اگه هيچ جذابيتی هم برات نداشته باشه که بعيد ميدونم!!!:blink: فقط به ديدن اين صحنه که shuurei، ساکوجون رو از اين شکلمشکلم با تاریخی بودنش نبود, کلا جذابیتی نداشت به نظرم ...
حکم مرگتو صادر کردم!کنشین هم جزو برنامه 5 ساله سومه ایشالا![]()
پست بدون عکس که اصلاً مزه نداره!:wacko: همه لطفش به عکساست!فریدا یه رحمی بکن اخه این همه عکس رو میذارن تو یه پست صفحه خیلی سنگین میشه ها![]()
منظورم اینه کلا از فلسفه این گانتز و اون ادما و این که چی کار میکنن و چرا این کارارو میکنن سر در نیاوردم.
ولی از اون ایده مسابقه و امتیاز دادن و روند داستانش خوشم اومد. خشونتش هم اذیت کننده نبود خوب بودش![]()
مثلا اون قسمت هایی که میگم اون دختره اومد پیش پسره ( وقتی جا برای موندن نداشت) گفت من حیون خانگیتم و اون مسخره بازی های پسره و اینا هر چند همرو میزدم جلو ولی بازم اعصاب خورد کن بودش![]()
به اینجاش نرسیده بودم هنوز, ولی الان عکس ها رو دیدم, پس این انیمه دیگه برای من نکته جالبی ندارهاگه هيچ جذابيتی هم برات نداشته باشه که بعيد ميدونم!!!:blink: فقط به ديدن اين صحنه که shuurei، ساکوجون رو از اين شکل
به اين شکل
در ميآره، می ارزه!!!:lol:
اونم در کشاکش اين صحنه!
هنوز کنشین اوله؟!! بی خیال!! آخه چی داره این کنشین! من همون خیانت و اعتمادش رو که این همه میگن شاهکاره دیدم, به زور تونستم تحمل کنم 2 ساعت تموم بشه![]()
خوبه فندق اینجا نیست![]()
فریدا
خیلی کلکی فروم و بستی نشستی تنهایی پست هاش و می خونی چون تا اونجا من یادمه در مورد کد گیس اینجا پست نزده بودم![]()
بکشش ، براش خوبه!به لطف ملکه حاضر و آماده اینجام![]()
اینجا شده چت روم:lol:
یکمم انیمه جدید معرفی کنین
عکسها روهم اگه فرومیش کنین خب زودتر اپ میشه:happy:
به لطف ملکه حاضر و آماده اینجام![]()
خداییش حقته وکشمت. یک هفته هم هست تو پروفایلت اسپم نکردم اسپم خونم بد پایین اومده!!![]()
پس که به زور تحمل کردی![]()
پس برو همون فیلم های بزن بزن رو ببین حالشو وبر!!![]()
کنشین به تو نیومده!![]()
پ.ن: کلی اسمایلی جمع کردم دلت بسوزه!! به زودی ازت می زنم جلو!!![]()
خوب نمی شد 2 تا از این پست ها رو بیاین تو بخش بزنین؟؟ ما باید چشم به انتظار باشیم تا سالی 1 پست حسابی بخوره؟؟
سلام ...
خوبین دوستان ؟ در نبود AP داشتم همچون آواره ها میگشتم که دیدم اینجا جمعتون جمعه، نامردا یه خبری چیزی هم به ما میدادین
قهرم باهاتون اساسی
خیلی کلکی فروم و بستی...!
بدجوری مهتاد شده بودیم! http://************/files/crwoe16lo2d5qyfpw68g.gif ... تازه داریم ترک می کنیم!در نبود AP...
اونی که خريديم سری يه جديد فوتباليست هاست!حالا با رفتن بهشت به مکان جدید بیای این کارتون ها رو پخش کنید به خدا من گناه دارم می خوام کارتون های قدیمی و ببینم![]()
اونی که خريديم سری يه جديد فوتباليست هاست!اينی که من گير آوردم ، ديدی که قديمی يه هست و دارم دانلودش ميکنم!
تموم شد ميفرستم.
اون سری اي هم که خريديم رو قرار بود سهراب شروع کنه به پخش. خودش که وقت نکرد، کسی هم داوطلب پخش نبود!اميدوارتن اون ور که رفتيم، اون رو هم شروع ميکنيم!
![]()