتياز در نظر گرفتم - بازي ابومسلم هم بييخيال خود پرسپوليسيها بيشترتقصير داشتن))
يعني الان بايد 23 امتياز ميداشتيم (( ميگم 8 امتياز حداقل تاثير داوري بوده ))

اما به هر حال پرسپوليس بايد بدونه كه داوري چطوري داره ((( به نظر من عمدا)) عليه اون كار ميكنه و از 10 بازي تا حالا تو 6 بازي به ضررش كار كرده , پس بايد خودش طوري بازي كنه كه بتونه هم داور رو ببره و هم حريفرو نه طوري كه به راحتي دفاع كم بياره و گل بخوره

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار مقابل برق مشخص شد

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار فردا مقابل برق شيراز مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تمرينات روزهاي اخير به نظر مي رسد پرسپوليس با تركيب زير به مصاف برق شيراز برود:
مهدي واعظي، عليرضا محمد، سپهر حيدري، فرانك آتسو ، پژمان نوري، ايوان پتروويچ، مازيار زارع، مجتبي شيري، كريم باقري، علي كريمي و عليرضانيكبخت واحدي.
بازي فوق فردا از هفته يازدهم در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

------------

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران از مسئولان باشگاه خواست مهاجم سنگالي را به دليل غيبت غير موجه با جريمه‌اي سنگين مواجه كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي كه شديدا از ابراهيم توره به دليل غيبت‌هاي غير موجه ناراحت است، از مسوولان باشگاه درخواست كرد جريمه سنگيني براي او درنظر بگيرند.
قطبي معتقد است توره در بازي مقابل فولاد خوزستان و همچينن ديدار فردا مقابل برق شيراز مي‌توانست تاثيرگذار باشد.
قرار بود داريوش مصطفوي قبل از ارسال نامه شكايت به فيفا در خصوص غيبت‌هاي غيرموجه توره با مدير برنامه‌هاي اين بازيكن گفتگو كند؛ اما اين جلسه روز گذشته به دليل عدم حضور مدير برنامه‌هاي اين بازيكن در باشگاه برگزار نشد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
[
در مورد توهینی هم که به پرسپولیس تو تاپیک استقلال شد یکی از دوستان استقلالی نام پرسپولیس رو پی پی خطاب کردن که فرزاد خان هم تو بحث بودن اما دریغ از یه تذکر خشک و خالی به اون دوست استقلالی

رفیق عزیز

من تو یه زمان نسبت به این جریانات حساسیت نشون دادم و پیگیری کردم .. بعد دیدم اینجوری هم اعصابم خیلی بهم میریزه هم باید هی نسیت به پست دوستان مختلف حساسیت نشون بدم در صورتی که اصلا من در این زمینه مسئولیتی ندارم کما اینکه بعد از اون جریان بارها از این صحبت های بعضا توهین آمیز شد من هم بی توجه کار خودمو میکردم و فوقش به یک بد ریپورت بسنده میکردم چون بارها و بارها گفتم " توهین به هرکسی و در هر جائی نکوهیدس "
در زمینه همین پست آخر هم من اصلا گلایه ای تو تاپیک عنوان نکردم فقط بعدش که دوست عزیزمون پست رو دلیت کرد ازش تشکر کردم

درباره اون پستی هم که میفرمائید من به اون دوستمون پیام دادم و ازش خواهش کردم پستشو ادیت بکنه که ایشون هم لطف کردن و اون گفته رو اصلاح کردن

خلاصه باز هم اگه از من در این زمینه قصوری احساس میکنید من از شما پوزش میخوام .. :)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شکایت پرسپولیس به فیفا تنظیم شد
توره همچنان برنمی گردد

ابراهیم توره برخلاف حرف و حدیث های روزهای اخیر همچنان به تهران بازنگشته است. البته مهاجم سنگالی پرسپولیس کشورش را ترک کرده و به دوبی رفته است. توره باز هم دلیل نیامدنش را جور نشدن بلیط تهران عنوان کرده است هر چند به نظر می رسد این موضوع بهانه ای است که او برای به تأخیر انداختن سفرش به تهران می آورد. توره که به خاطر مشکل مالیاتی اش با مصطفوی اختلاف پیدا کرده است، از این مسئله استفاده کرده و باشگاه را تحت فشار قرار داده است.
گویا توره قصد دارد برای بازی مقابل برق هم به تهران برنگردد تا پرسپولیسی ها به نوعی قدر او را بدانند و مشکلش را حل کنند. از آن طرف، از باشگاه خبر می رسد که پرسپولیسی ها نامه شکایت از توره را تنظیم کرده اند و قصد دارند آن را به فیفا ارسال کنند. باید دید بالاخره سرنوشت مهاجم بلند قامت پرسپولیس به کجا کشیده می شود. آیا او به تهران بازمی گردد یا پرسپولیسی ها به فیفا شکایت می کنند؟
( این سیاهها عجب دودره بازهایی هستند! اول از الونگ که فصل قبل کلی اذیت کرد حالا هم توره. اینم از شانس پرسپولیسه دیگه)

دفاع بد، برای دروازه بان ها دردسر است
واعظی: بعید می دانم مقابل برق بازی کنم
مهدی واعظی، دروازه بان شماره یک پرسپولیس که به دلیل مصدومیت گردن، بازی مقابل فولاد را از دست داد، برای حضور در بازی چهارشنبه مقابل برق هم وضعیت نامشخصی دارد. هر چند واعظی دیروز در تمرینات شرکت کرد، اما خودش بعید می داند که به بازی مقابل برق برسد: «با این که امروز تمرین کردم، اما پس از چند دقیقه گردنم دوباره درد گرفت. مهره های گردنم مشکل دارد و با این وضع بعید می دانم به بازی چهارشنبه برسم».
واعظی درباره انتقاداتی که از حقیقی می شود، اعتقاد دارد گلر جوان پرسپولیس عملکرد خیلی بدی نداشته است: «به نظر من حقیقی فقط روی گل دوم مقصر بود. اوضاع دفاعی تیم ما به قدری بد است که کار ما خیلی سخت شده است. به نظر من حقیقی یکی از بهترین گلرهای ایران می شود و نباید او را زیر سئوال برد».
(خدا به خیر کنه دوباره با حقیقی....)

با کریمی برای بازگشت به تیم ملی صحبت کردم
باقری: برق را شکست می دهیم
کریم باقری که در بازی مقابل ابومسلم و فولاد، سرخپوشان را همراهی نکرد، پس از رفع مصدومیتش در بازی چهارشنبه مقابل برق مشکلی برای حضور در میدان ندارد. به سراغ کاپیتان قرمزها رفتیم تادرباره شکست های اخیر پرسپولیس و همچنین بازی مقابل برق همکلام شویم.
* اوضاع تیم پس از شکست برابر فولاد چگونه است؟
- بازی فولاد تمام شده و نباید بیشتر به آن پرداخت. ما باید به روزهای خوب فکر کنیم و به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی خودمان باشیم.
* خیلی از وضع دفاع پرسپولیس انتقاد می شود. شما به عنوان کاپیتان تیم چه نظری درباره وضعیت دفاعی پرسپولیس دارید؟
- همه می دانند که دفاع ما مشکل دارد. مربیان تیم مطمئناً راهکارهایی برای بهتر شدن اوضاع دارند. من معتقدم به زودی شرایط دفاعی ما درست می شود.
* در جلسه با مصطفوی چه گذشت؟
- جلسه خوبی بود و مصطفوی هم فهمید که در تیم مشکلی وجود ندارد و فقط اشتباهات بازیکنان این نتایج را به وجود آورده است. البته به نظرم این شرایط برای همه تیم های دنیا هست و باید از کادر فنی و بازیکنان حمایت شود. شما به اوضاع منچستر در جدول لیگ انگلیس نگاه کنید. تمام تیم ها یک دوران افت دارند که ما به زودی آن را پشت سر می گذاریم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
خوب همونطور كه در 90 ديديد داور بايد يك پنالتي اخراج ميگرفت و خودتون ديگه ميتونيد حدس بزنيد نتيجه

چجوري تغيير ميكرد ... ديگه جدا خسته شدم از داوري و نميخوام در بارش حرف بزنم چون كلا داورا دوست ندارن

براي ما پنالتي بگيرن اما اگر بر ضد ما باشه از فاصله 190 متري هم پنالتي كه انجام نشده رو ميبينن :hmm:

نمیدونم چرا همه داورها می خوان شجاعتشون را تو بازیهای پرسپولیس نشون بدن!
جدیدا مد شده اگه واسه پرسپولیس پنالتي نگیرند یعنی شجاعند و تحت تاثیر جو قرار نمی گیرند و اینا!!!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اي كاش فقط همين 3 تا بود , تا حالا اينجوري بوده

هفته 3 : ملوان - پرسپوليس (پنالتي الكي براي ملوان , نتيجه مساوي
هفته چهارم : پرسپوليس - ذوب آهن ( يك پنالتي پرسپوليس (منظورم گرفته نشد هست ) - نتيجه مساوي فكر كنم )
هفته 6 : پرسپوليس - مس ( يك پنالتي پرسپوليس - نتيجه : باخت پرسپوليس )
هفته 7 : پيام - پرسپوليس ( اخراج بازيكن پيام ((كه داور اخراج نكرد))- نتيجه برد پرسپوليس )
هفته 10 : ابومسلم - پرسپوليس ( گل اول ابومسلم روي اشتباه داور در ضربه اوت - نتيجه باخت پرسپوليس )
هفته 5 : فولاد - پرسپوليس ( پنالتي و اخراج بازيكن فولاد , اعلام اشتباه آفسايد صحنه تك به تك بازيكن پرسپوليس - نتيجه : باخت پرسپوليس )
اون بازي ديگه هم كه 2 اخراجي بايد ميداشت بماند

اگه جمع بندي كنيم مي بينيم كه 2+2+1+3 يعني 8 امتياز حداقل در حالت خوشبينانه به خاطر داوري از دست داديم (( بازي با مس رو يك امتياز در نظر گرفتم - بازي ابومسلم هم بييخيال خود پرسپوليسيها بيشترتقصير داشتن))
يعني الان بايد 23 امتياز ميداشتيم (( ميگم 8 امتياز حداقل تاثير داوري بوده ))

اما به هر حال پرسپوليس بايد بدونه كه داوري چطوري داره ((( به نظر من عمدا)) عليه اون كار ميكنه و از 10 بازي تا حالا تو 6 بازي به ضررش كار كرده , پس بايد خودش طوري بازي كنه كه بتونه هم داور رو ببره و هم حريفرو نه طوري كه به راحتي دفاع كم بياره و گل بخوره

ممنون دوست عزيز . اين پست شما از اون پستهايي هست كه چكيده اتفاقات چند وقت اخير در خصوص داوريها عليه پرسپوليس هست. با اون جمله بولد شده هم كاملا موافقم . به نظر پرسپوليس خيلي پتانسيل بالاتري از اين بازيهايي كه انجام ميده ( حالا چه اونهايي كه برده يا اونهايي كه باخته)داره و بايد اين پتانسيل رو به حالت بالفعل در بياره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليسي شدن رحمان رضايي منتفي شد

با نظر مخالف افشين قطبي، پيوستن رحمان رضايي به تيم فوتبال پرسپوليس منتفي شد.

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اعلام كرد كه اين تيم از جذب رحمان رضاي منصرف شده است.

مجيد فرخزادي در اين رابطه مي‌گويد: حسين هدايتي مذاكرت نهايي را با رضايي انجام داده بود و مشكلي در راه پيوستن اين بازيكن احساس نمي‌شد، اما از آنجا كه سرمربي در موارد فني حرف اول و آخر را مي‌زند، با ناراضي بودن قطبي نسبت به اين انتقال پرونده پرسپوليسي شدن رضايي براي هميشه مختومه شد.

وي در ادامه راجع به بازي پرسپوليس با برق شيراز گفت: تيم ما روزهاي حساسي را سپري مي‌كند و به همين دليل در جلسه‌اي كه مديرعامل با بازيكنان داشت، از آنها خواست تا از اين پس با جديت بيشتري در بازي‌ها شركت كنند تا از اين طريق ضمن خارج شدن از بحران عدم نتيجه گيري، پرسپوليس را به جمع تيم‌هاي مدعي قهرماني برسانند.

تيم فوتبال پرسپوليس در پايان هفته دهم با ‪ ۱۵‬امتياز در رده پنجم جدول رده بندي قرار گرفت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به بهانه بازي امروز با برق شيراز:

بايد چند گل از استقلال مي خورديم تا آنها راضي شوند
محمد عباسي : بازي با پرسپوليس هم مانند بازي استقلال داراي شرايط ويژه اي است

سرمربي تيم برق شيراز گفت: بازي برابر پرسپوليس به مانند مسابقه با استقلال داراي شرايط خاصي است.
محمدعباسي در گفت و گو با ايلنا افزود:‌ تيم پرسپوليس از مهره هاي بسيار بزرگي برخوردار است و با توجه به عدم نتيجه گيري اين تيم در چند هفته گذشته، در مسابقه فردا برابر برق شيراز با تمام وجود تلاش خواهد كرد تا سه امتياز را كسب كند.
وي ادامه داد: تيم پرسپوليس چيزي براي از دست دادن ندارد به همين دليل فكر مي كنم كار سختي را در برابر اين تيم خواهيم داشت ضمن اينكه بازيكنان مصدوم اين تيم آماده اين مسابقه شده اند. با اين حال سعي مي كنيم در مقابل اين تيم امتياز بگيريم و دست پر از تهران به شيراز برويم.
وي در خصوص سيستم بازي تيم برق شيراز گفت: من به سيستم اعتقاد چنداني ندارم چرا كه اين بازيكنان هستند كه در زمين بازي مي كنند البته در طول مسابقه بنا به سبك بازي حريف تدابيري مي انديشيم. در مقابل پرسپوليس هم برنامه هايي داريم كه بتوانيم مقابل اين تيم عملكرد قابل قبولي داشته باشيم.
عباسي در خصوص ادعاي مربيان استقلال مبني بر ارائه ضد فوتبال در مقابل اين تيم عنوان داشت : استقلالي ها از كدام ضد فوتبال حرف مي زنند. حتماً اگر ما پنج گل از اين تيم دريافت مي كرديم سرمربي استقلال خوشحال و راضي مي شد و به من بابت ارائه يك بازي جوانمردانه تبريك مي گفت . من نمي دانم مربيان استقلال چطور مي توانند ادعا كنند ما ضد فوتبال بازي كرديم در حالي كه در دقيقه 85 يك موقعيت تك به تك را نتوانستيم به گل تبديل كنيم.
سرمربي تيم برق شيراز اضافه كرد: برخلاف ادعاي استقلالي ها اگر تا دقيقه 25 دو بازيكن ما مصدوم نمي شدند به طور يقين اين شانس را داشتيم تا سه امتياز بازي در برابر اين تيم را كسب كنيم. البته استقلال در جريان بازي صاحب يك پنالتي هم شد كه مي توانستند به گل برسند. حتما وقتي خودشان هم قدر موقعيت ها را ندانستند به نوع بازي ما مربوط مي شود.
وي ادامه داد: از مسابقه آينده به دروازه بان و مدافعان تيم اعلام مي كنم در هنگام حملات حريفان خود را كنار بكشند تا آنها راحت گلزني كنند و ما هم آدم خوبي لقب بگيريم. هر مربي كه سيستم تيم خود را طوري انتخاب كند كه تيم استقلال راحت گلزني كند از سوي مربيان تيم استقلال يك مربي ايده آل لقب مي گيرد اما اگر با تدابير خاصي بازي كند و اجازه ندهد دروازه اش باز شود به ضد فوتبال متهم مي شود.
سرمربي تيم برق شيراز گفت: من به نظر قلعه نويي احترام مي گذارم اما من كاري كه خودم مي دانم درست است انجام مي دهم و به اظهارنظر ديگران هم توجه ندارم.
وي افزود: در بازي برابر پرسپوليس سه بازيكن را به دليل مصدوميت نداريم. در اين بين بيرانوند دروازه بان تيم ما كه متهم اصلي به وقت كشي بود هنوز مشخص نيست مي تواند در مسابقه برابر پرسپوليس به ميدان برود يا نه.
وي در خصوص شرايط ستار زارع گفت: به رغم خستگي اين بازيكن اما به طور يقين از او به عنوان كاپيتان در تركيب اصلي استفاده خواهيم كرد.
عباسي ادامه داد:‌ ما به مانند استقلال و پرسپوليس مهره هاي زيادي در اختيار نداريم. اما با همين بازيكنان تلاش كرده ايم برنامه هاي خود را به بهترين شكل ممكن ادامه دهيم.
وي در خصوص فشردگي مسابقات ليگ برتر گفت: ما هيچ گلايه اي از فدراسيون فوتبال نداريم چرا كه اين شرايط براي همه تيم ها است اما اميدوارم در روند مسابقات مجدداً شاهد وقفه نباشيم.
عباسي اضافه كرد: ما تلاش خواهيم كرد از حيثيت فوتبال شيراز دفاع كنيم. در حال حاضر با توجه به نتايج خوب تيم برق در مسابقات گذشته ليگ برتر صاحب دو بازيكن ملي پوش شده ايم ، بازيكنان ديگري هم مي توانند به اين نفرات اضافه شوند البته تلاش مي كنيم با كسب نتايج قابل قبول همچنان به عنوان يك مدعي در رده هاي بالاي جدول قرار بگيريم.
وي افزود: در گذشته براي تشويق تيم برق شيراز در ورزشگاه حافظيه 500 هوادار مي آمد اما در حال حاضر با توجه به نتايج نسبتاً‌ قابل قبول توانسته ايم اين تعداد را 20 هزار هوادار برسانيم. اين مساله عزم ما را براي روند موفقيت هاي خود وپيروزيهاي پياپي جزم كرده است.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان خوبم در اینجا؛
خیلی خیلی ناراحتم که در شرایطی که پرسپولیس روز و حال خوبی نداره اینجا پست می زنم؛اما امیدوارم بازی امروز پایانی بر تمامی ناکامی های این فصل باشه؛
ضمنا" من دقایق پایانی بازی قبل رو دیدم؛راستش حس بدی بهم دست داد؛انگار که بازیکنا انگیزه نداشتن و تمام توانشون رو نگذاشتن؛(من 15 دقیقه پایانی رو دیدم)

بالا