• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
اوه من هنوز دارم باهاشون دست و پنجه نرم میکنم چیزی که هست مثل اینکه یه پست تو صفحه قبل بود که ff رو میخکوب میکرد :/ به هر حال ممنون :d !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مشکلم با تاریخی بودنش نبود, کلا جذابیتی نداشت به نظرم ...
اگه هيچ جذابيتی هم برات نداشته باشه که بعيد ميدونم!!!:blink: فقط به ديدن اين صحنه که shuurei، ساکوجون رو از اين شکل

21281228_Sakujun.jpg

1.JPG

به اين شکل

123.JPG

در ميآره، می ارزه!!!:D;):lol:

اونم در کشاکش اين صحنه! :D
2.jpg

اديت: راستی کسی ميدونه آخر سر ساکوجون چی شد؟! اون روحش بود يا خودش؟ o_O من 2-3 قسمت آخری که در اومده رو هنوز نديدم! :( گذاشتم کامل ساب زده شه بعد ببينم.:D

کنشین هم جزو برنامه 5 ساله سومه ایشالا
302.gif
حکم مرگتو صادر کردم!

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا یه رحمی بکن اخه این همه عکس رو میذارن تو یه پست صفحه خیلی سنگین میشه ها
33.gif
پست بدون عکس که اصلاً مزه نداره!:wacko: همه لطفش به عکساست!:D حالا سعی ميکنم تو هر پست کمتر عکس بزارم!:p (فقط به خاطر تو!;))

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منظورم اینه کلا از فلسفه این گانتز و اون ادما و این که چی کار میکنن و چرا این کارارو میکنن سر در نیاوردم.
ولی از اون ایده مسابقه و امتیاز دادن و روند داستانش خوشم اومد. خشونتش هم اذیت کننده نبود خوب بودش
302.gif

مثلا اون قسمت هایی که میگم اون دختره اومد پیش پسره ( وقتی جا برای موندن نداشت) گفت من حیون خانگیتم و اون مسخره بازی های پسره و اینا هر چند همرو میزدم جلو ولی بازم اعصاب خورد کن بودش
302.gif

توی همون پست ها هم گفتم؛ فلسفه داستان هیچ جا ذکر نمیشه (ظاهرا نه حتی توی مانگا). یعنی اینکه گانتز کیه و هدفش از این مسابقه چیه مشخص نیست, قرار هم نبوده مشخص بشه. مگر اینکه توی ادامه مانگا معلوم بشه
frizz1.gif

اگه هيچ جذابيتی هم برات نداشته باشه که بعيد ميدونم!!!:blink: فقط به ديدن اين صحنه که shuurei، ساکوجون رو از اين شکل
به اين شکل

در ميآره، می ارزه!!!:D;):lol:

اونم در کشاکش اين صحنه!
به اینجاش نرسیده بودم هنوز, ولی الان عکس ها رو دیدم, پس این انیمه دیگه برای من نکته جالبی نداره
JC_ghey.gif

حکم مرگتو صادر کردم!

نشده بود مگه تا حالا؟!
scratch_one-s_head.gif

//

هنوز کنشین اوله؟!! بی خیال!! آخه چی داره این کنشین! من همون خیانت و اعتمادش رو که این همه میگن شاهکاره دیدم, به زور تونستم تحمل کنم 2 ساعت تموم بشه
impatient.gif

خوبه فندق اینجا نیست
anim_lookcat1.gif

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
هنوز کنشین اوله؟!! بی خیال!! آخه چی داره این کنشین! من همون خیانت و اعتمادش رو که این همه میگن شاهکاره دیدم, به زور تونستم تحمل کنم 2 ساعت تموم بشه
impatient.gif

خوبه فندق اینجا نیست
anim_lookcat1.gif

به لطف ملکه حاضر و آماده اینجام
167.gif

خداییش حقته وکشمت. یک هفته هم هست تو پروفایلت اسپم نکردم اسپم خونم بد پایین اومده!!
frantic.gif

پس که به زور تحمل کردی
8445.gif

پس برو همون فیلم های بزن بزن رو ببین حالشو وبر!!
smellie_tongue.gif

کنشین به تو نیومده!
unhappy.gif

پ.ن: کلی اسمایلی جمع کردم دلت بسوزه!! به زودی ازت می زنم جلو!!
2isf6hj.gif

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
خوب من سری دوم و گرفتم ولی هنوز فرصت نکردم ببینم مخصوصا اینکه 3-4 قسمت آخرش هنوز دانلود نشده
f2.gif

پست هات و مجبور شدم با ترس و لرز بخونم چون آخر همه شون گفته بودی سری دوم این جوریه اون جوریه بوی اسپویل میدادند شدید
146fs96171.gif

نمی دونم بالا بره پایین بیاد بهترین انیمه دت نت
21b7wpk.gif
یکش که سال ها فاصله داشت با دت نت شماره دو هم خیلی سعی کنه میرسه نزدیک هاش
2rqfst4.gif

انیمه گانتز رو هم تازگیا دیدم باید بگم خیلی جذاب بودش از اون موضوعاتی بود من خوشم میاد دز ضمن دوز خونشم زیاد بید
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif

البته طراحی شخصیت هاش مشکل داشتند یک کم زیادی مدل هن* بودش که بعد از گرفتن مانگاش متوجه بودم تقصیر دست اندرکاران تهیه انیمه نبوده کلا از ریشه مشکل داشته
1588umc.gif
ولی موردی نبود که ارزش های انیمه رو از بین ببره

چون یک سری مطالب در موردش ترجمه کردم متوجه شدم مانگاش تفاوت قابل ملاحظه ای داره با انیمه بنابراین مجبور شدم مانگا رو هم دانلود کنم ولی هنوز فرصت خوندن نکردم ولی به نظر جالب میاد
3772.gif

دیگه همین
5yjbztv.gif

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
در مورد کنشین
فیلمش که واقعا عالی بود آی لیک ایت سو ماچ
3925.gif

ولی خداییش قسمت 60 به بعد توی سریال به زور می بایست نگاه کنی من هر چی صبر کردم جالب بشه نشد تا رسیدم 80 از اون به بعد هم به سرعت 16 ایکس نگاهش کردم
f2.gif

اصلا لازم نبود این همه طولانی بسازنش
4628.gif

فریدا
خیلی کلکی فروم و بستی نشستی تنهایی پست هاش و می خونی چون تا اونجا من یادمه در مورد کد گیس اینجا پست نزده بودم
f_crezymoadabm_044bfa2.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا
خیلی کلکی فروم و بستی نشستی تنهایی پست هاش و می خونی چون تا اونجا من یادمه در مورد کد گیس اینجا پست نزده بودم
f_crezymoadabm_044bfa2.gif
:D:D:D

اينه ديگه! :lol:

الان دارم يه پست ديگه در مورد code geass ميزنم!:rolleyes: ولی اونو نخون!:f34r: وقتی ديدی بخون!;) الان بگو ببينم نظرت در مورد Sword of Akasha چيه و به نظرت چی کار ميکنه (ميتونه بکنه) تا اينجاا که ديدی؟!:rolleyes:

====

الان سامی ميآد اين پست های شما رو در مورد کنشين ميبينه، يه چشمه hiten mitsurugi ryu بهتون نشون ميده، حال همه تون جا ميآد!:D:cool:

3899946_kenshin1455.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
167.gif
بکشش ، براش خوبه!:D;)

==

ميگم اينی که تو امضاء ت گذاشتی خيلی جالب بود:rolleyes:، منم رفتم امتحانش کردم!:p

==

فيلم 2 ی بليچ رو ديدی؟! چطور بود؟!:)

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا شده چت روم:lol:
یکمم انیمه جدید معرفی کنین;)
عکسها روهم اگه فرومیش کنین خب زودتر اپ میشه:happy:

خوب بلاخره يه انيمه عاشقانه شياني قشنگ ديدم!خصيت شوخ طبع و جالبي داشت!
نام انیمه :COBRA
درجه :A
تعداد قسمت ها : 31
سلاح : Psycho-gun
سال تولید : 1983

http://www.************/files/79iop8efcdc94kyd1tbj.jpg

اين سمورايي گان هم بد نبود حداقل براي دوستداران انقلااب ميجي مثل من!

نام انیمه :Samurai Gun サムライガン
درجه :A
تعداد قسمت ها : 13
سلاح : هفتیر و شمشیر
سال تولید : 2004
کارگردان :Sonoda Hideki

http://www.************/files/gsrzw63irxmwn2xuiz4y.jpg

Last edited:

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
خوبین دوستان ؟ در نبود AP داشتم همچون آواره ها میگشتم که دیدم اینجا جمعتون جمعه، نامردا یه خبری چیزی هم به ما میدادین
قهرم باهاتون اساسی

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
مگر اینکه اونور بخوابه که اینور پست بزنین
2mo5pow.gif

167.gif

خداییش حقته وکشمت. یک هفته هم هست تو پروفایلت اسپم نکردم اسپم خونم بد پایین اومده!!
frantic.gif

پس که به زور تحمل کردی
8445.gif

پس برو همون فیلم های بزن بزن رو ببین حالشو وبر!!
smellie_tongue.gif

کنشین به تو نیومده!
unhappy.gif

پ.ن: کلی اسمایلی جمع کردم دلت بسوزه!! به زودی ازت می زنم جلو!!
2isf6hj.gif

به لطف ملکه یعنی فریدا خبرت کرد؟ ایول
1495.gif

فیلم کنشین به شدت بی مزه بود ... شخصیت پردازی اش درست و درمون نبود. به خصوص دختره که شدیدا هالو میزد و شخصیت مستقل و قابل احترامی نداشت. داستانش هم اصلا جذاب نبود. حالا شاید اگه اینو میذاشتم بعد دیدن سریالش می دیدم و با پس زمینه شخصیت ها و داستانش آشنا بودم نظرم فرق می کرد.

پ.ن.: عمرا بتونی از من در زمینه اسماعیل بزنی جلو. همچنان حاضر یراق برای کل انداختن هستیم
biggrin.gif

خوب نمی شد 2 تا از این پست ها رو بیاین تو بخش بزنین؟؟ ما باید چشم به انتظار باشیم تا سالی 1 پست حسابی بخوره؟؟

من اون بار اومدم توی بخش بلیچ سرگیجه گرفتم
leer.gif
بحث ها یا انقدر تخصصیه که اصلا راه نداره آدم بی مطالعه پست بزنه, یا اینکه در مورد مانگاس که من نمی خونم
moooom.gif

سلام ...
خوبین دوستان ؟ در نبود AP داشتم همچون آواره ها میگشتم که دیدم اینجا جمعتون جمعه، نامردا یه خبری چیزی هم به ما میدادین
قهرم باهاتون اساسی

سلام
wavesmile.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بعد از مدت ها گشتن و زير رو کردن اينترنت، ببينين چی رو پيدا کردم:D:

opening ش رو تبديل کردم که حجم کمتری بگيری، به خاطر همی کيفيتش کم شد.:( ولی اصل خوده انيمه با کيفيت dvd هست! :D دفعه بعد براتون ميفرستم ايران!;) فعلاً opening رو ببينين:rolleyes::

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم سلام بر همه مدير های عزيز :D

ميبينم که جمع همگی جمه:happy:، جای لاکی و توپولی و ... خيلی خاليه!:(

ولی خودمونيم، من اين چند روز چه آرامش اعصابی دارم! :) فعلاً بسته باشه، همه يه خستگی اي در کنيم!;)

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
این و گذاشتی یاد یک چیزی افتادم
164.gif

چند وقت پیش سهراب به من پیشنهاد رشوه داد الان دارم افسوس می خورم چرا برای اولین بار توی عمرم یک رشوه رو رد کردم
tantrumsmiley.gif

حالا با رفتن بهشت به مکان جدید بیای این کارتون ها رو پخش کنید به خدا من گناه دارم می خوام کارتون های قدیمی و ببینم
begging.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا با رفتن بهشت به مکان جدید بیای این کارتون ها رو پخش کنید به خدا من گناه دارم می خوام کارتون های قدیمی و ببینم
begging.gif
اونی که خريديم سری يه جديد فوتباليست هاست!:cool: اينی که من گير آوردم ، ديدی که قديمی يه هست و دارم دانلودش ميکنم! :D تموم شد ميفرستم.:)

اون سری اي هم که خريديم رو قرار بود سهراب شروع کنه به پخش. خودش که وقت نکرد، کسی هم داوطلب پخش نبود! :( اميدوارتن اون ور که رفتيم، اون رو هم شروع ميکنيم!:rolleyes:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
اونی که خريديم سری يه جديد فوتباليست هاست!:cool: اينی که من گير آوردم ، ديدی که قديمی يه هست و دارم دانلودش ميکنم! :D تموم شد ميفرستم.:)

اون سری اي هم که خريديم رو قرار بود سهراب شروع کنه به پخش. خودش که وقت نکرد، کسی هم داوطلب پخش نبود! :( اميدوارتن اون ور که رفتيم، اون رو هم شروع ميکنيم!:rolleyes:

من اين سري جديدش رو دانلود كردم، اگه درست يادم باشه، براي چند نفر هم فرستادمش. كيفيتش با اوني كه تو ماهپاره ديده بودم يك خورده فرق داره و خيلي خوب ريپ نشده ولي بازم قابل ديدنه :دي :دي

راستي يك OVA هم ازش گير آوردم كه بازي تيم ملي ژاپن از سري قديمياشه.

حالا ياللا بگو از كجا سري قديمش رو با اين كيفيت گير آوردي، من هم برم سراغش! ياللا... بدو... من عجله دارم! نگي ميرم پيش لاكي مهتاد مي شم! :دي

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
فريدا!... يك ليست دارم درست مي كنم كه انيمه هاي شبيه به هم رو مي خوام توش بزارم كه هركسي اگه انيمه اي توي يك ژانري ديد و خوشش اومد و باز هم توي اون ژانر انيمه مي خواست، بره توي اون ليست بگرده و انتخاب كنه. حالا يك چند تا مشكل هست:

1: درجه بنديش رو نمي تونم خودم انجام بدم

2: خوب من خيلي انيمه نديدم و بايد كمك بقيه رو هم داشته باشم

3: هر انيمه ممكنه از چند جهت، شبيه چند انيمه متفاوت باشه و ليست ها خيلي سنگين ميشه.

4: يك جايي بايد براشون درست كنيم كه هم توي چشم باشه و هم اينكه ملت اول برند توي اون ليست رو نگاه كنند و اگه بازم چيزي مي خواستند برند توي تاپيك مشاوره پست بدند.

5: خيلي از اين انيمه هايي كه دارم مي نويسم، معرفيش هنوز توي سايت AP نوشته نشده:(

حالا نظر بده! چي كار كنم؟

1: بيخيال شم

2: خونشون؟

3: خونمون؟

4: اتاق تمساح ها؟

بالا