• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوست ندارم استقلالی ها به ورزشگاه بیایند
نیکبخت: پنالتي زن اول پرسپوليس من بوده و هستم
عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل برق شيراز گفت: بازي بسيار سختي بود و خوشحال هستم كه توانستيم پس از دو هفته ناكامي با اين پيروزي دل هواداران را شاد كرده و آرامش را وارد تيم پرسپوليس كنيم. بدون شك پس از اين برد ما وضعيت بهتري در جدول خواهيم داشت و از زير فشار و استرس روزهاي گذشته خارج مي‌شويم.
وي همچنين درباره تشويق‌هاي هواداران پرسپوليس هنگام ورودش به زمين بازي تصريح كرد: من واقعا از صميم قلب از تمامي هواداران پر سپوليس تشكر مي‌كنم و مديون آن‌ها هستم. آن‌ها براي من سنگ تمام گذاشته‌اند و به من محبت‌ دارند،‌ البته معتقدم آن دسته از هواداران استقلال كه جزو مردم عادي جامعه هستند و به ورزشگاه آزادي نمي‌آيند نيز به من لطف دارند و قدر زحمت‌هايي كه براي تيم‌شان كشيده‌ام را مي‌دانند. تنها آن هواداراني كه به استاديوم مي‌آيند و استقلال را تشويق مي‌كنند كم لطفي مي‌كنند و من دوست‌شان ندارم.
نيكبخت هم‌چنين درباره اين كه چرا او ضربه پنالتي تيم پرسپوليس را زد گفت: سال گذشته پنالتي زن تيم پرسپوليس من بودم و امسال نيز هستم. از اين رو پنالتي اين بازي را بايد من مي‌زدم كه زدم. خوشحال هستم كه اين ضربه تبديل به گل شد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
طعنه کریمی به نیکبخت
هر کس توپ را اول بردارد پنالتی می زند
كريمي درباره بازي مقابل برق شيراز نيز گفت: بسيار خوشحالم كه پس از دو شكست پياپي در اين بازي نتايج گذشته را جبران كرديم، به برق نيز تبريك مي‌گويم چرا كه آن‌ها به خصوص در نيمه دوم پرسپوليس را تحت فشار گذاشتند. اما بسيار خوشحالم كه 3 امتياز بازي را به دست آورديم و اين برد براي پرسپوليس بسيار مهم بود. معتقدم مدافعان پرسپوليس در اين بازي نمره قبولي گرفتند و از اين بازي بار ديگر سير صعودي تيم ما به سمت صدر جدول آغاز مي‌شود.
وي افزود: تمامي تيم‌هاي دنيا ضعف دارند و امكان دارد دو بازي پشت سر هم را ببازند اما اين موضوع را نبايد به حساب افول يك تيم گذاشت.
كريمي درباره ضربه پنالتي پرسپوليس و علت اين كه اين ضربه را او نزده است نيز گفت: در فوتبال ايران هر كسي زودتر توپ را بردارد، پنالتي را مي‌زند! و نيكبخت واحدي نيز كه تازه به زمين آمده بود و آماده بود توپ را برداشت و ضربه را زد و من تنها خوشحالم كه اين پنالتي گل شد.

دایی هم نباشد به تیم ملی بازنمی گردم
کریمی: در حد تیم ملی نیستم
علي كريمي پس از پايان بازي پرسپوليس مقابل برق شيراز و حضور علي دايي در رختكن پرسپوليس و ديدار با وي به گفت:‌ در هر صورت من در ايران به سورپرايز شدن عادت دارم و چنين مسائلي تنها در فوتبال ايران رخ مي‌دهد. من از حضور دايي در رختكن پرسپوليس خبر نداشتم و البته با سرمربي تيم ملي نيز قهر نبودم كه بخواهم با او آشتي كنم. هيچ گاه مشكلي با علي دايي نداشتم و اين موضوع را به او نيز گفتم اما تصميمم را گرفته‌ام و ديگر به بازي در تيم ملي فكر نمي‌كنم، حتي اگر كس ديگري جاي علي دايي سرمربي تيم ملي باشد.
وي افزود: اين تصميم را پس از اردوي تيم ملي در اردبيل گرفته‌ام و معتقدم مدتي است ديگر خوب بازي نمي‌كنم و بايد جاي خود را به جوان‌ترها بدهم. باور من اين است كه ما استعدادهاي بسياري داريم كه اگر به اين جوانان ميدان داده شود مي‌توانند بهتر از من براي تيم ملي باشند. البته مردم ايران به من لطف دارند و من تلاش مي‌كنم پاسخ اين لطف را با حضور موفق در پرسپوليس بدهم.
كريمي ادامه داد: من بر سر تصميم خود هستم، چرا كه تصميم من براي خداحافظي از تيم ملي مقطعي نيست بلكه يك تصميم دائمي است و من براي هميشه از تيم ملي ايران خداحافظي كرده‌ام.
بازيكن تيم پرسپوليس تهران درباره صحبت‌هاي مديرعامل اين باشگاه پيرامون تلاش براي بازگرداندن كريمي به تيم ملي نيز گفت: مصطفوي به من لطف دارد و همواره تلاش كرده است تا به فوتبال ايران خدمت كند اما من در تصميم خود قاطع هستم و مردم نيز همه مسائل را مي‌دانند. من براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم تيم ملي به جام جهاني راه يابد.

روبوسی زوررکی دایی و کریمی

علي دايي و علي كريمي با هم‌ديگر آشتي كردند. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران كه دیروز براي تماشاي ديدار پرسپوليس وبرق شيراز در ورزشگاه آزادي تهران حاضر شده بود، در بين دو نيمه به رختکن تيم فوتبال پرسپوليس رفت و با علي کريمي ديدار و روبوسي كرد. گفته می شود کریمی اصلا از این که دایی را در رختکن دیده خوشحال نشده و با اصرار هدایتی راضی به روبوسی با دایی شده است.
دايي كه به همراه اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس در رختكن پرسپوليس حضور يافته بود، با قطبي و همچنين ساير بازيكنان پرسپوليس ديدار كرد.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تمرکز کریمی به خاطر دایی به هم ریخت
قطبی: بازی با سپاهان داربی است
افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر 1 تيمش مقابل تيم فوتبال برق شيراز در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدا به تمامي هواداران پرسپوليس اين پيروزي شيرين را تبريك مي‌گويم و خوشحالم كه آن‌ها با وجود دو شكست پياپي به استاديوم آمدند و ما را تشويق كردند. حضور آن‌ها عشق و انگيزه زيادي به ما داد و من اميدوارم كه ما بتوانيم در ادامه بازي‌هاي ليگ سربازي كنيم و اين پيروزي و پيروزي‌هاي آينده را به آن‌ها كادو كنيم.

وي افزود: بازيكنان ما در فضايي بازي مي‌كنند كه فشار و استرس زيادي وجود دارد، اين استرس به خصوص براي بازيكنان جوان بسيار سخت است و شما در همين بازي هم ديديد كه علي‌رغم داشتن موقعيت‌هاي فراوان، از بعضي فرصت‌هايمان نتوانستيم به خوبي استفاده كنيم. اين مساله تنها به خاطر استرس زياد بازيكنان است.
قطبي گفت: همچنين به تيم برق شيراز نيز تبريك مي‌گويم كه به خصوص در نيمه دوم بسيار خوب بازي كردند و فشار زيادي را روي دروازه ما وارد آوردند، آ‌ن‌ها پيش از اين مسابقه شكستي نداشتند و اين اولين باخت‌شان در ليگ برتر بود. تصور مي‌كنم تيم برق در ادامه مسابقات ليگ وضعيت خوبي داشته باشد.

سرمربي پرسپوليس همچنين با اشاره به نقاط ضعف تيمش در اين بازي تصريح كرد: ما بايد عادت كنيم كه در زمان ارائه يك فوتبال هجومي هنگام ضد حملات حريف سرعت بيشتري براي برگشت به عقب داشته باشيم. ما سعي كرديم يك سيستم خاص را براي فوتبال پرسپوليس از ابتداي فصل برنامه‌ريزي كنيم و تا كنون هم بر اساس آن به ميدان رفتيم. تنها يكي از مشكلات اصلي بازيكنان در اين سيستم،‌ پايين بودن سرعت عكس‌العمل آن‌هاست. بايد توجه داشت سرعت بازي تنها سرعت بدني بازيكنان نيست و يك بازيكن بايد قدرت پيش‌بيني بالايي داشته باشد، در موقعيت‌هاي 50 ، 50 برخورد كند، بجنگد و خيلي سريع تصميم بگيرد كه متاسفانه اين مساله در تيم پرسپوليس هنوز جا نيفتاده است.

وي ادامه داد: پرسپوليس معمولا در بازي با ساير تيم‌هاي ليگ به لحاظ جنگندگي كمتر تلاش مي‌كند و حريفان پرتلاش‌تر هستند اما درباره بازي امروز حداقل مي‌توانم بگويم كه تلاش ما با تيم برق برابر بود.

قطبي تاكيد كرد: يكي از ضعف‌هاي فوتبال ايران نبود مدافعاني است كه علي‌رغم داشتن قد بلند و قدرت بالا بتوانند فوتبال مهاجمان تيم حريف را پيش‌بيني كنند و دست‌شان را بخوانند. ما در ايران چنين مدافعاني هنوز نداريم و بايد با آموزش اين مشكل حل شود. فكر مي‌كنم در كشور ما همه دوست دارند گل بزنند و كمتر كسي به فكر مدافع شدن است.

قطبي همچنين درباره آشتي كردن علي كريمي با علي دايي گفت: علي كريمي و علي دايي از بزرگان فوتبال ايران هستند اما نمي‌دانم كه چرا چنين برنامه‌اي بين دو نيمه بازي پرسپوليس برنامه‌ريزي شد. اين مساله بدون شك مي‌توانست تاثيري روحي‌يي را روي بازيكن ما بگذارد چرا كه يك بازيكن در جريان بازي تمام تمركزش معطوف به بازي است و شايد نبايد تمركز او را به هم مي‌ريختيم. به هر حال از آشتي كردن اين دو بازيكن خوشحال هستم و براي هردو آ‌ن‌ها آرزوي موفقيت دارم.

قطبي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه به عملكرد "دوكارمو" در اين بازي انتقاد مي‌كرد، گفت: من خودم يك ايراني هستم و از مهمان نوازي ايراني‌ها بسيار شنيده‌ام اما فكر مي‌كنم شما درباره عملكرد ديكارمو پس از گذشت 4 بازي زود قضاوت مي‌كنيد و رسم مهمان نوازي در مورد او به جا آورده نشد.
(چه ربطی به مهمان نوازی داشت؟!)

قطبي همچنين درباره بازي بعدي تيمش مقابل تيم سپاهان نيز گفت: سپاهان تيم بسيار خوبي است و فكر مي‌كنم تقابل ما با اين تيم خودش يك داربي باشد چرا كه اين بازي تكرار جشن قهرماني سال گذشته ما است. اميدوارم بازي خوبي باشد و بتوانيم با نمايش بهتري اين تيم را در ورزشگاه آزادي شكست دهيم.

قطبي در باره حضور نيكبخت در نيمه دوم اين مسابقه گفت: آوردن نيكبخت در نيمه دوم تنها به خاطر تشويق هواداران پرسپوليس نبود. نيكبخت 10 روز مريض بود و نمي‌توانست در اين بازي به مدت 90 دقيقه به ميدان رود. برنامه‌ريزي كرده بوديم او را بين 30 تا 45 دقيقه در نيمه دوم به ميدان بفرستيم كه اين تصميم را هم عملي كرديم.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
نیکبخت در جمع محبوب ترین های جهان
ثابت شد که من محبوبم
از طرف سایت جهانی تازیخ و آمار فوتبال علیرضا واحدی نیکبخت در جمع 100 کاندیدای محبوب تری فوتبالیست دنیا قرار گرفت. این سایت که در هر کشوری یک نماینده دارد بر طبق اطلاعاتی که نماینده ایرانی اش در اختیار آنها گذاشته نیکبخت را به عنوان یکی از 100 کاندیدای این عنوان برگزیده است. این انتخابات در پایان ژانویه 2009 برگزار می شود. نیکبخت در این باره می گوید:« وقتی این خبر را شنیدم برایم خیلی عجیب و البته جالب توجه بود. باید بگویم که حوشحالم و فکر میکنم حالا برای بعضی ها ثابت شد که من محبوب هستم نه معروف. به هر حال طبیعی است که برای به دست آوردن یک رتبه خوب نمی توانم خیلی خوش بین باشم اما امیدوارم فوتبالیست های ایرانی به من رای بدهند»

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مربی برق در کنفرانس مطبوعاتی حاضر نشد
عباسي: اميدوارم اشتباهات داوري سهوي بوده باشد
محمد عباسي سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: به تيم پرسپوليس تبريك مي‌گويم اما، اميدوارم اگر اشتباهي از سوي داور مسابقه رخ داده سهوي باشد.
(کدوم اشتباه؟! تازه اشتباه داوری جزیی از فوتباله! این نظریه تو 4-5 تا بازی به کرات واسه پرسپوليس ثابت شده!
باور کن!)

كه پس از شكست 3 بر يك تيمش مقابل تيم فوتبال پرسپوليس درنشست مطبوعاتي حاضر نشده بود، در اين رابطه گفت: من هيچ مشكلي با حضور در كنفرانس مطبوعاتي نداشته‌ام اما معتقدم كسي در يك نشست مطبوعاتي حاضر مي‌شود كه از او دعوت به عمل آيد. از من براي حضور در اين نشست هيچ دعوتي نشد (مگه مهمونی بوده که دعوتت کنند!)و من هم ورزشگاه را ترك كردم. يادم مي‌آيد مقابل تيم استقلال تهران براي حضورم در نشست خبري دعوت كردند اما پس از اين بازي داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس به رختكن ما آمد و گفت پس از نشست مطبوعاتي افشين قطبي من را براي حضور در اين نشست صدا مي‌كند كه او هم نيامد. معمولا اگر من نخواهم در نشست خبري حاضر شوم پس از بردهاي تيم‌ خود حاضر نمي‌شوم.

عباسي همچنين درباره بازي تيمش مقابل پرسپوليس تصريح كرد:‌ بازي خوبي بود نيمه اول ما تا حدودي به هم ريخته بازي كرديم اما با توضيحاتي كه بين دو نيمه به بازيكنان دادم روند كار بهتر شد و فرصت‌هاي گلزني بسياري را به دست آورديم. البته شايد معادلات ما در اين بازي جواب نداد و نتوانستيم مسابقه را ببريم همچنين به تيم پرسپوليس هم براي كسب اين پيروزي تبريك مي‌گويم.

وي خاطر نشان كرد: تيم ما در نيمه دوم پس از جبران يكي از دو گل خورده مي‌توانست گل‌هاي بيشتري بزند و حتي پيروز ميدان باشد اما متاسفانه آن پنالتي كه داور بازي لطف كرد و به پرسپوليسي‌ها داد باعث شد اين تيم به بازي برگردد و خودش را در زمين پيدا كند. ضمن اينكه من به صحنه‌ي گل كريم باقري هم مشكوك هستم كه آيا اين بازيكن پيش از زدن گل روي مدافع ما خطا كرد يا خير، البته اشتباهات داوري جزيي از بازي است كه من اميدوارم اين اشتباهات سهوي بوده باشد.

عباسي در پايان گفت: هر تيمي زماني شكست مي‌خورد و زماني هم مي‌برد اما ما گل نزديم و گل خورديم و در نهايت بازي را واگذار كرديم از امشب بايد به فكر بازي بعد باشيم تا شكل تيم را به حالت موفقيت‌آميز سابق برگردانيم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سيار: پنالتى تصميم درستى بود
ايران ورزشى- پرويز سيار كارشناس داورى كشورمان در مورد قضاوت جهانبازى در ديدار پرسپوليس مقابل برق شيراز مى گويد: «داورى در كل خوب بود. در مورد صحنه پنالتى بايد بگويم كه داور تصميم درستى گرفت چرا كه وقتى منصورى به طرف جلو حركت مى كرد بازيكن برق شيراز از سمت راست پاى خود را جلوى پاى اين بازيكن گذاشته و با زانوى خود قصد داشت تا مانع حركت رو به جلوى منصورى شود و او نتواند با دروازه بان تك به تك شود. به نظر من حركت منصورى به هيچ وجه شبيه سازى نبود و قصد گول زدن داور را نداشت پس تصميم داور در اعلام ضربه پنالتى صد در صد درست بود

عسگرى: مدافع برق بايد اخراج مى شد
ايران ورزشى- حسين عسگرى كارشناس داورى كشورمان در مورد قضاوت ديدار پرسپوليس مقابل برق شيراز مى گويد: «به نظر من متوقف كردن عليرضا محمد در دقيقه ۸۰ كه با دريبل چند بازيكن برق شيراز همراه بود صد در صد خطا بود و داور بايد صمد زارع را با كارت قرمز جريمه مى كرد چرا كه مدافع برق شيراز مانع تك به تك شدن محمد با دروازه بان شد و در اين صحنه به طور حتم بايد اخراج مى شد اما با كارت زرد داور مسابقه مواجه شد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
100 % سپاهانو شكست ميديم ... شك نكنيد ... ديگه سپاهان قدرت نداره ... حالا ميبينيد ... ايشالا

اين بازي هم 4 تا يا 5 تا بزنيم كاملا از نظر روحي قوي ميشيم و همه چيز دوباره Ok ميشه

دي كارمو هم به نظر من مهاجم خيلي خوبيه ... 10 تا گل رو كه 100 % ميزنه شك نكنيد ... فردوسي پور هم

داره بيش از حد كرم ميريزه ها به پرسپوليس ... دايي هم زرنگي خاصي كرد و اومد براي موفقيت خودش

طرفداراي اس اس و پرسپوليسو به سمت خودش كشوند تا تيم ملي رو حمايت كنن ... خيلي مشاورهاي

زرنگي داره ... ولي خداييش با يه حرفش شديدا حال كردم ... واقعا حال كردما ... گفت من مشاوراي عالي داشتم

و با اينكه بازيكن معمولي بودم تونستم بهترين موفقيت هارو بدست بيارم اما علي كريمي بازيكن عالي بود

ولي مشاور هاي خوب نداشت و در صورتي كه ميتونست بازيكن فيكس بارسلونا باشه الان سيستمش اينجوري

شده ... واقعا با اين حرفش حال كردم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
-به نظر منم دایی سیاستمدارانه برخورد کرد!

-خیلی خوشحال شدم که بازی با سپاهان توی تهرانه! مطمئن باشید بیشتر از 60 هزار نفر میان استادیوم در روز غیر تعطیل یکشنبه!

-به نظر منم به جای اینکه جو رو خراب کنیم بهتره به دیکارمو فرصت بدیم. دقیقا از اون شوت آرومی که زد مشخص بود که هنوز از لحاظ روحی آماده بازی در ایران نشده!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري پرسپوليس، عزيزا... محمدي در حكمي تيم فوتبال پرسپوليس را به عنوان تيم برتر اخلاق هفته پنجم هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر معرفي كرد.
در بخشي از حكم رئيس سازمان ليگ آمده است:
برادر ارجمند جناب آقاي داريوش مصطفوي
با سلام و احترام
به پاس قدرداني از اخلاق و رفتار نيكو و شايسته تيم پيروزي، سازمان ليگ حرفه اي اين تيم را به عنوان تيم برتر اخلاق هفته پنجم هشتمين دوره مسابقات ليگ حرفه اي فوتبال ايران معرفي مي نمايد.
اميد است الگوي شايسته اي براي تيم هاي ورزشي اين مرز و بوم باشيد.
عزيزا... محمدي
رئيس سازمان ليگ حرفه اي فوتبال ايران

--------

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران اين هفته را به شرح زير اعلام كرد:

* يكشنبه 5/8/87 (ساعت 14:45)
پرسپوليس - فولاد مباركه سپاهان، آزادي تهران
محسن تركي-رضا سخندان-رسول فروغي-سعيد فتاحي
.
.
.
*دوشنبه 6/8/87 (ساعت 16:35)
استقلال تهران - پيكان قزوين، آزادي تهران
سعيد مظفري زاده-مرتضي كريمي-داوود رفعتي-عليرضا فغاني

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
حیف شد واقعا که کریمی دیگه نمیاد تیم ملی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
90 جلسه آشتی کنان دایی وکریمی رو نشون داد
کریمی رسسسسسسمممممممما گند زد به شخصیت علی دایی! تابلو ضایع شد علی دایی.

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان دیشب توی 90 گلهای بازی پیکان و سپاهان رو دیدم . به نظرم اصلا نباید این تیم سپاهان رو دست کم گرفت . یه گل صحیح و یه پنالتی برای سپاهان گرفته نشد که اگه گرفته می شد نتیجه غیر از این بود . ضمن اینکه گل آخر پیکان در دقیقه 95 و روی شوت عالی و از راه دور بدست اومد. معتقدم این نتیجه باعث می شه تیممون دچار برداشت غلط از کیفیت بازی سپاهان بشه و خدای نکرده نتونیم نتیجه بگیریم .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان دیشب توی 90 گلهای بازی پیکان و سپاهان رو دیدم . به نظرم اصلا نباید این تیم سپاهان رو دست کم گرفت . یه گل صحیح و یه پنالتی برای سپاهان گرفته نشد که اگه گرفته می شد نتیجه غیر از این بود . ضمن اینکه گل آخر پیکان در دقیقه 95 و روی شوت عالی و از راه دور بدست اومد. معتقدم این نتیجه باعث می شه تیممون دچار برداشت غلط از کیفیت بازی سپاهان بشه و خدای نکرده نتونیم نتیجه بگیریم .

به امید خدا میبریم.

فراموش نکن یکشنبه آزادی جهنمه برای اصفهانیا. شاید مثل پارسال نشه ولی حداقل 90 هزار میان. همین خودش کلیه.

میبریم سپاهان رو...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به امید خدا میبریم.

فراموش نکن یکشنبه آزادی جهنمه برای اصفهانیا. شاید مثل پارسال نشه ولی حداقل 90 هزار میان. همین خودش کلیه.

میبریم سپاهان رو...

ولي من فكر كنم 100 تا راحت برن ... چون هر چي باشه خاطره خوبي داريم :D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سه نقطه ی قبلی رو تکمیل کنم : بترکونیم :D ...

laugh2.gif

gigglesmile.gif

connie_mini_rofl.gif

gotcha.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
به امید خدا میبریم.

میبریم سپاهان رو...

نه بابا از این فکرها نکنید
بازی با پیکان رو اگه میدید دیگه اینطور حرف نمی زدید 1 پنالتی و یک گل رو به نفع سپاهان نگرفتند
در ثانی پرسپولیس مقابل تیم های ضعیفتر بیشتر مشکل داره تا تیم قوی
اینها برای بازی با پرسپولیس انگیزه و برنامه دارن تا خودشون رو نشون بدن مطمئن باشید ساکت برای برد مقابل پرسپولیس 2-3 میلیون پاداش برای هر بازیکن در نظر میگیره

بازی فوق العاده سخت و حساسی هستش

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
با تاخیر خیلی زیاد تبریک بابت برد مقابل برق !
خدا بخواد یکشنبه منم میرم ورزشگاه ! ایشالله که میبریم

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
100 %
فردوسي پور هم داره بيش از حد كرم ميريزه ها به پرسپوليس ...

آره , تو گزارش بازي كاملا مشخص بود , تو برنامه 90 ديشب هم مشخص بود , صحنه گل كريم رو نشون ميده كه ببينه گل درسته يا نه ولي صحنه اي كه بايد يارو برقي رو اخراج ميكرد و صحنه ي گل برق رو كه من ميگم 100 درصد آفسايد بود نشون نداد , مشخصه كه يه طوريش ميشه ديگه ؟ اون پنالتي هم كه فنايي گفت نيست خوب يه جوري بود كه واقعا نميشه گفت 100 درصد هست يا 100 درصد نيست , بعضي كارشناسا هم گفتن پنالتي هست , نظر منم اينه كه اگر چه بزرگنمايي كرد بازيكن پرسپوليس تو زمين زدن خودش ولي دايوينگ نبود و واقعا روش خطا شد .
گل برق هم آفسايد بود اين فايل كه rar كردم دانلود كنيد (( كيفيت 3gp هست )) من ميگم آفسايده

سپاهانم كه داورا كشتنش, البته يك نفرم بايد از سپاهان اخراج ميكرد كه نكرد ولي واقعا داوري اون بازي افتضاح بود
, اين آقاي عنايت به جاي دفاع از داورا بياد يه فكري واسه داوراي كورش برداره كه فاتحه ي ليگو خوندن , به قول بچه ها اگه تير برقم تو زمين باشه از اينا بهتر قضاوت ميكنه

فایل های ضمیمه

• perspolis - bargh.rar
    98.5 KB · نمایش ها: 7
Last edited:
بالا